BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Escapades met Lien – Bezoek – 6 –

Lien maakte aanstalten om zo zegde ze me een lekkere pijpbeurt te geven als er geklop is op onze deur, Brenda staat er snotterend en vraagt of ze bij ons mag slapen.
Lien en ik bekijken elkaar en stemmen toe, maar zeggen we ga dan straks toch terug, want met drie slapen daarvoor is ons bed toch niet groot genoeg. Een uur later als de tranen wat opgehouden zijn wil ze echter niet terug, waarop Lien me vraagt of ik niet op de zetel wil. Weinig keuze voor me.
Ik lig bijna in slaap als de deur van de living open gaat en Aline binnen komt. Ik kan nog niet slapen, klaagt ze Brenda was boos op me omdat ze te weinig aandacht van me kreeg vandaag, jaloers denk, zegt ze omwille van ons gesprek over mijn geaardheid. En dan komt ze met venijnige dingen af die kant noch wal raken, maar toch pijn doen, en wat doe ik dan zegt ze, ik geef weerwerk en tracht met dezelfde onzin haar te raken. Kortom, een lesbo ruzie eerste klasse.

Maar zegt Aline, Lou jij gaat toch niet de ganse nacht hier op de sofa doorbrengen, jawel zeg ik zolang Brenda niet terug bij jou op de kamer wil, er is tenslotte geen ruimte genoeg voor drie in ons bed.

Kom dan tenminste op onze kamer Lou, het zijn toch twee afzonderlijke bedden.
Ik laat me overtuigen en lig uiteindelijk op de kamer met Aline in mijn dochters bed.

Ik weet niet hoeveel tijd er voorbij ging en ik dacht reeds te slapen, zie dan dat het half twee is, en voel Aline achter me in dan smalle eenpersoonsbed komen.
Ze slaat een arm achter mijn hoofd en de andere ligt half over mijn borst.
Door mijn boxer voel ik haar lichaamswarmte en moet constateren dat ze volledig naakt moet zijn want haar borsten zijn te duidelijk mijn rug aan ’t verwarmen.
Lou, zegt ze in mijn oor, ik wil met je neuken en terwijl ze dat zegt, gaat haar hand mijn boxershort in en heeft ze mijn piemel beet.

Ik draai me op mijn rug, het is donker in de kamer en terwijl ik zeg Aline het is midden in de nacht heb ik uiteraard een erectie gekregen. Mijn protest smoort ze met een tongzoen terwijl ze met één hand mijn boxer naar beneden werkt. Lou mag ik please, zegt ze ik heb geen voorspel nodig, zeiknat ben ik en mijn kut brand zo’n beetje.
Kans om te protesteren krijg ik niet als ze al bovenop m’n stijve zit en met haar natte clit over mijn erectie begint te schuifelen, ze fluistert in m’n oor, als we beide zijn gekomen slapen we beter, en dan mikt ze mijn harde lid in haar kletsnatte schede.
Aline zeg ik, ik heb hier geen condooms, geen probleem zegt ze ik zorg ervoor en berijd me alsof ze nooit anders gedaan heeft.
Eigenlijk is wat Aline doet zich bedienen van me, natuurlijk is het aangenaam deze warme kut van een mooie vrouw die mijn paal omsluit, ga ik haar straks vol spuiten ja dat denk ik wel.

Ze fluistert opnieuw, ik ga nu stilletjes komen kun jij het nog houden? Ik knik ja en laat haar doen, zonder geluid en enigszins ingehouden voel ik haar vagina aanspannen en zoals ze bovenop me ligt, schokt ze onder de spasmen van haar orgasme. Ik voel en hoor haar ademhaling en de diepe zuchten van het klaarkomen. Dan ligt ze stil en even denk ik, ze valt toch niet in slaap, zo bovenop me met mijn harde lul in haar kut, maar dan richt ze zich op en begint aan een tweede rondje lul-rijden, ze heeft opnieuw weinig tijd nodig en gaat er wat flinker tegenaan terwijl ze zegt volhouden Lou.
Maar dan gaat ze plots langzaam en voel ik terwijl mijn stijve in en haast uit haar romig neukspleetje gaat, voel ik elke millimeter van de binnenzijde van haar kutje. Ze is zichzelf aan ’t bevredigen met mijn stijve paal.

Opnieuw komt ze stilletjes en zonder geluid, ze schokt nog meer dan daarnet en zucht in mijn oor, Lou dat had ik echt nodig. Ze gaat van me af en komt in standje negenenzestig weer bovenop me, ik ga jou lekker pijpen, laat me maar doen, sit back en relax.
Ze weet het hoe ze moet pijpen en ze weet dat ik er niet van hou als een vrouw die me pijpt, begint te kokhalzen dat stoot me af. Ze heeft een hand rond de shaft van mijn lid en terwijl ze met haar hoofd op en neer m’n stijve gaat, geeft ze een draai aan de huid die ze vast heeft.
Ze is zo even bezig en veel moet ik na vandaag al niet meer hebben om een fontein van sperma op te pompen, dan laat ze m’n stijve los al blijft ze zuigen, maar ze zuigt nu enkel op mijn eikel het gevoel maakt me gek terwijl ik wacht op een spontane eruptie, ze heeft mijn ballen vast en drukt nu met haar vinger diep ergens binnenin op mijn urinebuis en terwijl ze dat doet, trekt ze de huid van mijn balzak achteruit waardoor alles aanspant, dan komt de ontspanning ik voel een grote golf sperma omhoog gaan, maar ze kan het voelen en stopt die en zodra de spasmen ophouden begint ze opnieuw.
Mijn onderlichaam is aangenaam pijnlijk en in mijn hoofd zit er iets dat klinkt als “nu sperma spuiten”.
Aline’s aanhoudende afzuigen van mijn eikel doet de samentrekking in mijn kruis opnieuw starten en dit maal blokkeert ze de doorgang door mijn penis niet meer, het resultaat is een enorme ontlading die recht in haar mond gaat, ik voel haar duidelijk slikken.
Het gevoel van mijn orgasme in combinatie met het zuigen op m’n gezwollen eikel is om knettergek van te worden, maar ik tracht ook stil te zijn en Lien en Brenda niet te wekken.
Ik heb mijn beide handen op mijn heupen gelegd en knijp erin in terwijl ik tracht stil te zijn.
Maar het is nog niet gedaan want Aline heeft één of meer vingers in mijn kruis net tegen m’n aars en drukt, een druk die ik voel in de prostaat, dan steekt ze snel die vingers in haar mond en vangt zo mijn sperma op.
Dan gaat ze terug naar onderen en in de plaats van naast m’n aars te drukken duwt ze een vinger erin, tegelijk dat ik het voel, ontspan ik mijn sluitspier en zakt ze meteen zo diep mijn darm in dat ze bij die prostaat komt.
Ze drukt en wrijft en het resultaat is dat de volgende contractie een lading sperma produceert om ‘U’ tegen te zeggen.
Ik haal diep adem en zucht het zwaar uit, terwijl mijn orgasme afneemt en de boel stil valt.
Ze komt terug naast me liggen en geeft me een tongzoen, ik proef mijn eigen sperma.

Ik vraag haar waar ze die handelingen geleerd heeft, oh zegt ze lectuur vooral, maar de zeldzame keer dat ik met een man was ook uitgeprobeerd.

Je hebt dat goed gedaan zeg ik, ja maar jij ook hoor. Ze wipt het andere bed in en we horen elkaar niet meer tot de klop op de deur rond negen die ochtend.

Ik reageer meteen maar toch nog uit een diepe slaap gewekt, ja kom binnen.

Brenda spurt naar Aline’s bed, gooit zich er bovenop en begint te knuffelen en te zoenen en zegt dat sorry voor mijn slechte bui van gisteren, vergeef me. Beide beginnen te huilen en ik sta op, sluit samen met Lien de deur en trek naar onze kamer.

En wil Lien weten is mijn Lou’ke braaf geweest met Aline alleen op die kamer, ik twijfel maar kies voor eerlijkheid en zeg ‘een beetje’ en voeg eraan toe en jij?

Je wil het niet weten, Lou zegt ze, Brenda lag nog maar enkele minuten naast me als ze nog half snikkend zich lepeltje achter me aan nestelde.
Het was zo warm dat ik naakt op het laken lag, blijkbaar kon ze zich niet houden of wou ze wraak nemen. Ik weet niet, maar ze begon aan me te prutsen en binnen de kortste keren lag ze bovenop me in standje negenenzestig.

Je kent me, ik kon het dan ook niet laten en er volgende stomende meidenseks. Details zou lang duren, maar het resultaat is dat ik echt slaap tekort heb.

Dan doe ik mijn verhaal, hoe ik haast verkracht ben door Aline, nu ja, het was lekker en ik heb niet tegen gestrubbeld. Twee maal heb ik ze weten klaarkomen en tenslotte heeft ze me de blow-job gegeven die jij gisteren zegde te gaan doen.
We bekijken elkaar wachtend op de eerste die zich boos gaat maken, maar tegelijk proesten we het uit.
Wat een nacht zegt Lien, ja zwijg ervan zeg ik.

Aline en Brenda maken zich blijkbaar geen zorg meer te horen aan de kreten die uit hun kamer klinken.
Het zet ons ook aan om nog een keertje te rollebollen en we komen tenslotte fijn klaar op hetzelfde moment, een mooie afsluiter voor het weekend met onze bezoekers.

Enkele uren later na het ontbijt vertrekken onze vriendinnen richting Frankrijk.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 7733 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Escapades met Lien – Bezoek – 6 –”

Plaats een reactie