BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 16

Bij Loes aangekomen zaten mijn moeder en Loes inmiddels aan de wijn. Ik liep naar binnen en gaf moeder een kus en liep naar Loes, gaf haar ook een kus en vroeg: hoe is het met mijn geile sletjes? Loes zei: dat kan jij het beste beantwoorden. Je komt er net vandaan. Ik zei: nee, je weet donders goed dat ik het over jullie twee heb. Ze keek me lachend aan en zei: zo geil als boter, heb je nog zaad over dan? Ik zei voor jullie twee altijd. Ik heb al een paar dagen gedroomd over een paar uur samen met jullie twee in bed door te brengen. Moeder stond op met de fles wijn en haar wijnglas en zei: kom dan maar mee. Ik liep mee naar de slaapkamer waar ik werd uitgekleed en op het bed gedrukt werd. Moeder ging gekleed op me zitten en Loes pakte wat sjaaltjes en bond mij met handen en voeten vast aan het bed. Ze zei: zo, nu gaan wij jou eens een paar uur misbruiken. We gaan jou gek van verlangen maken en laten je elke keer voor je klaarkomt stoppen zodat je straks als een geyser ontploft.

De twee vrouwen begonnen elkaar rustig uit te kleden en kusten en likten elkaar terwijl ze dit deden. Toen ze enkel hun bh en slipjes nog aan hadden kwamen ze op het bed zitten en begonnen ze mij te strelen en te kussen. Ook mijn pik werd volop gelikt tot Loes zei: nu moeten we stoppen, hij komt bijna klaar. Beide vrouwen gingen op de rand van het bed zitten en dronken elk een glas wijn. Loes liep naar beneden en kwam terug met een slagroom spuit en een blik fruit. Ze spoot de slagroom over mijn buik, ballen, tepels en versierde de slagroom met stukjes fruit. Beide vrouwen begonnen het fruit van me af te eten en de slagroom weg te likken. En toen ik schoongelikt was spoot Loes slagroom op haar en moeders tieten. Ze kwamen naar mijn gezicht en lieten me het eraf likken. Toen ik de tieten van Loes schoongelikt had ging ze naar mijn pik en spoot die vol met slagroom en begon het ervan af te zuigen. Ik stond weer op het punt om klaar te komen toen Loes weer stopte. Ze zette de spuitmond van de slagroomfles in haar kut en spoot die vol met slagroom. Ze zei: ik hoop dat je niet allergisch bent voor koemelk en ging op mijn gezicht zitten en wreef haar kut over mijn hele gezicht. Mijn hele gezicht zat onder haar kutslijm vermengd met slagroom. Ik vroeg of ze mijn ogen schoon kon maken. Ze deed dit en ik keek rond naar waar moeder zat.

Achter haar in de deuropening stond een meisje van een jaar of 16. Ze stond met open mond toe te kijken. Ik zei tegen Loes: verwacht je bezoek? Loes zei: nee, ik heb niemand uitgenodigd. Het meisje zei: maar ik kom toch elke zondag laat in de middag de was doen. Loes en moeder verschoten hier zo van dat ze zichzelf bedekten. Het meisje zei: ik kwam kijken of er hier nog was lag, maar vind dit veel mooier om te zien dan vuile was. Loes zei: ik hoop dat je dit niet tegen je moeder verteld, anders ben je je bijverdienste hier kwijt. Loes zei: dit is Marijke, ons buurmeisje. Marijke, dit is mijn zus en haar zoon. Marijkes ogen werden groter en ze zei: haar zoon? Loes zei: ja de jongen weet niet veel van seks en heeft een vriendinnetje en dus moet hij van alles leren. Marijke kwam dichter bij het bed staan en zei: dit is de grootste piemel die ik ooit gezien heb. Loes zei: als je het tegen niemand verteld, mag je er best even mee spelen. Marijke vroeg: maar wat als hij klaarkomt en zijn zaad over mijn kleren spuit? Loes zei: er is maar een manier om dat te voorkomen.

Marijke begon direct haar kleren uit te trekken. Ze had enkel nog haar bhtje en slipje aan en moeder zei: die kan je net zo goed ook uit trekken. Wij zijn tenslotte ook helemaal naakt. Ze trok haar laatste kleding ook uit en ik zag een paar tietjes die eigenlijk niet meer dan opgezette tepeltjes waren. Ik vroeg haar: Marijke, hoe oud ben je? Ze antwoordde over twee weken word ik 17 jaar oud. Ze liep naakt naar me toe en pakte mijn pik vast. Ze zei: deze is veelte groot voor mij, maar ik vind hem precies de juiste maat om er mee te spelen. Loes zei: als je nu boven zijn gezicht gaat zitten kan hij met zijn tong met je kutje spelen. Gaaf zei Marijke en ze klom over mij heen en liet haar kutje op mijn mond komen. Loes vroeg haar: heb je al eens seks gehad? Nee zei Marijke, maar ik kijk veel naar sexfilmpjes op mijn computer en speel dan met mijn clitje. Moeder vroeg: dus je bent al wel klaargekomen? Ja soms wel twee of drie keer achter elkaar. Marijke, zei Loes, heb je wel eens iets in je kutje gestopt? Nee zei Marijke dat durf ik niet goed. Loes zei: wil je dat wij je daarbij helpen? Marijke knikte en zei: maar niet tegen mama zeggen hoor. Loes zei: onze monden blijven gesloten. Wanneer ben je voor het laatst ongesteld geweest vroeg moeder. Marijke zei: dat was tot gisteren het geval zei ze. Moeder keek Loes aan en Loes zei: zou je willen dat wij ervoor zorgen dat je niet langer een meisje bent, maar een vrouw wordt?

Marijke keek naar Loes en vroeg: hoe wil je dat doen? Loes zei: we laten je eerst even lekker met Gerrit spelen zodat je kutje mooi nat wordt en daarna mag Gerrit zijn piemel in je drukken. Als dat gebeurd is en je vliesje doorbroken is ben je geen meisje meer, maar een echte vrouw en als je dan hier op zondag de was komt doen, mag je met mij en Liesje spelen, we gaan je dan van alles leren. Op die manier als je dan een leuke jongen tegen komt, weet je wat je moet doen. Marijke keek Loes aan en zei: doet het niet pijn? Hij is zo groot. Moeder zei: in Afrika krijgen meisjes van jou leeftheid al babys, die zijn veel groter dan de piemel die je vasthoudt. Ze vroeg: mag ik hem eerst een keer zien klaarkomen? Loes zei: dat mag, kom dan zal ik je laten zien wat je moet doen. Dat heet aftrekken. Ze liet het aan Marijke zien en die deed het langzaam terwijl ik haar kutje likte. Ze begon te schokken en ik wist dat ze aan het klaarkomen was. Ze riep: ZOOOOO LEKKERRRRR OHHHH. Ze bleef doortrekken en na nog een kleine vijf minuten spoot ik mijn zaad tegen haar tepeltjes. Ze zei: oh mijn god wat veel. Loes en moeder likten het eraf tot de laatste sporen van zaad wegwaren. Ze ging naast me liggen nadat Loes mij had losgemaakt en ik begon zacht met haar tepeltjes te spelen. Ze zei: wat doe je dit lekker, doe je dit ook zo bij je vriendinnetje? Ik heb stiekem staan kijken terwijl jij met Liesje bezig was. Ik zei: Liesje is mijn nichtje, niet mijn vriendinnetje.

Ze keek me aan en ik zei: Liesje heeft mij leren kussen, weet jij al hoe dat moet? Ze keek me aan en zei: zo toch en kuste me met gesloten mond. Ik zei: dat dacht ik eerst ook, maar nu weet ik beter. Je moet je lippen wat van elkaar houden. Ze deed het weer en deze keer drukte ik mijn tong een stukje in haar. Ze trok terug en zei: wat doe jij nou, dat is vies. Ik zei zo kussen grote mensen. Ze spelen met elkaars tong in elkaars mond. Marijke keek naar Loes en Moeder en Loes zei: kijk maar even naar ons en de twee begonnen met elkaar te tongen. Ze keek mij aan en zei: mag ik het ook eens bij jou proberen? Ik zei: natuurlijk. Ze plantte haar lippen op die van mij en drukte haar tong in mijn mond. Ik begon met mijn tong die van haar te likken en snel deed zij hetzelfde bij mij. Na een paar minuten verbraken we de zoen en zei ze: het geeft me kriebels in mijn buik. Ik zei: dat is omdat je lichaam erop reageert en het lekker vindt. Ik begon haar nu zacht over haar tepels te wrijven en haar te kussen.

Na een paar minuten begon ze weer te schokken, ze kwam weer klaar. Ik verbrak haar kus en zei: zal ik een vrouw van je maken? Ze zei: doe je wel heel voorzichtig? Ik zei: als het te veel pijn doet, dan stoppen we gewoon. Marijke vroeg wat de beste manier was. Ik zei spreid je benen en trek je knieen op tot aan je heupen, op die manier is je kutje het makkelijkst toegankelijk. Ik pakte een paar kussens en legde die onder haar kontje. Ik ging met mijn eikel tussen haar schaamlipjes en drukte die zacht en langzaam naar binnen. Marijke beet op haar lip en ik zei: als het pijn doet, zeg het dan. Ze zei: nee maar het voelt zo vreemd aan. Ik drukte door tot mijn eikel in haar zat en wachtte tot ze eraan gewend was. Ze keek me aan na een kleine minuut en zei: nu voelt het beter. Ik drukte mijn pik zacht naar binnen tot aan haar vliesje. Ik zei: om vrouw van je te maken moet ik je heel even pijn doen. Je vliesje moet kapot. Ze zei: wacht nog even, ik moet hier nog even aan wennen. Loes en moeder zaten elk aan een kant van Marijke en streelden haar tepels. Ik keek Loes en moeder aan en knikte. Beide knepen ze hard in de tepeltjes van Marijke terwijl ik haar vliesje doorbrak. Marijke keek Loes aan en vroeg: waarom deden jullie dat? Loes zei: kijk maar eens naar je kutje. Ik trok mijn pik voor een deel uit haar en Marijke zag het bloed. Loes zei: wij deden dat zodat je de pijn in je kutje niet zou voelen. Je mag jezelf nu vrouw noemen.

Ik wachtte weer tot Marijke zei: ga maar verder, de pijn is weg. Loes zei: je zult de komende dagen nog wel een branderig gevoel hebben als je moet plassen, maar dat gaat vanzelf weg. Ik geef je straks een aantal slipjes van Liesje mee zodat je moeder niet ziet dat je bloed. Als je ze verschoont, doe de bebloede dan in een tasje en dat mag je iedere dag hier brengen. Heb je nog maandverband? Marijke zei: ja nog genoeg. Moeder zei: dan is het makkelijk te verbergen. Het bloeden zal nog wel een of twee dagen duren. Het is iedere keer maar een paar druppels maar het is beter dat niemand het ziet. Ik was nu langzaam in het kutje van Marijke aan het stoten. Ze was krap, erg krap en dat maakte het dat ik binnen 7 minuten in haar klaar kwam. Ze zei: ik voel iets warms in me. Ik zei dat is hetzelfde als wat je daarstraks over je tepels kreeg. Je hoeft je niet ongerust te maken, het komt er vanzelf uit en loopt dan in je maandverband. Ze ging op me liggen en zei: dankjewel. Ik zei: ik ben zaterdag middag nog even hier als je nog wat wil spelen, maar dan mag ik niet in je klaarkomen, anders kan je zwanger raken. Ze keek me aan en vroeg: maar ik mag er wel mee spelen? Ik zei dat mag je zeker. Ze klom van me af en het bloederige zaad liep uit haar kutje. Loes zei: laat het maar lopen, de lakens gaan toch in de was. Loes keek me aan en vroeg: heb je nog wat over voor mij? Ik zei: natuurlijk lieverd, klim maar op me, jij mag kiezen welke kant je op kijkt. Ze koos ervoor om naar mijn voeten te kijken en steunde op mijn knieen.

Marijke keek aandachtig toe en vroeg: kan dat ook zo? Moeder zei tegen haar: er zijn meer dan 100 manieren om het te doen. Marijke keek moeder aan en zei: dan moet ik nog veel hiernaartoe komen. Moeder en Loes lachten en zeiden beide: zelfs wij kennen niet alle posities. We kiezen wat we het lekkerste vinden. Marijke vroeg: en wat doen jullie als je ongesteld bent? Loes keek haar serieus aan en zei: daar ben jij nog niet klaar voor. Moeder zei: we hebben nog een gaatje over als we ongesteld zijn en ze wreef met haar vinger over de anus van Marijke. Die zei verbaasd: doen jullie het daar ook in? Loes antwoordde: als je daaraan gewend bent is het daar ook best lekker. Maar dan wordt zijn piemel vies. Loes antwoordde: daarom spoelen wij ons daar, dat laat ik je volgende week zien hoe dat in zijn werk gaat. Loes begon nu hard op mijn pik te rijden en kwam vrij snel klaar. Ze klom van me af en zei tegen Marijke: ik zal het je laten zien. Ze zette mijn pik tegen haar anus en liet zich er met een zucht over zakken. Ze begon te wippen en na tien minuten kwam ik klaar in haar. Ze ging van me af en zei: zie je, helemaal schoon, geen poep, niks. Marijke rook aan mijn pik en zei: en ik ruik ook niets. Loes zei: dat is omdat we ons van binnen schoon spoelen. Volgende week mag jij dit ook proberen. Gaaf was het antwoord.

Loes en ik kwamen van het bed en Marijke haalde de lakens weg en zei: ik denk dat we die wel even mogen wassen. De voordeur ging open en Liesje riep: waar is iedereen? Loes zei: we zijn boven. Liesje holde de trap op en zag ons allen naakt. Ze keek naar Marijke en naar mij toen ze het bloed zag. Ze vroeg: heb je haar ontmaagd? Ik zei: ja, maar ze wilde het zelf. Ze wil ook vaker met jou en je moeder spelen, dat is als jij het niet erg vindt. Ze keek me aan en vroeg: heb je in haar gespoten?? Ik zei: ja, maar het is veilig. Ze is gisteren van haar ongesteldheid afgekomen. Liesje keek Marijke aan en vroeg: is dat waar? En vertel de waarheid, anders moeten we je naar de dokter nemen en dan vind je moeder het uit. Marijke zei: ja wat Gerrit zegt is waar. Liesje keek me aan en zei: je hebt geluk gehad. Ze stuurde mij, moeder en Loes naar beneden en had een serieus gesprek met Marijke. Na 20 minuten kwamen ze naar beneden en zei Liesje: het is ok, ze weet wat er gebeurt als ze hier iets over vertelt. En ik heb haar verteld dat ze elke zaterdagavond hier mag komen onder het mom van film kijken. Zondag avond is ze hier om de was te doen, dus heeft ze twee avonden waarbij wij kiezen welke om met ons te spelen. Let wel, als je jezelf niet goed gedraagt, kunnen we je ook straffen. Marijke knikte en zei: ik begrijp het. Goed zei Liesje, dan mag je nu de was gaan doen. Je hoeft je kleren nog niet aan te doen, je bent te mooi om niet te bekijken.

Marijke keek trots naar Liesje en zei: jij bent de zus die ik graag wilde hebben, niet die kut broer van me. Liesje gaf haar een kusje en Marijke zei: ik dacht dat ik als vrouw zijnde nu anders gekust zou worden. Ze pakte het hoofd van Liesje en drukte haar tong bij Liesje binnen. Ze tongde met Liesje voor iets minder dan een minuut en Liesje zei: ze leert vlug. Ik zei: je hebt nu de volgende regels: ten eerste: je spreekt niet tenzij je iets gevraagd wordt. Ten tweede: je doet alles wat je opgedragen wordt, ten derde: je spreekt ons aan met meneer, mevrouw en juffrouw en ten vierde kom je voortaan niet alleen zaterdag avond en zondagavond, maar zaterdag de hele dag onder het mom dat je het huis komt poetsen, zaterdag avond mag je film kijken en zondag kom je de was doen. Je komt op zondag een half uur eerder omdat je gespoeld moet worden, op zaterdag kom je ’s morgens en ga je jezelf direct spoelen. En als je vroeg genoeg komt, mag je nog even in de armen van Loes of Liesje slapen. Loes zei: je salaris gaat van 20 euro per week naar 50 euro per week en je hebt kans op bonussen. Van die 50 euro gaan er dertig naar een bankrekening waarvan ik de pas bij houd zodat je straks ook nog wat extra geld over hebt voor iets speciaals. Heb je dit allemaal begrepen? Marijke zei: ja.

Ik trok haar naar me toe en legde haar over mijn knie en gaf haar 5 harde klappen op elke bil. Ze zei: wat heb ik gedaan? Pats, daar kreeg ze er nog vijf. Ik vroeg wat waren de regels over praten zonder gevraagd? En wat was de afspraak over hoe je ons aanspreekt. Ze zei: ik heb het begrepen meneer. Ik zei goed zo en ging met mijn hand tussen haar benen door en streelde haar kutje. Ze kreunde zacht. Ik zei: nog een extra regel: als iemand van ons je vraagt om iets bij iemand anders te doen, dan vraag je het aan die persoon of je het mag doen. Begrepen? Ja meneer. Ik zei goed, dan begin maar met Liesje, kleed haar uit. Marijke liep naar Liesje en vroeg: mag ik u uitkleden juffrouw? Liesje zei: dat mag. Marijke begon haar uit te kleden, trok haar bloes uit en haar bh en streelde haar tietjes. Liesje keek haar streng aan en zei: wie heeft dat aan jou gevraagd? Niemand juffrouw, maar ik dacht dat u het prettig zou vinden. Liesje zei: ik vind het prettig, maar als ik wil dat je dit bij mij doet, dan zeg ik het je.

Marijke kleedde Liesje verder uit en toen ze naakt voor me stond vroeg Liesje wil je me neuken? Ik zei: ja, in twee gaatjes. Liesje vroeg : en in welk gaatje wil je je zaadjes spuiten? Ik zei waar denk je, in je kutje natuurlijk. Ga eerst maar op handen en knieen zitten zodat ons sletje goed kan kijken en weet wat ook haar te wachten staat. Niet vandaag, maar wel binnenkort. Ik ging achter Liesje op mijn knieen zitten en zette mijn pik tegen de anus van Liesje en drukte deze zacht naar binnen. Marijke stak haar hand op en ik zei: wat wil je weten? Ze zei: ik wil aan Liesje vragen of het pijn doet. Ik zei: ok vraag het maar. Ze zei: juffrouw, doet het pijn daar in dat gaatje? Liesje zei: de eerste keer een beetje sletje, maar na een paar keer voelt het zelfs lekker. Ik neukte Liesje nog tien minuten in haar kontje en trok mijn pik toen uit haar. Ik zei: kijk sletje, het gaatje blijft mooi open staan, dat is makkelijk in het geval dat ik daarin spuit en jij het leeg moet likken. Ja meneer, ik begrijp het. Ze stak haar hand weer op. Ik vroeg: wat nu? Mag ik daar even in voelen meneer? Ik zei dat mag, steek er maar drie vingers in en voel maar rond. Marijke deed dat en trok daarna haar vingers uit de kont, rook eraan en likte haar vingers. Ik zei: goed zo sletje, je begint al te leren.

Liesje ging rechtop staan en sloeg haar armen om mijn nek en haar benen om mijn middel. Ik tilde haar op en Loes hield mijn pik op de goede plek en ik liet Liesje zakken. Ze kreunde en begon zichzelf op te tillen en te laten zakken. Dit duurde een klein kwartier voor zowel Liesje als ikzelf klaarkwamen. Het zaad liep langs mijn pik naar beneden. Ik zei: hier komen sletje. Eerst mijn pik en ballen schoonlikken en daarna mag je aan juffrouw Liesje vragen of je haar kut mag schoonlikken en of ze daarbij wil klaarkomen. Marijke begon met mijn pik en ballen en vroeg daarna: juffrouw Liesje, mag ik uw kut schoon en leeglikken. Liesje zei: dat mag sletje en je moet net zolang doorlikken tot ik nog twee keer ben klaargekomen. Ik had mijn camera gepakt en maakte weer een aantal fotos. Nadat Liesje twee keer was klaargekomen zei ik: Sletje, ga nu eens rechtop staan zodat ik je foto kan nemen met het kutslijm en zaad op je gezicht. Ze keek naar de camera met een glimlach. Ik zei: nu moeten we je nog schoon maken, kom maar mee naar de douchecel en ga daar maar zitten op een krukje. Ze deed dit en eerst piste ik haar gezicht schoon, daarna Loes en moeder en ten slotte Liesje. Ze zei: je hebt je goed gedragen, ik zal je belonen. Je mag samen met mij douchen en we zullen elkaar wassen. Toen ook dat allemaal gedaan was zei ik tegen Loes: waaromkomen jullie over 14 dagen niet het weekeinde bij ons doorbrengen. Als je dan JJ ook meeneemt zijn we compleet.

Marijke stak haar hand op. Ik vroeg wat is er sletje? Ze zei: meneer, mag ik ook mee voor dat weekeinde, dan zijn we pas echt compleet. Ik keek Loes aan en die zei: ik zal het met je ouders overleggen. We gaan vrijdag laat in de middag en komen zondag pas terug. Ik weet niet of je ouders dit goed vinden. Maar ik kan het vragen. Marijke liep naar Loes en omhelsde haar. Ze zei: ik zal me heel goed gedragen mevrouw en zal al jullie wensen in vervulling laten gaan. Loes keek haar zus aan en gaf haar een knipoog. Ze zei: luister sletje, ik zal het proberen bij je ouders maar dan zul je alles, maar dan ook werkelijk alles moeten doen wat we je vragen. Ja mevrouw, alsjeblieft, ik wil zo graag mee. Ik keek mijn moeder aan en zei: het wordt tijd om naar huis te gaan en ik gaf haar een tik tegen haar kont. Ik zei: doe je uniform maar aan want we stoppen op de parkeerplaats bij Hazeldonk. Daar ga ik je in het bijzijn van vrachtautochauffeurs neuken en zij mogen zichzelf over jou aftrekken. Moeder keek me geil aan en zei: jij maakt van mij ook nog een echte slet. Wil je dat ik ze ook pijp? Ik zei: NEE DAT NIET, je weet niet waar die pikken zijn geweest. Ik vroeg aan Loes of ze een fles desinfectiemiddel had zodat moeder zich erna kon schoonmaken, en een vuilniszak om de kleding in te doen. Je mag reserve kleding op de achterbank leggen. We deden onze tassen in de auto na ons aangekleed te hebben en vertrokken na iedereen, inclusief ons nieuwe sletje uitgebreid gekust te hebben. Het was drie kwartier naar de parkeerplaats waar mijnmoeder de auto tussen een paar Poolse vrachtauto’s zette. Ik trok haar bloes uit zodat haar tepels duidelijk zichtbaar waren en ook haar rok ging uit. Ik liet haar uit de auto stappen en binnen een minuut stonden er drie Poolse chauffeurs rond haar. Ik stapte uit en liep naar mijn moeder. Ik zette haar tegen de motorkap. En drukte mijn pik in haar.

De eerste chauffeur kwam naar haar toe, pakte haar hand en legde zijn pik erin. Ze trok hem af terwijl ik haar neukte en na de eerste volgden er nog 5. Toen ik klaargekomen was nam ik moeder mee de auto in waar ze zichzelf schoon maakte, haar bloes aandeed en haar rokje weer aan trok. We vertrokken en ze zei: de macht die ik voelde over deze mannen was enorm. We vertrokken en net buiten Breda parkeerde moeder de auto op een stille parkeerplaats. Ze zette de motor uit, deed haar bloes open en deed mijn broek open en begon ze me te pijpen. Ze zei: ik wil dat je je zaad over mijn tieten spuit. Toen ik dat gedaan had deed ze haar bloes dicht, met het zaad nog op haar tieten en reden we naar huis waar we eerst samen de douche ingingen om daarna de fotos te bekijken. Ik vroeg: hoe voelt het om je eigen sletje te hebben? Ze zei: we moeten haar nog veel leren. Moeder pakte de telefoon en belde Loes. Ze zei: we zijn thuis en vertelde wat er onderweg gebeurd was. Hierna zei ze: kan jij Marijke meenemen naar een dokter en bij haar een koper spiraaltje laten plaatsen, dan kan ze vanaf de eerste dag na plaatsing veilig seks hebben. Loes zei: ik heb al een afspraak gepland bij mijn vriendin, ze is gynaecoloog. Vrijdag morgen gaat ze het plaatsen. Marijke heeft vrijdag vrij in verband met een ouderdag. Ik zei: laat wel het goede spiraaltje plaatsen. Er zijn er die vijf jaar werkzaam zijn en die tien jaar werkzaam zijn. Neem dat laatste maar, dan kunnen we jarenlang zorgeloos met haar spelen. Toen het gesprek beëindigd was had ik de fotos naar mijn harddisk over gezet en gingen we ze samen bekijken. Moeder kon haar handen niet van me afhouden tijdens het bekijken en speelde met mijn pik. Nadat we de fotos gezien hadden kroop ze op me en zei ze: laten we naar bed gaan, ik pak een fles wijn dan drinken we in de slaapkamer een paar glazen en mag jij in mijn holletje komen liggen, waarna we lekker tegen elkaar aan gaan slapen. Morgen is het weer een schooldag dus moet je uitgerust zijn.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6487 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in antwerpen deel 16”

Plaats een reactie