BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn super geile 47ste verjaardag (1)

Geile verjaardag in LondenIk weet echt niet wat me allemaal overkwam. Ik zou op mijn verjaardag mee uit worden genomen door John, onze vriend uit Veenendaal. Mijn verjaardag was zondag 3 maart. Maar John had blijkbaar andere plannen. Hij wilde me op zaterdag al ontmoeten. Ik wist dat ik bij hem zou blijven slapen. Eerst lekker samen uit, dineren en dan het onvermijdelijke, samen in bed natuurlijk. Ik had mijn koffertje al klaar staan op vrijdag. Wat makkelijke kleren, alles wat ik nodig had en voor de avond en het diner een best wel sexy lange jurk. Ook een kort jurkje voor overdag, mijn onafscheidelijke laarsjes met hak en een paar pumps waar ik nauwelijks op kan lopen. Omdat het nu nog een nacht langer zou worden heb ik er nog wat meer ingestopt voor de zekerheid. Ik dacht dat ik naar hem toe zou moeten, maar hij zei me dat hij me zou ophalen thuis. “Oh ja,” zei hij nog. “En neem je paspoort mee.”

Met koffer en paspoort zat ik rond een uur of tien die zaterdagmorgen te wachten, me ook echt afvragend waar dat paspoort voor bedoeld was. Half elf, op precies de afgesproken tijd, stond hij voor de deur. Ik had mijn korte jurkje aan, zwarte panty’s, en mijn makkelijke laarsjes met hoge hak. Ik voelde me net een bakvis met vlinders in mijn buik toen hij me voor de deur begroette. Een heerlijke knuffel en een kus waarbij al snel de tongen ook in actie kwamen. John reed de grote weg op in de richting van Rotterdam, geen Veenendaal dus. Ik was nu toch wel echt nieuwsgierig wat we gingen doen, maar hij liet zich er niet over uit. Drie kwartier later draaiden we de parkeerplaats van Rotterdam Airport op. Het was me nu wel duidelijk dat we zouden gaan vliegen, maar waarheen. Ik werd nog verbaasder dat we niet in de rij hoefden te staan om in te checken. Na de douane konden we door een aparte gate verder. Ik wist dat John goed in de slappe was zat maar mijn verbazing werd nog groter toen ik zag dat hij een kleine privé jet had gehuurd. Buiten de crew en een stewardess waren wij de enigen in het toestel. Al na een kwartiertje gingen we de lucht in en toen zei hij eindelijk wat de bestemming was: Londen. Ik was blij als een klein kind en vloog hem om zijn nek. “Mijn verjaardagscadeautje voor jou liefje,” zei hij en gaf me een zoen. Ik ging bij hem op schoot zitten, benen uit elkaar en met mijn gezicht naar hem toe.

Blonde hoer met haar lover boy,
klaar voor vertrek naar Londen

Ik weet niet waardoor het kwam maar ik werd ineens zo verschrikkelijk geil. Ik wilde hem nu meteen hebben, helemaal! Ik kroop van zijn schoot af en ging op mijn knieën voor hem zitten. Zonder iets te zeggen maakte ik zijn broek los en begon hem meteen te pijpen en af te trekken. Zijn heerlijke leuter was al binnen een paar tellen keihard. Ik stond op, trok mijn panty en slipje naar beneden en ging weer op zijn schoot zitten. Maar nu met zijn pik in mijn kut. Ik heb echt als een gek op die pik zitten rijden, kon van mij niet hard en diep genoeg zijn. Ik ben zo verschrikkelijk op die paal klaar gekomen en het lekkerste was dat hij me ook nog eens vol spoot. In het kleine toilet heb ik me weer een beetje opgeknapt. Toen ik er uit kwam botste ik tegen de stewardess aan, ze keek me glimlachend aan en gaf me een knipoog. De muts moet alles hebben gezien. We hebben nog een glas champagne gedronken en een uurtje later landden we op London City Airport. John had echt alles van tevoren gepland. Er stond op het vliegveld een auto voor ons klaar met chauffeur die ons naar het hotel bracht. Hartje Londen in Covent Garden. Ik heb heel wat hotelkamers gezien, maar dit was een heel luxe suite. We hebben ons allebei omgekleed, een beetje gekroeld en in het hotel een lunch genomen.

Begin van de middag hebben we echt toeristje gespeeld. Meestal met een taxi naar alle dingen die interessant waren, nog wat geshopt en uiteindelijk eind van de middag weer in een taxi gestapt. Geen idee waar we nu weer naar toe gingen. Tien minuten later stonden we bij het London Eye. John had een privé gondel gereserveerd, de VIP package. Een gondel helemaal voor ons alleen. Er kon ook een gids mee, maar dat hebben we niet gedaan. In de gondel stond een fles champagne, er lag chocola en nog wat lekkere dingen. Een half uur zouden we hebben om van het uitzicht over Londen te genieten. We waren maar net een paar meter van de grond toen John me al naar zich toe trok. Ik had een simpel shirtje aan, maar niet voor lang. Net als mijn BH. Ook mijn rokje en slipje lagen kort daarna op mijn enkels. Ik stond volledig naakt in de gondel die nu op een kwart van zijn ronde was. Ik wist het nog van de orgie, maar ook nu bleek weer dat John redelijk kinky en dominant was. Ik keek om me heen, in de cabin waren we alleen, maar ik kon zelf in de gondels onder en boven me kijken. De mensen onder en boven me moeten echt hebben gezien dat ik hier spiernaakt stond en geneukt ging worden. Maar het maakte me geen kut uit, wie kende me hier?

Hij liet me voorover leunen tegen de reling van de gondel en kwam achter me staan. Hij kon er niet veel tijd voor nemen, het zou een vluggertje worden want de totale omgang was 30 minuten. Met een “Ben je er klaar voor lekker ding?” voelde ik hoe hij zijn pik tegen mijn kut plaatste en naar binnen boorde. Met zijn handen om me heen op mijn tieten neukte hij me naar steeds grotere hoogte, letterlijk en figuurlijk. We waren al over het hoogste punt heen toen hij voor de tweede keer die dag zijn zaad in mijn flamoes spoot. Langzaam zag ik de grond onder ons weer dichterbij komen. Ik had nog een paar minuten om me snel aan te kleden. Met nog een meter of 15 te gaan schonk John nog snel een paar glazen champagne in uit de fles die hij eerder al had open gemaakt. Een half uur later stapten we, alsof er niets gebeurd was, de gondel uit. Ik met een verschrikkelijk natte kut van het zaad dat er langzaam uit droop. Van het uitzicht heb ik weinig gezien.

Inmiddels liep het tegen een uur of zeven. John had een tafel in een restaurant gereserveerd om acht uur, maar we moesten ons nodig opfrissen en omkleden. Hij had zowaar een smoking bij zich en gelukkig had ik een van mijn mooiste avondjurken bij me. Zwart met zilveren glitters, lang tot op mijn enkels, spaghettibandjes, laag uitgesneden rug en een split van onder tot boven mijn heup, dus een string. die redelijk hoog op mijn heupen zat, was de enige optie. Een kort bontjasje, dat John die middag voor me had gekocht, maakte het geheel af. We stonden samen voor de spiegel toen hij me een doosje gaf, een cadeautje dacht ik. Dat was het ook wel, maar toch iets anders als ik had verwacht. Het was een roze Lovense Lush en hij wilde dat ik hem vanavond in mijn kut zou hebben. Ter plaatse moest ik hem in mijn kut steken. Ik mocht hem er ook niet meer uithalen, de hele avond niet. Ik ken die krengen, de andere partij heeft de volledige controle over jou en dat ding.

In de taxi naar het restaurant moest hij hem zo nodig al even uitproberen. Ineens voelde ik het ding tegen mijn baarmoeder trillen. “Al lekker geil nu sletje van me?” Ik gaf hem een ietwat liefkozend tikje tegen zijn wang die hij lachend beantwoorde met een kus. Het restaurant bleek in een ander hotel te zijn, een minuut of 10 rijden met de taxi. Het Restaurant Ormer Mayfair bleek zelf een Michelin ster te hebben. John had hem echt uit zijn broek laten hangen bleek wel. Ik durfde niet naar de prijzen op de menukaart te kijken, het duizelde me gewoon maar ik mocht bestellen wat ik wilde. Ik ben echt een liefhebber van seafood en alles wat voorbij kwam was meer dan heerlijk. Ook de idioot dure wijn die er bij werd geserveerd. Ik had helemaal niet meer aan dat roze ding in mijn kut gedacht toen tijdens het hoofdgerecht, een heerlijke kreeft, ineens het ding in mijn flamoes begon te trillen. Aan, uit. Aan, uit… Ik kneep mijn benen bij elkaar en probeerde niet te reageren. Eerst kort, maar steeds langer en ook in een hogere stand.

Mijn lijf schoot bijna in een kramp, ik zou en moest het proberen tegen te houden, geen geluid maken. Maar het werd zo heftig. Ik zag dat er mensen naar me keken. Die moesten hebben gedacht dat ik niet lekker werd. Ik kronkelde op mijn stoel, hield me vast aan de tafelrand, had het niet meer. Ik zat te hevig zweten, te hijgen, helemaal toen John hem voluit zette. Zonder een geluid te maken, tenminste, dat denk ik, kwam ik klaar onder de tafel. Ik voelde hoe het geil uit mijn kut droop, ik spoot nog net niet. Net zo plotseling als hij hem had aangezet, zette hij hem ook weer uit. En net of hij heel bezorgd om me was stond hij op en kwam naar me toe. Met zijn hand op mijn blote schouder vroeg hij quasi of het goed met me ging en of ik even naar het toilet wilde. Hij hielp me overeind en ik liep richting van de foyer en de toiletten. En toen deed hij het weer. Met de trillende vibrator in mijn kut kwam ik uiteindelijk bij het toilet. Ik heb mijn spleet afgedroogd, mijn zeiknatte slipje in mijn handtasje gedaan en met het geval nog steeds in mijn gleuf ben ik weer terug gelopen. Ik mocht hem niet uitdoen van hem.

Dat de avond nog niet voorbij was bleek al snel. De volgende stop was een stripclub in Soho. Ook daar bleek hij weer wat geregeld te hebben. We zaten aan de bar wat te drinken toen een van de aanwezige meiden ons kwam halen. Een lange, blonde meid van ergens in de twintig, in meer dan sexy lingerie en op hoge hakken, vroeg of we mee wilden lopen. John had een private dancer geregeld die in een daarvoor bestemde ruimte een privé stripshow zou geven. En dat ze niet alleen een dancer was zou ik later merken. De ruimte was heel luxe met leren zitjes, een podium, sfeervol rood licht. Beetje bij beetje ontdeed ze zich op zwoele muziek van haar kleren. Ik werd er echt heel geil van en zat tegen John aan die zijn handen flink de kost gaf. Onze stripper had alleen nog maar haar slipje aan toen ze langzaam op ons of kwam. Ze streek al dansend haar hand door mijn haar en pakte mijn hand. Ze trok me zachtjes overeind en liep, ook weer langzaam, heupwiegend, met me naar het kleine podium. Ze stond achter me en liet van boven naar onder haar handen over mijn lijf glijden. Langzaam kwam ze weer overeind en ik voelde dat ze de bandjes van mijn avondjurk van mijn schouers trok. Twee minuten later viel mijn jurk op de grond en stond ik zelf ook spiernaakt in de spotlight. Ze zakte weer naar onder, haar handen over mijn lijf strelend en trok uiteindelijk ook haar slipje uit.

Nog steeds had ik die Lovense Lush in mijn kut, die ineens weer hevig begon te trillen. Ze ging weer achter me staan en ik voelde haar warme lichaam tegen mijn rug. Ze streelde en kneep in mijn tieten, aaide over mijn buik en vond uiteindelijk mijn clitoris. Nog steeds trilde het roze ding in mijn kut en door haar aanraking en het vingeren van mijn clit had ik het niet meer. Ik stond te trillen op mijn benen, kon niet meer op die hoge hakken staan en zakte op de vloer. Ik leunde achterover op mijn ellebogen en liet het over me heen komen. Nog steeds had ze haar vingers tussen mijn schaamlippen. Het werd bijna zwart voor mijn ogen toen ik klaar kwam. Het geil spoot uit mijn kut en liet me plat op de vloer vallen. Na een paar minuten hielp ze me overeind en liep met me mee naar John. Die had de hele tijd, met zijn broek op zijn enkels, aan zijn pik zitten rukken terwijl hij naar de twee hoeren op het podium keek. Zijn paal torende fier omhoog. De stripper, zoals gezegd meer als een stripper, bukte voorover en begon hem te pijpen. Even later draaide ze zich om, zakte naar onderen en ging op zijn pik zitten. Een minuut of vijf heeft ze hem bereden voor ze weer overeind kwam. Ze zei dat het mijn beurt was en net als zij ging ik op hem zitten, pik in mijn kut en leunde achterover. Ik bewoog mijn flamoes tot op zijn ballen over zijn pik, benen uit elkaar. Onze stripper zat voor me en begon mijn gleuf te likken terwijl ik John neukte. Ik kwam weer klaar toen ik voelde hoe John zijn lading zaad in mijn spleet spoot. Het was al over twaalven en ik was nu echt jarig. Neukend ben ik van mijn 46ste naar mijn 47ste over gegaan.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11843 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn super geile 47ste verjaardag (1)”

Plaats een reactie