BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in de Filipijnen deel 1

Na een lelijke en dure scheiding besloot ik om er eens een tijdje tussen uit te trekken. Ik wilde al langer voor vakantie naar Azië gaan en gezien de Engelssprekende bevolking leek de Filippijnen een ideale bestemming. Ik wilde echter niet in de grote steden op vakantie dus besloot ik naar het eiland Cebu te vliegen en vandaaruit mijn trektocht te beginnen. Ik had vernomen van kennissen dat het daar goed vertoeven was. Vanaf het vliegveld in Mactan nam ik een taxi naar de stad Naga waar ik kennissen uit Noorwegen had. In Naga aangekomen, bleken zij echter zelf ook op vakantie te zijn dus was ik even een beetje verloren. Ik ging naar het gemeentehuis en daar werd mij verteld dat ik voor weinig geld bij OYY pensionhuis op Sayson street een kamer kon krijgen. Het was op loopafstand van het gemeentehuis en dus ging ik met mijn rugzak op zoek.

Bij het Pensionhuis aangekomen kon ik inderdaad voor weinig een kamer huren, met airco en een badkamer. Kosten: 13 Euro per nacht. Ik boekte meteen om te beginnen voor een week. Ik werd naar mijn kamer gebracht en daar alleen gelaten. Na eerst even gedoucht te hebben liep ik terug naar de receptie. De vrouw vroeg me wat ze voor me kon doen. Ik vertelde haar dat ik graag wilde weten waar ik fatsoenlijk eten kon krijgen. Ze zei: sinds een half jaar is er een nieuw restaurant achter bij de baywalk. Het heet Parola en je kan daar tegen goede prijzen goed eten. Ik vertelde haar dat ik daar later naar toe zou gaan maar dat ik voor nu eigenlijk best een massage kon gebruiken. Ze zei: ga maar terug naar je kamer, dan zal ik even een masseuse bellen. Ze komt direct naar je kamer toe.

Ik zat een klein kwartier te wachten toen er op mijn deur geklopt werd. Ik deed de deur open en er stond een vrouw van begin dertig met een kind van een jaar of 16. Ze vroeg: jij wilde een massage? Ik zei: ja best wel, maar wat is met dit meisje? Ze zei: dat is mijn dochter. Ik kan haar niet alleen achterlaten, dus heb ik haar meegebracht. Ze weet wat voor werk ik doe. Ze gaat daar aan het tafeltje zitten en zal zichzelf wel met haar telefoon bezighouden. De vrouw keek mij aan en vroeg: wat voor massage wil je hebben? Je hebt de keuze uit: gewone massage, massage met happy ending, body to body massage of full service massage. Ik vroeg naar de verschillen in prijs en ze zei: het gaat vanaf 250 pesos voor een uur voor gewone massage tot 1000 pesos per uur voor full service massage. Dat was omgerekend een kleine 18 euro en dus zei ik: doe maar full service massage. Ze keek me aan en zei: ok, kleed je maar uit en ga maar op het bed liggen.

Ik deed mijn kleren uit, maar liet mijn boxer aan en ze zei: die mag ook uit, anders kan je geen full service hebben. Met iets van schaamte deed ik mijn boxer ook uit en ging ik op het bed liggen. De vrouw trok al haar kleding uit en kwam bij me zitten. Ze vroeg: wil je olie of lotion? Ik zei: doe maar olie. Ze pakte een fles met olie uit haar tas en begon eerst mijn rug en schouders te doen. Hierna goot ze wat olie over haar lichaam en kwam ze op me liggen en begon ze op en neer te schuiven. Ik voelde haar harde tepels op mijn rug en haar handen over mijn zij gaan. Na een minuut of vijf kwam ze van me af en begon ze aan mijn benen. Ze gaf een goede ferme massage en toen ze bij mijn bovenbeen aankwam deed ze mijn benen wat uit elkaar en ging ze ertussen zitten. Ze begon mijn billen te masseren en liet haar vingers door mijn bilnaad gaan en streelde zacht over mijn anus. Ik drukte mijn kont wat omhoog en de vrouw stak haar andere hand tussen mijn benen door onder mijn buik en speelde zacht met mijn pik.

Met de vingers die ze in mijn bilnaad had begon ze nu zacht tegen mijn anus te drukken en weer ging ik met mijn kont omhoog. Deze keer drukte de vrouw twee vingers bij mij naar binnen en ze zei: ik wist dat je dit lekker zou vinden. Alle mannen vinden dit lekker, maar er zijn er maar weinig die dit toe durven te geven. Ze vingerde mijn kont voor een paar minuten en trok daarna haar vingers uit me en zei: je mag je omdraaien. Ik ging op mijn rug liggen en ze bekeek mijn pik en zei: je hebt een flinke grote pik. Ze begon met duim en wijsvinger te meten en zei: zeker 18 centimeter. Ik zag haar dochter kijken en keek de moeder aan en zei: als ik nu eens full service van jullie beide zou willen? De vrouw keek me aan en zei: maar Princes is nog maagd. Ik vroeg: hoeveel voor jullie samen. Ik zag haar nadenken en zei tegen haar: ik zal heel voorzichtig met haar zijn. Ze keek me aan en ik zei: en ik zal jullie straks meenemen naar Parola om te eten, op mijn kosten. Ze dacht nog even na en zei toen: 2500 pesos voor ons samen. Ik keek haar aan en zei: ok je hebt een deal.

De moeder riep haar dochter en zei: Princes, kleed jezelf uit en kom bij ons liggen. Je bent oud genoeg om nu eindelijk ook eens wat te verdienen. Ze kwam naar het bed toe en draaide zich weg van ons en begon zich uit te kleden. Haar moeder zei: draai je om Princes zodat deze meneer je kan bekijken. Ze draaide zich om en ik zag twee bolle tietjes en een geschoren kutje. Ik keek haar aan en zei: wat ben je knap Princes. Dat brak het ijs en ze zei zacht: meent u dat? Ik zei: dat meen ik. Kom maar bij ons liggen. Ze kwam naast mij liggen en ik draaide weg van de moeder en begon het meisje te strelen. Ik zei: help jij je moeder eens met mij te masseren. Ze ging naast mij zitten en pakte mijn arm en begon die te masseren. Haar moeder was intussen over mijn buik komen zitten en masseerde mijn buik en schouders. Ik ging met mijn hand tussen de benen van Princes terwijl ze mijn arm masseerde. Ik streelde zacht haar kutje en voelde haar clitje. Ze zei: mama, het voelt zo lekker. Haar moeder zei: ik weet het meisje.

De moeder ging op mij liggen en begon zacht op en neer te schuiven. Ik voelde haar schaamlippen tegen mijn eikel komen en na een paar keer op en neer schuiven ging die bij haar naar binnen. Ze zei: je bent zo groot, ik weet niet of mijn Princes dat wel aan kan. Ik zei: ik zal heel voorzichtig zijn. Princes was inmiddels aan mijn andere kant gaan zitten en masseerde daar mijn arm. Deze keer deed ze mijn hand zelf tussen haar benen en zei ze: doe het nog een keer, het voelde zo lekker. Ik streelde haar kutje weer maar ging deze keer ook in haar kutje en ging met mijn duim over haar clitje. Ze begon zacht te hijgen en te kreunen. Plots voelde ik haar kutje om mijn vingers verkrampen. Ze zei: OOOOHHHHH ZOOOOO LEKKER. Ik vroeg: heb je dat al eens eerder gevoeld? Ze knikte nee en ik zei: je bent zojuist voor de eerste keer klaargekomen. Haar moeder was op dat moment ook volop aan het genieten van mijn pik die diep in haar zat. Ze kreunde zacht: het is lang geleden dat ik zo’n pik in me gehad heb. Ze keek me aan en ik vroeg: hoeveel kinderen heb je? Ze zei: nog twee meiden, een is bijna 18 en de laatste is vier. Die is momenteel bij mijn zus. Ik vroeg: en die van 17, waar is die? Ze zei: nog op school, ze studeert criminologie. Ik zei: ik wil haar ook ontmoeten. Bel haar straks maar dat ze naar Parola komt.

De moeder knikte ja en kreunde hard. Ze zei: ik ga zo meteen klaarkomen, verschiet niet want er zal veel vocht uit mijn kutje komen. En inderdaad, het vocht liep als een stroompje uit haar toen haar kut verkrampte. Ze keek me aan en vroeg: ben jij nog niet zover? Ik zei: nee, bij mij duurt het lang en ik kan veel keren na elkaar. ze ging nu overeind zitten en begon op mijn pik te rijden. Haar tieten gingen heftig op en neer en elke keer weer kreunde ze hard tot ze een tweede keer klaarkwam. Dat was ook het moment dat ik mijn zaad diep in haar spoot. Ze klom van me af en ging naast me zitten. Ze zei: je moet mijn dochter nemen als ze op haar rug ligt. Dat doet het minste pijn. Toen Princes lag legde haar moeder haar benen zover mogelijk open en deed ze een paar kussens onder haar kontje. Ze zei tegen mij: laat haar maar genieten.

Ik ging op haar liggen en begon eerst zacht te kussen en te strelen en toen ik voelde dat haar kutje goed nat was zette ik mijn eikel tussen haar schaamlippen. Haar moeder keek haar aan en zei: nu moet je een flinke meid zijn en niet huilen. Ik drukte mijn pik langzaam bij haar naar binnen tot ik haar vliesje voelde. Ik zei tegen haar: ik zit nu tegen je vliesje aan, zeg maar wanneer ik mag doorgaan. Ze keek naar haar moeder en die knikte ja, dat het goed was en Princes zei tegen mij: doe het maar. Ik trok mijn pik een stukje uit haar en stootte toen in een keer door haar vliesje. De tranen sprongen in haar ogen en ik kuste ze weg en liet mijn pik rustig in haar zitten. Ik zei: ik wacht tot jij zegt dat ik verder mag gaan, maar vanaf nu mag jij jezelf een vrouw noemen en ben je geen meisje meer. Dat bracht een glimlach op haar gezicht. Ik zei: om te laten zien dat je een vrouw geworden bent, en ik trok mijn bebloede pik een stukje uit haar en haar moeder tilde haar hoofd zodat ze het bloed kon zien.

Ik zei: ik ben zo trots op jou en ik kuste haar op haar mond en drukte mijn tong tussen haar lippen. Ze moet het vaker gezien hebben want ze liet het toe en toen ik met mijn tong over die van haar ging sloeg ze haar armen om mijn nek en begon ze zelf met haar tong die van mij te bespelen. Na een paar minuten verbrak ze de zoen en zei ze: je mag nu doorgaan als je wil. Ik begon heel langzaam in haar te stoten en zei: als het pijn doet, moet je het zeggen. Ze zei: een Filipijnse vrouw klaagt niet als ze geneukt wordt. Ik zei: hoe kom je daar nu bij? Ze antwoordde: ik heb mannen gezien die mijn moeder pijn hebben gedaan en dat was wat mijn moeder mij heeft verteld. Ik zei: maar ik zal jou, of je moeder nooit pijn doen, alleen zwakke mannen doen dat om te laten zien dat ze beter en machtiger zijn.

Na een poosje vroeg ik: gaat het nog en ze antwoordde: ja, ik vind het zelfs lekker. Het brand nog een beetje, maar het gevoel om je in me te hebben is fijn. Ik begon mijn tempo op te voeren en Princes begon nu zacht te kreunen. Na een paar minuten voelde ik haar kutje verkrampen en wist ik dat ze klaargekomen was. Ik was echter nog niet zo ver en begon haar krappe kutje nu met lange halen te neuken. Haar moeder keek gefascineerd toe naar Princes. Ik zei zacht: ik ga zo klaarkomen en voor haar moeder daar iets over kon zeggen spoot ik mijn zaad diep in het kutje van Princes. Haar moeder zei: dat was niet de afspraak. Ik zei: daar was geen afspraak over gemaakt en Princes zei: mam, het voelde zo lekker toen hij in me spoot, ik zou dat wel vaker willen voelen. Haar moeder keek me aan toen ik mijn pik uit haar trok. Er kwam best veel zaad en wat bloed uit haar kutje gelopen. Haar moeder trok mij mee naar de wastafel en waste mijn pik schoon en liet me daarna op het bed zitten naast Princes. Ik zei: je bent een brave jonge vrouw en ik ben trots op je. Ze keek me aan en gaf me een grote glimlach en zei: ik ben blij dat jij het bij mij gedaan hebt.

Ik keek haar moeder aan en zei: bel je andere dochter en zeg haar dat we haar bij Parola zullen ontmoeten. Ik hoorde haar bellen en toen ze ophing zei ze: ze is over 20 minuten daar. Ik zei: prima, dan gaan we eten en kan ze daarna ook meekomen naar mijn kamer. Ik opende mijn portemonnee en haalde er 100 euro uit en zei: dat is voor jou. Nog eens vijftig die ik aan Princes gaf en ik zei: ik heb er ook nog 50 voor je zus, maar dan moet jij en je zus de rest van de dag, en nacht bij mij blijven. Haar moeder vroeg: en ik dan? Ik zei: jij moet achter je jongste kind kijken. Deze twee meiden mogen mij vanaf vandaag elke dag komen masseren. En het is aan hen hoeveel van hun inkomsten ze aan jou geven. We kleedden ons aan en liepen naar Parola waar haar andere dochter op ons zat te wachten. Ik stelde me voor aan haar en zei: mijn naam is Paul. Ze schudde mijn hand en zei: en ik heet Lita. We werden naar een tafel gebracht en aten een heerlijk diner.

De moeder zei tijdens het diner tegen Lita: jij gaat straks, samen met je zus mee met Paul en jullie blijven tot morgen bij hem. Lita keek me aan en vroeg: en wat gaan we dan doen? Ik zei: eerst een tijdje op de Baywalk spenderen om je wat beter te leren kennen, en daarna gaan we een feestje bouwen op mijn kamer. Ik zei: voor we daar naar toe gaan gaan we eerst wat drinken halen in Gaisano Metro. Jullie mogen kiezen wat jullie willen drinken en snacken. Lita keek me aan en vroeg: mag ik ook een glas wijn drinken bij jou? Haar moeder wilde wat zeggen maar ik zei: je mag een glas wijn hebben, niet meer en Princes mag geen wijn hebben. Die mag frisdrank hebben. Haar moeder keek mij aan en ik zei: je mag komen controleren als je wil. Ze keek me recht in mijn ogen en zei: ik denk dat ik je kan vertrouwen, beschaam dat vertrouwen niet. Nadat we ons eten ophadden zei ik tegen de moeder: als je wil, mag je morgen laat in de middag langs komen, ik zal jullie weer meenemen uit eten, maar moeder krijgt geen extra geld. Ze keek me aan en zei: nou, dan zie ik jullie morgenmiddag.

Ze dronk haar glas leeg en zei: ik ga naar jullie zusje, gedraag jezelf. Nadat wij ons eten op hadden gingen we de Baywalk op om daar nog een ijsje te eten en liepen daarna naar de Pasilong, een park met een hele mooie waterpartij. Toen we vandaar vertrokken naar het pensionhuis was Lita volop aan het praten over haar opleiding. Eenmaal aangekomen in het pensionhuis vroeg ze of ik het erg zou vinden als ze zichzelf eerst ging douchen. Ik zei: nee, ga je gang, ik kom er zo bij om je te wassen. Ze schrok hiervan en zei: nee, ik kan dat zelf ook. Ik zei echter: jij wil douchen, dat mag maar enkel met mij bij je. Ze liep naar de douche en trok haar kleren uit en stapte onder de douche. Ik trok mijn kleding ook uit en volgde haar in de kleine douchecel. Deze was echter niet gemaakt voor twee personen en we stonden dan ook heel dicht tegen elkaar. lita keek me aan en bekeek mijn lichaam en zag mijn inmiddels harde pik. Ze zei: deze is te groot voor mij. Ik zei: onzin, hij paste bij Princes. Ze keek me aan en zei: heb jij mijn zus geneukt? Ik zei: ja, en je moeder ook en jij bent de volgende, tenzij je besluit dat je de 50 euro niet kan gebruiken. Je zus heeft haar geld gehad en krijgt de komende dagen nog meer. Datzelfde geld voor jou. Als je het met me eens bent, neem ik jullie morgen mee naar Carcar om daar wat nieuwe kleding voor jullie te halen, want als ik zo naar je ondergoed kijk, kan je dat best gebruiken.

Ik keek naar Lita toen ze uit de douche stapte en zag dat ze een lekkere volle kont had, een klein beetje overgewicht en een a cup tieten. Tevens had ze een dikke bolle kut die vrij behaard was. Ze draaide zich om en vroeg: you like? Ik zei: yes I like. Ze liep naakt naar het bed en ging daarop zitten. Ze zag het bloed op de lakens en zei: dus je hebt haar niet alleen geneukt, maar ook haar maagdelijkheid weggenomen. Princes keek haar kwaad aan en zei: en hij heeft het met tederheid gedaan, niet net als die prutser die jou ontmaagd heeft. Moeder was erbij en heeft alles gezien. Princes begon zich ook uit te kleden en ging ook naakt op het bed zitten. Ik zei: ik ga jullie allebei zeker twee maar waarschijnlijk zelfs drie keer neuken, vanavond en vannacht en ik ga mijn zaad diep in jullie buikjes spuiten. Ik blijf dit doen voor de komende weken tot ik zeker weet dat jullie allebei zwanger van mij zijn. Tot die tijd blijven jullie ook dag en nacht bij mij. En wat betreft jullie moeder, ook die ga ik een mooi halfbloed kindje geven.

Lita keek me aan en zei: en wie gaat dat allemaal bekostigen? Ik zei: als jullie goed voor mij zorgen, zorg ik goed voor jullie. Afhankelijk van hoe goed jullie voor mij zijn, koop ik misschien wel een stukje land waar we een huisje op kunnen bouwen. Maar om dat voor elkaar te krijgen, zullen jullie je helemaal aan mij moeten binden. Lita kroop dicht tegen mij aan en vroeg: wie wil je als eerste zwanger maken? Ik zei: je zusje is het misschien al, dus jij bent de volgende. Ze zei: mijn vriendje laat mij altijd onder liggen. Mag ik bij jou bovenop? Ik zei: dat mag als jij dat wil, maar dat vriendje van je….. als jij verder wil met mij, je zus en je moeder, dan zou ik hem maar even snel dumpen. Princes zei: goed gezegd, die loser heeft haar niets te bieden en hij kan zijn handen niet thuis houden. Ik heb Lita menig keer met blauwe plekken zien thuiskomen. Lita zat tegen mij aan en had mijn pik in haar handen. Ze zei: hij is zooooo groot, en hard en dik. Ik zei: als jij bovenop wil, kan je zelf bepalen hoe snel je hem in je laat gaan.

Ik ging op mijn rug liggen en liet Lita over me heen klimmen. Ze pakte mijn pik en zette die tussen haar schaamlippen en liet zich langzaam zakken tot mijn eikel in haar kut zat. Ze begon nu zacht op en neer draaiende bewegingen te maken met enkel mijn eikel in haar kut. Het was een sensationeel gevoel en ik vroeg waar ze dat geleerd had. Ze zei: ik verzin het ter plaatse en het helpt om mijn kut aan de omvang van je pik te laten wennen. Na een paar minuten zo te werk te zijn gegaan ging ze verder over mijn pik tot deze uiteindelijk helemaal in haar kut verdwenen was. Ik speelde met haar tepels en ze vroeg me om er zacht aan te trekken. Ik deed ook dat en toen ze ma na een aantal minuten vroeg om haar op haar kont te slaan zei ik: dat doe ik alleen om je te straffen, niet tijdens de seks. Ze begon nu steeds sneller op mijn pik te rijden en ik voelde hoe ze klaarkwam net voordat ik zelf ook klaarkwam. Ik plantte mijn zaadjes diep in haar vruchtbare grotje. Ze liet zich voorover op mij vallen en zei: veel beter dan mijn vriendje.

Ze klom van me af en ging naast me op mijn schouder liggen en vroeg: wil je echt dat ik zwanger van je wordt? Ik zei: dat is wat ik wil, straks een huisje vol zwangere vrouwen. Ze speelde zacht met mijn pik en ballen tot Princes zei: nu wil ik bovenop. Ze klom over mij heen en pakte mijn pik uit de hand van haar zus en bracht die naar haar strakke kutje. Ze liet zich langzaam over mij heen zakken en begon toen ik eenmaal in haar zat rustig op en neer te wippen. Ik streelde haar kleine tepeltjes en ze genoot ervan. Ze begon zacht te kreunen en ook haar voelde ik klaarkomen. Het was alsof mijn pik in een bankschroef zat zo hard klemde ze met haar kutspieren. Toen ze weer tot rust kwam zei ze zacht: spuit mijn buikje maar vol met je zaad en geef me je kindje. Ze begon weer te wippen en voerde het tempo op tot ik uiteindelijk mijn zaad ook diep in haar buikje spoot. Ze zei: ik voelde je in me spuiten, het voelde lekker. Ze liet zich op mij vallen en kuste me op mijn mond.

Toen ze van me af kwam ging ze naast me op mijn andere schouder liggen. Ik zei tegen Lita: Lita, mijn zaadsletje, open de fles wijn maar en vul maar twee glazen en breng een flesje cola voor je zus. Ze deed dit en we gingen op de rand van het bed zitten en dronken onze glazen en het flesje leeg. Ik keek naar Lita en zag dat ze boos naar me keek en vroeg wat er aan de hand was. Ze zei: ik wil dat je me dat nooit meer noemt. Ik mag dan je sletje zijn en je zaad in mij hebben, maar noem me dat nooit meer! Ik trok haar over mijn knie en zei: in noem jou zoals ik wil en ik begon haar op haar billen te slaan. Ik zei: jij, je zus of je mam zullen mij nooit tegenspreken heb je dat begrepen. Huilend knikte ze ja en na 25 slagen op elke bil streelde ik zacht haar bolle kutje. Ik stak twee vingers in haar kutje en drukte mijn duim in haar anus. Met mijn andere hand streelde ik haar clitje tot ze snikkend klaarkwam. Ik liet haar naast me zitten en ze zei: sorry, ik zal het nooit meer doen. Ze keek me snikkend aan en zei: mijn billen doen zeer, mag ik gaan liggen? Ik zei: nee, dat mag je niet. Ik wil dat je op handen en knieën op het bed gaat zitten zodat ik je nog een keer kan volspuiten.

Ze deed als gevraagd en ik ging achter haar zitten en drukte mijn pik in een keer helemaal in haar. OEFFFF riep ze. Ik begon haar rustig te neuken tot ik merkte dat ze klaarkwam. Ik stak twee vingers in haar kont om het orgasme te versterken. OOOOHHHHH MIJN GOD, MADRE DIAS WAT IS DAT LEKKER JAAAHHHHH. Ik neukte haar nog bijna 15 minuten voor ik haar kutje weer vulde met mijn verse room. Ik trok mijn pik uit haar kut en zette deze daarna tegen haar anus.ze gilde: nee niet daar. Ik zei: mond dicht en genieten. Ik begon zacht tegen haar anus te stoten tot deze zich opende en mijn eikel binnen liet. Ik keek naar haar huilende gezicht en zei: het ergste is nu voorbij en heel rustig drukte ik mijn pik in haar tot mijn ballen tegen haar bolle kut zaten. Ik begon haar rustig te neuken en het duurde nog bijna 20 minuten voor ik daar ook nog wat zaad in spoot. Ik trok mijn pik uit haar kont en zei: omdraaien, dan was ik me even en mag je mij daarna ook nog een keer pijpen.

Ik liep naar de wastafel, Princes volgde me en waste mijn pik grondig schoon. Ik kuste haar op haar voorhoofd en zei: jij bent goed bezig. Toen mijn pik schoon was liep ik naar de rand van het bed en bleef ik daar staan. Lita kroop naar me toe en begon mijn pik te likken. Ik zei: doe je mond open en zuig erop als een lolly. Ze deed dit en ik zei: zuig erop en als ik straks in je mond spuit, dan wil ik dat je me het laat zien voor je het doorslikt. En mors er niet mee. Twintig minuten later liet ze me met open mond zien hoeveel zaad ze in haar mond had en toen ik dat gezien had zei ik: en nu doorslikken. Ze slikte het door met een smerig gezicht en ik zei: leer ervan te genieten, want jij gaat dit elke dag vanaf vandaag doen. Ze vroeg: moet ik dat echt doen? Ik zei: ja en soms meer dan 1 keer per dag. Je zusje is daar nog niet klaar voor, dus ga jij elke dag mijn zaad drinken, net zolang tot je het lekker vindt., jij bent immers mijn zaadsletje, dus gedraag je jezelf ook zo. Ik keek naar Prices en vroeg of haar moeder de tas met massage spullen had achtergelaten en Princes zei dat dit inderdaad het geval was. Ik zei: jij bent vanaf vandaag mijn persoonlijke pik verzorgster. Ik wil dat jij iedere keer nadat ik Lita of je moeder anaal genomen heb, dat jij dan mijn pik wast en verder wil ik dat jij elke avond voor we gaan slapen, dat jij mijn pik behandeld met lotion zodat deze in optimale vorm blijft.

Lita keek me aan en vroeg: waarom mag zij dat doen? Ik zei: omdat ze de jongste is en nog heel veel moet leren. Princes pakte de fles massage lotion uit de tas en spoot een flinke hoeveelheid in haar handen en begon mijn pik en ballen ermee in te smeren en in te masseren. Toen ze daarmee klaar was vroeg ze: wat wil je dat ik nu doe? Ik zei: als ik wil gaan slapen wil ik dat mijn pik in een warm gaatje gaat. Jullie gaan die taak om beurten doen. Princes, jij bent de eerste. Jij mag vannacht op me komen liggen met mijn pik in je kutje. En Lita, jij komt op mijn schouder liggen zodat ik wat heb om te strelen. Princes ging op me liggen en ze zei: normaal slaap ik op mijn zij. Ik zei: probeer vannacht op mij, als dat niet lekker is voor je dan ga de volgende keer dat jij aan de beurt bent op je zij liggen en kom ik achter je liggen en gaat Lita achter mij liggen. Op die manier lig ik lekker tussen mijn twee meisjes in. Toen ik om ongeveer vier uur wakker werd begon ik zacht in Princes te stoten. Ze werd wakker en vroeg: alweer? Ik zei: jou krappe kutje vraagt om meer. Ze keek me lachend aan en zei: vul mijn buikje dan maar weer met je zaad.

Ze ging rechtop zitten en bij elke stoot die ik in haar gaf, stootte ze terug tot we beide een enorm heftig orgasme kregen en ik haar buikje opnieuw vulde. Ze kwam weer bovenop me liggen en een slaperige Lita keek ons aan en vroeg wat er gebeurde. Princes zei: hij heeft me nog meer kans gegeven om zwanger te worden. Lita antwoordde: het lijkt wel of je verslaafd bent aan zijn pik. Je neukt, neukt en neukt nog meer. Ik zei: Lita, dat gaat jou ook gebeuren. Ga maar op je zij liggen, dan mag Princes van me af en neuk ik jou ook nog een keer. Lita zei zacht: maar ik wil slapen waarop ik zei: dat doe je maar in je eigen tijd. Princes kwam van me af en ik ging achter Lita liggen en drukte mijn pik tegen haar anus. Ze zei: nee, niet daar. Mijn andere gaatje alsjeblieft. Ik verplaatste mijn pik en begon zacht in haar kut te stoten. Het duurde niet lang voor Lita volledig wakker was en luid begon te kreunen. Ze kwam twee keer klaar voor ik mijn zaad zo diep mogelijk in haar spoot waarna ik mijn pik uit haar trok, haar omdraaide en met haar begon te zoenen. Het begon vrij rustig maar de kleine feeks werd steeds vuriger met haar zoenen.

Ik stopte met haar te zoenen op haar mond en verplaatste mijn mond naar haar nek waar ik haar op drie goed zichtbare plekken een zuigplek gaf. Ik zei: laat die straks maar aan je vriendje zien en vertel hem maar dat hij verleden tijd is. Jullie drie zijn nu mijn eigendom. Princes vroeg: en mijn vader dan? Ik vroeg waar hij was en waarom haar moeder geld moest verdienen met masseren. Ze zei: hij zit thuis op de bank tv te kijken. Ik vroeg is hij ziek of invalide en Lita zei: nee, hij is net als veel Filipijnse mannen gewoon lui. Ik zei: dan moet ze hem maar buiten gooien. Ik ga vandaag kijken of ik een huisje kan vinden wat ik kan huren. Dan komen jullie bij mij wonen. Lita keek me aan en zei: echt, ga jij dat voor ons doen? Ik zei: ja, maar ik verwacht totale gehoorzaamheid van jullie. Zo niet, jij weet inmiddels wat voor straf ik uitdeel. En het maakt mij niet uit of je zwanger bent of niet, maar straf is straf. Kom dan gaan we alle drie even douchen en daarna naar Jollibee voor ontbijt. Ik kreeg meteen twee lachende gezichten te zien en zei: en als we dat gedaan hebben, laten we je moeder hier naar toe komen zodat ik haar ook nog even kan neuken.

Nadat we ons ontbijt ophadden gingen we terug naar het pensionhuis en belde Lita haar moeder en vertelde dat ze naar ons moest komen. Even later hoorde ik Lita zeggen: laat hem maar een uur op de kleine passen. Hij is per slot van rekening de vader. Een half uur later klopte moeder op de deur en deed ik open. Ik zei: waar is de kleine? Ze zei: bij de buurvrouw, mijn man had er geen zin in om op te passen. Ik zei: als je straks naar huis gaat, begin dan maar met jullie spullen in te pakken. Jij komt straks samen met je drie kinderen bij mij in huis wonen. Ik heb met je kinderen de afspraak gemaakt en ze zijn er blij mee. Ik ging verder en zei: hoe heet je eigenlijk, dat heb je me nog niet verteld. Ze zei: mijn naam is Rosa. Ik zei: ok Rosa, dan mag je nu je kleren uittrekken en op het bed gaan liggen zodat ik je in het bijzijn van je dochters neuken kan. Als je bij mij komt wonen zal dat regelmatig gebeuren. Zonder schroom trok ze haar kleding uit. Ze pakte iets uit haar tas en liep naar de badkamer. Ik riep haar terug en vroeg haar haar hand te openen. Ze had er een bol met watten in. Ik vroeg waarvoor zijn die? Ze zei: om in mijn kut te doen zodat ik niet zwanger van je wordt. Ik pakte het uit haar hand en trok haar naar de rand van het bed en legde haar over mijn knie. Ik begon haar billen rood te slaan en ze riep: waarom doe je dat? Ik zei: omdat ik juist wil dat jij mijn kindje gaat krijgen, net als je dochters ga ik jou ook zwanger neuken. En als ik merk dat je iets doet omdat te voorkomen ga je veel straf krijgen.

Na vijftig klappen op elke bil smeekte ze: stop, alsjeblieft stop. Ik stopte en vroeg: ga je je gedragen en jezelf laten neuken en zwanger worden van mijn kind. Ze keek me huilend aan en zei: ok, maar geen straf meer. Ik zei: van nu af ben jij, net als je dochters, een van mijn zaadsletjes en ga jij net als Lita leren te genieten van elke vorm van seks die ik jullie opdraag. Lita heeft gisteren voor het eerst zaad geslikt en is ook in haar kont geneukt. Dit ga jij ook leren doen. Princes blijft daarvan voorlopig gespaard tot ze verder is met haar training. Ik zei: Rosa, ga op handen en knieen op het bed zitten zodat ik jouw kut ook vol kan spuiten en kan beginnen om jou zwanger te krijgen. Toen ze eenmaal zat zoals ik vroeg neukte ik haar eerst in haar kut. Ze kreunde, maar ik voelde haar niet klaarkomen. Toen ik mijn zaad in haar gespoten had en mijn pik uit haar getrokken had zette ik die tegen haar anus en drukte ik die daar naar binnen. Toen ik in haar zat zei ik: Princes kruip onder je moeder en terwijl ik haar in haar kont neuk mag jij met haar kut spelen.

Ze keek me blij aan en kroop onder haar moeder. Ik zei: zie je dat kleine knobbeltje boven tussen haar schaamlippen? Dat is haar clit en ik wil dat je daarmee gaat spelen, lik eraan en streel het zacht terwijl ik haar neuk. Toen Princes daarmee begon werd het kreunen van Rosa duidelijk hoorbaar en ze kwam meerdere keren klaar voor ik mijn zaad ook in haar darmen spoot. Ik trok mijn pik uit haar kont en Princes kroop vanonder haar moeder en liep met mij naar de wastafel waar ze zorgvuldig mijn pik schoonmaakte en er daarna een kusje op gaf. Ik keek naar Rosa en zei: nu mag je mij ook nog een keer lekker pijpen, maar je gaat dit doen in standje 69 zodat ik je kut kan likken. En vergeet niet, ik controleer je mond nadat ik daarin gespoten heb en pas daarna mag je het doorslikken. Ik kroop onder haar en ze begon me te pijpen terwijl ik haar kut likte. Ik wist dat ze deze keer klaarkwam gezien het vocht wat uit haar spoot. Op het moment dat zxe klaarkwam stak ik twee vingers in haar kont en begon daarin te stoten waardoor haar orgasme versterkt werd. Toen ook ik klaargekomen was in haar mond liet ik haar rechtop zitten en zei ik: doe je mond open zodat je dochters kunnen zien dat ook jij een zaadslet bent. Ze opende haar mond en liet het zaad zien. Ik zei: je mag het pas over vijf minuten doorslikken. Tot die tijd laat je het in je mond zodat je went aan de smaak.

Ik controleerde haar elke minuut en liet haar mijn zaad doorslikken na vijf minuten. Ze smakte met haar lippen toen het haar slokdarm in ging. Ik zei: nu mag je jezelf gaan wassen en je tanden poetsen, daarna aankleden en vertrekken. Ik neem je dochters mee naar Carcar om te gaan winkelen voor nieuwe kleding. Nadat ze vertrokken was zei ik tegen Lita: voortaan als jij mij pijpt verlang ik van jou hetzelfde. Je houdt mijn zaad in je mond tot ik zeg dat je het mag doorslikken. Nu jullie allebei aankleden zodat we in een jeepney naar Carcar kunnen. Princes vroeg: mag ik mijn vriendin ook meenemen? Ze komt van een hele armoedige familie en heeft bijna niets. Ik zei: ok bel haar maar en laat haar maar hier naar toe komen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8444 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie