BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie op Ibiza 3

De volgende ochtend hebben we ons gehuurde autootje en volgen we een traject langs de westkust van het eiland. Lien volgt op de kaart waar we zijn en we checken die positie met de gps op het dashboard.

Volgens Lien moeten we hier halt houden en zou er een mooie inham moeten zijn, op een kleine parking staan wij als tweede wagen. Het is hier duidelijk een pad dat we dienen te volgen om beneden aan de kleine baai te geraken.
Als we hier straks terug omhoog moeten zullen we behoorlijk zweten merk ik op.
Tussen de groene struiken ontdekken we het blauw van de zee en wat later staan we aan een verlaten strandje, er staat een klein bouwsel, blijkbaar een café en die auto die er stond moet van de uitbater zijn.
Op onze blote voeten wandelen we langs de waterlijn en achter ons verdwijnt het café uit het zicht achter een rotsformatie.
Hier is het leuk om even op adem te komen en een zwemmetje te doen oppert Lien en meteen staat ze poedelnaakt naast me, ik zeg Lien zou je dat wel doen, och zegt ze we zijn hier alleen.
Het water is fris maar zeker niet koud en we zwemmen beide naakt een eindje de zee in en volgen dan de strandlijn tot het café weer in zicht komt, daar keren we om en wat later liggen we opgefrist om onze handdoek te drogen.
Wat een zaligheid.
Lien heeft de wegenkaart erbij en bestudeert nauwgezet elk detail, dan haalt ze er onze gids bij en zegt oké als we de baan verder volgen moeten we langs een soort hippiedorpje komen met opnieuw een strand. We zijn opgedroogd en hebben net op tijd onze kledij terug aan als er een stel jonge ouders met een kleintje erbij aankomt.
We begroeten hen en klimmen het pad op richting de auto.

Zoals Lien zo goed op de kaart ontdekte rijden we na een tiental kilometer een geïmproviseerd dorpje binnen, we besluiten halt te houden.
De bewoners zijn bezig hun handgemaakte spullen uit te stallen op diverse standjes en enkele toeristen schuifelen er langzaam langs.
Wat verderop staat een bordje duidelijk dat we dit moeten volgen om bij de zee te komen, hier geen diepe afdaling naar het strand, blijkbaar zakte het landschap hier naartoe tot op bijna zee niveau.
Het is een groot strand met korte steile rotswanden, hier en daar is het erg breed, maar op andere plekken slechts een metertje of vijf.

We dwalen langs de waterlijn tot een plaats die al erg ver weg is, werpen alles wat we bij ons hebben achter een klein rotsblok die midden het strand ligt en leggen ons in zwemslip op de handdoeken.

Het enige geluid dat je hier hebt, is de golfslag en af en toe een vogel. Voor ons in zee ligt een grote rots, een plek waar je een behoorlijke afstand moet voor zwemmen, maar het uitzicht moet prachtig zijn. Lien besluit er naartoe te zwemmen en blijft behoorlijk lang zwemmen tot ik ze bovenop die rots ontwaar. Nog wat later staat ze druppend naast me of we er samen niet naartoe kunnen, ja en wat met de spullen alles gaat nat worden. Ook juist, spijtig zegt Lien want je zou er perfect naakt kunnen zonnen.

We besluiten nog een eindje verder te wandelen en komen aan een kleine inham waar het strand breder is en enkele geïmproviseerde bouwsels staan, er liggen enkele mensen te zonnen. Wanneer we dichterbij komen blijkt het om hippievolk te gaan en liggen ze naakt te zonnen.
Als we blijkbaar even treuzelen wenkt één van de vrouwen om dichterbij te komen. Ze zegt dat je hier ongestoord naakt kan zwemmen en zonnen en we desgewenst ons erbij kunnen leggen.
Ook hier ligt een groot stuk rots een eindje de zee en zie je de zwemmers er over en weer in het water.

We spreiden onze handdoeken uit en liggen zalig te genieten van de streling van zon en wind op onze naakte huid.
Lien vraagt aan het meisje dat ons wenkte of er veel stroming op het water zit, neen zegt die zolang het water opkomt is het veilig en zelfs ondiep op enkele plaatsen. Als je wil zwemmen we er samen naartoe, en vraagt Lien me of ik mee ga.

By the way zegt ze in ben Malin, waarop we ons beide voorstellen.
Malin mag er best wezen, ze is het stereotiepe beeld van de Zweedse blonde schoonheid, groot, blond uiteraard, elegant, borsten maatje D denk ik, mooie figuur met brede heupen en ik schat haar ergens midden twintig en dertig. Net als Lien heeft ze haar schaamstreek getrimd tot een dun streepje. Haar poesje ziet er zowat uit zoals Lien’s, haar grote binnenste schaamlippen zijn duidelijk zichtbaar.

We zwemmen naar de rots toe, die lijkt dichtbij maar het is al zwemmend toch een hele afstand,
De rots voelt warm aan als we langzaam opdrogen, Malin vraagt Lien stilletjes maar ik versta het wel, of Lien ‘zo is’ ik zie Lien even denken zoals in wat bedoel je, maar dan heeft Lien het door en besluit Malin maar meteen een compliment te geven over haar figuur, en zegt ze nog ja mooi jong en blond dat bevalt me wel. Dan zegt Malin nog iets en knikt haar hoofd lichtjes naar mijn kant op de wind schept echter de klanken op naar de verkeerde kant, maar ik weet het wel, ze zal geantwoord hebben dat ze bi is.

Ik lig de twee vrouwen nog een poos te bekijken terwijl mijn ogen toch afdwalen naar enkele jonge meisjes die zich veilig voelen op de rots en naakt zonnen, ze praten, lachen en zwemmen rond het piepkleine eilandje dat dit is.

Lien en Malin maken van de gelegenheid gebruik om dichter bij elkaar te komen. Wanneer ik een blik met Lien wissel maakt ze me een gebaar welk duidelijk te begrijpen is als ‘ik heb weer eentje ‘.

Naast elkaar liggen ze wat aan elkaar tieten te frunniken, Malin rust op haar zij op één arm en dwaalt met haar vrije hand over Lien’s lichaam, de hand gaat van Lien’s borsten tot voorbij de zo mooi geschoren landingsbaan. Lien heeft zich zo-even op haar buik gedraaid met één been in de lucht.

Ik besluit de meiden met rust te laten en laat me in zee zakken, zwem rond de rotsformatie en hijs me omhoog, net iets te vlug want in de plaats van aan onze plek te komen, kom ik uit ter hoogte van de plaats waar de jonge schoonheden liggen.
Ze kijken op en er worden dingen uitgewisseld, gelachen en stiekem naar me gekeken.
Ik lach vriendelijk en zeg gewoon in ’t engels ‘hello’ ik krijg reacties, zoiets als hoi stranger, join us, en dergelijke jonge meisjes praat met z’n vijf zullen ze meer durven dan alleen.

Ik zet me even neer bij hen en introduceer me, dan hoor ik dat ze een dialect praten dat ik ken, we zijn van aan ’t zeetje zegt kennelijk de ergste. Ha zeg ik, ik uit het Oosten van de Provincie Antwerpen, we praten vervolgens wat over Ibiza en Formentera.

Dan wil één van hen weten of de twee vrijende vrouwen bij mij horen, ja zeg ik die op de buik ligt is Lien mijn vrouw, de andere is van Zweedse origine dochter van een hippie koppel en leeft hier.
Ze kunnen het vinden met elkaar, ja zeg ik soms moet ik Lien delen met een andere mooie vrouw en dat is niet erg want ik haal er altijd wel mijn profijt mee.

Ha zegt de eerste weer triootjes lijken wel leuk.
Soms wel ja is mijn antwoord, zo jonge dames ik ga maar eens weer tot daar, maar volg me als je wil. Meteen zijn er al drie die opstaan en naast me komen lopen.

Als we naast Lien en Malin komen ligt Malin pal naast Lien en is ze bezig langs achteren Lien’s kut te bewerken, zover ik kan zien heeft ze twee vingers in Lien’s poes zitten en de duim over haar clit.
De drie meisjes staan een beetje met de mond open het liefdesspel te bewonderen.
Voor mezelf is het een beetje pijnlijk, mijn geslacht wil reageren op de visuele prikkel en de aanwezigheid van de drie onbekende meiden naast me, mijn paal heeft zich half gevuld met mijn warm bloed.

Ik besluit te gaan liggen en het zicht in combinatie met de zonnewarmte z’n spel te laten doen.
Als ik de ogen sluit en dus niet zie wat de drie meiden doen is meteen mijn gereedschap keihard geworden. Ik hoor de drie meiden wel gniffelen en denk laat ze maar, echter dan voel ik hoe een hand m’n scrotum optilt, het is verdorie één van de meiden en dan grijpt een andere mijn harde paal vast en trekt me langzaam af. Zo meisjes zeg ik, ik dacht dat jullie braver waren dan dit.
Zegt één van hen ‘let’s fuck the stranger and never see him again’ ze lachen erom.
Ik stel de vraag door gewoon fuck te zeggen maar op vragende toon. Ja zegt een andere we zijn toch naar Ibiza gekomen voor de seks of niet soms?

En besluit ik, meisjes hebben jullie bescherming bij je, tuurlijk zegt eentje en gilt naar de twee achterblijvertjes ‘kom eens met het doosje’, het doosje is er een met een schroefdop, behoorlijk groot want naast een tiental condooms zitten er tubes met zonnecrème in. Ze lachen als een zegt dat ze zelfs al zwemmend aan alles denken.

De moedigste van de vijf heeft zich intussen zitten plezieren met haar clit, komt op handen en voeten tot bij me zwiert haar ene been over m’n hoofd zakt met haar kut tot op mijn neus en zegt ‘eat me’, ik voldoe aan haar wens en als ik haar weelderige bos schaamhaar open vouw ontdek ik een mooi vrouwelijk geslacht. Ik zet er m’n mond op en lik, zuig haar clit terwijl ik met mijn arm haar tiet knijp.
Deze moet wel de heetste zijn van de vijf, alhoewel, iemand rolt een condoom over m’n jongeheer en meteen daarop voel ik een kletsnatte kut over m’n paal tot beneden zakken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 8354 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie