BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Séverine. Semen retentum venenum est

Semen retentum venenum est (zaad opsparen is giftig)

Het was aan het eind van de vorige eeuw, zo’n 25 jaar geleden dat ik Séverine voor het eerst tegenkwam. Zij was 23, ik ruim 20 jaar ouder. Ze had een lange relatie met een Turkse meneer achter de rug (nee ze was geen maagd meer en aan kontneuken hadden ze niet gedaan, zei ze bij de eerste kennismaking) en nog maar een paar dagen terug was er een nieuwe meneer in beeld gekomen, met wie alles nog heel pril was, maar bij wie de woorden seks en neuken nog niet gevallen waren. Verbazend, want ik hoorde die woorden al in de vierde of de vijfde van de zinnen die we met elkaar wisselden. Wellicht kwam dat doordat onze wederzijdse zinnelijkheid, lust en honger naar seks niet de onder de oppervlakte lag. Dergelijke woorden vielen evenmin in het gezelschap van professoren van oudere leeftijd waarin ze zich bewoog, en er was ook geen jonge hoogleraar die haar als enige vrouw in dit gezelschap wel eens zou kunnen schaken. Geen van de heren wekte de indruk dat ze andere dan archeologische en historische interesse hadden en ze konden haar slechts waarderen om haar uitstekende verslagen en hen ontging volledig dat ze prachtige borsten had, dat haar jurkjes en rokjes frivool en veel te kort waren voor het conferentiecentrum waar zij deze week hun verblijf hielden en dat zij zelfs geregeld geen slipje of broekje droeg om haar eigen frivoliteit alleen maar te onderstrepen. Ik hoopte voor haar dat haar vriendje uit ander hout gesneden was dan deze naar Havana’s ruikende fossielen. Ze had nog geen kennis gemaakt met de Havana tussen zijn benen, maar hij was zeker niet zo saai en stoffig als de heren met wie ze deze week op pad was.

Het was een duivels toeval dat ik die week, met een andere groep in hetzelfde centrum verbleef. Mijn groep was gemengd van samenstelling en zeker aardser dan de groep waarin zij verkeerde, hoewel haar groep dan wel weer vaker en dieper in de aarde wroette. De eerste de beste avond dat wij daar wijn dronken was het mij al duidelijk dat er heel wat te winnen viel als ik haar zou betrekken bij onze toast en gesprekken. Direct de eerste avond al sloot ze met alle plezier aan, en dat betekende dat we haar de rest van de week ook op lunchtijd zagen mixen, dat zij in de middagpauze in de kasteeltuin closer kwam en die avond toen ik op een sofa zat kwam ze heerlijk ruikend en gekleed in een spannend, misschien iets te kort rokje en met een strak t shirt waarin haar tepels prominent duidelijk maakten dat ze het liefst die avond nog gekust, gestreeld, gezogen, gebeten en bevredigd wilden worden. Concludeerde ik. Nam ik me voor.

Toen ik voor haar en mij terugkwam met een glas wijn en zij met een voet op de sofa zat maakten haar naakte dijen duidelijk dat het ontvangstcomite bezoek daar zeer op prijs stelde. Met het glas wijn in de hand bleek al snel hoe loslippig zij in alle opzichten was. Ze had nog geen half uur hiervoor haar kut voor het eerst in weken weer geschoren, en had voor de gelegenheid dit rokje aangetrokken. Ze vertelde halverwege het glas wijn dat ze gisteravond nog had gemasturbeerd, omdat ze zo blij was dat ze met onze en mijn aanwezigheid zichzelf kon zijn en de saaie heren even nog ontlopen. Haar nieuwe vriendje had ze nog niet verteld dat ze maar al te graag fantaseerde over de mooie mannen die ze ziet (en liet en passant haar hand op mijn broek liggen, vlak bij mijn stijve lul) en ze wilde me wel heel graag laten weten dat ze erotische literatuur las, maar er ook bij masturbeerde. Dat ze daarbij ook de rafelige literatuur van Anaïs Nin en Lola noemde maakte mij wel duidelijk dat haar bed al klaar stond voor mannelijk bezoek voordat deze nacht was ingevallen.

Ze vertelde over haar vorige relatie, die twee en een half jaar had geduurd en dat ze zich al na een paar weken door hem had laten ontmaagden omdat ze in de kroeg met een andere man op een avond zo ongelooflijk geil geworden was dat ze zich door hem had laten vingeren en beffen. Zij had hem gepijpt en met het zaad nog op haar lippen had ze besloten naar het huis van haar vriend te fietsen en daar had ze, tot zijn stomme verbazing, haar kutje aan hem aangeboden, omdat ze spijt zou krijgen, dacht ze, als ze zich door de kroegtijger had laten ontmaagden. Met diens zaad nog op haar lippen kuste zij als een vrouwelijke Judas haar liefde voor haar Turkse vriend en bereed zij hem en ook al was de ontmaagding pijnlijk en de seks niet bijster goed ze had er een goed gevoel over dat hij de eerste was die haar genomen had. Dat zij nog geen 24 uur later opnieuw de kroegtijger ontmoette en toen door hem drievoudig op zijn hondjes was genomen en ze moord en brand schreeuwde omdat hij zo verrekte goed kon naaien heeft ze slechts aan een goede vriendin maanden later opgebiecht. En nu aan mij. Maar de ontmaagding stond wel mooi op conto van de Turkse partner en daar hoefde ze nooit geheimzinnig over te doen.

Ook niet over de kroegtijger trouwens, want die was drie dagen nadien naar Argentinie vertrokken en heeft ze daarna nooit meer gezien, maar dat ze die nacht stevig is genaaid en de nacht voor zijn vertrek ook nog op haar rug voor hem ging liggen, ze omschreef het toen we samen op de bank zaten als de lekkerste seks die ze tot dan toe had gehad. En zo verzekerde ze me, ‘ik word er spontaan weer nat van, dus dan weet je dat, als er nu iemand met een vinger onder mijn rokje langs mijn dijen zou voelen dan krijg ik kippenvel en lig ik onmiddelijk met mijn benen voor hem omhoog.’ Ze keek me daarbij met zaadvragende ogen aan die niets aan duidelijkheid te raden lieten. Die boodschap was overigens in het geheel niet nodig geweest, ik had allang geroken hoe ver haar kut wijd open stond en dat ze ongelooflijk zin had om te neuken. Misschien niet eens speciaal met mij, maar ach, ik zou deze gelegenheid in geen geval aan me voorbij laten gaan, ik was immers ook vrij man, en zelfs al zou ik dat op dat moment nog niet geweest zijn dan nog had ik de kans om haar fiks te neuken niet voorbij laten gaan.

Alsof het nog niet genoeg was, legde ze haar hand in mijn liezen en voegde ze er aan toe dat ze in de afgelopen jaren behoorlijk bijgeleerd had, dat ze heeft gemerkt dat overspelige seks altijd de lekkerste seks is en dat ze maar zo het idee had dat ik na vannacht van haar bucketlist geschrapt kon worden en met stip op 1 kon binnenkomen op haar lijstje van ‘geliefde minnaars’. Ze hoopte wel dat ik met haar het bed zou delen, want dan kon ze eindelijk zeggen dat ze een top 5 had, nog niet groot dat lijstje dus, maar het lijstje groeide, en ja daar stond haar nieuwe vriendje dus nog niet eens tussen. Ze kon steeds moeilijker stil blijven zitten en ik had het idee dat ze met haar schaamlippen over de bank aan het schuren was, en vroeg discreet ‘moet je soms plassen?’ waarop ze iets te luid antwoordde dat ze kriebel in haar kutje had. Een van de fossielen uit haar groep keek verstoord in haar richting, maar zij vermoedde dat hij helemaal niet gehoord had wat ze had gezegd, maar alleen haar stemgeluid geregistreerd en herkend had. Een van de mannen uit mijn groep, een haantje, vertelde de dag daarna dat hij wel iets van haar kutkriebel had gehoord en was benieuwd of ik de lucky guy was die die kriebel later die avond nog weggenomen had. Aangezien we in onze groep ook moesten oefenen met affirmatieven en positieve feedback heb ik hem, niet in geuren en kleuren, maar summier verteld dat ik haar kriebel voor een korte tijd heb kunnen wegnemen en dat ik me vannacht wellicht opnieuw in haar puntje en lippen zal moeten verdiepen, omdat ze me heeft verzekerd dat die kriebel steeds weer terugkomt. ‘Geen straf, bofkont’ voegde hij er droogjes aan toe, ‘ik had graag geholpen, je hebt een pareltje getroffen.’ Hij vertelde dat hij nadat wij vertrokken waren naar haar slaapkamer had gezien dat er pareltjes kutvocht op de bank hadden gelegen waarop wij hadden gezeten. ‘Ze smaakt in elk geval voortreffelijk, amice.’ waarmee hij met enige trots liet blijken dat hij de bank had schoongelikt en zo toch nog in afgeleide zin het genoegen van haar kutje had gesmaakt (!).

Haar kamer lag op de hoek van het conferentiecentrum en het was maar goed dat degene die de kamer naast haar had in de loop van de dag ziek naar huis was gegaan, want het was me duidelijk dat Séverine niet stil is in bed. Ze bleek ontembaar en ze werd alleen maar geiler toen ik haar aan de spijlen van het bed had vastgebonden en terloops werden allerlei herinneringen aan een eerdere minnaar en geliefde standjes gedeeld waardoor ze mij alleen maar verder opwond, ter meerdere verrijking van haar eigen orgasmes. Haar frisse vriendje speelde geen enkele rol, en zijn naam viel eigenlijk pas toen ik rond 5 uur ‘s morgens mijn eigen kamer opzocht. ‘Hij’ kon maar beter niet te weten komen wat zich hier had afgespeeld en wat zich de komende dagen verder nog af zou spelen, toch, en liet haar hand alweer langs mijn buik naar mijn lul glijden. Dat ik in de eerste maanden van haar verse relatie een parallel neukertje was geworden deed haar en mij meer dan goed, want ze vond mij toch vele malen ‘lekkerder’. En eerlijk is eerlijk, er passeerden tot haar huidige vriend en man meerdere neukertjes, maar ik maakte onlangs de 25 jaar met haar vol. Ik daagde haar regelmatig uit tot uitdagende exposures met andere mannen waarvan ze -denkt ze, maar dat is niet waar- als ik ze niet geadviseerd of bevolen had nauwelijks voor mogelijk had gehouden dat ze die had uitgevoerd. Onzin, want ze is echt van zichzelf een hoerig sletje en daarin hadden we de perfecte match bij elkaar gevonden.

Dat zij daar in haar loopbaan discreet mee om moest gaan was haar al snel duidelijk. Ze begreep echt wel dat zij zich niet als een Belgische burgemeester boven op een toren in haar blote kutje al vozend en neukend moest laten filmen. Op die manier wilde ze haar carriere niet in de waagschaal leggen, toch wilde ze optimaal genieten van geile en ranzige seks en dan blijf je meestal niet recht op en neer in je eigen slaapkamer actief. Nadat haar lief uiteindelijk het veld had geruimd had ze in haar hoofd plaats gemaakt voor wat al langer een stille wens van haar was. Ze wilde als stoephoer in hoerige kleding paraderen, door mannen mee- en genomen worden en vervolgens weer op dezelfde plaats uitgezet. Maar eerst speelde nog de ontluisterende wijze, voor hem dan, van het afscheid van het vriendje.

Séverine had me uitgenodigd, nota bene op zijn studentenkot, omdat ze weer eens zo ongelooflijk geil was dat ze ‘nu’ geneukt wilde worden en met haar hoofd naar de deur lag ze daar op mij te wachten tot ik binnenkwam. Naakt, op haar buik, lag ze daar verlangend en nadat ik me rap had uitgekleed en mijn kleren op zijn bureaustoel had gesmeten, ging ik met mijn stijve lul op haar liggen en met mijn voeten zette ik mij af tegen de muur en kreeg ik ongelooflijke zin om haar in haar kont te naaien. Met een beetje spuug, wat vocht uit haar kut en een ieniemienie beetje vaseline werd ik daar meer dan welkom geheten en precies op het moment dat ik haar borsten krachtig beet had, me afzette tegen de muur en we zo cadans gevonden hadden komt het vriendje de -zijn!- kamer binnen, ziet ons bezig, hoort van haar ‘god, Johan, ik word net zóóó lekker in mijn kont geneukt’, hij kijkt een beetje beteuterd en ik zie, terwijl wij gewoon doorgaan, dat hij zijn broek uitdoet, een stijve heeft en even denk ik, en Séverine ook, dat hij mij nog in mijn kont wil neuken. Misschien wilde hij dat wel maar hij begon een beetje sneu zichzelf af te trekken en zij begint hem zowaar aan te moedigen om te kijken wie er eerder zou spuiten, hij op de vloer of ik in haar kont. Het was ik in haar kont en toen ik me uit haar kont had teruggetrokken vond ze dat hij eerst mijn lul maar schoon moest likken voordat hij verder ging met aftrekken. Nadat hij begonnen was mijn lul te likken vond ze dat hij me dan ook maar pijpen moest en inderdaad ging hij, best lekker trouwens, door tot ik in zijn mond klaar kwam. Twee dagen later hoorde ik dat ze het uitgemaakt had met hem, hun relatie was kansloos. Eigenlijk al vanaf het begin.

Vanaf dat moment kon zij haar fantasie als stoephoer uitwerken. Ze kocht kleren die ze daarbij aan wilde trekken. Met het ene setje kleedde ze zich als een schoolmeisje van nauwelijks 16 jaar dat met vlechtjes en highschool clothes, witte sokjes en sneakers langs de weg kon lopen en waarbij je in een lage auto haar blote kutje onder haar rokje kon zien. Het andere setje was een lakleren jurk, met leren slip, jarretels en bijpassende zwarte kousen en daarbij had ze in haar handtas boeien, een zweepje en een voorbinddildo. Ze showde ze me beide en wilde eerst met deze twee de weg verkennen. Maar wilde voordat ze op pad ging eerst weten in welke outfit ze lekkerder geneukt werd. Ik merkte geen verschil.

Een aantal weken later kreeg ik een mail van Clemens, de collega die eerder al Séverine’s kutvocht van de bank gelikt had. Séverine was al een aantal keren stoephoer geweest en nu wist hij triomfantelijk te schrijven dat we dan toch eindelijk kutzwagers waren geworden. Wat een toeval dat hij langsreed toen hij ‘haar’ op de hoek van een straat zag staan. Hij sprak haar aan, zij herkende hem direct, was verrast en wilde hem een wilde en blije avond niet onthouden. Het was het lakleren setje dat ze aan had toen ze door hem opgepikt werd en toen ze bij hem thuis gekomen waren had ze hem bevolen voordat hij haar penetreerde bevolen een condoom te gebruiken. Ze had hem daarna net zo lang met haar zweepje geslagen dat hij smeekte om te stoppen omdat hij niet wilde dat zijn vrouw zijn rode billen zou zien. Daar kon hij haar immers geen verklaring voor geven. Toch was ze doorgegaan, had hem daarbij zelfs anaal gepenetreerd, tot hij daardoor voor een tweede keer was klaargekomen, en hij zijn zaad op het nachthemd van zijn vrouw gespoten had.

Iedere keer zocht ze als stoephoer wel iets waarmee ze een indiscrete situatie kon creeren om haar eigen ranzigheid te bevredigen. Zijn vrouw had het verse zaad toen ze haar nachthemd aan deed wel opgemerkt, maar niet bedacht dat hij anderhalf uur lang damesbezoek had ontvangen. Ze opende zelfs haar schoot die nacht voor hem en werd zo meldde hij mij triomfantelijk best opgewonden van de fantasie over een haar totaal onbekende vrouw, die hij wel eens alle hoeken van het bed zou willen laten zien. Dagen erna kwam ze met uitdagende kleding de trap afgelopen en ging uiterst sexy op zijn schoot ging en vroeg of die onbekende vrouw uit zijn laatste fantasie misschien ook diezelfde avond uit zijn auto hun huis in was gestapt en wellicht gekleed was in een lakleren hoerenjurkje? De buurvrouw had zoiets gespot. Ondertussen bewoog ze met haar billen op zijn schoot en had wel gevoeld dat zijn geslacht gegroeid was en dat hij inmiddels een enorme stijve had en ze zette nog iets meer aan door hem te kussen en met haar billen zijn stijve te masseren. Ze vermoedde nu wel dat het zaad op haar nachthemd in het bijzijn van de jongedame uit zijn lichaam moet zijn ontsnapt. ‘Het was natuurlijk niet de bedoeling, maar het overkwam je gewoon, toch, Clemens’.

‘Alsjeblieft, niet doorgaan, Louise’ maar het was al te laat, hij kreunde, ‘oh god Séverine, ik ga spuiten, ik kom’ en hij kwam klaar. Louise duwde nog even met haar billen zodat alles tussen zijn benen langzaam plakkerig werd en stond terwijl de laatste druppels zaad uit zijn stijve in zijn slip stroomden op. ‘Natuurlijk, het overkwam je, net als nu, toch, Clemens? Tegen haar zei je vast dat ze wél door moest gaan toch? En ik hoop voor jou toch dat je niet alleen maar over mijn nachthemd maar vooral toch tussen haar strakke dijen, in haar hete poes gespoten hebt, of had je bij haar soms net als nu een ongelukje, een iets te vroege zaadlozing?’ vroeg ze vilein. Hij antwoordde dat hij de eerste keer in Séverine’s kutje klaargekomen was en later die avond ook in die van jou, Louise’. ‘Kwam je in haar jonge strakke kutje klaar of in het condoom dat je onder bed had laten liggen?’ Hij had Séverine na dat gesprek maanden niet gezien, Louise’s boodschap was vilein en toch erg mild. Uiteindelijk kon hij het toch niet laten haar af en toe te zien. Te neuken beter gezegd. Het ontging ook toen niet aan Louise, ze stond het oogluikend toe dat hij Séverine af en toe nam.

Ik vond het dapper van hem dat hij me deze anekdote niet onthield, het tekende de vertrouwelijkheid van onze verstandhouding. Overigens kon hij niet verhullen dat hij stikjaloers was dat ik al die jaren onbeschermd met haar naar bed kon gaan en dat hij steevast een condoom gebruiken moest. Ook later was hij jaloers omdat onze relatie tegen menig relatie van haar en van mij bestand gebleken was. Haar relatie met mij duurde immers langer dan die met de vader van haar kinderen. Ook hij had in de tussentijd ‘zo’n keer of tien’ zijn zaad bij haar gedoneerd en de eerste keer dat dat zonder condoom gebeurde, zo’n jaar of zeven geleden kreeg ik direct een appje van hem. Een dickpick, met zaad en met haar vocht. Ik heb die foto nog altijd bewaard. Hem heb ik een deel van onderstaande gebeurtenis niet onthouden. Ik wist eigenlijk niet goed of het nou een wederdienst was voor zijn openhartigheid of dat ik bezig was zijn jaloezie nog verder te prikkelen of dat het misschien wel een combinatie van beide was.

Weken later liep ik met Séverine in het bos bij Beetsterzwaag. Ze daagde uit, wierp haar rode slipje naar me toe en ik wist dat dit het moment was waarop ik haar heimelijk verlangen, dat ze al veel vaker uitgesproken, zou vervullen. Thuis had ik wat daarvoor nodig was in een rugzakje gedaan. Ik bond haar vast aan touw, aan een tak boven haar hoofd, zodat haar armen omhoog gehouden werden. Ik trok de rits van haar rode jurk omlaag tot ik haar witte bh kon zien en haar rug bloot was. Ze smeekte om ‘alsjeblieft niet nu’ want over een paar dagen zou ze daten en wie weet… Ik negeerde het. Haar billen stonden immers strak in haar jurk en ik voelde tussen haar benen hoe nat ze was. ‘Je kut zegt iets anders, Séverine. Die verlangt hier naar.’ Ze zuchtte, kreunde en toen ik met mijn zweepje een eerste maal over haar rug striemde stribbelde ze nog eenmaal tegen en gaf zich over want ik hoorde maar al te goed dat er een orgasme zat aan te komen.

Ik sloeg door, trok haar jurk omhoog tot haar billen mij verlangend aankeken en knalde op die o zo hunkerende billen harder dan bedoeld. Tot mijn verrassing wilde ze meer, ‘god wat is dat lekker, ga door, alsjeblieft, laat me klaarkomen.’ Ik wilde doorgaan, maar werd gestoord want ik zag in de verte een jong stel aan komen lopen. Nou ja lopen… Ze flirtten met elkaar, kusten elkaar verliefd en ik zag dat hij met zijn handen in haar blouse haar borsten kneedde, zij streelde in zijn jeans over zijn kruis, tot ze stilstonden en hij met zijn hand onder haar rokje voelde. Haar kutje, haar billen. Ze duwde zijn hand weg, rende vooruit, plagerig-uitdagend, speels-geil, keek achterom, riep ‘pak me dan’, draaide zich om, streelde met haar hand over haar borsten, haar buik, haar kutje, draaide zich opnieuw om, duwde haar billen naar achter, ‘toe dan geile beer’ en ineens liep ze weer door en kwam zo snel dichterbij dat ik besloot om me eerst maar even te verschuilen achter een dikke eik en afwachtte tot ze allebei bij Séverine aangekomen waren.

Zij zag haar het eerst en ik zag haar kijken naar de billen van Séverine. Ze riep naar haar vriendje, ‘moet je kijken, Ramon, jij houdt toch van volle billen zei je net, dan vind je deze vast veel lekkerder dan de mijne.’ Ramon keek verbaasd naar de billen van Séverine, er ontsnapte een ‘wow’ uit zijn mond, er groeide een erectie in zijn broek en ik zag hem langzaam naar Séverine toelopen, die nog altijd vastgebonden stond. Voorzichtig raakte Ramon haar billen aan, Séverine sidderde en fluisterde heel zacht dat ze dit wel heel erg lekker vond en smeekte hem om door te gaan. Hij streelde haar billen, sprak zijn vriendin Amarins aan, die oog in oog met Séverine ging staan. Ramon had zijn vingers ondertussen langs haar perineum naar haar schaamlippen verplaatst en ik zag dat hij een enorme stijve had. Hij keek om zich heen en nog een keer en trok toen zijn broek en zijn slip omlaag en stond daar met zijn geslacht alsof hij elk moment ten aanval kon gaan. Op Séverine. Amarins liep langzaam om Séverine heen tot ze bij Ramon was aangekomen. Ze tikte op zijn lul, ‘je doet het niet, he, geile viespeuk, vrijdag trouw je met mij’ maar toen zij opnieuw rondliep en om zich heen keek, knielde ze plotseling voor de kut van Séverine en begon ze haar te likken. Op dat moment zette Ramon een stap naar voren en duwde zijn geslacht in de kut van Séverine. Hij voelde hoe Amarins haar likte en al snel voelde hij dat zij ook zijn zak streelde en af en toe likte ze hem ook tussen zijn lul en zijn zak. Séverine voelde hoe haar clitoris groeide door het likken en zuigen van Amarins en hoefde haar geen aanwijzingen te geven wat haar lekkerste plekje was want Amarins had haar al gevonden voordat Ramon haar penetreerde. Met een hand zocht Amarins tussen haar eigen benen, in haar slipje, naar haar geslacht. ‘Ik ben zo nat, Ramon.’ liet ze ons weten. Ik besloot dit trio niet te storen voordat Séverine haar orgasme had bereikt.

Omdat ze mijn naam daarbij meerdere keren fluisterde toen ze klaarkwam ging Amarins op onderzoek. ‘We zijn hier niet alleen, Ramon, iemand heeft haar hier vastgebonden.’ Haar vermoeden was terecht; waarom ze recht op de boom afliep waar ik achter stond, ik weet het niet, wel weet ik dat mijn geslacht al strak gespannen wachtte voordat ze mij zag, ze gaf een klein gilletje, maar volgens mij was dat nauwelijks van schrik, met mijn hand smoorde ik haar gilletje en deed die voor haar mond, trok haar slipje naar beneden en toen ik haar naakte billen tegen de boom plantte en ik haar kut vervolgens diep penetreerde begon ze mij direct te tongen en moedigde mij aan haar te pakken. ‘Pak me, laat mijn beertje maar es zien wat neuken is, Daddy’ vuurde ze me aan en direct fluisterde ik in haar oren dat ze een vunzig, hoerig meisje is. Ze fluisterde terug dat dat hoog tijd was, dat ze over vijf dagen zouden trouwen en dat ze nog nooit een ander had gehad en nu zo botergeil van Séverine en van mij geworden was, dat het er maar van komen moest.

Het kon haar geen moer schelen dat het schors haar tedere billetjes schuurde, ook later niet toen zij met haar naakte billen liggend tussen mos en takjes nog een keer door mij met zaad verblijd werd. Ze meldde meerdere keren ‘ik ben zo geil, Ramon, ik ben zo vunzig’, maar Ramon had andere dingen aan zijn hoofd. Die was bezig om Séverine af te werken en had niet veel aandacht dat zijn aanstaande bruid op dat moment een grote beurt kreeg van een man die haar vader had kunnen zijn. Een keer onderbrak hij even zijn eigen inspanning en moedigde Amarins expliciet aan, ‘toe maar, laat je neuken, Amarins, geef hem je kutje maar, prinses’, waarop ook Séverine een duit in het zakje deed ‘pas maar op, Ramon, want als hij eenmaal haar kutje heeft geroken, wil hij vaker over haar heen’ maar die boodschap leek hem volledig te ontgaan. Amarins ontging het niet, en ze hapte direct toe toen ik in haar oor fluisterde dat ik haar 06 wel wilde. Iets te gretig fluisterde ze terug ‘oh ja neuk me vaker, Daddy’ en gaf me nadat we klaar waren haar 06. We kleedden ons weer aan, ik maakte Séverine los, zodat die zich ook weer fatsoeneren kon, we bedankten Ramon en Amarins voor de aangename middag en wensten hen natuurlijk een mooie huwelijksdag. Séverine gaf Amarins haar slipje, ‘beetje groot misschien voor jou, maar wel mooi onder je trouwjurk misschien.’ Ik knipoogde nog naar Amarins, haar vingers gingen over haar borsten langs haar buik tot aan haar kut, duwde haar vinger er tegen en ze maakte een kusbeweging met haar lippen. Op de terugweg naar de auto appte ik al mijn nummer.

Later die avond stuurde ze een berichtje: ze wilde nog afspreken voordat het vrijdag was, het liefst dinsdag- of woensdagavond. Het werd dinsdagavond. En woensdagavond. En woensdagnacht. En donderdag tot een uur of 11. Woensdagnacht bleef ze slapen en ontbijten en van mijn huis uit ging ze weer naar huis. Ze nodigde mij uit om er vrijdag bij te zijn. Ik aarzelde, zei dat ik er over na zou denken. Ze wilde naast haar vader, ook haar ‘Daddy’ in de buurt.

Vrijdag tijdens de lunch besloot ik om naar Beetsterzwaag te rijden. Ik zou er zijn. Ik nam plaats, achter in de zaal, bescheiden, op een hoek, en sloot niet uit dat ik bekenden zou tegenkomen. De vader van Amarins, de moeder van Ramon, twee vrouwen in het publiek, oeps en een van de getuigen was de wilde boerendochter, over wie ik later nog zal schrijven in Fjouwer Fryske Famkes. Toen de plechtigheid op beginnen stond viel mijn mond open van verbazing. Liep daar niet Séverine de trouwzaal binnen? In nota bene haar lakleren stoephoer pakje. Pikant, uitdagend. Mijn hemel, hoe kon zij hier als BABS het huwelijk sluiten, ze was hier niet bepaald in haar eigen gemeente? Het werd me snel duidelijk. Bij de introductie vertelde ze dat er een probleem was ontstaan voor bruid en bruidegom. De BABS die de huwelijksceremonie zou verzorgen was plotseling in het ziekenhuis opgenomen en er was geen vervanger beschikbaar. Het zou helpen, zo was hen verteld, als het bruidspaar zelf mee dacht over een oplossing. Ze vertelde dat ze elkaar zondag bij toeval in het bos waren tegengekomen, hadden kennisgemaakt -dat zeker- en toevallig ook gesproken over elkaars werk. Dat laatste loog ze, ze hadden later geappt. Séverine had hem slechts haar bijbaantje genoemd, maar dat bleek precies genoeg voor Ramon om haar te bellen nu ze in de problemen zaten. Wilde zij misschien niet spreken bij het huwelijk van Amarins en Ramon? Amarins had hij hier niet mee lastig gevallen, die wist dus nergens van. Séverine hoefde niet lang na te denken. Ze wilde, hoopte wel dat de oorspronkelijke BABS wat aantekeningen van hen had. Na wat heen en weer bellen was de zaak beklonken en zo was zij, onverwacht, spreker bij de huwelijkssluiting. En liet zij zich in natura betalen. Door Ramon.

Mij werd al snel duidelijk wat er uit de aantekeningen van de zieke BABS kwam en wat Séverine zelf had toegevoegd. Zinspeelde ze nu op wat die zondagmiddag voorgevallen was? Ze omschreef Amarins en Ramon als vrolijk, als een stel dat geniet van alles wat een bos en de natuur te bieden heeft. Ze schilderde hun relatie als een waarin ruimte is voor anderen, zowel bij Ramon als bij Amarins, ze benoemde hun liefde voor elkaar maar ook hun liefde voor anderen. ‘Het zijn zulke lieverds, lieve ouders van Amarins en Ramon, ik heb van beide in de korte tijd dat ik ze ken hun liefde ervaren, ik was ontroerd, aangeraakt en heb intens en diep van hen genoten, ze hebben mij zo blij gemaakt.’ De geile teef, ze is van beide klaargekomen toen ze met haar naakte billen in het bos aan een boom gebonden was. En nu staat ze hier in nauwelijks verhullende termen en kleding, haar lakleren hoerenpakje, het bruidspaar alweer op te hemelen en op te geilen. Wat zag Amarins er vanmiddag trouwens stralend uit, en wat ontwikkelt die zich, tenminste ik hoop dat ze het aandurfde om het slipje van Séverine te dragen. En Ramon? Die stijve, die ik vandaag een paar keer zag…die is volgens mij nog niet klaar met Séverine.

Toen de plechtigheid was afgelopen keek ik op mijn Phone en zag een bericht van Séverine ‘Ben onverwacht in de buurt, vanavond bij jou? Eten+?’ Dat betekende in onze code: eten. De plus betekende: neuken. Ik appte terug: ‘geil van de bruidegom? Of bied je weer een nat slipje aan?’ Ze appte terug: ‘slipje? Welk slipje?’

Als ik thuis kom is zij al binnen. Ze staat midden in de woonkamer, zacht, mooi, verleidelijk. Voorzichtig loop ik op haar af, onze lippen toucheren elkaar, ik ruik haar, ze ruikt lekker. En geil.
In een automatisme ontsnapt mijn tong, ontmoet de hare, ze spelen met elkaar en als ik uit die lange kus ontwaak zijn we innig omarmd met onze tongen diep verwikkeld in een opwindend spel.

Ze rukt zich los, loopt naar de tafel. Ik grijp haar hand en streel met mijn hand onder haar jurk, over haar slipje (toch!), voel haar billen, zachte welvingen voel ik en met mijn vinger glijd ik door haar bilspleet zachtjes omlaag. Haar keel stoot vrijwel onhoorbaar een klank, ze zoekt steun tegen de tafel, ik trek mijn hand terug en neem daarbij haar jurk een eindje mee omhoog en duw haar billen op de koude tafel.

Haar dijen wijken, nodigen uit. Met mijn duim duw ik haar slipje iets op zij en voel pareltjes, snuif haar verlangende begerige zoete vrouwelijkheid op. Diep stoot ik mijn paal in haar, ze kreunt, laat zich weerloos nemen, schuift gewillig, gretig heen en weer over de ruwe tafel zoals Amarins die zondag haar billen tegen de eik schoof, schuurde. Amarins kan weer een slipje bij haar collectie voegen.

Ze moet haar benen over mijn sleutelbenen hebben gelegd en zichzelf in een lekkere houding hebben gemanoeuvreerd, want ik kan haar ineens veel beter penetreren. Diep en krachtig in haar stoten. Ik voel hoe ze geniet, ik voel dat ze met haar kut mijn lul omklemt, ze kreunt, ze wil gewoon, ordinair en vooral hard ‘genomen’ worden. Ze is al sinds vanmiddag botergeil.

In en uit haar kutje glijd ik, schiet ik, stoot ik. Ik voel dat ik heftig in haar rag, besef me ‘as we fuck’ dat ik als een beest in haar tekeer ga.

Mijn handen klemmen haar borsten, strelen haar buik. Mijn zaad spuit krachtig, haar benen trillen nog na als mijn vingertoppen langs haar zij strelen en haar tergen. Ze schokt, ze schokt na alsof een aardbeving in haar kut heeft plaatsgevonden, een eruptie van zaad, van lekkend kutvocht stroomt en golft nog.

Ik kus haar kutje, lik haar tussen haar dijen en voorzichtig draai ik haar om, zie nog de rode plekken van zondag op haar rug. Ik lik met mijn tong zachtjes over de rode pijnplekken, ze gromt, kreunt aanhoudend ‘hhmmm’ van genot totdat ik haar billen kus en mijn gloeiende wangen, op haar billen leg en met mijn hand haar hete kut streel. ‘Hoe was je date eigenlijk?’ ‘Ik heb afgebeld, Ramon wilde me ook nog spreken over vanmiddag, je ziet mijn rug…dus ik date hem volgende week.’ ‘En Ramon?’ ‘Heb ik vooral in bed gesproken, we moesten zijn huwelijk nog voorbereiden. Nou, hij was er klaar voor! En ik wist genoeg voor mijn speech. En Amarins dan, ‘Daddy’?’ schatert ze. ‘Die staat ingeboekt voor langdurige scholing.’ ‘Als ik maar niet tekort kom, he?’ was haar schalkse reply.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4222 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie