BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Escapades met Lien – Erotische film – 3 –

Het was al een tijdje geen onderwerp van gesprek meer dat gedoe met die scout.
Maar dan krijgen we een bericht op onze mobiel van een Spaans nummer met de vraag of ze ons mogen bellen en wanneer dat best kan, vraag twee of we voor een opname eventueel het vliegtuig willen nemen tot Barcelona.

We sturen een bericht terug met de melding dat morgen vanaf acht uur ‘s avonds en tot elf, voor ons perfect kan. Op vraag twee antwoorden we dat het kan mits tickets en hotel betaald zijn.

Een dag verder is er antwoord met bijlage, een contract en een idee van scripts, jawel meervoud want men wil ons rollen geven in een educatieve reeks en die zou bestaan uit verschillende afleveringen.
We zouden onherkenbaar gemaakt worden voor middel van onder andere maskers voor de ogen, tatouages indien die er zijn kunnen via de schmink gecamoufleerd worden.
Tenslotte lezen we hoeveel deze activiteit ons zal opbrengen, niet oninteressant zo blijkt vooral voor de rol van Lien.

Om kort te blijven, in de vakantieperiode vliegen we first class naar Barcelona worden opgehaald door een taxi en maken in de taxi al kennis met de secretaresse van de producent, die zegt ons onder andere dat we vandaag nog de SOA test voorzien in het contract dienen af te leggen. Dan noemt ze een aantal tegenspeelsters namen klinken zoals Kira, Jade & Alexis.

We droppen onze bagage in het hotel en vertrekken naar het medisch centrum voor de test.
Morgen halen we jullie op omstreeks elf uur en rijden we naar de studio in Sitges waar we vanaf nu haast dagelijks zullen werken.

Dag twee staat de taxi te wachten en drie kwartier later staan we aan de rand van Sitges voor de studio’s. Van de secretaresse vernemen we dan onze SOA tests in orde zijn.
We maken kennis met alle functies die zulke onderneming kent, verkennen het gebouw van de toiletten en luxueuze badkamers tot de bar.
Later gaan we uitgebreid eten in de kantine en is de scenariste aan het woord samen met een sexuologe want het gaat tenslotte over een educatieve reeks, van masturbatie tot anale seks.

We krijgen een planning voor de komende dagen en krijgen nog wat praktische info mee, zo is er voor de mannen het bekende blauwe pilletje ter beschikking, condooms, vrouwencondooms en noem maar op. Alle soorten seks speeltjes zijn in voorraad eens gebruikt worden die niet gereinigd je kan ze meekrijgen of ze worden vernietigd, strenge hygiëne dus.

Tenslotte afspraak voor de dag erna te negen uur stipt staat de taxi aan het hotel, douchen en opmaak kan best in de studio. Op de planning voor morgen staat zelf seks en wederzijdse masturbatie. Op tijd begonnen zo zegt men heb je nog ruimte om Barcelona te verkennen.
Restaurantbonnetjes bewaren en aan het einde van de week afrekenen.

Na deze intro staan we een uur later weer aan ons hotel. Lien heeft een gids van Barcelona gekocht thuis en dus trekken we erop uit, onderweg zegt ze dat we absoluut de gebouwen van architect Gaudi moeten zien, we besluiten te beginnen met de Sagrada Familia. Terwijl Lien de interessante zaken over deze imposante kerk luidop leest kijken we aandachtig rond.
We krijgen honger en trekken naar de buurt van de jachthaven, ten einde de La Rambla langs de kolom van Columbus, uiteindelijk storten we ons goed moe van de wandeling in de stoelen met zicht op de jachthaven aan de westelijke kant van Barceloneta. De pulpa à la plancha is heerlijk we nemen er een frisse lokale pils, een Estrella bij.
We nemen een taxi terug naar het hotel en eens op de kamer ploffen we uitgeteld neer maar dwingen onszelf toch nog een douche te nemen.
Na het douchen bespreken we wat er morgen te doen staat, de seksuologe zal ons vragen aan wat we denken bij masturbatie en wat we ervoor gebruiken, mogelijk geeft ze aanwijzingen waar het nodig zou blijken het leuke is dat we naast elkaar kunnen liggen zodat de opwinding welke we moeten krijgen ondanks de camera’s en de mensen rondom toch voor een goede portie zelfseks kan zorgen.

’s Ochtends komen we mooi op tijd bij de studio en alvorens voor de camera’s te komen gaan we met de seksuologe langs de ruimte met de speeltjes. Lien weet beslist de tarzan te nemen welke ze in Tirana al gebruikte maar ze wil er absoluut nog tepelklemmetjes bij.
Ik vraag de jonge vrouw of er ook iets bij zit à-la prostaat massager en ze reikt me een soort dildo aan die vooraan wel enigszins dik is maar verder smaller het werkt ook electrisch maar je moet zelf voelen of de druk van die dikkere voorkant al niet volstaat voor je prostaat.
We nemen onze spullen mee naar de kleedkamer waar we wat minimale spulletjes aantrekken.
Een soort pyjama short en shirt voor ons beide en waarvan de short voldoende brede pijpen heeft om wat mee te beginnen.
In deze outfit zitten we even later bij de maquillage waar een geboortevlek op m’n lenden vakkundig verdwijnt bij mij en bij Lies eentje op haar bovenarm.

De studio baat in het licht als we ons op het bed leggen en langzaam verdwijnen alle assistenten uit de ruimte en blijven we met drie cameravrouwen en de seksuologe, achteraan in de ruimte voor ons in het donker staan enkele monitors waarop de gefilmde beelden te zien zijn, via oortjes krijgen de cameravrouwen dan instructies.

Met de hulpstukken binnen bereik beginnen we er aan, met mijn handen ga ik over de short en krijg al snel een erectie, ik trek de broekspijp van de short opzij en krijg zo ruimte voor mijn beste vriend.
Een spray met olievrij glijmiddel gebruik ik om mijn harde glimmend en vettig te maken.
Als ik opzij kijk zie ik Lien zowat ongeveer hetzelfde doen.
Terwijl ik mezelf rustig aftrek zie ik Lien over haar geslacht glijden, ik neem mijn speeltje en spuit er van het glijmiddel op, trek mijn knieën omhoog neem een kussen om onder mijn rug te leggen en glij met het ding mijn kont binnen, trek het dan terug en spuit nog wat op mijn hand zodoende kan ik mijn bilspleet insmeren en gaat die anaal dildo of hoe moet het noemen makkelijker wat dieper, ik voel het onmiddellijk als de stompe top mijn prostaat raakt.
Ik zie dat Lien de klemmetjes op haar tepels heeft gezet, tepels die daardoor fel vooruit staan en keihard moeten zijn naar mijn idee. Ook Lien heeft zich rijkelijk besproeid met het glijmiddel ik zie haar ganse buik en haar borsten glimmen.
Ze heeft de tarzan ter hand en gebruikt die om haar clit te stimuleren, ik hoor het ding zoemen.
Ondertussen trek ik mezelf rustig af, we nemen onze tijd ervoor later moet men maar zien bij de montage wat en hoelang.
Mijn cameravrouw is niet onknap, ze is blond met een jongenskapsel en heeft joekels van borsten,
omdat ook zij onder de warmte van de lampen werkt heeft ze een kort topje aan met grote uitsnijding draagt geen BH waardoor ik met momenten een panoramisch zicht heb op haar tieten die niet stil staan.
Ze heeft een kort spannend broekje aan van lichte katoen waardoor ik de omtrek van een slipje denk te zien.
Het gezoem van Lien’s tarzan doet me herinneren aan het feit dat mijn prostaatmassager ook knopjes heeft, ik slaag erin het ding op te zetten en de snelheid van trilling in te stellen, ik zet het evenwel terug af en beslis zelfs maar wat te trekken en duwen met het ding. Met de andere hand trek ik mezelf nog steeds langzaam af maar om de kijker toch wat meer te bieden ga ik af en toe naar mijn ballen, betast ze, hou mijn hand eronder, smeer ze ook in met de glijspray. Het is best aangenaam en de aanwezigheid van de camera is geen hinder integendeel met zicht op de enorme tieten van mijn cameravrouw. Ik concentreer me de ogen enigszins gesloten het hoofd naar achter en zie op de klok achteraan dat we hier toch reeds zo’n dertig minuten bezig zijn. De uitleg van de crew was dat drie kwartier film materiaal wel volstaat om tot een zinnige montage te komen.
Ik hoor de tarzan van Lien stoppen en kijk naar haar, ze left het ding weg en trekt met één hand haar pussylippen open terwijl ze met de andere hand flink tekeer gaat over haar clit, clit overigens die voldoende gezwollen is om voor mij zichtbaar te zijn.
Ik herken de tekenen van opwinding bij Lien, de rode vlekken met name en schat dat ze binnen enkele minuten wel klaar komt.

Mijn eigen erectie is van het soort waarbij mijn voorhuid strak gespannen achteruit gekomen is,
ik spuit overvloedig glijmiddel waardoor de “O” die ik met duim en wijsvinger maak echt vlot en glad over de roze rand van mijn eikel gaat, ik hoef mijn voorhuid niet voor of achter te trekken, neen de prikkel dankzij de olie is van zulke aard dat ik zelfs zo meteen mijn snelheid nog zal moeten opvoeren.

Ik hoor Lien kreunen, twee cameravrouwen staan naast haar één heeft de close-up van haar kut terwijl de andere een glimmende tepel vast legt.
Ik wacht op Lien, en toon de camera dat ik haar lig te bekijken, dan komt Lien klaar, ze sopt twee vingers tot diep in haar natte spleet wipt er dan uit en gaat over haar glimmende clit.
Ze geeft een ingehouden heum en schokt over haar ganse lichaam, enkele seconden later ligt ze muisstil maar blijft zich nu langzaam masturberen af en toe volgt een schokje.
Dan is het mijn beurt twee cameravrouwen hebben me in beeld, de ene maakt overduidelijk een close-up van mijn stijve piemel de andere heeft dat ding in mijn aars in beeld dat is duidelijk.
Ik besluit mijn pc spier te ontspannen, schuif de dildo over en weer in mijn aars snok als bezeten aan m’n stijve leuter en dan spuit ik een enorme lading warm sperma omhoog, het komt boven mijn navel op m’n buik terecht.

De regie vraagt om extra beeldmateriaal en wenst dat we ons op de knieën zetten, ze willen dat ik de dildo op die manier in beeld nog een keer in mijn aars duw, aan Lien stellen ze dezelfde vraag om haar tarzan op die wijze te gebruiken. Ze willen ook graag dat Lien nog even plat op de buik, zonder de tarzan haar ganse hand onder zich steekt en haar midden of wijsvinger in zich beweegt.

Enkele minuten later staan we samen onder de douche en nadien weet de seksuologe ons te vertellen dat het goed en mooi was en een typisch voorbeeld van zelfseks. Ze gaat in de uiteindelijke versie een woord vooraf en erna geven om te duiden.

Het is middag als we terug aan het hotel komen en we wandelen naar de La Boqueria, de markt waar je zo lekker tapas en diverse van de meest verse dingen kan eten.
We blijven er erg lang rondhangen en maken met onze mobiel de mooiste foto’s die we ooit hebben gemaakt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 3468 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie