BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (2) Overrijp

Natuurlijk was ze ubergeil die zondagmiddag naar hubby teruggegaan. Ze hadden op het terras een cocktail gedronken en hij had haar tot in detail verteld hoe zijn Vikingloop verlopen was. Het gedeelte zwemmen in open zee was door de krachtige wind zwaarder en moeilijker dan ooit geweest en had het uiterste van hem gevraagd. Op dat punt waren heel veel uitvallers, maar hij zette door. Toch had hij de loop voltooid en voelde hij zich beretrots. Ook zij was trots en bewierookte hem van alle kanten. Hij vroeg haar hoe het met ons beide was geweest en toen hij hoorde dat ze het ontzettend naar haar zin had gehad stelde hij haar voor om dinsdag weer wat met mij af te spreken. Hij had die dag al afgesproken met een andere deelnemer om samen te trainen, buiten en in het krachthonk. Direct na dat voorstel verstrakten de tepels van Boskoops Glorie, openden zich haar schaamlippen, snakte haar navel naar het puntje van mijn wijsvinger en smeekte haar anus om de rampaal van Dad te voelen. Zo snel als ze kon liet ze me weten dat ze dinsdag “beschikbaar” was en wilde ze weten of dat in onze planning paste. Onze planning voegden we met alle plezier naar haar ‘beschikbaarheid.’ Het was vakantie en dan plan je altijd naar de omstandigheden, zonnig, mistig, regen of een beschikbaar Boskoops Glory hole. Dad had me al laten weten dat hij haar de volgende keer wat harder ‘onder handen’ wilde nemen en liet me het zweepje en het bit zien dat hij meegenomen had. ‘Ik kom er genadig van af?’ sprak ik iets te hoopvol naar zijn mening. ‘Ik denk het wel, lieverd’ en kneep daarbij venijnig in mijn billen. ‘Nouhou’ reageerde ik, en ik werd opgewonden bij de gedachte dat we nog een dagje Boskoop in de schoot geworpen kregen. Nou ja Dad zou denk ik vooral van alles in haar schoot werpen… Dus appte ik haar vrij snel en zonder enige scrupules terug dat wij “in afwachting van uwe nederige beschikbaarheid” zijn. Op verzoek van Dad voegde ik er ook een kledingadvies aan toe: “bovenkleding zo degelijk of truttig mogelijk (‘als ze dat bij zich heeft, Fem’) en daaronder hoerig as possible. Alles uit eigen koffer.” Oei, Dad gaat zich uitleven ben ik bang. Ze mag denk ik het kuise hoertje, de vrome slet of de geile knielkut gaan spelen.

Ze had zich inderdaad ongelooflijk degelijk gekleed. Ze droeg een donkerblauwe strakke lange rok met dezelfde witte blouse als in het vliegtuig maar dat nu tot het laatste gaatje dichtgeknoopt en om de hals dan nog een sjaaltje. Ze droeg over haar linkerschouder een schoudertas waar ik sneakers uit zag steken, dus ik vermoedde dat ze de pumps pas vlak voor onze deur had aangetrokken. ‘Degelijk en kuis genoeg, meneer?’ vroeg ze met een dociel stemmetje toen Dad voor haar open deed. Voor de eerste aanblik was ze geslaagd voor haar degelijkheidsdiploma. Of ze ook werkelijk beschikbaar was wilde Dad het liefst direct onderzoeken, maar eerst een cappucino met de degelijke doos drinken en dan op onderzoek leek mij meer op zijn plaats. Dad stemde mokkend in, maar was wel degene die direct zijn best deed om de beide dames in zijn appartement van cappucino te voorzien. ‘Romig, Femke, romig, zo hoort ze te zijn en knikte naar de cappucino die hij Boskoops glorie aan reikte waardoor hij het over beide kon hebben. Die hield zich perfect aan de rol die hij haar toebedeeld had en reageerde snibbig ‘ik ga er vanuit dat meneer het over de cappucino heeft. Van vieze praatjes ben ik niet gediend.’ Dad stond heel even perplex, maar herpakte zich direct.

‘Ach mevrouw het zegt veel dat u niet meteen aan uw koffie dacht maar aan uw roompotje. Blijkbaar klopt het wel wat ze mij vroeger bijbrachten “hoe langer de rok, hoe heter het hok”. Alle reden dus om die niet te lang aan te houden, ze voedt slechts onzedelijke gedachten.’ Driftig stond ons Boskoops heethoofdje op, als ze niet echt boos was dan speelde ze het voortreffelijk. Ze keek mij en vervolgens Dad aan ‘Hoe durft u. Mijn roompotje. Bah, natuurlijk weet ik waar u aan denkt, als het niet zo, zo, zo… vunzig was dan zou ik zeggen, check toch eens hoe zedig ik ben.’ Ik vermoedde dat ze haar cuppucino niet helemaal op zou drinken, want dit was natuurlijk koren op de molen van Dad. Want voor ze het in de gaten had, had Dad haar over zijn schouders gelegd en haar in de slaapkamer op het tweepersoonsbed gesmeten. Hij maakte de knopen en de rits van haar rok los en daar lag een Boskoops sletje met een zwarte slip, jarretels en daaraan kousen vastgemaakt. ‘Kuis hoor’ lachte Dad die vervolgens met twee handen haar slip omlaag trok en met twee vingers haar kutje voelde. ‘U hebt gelijk, onlangs was ze romiger.’ Direct kreeg Dad een klap in zijn gezicht. ‘We zullen uw kleren maar niet van uw lijf scheuren, want dan komt u later vandaag in de problemen, maar bedenk maar dat ik dat eigenlijk doen wil. Maar of u uw naakte lijf straks aan uw geliefde echtgenoot moet laten zien, dat is aan u, maar ik adviseer u dat niet te doen.’ Ondertussen had hij de knopen van haar blouse losgemaakt, die uitgetrokken en toen ze daar in bh, slip en kousen op bed lag vond hij dat hij eerst maar genereus moest zijn om haar haar cappuccino op te laten drinken en stak haar zijn hand toe. ‘Well done, ik zie meer bitch in je dan ik eerder vermoedde, Perenkutje van me’. Ze lachte, bedankte hem voor het compliment en ging weer in dezelfde stoel zitten maar nu half ontkleed.

Nadat ik mijn cappucino op had stond ik op en liep naar de slaapkamer om mij om te kleden. Dad was ondertussen voor de stoel van onze gast gaan zitten en begon haar kousen uit te trekken en aansluitend haar naakte benen te strelen, terwijl zij rustig haar cappucino op dronk. Toen hij haar kuiten streelde zag hij hoe haar blonde haartjes recht op gingen staan en ze kippenvel kreeg. Subtiel ging hij door, pakte haar lege kopje aan, zette dat naast zich op de grond en ging langs haar knie steeds verder omhoog tot hij met zijn handen de bovenkant van haar slipje pakte en dat naar beneden trok. Daar zat ze voor hem, haar benen uit elkaar, haar kut prominent recht voor zijn ogen en haar schaamlippen geopend. Hij trok haar aan haar benen naar zich toe, tot haar kut vlak bij zijn gezicht was en hij met zijn tong langs haar lippen en haar klitje bewoog. ‘Oef’ ontglipte haar en Dad zag dat als een aanmoediging om door te gaan en pakte haar beide goudreinetten stevig vast om met zijn tong haar kut en alles wat daar bij hoorde zo te stimuleren dat hij voldoende perensap zou kunnen opslurpen. Vanuit de deuropening van de slaapkamer zag ik al snel de eerste ongecontroleerde bewegingen ontstaan die er op wezen dat haar orgasme al op weg was. Dad liet zich nergens meer door hinderen en vlak voordat zij klaarkwam stimuleerde ze hem nog ‘alsjeblieft ga door, dit is zo ongelooflijk geil, zo lekker, zooo, zoohoo’ en haar stem, haar adem, alles stokte, ik zag hoe Dad op dat moment alleen nog maar haar clitje likte en haar lichaam vloog naar voren, vloog naar achteren, ‘oh ja, oh ja, haar voeten gingen van de vloer, hij pakte haar benen vast, hield ze wat gespreid en ook al kon ze nauwelijks meer bewegen door de naar mijn indruk ongemakkelijke houding, ze duwde nog haar kut tegen zijn gezicht en of ze squirtte of gewoon drijfnat geworden was, ik weet het niet, maar toen Dad na vijf minuten zo met haar kut tegen zijn neus en mond gezeten had en opstond en naar me toe liep zag ik dat zijn gezicht drijfnat geworden was.

Na een korte pauze, koffie, cheescake en wat water was het tijd voor het ruigere werk. Dad blinddoekte de Boskoopse en nam haar mee naar de bar en liet haar daar op een barkruk plaatsnemen. Hij deed haar een bit in de mond, waardoor haar de kans ontnomen werd om te laten merken als het zeer deed. Ze stemde in, liet hem begaan. Eerder deze week had hij mij al verteld dat dat voor hem -of mij!- de ideale plek was om de Boskoopse tussen haar prachtige goudreinetten te penetreren en nu zag hij zijn kans schoon om dat de doen. Ik keek toe hoe hij haar aan haar haren trok, haar tepels draaide, haar anus diep en ruig penetreerde. Hij maakte haar los, legde haar op de tafel over de rand en bond haar armen vast zodat ze een weerloos maar retegeil sletje was voor hem. Met zijn benen naast haar billen ramde en beukte hij tot ze met haar lichaam schokte en het leek alsof ze wilde stoppen. Toen Dad er naar vroeg wilde ze juist meer. Hij haalde haar van tafel zette haar opnieuw op de draaistoel bij de bar, deed haar bit uit en wenkte me, zodat ik aan de ene en Dad aan de andere zijkant ons met Boskoops Glorie bezig kon houden. Ik ontfermde me over haar labia en clitoris en Dad over haar ‘Glory hole’, het betekende wel dat ik af en toe een fikse stoot van hem voelde. We hoefden weinig te doen of haar Perenkutje lekte en vloeide en stroomde en het bezwete mokkeltje wist af en toe niet meer hoe ze zich houden moest. Af en toe riep ze Hubby aan om hem te laten weten hoe geil ze was, een enkele keer riep ze hem te hulp als ze weer eens gierend dreigde klaar te komen, maar alle drie wisten we dat ze niet met Hubby wilde delen hoe ze op deze manier voor haar aangenaam, voor hem onaangenaam onderhouden werd.

Voor de lunch had Dad een mooie plek op de boulevard uitgezocht, waar we met elkaar gedouchet en opgefrist in zomerse kleren genoten van een salade, een smoothie en ochtendglorie nog heerlijk in onze lichamen zat. De Boskoopse zat af en toe wat heen en weer te schuiven op haar stoel en toen ik er naar vroeg bevestigde ze dat haar billen best stevig door Dad waren aangepakt. Ze vond, ook los daarvan, dat Dad en zij zich na de lunch best wat meer op mij konden focussen. Dad glimlachte subtiel. Het was al weer enige tijd geleden dat hij me ‘genomen’ had en nu onze gast mij als after-party aanbood vond hij dat hij en vooral ik dat niet weigeren kon. Onze gast en ik liepen stevig gearmd langs de kustlijn. In onze ene hand onze schoenen en onze andere hand rustte op onze billen. Toen ze me op mijn wang kuste voelde ik hoe al mijn lippen verlangden, naar haar kussen, naar Dad’s geslacht diep in me. Tegelijkertijd draaiden we ons naar elkaar toe, ik liet mijn schoenen vallen en ik tongde haar. Met mijn andere hand voelde ik haar billen en ik voelde hoe ze mijn achterhoofd streelde. We keken naar elkaar, ‘lekker zoet ben je’ zei ik tegen haar, ’ik wil dat je mijn borsten kust, straks, thuis’. Loom, een tikje verliefd misschien wel liepen we verder. Aangekomen bij ons appartement stapten we in de lift en stond hij tegen de achterwand. Er kwamen meer mensen in de lift en dus ging ik voor hem staan en duwde mijn billen tegen hem aan, ik voelde zijn strakke stijf en rechtomhoog staande lul tussen mijn billen. Hij trok me nog wat dichter tegen zich aan. Hij lijkt een tomeloze drift en energie te hebben en pas nu liet ik toe dat ik de afgelopen weken een man in me gemist had en kreeg steeds meer zin in een trio de Bosquope.

Dad liet ons alleen in de slaapkamer, waar ik een op bed ging liggen in afwachting van een massage. Daar was onze gast toch minder bedreven in dan verwacht en op zeker moment voelde ik eerst vier handen, waarbij die van Dad veel meer in gang zette, mijn spieren kneedde, mijn schouders ontspande. Het bleek een gouden zet, vooral toen ik onverwacht een heerlijke tong langs mijn clitoris voelde glijden en het zoete perenmondje deze kunst zo goed verstond dat ik nog steeds denk dat ik niet de eerste vrouw was bij wie ze dit deed. Met haar handen kriebelde ze dan weer wel voortreffelijk langs mijn billen, gleed ze door mijn bilnaad, naar achter, naar voren en ik voelde dat ik haar een monddouche ging bezorgen waar ze ab so luut niet op voorbereid was. Dad had het aan zien komen, hoorde ik ‘s avonds van hem, en had een beetje gelimlacht om haar enthousiasme en onervarenheid. Juist dat laatste, dat pure, dat bijna onschuldig jeugdige, maakte dat hij haar best nog een keer een dagje alleen zou willen tegenkomen. Er was haar nog veel te leren.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9002 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie