BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het einde van Sebastiaan

Na 10 jaar in een relatie te hebben gezeten was het dan zo ver. Mijn ex had mij, Sebastiaan verlaten toen ik haar, met veel pijn en moeite had verteld over mijn fantasie. Ik had eindelijk de kracht gehad te vertellen dat ik het fijn vind om in haar lingerie rond te lopen als ik alleen thuis.
Ik had wel verwacht dat ze niet gelijk voor zou stellen om elkaar aan te kleden en aan het idee moest wenen. We hadden tot dan namelijk best een open seksleven met een ruim assortiment speeltjes. En we waren zelfs een keer naar een seksbioscoop geweest waar we seks hadden terwijl andere toekeken. Maar dat ze zo heftig zou reageren als ze deed had ik niet verwacht. Ze kon me niet meer zien als een de man zoals ze me ooit zag en zodoende groeide we uit elkaar vanaf toen en was ze uit uiteindelijk na een aantal vertrokken.

Nadat ik alles weer op de rit had gekregen, begon het toch te jeuken. Ik kon alleen niet meer haar lingerie “lenen” en besloot me eigen lingerie te kopen. Ik vond haar lingerie altijd erg opwindend maar braaf. Ik besloot dus lekker uitdagende lingerie te kopen. Ik kwam de meest geile dingen tegen op internet en kocht in een korte tijd aardig wat. Jarretels, body`s met open kruis, strings zelfs een sexy schoonmaak outfit. Steeds meer zat ik op sites als pornhub filmpjes op te zoeken over crossdress, en travestie. Als ik me omkleedde voel ik me altijd sexy, echter na een tijd werd dit steeds minder en merkte ik dat ik niet compleet was en begreep ik wat het was. Ik wou eruit zien als een echte vrouw. Toen ik een aantal pruiken had gekocht kwam het sexy-gevoel terug. Ook kocht ik wat makeup. Dit was echter moeilijker dan ik dacht. De eerste keren leek ik wel een clown. Na veel filmpjes op youtube kijken werd het wel beter maar echt knap werd ik er niet van. Ik besloot op chatsites gelijk gestemde te zoeken om ervaringen uit te wisselen en zodoende wat tips te krijgen. Ik kwam in contact met ene Robert. Een oudere man van in de 30 die al jaren zo leefde. Hij had veel geduld en begrip, konden avonden over van alles chatten en het duurde ook niet lang voordat we telefonisch contact legde. We bleken een goede klik te hebben. Na een aantal weken kwam het dan ook zover dat we afspraken. We spraken af dit ik bij hem langs zou komen. We zouden elkaars lingerie showen en een echt “girl night” hebben.

Ik was onderweg naar hem en had mijn “kledingkast” meegenomen. Op een vrijdagavond stond ik bij hem op de stoep met mijn koffer en belde aan. Ik zou in ieder geval de nacht blijven omdat hij best ver weg woonde en vanaf daar zouden we wel kijken hoe het zou lopen. Na een koffie en een aantal wijntjes besloten we ons om te kleden en op te maken. Beide trokken we een leuk setje lingerie aan en een mooie avond jurk en Robert zou me laten zien hoe hij zich altijd op maakte. En eerlijk is eerlijk, je kon zien dat Robert het al een aantal jaar deed. Hij zag er werkelijk pracht uit en ik herkende hem totaal niet meer. Nou had hij ook een mooi slank lichaam en de siliconen borstprothesen maakte het helemaal dat hij er op en top vrouw uitzag. Ik betrapte mezelf erop dat ik anders naar hem keek en de kamer vulde zich gedurende de avond steeds meer met een erotische lading. Ik zelf had geen nep borsten maar, zo zei Robert hij had er nog wel 1. Hij liep de kamer uit een kwam er met 2 terug. Trots hield hij zo omhoog en zei “wat wil je, lekkere porno tieten of een bescheidde B-cup”. Ik besloot voor de D-cup te gaan en toen we allebei goed in de make-up zaten en helemaal aangekleed waren, zagen we eruit als 2 heerlijke meiden die klaar waren om te gaan stappen. Robert grapte “nou meid als de mannen hier niet geil van worden” Ik moest ervan blozen en stamelde “Ik weet het niet hoor” Robert verontschuldigde gelijk en zei dat hij het niet zo meende. We namen nog een aantal wijntjes en kletsen een aantal uur over hoe het allemaal bij hem begonnen was. Op een gegeven moment besloten we om wat kleding van elkaar te passen omdat we dezelfde maat ongeveer hadden. Zonder de avondjurken aan en allebei in onze uitdagende lingerie te staan in combinatie met de genuttigde wijntjes merkte ik al snel dat ik flink geil werd. Ik wist dat Robert bi was, dat had hij in eerdere chat gesprekken al vertelt. Tot nu toe dacht ik zeker te weten dat ik niet op mannen viel en had er ook nog nooit op die manier over gedacht maar nu flitste het meerdere keren door me hoofd terwijl Robert tegen me praatten. Toen we langs elkaar liepen en tegen elkaar aanbotste in de smalle inloopkast van Robert kwamen we met onze hoofden dicht bij elkaar. En waar het vandaan kwam wist ik niet maar ik dacht nu of nooit en zoende hem vol op de mond.

De gehele erotisch lading van de avond zat in die zoen en ik voelde me helemaal week worden terwijl we stonden te zoenen. Rustig en teder en na een minuut stapte Robert naar achter en zei “sorry, dat was niet mijn bedoeling. “Ik weet” maar voordat hij zijn zin kon afmaken stapte ik al naar voren en zei “weet ik het maakt niet uit” en zoende hem weer vol op zijn mond. Een intense tongzoen volgde waarna hij mij heerlijk in me nek begon te zoenen en zacht aan mijn oorlel sabbelde. Iets waar ik altijd al opgewonden van werd maar nu op de een of andere helemaal wild van werd. Ik liet me door hem meenemen naar het bed terwijl we innig bleven zijn. Hij stuurde me met zijn onderlichaam de juiste kant op en ik voelde dat het hele gebeuren hem ook niet koud liet. Onze handen gleden over elkaars lichaam, behalve “daar”. Iets in me hield me tegen en alsof hij het merkte zei hij “als je niet wilt moet je het zeggen he. We moeten niets en kunnen alles. Het is helemaal aan jouw” Door zijn kalmerende manier van praten en zijn geruststellende worden merkte ik dat ik zeker wel meer wou alleen niet wist hoe. Toen ik hem dit vertelde stelde hij me nogmaals gerust met de woorden “we hebben het hele weekend. Zeg maar rustig als ik te snel ga en stop als je niet verder wilt”.

Nadat hij dit gezegd had duwde hij me zacht richting het bed en liet ik me achterover vallen. Voorzichtig kwam hij boven me hangen en begon mijn hele lichaam te zoenen terwijl hij met zijn handen steeds meer richting mijn kruis streelde. Ik voelde me nu, in de jarretel lingerie die ik aan had zo intens sexy en geil. Dit had ik nog nooit gevoeld. Nu op dit moment wist ik, dat dit een weekend zou gaan worden vol met passie, seks en nieuwe ervaringen. Rustig haalde hij mijn stijve lul uit de lingerie en trok me zachtjes af terwijl we nog steeds met onze tongen verstrengeld waren. Ook ik liet mijn hand nu richting zijn kruis gaan en begon hem ook rustig af te trekken. Ik maakte duidelijk dat hij zich om moest draaien zodat we 69 kwamen te liggen. Zijn volle erectie van ik schatte in z`n 18cm was ongeveer even groot als ikzelf alleen wat dikker dan de mijne. Maar zo vlakbij je gezicht lijkt het allemaal misschien ook wel groter. Het schrikte me in ieder geval alles behalve af. Voorzichtig pakt ik zijn erectie weer beet en begon weer rustig te trekken. Ondertussen had Robert mij al in zijn mond genomen en was hij me rustig aan het pijpen. Ook ik nam zijn pik nu in mijn mond. Eerst met mijn natte tong over de volle lengte van zijn geaderde erectie en voorzichtig nam ik hem in mijn mond, eerst een stukje maar al snel begon ik de smaak te pakken te krijgen en nam hem steeds dieper en wilder. We lagen elkaar nu allebei heerlijk wild en diep te pijpen terwijl we beide elkaar lekker aftrokken. Ik kon niet geloof hoe heerlijk dit was. Robert was er ook echt goed in, zo niet de beste die het ooit bij mij gedaan had. Maar ook het pijpen zelf vond ik fantastisch. Hoe meer Robert liet merken wat hij lekker vond hoe wilder ik ervan werd.

De dirty talker die ik ben zei ik happend naar zuurstof “Dit is echt heerlijk. Behalve sexy voel ik me nu ook een echte geile slet” Ik trok hem naar me toe zodat hij boven mij kwam te hangen. “Ik zal je laten voelen wat het is om mijn geile sletje te zijn” en hij sloeg met zijn pik op me gezicht en duwde zijn pik ruw in me mond. Ik begreep direct wat ik wou en kroop onder hem vandaan met mijn hoofd naar het rand van het bed. “Neuk je sletje dan maar lekker diep in haar hoerige keeltje”. Dit liet Robert zich geen tweede keer zeggen. Hij ging aan de rand van zijn bed staan en gaf me een lekkere natte tongzoen. “Waarschuw me maar als ik te wild word” zei hij terwijl hij naar me knipoogde. Voordat ik kon antwoorden pakte hij me hoofd beet en duwde hij zijn, van mijn slijm al natte pik langzaam in me mond en begon rustig heen en weer te bewegen in mij mond.

Steeds harder en dieper begon hij me in me keel te neuken. Elke stoot was net niet te diep, maar wel steeds iets dieper in me keel waardoor hij na 10minuten neuken zijn pik helemaal in me keel had. Toen hij ze lul diep in me keel hield begon ik met me tong aan ze ballen te likken waardoor Robert het bijna niet mee hield. Hij trok me aan me haren van ze lul af. “Wat ben jij een geile teef zeg, jezus. Je zou hier rijk mee kunnen worden” Terwijl hij dit zei begon hij me weer wild in me keel te neuken. Zo trots had ik me nog nooit gevoeld. Ik was sexy, sletterig en hij genoot van me. Weer stopte Robert. “Fuck ik moet stoppen anders ga zo komen”. “Nee ga door kom maar lekker klaar in me” zei ik tegen hem. “Nee nog niet en hij stapte naar achter. Ik sprong het bed uit en ging met me met slijm besmeurde gezicht op me knieen voor hem zitten. “Alstublieft ga door, laat het me proeven spuit me keel vol. Kom klaar in dit geile hoeren bekkie” smeekte ik terwijl ik hem hoopvol en onderdanig aan keek.

Hij leek geen aanstalten te maken om door te gaan dus gooide ik erachteraan. “Dan mag je heel de nacht doen wat je wil met me. ik doe alles voor je maar spuit me vol en onder alstublieft. Deed trok hem over de drempel. “Prima maar je moet het zelf doen” en hij zette zijn handen op zijn achterhoofd terwijl hij me glunderend aan keek. Ik stortte me gelijk op ze pik en begon hem wild en diep te zuigen terwijl ik hem met 1 hand aftrok en en met mijn andere hand ze ballen masseerde. Terwijl ik zijn ballen masseerde ging ik met mijn wijsvinger steeds meer richting zijn anus. en wreef ik steeds meer met mijn vingers over zijn perineum. Dit hand de gewenste uitwerking bij Robert. Hij pakte mijn haren wild beet en spoot de eerste straal warm zaad in me mond die gelijk in mijn keel verdween. “Hier slet pak aan”. Hij trok zich terug en spoot de tweede straal over mij gezicht en in me haar. Hij trok aan zijn lul en ik opende mijn mond zover als ik kon. Ook de derde en vierde straal kwamen op mijn gezicht en ik naar zijn lul weer in mijn mond om de laatste resten eruit te zuigen. Ik zoog Robert zijn nog steeds harde lul leeg en likt hem schoon terwijl zijn zaad van me gezicht af droop.

Terwijl ik dit deed verdween de geile roes waarin ik had gezeten en kwam ik weer “bijzinnen”. “Mmmmh fucking hell zeg. En jij heb dit nog nooit gedaan. Ik geloof er niets van”.Voor mijn gevoel werd ik zo rood als een kreeft en stamelde. “Ehhh sorry ik ehm” Robert trok me omhoog en veegde met zijn vingers een paar klodders sperma naar mijn mond, duwde dit erin en gaf me een heerlijke tongzoen. “sorry waarvoor, de lekker pijpbeurt die je me gaf? Als er iemand is die sorry moet zeggen ben ik het. Ik heb helemaal niet aan jouw gedacht.”. Hij duwde op het bed en begon zijn eigen zaad op te likken van me borstkas. Daarna gaf hij me nogmaals een tongzoen en speelde met zijn zaad. “Voor herhaling vatbaar?” vroeg hij. Zeker antwoorde ik. “Mooi zo we hebben nog het hele weekend” Hij stond op en zei “Ga jij je maar even opknappen in de badkamer zodat je weer Sebastiaan ben dan heb ik zo een verrassing voor je”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4606 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Het einde van Sebastiaan”

Plaats een reactie