BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 20

Hete taferelen in de jacuzziEen 2e paar handen gingen via haar bovenbenen richting haar schaamstreek. Toen de handen aan de binnenkant van haar dijen lagen drukten die haar benen iets verder uit elkaar en voelde ze een hand op haar kut. Een paar stevige vingers verkenden haar natte en gezwollen kutje, speelden met haar clitje die daar enthousiast op reageerde.
De andere paar handen waren nog steeds bezig haar borsten stevig te masseren en ook haar tepels werden flink onder handen genomen. Haar kut was inmiddels gevuld met 3 vingers die haar in een stevig tempo aan het neuken waren. De andere hand speelde met haar but plug, drukte deze hard aan of liet hem bijna uit haar kontje glijden om hem vervolgens weer fors naar binnen te duwen.

De 1e paar seconden was Angelien geschrokken van de 4 handen die haar betasten maar als snel had haar geilheid het overwonnen en genoot ze hoorbaar en zichtbaar en liet zich helemaal gaan. Haar kut sopte van opwinding, haar tepels waren hard en stijf en haar kont werd steeds makkelijker toegankelijk voor de but plug. Die gleed nu uit haar kontje en meteen voelde ze een harde dikke eikel tegen haar kontje gezet worden en voor ze het door had schoof deze naar binnen, gevolgd door een harde lange pik. Meteen volgde er een klein kreetje uit Angelien haar mond, die niet gewaardeerd werd want meteen drukte een hand haar mond stevig dicht, stevig en daarbij werd ook haar neus bedekt waardoor ze even geen adem kon halen. Dit was nieuw voor haar, maar zonder twijfel genoot ze ervan, ze vertrouwde er volledig op dat ze niet zou stikken en dus werd ze nog geiler dan dat ze al was. De hand hield haar in een stevige greep, trok haar lichtjes achterover met nog steeds een forse pik in haar kont die haar met korte stootbewegingen neukte.
Door de stevige hand helde ze zelf ook wat achterover en met haar benen wijd stond haar kut nu vol tot de beschikking van een 2e harde en dikke pik, die zonder aarzelen naar binnen schoof en in hetzelfde tempo haar begon te neuken.

Angelien was nu gevuld zoals ze nog niet vaak gevuld was, 2 enorme stijve pikken die haar rustig neukten, een hand die haar ademhaling bepaalde en een andere hand die met haar borsten en tepels speelde, het werd haar als snel te veel en kwam trillend en spuitend uit haar kut klaar. Dit gaf de mannen het startsein het tempo flink op te voeren en de langzame en korte neuk bewegingen werden nu lange halen en in een veel hoger tempo. Haar neus en mond werden nu ook steeds langer dichtgehouden wat haar helemaal in extase bracht en al snel haar 2e orgasme beleefde, langer en nog heftiger dan de 1e. Dit gaf de mannen nog meer energie en werd het tempo verhoogd naar het hoogste level en werd ze tussen de 2 mannen wild heen en weer geschud. Soms floepte daarbij en pik uit 1 van haar gaatjes die er dan weer hard en wild ingeduwd werd. Haar 3e orgasme liet dan ook niet snel op zich wachten en toen de mannen in de gaten kregen dat deze eraan zat te komen pakte een hand haar keel stevig beet en kneep deze dicht waardoor haar adem nu helemaal werd afgesneden, iets wat haar wild maakte en pas toen haar orgasme in alle heftigheid ontspoot werd haar keel weer losgelaten en hapte ze naar adem. De mannen lieten hun pik uit haar glijden en Angelien bleef leunden tegen de paal staan, druipend uit haar kut en hijgend van ademtekort.

Pas een paar minuten later werd Angelien weer rustig en besefte ze pas wat er net gebeurd was, Ze was ruw en hard genomen, door 2 tot nu toe onbekende mannen en had ze weer iets nieuws beleefd, het onmogelijk maken van ademen, iets wat haar erg opgewonden had. Nog steeds had ze een blinddoek om en kon ze dus niet zien wie haar zo heerlijk en hard hadden geneukt, iets waar ze toch wel erg benieuwd naar was, maar ook “het onbekende” wond haar erg op. Toen ze voor haar gevoel een kwartier lang niks hoorde haalde ze de blinddoek weg voor haar ogen en moest even wennen aan het felle licht. Het tuinhuisje was leeg. Het enige wat zich herinnerde aan de heerlijke seks was een hoop spetters op de grond tussen haar benen en haar but plug die op een van de loungekussens lag. Geil als ze nog steeds was drukte ze de but plug weer in naar kont, wat erg makkelijk ging, niet gek na al het geweld wat ze daarvoor ontvangen had.
Ze besloot terug te lopen naar de veranda en daar aangekomen was ze aangenaam verrast, In de jacuzzi zaten Angelo en Orlando, breed glimlachend toen ze Angelien aan zagen komen lopen.

“Hoi Angelien” sprak Orlando, “we hadden je al eerder verwacht, maar je hebt dus blijkbaar net je blinddoek afgedaan. Manuel heeft ons gevraagd vanmiddag jou te vermaken, en daar zijn we dus net maar meteen mee begonnen. Hij komt vanavond pas terug, dus we hebben nog alle tijd om daar verder mee te gaan.” Ondertussen had Angelo haar gewenkt en uitgenodigd om bij hun in de jacuzzi te komen zitten. De woorden van Orlando hadden Angelien weer zo geil als boter gemaakt en met een gezwollen en openstaande kut nam ze plaats tussen de mannen die haar meteen klem zetten tussen zich in en meteen voelde ze 2 vingers haar kut in glijden en een andere hand die een borst van haar vastpakte en begon te kneden. Even liet ze dat over zich heen komen maar nam toen zelf ook het heft in handen en pakte hun beide pikken vast en begon hun half slappe pik af te trekken. Toen ze beide weer heerlijk lang, hard en dik waren ging Angelo op de rand van de jacuzzi zitten en vroeg Angelien op haar knieën voor hem te komen zitten en hem te pijpen. Daar had Angelien wel oren naar en zoog zijn pik naar binnen tot diep in haar keel. Angelo knikte goedkeurend en bleek onder de indruk van hoe makkelijk ze zijn lange pik in zn geheel naar binnen liet glijden. Orlando was ondertussen achter Angelien gaan staan tilde 1 been van haar op en plantte zn gezwollen eikel tegen haar natte kut en liet die meteen tot aan zn balzak in haar glijden.

Met lange diep halen begon hij haar te neuken en in datzelfde tempo schoof telkens die lange pik van Angelo diep in haar keel. Ze genoot, kokhalsde van die pik diep in haar keel, voelde de grote zak van Orlando bij elke stoot tegen haar, inmiddels overgevoelige en flink gezwollen, clit sloeg en kwam in no time klaar. De mannen waren echter nog lang niet klaar met haar en bleven rustig door gaan om na 5 minuten van positie te wisselen. Orlando pakte hardhandig haar hoofd en drukte die zonder waarschuwing over zijn pik en liet hem door lange tijd inzitten. Ademhalen werd haar dus weer onmogelijk gemaakt, wat ze helemaal niet erg vond en eigenlijk stiekem wel heel geil en opwindend was gaan vinden. Angelo die achter haar was gaan staan trok de but plug uit haar kont en schoof zijn staaf die in haar Ook die hield hem een tijdje diep in haar, bemerkte dat “breathplay” Angelien erg opwond en pakte met zijn grote hand haar keel beet en kneep die dicht, niet hardhandig maar wel zo dat Angelien het duidelijk voelde. Toen hij met zijn andere hand haar clit begon te bewerken kwam ze spuitend en kokhalzend klaar, waarbij Orlando heel even zijn pik uit haar mond liet glijden om hem meteen tot zijn balzak weer in haar keel te laten glijden. Angelien genoot en leek minutenlang in een orgasme te blijven hangen. Meerdere ladingen kutsap spoot ze uit haar kut terwijl ze hard en diep in haar kont genomen werd en die pik in haar mond soms wel een minuut bleef zitten.

Ze was geil, zo geil, dit wilde ze vaker. De controle kwijt zijn over haar ademhaling, de hand op haar keel, 2 enorme zwarte neukstafen die haar vulden, dit maakte haar helemaal gek.
Toen beide heren klaargekomen waren, na verschillende positiewisselingen waarbij de ene keer haar kutje en kontje gevuld werden, zakte ze van vermoeidheid in elkaar, Angelo moest haar opvangen anders zou ze onder water verdwijnen. Minutenlang zit ze daar, haar ogen gesloten en met in beide handen een half slappe pik van Angelo en Orlando die weer naast haar waren gaan zitten. Langzaam speelt ze met beide wat ze weer doet groeien tot formaat joekel.
Als Angelien na een kwartier weer helemaal terug is uit haar orgasmes kijk ze beide mannen aan en zegt haast fluisterend en stiekem: “In het huis is een kelder, met een geweldige speelkamer. Daar zou ik graag met jullie heen willen en dan mogen jullie alles doen wat jullie willen met me. Maar de deur is vaak op slot en ik weet niet hoe hij open moet.” Angelo en Orlando lachten en de laatste zei “Ik zal Manuel bellen en vragen om toestemming” Toestemming, dacht Angelien, maar hoe gaat die deur dan open.

“Ga maar alvast naar binnen, trek iets aan wat past bij hoe je je nu voelt en ga bij de deur staan van de kamer. Wij komen zo nadat we Manuel gesproken hebben.” Angelien stapte uit de jacuzzi en liep meteen naar binnen en ging naar beneden naar de 1e kamer. Daar trof ze haar spullen zoals ze die da avond daarvoor had achter gelaten maar ook stond er een grote koffer naast het bed en lagen er mannenkleren op de stoel. Ze ging ook even in de 2e kamer kijken, daar ook een grote koffer en eveneens kleding van een man op de stoel. Angelo en Orlando waren dus al beneden geweest en hadden een slaapkamer opgeëist. Op beide kamer ruimde ze alles op van haarzelf en legde alles in de kast. Toen koos ze haar outfit voor straks. Lang stond ze voor de kast, diverse setjes legde ze op bed om ze vervolgens weer terug te hangen. Allemaal te netjes, of niet zoals ze zich nu voelde, kinky en geil. Toen zag ze het setje hangen wat ze niet vaak droeg. Het was volledig van leer, en alles werd met metalen ringen bij elkaar gehouden. Dit was perfect voor nu, dit was kinky zoals ze zich voelt. Snel trekt ze het aan, bekijkt zichzelf in de spiegel en wordt alweer geil van zichzelf.

Haar alweer harde tepels steken precies door een ring met daaraan een paar leren banden die haar borsten stevig omhoog duwen. Ook ter hoogte van haar kut zit een ring, dan een dun leren bandje gevolgd door een ring die bij haar kontgaatje zit. Ze pakt een dikke zwarte rubberen but plug, maakt die met haar mond nat en laat hem eenvoudig in haar kont glijden. Meteen reageert de rest van har lijf hierop, zo geil is ze nog steeds. Als laatste aarzelt ze, zal ze op blote voeten gaan, of zal ze laarzen of pumps dragen. Ze besluit toch laarzen te dragen, zwarte leren tot over haar knie met een aardige hak eronder. Meteen merkt ze dat dit een goede keus is geweest. Ondanks dat ze steeds vaker op hoge hakken loopt, moet ze toch aardig haar best doen hier goed op te kunnen lopen en moet spieren aanspannen in haar lijf, daardoor voelt ze meteen de but plug extra goed zitten wat haar weer een heerlijk gevoel geeft. Dan doet ze nog een paar stevige dikke en grote oorbellen in haar oren en maakt ze zich donker en opvallend op. Een laatste blik in de spiegel maakt haar nog geiler dan ze al was. Dan ruimt ze alles weer netjes op en verlaat de kamer en gaat bij de deur staan. Minutenlang staat ze daar tot ze plots een klik hoort en een paar seconden later hoort ze de mannen de trap af komen lopen. Meteen als die bij haar zijn krijgt ze van 1 van hun een blinddoek om en hoort de deur open gaan en word de kamer in geduwd.

Ze hoort de mannen door de ruimte lopen en schrikt door een plotselinge aanraking. Om haar nek krijgt ze een halsband, die redelijk strak wordt dicht gegespt. Dan volgen banden om haar haar polsen en enkels en hoort ze dingen vastgeklikt worden aan haar banden. Dan worden haar benen gespreid en voelt ze iets tussen haar benen. Als ze even nadenkt wat dat zou kunnen zijn bedenkt ze zich dat dit het bankje moet zijn met het gat erin waar de dildo daarheen komt. Als ze het laatste stuk gedwongen wordt om te zakken wordt dit bevestigd want haar kut wordt gevuld door een fikse dildo. Haar armen worden op haar rug aan elkaar geklikt en haar hoofd lijkt vastgehouden te worden aan drie kanten. Ze kan niet op zij bewegen en ook niet naar voren. 3 kettingen houden haar hoofd vast, 2 aan de zijkant en 1 van achteren. Dan voelt ze hoe 1 van de mannen zijn half slappe penis aanbiedt aan haar mond en gulzig zuigt ze hem naar binnen. Doordat ze haar hoofd amper kan bewegen kan ze zelf geen pijp bewegingen maken maar al snel is dat ook niet nodig want duidelijk is dat haar mond er is om geneukt te worden.

Met ferme stoten wordt ze geneukt, door inmiddels een harde forse pik. Als die naar een paar minuten stopt wordt er meteen een andere pik in haar mond gestoken die het tempo overneemt en haar keel bewerkt. Ze geniet, kwijlt, voelt zich gebruikt, wat haar nog geiler maakt, kokhalst en komt klaar. Ze spuit langs de dildo die nog steeds in haar zit maar waar ze amper op kan bewegen omdat ze zo is vast gebonden. De mannen geven hier verder geen aandacht aan en bewerken haar keel ongestoord, ze wisselen nu af om de 2 a3 minuten. Dan wordt plots het tempo enorm verhoogt en komt er een pik in haar keel klaar, hier was ze niet op bedacht en kokhalzend en naar adem happend probeert ze de grote hoeveelheid sperma te verwerken. Veel tijd krijgt ze daar niet voor want de pik verdwijnt en de ander pik krijgt ze weer naar binnen die kort daarna een 2e lading sperma in haar keel spuit. De lading is zoveel en met de vorige lading zorgt dit ervoor dat het uit haar mond stroomt en ze voelt hoe het op haar borsten druipt.

Dan krijgt ze plots een bal gag in haar mond gedrukt en die wordt stevig aangesnoerd achter haar hoofd die meteen wat naar achteren wordt gekanteld. Even zit ze zo, het sperma in haar keel weg te werken die nu niet meer naar buiten kan, als plots de dildo die ze al die tijd in haar kut heeft gehad begint te trillen en langzame neuk bewegingen begint te maken. Heel even lijkt het of hij rustig moet opstarten maar als snel is het tempo hoog, en gaat de dildo diep haar soppende kut in en uit, sneller en sneller. Net als Angelien klaar lijkt te komen zwakt het tempo ineens af en gaat hij even langzaam heen en weer om weer in een minuut terug naar het snelle tempo te gaan. Het duurt weer even tot ze klaar lijkt te komen maar weer zakt het tempo meteen om weer terug te gaan naar het oude tempo. Steeds sneller lijkt Angelien nu haar hoogtepunt te bereiken maar Angelo, die de afstandsbediening van de dildo in zijn hand heeft, heeft goed in de gaten hoever Angelien van haar orgasme zit en laat telkens precies op tijd het tempo zakken. Angelien bromt nu luid, kwijlt, gromt, lijkt te smeken of ze klaar mag komen en als Angelo nog een paar keer haar orgasme heeft uitgesteld draait hij de knop vol open en binnen 10 seconden komt Angelien spuitend en luid grommend klaar.

Meteen stopt Angelo de dildo, maken ze Angelien los en tillen haar naar de swing die in 1 van de hoeken van de kamer hangt en leggen haar daar in en maken haar vast. Haar but plug wordt uit haar kont gehaald en meteen wordt haar openstaande kont gevuld met de harde pik van Orlando die haar met lange ferme halen begint te neuken. 20 stoten krijgt ze te voorduren, dan glijdt de pik uit haar en kort daarop wordt haar kut gevuld door een eveneens harde pik van Angelo en weer krijgt ze 20 flinke stoten in haar rood gezwollen en zeiknatte kut. Dan glijdt de pik weer uit haar en ramt Orlando zn pik weer in haar kont en geeft haar weer 20 stevige stoten. Angelien geniet, kwijlt kreunt, gromt en laat zich lekker gebruiken door de mannen. Haar kont en kut zijn flink opgerekt door alles en staan wijd open, klaar om helemaal suf geneukt te worden. Dat is dan ook wat de mannen voor ogen hebben. Telkens stoten ze hard en diep in haar, een 20-tal keer om dan weer te wisselen van pik en gat. De mannen leken dit eindeloos vol te kunnen houden zonder klaar te komen terwijl Angelien al meerdere keren was klaar gekomen wat te zien was onder haar druipende kut, een flinke plas kutgeil had de vloer nat gemaakt.

Wat Angelien niet door had was Manuel ondertussen ook de ruimte was binnen gekomen. Hij had eens goedkeurend rondgekeken en toen zijn telefoon gepakt en het schouwspel van allerlei kanten gefilmd. Als hij een tijdje gefilmd heeft legt hij zn telefoon weg, pakt van een plankje 2 lange kettingen die hij boven Angelien aan he plafond klikt en de uiteinden aan haar tepelringen, net strak genoeg om haar tepels en borsten aardig onder spanning te zetten. Bij elke stoot die ze daarna van 1 van de heren ontvangt wordt er stevig aan haar tepels getrokken wat haar wild doet grommen van pijn maar ook van genot. Kort daarna komt ze voor de zoveelste keer klaar en lijken de mannen even een pauze te houden. Manuel heeft zich ondertussen van zijn kleding ontdaan en staat met een half slappe penis ter hoogte van Angelien haar hoofd, die nat van haar kwijl en zweet glimt in het gedimde licht. Hij grijpt haar stevig bij haar keel en ontneemt haar zo voor een halve minuut haar adem weg. Dit had ze duidelijk niet verwacht en als hij haar keel weer loslaat gromt ze lijdt en hapt, bemoeilijkt door haar kwijl en de gag bal naar adem. Dan gespt Manuel de gag bal los en even laar Angelien al haar kwijl lopen maar veel tijd krijgt ze niet want vrijwel meteen schuift Manuel zijn half slappe pik in zijn geheel haar mond en knijpt meteen weer haar keel dicht.
“Ik heb gehoord dat je hiervan heel geil wordt, dus laat dat maar eens aan mij zien, geile slet!”

Angelien schrikt, dit is de stem, en dus hoogstwaarschijnlijk ook de pik en hand van Manuel. Hoe lang is hij hier al, is ze zojuist door 3 mannen geneukt, of waren dat toch alleen Angelo en Orlando. En hoe zal hij haar behandelen nu hij weet van haar nieuwe fetisj. Op die laatste vraag krijgt ze eigenlijk gelijk al antwoord, zijn pik verdwijnt diep in haar keel en de hand knijpt haar keel stevig dicht, terwijl ze eerst weer 20 stoten in haar kut, en daarna 20 stoten in haar kontje krijgt. Pas dan laat Manuel zijn pik weer uit haar keel glijden en laat hij haar keel los, maar niet voor lang want 10 seconden later herhaalt zich dit alles en gaat die zo door tot Manuel een minuut of 5 haar keel volspuit met zijn sperma. Ondertussen is ze zelf alweer een paar keer klaar gekomen en hangt ze nu als een uitgewoonde hoer in de swing. Haar kut gezwollen, rood en druipend, haar kontgaatje wijd openstaand eveneens druipend. Haar tepels hard, gezwollen en bloeddoorlopen, en haar gezicht ziet er helemaal niet uit. Onder haar eigen kwijl, sperma druipt uit haar mond en dat wordt nog en stap erger als Orlando en Angelo plaats nemen naast haar gezicht en zich aftrekken naar een hoogte punt en haar gezicht onderspuiten. De 2 laatst genoemden lopen daarna de ruimte uit en als ze de deur achter zich hebben dicht getrokken haalt Manuel de blinddoek van Angelien haar ogen en pakt opnieuw zijn telefoon om haar hele lijf te filmen. Haar ogen zijn rood en nat, haar make-up volledig uitgelopen. Ze kijkt Manuel haast smekend aan, ze is helemaal kapot van wat er die middag allemaal gebeurd is maar ondertussen nog steeds bloedgeil en hunkert naar meer.

“Neuk me, neuk me nog 1 keer naar een hoogtepunt” brengt ze fluisterend uit terwijl Manuel haar gezicht van dichtbij filmt. Even nog filmt hij haar smekende gezicht, legt dan zn telefoon weg en neemt plaats tussen haar benen. “Hier sletje van me, ik zal je nog een keer een hoogtepunt bezorgen” en ramt zn enorme pik diep in haar kut terwijl hij ondertussen een forse but plug in haar kont drukt. “Geniet er maar van slet, je hebt het verdient….”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 8966 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hoe mijn vrouw veranderde 20”

Plaats een reactie