BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (15) De film-ex

Voor afgelopen dinsdag hadden we een afspraak staan. Al sinds we een relatie hadden, dat was zo’n jaar of 7 terug, gingen we ongeveer een keer per maand samen naar de film. Weliswaar kwam er een eind aan onze relatie, hij kreeg een paar weken later een andere vriendin en er volgden er meer, maar de avonden samen naar de film die hielden we er in. En eigenlijk, al direct vanaf de eerste film na onze relatie (een post-relationele filmavond noemden we die als we elkaar appten om wat af te spreken) hoorden daar een biertje in de kroeg bij hem om de hoek en luidruchtige seks op zijn studentenkot bij. Geregeld bleef ik de nacht aansluitend bij hem slapen, soms ging ik weer naar huis. Dat verschilde. Ook toen ‘zij’, zijn huidige vriendin, een relatie met hem kreeg bleven de film, de kroeg en de seks er in. Van de film en de kroeg wist ze volgens hem af, van de seks en het slapen niet. Of ze vermoedde dat hij nog altijd met me vrijt, dat wist ik niet, ik ging af op wat hij zei en toen ik haar een keer tegenkwam had ik geen zin haar er naar te vragen. Volgens hem is zij op seksueel gebied alledaagser dan ik, houdt ze niet van ‘achterom’ en gaan wij vaker naar de film dan zij zijn zaad doorslikt. Ze slikt dus wel zaad, dacht ik nog, dat dan weer wel. Zij was zijn lief, ik zijn wilde kat. Of ze werkelijk zo preuts is als hij beweert? Ik weet het niet.

Een maand of drie geleden was er een reunie van onze middelbare school, waar ik haar ook van ken, we zaten immers in een parallelklas. Die avond hebben we uitgebreid met elkaar gekletst, ja ook over hem en hoe hij in bed was en is, en samen gedanst. Wild, sensueel. Ik denk niet dat mijn ex, haar vriend, gemerkt heeft dat we wel heel erg intiem met elkaar hebben gedanst. We tongden, streelden elkaars billen en mijn vingers hadden al vrij snel gemerkt hoe ontzettend nat haar kut was. We vonden een afgelegen klaslokaal en daar hebben we elkaar onstuimig gebeft en meerdere keren klaargelikt, voordat we (T-shirts, rokjes, slipjes en schaamlipjes keurig in de plooi) weer teruggingen naar de zaal waar het feest was. Ik heb hem nooit verteld dat mijn vingers in haar kontje juist een goede aanjager voor haar waren. Ze was in werkelijkheid heel wat vuriger en gepassioneerder dan in de beschrijving van mijn film-ex. Toen ik haar een wilde kat noemde beaamde ze dat. De film-ex gebruikt voor haar dezelfde term, zei ze. Verrassend, zei ik. Lekker makkelijk, dacht ik, wij zijn dus allebei zijn wilde kat. Een eretitel vond ze het, nu ik die ook voor haar gebruikt had. Dat ik niet van seks hield en dat het daarom uitgegaan was zoals hij tegen haar gezegd had, dat leek haar na mijn vijfde orgasme van haar lippen wel wat vreemd. Ik vermoedde dat hij naar ons beide toe eenzelfde lezing over de ander gaf, en dat zij in zijn bed gewoon minstens net zo lekker was als ik. Ik vond haar in elk geval goddelijk en geil, door haar werd het een onvergetelijke reunie.

Bij hem en mij was ook of beter júist de seks gebleven. De film was in die zin slechts bijzaak. Ik vermoedde toen dat hij er gewoon twee lekkere meiden op na hield, waarvan ik de schaduwpartner was.

Afgelopen dinsdag moest hij nog een schuld inlossen. Hij wilde al tijden per se met mij de film Benedetta kijken en in het filmhuis was het er niet van gekomen. We waren te laat, de film draaide er niet meer. Hij appte zondag dat hij de film gedownload had en dus kon ik dinsdagmiddag bij hem thuis, devoot gekleed, verschijnen. Zwarte slip, zwarte strakke spijkerbroek, een donkergrijze hoodie, zonder t shirt, zonder bh. Een kruis om mijn nek en JesusNike’s. Mijn teennagels gitzwart. Ik versierde ook mijn eigen kruis.

Hij deed de deur open in een strakke, lange, sportbroek, zijn geslacht puilde uit, zijn torso ontbloot, zijn borstharen en oksels geschoren. Hij oogde masculiener dan ooit. Zijn handen streelden langs mijn naakte huid onder mijn hoodie. Mijn slip was van binnen al lang niet meer zo zwart als op het moment dat ik haar aangetrokken had. Kaarsen brandden in zijn kamer, het daglicht werd getemperd door halfdichte gordijnen. Op het TV scherm stond Benedetta op pauze, devoot, hoerig, vurig.

Mijn hand in zijn broek ontdekte dat hij vermoedelijk al even stiekem naar Benedetta had gekeken. Ik voelde plakkerig zaad van een eerder aftrek- en spuitmoment. Zijn vingers konden door mijn superstrakke spijkerbroek nauwelijks de naakte huid van mijn buik en kut bereiken. Pas bij twee knoopjes los voelde hij hoe nat ik was, hij dacht niet na, trok mijn broek tot net onder mijn billen, duwde me voorover op de bank en frunnikte zijn broek ver genoeg omlaag om zijn plakkerig geslacht mijn kut in te duwen. ‘Je hebt al een wilde kat gezien, geloof ik,’ floepte ik er uit. Ik doelde op Benedetta en zijn soepele rechterhand. Aan het eind van de middag werd me duidelijk dat het anders zat en dat zijn lief nog geen half uur de deur uit was voordat ik devoot en hoerig was binnengekomen en dat ook zij neukend op zijn schoot Benedetta had gekeken. Zijn viriliteit kende geen grenzen, en ik was blij verrast dat ik de hoofdschotel voor die dag vormde en zij ‘slechts’ het voorgerecht zoals hij haar noemde, toen me duidelijk was dat hij van haar plakte. Ze was lekkerder dan ooit geweest vertrouwde hij me toe.

Hij had zichzelf, bekende hij, een dag lang op ruige seks getrakteerd. ‘Zij’ wist dat wij nog naar de bios zouden gaan die avond. Niet dat ik bij hem die middag al op de bank net als zij veelvuldig werd bevredigd tijdens het kijken naar Benedetta zei hij toen we zochten naar een andere erotische film. Des te opmerkelijker was het appje dat zij hem rond een uur of vijf stuurde. Al een tijd lang hijgde hij wellustig in mijn oor en zag ik zijn telefoon voor me op de bank liggen, vlak onder mijn ogen. Hij reed nog altijd in mijn kont toen ik een berichtje zag binnenkomen. “Wat werd ik geil van je toen je m’n kontje naaide en ‘ik kom Femke’ riep. Je mag vaker van haar in me komen”. Ze wist waarschijnlijk meer van hem en mij dan hij mij vertelde. Nog geen minuut later, kwam hij, in míjn kont, als een briesende leeuw en viel de naam van zijn lief. Ik kreeg trek in haar. Het werd hoog tijd om weer eens met haar af te spreken en de feiten van onze gezamenlijke lust weer eens door te nemen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4176 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Femke (15) De film-ex”

Plaats een reactie