BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoezo geen zin?

Het was een zeer rusteloze nacht na alles wat was gebeurd. Zie verhaal After Party. Sommige momenten kreeg hij direct en stijve als hij aan zn heerlijke dochter dacht, aan wat ze met hem deed. Andere momenten had hij bijna een paniek aanval omdat hij die mannenstem niet kon plaatsen, verdomme. Het was inmiddels weer middag en Ton bedacht dat hij vanmiddag maar s afleiding moest gaan zoeken. Kijken of hij zn dochters mooie tietjes en natte flamoes uit zn kop kon zetten. Ton ging naar de voetbalclub, nou ja naar de kantine dan. Hij kende daar wat van de jongens en was altijd wel gezellig daar. Toen hij kwam was de tweede helft bijna afgelopen en kon hij nog meemaken hoe het winnende doelpunt werd gemaakt. Mooi, kon hij tenminste een beetje mee kletsen straks over de wedstrijd. Terwij de mannen onder de douche gingen bestelde hij vast een pintje en ook wat bruin fruit voor hem en de voetballers. Altijd wel welkom na hard werken. Terwijl hij daar alleen zat keek hij een beetje om zich heen.

Op de hoek van de bar zaten wat waarschijnlijk de voetbalvrouwen waren. Nou ja de dames dus van het 1ste team, flink stuk jonger dan hij. Die ene blonde moest een beetje de leeftijd van Tessa, zn dochter zijn. Lekker ding zeg. Eindeloos lange benen die in een kort rokje verdwenen. Te kort zou zn vrouw snerend zeggen. Een zeer wel gevuld topje ook. Hij zat haar gewoon aan te staren. Opeens keek ze hem recht aan. Knipoogde en hief haar glas naar hem op. Met een verlegen lachje proostte hij terug. De dames waren weer in een diep gesprek verwikkeld en Ton kon zn ogen niet van de blonde schoonheid afhouden. Zoals ze nu stond had hij haar mooi ij beeld. Haar billen waren strak en mooi rond. Wat zou hij die graag even willen strelen. Ton werd opeens uit zn droom wakker gemaakt. Hij voelde een zacht paar borsten tegen zn schouder, een hese stem fluisterde in zn oor: niet al het moois ervan afkijken hoor. Ton schrok zich wezenloos. Een van de meiden was naar het toilet geweest en had hem betrapt. In plaats van ons zo aangapen kan je beter een gentlemen zijn en ons wat te drinken aanbieden.

De dame naast hem, nou ja eigenlijk half over hem, was een heerlijke brunette. Net 30 schatte Ton en ze had alle rondingen op de juiste plek. Ton kreeg het er erg warm van. Uhhh ja natuurlijk, zei Ton, zichzelf herpakkende. Gearmd liepen ze naar het groepje waar hij met gegiechel werd verwelkomd. Rondje voor de dames, riep hij naar de barman. En terwijl hij daar in t kringetje zn ogen uitkeek kwam hij ook niet onder een 2de rondje uit. Het werd steeds gezelliger tot de mannen van het 1ste team binnen stapte. Hey opa, onze meiden versieren als we er effe niet zijn?? werd er vrolijk geroepen. Ook zn eigen vrienden kwamen binnen en Ton voegde zich bij hen. Met spijt want de dames waren lekkere mokkels en al wat aangeschoten. Het bier, de bitterballen en frikandellen gingen er goed in. Ton was van plan geweest na 2 rondjes naar huis te gaan maar de drank en vooral al het vrouwelijk schoon waren te verleidelijk om met een groepje van zijn vrienden en die van het 1ste elftal, inclusief de voetbalslets, nog even naar een karaokebar te gaan. Zolang hij maar thuis was als Eva om 23:30 thuis kwam van werk en hij niet te veel dronk, was dit een heerlijk uitje. Iedereen aan de drank en hij dus aan de cola en 7up.

Toen de drank zn werk had gedaan en iedereen de karaoke microfoon in de hand ging houden, stonden ze al snel lekker met zn allen mee te deinen. Ton was de enige die nog sober was. Nou ja inmiddels wel bijna dronken van de meiden in hun groepje. Dit was bijna een natte droom, meiden van tussen de 20 en 30 en hij stond er gewoon mee te drinken, zingen en nu elkaar omarmen en meedeinen. Terwijl nu de mannen samen aan het zingen waren en Ton tussen het geile blondje en hete brunette stond ingeklemd, kon hij de verleiding niet weerstaan. Hij liet zijn handen zakken van hun schouder naar hun rug. Links de blonde en rechts de brunette. Geen reactie. Nu gleden zijn handen over hun billen. Geen echte reactie. Hij kneedde beide kontjes tegelijk. Blondje keek hem even aan en lachte haar tanden bloot. Haar ogen verraadde dat ze lekker dronken was. In plaats van hen wegduwen legde de brunette haar hoofd op zn schouder. Ton was zich vreselijk bewust dat hij hier misbruik maakte van de situatie. Ook was hij zich bewust dat hij niet verder dan dit zou komen met de dames. Maar het was zo verdomd lekkerrrr. Bij brunetje, die een strakke legging aan had liet hij zn vinger door haar bilspleet glijden, door de stof van de legging heen. Ze beantwoordde met een tevreden zuchtje . Intussen kneedde hij blondjes stevige billen. Die lachte hem alleen maar toe. Zo stond hij 10 minuten te genieten en had hij een flinke bobbel in zn broek.

Bijna 23.00uur. ik moet maar beter op huis aan gaan, dacht hij. Hij gaf nog een laatste rondje en met spijt in zn hart en kruis ging hij er vandoor. Ton zat lekker op de bank VI te kijken toen Eva thuis kwam van werk. Snelle knuf en toen liep ze wat heen en weer voor een bakkie thee en wat erbij. Zo in dat verpleegster pakje, een broek van dunne gladde stof, zag je haar heerlijke kont er lekker bij elke stap in mee dansen. Ton werd er weer geil van. Hoe lang was t wel niet geleden dat hij die kont eens lekker beet had. Eva plofte naast hem op de bank en ongevraagd zapte ze naar Op1. Ton legde zn hand op haar dij, effe kijken hoe de vlag er voor staat, dacht hij. Niet zo klef zeg, was de reactie van zn vrouw. Zucht. Hij bekeek haar van opzij. Wat een heerlijke machtige prachtige memmen. Dacht hij. En verdomd, ze is toch al niet blij dus waarom niet? Hij graaide in 1x onder haar jasje. Haar naamplaatje vloog weg, bovenste knopen vlogen open. Had Ton verwacht zn handen om een degelijke BH te sluiten, hij voelde haar tepels in zn handpalm. Hij keek verbaasd, halve cups? En wat een mooi balkonnetje. Hij duwde zn hoofd tussen haar borsten. De naakte bovenkant en donkerbruine tepels kuste hij met passie.

Eva duwde hem weg, jij denkt ook maar aan 1 ding he, zei ze pissig en liep weg, ik ga naar bed, hard gewerkt. En ze banjerde de trap op. Krijg nou de schijt, bracht Ton terwijl hij achter haar aan snelde.Waarom heb jij verdomme een sexy wit kanten halve cup bh aan onder je werkkleding??? Hij had haar halverwege de trap vast aan haar benen. Zeik niet zo man, spuugde ze uit. Maar hij liet niet los. Had beide benen vast met 1 arm en liet zn andere omhoog glijden naar haar kruis. Door de stof van haar broek wreef hij over haar poes. Had je een geile bui vanmorgen ofzo? vroeg hij hees, nou dan kan ik je wel helpen hoor. Hij stond nu naast haar en zn mond sloot zich om een tepel, hij zoog er heerlijk op. Intussen kneedde de andere hand haar heerlijk malse billen. Misschien wat te vol maar oooo zo lekker. HIj liet zn lippen langs haar hals omhoog gaan, vond haar lippen en zn tong drong haar mond binnen. Hij neukte zo zachtjes met zn tong haar pijpebekkie. Geen reactie van Eva anders dan dat ze probeerde weg te komen. Zn tong vervolgde zn weg naar haar oor en likte er even aan, beet in haar oorlel. Wat jij nodig hebt is een goeie neukbeurt, hijgde hij.

Eva duwde hem nu bijna van de trap af en liep door naar boven. In de slaapkamer was Eva direct bezig zich om te kleden. Ze wilde net haar shirt over haar hoofd uitdoen toen Ton binnenstapte en in 1 ruk haar broek naar beneden had. Zijn hand vol in naar kruis. Zoooo, zei hij opgewonden, jouw slipje is drijfnat meisje. Eva worstelde zich los en liet zich op haar buik op t bed vallen. Hoofd in het kussen. Rot op ouwe viezerik, siste ze. Maar Ton had de smaak te pakken en dat natte kruis, dat wees er toch op dat ze ook zin had?! Hij trok met gemak het stukje stof dat een slipje moest zijn in tweeen en gooide het in een hoek van de kamer. Beide handen omvatten een heerlijk ronde bil en hij kneedde het traag. Trok haar bilspleet open. Die ga ik zo volspuiten, zei hij meer tegen zichzelf dan tegen zn vrouw. Ze wist hem altijd weer gek te maken met die geile kont, dacht hij. Twee keer sloeg hij erop met vlakke hand, twee harde gilletjes uit het kussen. Dit voelde goed dacht Ton. Weer trok hij haar bilspleet open en haar kleine bruine neukgaatje was uitnodigend zichtbaar. Hij kon de verleiding niet weerstaan. Hield Eva goed vast en beet in haar kont, liet zn tong door haar bilnaad glijden om uiteindelijk zn tong naar binnen te dwingen in haar anus. Zijn lul op oorlogssterkte. Zn kop dronken van geilheid. Hardhandig draaide hij zn vrouw op haar rug.

Omdat ze zo tegenstribbelde ging hij op haar buik zitten. HIj genoot van haar tegenstribbelen en van de memmen die zo lekker meedeinen. Haar grote bruine tepels. HIj nam haar bij de polsen en hield haar armen boven haar hoofd. Haar tieten duwden nu omhoog. HIj boog zich voorover en zoog de tepels naar binnen. Keihard werden ze. En vuurrood. Net als haar nek. Zijn tong dwaalde langs haar hals en door haar oksels. Hij likte gedreven haar oksels en Eva lag te draaien als een krolse poes. Ton manoeuvreerde zich zo dat zn pik tussen haar zachte warme tieten kwam. Met zn vrije hand duwde hij de memmen tegen elkaar. Lekker tittyfucken. Dat is lekkerder als t wat nat is, zei hij hees. En voor Eva wist wat er gebeurde sloeg zijn paal tegen haar wang. Zijn eikel duwde tegen haar lippen. Eva ontweek het maar Ton had haar neus te pakken en kneep die dicht. Uiteindelijk gaf Eva toe en verdween zn paal tot diep in haar keel. Even haalde hij zn vette staaf uit haar mond zodat ze naar adem kon happen. Gorgelend schreeuwde ze dat hij niet normaal was en dat hij moest oprotten. Weet je verdomme wat niet normaal is? siste hij terug, dat ik mijn eigen vrouw moet dwingen een beetje sex met me te hebben.

En hij ramde zn lul weer in haar mond. Zijn zak sloeg tegen haar kin. Hij voelde zn ballen borrelen maar wilde nog niet klaarkomen. Hij trok terug en tongde Eva even lekker waarna hij met zn tong een natte streep trok door haar hals, haar oksel, haar tepels naar haar navel. Hij beet in haar zachte wiebel buik en gleed verder naar beneden. Hij trok zijn vrouw omhoog en duwde een kussen onder haar kont. Zo lag ze met eagle spread benen wijd en ook haar kont wat omhoog waardoor hij nu even lekker aan die geile kut kon beffen en straks zijn ballen in haar darmen kon leeg spuiten. Dat idee maakt hem steeds geiler. Zijn mond gleed over haar gladgeschoren heuveltje en langs haar haarloze kutflappen. Waarom scheert ze zich eigenlijk zo glad? vroeg Ton zich af. Niet voor mij, toch? Hij rook haar geil. Ze draaide met haar heupen en drukte haar flamoes tegen zijn gezicht. Ton glimlachte tevreden. Ze was nu echt geil geworden en wilde meer. Hij gleed met zijn tong van haar aars naar boven. Zijn neus en gezicht begraven in haar drijfnatte gleuf. Toen stak hij zn tong diep in haar neukgat en verdomd, wat hij proefde was wel zoutiger dan anders.

Even trok hij zn hoofd terug. Hij rook nu ook iets. Hij keek nog eens goed naar de nu wijd open kut. Witte klodders dreven traag naar buiten. Shit, GVD, klere Eva wat is dat. Lig ik hier een beetje de kut schoon te likken van mijn overspelige vrouw, verdomme. Lig ik hier sperma te happen , alles sjesuus . Wat is dit verdo…. Eva trok hem hard aan zijn haren en dwong zijn hoofd met twee handen in haar kruis. Ze sloot haar dijen stevig om hem heen. Beffen en schoonmaken, jij wilde zo nodig sex. Zei Eva neerbuigend. Dan is dit vanaf nu jouw taak. Slurp me leeg. Ze wreef haar natte pruim strak over zijn gezicht. Sex zal je krijgen nu klojo, ging Eva verder. Je kan er maar beter voor zorgen dat ik lekker klaar kom. Ze reed wild tegen zijn mond op. Er gebeurde iets in Tons hoofd maar in plaats van in woede uit te barsten, wat bijna was gebeurd, werd hij overmand door een ongekende opwinding. Zijn pik werd harder dan ooit. Zijn lust naar zn vrouw groter dan voorheen. Het verlangen om haar te dienen en schoon te likken , elke druppel zaad op te vangen een compleet nieuwe geile sensatie.

Vol overgave begon hij elk hoekje elke plooi van haar vulva te kussen, likken, sabbelen. Er was meer sperma dan hij had verwacht maar dat maakte het allemaal nog heter. Even zag hij weer de dikke lul van de onbekende man voor zich die Tessa had geneukt. Dat maakte Ton nog wilder. Hij zoog aan de kutlippen en drong diep door in haar kut. Hij likte en verwende haar clit alsof hij haar pijpte. Opeens nagels in zn schouders. Dijen klemden hem vast als bankschroeven. Zijn hoofd werd verder in haar kut getrokken. Hij stikte bijna. Eva begon wild en ongecontroleerd te schokken en haar nagels gingen dieper in zijn rug. Met een luidde schreeuw kwam ze klaar zoals Ton haar nooit eerder had zien climaxen. Toen liet ze zich voldaan achterover vallen. Ton zat er even verloren bij. Opgewonden zeer zeker maar opeens was de boosheid en de nieuwsgierigheid weer terug. Hij wilde nu verdomme wel s even verhaal halen over haar ontrouw. Maar Eva was nog niet zo ver, die was onverzadigbaar.

Nou kom Ton, riep ze met een hese stem, laat eens zien dat je een echte man bent en neuk je vrouwtje! Ze keek hem met een verhitte kop aan. Zaadvragende ogen, keiharde tepels op heerlijk grote uiers, curvy maar niet dik en verdomd sexy. En een neukgleuf die open stond en gewoon op het bed lekte. Met 1 stoot zat Ton diep in haar kut en tikte met zn eikel haar baarmoeder aan. O jaaaa, lekkerrrrrrrrrr gilde Eva. Hij stootte hard en diep en Eva kneep met haar bekkenspieren in zn lul. Ze was drijfnat en ook de sperma van de nu nog onbekende minnaar was een goed glijmiddel. Het idee alleen al… Hij had er vaak over gefantaseerd maar nu was t echt gebeurd. Balen dat hij er niet bij was geweest. Hij liet zn hand even over haar kont glijden. Nat van haar geil en het druipende zaad. Ton likte zijn hand schoon. Hij proefde en rook zaad. Haar kont was nu nat en glibberig. Er was nog een droom en zonder waarschuwing trok Ton zn lul even terug, zette zijn eikel tegen Evas bruine gaatje en met een glijdende beweging schoof hij zo zijn dikke schacht diep in haar kont. Eve kermde het even uit van pijn maar na een paar stoten lag ze te kermen van genot. En Ton genoot verdomme ook. Hij klauwde zich vast een haar love handle en een lekkere tiet, draaide aan haar tepel.

Totaal onverwacht begon ze weer te draaien en verkrampen. Het samentrekken van haar sluitspier bracht Ton naar de rand van klaarkomen. Toen Eva weer jankend klaar kwam en hem onder spoot met een squirtend kutje, barste bij hem ook de bom. Zn ogen draaide weg, hij had moeite recht op te blijven. Was dit een hartaanval… Verdomd wat kwam hij klaar, hij bleef spuiten. In het nauwe bruine neukhol van zn vrouw. Uiteindelijk liet hij zich van haar af rollen. Toen 10 seconden na zn orgasme was er de verontwaarding weer. Verdomme Eva, schold hij, dat was lekker maar dat maakt t zeker niet goed dat jij gvd vreemd gaat. Vreemd gaan? antwoorde Eva spottend. Niks vreemd, hij kent jou ook heel goed hoor. Toen draaide ze zich om en lag direct te snurken. Uit haar kont droop nu zijn zaad naar buiten…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 19501 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Hoezo geen zin?”

Plaats een reactie