BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Henk, Jos en ik deel 4.

“Lieverd, zei ik, jij mag nu beslissen wat ik moet kopen. Maar je weet, dat je alles pas kunt zien als we thuis zijn. Ik wil je wel helpen met mijn maat, maar verder is het aan jou.” Zonder aarzeling pakte hij een zwart Bhtje van lak stof met halve cups, en een bijpassende string. Ik gaf hem mijn maat door, en tot mijn verrassing pakte hij een Bhtje dat een maatje kleiner was! ”Ik mocht het toch uitzoeken, zei hij opgewonden, nu moet er nog een jarretellegordeltje bij.” “Ik denk dat ik dat thuis wel heb, zei ik, dus mag je nog iets uitzoeken.” Dat werd uiteindelijk een doorzichtig roze nylon ochtendjasje, dat tot net boven de knieën kwam. Ik nam alles mee naar de paskamer, en trok als eerste het Bhtje aan. De cups waren inderdaad iets te klein voor mijn volle borsten, maar toch besloot ik om het setje toch te nemen. Daarna het roze jasje. Toen ik in de spiegel keek, wist ik waarom hij dat had uitgezocht. Het zag er een beetje hoerig uit, want mijn lingerie was duidelijk te zien. Ik kleedde me weer aan, en liep de shop weer in om nog een paar nylons te pakken. Nadat ik had afgerekend, liepen we de shop weer uit. Meteen pakte hij mijn hand weer. “Zullen we eerst iets gaan drinken, vroeg ik, want ik ben wel toe aan een kopje koffie. We vonden een leuk terrasje, waar de zon lekker scheen, en bestelden een drankje. Even later legde hij zijn hand weer op mijn been, en streelde over mijn nylons. Toen het meisje de drankjes bracht, zag ze wat hij deed. Ze kleurde, en wist even niet hoe ze moest reageren. Dus zei ik; “dit is mijn jonge vriendje, die vandaag gezellig met me mee is gegaan om te winkelen. Hij weet als geen ander waar ik van geniet, en hij vind het wel vet om zo naast me te zitten.” Nadat ik dat had gezegd, legde ik mijn hand over die van hem, als teken dat ik het goed vond. Toen zei het meisje heel onverwacht; “nou, u ziet er ook echt heel mooi uit. Ik begrijp hem helemaal. Ik hoop dat jullie nog een fijne dag hebben samen.”

Ik bedankte haar voor het compliment, maar zag ook dat er mensen op het terras naar ons keken. Ik negeerde iedereen, want ik wist dat ik hem een groot plezier deed. Toen we onze drankjes op hadden, stond hij op om te betalen. Ik vroeg; “wil jen nog verder shoppen, of zullen we naar huis gaan?” Hij zei meteen; “wat mij betreft gaan we naar huis, want je hebt me nog iets beloofd.” Lachend zei ik; “zullen we dan maar gaan?” hand in hand liepen we van het terras af naar de parkeergarage. Hij hield de deur weer voor me open, en ik stapte in, waarbij ik zogenaamd per ongeluk mijn jurkje optrok, zodat mijn jarretelles tevoorschijn kwamen. Ik liet het heel bewust zo, zodat hij optimaal kon genieten van het uitzicht op mijn nylons. Toen we thuis kwamen, pakte hij alle tasjes voor me uit de auto. Ik vroeg of hij alle tasjes naar mijn slaapkamer wilde brengen. Ondertussen schonk ik een drankje voor ons in, en ging op de bank zitten wachten. Even later kwam hij de kamer in, en ging hij naast me zitten. Ik trok hem tegen me aan, pakte zijn hand, en legde die op mijn been, maar nu onder de zoom van mijn jurkje. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat hij genoot! Ze bleven we een tijdje zitten, maar toen stond ik op, en zei; “lieverd, belofte maakt schuld. Je krijgt nu een unieke modeshow van me. Ik ga me nu omkleden, en kom over een paar minuten weer beneden. Dan laat ik je zien wat je hebt uitgezocht, en mag je zeggen of het iets voor mij is. Wil jij dan nog een glaasje wijn voor me inschenken?” Hij knikte, en de opwinding was duidelijk te zien, zowel in zijn gezicht als in zijn broek. Het eerste wat ik boven deed, was het onderjurkje uit het kanten jurkje knippen. Daarna kleedde ik me uit.

Ik besloot mijn lingerie aan te houden, omdat ik wist dat alles te zien zou zijn door de kanten stof. Ik pakte een paar zwarte naaldhakken uit de kast en trok die aan. Daarna ging ik naar beneden. Met mijn heupen draaiend kwam ik de kamer in lopen op mijn hakken. Ik kwam voor hem staan, mijn benen gespreid, zodat het jurkje een stukje omhoog schoof. Ik keek hem uitdagend aan, en zag in zijn ogen wat hij niet durfde te zeggen. Nog niet, maar ik wist dat dat nog zou gebeuren. “Hoe staat het jurkje? Ik heb gedaan wat je had gezegd, en het onderjurkje er uit geknipt. Dat is toch veel mooier?” Het duurde even, maar toen zei hij met hese stem; “je ziet er geweldig uit! Ik bedoel, je ziet er uit om op te eten!” Ik keek hem intens aan, en zei; “dat was toch wat je wilde?” Hij knikte heftig van ja. “Dat was het eerste, zei ik, ik ga iets anders aantrekken, en kom dan weer naar beneden.” Hem uitdagend liep ik op mijn naaldhakken de kamer weer uit. Op mijn slaapkamer pakte ik een paar zwarte nylons en een zwarte jarretellegordel uit een laatje van mijn kast, die ik samen met het nieuwe setje aan wilde trekken, met daarop het roze bedjasje. Nadat ik me had uitgekleed, pakte ik het zwarte Bhtje, en trok dat aan. Mijn borsten puilden bijna uit de cups, maar het zorgde ook voor een paar keiharde tepels. Ik gespte de jarretellegordel om mijn heupen, ging zitten, en rolde de nylons over mijn benen omhoog, om ze aan de jarretelles te bevestigen. Gevolgd door de string. Als laatste mijn hakken en het roze jasje. Toen ik in de passpiegel keek, zag ik dat het extreem opwindend was om te zien. Dat zou mijn vriendje ook beseffen. Ik werkte mijn make up nog even bij, en liep weer naar beneden. Toen ik de kamer in kwam, zag ik dat hij met grote ogen naar me keek.

Als vanzelf ging zijn hand naar zijn broek, om zijn stijve lul te verplaatsen. Ik draaide me een paar keer om op mijn naaldhakken, en bleef toen voor hem staan. “Anneke, wat zie je er geweldig uit! WooooW!” Ik lachte opgewonden, begon geil te worden door zijn reactie, maar ook door de stijve lul, die duidelijk te zien was . “Wat vind je het mooiste? Het jasje, of mijn Bhtje en mijn string? Vind je het Bhtje niet te klein?” Met schorre stem zei hij; “als ik het mag zeggen, het Bhtje. Je hebt een paar geweldige borsten, en ik vind het juist vet geil in combinatie met dat Bhtje, ook al is dat misschien iets te klein. Maar dat maakt het juist zo geil!” Ik wilde hem uitdagen, dus zei ik; “je mag best even voelen of het naar je zin is hoor. Jij hebt het ook uitgezocht, dus heb je ook het recht om het te controleren.” Hij stond op, en legde zijn handen op mijn borsten, mijn tepels waren letterlijk keihard. Hij streelde over mijn borsten, ging daarna met zijn handen naar beneden, over mijn string en mijn billen, daarna langs de jarretelles naar de boord van mijn nylons. Hij genoot, dat was duidelijk. En ik? Ik werd steeds geiler, ik wilde hem voelen. Ik wilde door hem geneukt te worden. Maar ik had nog een verrassing voor hem, dus moest ik nog even wachten. Ik trok me terug, want ik wilde hem nog een keertje verrassen. “Als jij nog een drankje voor me in schenkt, dan kom ik nog even naast je zitten. Kun je nog even genieten van jouw aankoop. Oke?” Dit keer trok hij me tegen zich aan, duidelijk een voorbode van wat er nog zou gebeuren, en waar ik naartoe had gewerkt. Na een paar minuten stond ik op, en vroeg ik of hij nog een glaasje voor me wilde inschenken. Ik ging naar boven, kleedde me helemaal uit, en pakte uit een laatje een paar hold up nylons met een naad, en de goudkleurige naaldhakken die we eerder samen hadden gekocht. Als eerste werkte ik mijn make up weer bij, stiftte mijn lippen fel rood, en spoot extra parfum achter mijn oren en op mijn borsten.

Ik rolde de nylons over mijn benen omhoog, totdat de verstevigde boord hoog genoeg zat. Toen de gouden naaldhakken, Daarna pakte ik het gouden jurkje dat hij had uitgezocht, en trok dat aan. Ik keek in de grote passpiegel, en zag dat het jurkje perfect om mijn lijf zat. De gladde stof streelden over mijn harde tepels. Ik moest toegeven dat deze jongen heel goed wist wat hij mooi vond. Zo kwam ik de kamer in lopen. Ik liep een paar keer heen en weer, om hem alles te laten zien, en bij elke stap gingen mijn borsten heen en weer. Hij was met stomheid geslagen! Als gebiologeerd keek hij naar me, terwijl zijn hand over zijn broek ging waar een keiharde lul door de stof drukte. Met hese stem vroeg ik; “nou lieverd, zie ik er uit zoals je zo graag wilde? Ik heb dit bewaard als laatste dat ik je wilde laten zien. Vind je het mooi?” Hij kwam overeind, ging voor me staan, pakte mijn handen, en zei: “Je bent de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien!” hij pakte mijn hoofd vast, en gaf me drie zoenen, de laatste op mijn mond. Ik wist toen dat ik had bereikt wat ik zo graag wilde. Ik beantwoorde zijn zoen, mijn tong vond een weg tussen zijn lippen. Het resultaat was een lange, intense tongzoen. Zijn handen bleven over mijn lijf gaan, en ik voelde mijn kutje kletsnat worden. Ik wilde nu nog maar een ding. Ik wilde door hem geneukt worden. Ik wilde hem opeten! Ik wilde nog veel meer! Zonder iets te zeggen, pakte ik zijn hand, en ging ik samen met hem naar mijn slaapkamer. Ik maakte zijn broek open, trok deze met zijn short uit, en liet hem naar beneden zakken, zodat hij er uit kon stappen. Zijn schoenen volgden. Daarna was zijn polo aan de beurt, zodat hij naakt voor me stond. Ik drukte hem op het bed neer, ging voor hem staan, en liet het jurkje van mijn schouders naar beneden zakken, totdat ik voor hem stond, op mijn naaldhakken en nylons.

Zijn lul stond keihard omhoog. Ik drukte hem achterover op het bed, en ging naast hem liggen. “Wil je mijn kutje likken? vroeg ik opgewonden. Ik wil graag dat je mijn kutje likt.” Hij begreep meteen wat ik bedoelde, kwam voor het bed op zijn hurken, trok mijn benen naar zich toe, en spreidde deze. Ik legde mijn nylonbenen op zijn schouders, en trok zijn hoofd naar mijn kutje. Even later voelde ik zijn tong over mijn klitje gaan, terwijl zijn handen steeds over mijn benen streelden. Ik had het niet meer! Ik werd gebeft door een jongen! Mijn lieverd, die me befte! Ik kwam klaar als een raket! Ik drukte mijn kutje tegen zijn gezicht, ik wilde zijn tong in mijn kutje voelen! Opnieuw kwam ik klaar! Het was hemels. Ik trok hem omhoog, en dicht tegen me aan op het bed. Mijn hand sloot zich om zijn mooie grote, en keiharde lul. Zachtjes begon ik hem af te trekken. En steeds als ik merkte dat zijn lul dikker begon te worden, kneep ik in zijn lul. Na een paar minuten ging ik met mijn gezicht naar zijn lul, en sloot mijn rode lippen zich over de eikel. Terwijl ik de voorhuis naar achter trok, begon ik hem te pijpen. Het duurde heel even, toen hoorde ik hem kreunend zeggen dat hij zo klaar zou komen. En dat was wat ik graag wilde. Ik wilde zijn sperma in mijn mond hebben, ik wilde dat hij voor de eerste keer echt in mijn mond klaar zou komen. Heel anders dan die keer in de paskamer, dat was een vluggertje. Ik voelde zijn eikel dikker worden, en even later spoot hij letterlijk een grote hoeveelheid sperma in mijn mond. Gulzig, nee geil slikte ik alles in. Ik likte zijn lul helemaal schoon, en kwam dicht tegen hem aan liggen.

“Je smaakt naar meer lieverd, zei ik opgewonden, wil je me nu ook echt neuken? Wil dat ik nog iets anders aantrek? Zeg het maar, ik doe alles wat jij wilt.” “Zou je het zwarte Bhtje willen aantrekken? Verder niets, maar ik vind dat ze vet geil.” Ik lachte zachtjes, want ik had dit al verwacht. Dus kwam ik overeind, pakte het Bhtje, en trok het aan. Bewust liet ik mijn borsten nog verder boven de cups uitkomen. Ik zag dat zijn lul alweer hard werd. Ik pakte zijn handen, en legde die op het Bhtje. Hij kneep zachtjes in mijn harde tepels, en drukte zijn handen in de cups onder mijn borsten, terwijl hij op mijn tepels sabbelde. Voor ik het wist kwam ik alweer klaar! Ik liet me achterover op het bed vallen, spreidde mijn benen, en trok hem op mijn lijf. “Neuk me, zei ik geil, neuk me! Wil je me neuken?” ik pakte zij lul vast, en zette die voor mijn kutje. Zachtjes drukte hij zijn lul in mijn kutje, Hij vulde mijn kutje helemaal! Ik sloeg mij nylonbenen om zijn heupen, en trok hem dicht tegen me aan. “Neuk me, zei ik geil, neuk me! Nu!” hij verhoogde het tempo, en begon zijn lul in mijn kutje te stoten. Ik deed volop mee, en even later voelde ik zijn eikel dikker worden. “Neuk me! Kom klaar in mijn kutje! Neuk me!” ongeremd neukte hij me opnieuw klaar! Om even daarna zelf ook klaar te komen!” Zwaar hijgend liet hij zich op me neervallen. Ik pakte zijn hoofd, en gaf hem een intense tongzoen. “Dank je wel lieverd, zei ik, je bent een schatje. Dit is de mooiste beloning die een vrouw kan krijgen, geneukt worden door een echte man. Je bent wel jong, maar ook een echte man! Ik hoop dat we dit nog vaak kunnen doen, want je bent met afstand de liefste jongen voor mij. Ik mag van jou genieten, en jij van mij. Lieverd, ik vind je een heerlijke jongen.”

Toen kwam de vraag die ik al eerder had verwacht. Hij vroeg; “maar wat vindt Henk hiervan? Ik bedoel, hij weet dat ik graag bij je kom, met je mee ga als je gaat shoppen. Misschien heb je hem ook verteld wat er eerder al gebeurd is bij het shoppen. Ik kan me heel goed voorstellen dat hij hier niet zo blij mee is. Ik zou dat zeker ook niet zijn. En nu kan ik wel zeggen dat ik graag zo verder wil gaan met jou, maar hoe staat Henk hierin, en vooral ook hoe sta jij hierin?” Ik was blij dat hij dit vroeg, want ik had Henk alles al verteld. Maar wat mij, en zeker ook Henk betrof, hij was eerlijk. Dus zei ik; “lieverd, je weet dat ik alles bespreekbaar maak, niet alleen met jou, maar ook met Henk. Hij is van alles op de hoogte, en hij heeft me alle ruimte gegeven om samen met jou door te gaan, mits ik hem alles vertel. Dus ook dat je me heerlijk geneukt hebt. En dat zal ik ook doen in de toekomst. En wat mijzelf betreft, als ik het niet had gewild, dan was het nooit zover gekomen. Ik heb je gezien vanaf het moment dat jij en je ouders hier zijn komen wonen. IK zag een jongen, die ondanks zijn leeftijd al stevig gebouwd was, met een mooi lijf en een dito kop er op. Jij herinnerde me aan de tijd dat Henk en ik verkering kregen, en elkaar op allerlei momenten hebben ontdekt. Dat zorgde er voor dat ik je met meer interesse heb bekeken, met als uiteindelijk resultaat, dat je nu bij me bent, en me steeds weer laat voelen dat ik een mooie vrouw ben, maar ook dat ik van je geniet, zoals je bent. Ik weet niet waar het eindigt, maar ik wil zo lang mogelijk van je genieten, met alles er op en er aan. Is jouw vraag daarmee voldoende beantwoord?” Opgelucht knikte hij. Ik zag dat zijn lul weer stijf werd door mijn reactie. Ik vond het heerlijk dat mijn lijf zo’n invloed had op zijn lichaam. Terwijl ik hem geil aankeek, vroeg ik; “wil je me nog een keertje neuken? Maar dan wel zachtjes en teder. Wil je dat?” Hij kwam overeind, pakte mijn hoofd vast, en gaf me een tedere, maar ook intense tongzoen. Ik pakte zijn lul, en geleidde die naar mijn open staande kutje. Mijn schaamlippen waren gezwollen, en nat, dus gleed zijn lul makkelijk naar binnen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 7166 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Henk, Jos en ik deel 4.”

Plaats een reactie