BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De keuken bouwers

Uitgewoond tijdens de verbouwingHet is hartje zomer zal dertig graden worden dus niet teveel kleren aan maar mag niet in mijn blootje omdat er nog steeds arbeiders in de keuken bezig zijn.

Ik ben Marissa een mooie jonge dame van 34 die net getrouwd is met Bart een iets gezetten jonge dekhengst van 49. U zult wel denken wat moet zo’n jong ding met zo’n ouwe knar, hij is heel lief heel zorgzaam en onwijs rijk wat ik belangrijk vind.

Je moet het zo zien, was de koffie dame bij hem op het bedrijf, toen ik ging scheiden van mijn man sloeg hij me voor mijn kont en zij nu ben jij van mij.
Had al vaak met hem geflirt dus de week na mijn scheiding lag ik naast hem in zijn bed om hem mijn hele lijf te geven. Hij heeft zich echt aan me vergrepen als hij mijn anus likte en ik zij als je wil mag je er in ging hij helemaal door het lint. De eerste keer voor hem om al klaar te komen als hij dat eikeltje van hem er een centimeter in heeft zitten.

Door de tijd heen wordt hij wat rustiger en neukt me haast elke keer in dat kleine strakke kontgaatje van me als hij al thuis is. Bart is gezegend met een stijve van 16cm dus de glijd redelijk makkelijk mijn anus in ook omdat hij niet heel dik is.
Als ik aangeef een nieuwe keuken te willen zoeken we wat uit om door een binnenhuis architect het allemaal aan te later kleden.

Drie weken geleden zijn ze begonnen met slopen en zo langzaam aan gaat het er mooi uitzien.
Vandaag een rustdag ach rustdag de schoonmakers komen omdat de komende drie dag uitgetrokken worden om de keuken te plaatsen.

Rond tien uur zou de schoonmaakploeg komen dus na me gedoucht te hebben trek ik een bh slip en dunne zomerjurk aan om benden een boterham te nemen.
Sta aan mijn buitenkeuken die we achter het huis hebben mijn broodje te smeren als ik de schutting deur hoor. Er komt een man op me aanlopen die vraagt waar schoongemaakt moet worden. Loop voor hem aan en dan nu snap ik het dacht al met drie mannen de keuken schoonmaken komt niet goed maar deze wel.

Hij haalt twee collega’s en het gereedschap uit de bus en ik zal om tien uur voor koffie en thee zorgen. Het zijn aardige mannen praten niet echt met me en zij spreken een taal die ik niet begrijp dus ga wat voor mezelf doen. Tegen vier uur melden ze dat ze klaar zijn of ik even wil kijken.
Vind het geweldig heb zelf al ruim een jaar niet schoongemaakt daar heeft Bart zijn vaste schoonmaakster voor waar ik een haat liefde verhouding mee heb maar dat terzijde.

Tegen vijf uur komt de architect nog even langs die wel wat op en aanmerkingen heeft op het schoonmaken en meld dat de keuken morgen tegen negen uur gebracht word en de mannen gelijk aan de gang gaan.

Sta vroeg op maak mijn hardloop rondje voor het echt warm is en heb me gedoucht als de vrachtwagen het erf op komt rijden.
Sta op de hoek te kijken als een grote donkere man uitstapt, korte broek met een stel benen er onder uit waarvan je denkt wouw die zijn mooi, als ik hem dan wat hoger zie is het een klerenkast van een vent met een mouwloos hemdje.
Krijg helemaal een droge mond, hij schud me de hand en meld dat zijn maten er zo aankomen, kopje thee of koffie vraag ik, zal de vrachtwagen open doen kunnen mijn maten de keuken uitpakken drinken wij gezellig een bakje thee.

De grote deuren gaan open en zie alleen maar dozen met de mededeling dat hij nu wel zin heeft in een lekker bakje. Hij gaat zitten waar ik aanwijs, gelijk mooi plekje heb je kan je ons van hieruit zien werken. Kijk wat moeilijk en zeg dat het zou kunnen maar daar ben ik hier niet voor om jullie bezig te zien het is aangenomen dus al zullen jullie er een week in bezig zijn geen probleem heb hier mijn keuken nu en wijs naar de tuinkeuken.

Dan komt er een busje aanrijden met grote letters erop keukenbouw alleen voor perfect werk.
Ook daar komen drie lekkere donkere mannen uit die een ronde handschudden en ook aan de thee gaan. Op 1 na zijn de anderen allemaal van die spierballen, als ik aan de niet spierbal vraag of hij het sporthonk voor gezien houd lacht hij, nee mevrouw zij hebben boven zichtbare spieren ik verberg ze een stuk lager en ze moeten er zo hard om lachen dat ik aangeef dat ze mogen beginnen elf uur twee ronde thee.

Kijk de vier na en voel me warm worden niet alleen van de zon maar ook door de heren, loop wat rond weet niet wat ik moet gaan doen, pak mijn laptop en doe alsof ik aan het werk ben maar werkelijk doe ik een spelletje.
Mevrouw de thee zou klaar zijn om elf uur dus we dachten we melden het maar even, in tegenstelling met de schoonmakers praten zij wel gezellig, als ik uw tongval zo hoor komt u niet uit de omgeving. Moet er om lachen dat zegt de man die ik als stoerste kerel aanwijs.
Vertel waar ik wegkom en laat nou een van de anderen daar familie hebben wonen dus kletsen even over mensen die hij bij verjaardagen tegen komt. Een van die jongens die hij daar tegenkomt is een ex vriendje van me die neukte als een konijn. Snel op me heel snel stoten en binnen een minuut aan geeft klaar te zijn gekomen leuke vent maar wat was dat een afknapper met hem maar zeg er niks over.

Na de thee gaan ze weer aan de slag en ga snel naar de winkel als ze aangegeven hebben wel tosti’s te lusten. Half 1 komen ze aanlopen en voel me weer helemaal warm worden, volgens mij krijg ik het te heet voel mijn kut nat worden, bak snel de tosti’s die naar binnen vliegen ze lijken wel honger te hebben. Als ze genoeg hebben kletsen we nog even en vraagt de niet gespierde of ik het erg vind als ze vanavond tot een uur of negen doorgaan de keuken is groter dan verteld.
Geen probleem roep ik het is jullie tijd en ik mag er pas in als hij helemaal af is.
Wat willen jullie eten vraag ik maar ze geven aan hun brood nog te hebben, patat pizza zeg het maar jullie moeten goed eten, ik haal heel veel frieten gehaktballen en noem maar op alles is opgenoemd.

De mannen genieten van al het eten en gelukkig blijft er wat over anders had ik me schuldig gevoeld, glaasje fris en dan gaan ze weer aan de gang, klokslag negen uur melden ze zich bij me met de vraag hoe laat ze morgen aanwezig mogen zijn.
Mannen jullie zeggen het maar hoe vroeg je wil beginnen ik doe de deur voor jullie open, zes uur of is dat te vroeg dan komen we wat later de klus valt een beetje tegen, ik heb thee om zes uur klaar staan zeg ik met een grote mond.

Ze lopen weg als ik ze nakijk en bedenk wat voor enorme mooie mannen dat zijn. Blijf kijken tot de bus helemaal uit zicht is en na de boel opgeruimd te hebben duik ik snel mijn bed in kwart voor zes eruit is wel erg vroeg.
Slaap gelijk en droom dan een eind weg.

In mijn droom loop ik in mijn jurk wat rond als de spierbundel me roept om wat advies, loop op hem aan zie hem naar mijn borsten kijken en mijn tepels worden gelijk hard, zo die staan mooi te kijk lacht hij en drukt een hand op mijn borst.
Wouw die voelt goed aan DD vraagt hij, kleine F zeg ik maar voelen ze goed, ze voelen geweldig zegt hij en roept dan naar Zoef dat hij deze borsten eens moet voelen.
Zoef de niet gespierde komt erbij en pakt gelijk een borst vast, Jezus meid wat een heerlijke tieten heb jij, moeten we die niet even zonder jurkje voelen hoor ik een donkere stem achter me en de rits gaat omlaag.
Zijn handen gaan gelijk om me heen en grijpen me bij beide borsten, hij heeft gelijk mijn tepels beet en draait die alsof hij weet dat ik daaronder bezwijk zo lekker vind ik dat, laat me een beetje achterover hangen tegen hem aan om dan mijn jurk omlaag te voelen gaan.

Een van de mannen duikt voor me en begint gelijk mijn slipje te kussen. Die teef is bloedje geil mannen dat stringetje is drijfnat, ze wisselen heel snel om allemaal even aan mijn natte slipje te voelen, volgens mij lekt de afvoer roept er een zal even kijken.
Mijn string gaat omlaag en dan verdomme er zit een scheur in haar, voel gelijk een tong tussen mijn lippen en jawel hij weet die harde klit van me te raken, handen op mijn borsten aan mijn billen twee vingers in mijn kut en kom al snel voor de eerste keer klaar.

Sta te trillen op mijn benen als ik opgetild word en buiten op de tuintafel neer gelegd word, Jezus meid wat ben jij een lekker geil monstertje om mijn benen uit elkaar te voelen gaan en weer een mond mijn schaamlippen kust, de tong weet de weg om dan ineens een enorme zwarte pik voor mijn gezicht te zien. Kom schatje mondje open jij gaat eens lekker diep pijpen. Open mijn mond en krijg die dikke eikel in me gedrukt. Ja schatje pijp me maar, volgens mij moet ik die afvoer van je even doorboren hoor ik, ongeveer op het zelfde moment voel ik een pik tegen mijn kut aandrukken die me geweldig oprekt.
De pik in mijn mond schiet langs mijn huig en krijg ik vol in mijn keel gedrukt. Kan niet kreunen door hoe ik gevuld word zo dik is die pik. De pik in mijn kut rekt me mega veel op en doet net geen zeer en voel hem wel heel erg diep gaan. De pik in mijn mond gaat weg en krijg haast gelijk er een nieuwe in gedrukt die ook maar gelijk mijn keel vult.

Moet je kijken mannen je kan mijn pik in haar keel zien bewegen en streelt dan even over zijn eikel in mijn keel. Volgens mij spuit hij zijn sperma zo mijn keel in hoef niet eens te slikken wat voordelig is omdat ik al niet zo’n liefhebber ben van sperma slikken.

De pik in mijn kut boord zicht steeds tegen mijn baarmoeder mond aan om na even hem met kracht in me te voelen klaarkomen. Even mag ik bijkomen, dan moet ik mee om op een van de mannen die op mijn ligstel ligt met een enorme pik recht omhoog en mag me daar overheen laten zakken, de pik schuift een eind gelijk door mijn baarmoeder in om dan hem te horen hijgen dat ik geweldig ben.

Wordt voorover gedrukt en begin gelijk de man te zoenen wat hij graag doet, dan voel ik een gladde vinger ineens mijn anus in gaan en hoor dat die een beetje opgerekt gaat worden, voel een natte eikel tegen mijn anus aan drukken om dan mega ver opgerekt te worden.
Langzaam zakt de pik dieper en dieper mijn anus en endeldarm in tot ik hem in mijn buik voel prikken. Wordt in mijn kut en kont enorm hard geneukt door twee enorme grote en dikke pikken, dan staat er weer een voor me en zie een pik van enorme omvang en enorme lengte, mond open zegt hij als hij me bij mijn kin pakt en die paal naar binnen schuift.

Voel hem gelijk diep gaan slik even en schiet gelijk mijn huig voorbij om die enorme pik helemaal in me op te nemen. Nu wordt ik in alle drie mijn gaatjes heerlijk opgevuld om dan alsof ze het afgesproken hebben alle drie tegelijk klaar te komen. Het is alsof ik door drie tuinslangen vol gespoten wordt. Voel de sperma in mijn baarmoeder rond gespoten worden en mijn maag vult zich ook met sperma en er lijkt geen eind aan te komen. Als ik de pik in mijn mond voel opzwellen voel ik de warme sperma door mijn slokdarm omlaag glijden en kom dan gillend klaar.

Schrik wakker om dan een hand haast helemaal in mijn kut te hebben en twee vingers in mijn anus, trek alles uit me kijk tussen mijn benen om te zien dat ik even van plek moet veranderen en een nieuw matras moet bestellen denk ik wat een natte plek, dan loopt de wekker af om snel onder de douche te springen ik stink als een bunzing.
Trek snel een jurk aan om de thee te zetten, net als het water kookt kloppen ze op de deur met de opmerking je zou thee klaar hebben, neem plaats zeg ik wijzend naar de plek waar we gisteren ook zaten en schenk de mannen thee in, zet een mand broodjes met beleg neer en dat lusten ze wel.

Als ik de spierbundel me aan zie kijken met een brede lach vraag ik wat er is, je hebt met jezelf liggen spelen ruik het lacht hij, volgens mij heb je alleen een jurk aan lacht de man zonder spieren.
Mooi geweest zeg ik volgens mij komen jullie thuis iets tekort, dacht jij zal wel een beetje heeeeel lief voor ons zijn als het klaar is lacht een andere man, je weet maar nooit lach ik maar stel voor het eerst maar eens af te maken ik ga me douchen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12470 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie