BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Spiritualiteit 3

Machteloos

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Ik nam mijn toegangskaart van mijn kamer en we gingen richting liften. In de hal, aan de receptie pikt hij een pilot case op, die hij daar blijkbaar in bewaring gegeven had. In de lift druk ik op nummer negen en de lift zet zich in beweging. Jonas had me netjes laten voorgaan. Ik staar met mijn ogen naar de vloer. ‘Wat ben ik hier in hemelsnaam aan het doen’ denk ik bij mezelf.

Terwijl de lift naar boven zoeft, zegt Jonas : “Birgit, vandaag wordt een heugelijke dag voor ons twee”. “Beschouw vandaag als een soort proefsessie en mocht je me na vandaag niet meer willen zien, dan verscheuren we die papieren en gaan we elk, apart verder met ons leven”. Hij grinnikt alsof hij al lang weet dat het niet bij vandaag gaat blijven. ‘Die vent kan erg arrogant zijn’ dacht ik bij mezelf.

Jonas houdt de liftdeur voor mij open en ik loop de lange gang in naar mijn kamer. Daar hou ik de plastiek kaart tegen het slot en duw de deur open. Jonas gaat naar binnen en houdt dan zelf de deur vast om mij binnen te laten gaan. “Kom erin” zegt hij licht spottend.

Hij sluit de deur en draait ze op slot aan de binnenkant. Zijn pilot case zet hij naast een klein salontafeltje dat er staat. Hij ontdoet zich van zijn vest en gaat die naast de deur aan een kapstok hangen. Dan draait hij zich om en kijkt naar mij. Ik stond gewoon stil, midden in de kamer, hem te observeren. Hij leek wel een roofdier dat traag, maar soepel door de kamer bewoog. Ineens leek die kamer, voorzien van alle luxe, op een grote kooi waarin ik, als prooi in het midden stond. Bij mezelf dacht ik angstig ‘waar ben ik in godsnaam aan begonnen’. Ik kon met veel moeite het trillen van mijn lichaam, omwille van angst, tegen houden. Ik wist niet meer waar kijken, toen hij me naderde. Ik ben nogal klein, Jonas was niet zo groot als Silko, een meter tachtig, schatte ik, maar ik keek toch maar bedeesd en bang naar de grond, voor mijn voeten.

Ik zie de tippen van zijn blauwe mocassins voor mij verschijnen. Hij blijft op een kleine meter voor mij staan. Dan voel ik het tipje van zijn wijsvinger, onder mijn kin, mijn hoofd omhoog duwen. Hij kijkt me met zijn grijsgroene ogen aan en zegt : “blijf naar mij kijken, Birgit”. Ik kijk hem vrank in de ogen, alsof ik me moedig en sterk wil tonen aan hem.

Jonas glimlacht. Dan zegt hij : “Birgit, meisje”. Dat woord ‘meisje’ vond ik tegelijk vertederend, maar ook kleinerend. “Birgit, meisje, vandaag ga ik van alles met je doen, maar als ik iets doe, dat je echt niet kunt hebben, dat je echt niet kunt verdragen, dan zeg je gewoon ‘rood’ en ik stop onmiddellijk met wat ik op dat moment doe”. “Ik kleed me dan direct terug aan en verlaat het hotel”. “Of er dan daarna nog contact tussen ons zal zijn, betwijfel ik, maar dat hangt dan enkel van jou af”. “Is dat duidelijk ?”

Jonas trok zijn wijsvinger van onder mijn kin weg en ik knikte bedeesd. Ik wou al direct terug naar de grond kijken maar hij zei : “naar mij blijven kijken, tot ik je wat anders zeg”. Ik vond de kracht en de moed om te vragen : “wat is dat dan, ‘van alles’ ?” Jonas glimlachte weer spottend.

Dan zei hij, terwijl hij recht in mijn ogen keek : “in het vervolg, vraag je vooraf aan mij : ‘Meester, mag ik een vraag stellen en als ik daarvoor toestemming geef, dan mag je jouw vraag stellen”. “Per uitzondering ga ik je toch al antwoorden op je vraag”. “Birgit, meisje, ik ga je vandaag neuken, zoals ik wil en in de opening die ik verkies, ik ga vandaag mijn sperma in en op jou deponeren, als ik daar zin in heb, ik ga je vernederen, door jou te bespuwen, jou vulgaire namen te geven, jou onder te plassen en dergelijke, ik ga jouw kont en andere onderdelen van je lichaam donker rood zetten, door er kletsen op te geven, ik ga jou doen klaar komen, als ik er zin in heb, of juist niet laten klaarkomen, ik ga jou dingen doen zeggen, die ik graag wil horen, kortom, ik ga jou gebruiken op alle mogelijke manieren die mij plezier geven en het belangrijkste van al, je hebt geen enkele inbreng, alles wat jij moet doen, is precies wat ik zeg, niets meer, maar vooral niets minder”. “Op het woord ‘rood’ na, duld ik geen enkele tegenspraak”. “Doe je dat wel, dan straf ik je, hoe meer tegenspraak, hoe meer straf en hoe harder de straf, maar daar kies je dan zelf voor”.

Ik werd doodsbang van zijn woorden, maar ik werkelijkheid had ik enkel het woord ‘klaarkomen’ gehoord en dat gaf mij een ferme genotsscheut in mijn kutje.

Jonas zei nog : “Birgit, meisje, als je deze voormiddag en middag, goed doorstaat en ik dus tevreden van je ben, dan krijg je nog een cadeautje in de latere namiddag, maar moet ik dan nog een telefoontje voor plegen”. Ook dat klonk weer onheilspellend, maar ik was in zijn ogen blijven kijken. Ik denk dat hij mijn angst daarin kon lezen.

“Vanaf nu, noem jij mij Meester en ik ga jou gewoon geile kut noemen, is dat duidelijk ?” vraagt Jonas. Ik kijk hem verbaasd aan. “Is dat duidelijk” vraagt hij nogmaals. Ik knik. “Ai, ai”, zegt hij, “je hebt je eerste straf al verdiend, je dient hardop te antwoorden met : ‘ja, Meester’”. Ik zeg fluisterend dan maar : “ja, Meester”. Hij glimlacht. Die woorden uit mijn mond, kwamen mij erg vreemd over. Ik, een trotse fiere vrouw van de wereld die angstig tegen een man ‘ja Meester’ zegt, klonk onnatuurlijk en toch gaf dat een gevoel van opluchting. Ik gaf mijn controle weg, daar bleef niets meer van over, dat nam enerzijds mijn angst weg en tegelijk werd een andere angst groter. Erg verwarrend was dat voor mij.

“Blijf op die plaats staan, helemaal uitkleden en elk kledingstuk aan mij geven” hoorde ik Jonas zeggen. Als een zombie begon ik me uit te kleden. Ik gaf hem het vestje van mijn mantelpakje, dat ging hij netjes aan de kapstok hangen, dan gaf ik hem mijn rok, die plooide hij mooi en legde die over een zeteltje dat daar stond. Dan deed ik mijn schoenen uit, al rechtstaande. Ineens was ik een heel stuk kleiner dan Jonas. Die bukte zich en ging mijn schoenen daarna onder de kapstok zetten. Mijn bloeze, reikte ik hem aan en ook die plooide hij netjes en legde die op het zeteltje. Daar stond ik dan, op blote voeten, in bh en slip, met mijn juwelen aan en met een gordeltje en champagne-kleurige nylons aan, die via het gordeltje opgehouden werden.

Jonas zei : “geile kut, je hebt erg mooie lingerie aan, een goeie smaak dus, proficiat daarvoor” alsof hij een klein meisje een compliment gaf. Klein voelde ik me wel. “Doe dat toch maar uit” zei hij dan. Ik haakte mijn bh los, gaf hem die en rolde dan mijn slipje van mijn kont. Beide nam hij vast, rook er even aan en legde die dan bovenop mijn bloeze op het zeteltje. Dan trok ik mijn gordeltje wat naar voren, haakte dat los en haakte ook mijn nylons los van het gordeltje. Ik gaf hem mijn gordeltje, hij legde dat weg en hij keek naar mijn nylons. Hij stak een hand uit, ik nam die vast tot steun en rolde met mijn andere hand de nylons van mijn benen. Beide kousen legde hij ook op het zeteltje.

Dan stak hij weer een hand uit en zei : “de rest ook, ik wil een volledig pure Birgit zien”. Stilzwijgend deed ik mijn oorbellen, armband en ringen uit en deponeerde die in zijn uitgestoken hand. Tijdens het afrollen van mijn nylons, had ik me moeten bukken en ik was zo met mijn hoofd gevaarlijk dicht bij zijn kruis gekomen. Ik dacht de hitte van zijn piemel te voelen.

Nu stond ik daar helemaal naakt, van alles ontdaan, voor hem. Zijn ogen gleden over mijn lichaam. Ik voelde ze als het ware een brandend spoor over mijn huid trekken. Ik wou al direct één arm voor mijn borsten houden en een hand voor mijn kutje. Maar Jonas zei :”armen losjes naast je lichaam houden”. Dat deed ik dan maar.

Ik stond in het midden van de kamer, op een tapijt, midden voor het kingsize bed, op dikke meter afstand. Jonas zei : “blijven staan”. Heel traag liep hij rond mij. Door mijn bh uit te doen, waren mijn borsten wel iets doorgezakt, maar ik had een stevig kontje, door het vele tennissen. Als hij terug voor mij stond, zei hij : “je hebt een geil lichaam meisje, perfect geschikt voor wat ik wil”. Zoals elke vrouw, was ik het niet eens met hem, ik zweeg. Zowat elke vrouw heeft wel iets aan lichaam, waarvan ze niet tevreden is. Ik had een klein buikje, een soort welving ook al had ik nooit kinderen gebaard, het buikje was er.

Door het rond mij ‘sluipen’ van Jonas, had ik zijn adem over mijn schouders en hals voelen strelen. Ik kreeg kippenvel. Hij maakte een tweede rondje om mij heen, zonder mij aan te raken. Dan stopte hij ietwat naast mij en legt hij toch wel één hand, plat op de welving van mijn buikje, net onder de navel. Ik wou kwaad worden tot ik hem hoorde zeggen : “net wat ik sexy vind”.

Dan zei hij : “zak door je benen en ga op je knieën zitten”. Ik wou protesteren maar hij voelde dat blijkbaar en zei : “ssssttttt, niet praten, enkel gehoorzamen”. Jonas stak een hand uit, die ik aannam. Met zijn andere hand op mijn schouder, duwde hij me naar beneden. Mijn hoofd kwam ter hoogte van zijn kruis. Ik zag daar een lichte welving. Ik keek er naar, zonder te beseffen dat ik daar wellustig naar keek. Jonas zag wel mijn verlangende blik.

Hij liep naar zijn pilot case, opende die, nam er iets uit en kwam naar mij toe en ging gehurkt voor me zitten. “Maak je tepels stijf” zie Jonas. Ik nam mijn borsten in mijn handen, kneedde die een beetje, schoof in elke hand een tepel tussen het topje van mijn duim en dat van mijn wijsvinger, rolde daarmee mijn tepels wat en trok er dan wat aan. Jonas bekeek mijn handelingen en liet me een minuutje of zo begaan. Ik had een aangenaam gevoel, zoals steeds als ik mijn borsten een beetje masseerde. Niet buitengewoon geil of zo, maar wel een aangenaam, licht opwindend gevoel. Na een minuutje of twee zei hij : “Handen op je rug”. Dat deed ik.

Hij had me op de hand op mijn schouders en het even aanraken van mijn buik, me nog niet aangeraakt. Nu raakte hij me weer niet aan, maar hij keek naar mijn stijve tepels, met twee handen tegelijk, duwde hij klemmetjes open en zette die gelijktijdig op mijn vooruit priemende tepels. Die rotdingen, hadden tandjes en die grepen hard in mijn tepels. Ik kon een “aaaaiiiiiiiii” niet onderdrukken en de tranen schoten in mijn ogen.

Ik had op filmpjes het gebruik van tepelklemmen wel gezien, maar ik had ze nog nooit op gehad. Die dingen deden ontzettend veel pijn, veel meer dan ik ooit gedacht had en ik moest hard mijn best doen om die dingen niet van mijn tepels weg te trekken en in tranen uit te barsten. Tussen die twee klemmetjes, hing een kettinkje. Met twee vingers, greep Jonas er naar, kromde zijn vingers er achter en trok er aan.

Een gigantische scheut van pijn ging door mijn beide tepels, ik wou me sterk houden, maar ik kreunde hard : “aaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii” en ik begon hevig te ademhalen, al hijgend. De tranen voelde ik over mijn kaken lopen. “Vergeet niet ‘rood’ te zeggen als je dat nodig vindt” zei Jonas. Ik voelde mijn tepels branden, maar in mijn hoofd ontstond een rebels gevoel, stom maar overheersend ‘nooit, nooit gaat die klootzak het woord rood van mij horen, ik val nog liever dood’. Een belachelijke overtuiging, ik wist zelfs niet waar die vandaan kwam.

Jonas trok nog een keer aan het kettinkje en dit keer deed het veel minder pijn. Mijn tepels brandden wel hard en soort zinderende pijn, maar op het moment dat hij aan dat vervloekte kettinkje trok, voelde ik mijn kutje samen krampen van geilheid. Ik snapte mezelf niet. Ik had een sterke drang om die klemmetjes van mijn tepels te halen en weg te lopen, maar tegelijk voelde ik mijn kutje natter worden. Jonas trok nogmaals aan die kleine ketting en nu voelde ik enkel nog een scheut van geilheid door mijn onderlichaam schieten.

Dan wachtte hij blijkbaar en trok nog wat aan het kettinkje. Telkens een paar snokjes, dan een twintigtal seconden niets, alsof hij wachtte, dan weer een snokje. Bij elk snokje schoot er geilheid extra in mijn kutje. Ik kreeg het benauwd en schrik dat ik zou beginnen lekken van geilheid.

Ik weet niet na hoeveel keer hij aan dat ding trok, zeker meer dan vijftig, dat hij het ineens losliet. Hij zat nonchalant, gehurkt voor mij. Hij glimlachte. Ik zat nog steeds rechtop, op mijn knieën, een twintigtal centimeter uit mekaar, voor hem op het tapijt. Plots schoof hij één hand onderaan mijn geschoren kutje. Met zijn wijsvinger en zijn middelvinger gleed hij moeiteloos in mij. “Jouw kutje is nat, geil kutje” zei hij en hij lachte. Dat was niet uitlachen, maar eerder een soort bevestiging van wat hij dacht te moeten voelen.

Zijn twee vingers gleden soepel in en uit. Telkens hij ze bijna helemaal uit me trok, kromde hij zijn vingers een beetje en dan voelde ik de toppen van zijn vingers, binnenin, tegen de bovenkant, vooraan drukken. Dat gaf een zalig gevoel. Steeds weer gingen die vingers gestrekt naar binnen, dan weer gekromd tot terug aan de ingang. Mijn lustgevoel schoot pijlsnel in de hoogte. Die ging mij hier toch niet klaar vingeren, zonder mijn klitje aan te raken ? Nog steeds met tranen in mijn ogen, armen op de rug, voelde ik een orgasme opzetten.

Ik begon te kreunen, dat kon ik niet langer onderdrukken. Van het moment dat hij mijn kreunen hoorde, gingen zijn bewegingen ineens trager. Elke normale vent zou mij toch direct naar een hoogtepunt gevingerd hebben ? Maar Jonas niet, die bleef wel in en uit mijn kutje gaan met zijn vingers en hoe dichter ik bij een orgasme kwam, hoe trager hij die bewegingen deed. Ik wou keihard roepen : ‘ga dooooorr ! Vinger mij te pletter klootzak’, maar dat durfde ik niet, ik kon enkel kreunen.

Ik zat op het randje van mijn orgasme en die rotzak trok zijn vingers terug en stond recht. Ik had het niet meer. Ik wou ook rechtkomen, maar hij zei : “zitten blijven”.

Jonas ging gewoon voor mij recht staan, knoopte zijn pantalon open en haalde een dikke lul uit zijn boxer. Die was dik, met een dikke eikel er op, geen monsterding zoals op de meeste pornofilmpjes, maar zeker dubbel zo dik als die van Silko. Er glinsterde een vochtdruppel bovenop het spleetje in zijn eikel.

Jonas zei : “steek je tong zo ver mogelijk uit”. Dat deed ik. Hij hield zijn eikel gewoon net boven mijn tong en keek er naar. Ik zag een druppel voorvocht van die eikel afrollen en voelde die op mijn tong landen. “Inslikken”, zei hij. “Nu !” zei hij omdat ik blijkbaar wat aarzelde.

Ik trok mijn tong, binnensmonds maar proefde niet veel. Jonas nam zijn piemel ter hand en begon die links en rechts tegen mijn kaken te slaan. Niet echt hard, maar meerdere keren voelde ik zijn natte eikel tegen mijn kaken. Ik vond dat erg vernederend. Blijkbaar kwam er nog meer voorvocht uit zijn eikel, want hij hield die stil, zette het pisgaatje van zijn eikel tegen het topje van mijn neus en wreef zo het voorvocht over mijn neus, er vlak naast en tegen mijn kaken. Alsof hij mij aan het beschilderen was, wreef hij met de top van zijn pik over mijn gelaat.

Dan zei hij : “mondje terug wagenwijd open en tong uitsteken, geil kutje”. Dat deed ik. Hij deponeerde de onderkant van zijn eikel bovenop mijn uitgestoken tong.

Silko pijpte ik zelden, enkel als hij dat vroeg en altijd maar een minuutje of twee om hem wat stijver te maken.

Nu stond er een vent voor mij, die de eikel van zijn dikke, stijve lul op mijn uitgestoken tong had gelegd en ik durfde niet protesteren. “Mondje zo ver mogelijk open houden, meisje” zei Jonas. Ik voelde angst opkomen. Maar het was al te laat.

Heel traag, liet Jonas de onderkant van zijn pik, over mijn uitgestoken tong schuiven. Altijd maar dieper en dieper ging dat ding in mij tot tegen mijn huig. Ik kokte en Jonas trok zich een centimetertje terug. “Mondje sluiten en zuigen, lieverd” zei hij. Dat woord, ‘lieverd’ klonk als muziek in mijn oren. Mijn lippen sloten zich rond de schacht van zijn lul en ik zoog uit alle macht. Dat leek Jonas aangenaam te vinden, want ik hoorde een zachte kreun van ergens boven mij. Hij liet me een tijdje begaan, gewoon stil staande, met zijn lul half in mijn mond. Dan zei hij : “nu stoppen met zuigen, meisje en gewoon je tong rond mijn piemeltje laten kronkelen”. Ik deed wat hij vroeg. Minutenlang krolde ik mijn tong rond zijn eikel, duwde ik ze tegen de onderkant van zijn staaf om dan weer te krollen. Dan trok hij zijn pik uit mijn mond.

Hij zette een stap achteruit, legde één hand op mijn achterhoofd, greep in mijn haar, trok mijn hoofd achterwaarts zodat ik omhoog keek en hij keek van boven mij, naar beneden. Dan zei Jonas : “steek je tong terug uit, maar in een punt”. Dat deed ik, hij boog voorover, zette zijn lippen over mijn uitgestoken tong en begon er op te zuigen. Zijn greep in de haren op mijn achterhoofd, loste hij niet. Dat gaf me wel een leuk gevoel. Na een minuut of drie, stopte hij en zei : “tong terug naar binnen” en ik wou mijn mond sluiten, maar hij gaf me een ruk aan mijn haren waardoor die terug open schoot.

Pardoes zette Jonas zijn mond op de mijne en zijn tong schoot nu naar binnen. Ruw en hevig begon hij mij te tongen. Soms deed ik dat met Silko, mijn man ook, maar dat was altijd bijna sereen, lief en zachtjes terwijl die mij streelde. Jonas, begon een gevecht met mijn tong. Hij hield mijn hoofd stevig vast en liet zijn tong, bijna gewelddadig door mijn mond schieten. Ik gaf wel weerwerk, maar was zo’n geweld niet gewoon. Ik voelde zijn speeksel in mijn mond komen en de speekselproductie bij mij ging omhoog. Ik slikte wel, maar kon het niet bijhouden. Langs mijn mondhoeken voelde ik een mengeling van zijn en mijn speeksel naar buiten komen. Het liep over mijn kin in mijn hals, langs beide kanten. Jonas bleef hevig tongen. Zeker een minuut of vijf. Mijn hoofd naar achteren getrokken en het zijne dwingend bovenop het mijne. Dan gaf hij me even een adempauze, ik zat op mijn knieën te hijgen als hij zich terug trok. Hij keek me recht in de ogen en zei : “je wordt nog een goeike, meisje”. Ik dacht : ‘ben ik dan nog niet goed genoeg ?’

Veel tijd om na te denken kreeg ik niet, want zijn tong ging terug in mijn bek. Weer hevig en fel. Ik onderging gewoon zijn geweld. Ik moet wel toegeven dat zijn manier van kussen me kleine genotskrampjes naar mijn kutje deed sturen. Weer stopte hij en ging hij terug gehurkt voor me zitten. Zijn beide handen, gingen naar mijn borsten. Daar zaten die vervloekte klemmetjes nog op, maar hij nam in elke hand één borst vast, zoals een mok en begon die redelijk hard te kneden, zonder daarbij de tepels aan te raken. Dat gaf ook genotsscheutjes maar tegelijk voelde ik het bloed in mijn tepels vermeerderen en daardoor kwam de pijn weer opzetten.

Half spottend zei hij : “ik mag die twee niet verwaarlozen” en hij grinnikte. Dan bleef hij maar met één borst bezig en de andere hand ging naar mijn kutje. Daar liet hij opnieuw twee vingers in glijden, bewoog die weer gestrekt inwaarts en gekromd bijna helemaal uitwaarts. Mijn geilheid schoot gigantisch in de hoogte. Zo bleef hij een tijdje bezig om op een bepaald moment de toppen van zijn twee vingers, stil te houden, vlak achter mijn klitje aan de binnenkant vooraan. Met zijn andere hand greep hij naar het kettinkje en spande het op. Ik liet een kreun van pijn. Hij bleef wat doortrekken en ik zag mijn tepels tussen die klemmetjes uitgetrokken worden. God, wat deden die pijn.

Zijn vingertoppen binnenin, drukten tegen een geribbeld plekje in mijn kutje. Ze drukten alsmaar feller door terwijl hij met zijn andere hand het kettinkje meer en meer opspande. Ik werd gek van geilheid in mijn kutje en tegelijk van pijn aan mijn tepels. Ik kreeg een ontzettende drang om te plassen. Die pijn aan mijn tepels was bijna niet te harden. Ik voelde zweetpareltjes op mijn voorhoofd verschijnen. Plots begon hij met die twee vingers binnenin, op dat geribbelde, sponsachtige plekje, al drukkend rondjes te draaien.

Mijn geilheid schoot nog meer omhoog. Mijn ogen draaien weg. Zo bleef hij een eeuwigheid naar mijn gevoel, trekkracht houden op het kettinkje van de tepelklemmen en tegelijk al drukkend en draaiend in mijn kutje de geilheid opdrijven. Ik snapte mezelf niet, de pijn was hels, maar het genot begon te borrelen, alsof er in mijn onderlichaam een orkaan op til was, ik kreunde omwille van een combinatie helse pijn in mijn tepels en hels genot ik mijn kutje. Heel mijn lichaam begon te trillen, als maar meer. Echt aan het shaken, was ik. Op het moment dat mijn orgasme ging doorbreken, gaf hij ineens een felle ruk aan het kettinkje. Ik gilde het uit, terwijl zijn twee vingers met geweld over dat plekje in mijn kut draaiden. Ik viel voorover en uit mijn zeiknatte kut, spoten drie, vier serieuze stralen vocht, recht op het tapijt. Bij het voorovervallen had ik in reflex mijn handen van mijn rug gehaald en hem daarmee omklemd om niet op de grond te donderen. Tegelijk kwamen er nog een drietal, kleinere scheuten vocht, met geweld uit mijn kutje gespoten. Ik omklemde hem. Het kettinkje had hij losgelaten na die wrede ruk, en hij had me met één arm omklemd, terwijl hij de andere hand, roerloos in mijn spuitende kut, stil hield. Ik begon hartverscheurend te wenen.

Na verschillende minuten zo gezeten te hebben, duwde hij me recht en liet me met mijn kont op mijn hielen zakken. Het wenen was grotendeels gestopt. Traag en voorzichtig, trok hij die éne hand uit mijn kutje, hield ze voor mijn gelaat en zei : “mondje open”. Ik wist toch niet meer wat ik deed, dus opende ik mijn mond maar en hij schoof zijn twee vingers in mijn mond en liep ze op mijn tong rusten. “Aflikken” zei hij. Ik likte en zoog op die twee vingers, zoals een baby aan een speen zou zuigen. Hij liet een hele tijd begaan.

Dan trok hij zijn vingers terug en hield zijn hand voor mijn gelaat. “De rest van mijn vingers, proper zuigen en likken” zei hij. “Heel mijn hand moet proper zijn”. Ik wist wel dat ik mezelf proefde. Ik dacht dat het urine was, maar het proefde heel anders. Hij genoot duidelijk van mijn kronkelende tong over en tussen zijn vingers, het likken van zijn handpalm, de rug van zijn hand en mijn gezuig op elke vinger apart. Dan trok hij zijn hand terug. “Blijf maar zitten” zei hij. Nu zat ik met mijn kontje op mijn hielen, dat was toch comfortabeler dan daarvoor toen ik recht op mijn knieën zat. Mijn tepels brandden nog wel, maar de felle pijn was weg.

Jonas kwam recht, ging een stap achteruit en ontdeed zich van al zijn kleding. Hij vouwde die netjes op en legde die over een vrijstaand zeteltje. Tot dan had ik enkel zijn blote lul gezien, die uit zijn gulp stak. Nu stond hij opnieuw voor mij, maar helemaal naakt. Hij was niet zo groot als Silko, mijn man, maar wel veel gespierder. Geblokt eigenlijk, met, net zoals ik een mini buikje. Geen bierbuik of zo, maar een lichte welving. Hij was gebruind, niet besneden zoals Silko en zijn dikke piemel met dikke eikel priemde, licht opwaarts gekromd, horizontaal vooruit. Die piemel was wat korter dan die van mijn man, maar de eikel erop was zeker dubbel zo breed als die van Silko. Er lekte weer voorvocht uit.

Dan zei Jonas : “meisje, je bent zonet spuitend klaargekomen, proficiat en bedankt daarvoor”. “Ik had je liever nog wat langer gepest door je net niet te laten klaarkomen, maar je hebt een goddelijk lichaam dat mij teveel opwindt”. “Dus kon ik het niet laten om je toch, weliswaar te snel, te laten klaarkomen”. “Bij mij moet evenwel ook de druk van de ketel af, want als ik nu mijn piemeltje ergens in jou steek, dan spuit ik onmiddellijk en dat wil ik niet”. “Dus geil kutje ik ga me aftrekken en je geile smoeltje onderspuiten”. “Blijf maar gewoon zitten, maar wel terug met je handen op je rug”. “Je moet niets doen, gewoon naar mijn lul kijken, meer niet”.

Ik zat op mijn knieën, maar die lagen tegen mekaar. Mijn handen lagen op mijn schoot, dat was bijna een devote houding, maar ik schoof ze direct naar mijn rug en hield daar met één hand de pols van de andere arm vast ter hoogte van mijn kontje.

Jonas zette één voet naast één van mijn knieën en de andere naast de andere knie. Met één hand greep hij zijn stijve lul vast, trok die wat tegen zijn onderbuik en zei : “geil kutje, nu wil ik dat je de onderkant van mijn lul en mijn ballen likt en dat zonder je handen te gebruiken”. Ik boog mijn torso iets voorwaarts en zette mijn tong net boven zijn balzak, aan de onderkant van zijn pik. Met ver uitgestoken tong, gaf ik een lik naar boven, over zijn hand, tot tegen de onderkant van zijn eikel, dan ging ik met mijn tong terug neerwaarts, maar liet die dan tussen zijn twee ballen over zijn balzak naar beneden gaan tot net onder zijn balzak.

Jonas stond iets achterwaarts gebogen zijn lul vast te houden en ik liet mijn tong op en rond elke bal kronkelen. Dan naast de balzak, helemaal in het rond en zo draaide ik met mijn tong cirkeltjes rondom zijn hele balzak. Dan hapte ik één bal in mijn mond en zoog er zachtjes aan, dan de andere en dan liet ik mijn tong opwaarts glijden tot op de onderkant van zijn eikel. Jonas had ondertussen zijn beide handen in zijn heupen gezet en stond zo licht te kreunen. Ik likte grondig en minutieus verder. Binnen de kortste keren glommen zijn ballen en heel zijn lul van mijn speeksel. De ruimte tussen zijn dijen en zijn balzak, aan beide kanten glom ook. Meermaals stak ik mijn tong zo ver mogelijk uit, duwde die onder één bal en zoog lichtjes terwijl ik die bal ietwat op mijn tong liet dansen. Jonas leek dat aangenaam te vinden. Ettelijke minuten liet hij me zo likken.

Dan zei hij : “zet je maar terug recht op je hielen en ik leunde met mijn kont terug daarop”. Ik hijgde lichtjes van de inspanning. Dan zag ik dat hij met zijn linker hand zijn piemel net boven de balzak omklemde en traag op en neer gaande bewegingen begon te maken. Ik keek gefascineerd naar het schouwspel. Zijn dikke geaderde pik stak een heel stuk boven zijn hand uit. En traag ging zijn hand op en neer. Er moet fascinatie en geilheid op mijn gelaat gestaan hebben, want hij keek neerwaarts naar mij en ik zag een lichte glimlach op zijn gelaat verschijnen. Ik bleef hem aankijken maar voelde dat hij zijn bewegingen versnelde. Dus keek ik terug naar zijn piemel. Minutenlang zat ik zo voor hem te staren naar zijn dikke knots. Die leek zelfs te verdikken bij elke beweging.

Als gehypnotiseerd keek ik naar zijn op en neer gaande hand. Die ging als maar sneller. Op een bepaald moment riep hij : “mond open en blijven kijken”. Hij richtte zijn lul lager, kromde zijn lichaam ietwat naar voor en die dikke pik leek me dreigend aan te kijken. Zijn bewegingen gingen nog sneller. Mijn tong hing zo ver mogelijk uit mijn mond, mijn ogen opengesperd naar dat monsterlijk ding. Die eikel zag purperrood. Plots, als uit het niets, hoorde ik een diepe kreun van boven mij en spoot er ineens een harde straal sperma recht op mijn tong. Een volgende spoot tegen mijn kaak, ééntje op mijn kin en een laatste tegen mijn voorhoofd. Ik had wel geknipperd met mijn ogen uit angst om het sperma in mijn ogen te krijgen, maar ik had alle stralen wel naar buiten zien vliegen. Ik vond het een fascinerend schouwspel. Een vent die ongegeneerd zijn ballen vlak voor mij leeg trok. Gewoon prachtig om naar te kijken. Er hingen nog wat druppels aan zijn eikel en op zijn hand.

Hij kwam wat dichterbij en zei : “voorzichtig proper likken”. Ik wou het sperma in mijn mond uitspuwen, nog nooit had ik sperma ingeslikt. Maar Jonas duwde zijn eikel op mijn tong dus ik kon niet anders dan het reeds in mijn mond aanwezige sperma door te slikken. Dan zoog ik voorzichtig aan zijn eikel, waarbij hij weer kreunde. Dan likte ik zijn eikel zachtjes en daarna zijn vingers, helemaal schoon. Jonas liet zijn piemel los, ging wat achteruit en zette zich opnieuw gehurkt voor mij.

In het flits dacht ik : ‘die gaat toch niet weer aan dat vervloekte kettinkje trekken’, maar die gedachte verdween direct omdat ik zijn twee vingers die daarvoor langdurig in mijn kutje gezeten hadden, over mijn gelaat voelde gaan. Hij wreef gewoon al het sperma van mijn voorhoofd, kin en kaken uiteen. Willoos onderging ik dat, omdat het als een streling aanvoelde. Heel mijn gelaat kwam zo onder het sperma zitten. Dan liet hij mij die twee vingers terug proper likken en zuigen.

Hij ging wat achteruit en zei al lachend : “je ziet er prachtig uit, geil kutje”. Ik denk dat we best een douchke pakken. Hij stak één hand uit en hielp me recht. Samen liepen we naar de badkamer en in de grote inloopdouche, draaide hij de regendouche open. Ik ging er midden onder staan en keek licht omhoog om al het sperma van mijn gelaat te laten spoelen. Jonas lachte en zei : “kom, dat ik je afspons en hij goot een grote scheut douchegel op een badspons. Een minuut later zag ik er als een sneeuwman-vrouw uit, van het schuim. Hij sponste zichzelf ook helemaal in en daarna spoelden we ons af.

“Lust je oesters ?” vroeg hij. Ik knikte. In een dikke badjas, liep hij naar de telefoon naast het bed en bestelde twee maal twaalf oesters, wat frans brood met kruidenkaas en een fles champagne. “Het is al na twaalf en ik heb honger” zei hij bijna verontschuldigend. Het was inderdaad al na twaalf zag ik aan een klok tegen de muur, dus waren we al van iets voor negen, meer dan drie uur met mekaar bezig geweest. Ik kon dat niet vatten.

Einde deel 3 van 5

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 7726 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie