BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Culturele Integratie 3

Elif komt los

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages en locaties zijn veranderd.

Ik kijk haar aan en zeg : “natuurlijk Elif, waarom niet, ik ben zelf uit voorzichtigheid op het idee gekomen om het appartement van John voor ons te gebruiken, maar jij kon dat niet weten en je gaf me ook de kans niet om het je te zeggen.” “Als je mij niet meer wil zien, ga ik zo dadelijk naar John en geef hem zijn sleutel terug, maar ik zou veel liever willen dat jij nu zegt dat ik dat niet moet doen en dat je met mij hier de liefde wil bedrijven en niet een soort porno-seks waarin je een gebruiksvoorwerp bent.” “Ik zou liever met jou hier regelmatig tijd doorbrengen.” “Ik zou graag hebben dat jij, aan jouw kant iemand hebt die ervoor zorgt, dat als je vent jou belt, kan zeggen dat je even naar de winkel bent bijvoorbeeld maar je gsm vergeten bent en dat die persoon mij dan hier belt om te verwittigen dat jij je vent dient te bellen, misschien moeten we wel voor een tweede gsm zorgen die hij niet kan vinden en jij dan kan gebruiken om door haar gebeld te worden.” Elif glimlacht door haar tranen heen, neemt een gsm uit haar handtas en draait ermee een beetje rond. “Dat laatste probleem is al opgelost” zegt ze, “dit is de gsm van mijn jongere zus, Dounia, ik heb zogezegd de verkeerde gsm meegenomen toen ik bij haar was om naar de winkel te gaan.” “Als mijn vent belt dan neemt zij op en zegt dat ik naar de winkel ben maar wel met haar gsm, per ongeluk en als hij mij wil bereiken dat hij dan op de gsm van mijn zus moet bellen.” “Gij bent echt een lepe madam” zeg ik en ik glimlach. Dan vraag ik : “en kan jij je zus volledig vertrouwen ?” “Zeker weten” zegt ze, “wij weten alles van mekaar.” Ik zucht opgelucht.

“Wil je nu weggaan of blijf je ?” vraag ik haar. “Als je me nog wilt, dan blijf ik, heel graag zelfs,” zegt ze “je mag met me doen wat je wilt.” Dat klonk natuurlijk als muziek in mijn oren. “Wat wil je dat ik doe” vraagt ze. Ik sta recht, rijk haar mijn hand en zeg, “kom.” Hand in hand lopen we naar de slaapkamer. Daar aangekomen geef ik haar een knuffel. Dan fluister ik : “wil jij je uitkleden ?” Elif begint zich langzaam uit te kleden. Ikzelf doe het iets sneller en mijn shirt, sokken en jeans vliegen uit, een paar seconden later zit ik naakt op de rand van het bed. Elif staat ondertussen in haar ondergoed en keert zich in mijn richting. Ze doet haar bh uit en haar prachtige borsten komen tevoorschijn. Dan doet ze haar slipje uit en staat helemaal naakt voor me.

Ik strek mijn beide handen uit en ze legt haar handen in de mijne. Ik trek haar voor me en bekijk haar bewonderend. “Je bent ongelofelijk mooi” zeg ik. Ik trek haar wat dichter bij me en begraaf mijn gelaat tussen haar borsten. Elif legt haar handen achter mijn hoofd. Ik kus haar, laat mijn natte tong een spoor trekken tussen haar borsten, ik kijk omhoog naar haar en vraag, “wil je dit echt ?” Ze kijkt naar beneden, recht in mijn ogen en knikt. Ik hap ondertussen een tepel in mijn mond en ze glimlacht. Een paar minuten zuig en lik ik alternerend aan haar tepels, mijn handen strelen ondertussen haar kontje. Ik heb hier een pracht van een vrouw in mijn handen. Ik draai haar een beetje in de richting van het bed en duw ze neer op haar rug. Elif gaat in het midden van het brede bed liggen, ik kruip op mijn knieën naast haar en bekijk haar. Dan zeg ik : “Elif, weet je nog wat ik je zei over ‘groen’ en ‘rood’ ?” Ze knikt, “’groen’ als we iets lekker vinden en ‘rood’ als we iets helemaal niet willen.” Ik knik en buig me naar haar borsten toe. Ik zuig een tepel tussen mijn lippen en ze fluistert : “groen.” Ik zuig om en om op haar tepels en met mijn handen kneed ik haar borsten. Als ik op een tepel zachtjes begin te knabbelen, zegt ze veel luider : “groen”. Ik kneed haar borsten wat wilder en heviger en bijt wat harder op haar tepels, Elif kreunt, “jaaaaahhhhh” kreunt ze. “Veel groen” hoor ik haar zeggen. Zo ga ik nog even door. Ik kneed nu haar borsten op een felle manier terwijl ik haar tepels om beurt in mijn mond zuig, eraan lik en erop knabbel. Elif kreunt als maar luider en luider.

Na enige tijd, stop ik daarmee, ik hou enkel haar borsten nog vastgeklemd in mijn handen en kijk op. Elif opent haar ogen en kijkt me met een glazige blik aan. Ik kijk naar haar. Dan vraag ik : “mag ik jouw kutje likken ?”. Elif bekijkt me met verstomming. “Dat doen wij niet” zegt ze, “nooit”. Ik kijk haar onbegrijpend aan. “Mesut heeft me daar nog nooit wilen likken, niemand eigenlijk want dat hoort niet”. “Elif” zeg ik “als je hier bij mij bent, dan ben je geen Moslima, en ik geen Vlaming, maar dan zijn wij gewoon een man en een vrouw die mekaar graag hebben en ik van mijn kant, wil alles doen om jou op en top vrouw te laten voelen, al de rest telt dan niet meer”. Ze kijkt me met haar donkere ogen aan. “Mag ik het proberen ?” “Als je het niet leuk vindt, dan stop ik direct als jij ‘rood’ zegt.” Ze kijkt angstig en aarzelt. Dan knikt ze.

Zij ligt languit in het midden van het bed. Ik leg me languit tussen haar benen met mijn gelaat vlak voor haar haar kutje. Met mijn beide handen schuif ik onder haar billen door, langs haar zij omhoog en grijp terug haar borsten vast. Mijn handen omvatten liefdevol haar beide prachtige borsten. Ik kneed ze traag. Ondertussen kus ik de binnenkant van haar dijen. Af en toe gebruik ik mijn tong en geef een likje. Ik voel dat Elif haar handen bovenop de mijne en dus bovenop haar borsten legt. Ik kus zowat heel haar onderlichaam, behalve haar kutje. Daar ga ik rond met mijn lippen en mijn tong. De hele zone van aan haar navel tot aan haar knieën kus en lik ik grondig en meermaals. Van boven mij hoor ik gezucht en licht gekreun.

Na enige tijd, terwijl ik aan de binnenkant van haar dijen lik, zet ik het puntje van mijn tong ineens onderaan tegen haar kutje. Met één lange haal lik ik naar boven tot ik met mijn tong haar kittelaar voel. Daar zet ik mijn lippen getuit over en zuig zachtjes. Dan geef ik een paar likjes met mijn tong pardoes op haar klit en dan zuig ik weer. Haar gekreun wordt dan plots veel feller. Ze kan nog net uitbrengen : “heeeeel veeeeeel groen !!!”

Ik zet mijn oefening verder. Nu lik ik af en toe heel haar kutje van onder naar boven en omgekeerd, dan doe ik een paar neukbewegingen met mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje om daarna een paar keer rond haar klit te likken en dan weer daarop te zuigen. Elif ligt bijna aan één stuk door te kreunen. Ik heb ze niet geteld, maar ik herhaal de procedure talloze malen en ik merk aan de als maar verhogende vochtigheid van haar kutje dat ze geiler en geiler wordt. Ondertussen blijf ik haar borsten kneden en af en toe aan haar tepels trekken om dan weer te kneden. Die bewegingen worden als maar feller.

Uiteindelijk zet ik mijn mond over de bovenkant van haar kutje, zuig heel haar klit en omgeving zo diep mogelijk naar binnen en wissel af met fel gelik van haar klitje. Tegelijk heb ik mijn wijsvinger en middenvinger van één hand, in haar kutje geschoven en begin die in en uit haar te bewegen. Elif strekt haar armen en legt haar handen op mijn achterhoofd en probeert zo mijn hoofd als het ware in haar kut te trekken. Haar gestaag gekreun wordt als maar luider.

Op het moment dat ik mijn twee vingers diep in haar heb, krom ik die en voel zo haar geribbeld, sponsachtig plekje aan de binnenkant. Daar druk ik de toppen van mijn twee vingers op en zuig ondertussen uit alle macht op haar klit. Elif begint nu hevig met haar hoofd links en rechts te draaien en gilt tegelijk in het Turks, vermoed ik, een hele boel onverstaanbare klanken de ruimte in. Ik lik nu fel en zo snel ik kan haar klitje en ram tegelijk mijn gekromde vingers in en uit haar kut. Telkens er goed op lettend dat bij de uitgaande beweging de toppen van mijn twee vingers fel drukken op haar g-spot.

Ze drukt veel feller met haar handen op mijn achterhoofd en gilt in haar brabbeltaaltje van alles dat ik toch niet versta. Na enige tijd hoor ik tussen het Turks door : “jaaaaaaa, jaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaa, ik kooom, koooommmmmmm, ooooooieeeeiiiiiiiaaaaaaiiiiiiiiiiiii, jjjjjjjjaaaaaaaa, ooooooooooochhhh”. De hele onderkant van mijn gelaat druipt nu van haar sappen. Elif komt gillend klaar. Met mijn mond op haar kut en één hand op een borst, ikzelf op mijn buik gelegen tussen haar dijen, voel heel haar lichaam schokken en trillen van het klaarkomen. Als de geluiden wat verstillen, streel ik enkel nog zachtjes haar borsten, terug met beide handen en stop met likken. Enkel nog kleine kusjes vlak naast en rond haar klitje en kutje plaats ik in overvloed. Mijn tong gebruik ik niet meer en die krijgt dus even wat rust.

Na een paar minuten kijk ik op, en van boven haar kut over haar buik en tussen haar borsten door kijk ik naar haar gelaat. Ze voelt dat en kijkt naar beneden naar mij en zegt :”Rick, dankjewel, dat was zalig”. Ik steun met mijn kin op haar venusheuvel en glimlach. “Graag gedaan meisje en als het aan mij ligt, wil ik dat nog een miljoen keer herhalen”. Ze glimlacht.

Iets later laat ik haar borsten los, kom overeind en ga op mijn knieën tussen haar dijen zitten. Ik kijk naar dit prachtige lichaam voor mij. Mijn pik staat dik kloppend rechtop. Dan, als ze wat rustiger ademt, kijk ik in haar ogen en vraag : “mag ik verder doen ?” Ze kijkt weer even angstig, dan glimlacht ze weer en zegt : “jij, jij mag doen wat je wilt”.

Ik kom voorover, zet mijn handen naast haar borsten onder haar oksels, en manoeuvreer zo de kop van mijn piemel voor haar licht geopend en doornat kutje.

Weer vraag ik : “wil je dit ?” terwijl ik mijn piemel tegen de ingang van haar kutje zet. Ze kijkt me met haar donkere ogen aan en zegt : “heel graag”.

Ik kijk diep in haar ogen terwijl ik uiterst traag mijn pik bij haar naar binnen duw. Haar ogen worden groot. Ik breng mijn gelaat tot vlak tegen het hare nog steeds in haar ogen kijkend. Ik voel haar adem en zij de mijne. Op het moment dat mijn lul helemaal in haar zit, geef ik een kus op haar lippen. Ik fluister : “lieve Elif, dit is zalig, dank je”. Ik voel haar fluwelen kutje als een warme natte handschoen rond mijn pik.

Ik wacht een paar momenten om heel bewust het gevoel van mijn lul diep in haar te ervaren. Ik trek mijn anusspieren een paar keer samen en voel mijn pik diep in haar op en neer wippen. Dan begin ik zo traag mogelijk in en uit haar zalig kutje te bewegen. Ik laat mijn eikel bij elke uitbeweging net aan de ingang van haar kutje zitten om dan weer heel traag de volledige lengte zo ver mogelijk in haar te duwen.

Elif kijkt met open ogen naar mijn verbeten gelaatstrekken. Ik probeer een zo traag mogelijk, maar gestaag ritme in te zetten. “Lieve Rick, dit is ongelofelijk lekker…” zegt Elif. Van geile spanning kan ik niet antwoorden. Ik kijk recht in haar koolzwarte ogen. Gezien zij met haar vent altijd langs achter op z’n hondjes geneukt had, en dus nooit in de ogen van haar man had kunnen kijken, wou ik vooral veel en diep in haar ogen kijken. Ik kon zo de ontzettende geilheid en het verlangen erin lezen. Op zich, was dat voor mij al gigantisch geil. Haar vent weet echt niet wat hij mist.

Met één hand streelt ze de zijkant van mijn hals en hoofd, met de andere mijn borstkas. Ze krast zachtjes over mijn huid en kneed af en toe mijn tepels. Ik probeer me aan mijn traag ritme te houden bij het in- en uit bewegen van mijn snoeiharde lul in haar zalig kutje.

Ze kijkt naar mijn, ongetwijfeld van geilheid vertrokken gelaat. Dan vraag ik haar, compleet overbodig : “is dit lekker voor jou ?” “Zalig” zegt ze. Dan zeg ik : “Elif, lieverd, je kunt het voor jou en voor mezelf nog een tikkeltje lekkerder maken, door je benen op mijn rug te kruisen, zo gaat mijn piemel nog iets dieper”. Prompt voel ik ze haar benen om me heen slaat, haar enkels over mekaar en ik voel één van haar hielen op mijn onderrug drukken.

Bij de eerstvolgende inwaartse beweging, voel ik dat Elif druk geeft met haar hiel om mijn dieper en langer in haar kutje te houden. Ik blijf dan ook een paar tellen, zo diep als mogelijk met mijn lul in haar begraven. Dan trek ik wat terug tot enkel mijn eikel in haar zitten en prompt geeft zij dan weer druk met haar hiel. Zo heeft ze weer het gevoel dat zij de controle heeft. Het nadeel van deze houding is, dat zij daardoor automatisch het ritme probeert te verhogen. Ik zeg haar dan ook : “rustig Elif, als je zo door gaat, kom ik binnen de kortste keren klaar”. “Dat kan me niet schelen” zegt ze, “ik wil je zo snel mogelijk en zo diep mogelijk, in mij voelen spuiten”.

Die uitspraak heeft hetzelfde effect als een rooie lap op een stier en mij tempo verhoogt zienderogen. Bij elke inwaartse beweging, tikt het topje van mijn pik tegen haar baarmoeder. Dat ontlokt haar telkens een luide kreun. Ik weet dat vrouwen dat soms als pijnlijk ervaren, maar blijkbaar was dat bij Elif niet het geval. Ze begint telkens als mijn piemel op het diepste punt in haar zit het woord ‘groen’ te zeggen.

Ik ga als maar sneller in en uit en de woorden ‘groen’ volgen mekaar op. Tot ze na een paar minuten ineens heel langgerekt “ggggggrrrrrroooooooeeeeeeeennnn” uitschreeuwt. Ik had de indruk dat ze klaarkwam, maar zeker was ik niet. Ik kan nog net een keer of drie in haar rammen en op het moment dat ik opnieuw op het diepste punt in haar zit, hou ik stil en mijn lul begint te spuiten van jewelste. Elif legt op dat moment haar handen achteraan op mijn hoofd en hals en trekt me dichterbij. Al spuitend in haar, zijg ik neer op haar formidabele borsten. Mijn hoofd naast het hare. Nu omarmt ze me met armen en benen.

Eens ik uitgespoten ben, draait Elif haar hoofd een beetje terwijl ze op mijn achterhoofd door mijn haren streelt en fluistert in mijn oor : “dankjewel Rick, dat was zalig, precies wat ik wou, ik ben nog eens klaargekomen”. Ik hijg nog wat uit en draait dan ook mijn hoofd en we verzeilen in een langdurige en zwoele tongkus.

Na zeker een volle, drie, vier minuten traag maar toch gulzig getongkust te hebben, trekken we beiden ons hoofd wat achteruit. Ik kijk in opnieuw in haar koolzwarte ogen terwijl ze zegt : “zo met jou vrijen, wil ik ook nog een miljoen keer Rick”. Ik glimlach en zeg : “een miljoen keer gaat deze oude vent niet halen, lieverd, maar zolang mijn piemel blijft rechtop komen, mag jij ermee doen wat je wilt”. Ik zie een fonkeling in haar ogen. Ze lacht en zegt : “als hij slap is, dan moet je me maar zeggen wat ik moet doen om hem recht te krijgen”. Dat klonk natuurlijk weer als muziek in mijn oren, maar ik rolde van haar af en zei : “nu ga je hem” wijzend naar mijn piemel, “gewoon even recuperatietijd moeten geven”. “Een half uurtje of zo” zeg ik nog.

Ik wip uit het bed en reik haar een hand : “kom we gaan iets drinken in de woonkamer”. Met één hand in de mijne en met de andere onder haar van sperma lekkend kutje, komt ze uit bed. Zo lopen we even naar de badkamer, waar zij op de pot gaat zitten en haar kutje zo goed als mogelijk leeg perst. Ik ga een paar keer met een nat washandje over mijn lul en kont. Terwijl ik naar de woonkamer loop, vraag ik of ze thee wil en zie ik dat Elif met een washandje door haar kutje en bilspleet gaat.

In de woonkamer zet ik thee voor ons beiden en steek een sigaretje op. Ik ga aan de eetkamertafel zitten en een halve minuut later komt Elif volledig naakt binnen. Ik zeg : “waouw, jij bent echt een prachtvrouw”. Een prachtig licht bruine, satijnen huid, een gigantische bos, dikke, zwarte krullen, lief gezichtje en een mooi getrimd kutje komt mij tegemoet en gaat voor mij aan de tafel zitten. Dan zie ik enkel nog haar dikke borsten terwijl ze van haar thee drinkt. Mijn piemel kijkt mee, blijkbaar want die begint zich al terug te roeren.

“Veel zal je niet moeten doen om mijn piemel recht te krijgen” zeg ik al lachend, “ik hoef enkel maar naar jou te kijken”. Ze kijkt me met grote ogen over haar theeglas aan. Dan lacht ze. “Elif, jij bent een goddelijk mooi schepsel en voor mij een fantastisch geschenk, dat ik zulks nog mag beleven, met zo iemand als jij, de liefde bedrijven, dat had ik nooit kunnen denken”. Elif reageert daarop door te zeggen : “dan hebben we beiden een geschenk gekregen Rick, want jij behandelt me met zachtheid en liefdevol en jij hebt mij voor het eerst in heel mijn leven, echt vrouw laten zijn”.

We zitten woordeloos zo een tijdje na te genieten, van het vrijen en van onze thee. Dan zegt Elif : “dit is echt genieten Rick, zo bloot bij mekaar zitten, zonder dat het een vervelend gevoel geeft”. “Zo ongedwongen genieten van mekaars blote aanwezigheid”. Ik probeer wat verstandig uit de hoek te komen, door te zeggen : “genieten doe ik, ik heb maar jou te kijken en wat ik zie, is zo mooi, dat ga ik nooit meer uit mijn gedachten kunnen krijgen”. “Seksmaniak” zegt ze daarop al lachend. “Schuldig” zeg ik dan maar.

Na een minuutje zegt ze : “wil je met mij terug naar de slaapkamer ?” “Of is klein Rickske daar nog niet klaar voor ?” “Klein ? vraag ik al lachend. “Hahaha” lacht ze “een gevoelige snaar geraakt ?” “Bijlange niet” zeg ik daarop, maar je mag ‘klein’ Rickske niet beledigen”. We lachen allebei. Elif staat recht, loopt naar de slaapkamer en in de deuropening zegt ze : “kom je nog ?” Ik reageer daarop door te zeggen : “ik vraag me af, wie hier de seksmaniak is ?” Ze lacht en zegt : “ik weet het niet zeker, maar ik denk dat ik even schuldig ben als jij” en ze draait zich om en loopt de slaapkamer binnen. Ik zie haar achterkant, met een formidabel mooi kontje, waarvan de kaken op en neer dansen als ze voort gaat. ‘Klein Rickske’ deelt mijn mening blijkbaar, want die steekt de kop op.

Elif staat in de slaapkamer naast het bed en met een zwaaiende armbeweging, zegt ze : “vlij je neder in het midden van het bed alsjeblieft”.

Ik bekijk haar en leg me als een pacha midden op het bed. Elif, klimt ook op bed en zet haar knieën links en rechts naast mijn heupen. Mijn piemel staat ondertussen mooi rechtop. Ze buigt voorover en zegt : “Rick, ik ga jou piemel in mijn kutje steken, je hoeft niets te doen, behalve me te omarmen”. Ze legde haar borsten bovenop mijn borstkas, met één hand, ging ze achterom en greep mijn piemel vast, zette die tegen haar kutje en met heel haar lichaam manoeuvreerde ze achteruit. Zo schoof mijn lul helemaal in haar kutje.

Ik legde één hand op haar achterhoofd in haar dikke, zwarte, krullende haardos en de andere op haar kontje. Zonder druk te zetten van mijn kant, kwam ze met haar hoofd vlak voor het mijne en zei : “zo die zit goed opgeborgen, laat die maar zitten, zolang je kunt” en prompt plantte haar lippen op de mijne. Haar tong schoot in mijn mond en begon onmiddellijk een zwoel gevecht met de mijne. Haar zwarte krulharen, strelen mijn gelaat en ik ben in werkelijkheid onder haar hoofd bedolven met haren. Ze tongt verder. Ik doe gretig mee. Haar beide handen liggen bovenop mijn hoofd.

Heel zachtjes wiegt ze met haar lichaam. Mijn piemel is best tevreden met de situatie en die zit stokstijf in haar liefdesgrot. Daar hoef ik me geen zorgen voer te maken. Met één hand op haar achterhoofd, in haar haren, voel ik haar hoofd ritmisch bewegen door daar getong. Met de andere hand streel ik haar rug en voor zover mijn arm rijkt, haar bolle kont. Af en toe kneed ik die twee kontbollen, zachtjes om daarna weer te strelen.

Dan voel ik Elif met haar kutspieren, kleine neepjes geven in mijn harde lul. Ze nijpt als het ware met haar spieren, met schokjes in mijn piemel. Ik wil niet onder doen, en door mijn anusspieren kort en krachtig op te spannen, wipt mijn piemel binnenin haar op. Telkens ik dat doe, hoor ik een felle kreun. Je mag natuurlijk niet met een volle mond praten en door haar getong, dat ze niet wil onderbreken, ga ik er maar van uit dat mijn opwippende piemel in haar kutje, het gekreun veroorzaakt.

In werkelijkheid doen we bijna niets, behalve tongen. Het is alsof haar en mijn onderlichaam een eigen leven hebben. Ik geniet van die zwoele dame bovenop mij. Quasi niets doen en toch massaal veel genot ervaren, is gewoon zalig. Van mij mocht dat eeuwig blijven duren, maar helaas dacht mijn piemel er anders over. Die begon een soort ‘klaarkomdrang’ te vertonen.

Ik stopte dus even met tongen en fluisterde : “lieve Elif, wat jij met mijn kutje doet, is zalig, maar mijn piemeltje gaat dat niet lang kunnen verdragen, als ik niet oppas, dan begint die zo te spuiten”. Ze keek me recht in de ogen en zei : “je kunt me geen groter plezier doen dan jouw Rickske, zich helemaal leeg te laten spuiten”. De geilheid van het moment is niet te beschrijven en al zeker niet, omdat Elif op het moment dat ze dat zei, weer, maar nu iets krachtiger, met de spieren van haar vagina, in mijn pik neep. “Laat je gaan Rick, spuit je leeg, ik wil je voelen spuiten” fluisterde ze, terwijl ze diep in mijn ogen bleef kijken.

Ik was machteloos, ook al lagen we bijna helemaal stil op mekaar, mijn piemel had haar woorden ook gehoord, blijkbaar en die besloot dan maar om gehoor te geven aan haar verzoek. Hij begon te schokken. Terwijl we in mekaars ogen bleven kijken, voelde ik mijn lul schokkend spuiten, diep in haar kutje. Haar ogen werden schijnbaar groter, bij elke straal sperma die ze binnenin, tegen haar baarmoeder voelde uiteenspatten. Alsof al mijn energie, door mijn pik heen, omhoog gespoten werd in haar. Eens leeggespoten, veranderde ik helemaal in een slap vaatdoek. Helemaal krachteloos lag ik onder haar.

Elif voelde dat perfect aan. In plaats van opnieuw te tongen, begon ze nu, terwijl ze mijn hoofd tussen haar beide handen hield, lieve, zachte kusje, enkel met de lippen, over heel mijn gelaat te geven. Ik onderging alles welwillend en had zelfs de kracht niet meer om zelf wat te doen. Mijn handen waren op haar rug en achterhoofd, stil gevallen. Onder een hele lading kusjes van haar, hield ik haar gewoon stevig tegen me aangedrukt. Ik voelde me ‘in de zevende hemel’. Dit moment en het gevoel daarbij, was onovertrefbaar. Alsof het nog niet genoeg was, was Elif, zachtjes beginnen snikken. Ze bleef wel kusjes over mijn gelaat verdelen, maar ik voelde haar tranen op mijn gelaat druppen. Ik nam haar nog inniger vast en fluisterde haar in het oor : “Elif, lieverd, je beseft niet hoe gelukkig je me maakt”.

Dat had ik niet moeten zeggen, want ze begon nog meer tranen op mijn gelaat te plenzen. We bleven zo een hele tijd liggen. Geen van beiden had zin, om de omarming te verbreken. Met de hand die op haar kontje lag, trok ik het zwart zijden bovenlaken, over ons beiden heen. Elif bleef op mij liggen en ik wou ze zeker niet van mijn lijf af, in tegendeel.

Na lange tijd, gleed ze van mij af, bleef onder het zwart, satijnen laken, heel dicht tegen mij liggen. Alsof ze in mij wou kruipen. Haar hoofd lag op mijn schouder, met één hand omarmde ik haar, met de vrij gekomen hand, ging in al strelend over haar haren en haar gelaat. Ik streelde ze met de topjes van mijn vingers, zo liefdevol en zacht mogelijk. Ze spinde als een poes.

Heel traag dommelden we in.

Een klein uur later, word ik terug wakker. Elif lag nog steeds in mijn armen, heel zachtjes te ronken. Mijn handen worden terug actief en ik begin haar te strelen. Zo zachtjes mogelijk, enkel met de bedoeling haar zijdezachte huid te voelen. Elif ligt op haar zij, haar dikke borsten drukken tegen me aan. Ik streel overal over haar mooie lichaam, voor zover mijn handen reiken.

Na een tijdje, wordt Elif ook wakker. Ze begint me lieve kusjes in mijn hals te geven.

Het was iets voor twee uur. We hadden van iets na tien in de voormiddag, tot dan in het bed van John vertoefd. Tegen vieren, zou ik de kleinkinderen aan de school moeten ophalen, Elif haar kinderen ook trouwens. Dat gaf ons nog ongeveer anderhalf uur de tijd.

Daarom duwde ik Elif op haar rug en zei : “lieverd, blijf rustig liggen, we hebben nog voldoende tijd, dus ik wil je nog een keer likken”. Ze keek me weer verbaasd aan. Ik zei : “Elif, jij bent daarstraks mooi klaargekomen op mijn gelik, dat had je nog nooit meegemaakt”. “Je was nog nooit aan je kutje gelikt”. “Ik denk dat we dat veelvuldig moeten doen, om verloren tijd in te halen”. “Ik doe het ongetwijfeld niet zo goed als een vrouw, die kunnen dat veel beter, maar ik wil dat nog heel veel doen, zolang als jij me toestaat”. Dan gaf ik maar een heel lange haal van mijn natte tong, vertrekkende van net boven haar navel, tot op één tepel van haar rechter borst”. Ze kreunde zachtjes en ze sloot de ogen.

Voor mij was dat het sein, dat ik verder mocht gaan. Dus begon ik een soort driehoek te maken. Ik likte met zo ver mogelijk uitgestoken tong, van de éne tepel naar de andere, dan naar haar navel om dan weer terug te likken tot op de tepel van waarop ik begonnen was. Elif leek het te waarderen. Telkens stak ik mijn tong even in haar navel, liet die daar kronkelen, gleed dan tot op een tepel, zoog die op, begon er wat aan te knabbelen om dan als maar grotere cirkeltjes over haar borst te likken, om dan naar de andere borst door te steken. Zo hield ik me een hele tijd bezig. Ondertussen streelde ik de binnenkant van haar beide dijen, zonder haar kutje aan te raken. Elif kreunde zachtjes aan één stuk door.

Dan positioneerde ik me languit tussen haar dijen, greep onder haar bovenbenen door, langs haar torso naar haar dikke borsten. Die nam ik als een mok vast en begon die te kneden. Tegelijk begroef ik mijn smoelwerk tussen haar dijen, in haar kutje. Ik stak mijn tong zo diep mogelijk in haar, kronkelde ermee wat rond, likte zoveel mogelijk kutsapjes op en dan, na een tijdje haar klitje tussen mijn lippen te zuigen. Zonder mededogen, ging ik er op los. Ik zoog zo snel en hevig ik kom. Zo’n bruuske aanval had Elif niet verwacht, maar ik ging door. Af en toe knabbelde ik wat op haar buitenste lipjes, dan ging mijn tong weer naar binnen, dan waar naar boven, daar zoog ik of knabbelde ik op haar klitje.

Dat procedé herhaalde ik meermaals om dan uiteindelijk, enkel nog haar klitje te bewerken. Haar dikke borsten kneedde ik nu ook nogal fel en hevig. Geen tien minuten later begon Elif te gillen, ze had blijkbaar haar, nog resterende remmingen verloren en gilde de hele boel bij mekaar. Heel haar lichaam schokte van het orgasme dat ze onderging. Ikzelf was gewoon dolblij met haar hevig klaarkomen. Dan liet ik haar uitrazen en kuste enkel nog de binnenkant van haar dijen. Traag verminderde haar ademhaling terug tot gewoon niveau. Dan kwam ik recht.

Ik rolde haar een beetje op haar rechter kant. Deed haar het rechter been wat strekken. Ik zette mijn beide knieën links en rechts van haar rechter dijbeen. Ik nam haar linker been in mijn rechter arm voor mijn borstkas. Zo lag ze een beetje scheef. Met mijn linker hand, duwde ik mijn eikel in haar kutje. Dan duwde ik in één beweging door. Heel soepel gleed mijn piemel tot aan de wortel in haar kleddernat kutje. Ik zuchtte.

De duim van mijn linker hand zette ik op haar klit. Die liet ik daarop kleine rondjes draaien en tegelijk ging ik met mijn kont achteruit, om dan nogal ferm, voorwaarts te bewegen zodat mijn pik helemaal terug in haar schoot.

Elif, had mijn bewegingen met de ogen gevolgd. Van zodra ik evenwel, door mijn achterwaarts- en voorwaarts bewegende kont, mijn lul telkens bijna uit haar en dan weer helemaal in haar duwde, rolden haar ogen weg. Ik begon nogal heftig te rammen. Haar half zijdelings gevallen borsten begonnen te schudden van het geweld. Die begon ze dan maar met één hand te ondersteunen. De andere arm lag boven haar op het kopkussen.

Aan één stuk door, ramde ik verder. Ze was net daarvoor fel klaargekomen, dus dacht ik : ’nu is het mijn beurt’. De felheid van rammen, dreef ik geleidelijk aan op. Als maar heviger en heviger ramde ik mezelf naar een hoogtepunt. Heel Elif en het bed waarop we bezig waren, bewoog van het geweld. Ik ging op maximale snelheid.

Tot mijn stomme verbazing begon Elif opnieuw te gillen : “jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdddddddddddddddeeeeeeeeeeeer”. Echt feller kon ik niet meer dus ik ramde verder. Elif bleef gillen en ik voelde mijn ballen samentrekken. Een lading sperma was onderweg. Ik ramde alsof de duivel op mijn hielen zat en onder luid gekrijs van Elif, begon mijn pik te spuiten toen Elif gilde dat ze klaar kwam. De neukpartij van voor ons dutje was lief en heel zachtaardig geweest, de deze was wild, hevig en met enige vorm van geweld.

Op het moment van spuiten, hield ik me doodstil, zo diep mogelijk in haar. Haar klaarkomen kon ik voelen door de spasmische krampen die haar kutspieren op mijn schokkende lul uitoefenden. Dat moment was gewoon goddelijk.

Niet veel later, kwam onze ademhaling terug op normaal niveau. Elif keek me aan en zei : “bedankt Rick, dat jij zo passioneel mij hebt laten klaarkomen”. Ik zei daarop : “ik moet jou bedanken voor net hetzelfde, lieverd”. Ik liet haar linker been los, boog voorover en gaf haar een passievolle, zwoele tongzoen.

Na een heel korte douche, vertrokken we beiden, om de kinderen van school te halen.

Einde deel 3 van 5

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 4656 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Culturele Integratie 3”

Plaats een reactie