BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tirana -7-

Onze kamer is netjes opgemaakt, sanitair gekuist en zulks meer.
Terwijl ik me even neerzet om m’n veters los te maken trekt ze haar pull over haar hoofd, ze was zonder BH gaan wandelen en zo zie ik haar mooie borsten pront vooruit wijzen.
Wanneer ik recht sta staat ze al voor mij en zegt Lou ik begin me een leven met jou voor te stellen kan je dat geloven ook al kennen we elkaar slechts vijf dagen. Ja Lien zeg ik, ik was op zoek naar dingen waaraan ik me mogelijk zou kunnen ergeren maar die heb ik nog niet gevonden.
Met een hand trek ik zachtjes aan de binder die haar wikkelrok sluit en stapt ze er uit, het mooie pastelblauwe slipje past best bij haar huid tint.
Dan trek ik mijn polo uit terwijl Lien prutst aan de sluiting van mijn broek. Ik gooi de bed cover op een stoel en val op bed, Lien komt bovenop me liggen en ik fluister haar in ‘t oor, romantisch en warm wil ik met je vrijen, ik ook zegt ze en begint me te zoenen en zakt uiteindelijk af naar mijn tepeltjes die als kleine knopjes naar voor priemen dat en mijn oren zijn erg gevoelige plekken en zo komt mijn piemel opnieuw tot leven. Met mijn handen die vrij zijn haak ik in haar slipje waarop ze zich iets naar boven werkt en het kleine ding over haar billetjes springt.

Dan vertel ik haar van de tip van mijn oude vriend die me vertelde hoe je beide een keihard orgasme kon beleven gewoon door tijdens de penetratie stil te liggen. Ik vertel het haar maar niet maar met Eva zaliger konden we het tot een uur volhouden, dat daar een explosie op volgt is te raden.
Hmm zegt Lien dat wil ik wel ze komt recht grijpt mijn onderbroek trekt die in een haal tot op mijn enkels en zo schop ik die weg, haar slipje vliegt ook richting een stoel maar ze mikt slecht.

Dan komt ze even met haar mond langs mijn stijve paal geeft er kusjes op en neemt heel even m’n roze eikel tussen de lippen. Ze geeft me een zoen en zegt voorspel heb ik niet nodig ik ben zo al kleddernat, geeft een veeg over haar poes spreid haar schaamlippen tast naar mijn erectie en laat zich er over zakken. Ons beide ontsnapt dan ook een zuchtje. Ik zeg nu moet je stil liggen, je zal aan de beweging van mijn jongeheer voelen dat met poosjes mijn bekkenbodemspier trekt, ik onderdruk het niet maar negeer het wel, jij gaat hetzelfde voelen en ik zal dat weten omdat dan je vagina even samentrekt negeer jij ook dat, het kan zijn dat we na een poosje minder comfortabel zullen liggen wees dan voorzichtig voor je bewegingen, na langere tijd gaat de seksuele energie zo hoog opgestapeld zijn dat jij of ik het niet kunnen houden en dus haast spontaan een orgasme gaan bereiken de eerste sleurt dan de tweede onvermijdelijk mee in dat wilde orgasme. We liggen zo ‘n half uur denk ik te fluisteren lieve woordjes en geile uitdrukkingen te gebruiken en af en toe trekt haar of mijn PCspier aan, bij Lien volgen die trekjes elkaar steeds sneller op dan zie ik haar aangezicht dat zo rood als een tomaat is, ze fluistert Lou ik moet nu zowat gaan komen. Ik voel haar vagina sterk samentrekken vooral rond mijn eikel die door daar zo lang in erectie in haar natte grotje te zitten bijzonder gevoelig is geworden en elke vezel elke zenuw gespannen staat, Lien’s orgasme is er ze ligt bovenop me te schokken, rond mijn eikel houd de spanning aan en dan bereik ik een orgasme om U tegen te zeggen. Als je ooit een dame in de mond hebt gespoten terwijl ze net heftig zuigt, wel dat gevoel is het ongeveer maar het duurt langer.

Lien heeft zich met hoofd in een arm op mijn borst gelegd haast in foetushouding ze is stil en terwijl ons orgasme stilletjes weg ebt voel ik mijn borst nat worden. Ik beweeg en bekijk haar, dan kijkt ze op, lacht en veegt nog een traan weg. Ik zeg liefje waarom, ja zegt ze met alle ervaring van een zesentwintigjarige, dit is het mooiste en ze geeft me nog een tongzoen die zout smaakt. Dan schuift m’n inmiddels gekrompen penis uit haar poesje en voel ik mijn sperma druppen op mijn onderbuik.

Dan gaat mijn mobiel die de ganse tijd op stond, het is ons Antwerps nummer, ik neem op en men bevestigd me dat voor onze legal advisors, het ontwerp van contract dat ik gisteren heb gemaild, acceptabel is en dat ik voor morgen opnieuw afspraak wil maken met de havenautoriteit ik heb groen licht om te tekenen.

Lien zit op het bidet terwijl ik de havenautoriteit aan de telefoon heb. Ze nodigen me uit voor een diner deze avond en geven afspraak voor de ondertekening van het contract morgen.

Lien zeg ik blijf jij nog een nachtje? En dan vertel ik van het diner en dat ik graag zou hebben dat ze erbij is. Ik doe dan wel een belletje naar de Unief want ze zullen niet weten waar ik blijf, weet je wat ik neem gewoon vrijaf voor de komende twee dagen. Ja zegt ze we zullen even langs een kledingzaak moeten want voor een diner heb ik geen gepaste outfit. Een uurtje later na wat informatie van de receptie van het hotel nemen we een taxi naar het oude centrum van de havenstad.
Een keurige kledingzaak, ik zet me in een zetel en kijk prentjes in een magazine, ik ga ooit eens Albanees leren lezen en spreken.
Ik zie Lien met de verkoopster en drie of meer kleedjes naar de paskamer vertrekken, kort daarna volgt een ssst ik kijk op en zie dat ze een goudkleurig glitterkleed draagt maar het spreekt me niet echt aan, het tweede is een lichtgeel kleedje dat haar wel staat maar het derde is het gewoon, voor mij staat een Audrey Hepburn, zwart kleed met split langszij de benen en een rug uitsnijding zeer stijlvol veel blote huid maar chique. Lien ziet het aan mijn blik dat ik denk dat het het mooiste kleedje is. Ze wrijft duim en wijsvinger op elkaar om te zeggen dat het duur is en ik haal de schouders op. Ik kijk de winkel rond en ontdek een schab met handtassen, en terwijl ik dat bekijk staat ze alweer naast me en zeg ik hier zoiets moet je erbij hebben en dring aan want met de zak pardon handtas waarmee ze nu rond hotst kan ze niet naar dat diner. De verkoopster knipt en buigt nu bijna, die haar dag is goed, pakt alles in nadat ik met mijn Amex kaart betaald heb.
Lien is in de wolken met de aankoop ze weet zeer goed dat ze indruk maakt op me en straks nog een keertje bij het diner.

Een auto van de haven authoriteit brengt ons naar een historisch gebouw waar een restaurant is gevestigd, ik ken het niet maar naar de inrichting en de verwelkoming kan ik zien dat het tot de top moet horen. In een kleiner vertrek worden we ontvangen door de directie leden met wie ik de gesprekken gevoerd heb. Na een drink waarbij iedereen aan elkaar is voorgesteld worden we aan tafel gevraagd. Alles is social talk aan het eind hebbenn de dames ervoor gekozen wat bij elkaar te zitten, de mannen waarvan vele roken hebben een terrasje buiten aangewezen gekregen.
Afspraak morgen te 11u voor ondertekenen van het contract. Lien ziet er stralend uit in haar strakke zwarte kleed van de dames kreeg ze positieve reacties en de wijze waarop de mannen haar bekeken maakt duidelijk dat ze niemand onberoerd heeft gelaten. Zoals het heet rijden we moe maar voldaan naar het hotel en vallen uitgeput op bed.

De volgende ochtend neuken we de sterren uit de hemel, begonnen met een soixante-neuf got wat een zicht terwijl ik haar kutje lik heb ik zicht op haar aarsje en de ingang van haar neukgrotje, mijn speeksel loopt over haar kutje naar haar roze sterretje. Ik gebruik m’n wijsvinger om haar G-spot te masseren en aan het samentrekken van haar sterretje zie ik meteen dat ik dat goed doe en concentreer me op haar als steeds flinke clit mijn tong draait rondjes over de roze knop en ik zoek met mijn tong de onderkant van haar clit en blijf daar wat drukken en beweeg stilletjes om dan snel over de het genotsknopje omhoog te schieten, er gaan schokjes door haar lichaam maar dan zet ik mijn lippen op d’r clit en zuig, laat los, zuig weer en opnieuw, dan zegt ze niet meer dan oo Lou en begint haar lichaam te schokken, ze heeft mijn stijve joekel los gelaten want ze trok me net nog lichtjes af, ik ga al zoenend over haar buik en borsten tot haar mond en zeg Lientje hier proef je je eigen kutje, ze geeft me een gretige tongzoen zegt dan ik proef het. Nadat ze wat bekomen is van dit feestje zeg ik neuk me zet je bovenop m’n paal en ga je gang en in cowgirl stijl rijdt ze zich naar een tweede orgasme dat er snel aankomt omdat ik mijn duim op haar clit heb gezet. dan zegt Lien, Lou ik ben zelden zo bronstig heet geweest als vandaag pak me achterlangs en vul mijn kutje met je warme paal en spuit me vol. Lien legt zich op haar buik aan de rand van het hoge hotelbed waardoor haar voeten aan de grond komen de benen gespreid zodat haar aars en kut ver open staan.

Ze ligt met gestrekte armen vooruit plat tot haar onderbuik op het bed, en sta in een fractie van een seconde achter haar trek met mijn harde paal een lading van haar kutvocht over de schaamlippen en druk dan haar vochtige opening binnen. Ze geeft een zuchtje en een ja, ik begin haar langzaam te neuken laat mijn donkerroze eikel er bijna uitkomen en verdwijn dan langzaam weer naar haar diepte ze is zo nat dat ik amper zelf voel wat ik doe. Dan kreunt je dat ze m’n pisbuis die langs onderen van mijn stijve duidelijk is, dat die zo lekker over haar G-spot glijd.

Achteraf dacht ik, ’t ja als je in missionaris neukt dan glijd de eikel over de ribbeltjes binnenin, maar als je zoals alle zoogdieren langs achter gaat dan is de prikkel op de G-spot een aanhoudende mits die pisbuis uitgesproken bovenop de penis ligt.

Lien heeft een hand onder haar geplaatst en ik voel daardoor hoe af en toe haar vingers mijn op en neergaande penis raken, ze vingert er stevig op los op haar clit en zo voel i haar derde orgasme van die ochtend opkomen, haar neukgang trekt samen en achter binnenin haar raak ik haar baarmoedermond, eu ik kom weer Lou zegt ze plots en geconcentreerd als ik zelf ben op het beheersen van mijn bekkenbodemspier. Ik voel Lien’s orgasme spelen rond m’n erectie en los dan de spanning bij mezelf zeg dan ‘nu spuit ik je vol’ op dat ogenblik voel in Lien haar hand op mijn pisbuis drukken waardoor de eerste golf sperma slechts met moeite in haar kut kan spuiten, bij de tweede golf die ze zelf kan voelen aankomen doet ze hetzelfde, in mijn onderlichaam is de samentrekking van mijn prostaat een beetje te goed voelbaar maar Lien heeft los gelaten heeft zich losgemaakt, omgedraaid en zuigt de volgende afnemende golfjes van mijn geil eruit en ik zie ze slikken, ze kijkt omhoog recht in mijn enigszins verbaasde ogen er zit een sliertje sperma op haar bovenlip. Ze staat op en geeft me een warme tongzoen, ik proef mijn eigen sperma, mijn lul en haar vagina tezamen. We liggen te knuffelen dwars over het bed als ze plots opschrikt en zegt hoe laat is het, ik spring op kijk naar de wekker en zie dat ik nog slechts een uur heb voor douche, ontbijt en vervoer naar de havenautoriteit.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 4004 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie