BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onverwacht weerzien met heet gevolg

Roos een heel gewoon iets gezet meisje komt net als haar vriendin Claudia die net zo gezet is nooit mee met sporten waar ze beide ook helemaal geen zin in hebben. Als er vanuit school een tennisles is gaan ze daar beide op maar ook daar slaan ze geen bal raak dus van tennis naar paardrijden.

Het paardrijden moet op woensdagmiddag dus Claudia haar vader Johan gaat elke keer mee.
Af en toe heeft Roos geen zin maar als ze Johan dan aan ziet komen lopen trekt ze snel de rijkleren aan om alleen voor hem mooi paard te rijden.
Johan geeft altijd complimentjes schouderklopjes en langzaam aan is Roos een beetje verliefd op hem geworden.

Samen naar het VWO en als het slecht weer is haalt en brengt Johan hen, ze is helemaal gelukkig als Claudia achterin gaat kan ze de zeventien kilometer slapen, Roos gaat zelfs een paar keer zover dat als ze weet dat hij hen zal brengen, het kortste rokje uitzoekt die ze heeft en ziet hem dan naar haar benen kijken.
Zal niet zeggen dat ze toen al nat werd maar de kans is groot. Derde jaar Roos blijft zitten, geen gezamenlijke uren meer en ze is aan haar fiets gekluisterd, op een winterse dag belt Claudia naar haar toe of ze mee rijd ga wel een uur eerder.

Roos kust hem op zijn wang bij het uitstappen waar Johan even vreemd van opkijkt, haast elke zaterdag probeert ze bij Claudia te zijn, maar als Claudia zestien is heeft die ineens een vriend en heeft ze geen zin meer in Roos.

Claudia gaat na school naar een HBO opleiding en ook gaat een jaar later in de verpleging om Johan haast nooit meer te zien omdat ze nu in de stad woont.

Roos vind een vriend gaat samen wonen maar dat duurt maar drie jaar om op haar 27e een huis te kopen daar waar ze geboren is, vijf kilometer van het ziekenhuis waar ze nu werkt en haar leven een nieuwe boost te geven, huisje is ingericht ze kan er gaan wonen om helemaal gelukkig te zijn dat alles maar dan ook alles nieuw is.
Buren heeft ze niet veel aan, links van haar wonen Bert en Albert twee vrienden van net geen 65, aan de andere Klaas en Wilma die ze nog vanuit haar jeugd kennen als de lastposten in de straat maar die zijn inmiddels ook al haast 70.

Op een avond al vrij snel loopt ze bij het huis langs van daar waar Claudia woonde, er hangen nog vlagjes dat er een jongetje is geboren dus Johan en Netty wonen daar niet meer, in haar hoofd denkt ze van wie zal ik eens vragen om die avond Marit tegen het lijf te lopen ook een schoolvriendin.
Geen idee geloof dat zij dood is en volgens mij ligt hij ergens in een ziekenhuis, daar komt ze ook niet verder mee, ze probeert elke vrije avond een stukje te wandelen om vlak bij huis ineens oog in oog te staan met Johan.

Ze kijken elkaar aan Roos bedenkt zich niet en springt hem om de nek.
Roos wat ben jij groot geworden zegt hij en slaat zijn armen om haar heen en knuffelt haar haast plat.
Even van hoe gaat het wat zie je er geweldig uit waar woon je, Roos geeft aan in de Begoniastraat te wonen. Meen je niet met die grijze tuinset achter het huis, ja hoe weet jij dat vraagt ze verbaasd omdat die er net twee dagen staat.
Woon achter je in de Rozenstraat kijk bij jouw in de tuin, koffie vraagt ze neem aan dat je dat nog steeds zwart drinkt, hij slaat zijn arm maar weer om haar heen een zegt dat ze zo lief is. Haast hand in hand honderd uit kletsend waar Roos goed in is lopen ze naar haar huisje.

Dit had Johan toch nooit durfen geloven dat hij het meisje waar hij jaren een zwak hard voor had nog een terug zou zien. Hoe vaak heeft hij zich afgetrokken op het beeld van die ene keer dat hij haar helemaal naakt op de overloop aantrof.

Zestien of zeventien was ze, mooie kleine parmantige borstjes strak buikje, dan dat mega kleine sneetje wat ze toen had met die smalle lipjes zo lekker tegen elkaar aan gedrukt.
Elke keer als hij er aan dacht had hij een half uur een harde snikkel, neukte zijn Netty met haar in gedachten, nadien te denken Johan wat ben je een smeerlap om te denken aan jonge meiden.

Roos is nu “groot” wat zal ze zijn 160, nog steeds een pondje te zwaar, lekkere stevige benen heeft ze nog steeds net als dat mooie haast vierkante gezicht. Wat ze ook nog steeds heeft zijn die grote witte tanden die altijd te zien zijn, en dan die mooie mond met niet van die hele dikke lippen maar ook net niet te smal, maar die mooie heldere bruin grijze ogen fonkelen nog steeds alsof alles pret is.

Ploffen neer in de nieuwe tuinset die overigens voor geen meter zit vind ik, maar Roos geeft aan dat je er op moet liggen en demonstreert het gelijk.
Onder de koffie alle verhalen van zijn scheiding van de breuk van Roos wat helemaal niet zeer deed wat was ik blij om van hem af te zijn. Gaat me net zo verteld Johan met de werkelijke aard van de scheiding dat Netty regelmatig vreemd ging.

Tweede kopje dan valt het heel even stil, speel je nog piano vraagt Johan, jij kon zo mooi spelen was alsof er een engeltje door de kamer vloog. Roos lacht en geeft aan waar de piano staat. Als jij de Radetzkymars doet speel ik ook wat.

Johan kruipt achter de echte piano zoals die thuis ook had en moet even de vingers wat losmaken. Stemmen zou niet verkeerd zijn lacht hij, dan begint hij te spelen en Roos hangt om zijn schouders zoals ze dat vroeger ook deed, het verschil met vroeger is dat zij toen tegen hem een hing en hij genoot van die kleine knuffeltjes die ze hem gaf. Nu voelt hij twee redelijk volle borsten in zijn nek en die zachte ademhaling in zijn ook.
Tete kont tete kont tete kont kont kont zingt de tekst die hij ook alleen maar kende om dat gierend vroeger samen te zingen.

Ze gaat naast hem op de kruk zitten en vraagt of hij de Boogie Woogie ook kent, wie kent die die dacht hij met zijn schouder tegen haar aanstotend en begint gelijk te spelen, wat niet veel later zeven huizen verderop nog te horen moet zijn.
Het eindigt behoorlijk hectisch om dan ineens Johan languit op de grond te hebben liggen is van de kruk gevallen.
Roos moet zo hard lachen dat ze op hem duikt nog even lachen ze, maar dan drukt Roos haar lippen op Johan zijn lippen.
Even liggen ze als bevroren op de grond om langzaam te ontdooien en bij beide de lippen van elkaar gaan. Een zoen die nog nooit zoveel passie in elkaar naar boven heeft gebracht maar hen beide zo opzweept, dat Johan een hand al snel op haar borst heeft liggen en Roos haar hand op die snel groeiende pik van Johan heeft liggen.

Het zoenen wordt alleen maar heftiger en Johan heeft het bloesje van Roos al open gemaakt, Johan zijn broek staat ook al open, Roos haar hand is driftig op zoek naar een harde penis dat is duidelijk maar of alles bewust gaat of dat het allemaal in een opwelling komt lijkt er sterk op.

Roos haar borsten zijn als onder haar bh weggewist en Johan wisselt zijn mond met haar mond en haar harde tepels. Roos heeft haar hand om zijn pik geslagen en hijgt dat hij haar broek los moet maken wil geneukt worden eens echt geneukt worden hijgt ze.

Johan maakt haar broek los om dan elk hun eigenbroek uit te doen en gelijk weer op de grond in elkaar armen te duiken. Roos heeft een mooi wit stringetje aan Johan een zwarte boxer met rode stipje maar dat maakt ze helemaal niks uit. Roos heeft zijn pik alweer in haar volle hand en schuift zijn vel over die dikke eikel van hem heen. Johan heeft zijn hand in haar string twee vingers gelijk dat kleine natte kutje in om tegen elkaar op te hijgen.

Kom Johan neuk me heb hier vroeger zo vaak van gedroomd toe Johan naai dat kleine kutje van me met de zelfde lust als dat je destijds keek toen je me de eerste keer naakt zag.

Johan doet het stringetje opzij heeft zijn eigen slip helemaal uit gedaan om dan over haar heen te schuiven, zij ongeveer 163 hij net 182 om die 18cm lange en behoorlijk dikke bij haar naar binnen te schuiven alsof hij er in hoort, ja Johan neuk me kreunt ze, slaat haar benen om zijn middel om zijn pik nog dieper in zich te voelen.

Oh Johan wat is dit lekker ga dieper ga harder ik hou van hard en diep, duurt even en dan geeft ze aan boven op te willen zitten, Johan gaat op zijn rug liggen zij staat over hem heen om hem dan kwijlend naar dat strakke kutje te kijken met nog steeds die smalle lipjes stijf aan elkaar.
Hij ziet dat kleine kutje steeds dichter bij zijn inmiddels haast paarse eikel, ze doet met twee vingers haar lippen van elkaar om hem dan centimeter voor centimeter haar lichaam in te zien schuiven met kut geluiden en gekreun van Roos.

Wat is haar kut strak denk Johan en wat wipt ze heerlijk diep op hem, drie maal neukt ze hem en dan gaat ze gewoon op hem zitten, die pik van voelt hij net als zij kloppen. De sperma is al haast aan de kook, borrelt van de linker naar de rechterbal om als ze weer hem even diep heeft geneukt te ontladen. Ohhh Johan voel je klaarkomen ohhh Johan je spuit helemaal in mijn baarmoeder OOHHHHHHH omdat zelf ook klaar te komen met die pik diep in haar en twee vingers van zichzelf tegen haar klit te strelen.

Roos zakt over hem heen als zij de laatste druppel uit zijn pik heeft geknepen, wipt nog een laatste keer om hem dan uit haar te laten gaan, ze liggen een tijdje zonder wat te zeggen kussen dan weer een eind weg om als afsluiting naast elkaar in elkaars armen te gaan liggen.
Johan 20 jaar ouder als dat Roos is die net zo oud is als zijn dochter hij moest zich toch schamen is het niet.

Roos rolt op haar zij kijkt hem aan gooit die mooie tanden bloot en vraagt blijf je hier vannacht zou zo graag de nacht met je doorbrengen ben morgen namelijk vrij. Morgen is het zaterdag dan zijn toch de beste mensen vrij, niet als je in het ziekenhuis werk of ik werk zaterdag of zondag dus heb eens in de vijf weken een lang weekend van donderdag tot en met dinsdag.

Zou wel jaren bij je willen blijven maar vermoed dat er veel mensen zijn die dit niet leuk zullen vinden. Vond jij het leuk vraagt ze hem snel een kus gevent, was een droom die uitkwam zag het alleen niet aankomen, gaat me net zo maar toen het vanmiddag klikte en je meeging dacht ik en nu ga ik een droom uit laten komen.

Ze kust hem nogmaals en vraagt of hij mee naar boven gaat nog een beetje spelen grijnst ze en streelt dan gelijk over zijn slappe pik heen. Weet jij nog een leuk spelletje vraagt hij en ze drukt haar tong tegen de binnenkant van haar wang met een knipoog heb dorst gekregen zegt ze lachend.

Ze helpen elkaar omhoog houden wat kleren voor zit om niet geheel naakt voor het raam te staan en snellen dan in hun blote kont naar boven.
Roos duikt gelijk het bed op, haar hoofdeind staat nog in een schuine stand dus daar maakt ze gebruik van, rug tegen het kussen benen wijd uit elkaar en haar hakken op het dekbed en vraagt of hij haar even wil proeven volgens mij ben ik lek.

Johan duikt op zijn buik tussen haar benen om dat mooie strakke kutje helemaal uit te likken, schuift haar naar het vlakke gedeelte om er zo nog beter bij te kunnen, als hij zijn tong langs haar kontje laat gaan wipt ze op een kiert dat het vreemd voelt maar geen afwijzing.

Johan moet zich omdraaien van haar wil die dikke pik van hem pijpen en die magische ballen van hem kneden. Natuurlijk gehoorzaamt Johan maar wat graag om dat mooie mondje van haat over zijn snikkel te voelen glijden. Ze zuigt die pik gewoon naar binnen, heel ervaren zo voelt het pijpt hij haar likt langs zijn stamper om heel even veel aandacht aan zijn toompje te besteden, oh schatje ga zo komen hijgt hij met die strakke kut tegen zijn mond. Nee dat gaan we niet doen hoort hij haar zeggen en dan knijpt ze hem even flink in zijn ballen en weg is het klaarkomen.

Twee vingers zitten diep in dat kleine strakke kutje van Roos waar het kut vocht bij lang lekt, oh schatje wat smaak jij lekker wat smaak jij ongelofelijk lekker, wat bef jij me goed niemand heeft me ooit zo goed gebeft ga door en lik nog eens aan mijn poep.
Haar daar likken is voor Johan een droom, na drie keer haar lekker stevig gelikt te hebben probeert hij zijn tong een stukje naar binnen te drukken, oh ja lekker bromt ze als ze zijn pik weer even zo diep mogelijk in zich neemt.
Als Johan er nog een derde vinger dat geile kutje in drukt en stevig haar klit likt komt ze wil schokkend klaar, op dat moment openen bij Johan de sluizen om de sperma diep in haar keel te spuiten, Roos komt heftig klaar stikt dan ook haast nog in de golf sperma van Johan om dan snel die pik uit haar te doen. Dat lukt gelukkig snel maar de sperma die uit zijn pik schiet komt drie maal vol in haar gezicht, beide liggen ze nog een tijdje na te schokken, Johan maakt nog wat neuk bewegingen tegen Roos haar wang om uiteindelijk naast elkaar in slaap te vallen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9899 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Onverwacht weerzien met heet gevolg”

Plaats een reactie