BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn broer George 2

Mijn broer neukte me op het feestjeNa die erg verrassende felicitatie van mijn broer George en zijn bijzondere tongzoen was ik eigenlijk gedurende mijn verjaardagsfeest een beetje in de war ,en vroeg me steeds af waarom hij dit deed terwijl er vele mooie vriendinnen van mij en van hem zelf geil rondsprongen.
Maar evengoed genoot ik natuurlijk van alle leuke attenties, het opzwepende dansen, speelse kussen en kneepjes links en rechts in mijn billen en tieten.
Zeker de vrienden van George besteedde wel echt aandacht aan mij , en waarom ? Opdracht van mijn lieve broer? Geen idee.
De 5 strippers werden natuurlijk door alle meiden goed bekeken en ook links en rechts aan hun billen ,torso’s en hun in condoom achtige penishoezen betast.
Werkelijk een geile bedoeling hoor en wie deed er aan mee ….. mijn moeder Grace die er ook door opgewonden was geraakt .
Mama en ik hebben dezelfde naam Grace 1 en Grace 2 , dat was een idee van mijn vader omdat hij zo gek was op haar.

Mijn moeder danste met Tony ( ja die met de tweede grootste pik) en zo te zien was hij best gecharmeerd van mijn mams want zijn condoomhoes zat erg strak en zijn pik begon aardig in de verticale stand te gaan maar dan omhoog wat mijn mams natuurlijk ook in de gaten had en steeds vaker tegen zijn erecte pik stond te schuren.
Ook Papa deed zich goed aan het vrouwelijk schoon en stond met mijn vriendin Josanne behoorlijk intiem te schuifelen waarbij zijn handen de volle billen van haar masseerde en zij een beetje verliefd mijn vader stond op te geilen.
Als ik zo rond keek had iedereen het enorm naar hun zin en vlogen de zoenen van de ene lip naar de andere en best intiem .
Ook zaten handen van zowel de jongens/ mannen en de meiden/ vrouwen op plaatsen waar wat te grabbelen was wat ook links en recht kreunende geluiden teweeg bracht .Heerlijk was dat toen ik vanachter onder mijn armen door bij mijn borsten werd gepakt en een heerlijke tepelmassage kreeg en gehijg in mijn nek voelde .

Whaaw dat is lekker waarbij ik achter tegen mijn billen een harde staaf voelde drukken wat zeker een kloppende pik moest zijn ,maar van wie ? Ik kon dat niet zien omdat de zoenen in mijn hals mijn tegenhielden om om te draaien .
Het voelde heerlijk zo als ik met deze vaardige handen werd bespeeld en langzaam deze warme handen onder mijn topje schoven .
Nee een BH droeg ik niet , alles los in de kooi want mijn borsten zijn stevig genoeg om pront naar voren te steken waarbij mij redelijk grote tepels snel een erectie kregen zodat mijn kutje begon te trillen en hunkeren naar meer. Mijn rok was kort genoeg ,dat die kloppende staaf snel tussen mijn billen zat ,dus het moest een van de 5 strippers zijn want die hadden enkel die condoomhoes om .
Een warme hand schoof naar beneden en begroef zich onder mijn korte rokje en masseerde mijn inmiddels drijfnatte kale kutje waar enkel een klein lapje stof de toegang naar mijn hunkerende holletje beschermde .

Al kussend in mijn hals genoot ik enorm van deze heerlijke verwennerij waarbij natuurlijk de drang naar meer steeds sterker werd.
Met vakkundige precisie schoof de eerste vinger over mijn schaamlipjes naar mijn clitje en speelde het spelletje van ,,ik wil meer,,
Ik voeld dat mijn string naar beneden werd getrokken en in no time lag dat niemendalletje op mijn enkels waar ik dan ook uit stapte en de weg voor mee open lag voor mijn adonis .
Plots voelde ik een warme blote eikel tussen mijn billen op zoek naar de warmte van mijn kutje waar ik graag ruimte voor gaf door mijn benen wat wijder te zetten en de kloppende eikel tussen mijn natte lipjes te laten schuiven .
Maar ook voelde ik dat het een behoorlijk grote pik was en aangezien mama met Tony stond te geilen moest dit haast wel mijn broer George zijn ,maar ik kon het nog steeds niet zien.

Twee sterke armen tilde mij op en daardoor kon deze heerlijke dikke grote pik stukje voor stukje in mijn warme natte kutje schuiven zonder dat echt iemand kon zien dat ik vanonder totaal vol zat ,vol met heerlijk warm kloppend vlees wat mij wilde neuken.
Wie het was maakte eigenlijk niet meer uit ,ik wilde verwend worden en heerlijk klaarkomen op deze heerlijke dikke pik.
Ook zag ik rondom mij vele meiden en Jongens het zelfde doen , enz Elfstedentocht mijn vader speelde met de dikke tieten van mijn vriendin ,terwijl mijn mams de inmiddels blote stijve dikke pik van Tony stond af te trekken .
Het dwaalde door mijn hoofd dat mijn neuker echt wel George moest zijn , heerlijk maar ook wat beangstigend want geen condoom en ik niet aan de pil .

Dus mijn kutje volspuiten mocht echt niet en zeker niet de kans om zwanger genuekt te worden op mijn verjaardag maar de mogelijke geachte om zwanger te geraken van mijn geweldige broer George maakte me nog geiler .
Eigenlijk gaf ik er ook geen reet om en daarom voelde ik mijn eerste heerlijke orgasme zich aandienen en kneep met mijn strakke stevige kutlippen hard in de en heerlijk pik diep in mijn warme kutje waarvan de eikel steeds tegen mijn baarmoeder stootte die wagenwiel openstond on vruchtbare zaadjes binnen te laten .

Ik voelde ook deze heerlijke dikke pik opzwellen wat aangaf dat een ontlading zich aandiende en aan de greep van zijn handen en diepe stoten was dat ook toen hij plots zijn pik snel uit mijn hunkerende kutje trok en in mijn oor fluisterde ,, lieve Grace kindjes maken we later wel , daardoor wist ik direct dat het George was die zijn kostbare zaad tegen mijn billen spoot .
Natuurlijk vond ik het erg jammer dat ik net deze apotheose moest missen om vol te zitten met warm zaad maar van de andere kant was ik heel opgelucht . Draaide me om en kuste het heel hartstochtelijk en bedankte hem voor het genot en zijn verantwoordelijkheid.
Wat een prachtige kerel is hij toch en wat houd ik van mijn lieve broer .

Die snel mijn tangetje op pakte en zijn condoomhoes en wij dit weer op de plaats aanbrachten waar ze hoorden en wij verder konden met feesten.
Het was een top feest met de nodige geile belevenissen en toen 5 uur in de morgen iedereen richting huis was ,paps en mams boven lagen te wippen ruimde George en ik bijgestaan door vriend Tony en mijn vriendin Julia de boel op .
Al het glaswerk bij elkaar flessen ,wat er nog over was in koeling en kasten . Ik deed een kleine inspectie of alles nog heel was en vond tijdens mijn rondje wel 7 dichtgeknoopte condooms , waarvan er eentje wel met erg veel sperma gevuld was en ook nog lauw warm ,heerlijk de gedachte met al dit vruchtbare zaad kon je wel een compleet nieuwe bevolking maken en lichtend showde ik de gevonden trofeeen aan George,Tony en Julia die wel moesten lachen .

Ik deponeerde ze in de ijsemmer en zou deze later wel opruimen.
Wij naar boven naar de slaapkamers van George en mij, Julia zou bij mij slapen en Tony bij George , toen George zei,, kom bij mij nog een afzakkertje pakken en haalde uit zijn kdt een doos ,,Flugel,, ja die kleine flesjes .
Wij nestelde ons op zijn grote bed en opende elk een flesje, dopje op je neus wat iedere deed en proost …. ieder goot het flesje leeg in zijn/ haar mond en Gorge gaf ieder het volgende flesje want op een been kun je niet staan zei hij.
Wij de twee meiden lagen tussen George en Tony ,hun twee bloot met enkel hun condoomhoesje om hun dikkere pikken toen Julia zei,, uit die dingen u wil ik jullie gereedschap wel echt zien .
Jullie pakte het hoesje van George en ik dat van Tony en plop , daar stonden 2 heerlijke bijna stijve pikken terwijl George onder de rok van Julia grabbelde en Tony mijn tangetje van mijn billen trok ……… en het vervolg vertel ik misschien morgen
Groet Grace ( nee niet mijn mama)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 17806 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn broer George 2”

Plaats een reactie