BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Toernooi

Een geil tournooi met zaad spuiten(Dirk-Jan en Yvonne hebben me opgegeven voor een toernooi met nog 4 deelnemers (van andere sponsors). Een klaarkom wedstrijd. Want ja, waarom ook niet? Ze hebben een rotsvast vertrouwen in me, ik zal ze ongetwijfeld gaan verslaan in de combinatie-opdracht van uithoudingsvermogen, weerstand en spuitvaardigheden waarbij het aantal keer, het grootste volume en het op commando klaarkomen, scoort. Dat makkelijk winnen hadden ze trouwens best wel onderschat).

Het begint met een afspraak op woensdag 14 februari jl. Ik ga door de regen op mijn racefiets naar hun villa in Blaricum en in iets meer als een uur meld ik me rond een uur of vier aan. Zoals altijd doe ik bij binnenkomst al mijn kleding uit. En pas na de gebruikelijke inspectie door meneer, gaan we verder naar een van hun vele woonkamers waar mevrouw op een grote sofa zit te wachten. Ik moet op een lage stenen koffietafel, tegenover ze, gaan zitten. Op aanwijzing van mevrouw spreid ik mijn gebogen benen uiteen, waardoor mijn zak alle ruimte krijgt om langs de dikke rand helemaal omlaag te zakken, zodat ook mijn slappe lul eroverheen gebogen voor hangt, mijn eikel er het laagst onder bengelt. Ik span mijn been en buikspieren en ze glimlachen terwijl ze me goed bekijken, als meneer begint. ‘Janus, tja, we hebben weer eens een plan met je, een toernooi’. Ik begrijp het niet, kijk hem vragend aan waarop hij doorgaat. ‘Er is een toernooi georganiseerd waarbij een aantal koppels hun seks-eenhoorns inzetten. Jij representeert ons natuurlijk en zo zijn er nog de vier andere deelnemers. De winnende ploeg krijgt het prijzengeld, jij natuurlijk ook je deel. Enne, we weten zeker dat je gaat winnen!’. Waarop ze beide beginnen te giechelen. Toernooi denk ik, wat voor toernooi dan wel? Ze moeten de vraag op mijn gezicht hebben afgelezen, want mevrouw gaat verder, ‘een klaarkom toernooi Janus, je gaat ze ongetwijfeld verslaan. Van een scheidsrechter krijgen jullie alle een combinatie-opdracht van uithoudingsvermogen, weerstand en spuitvaardigheden. Ofwel het aantal keer, het grootste volume en het alleen op commando klaarkomen scoort. Ok denk ik nog steeds zwijgend, Ok maar bij die gedachte alleen al krijg ik langzaam een stijve. Dat blijft niet verborgen. ‘O-kijk Dirk-Jan, kijk ons joch nu al een stijve krijgen!’, kermt ze verwondert uit. En ja-hoor als ook Dirk-Jan een knie van me verder opzij trekt staat mijn lul al half slap, horizontaal vooruit. Ik wil hem dolgraag vastpakken, maar dat mag ik niet tenzij ze me bevelen het te doen en dus kijken we alle drie toe hoe het ding eerst nog dikker en dan veel langer wordt, tot hij verticaal omhoog staat, met uit de voorhuid geschoven dikke eikel, net boven mijn navel, hard tegen mijn 6-pach drukt.

Het duurt maar even als het commando ‘laat zien’ klinkt. Ik ben gedrild, weet wat ik moet doe maar ben toch even verbaasd als erachteraan komt ‘op tafel’. Ik ga dus geknield op handen zitten, dicht aan de kopse kant en helemaal achterover tot mijn schouder erop liggen. Mijn hoofd steekt daarbij al over de andere rand, zo klein is de koffietafel. Dan spreid ik mijn knieën zo ver mogelijk, til mijn handen helemaal over mijn hoofd naar achter en presenteer me. Ze zijn beide inmiddels opgestaan en staan weerszijde langs me, grijpen tegelijkertijd toe. Meneer mijn pik en mevrouw mijn ballen. Ze rolt ze beide masserend heen en weer door mijn zak, terwijl meneer me met een hand traag, heel traag aftrekt en met de andere hard mijn dikkere eikel hardhandig op lijkt te poetsen. Ik kan me maar net bedwingen, wordt daarbij niet geholpen door ze maar kreunend van pijn en pure geilheid hou ik het vol tot het commando ‘kom’: Ben ik al een uur bij ze? Nou, mijn orgasme op commando is anders zo intens dat er hele stralen sperma over mijn gezicht en in mijn haren spuiten. Na een keer of 10 stopt dat, maar niet de ‘behandeling’. Ze wisselen zonder te stoppen, meneer kneed nu mijn ballen en mevrouw bewerkt mijn lul en eikel. Ik kreun van pure pijn, tril over heel mijn lijf maar gaan onverstoord door. Ik heb geen idee hoeveel later als de pijn veranderd in lust en ik in no-time weer mijn best moet doen om niet klaar te komen… ‘kom’ klinkt kort en hard en ja-hoor, opnieuw kom ik spuitend klaar, zeker zo intens, harder als de vorige en nu zo ongecontroleerd trillend en stuiptrekkend dat ik van tafel zou vallen als meneer mijn heupen hard op de tafel had gedrukt. Ik zie niets, voel alles. Na een reeks diepe ademhalingen kom ik weer wat bij, mijn lijf ontspant zelfs en trek ik armen terug, laat ze weerzijde het tafeltje hangen. Chil.

Als ik mijn hoofd opzij draai, naar de sofa zitten meneer en mevrouw weer langs elkaar. Ze zien me kijken. ‘Zo Janus’, dat is even de laatste keer voor het toernooi, zondag’. Hoezo laatste keer denk ik, ik trek of zuig mezelf dagelijks een paar keer af, nog los van het ketsen met anderen. Maar dan zie ik de zwarte broodtrommel. Ai, dat wordt pijnlijk. In die doos zit namelijk mijn kuisheidsgordel. Het is de ‘Feminizer V2 – Black – XL’. Ik zie hoe mevrouw de basisring eruit haalt, ze over me heen buigt en voel hoe ze mijn balzak erdoor perst. De ring nestelt zich er strak achter, tegen mijn lijf. Meneer geeft haar de peniskooi aan, die ze over mijn druipnatte lul schuift. Die is slap al veel dikker dan de kooi, waardoor mijn voorhuid opnieuw helemaal afgestroopt. Ook is mijn slappe veel langer als de kooi. en nog voor de huls tegen de basisring klikt, doet het al pijn. Vervolgens doet ze het slotje erin en ik zit helemaal vast. De kooi laat mijn zak met rust. ‘Tja’, concludeert ze sadistisch lachend, ‘wellicht moeten we hem toch vervangen voor een XXL’. ‘Zo Janus’, gaat meneer verder. ‘nu kun je niets meer, we laten hem zitten tot zondag, vlak voor het toernooi zodat ze helemaal afgevuld bent! Het is half zes. Wij houden de sleutel enne zoals altijd hou je je beschikbaar voor een video check-up!. Met die woorden staat ook hij op en verlaat samen met mevrouw de zitkamer. Ik hang nog beduusd achterover op de tafel, kom voorzichtig overeind en waggel naar de hal. Mijn fietskleding is nog nat ven de regen, voorzichtig de strakke broek over mijn kruis corrigerend ga ik ga naar buiten, pak mijn fiets en ga weg. Die superstrakke fietsbroek laat alles zien, helemaal de afgetekende plastic kooi. Ook lek ik veel. Continue en ik weet dat dat de komende dagen zal blijven gebeuren.

Nou ik ben de rest van die woensdag tot de zondag als me me afhalen doorgekomen. En hoe! Elke
nacht een paar keer wakker geworden omdat mijn lul steeds stijf wilde worden maar gewoonweg niet kon. Ongelooflijk pijnlijk en dus veel, heel veel korte, ijskoude douches. Ik ben naar de academie en fitness blijven gaan, want ik kan er wel een hele ruime, loszittende broek en short over dragen, maar groepsdouches, sauna of massage zit er niet in. Pissen gaat alleen zittend, het spettert alle kanten uit. En te pas en onpas word ik door ze gebeld. Dan apart van de anderen snel mijn broek omlaag en live laten zien dat mijn lul nog gevangen zit.

Zoals afgesproken wordt ik zondag om half tien ochtends door ze afgehaald in hun Tesla-X. Een enorm ding. Ik stap achterin en zit in het gebroken witte kunstleer als mevrouw naast me komt zitten. Ik zie dat meneer eerst zijn binnenspiegel op mij richt, voordat hij weg rijdt. Ze zijn opgetogen en vriendelijk voor me en vertellen dat het maar een uurtje rijden is naar het toernooi, in een penthouse in Uithoorn en nu de kooi dus uit moet, terwijl ze het sleuteltje laat zien. ‘Ik hoop dat je er zin in hebt, je hebt het opgespaard mannetje, kreunt ze terwijl ik probleemloos mijn wijde joggingbroek tot op mijn enkels omlaag schuif, rechtop ga zitten en mijn knieën uiteen spreid. ‘O-ja.. mmm’, schuivend met een hand over de kooi naar mijn ballen en er zacht in knijpt. ‘O-o, jochie, wat staan ze strak, zo bol, zo groot! O-Jaaa…’, gaat ze verder, ‘die pik gaan we verlossen’. Ik sluit mijn ogen, voel hoe ze sleuteltje in het slot prikt en de kooi centimeters van de dikke basisring weg springt. Ze pakt de kooi en trekt hem van mijn pik af. Mijn eikel komt vrij en meteen schiet mijn lul, snoeihard en kaarsrecht overeind. Het ding klopt en trilt, is nu meer dan twee maal zo groot als ingepakt. Ik kijk en zie op de donkerrode huid afgetekende vlekken in hetzelfde patroon als de gaten van de kooi. Ze heeft me losgelaten en ik doe verder niets, voel meteen een orgasme van diep tussen mijn benen omhoog naar mijn ballen schieten. ‘Oo-NEE’, gilt mevrouw onthutst, ‘NEE, niet doen, NIET!’. Het kost me de grootste moeite dat te voorkomen. Ik doe hard hijgend yoga ademhalingsoefeningen, doe mijn ogen open en zie dan pas hoe ze me beide, meneer via binnenspiegel, aanstaren. Net gered!

Inderdaad, een uurtje later komen we aan bij een luxe uitziend gebouwencomplex aan de haven. We stappen uit en nadat ik mijn broek opgetrokken heb gaan we naar binnen. We worden verwacht, de zoemer gaat en op de hoogste verdieping stappen we uit de lift een chick, luxe penthouse in. We zijn de laatste. Duidelijk de gastheer en de gastvrouw stellen zich voor aan ons en de struise dame van een jaar of vijftig verwelkomt me met wijd open armen en open decolleté, wat door de grootte van haar borsten onvermijdelijk is. De sponsors, vier andere koppels zitten al klaar in verschillend luxe fauteuils die in een halve kring staan, terwijl hun seks-eenhoorns volkomen naakt, met hun rug naar een grote open haard, in een rijtje voor hen staan. Ik kleed me dus ook snel uit en ga erbij staan. Alles is nog relaxed en iedereen bekijkt iedereen, helemaal het rijtje van de vijf pikken. Drie nog slappe en twee stijf, waaronder ik. Ze zijn wel allemaal overmatig groot. Een grote zwarte man naast me heeft de grootste, wat een apparaat! bewonder ik als de gastvrouw het woord neemt. ‘Welkom dames en heren en jullie (ons aanwijzend) kort de spelregels van dit toernooi. Jullie worden straks afwisselend gepijpt en/of afgetrokken door de sponsors en ons twee, behalve natuurlijk je eigen sponsor. Jullie moeten het dat vijftien minuten volhouden, maar we zullen het jullie zo lastig mogelijk maken want als je te vroeg klaarkomt lig je eruit. Na die eerste vijftien minuten moeten jullie er zelf voor zorgen, op commando klaar te komen. Kom je te vroeg of laat, verlies je alsnog. Als we een gelijke stand hebben qua aantal orgasmes telt het volume sperma dat je geloosd hebt. Daarom hebben we jullie sponsors voorzien van een aantal ergonomisch gevormde opvangbekers van ‘Vitronova’. Die vangen heel effectief, dus zonder verlies en efficiënt, de hals zorgt voor een zuigeffect, je sperma op omdat ze een gebogen profiel profiel hebben wat precies op je stijve lul past. Je hoeft je pik dus niet vast te klemmen en omlaag te richten tijdens het spuiten, maar kan staande spuiten in je natuurlijke stand. Uiteraard hebben we voor ieder de maat die jullie sponsors hebben opgegeven, voor jullie allemaal de grootste namelijk die van 58mm groot 80ml volume’. Ze eindigt streng door te benadrukken dat je niet op de vloer mag morsen.

Wij seks-eenhoorns wisselden geen woord uit, concentreren ons. Direct, zonder verdere inleiding vraagt ze namelijk de sponsors plaats te nemen. Sommige bukken, andere op de knieën en de rest in hun fauteuils zittend. Ik moet mijn best doen om niet naar de lullen te kijken, sluit daarom mijn ogen en wacht wat er gebeuren. Een eierwekker piept en meteen worden mijn ballen en pik hardhandig ingesmeerd met vaseline. Ik voel en ruik het waarna mijn niet ingesmeerde eikel ‘gebeten’ wordt door een mond. Ik kijk omlaag, het is een man die intussen ook mijn lul aftrekt en met met de andere hand mijn ballen masseert. Mijn hemel, wat doet die zijn best! Ik moet op mijn beurt echt mijn best doen om niet meteen klaar te komen, ik sta immers al ruim drie dagen op springen! Alles rond ons heen klinkt en ruikt naar seks. Dat geilt me extra op, al van jongs af aan. Hoe het de andere vergaat, geen idee want alhoewel ik mijn ogen wijd open hou, zie ik niets. Dan is het plots zover, opnieuw gaat de harde pieptoon af. We worden allemaal direct losgelaten, pakken zelf onze pikken beet en moeten nu op commando spuitend klaarkomen. Ik pak hem niet om me af te trekken maar hou hem zo beet dat het me geen moeite kost om mezelf, diep voorover gebogen, te pijpen. Ik proef die gast als eerste en als ik me dieper pijp, mijn dikke eikel tot tegen mijn huig pers, proef ik mezelf. Beter. Al met al is het goed dat Yvonne me al jaren kent, die weet dat ik op springen sta want ik kom vrijwel direct klaar met bij het commando ‘KOMEN!’. Ik ruk mijn pik uit mijn mond en ze ramt de verzamelbeker hard over mijn eikel terwijl ik stuiptrekkend mijn sperma loos. Elf sprietsen telt Yvonne hardop en staat triomfantelijk op als de laatste is gestopt. ‘12ml janus, 12!’, terwijl ze het het cupje op ooghoogte op een boekenplank zet. Ik sta hijgend bij te komen, maar het is iedereen gelukt. Niet zo opmerkelijk denk ik, we zijn waarschijnlijk allemaal getalenteerd en goed afgericht. Het lukt ons inderdaad ook de tweede en derde keer.

De sponsors lopen langs de boekenplank met de cups. Het gaat hen steeds om ons volume. Ik heb samen met de Afrikaan de hoogste score. Blijkbaar moeten we blijven staan, mogen niet weg of gaan zitten maar ik krijg van meneer mijn lievelingsdrankje, een Red Bull. We krijgen even rust als aangekondigd wordt dat de volgende ronde gaat beginnen. Ik heb nog (weer) een stijve, net als twee anderen. Deze vijfde keer gaat er weer een vrouw voor me op haar knieën zitten. Ze doet erg haar best, gebruikt haar tanden maar het lukt haar gewoonweg niet om me te vroeg te laten komen. Ik vermoed dat het bij niemand gebeurt want bij het eindsignaal staan we weer alle vijf te trekken als een gek, wachtend op het commando. Ik zie dat ik als enige twee handen gebruik, met mijn linker pers ik mijn balzak omlaag terwijl ik me met mijn rechter aftrekt en elke keer mijn eikel in een harde draaiing meeneem. Niemand kan dat beter dan ikzelf! En precies op commando kom ik klaar. Yvonne lukt het opnieuw de cup erop te schuiven. Er gaat geen druppel verloren.

Opnieuw de tocht langs de boekenplak. Ik leid de score met een zichtbare 8ml voorsprong op de Afrikaan die op 39 zit. Dirk-Jan en Yvonne zijn trots op me. Ik krijg opnieuw een Red Bull en een grote kokoskoek. Die heb ik amper op als we de zesde ronde begint. Deze keer wordt ik bewerkt door een koppel, man en vrouw wisselen elkaar af bij het aftrekken, pijpen en kneden van mijn balzak. Ik hoor iemand kreunend komen. Aha, een eerste afvaller denk ik als direct erna ook het eindalarm af gaat. We zijn weer een kwartier verder en de zelfbevrediging begint. Deze keer doe ik het ook met een hand, wrijft als de andere met de andere over mijn lijf, draai mijn heupen en pers als het ware mijn sperma omhoog. Deze keer duurt het commando lang, heel lang en ik moet verschillende keren bijna stoppen. Een ander redt het niet. Zuchtend komt ‘ie klaar. Ja, de tweede. Maar het is puur geluk dat het me lukt om ook voor de zesde keer op het commando te ‘KOMEN!’!. De gastheer en vrouw zijn de scheidsrechters, maar er is geen gedoe, 3 seks-eenhoorns gaan door. Onze cupjes staan naast elkaar en zelfs ik kan zien dat in mijn cup het meeste witte slijm zit. ‘65ml’, fluistert Dirk-Jan me toe, ‘goed bezig jochie!’

Deze pauze is aanzienlijk korter, ze voeren de druk op. Er zit een ander koppel voor me klaar, het zijn de sponsors van de Afrikaan, die tweede staat. Ze zijn uiteraard gemotiveerd mij eruit te werken en maken me werkelijk gek van geilheid. Het liefst wil ik nu in hun greep klaargekomen, maar Dirk-Jan en Yvonne moedigen me aan, vol te houden. Voor het eerst bewerken ze zelf geen concurrerende seks-eenhoorn. Ik red het amper, doe na het eindsignaal niets bij mezelf terwijl de andere twee zich wel staan af te trekken. Ik hou echter wel mijn hand paraat en knijp hard toe als het commando klinkt. Dat is genoeg, Yvonne is weer op tijd en meneer kijkt me trots aan als hij het cupje voor de zevende keer op het boekenrek zet. Er staan er nog maar twee als de gastheer verkondigt dat ook de derde eruit ligt, hij is niet klaar gekomen. Ik ben ruim aan leiding met 73ml, de Afrikaan zit op 58. Dat valt ze duidelijk tegen als zijn sponsors opnieuw voor me plaats nemen. De mijne staan naast me, praten tegen me maar het lukt me gewoonweg niet meer om het gedurende de achtste ronde te stoppen. Mijn lijf reageert instinctmatig met een sterk orgasme. Ik kom hard spuitend klaar. Ik schaam me, voel me een verliezer tot ook de grote Afrikaan naast me geil brult. Ook hij is voor de eindtijd van 15 minuten klaargekomen! IK WIN!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 11009 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie