BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 36

In het ziekenhuis aangekomen liepen we direct door naar de balie waar Jose haar praktijk hield. We melden ons aan en een paar minuten later kwam Jose naar ons toe en nam ons mee een behandelkamer in. Ze vroeg wie er allemaal bij waren en ik zei: dit is Trudie, die heeft het geconstateerd, verder heb ik Juuls bij die ons vervoer heeft geregeld. Jose zei: ok dan vraag ik aan Juuls waarom zij erbij is en Juuls vertelde wat er bij haar gebeurd was. Jose zei: ok, ik snap het. Laten we eerst maar eens een echo doen. Lila stroopte haar shirt omhoog en opende haar rok en trok die samen met haar slip naar beneden zodat Jose de echo kon doen. Toen ze bezig was zei ze: ik zie drie babys, maar hoor slechts twee hartslagen. Ze pakte haar liniaal en begon metingen te doen en zei: je derde baby is twee weken in formaat kleiner dan de andere twee. Ze bleef met het echoapparaat zoeken naar de derde hartslag, maar deze werd niet gevonden. Uiteindelijk keek ze Lila aan en zei: je derde baby heeft het niet overleefd, ze is dood. Om te voorkomen dat je andere babys en jezelf bloedvergiftiging gaan krijgen is mijn advies deze hele zwangerschap af te breken.

Lila barste in tranen uit en schreeuwde: nee, niet mijn babys. Ik stond naast haar en vroeg: mag ik even met haar alleen praten? Iedereen behalve Jose vertrok. Ik vroeg aan Jose: is er een mogelijkheid om alleen de dode baby te aborteren? Jose keek me aan en zei: dat zou operatief mogelijk zijn, maar de kans dat de andere babys reeds een lichte bloedvergiftiging hebben is heel groot. Hun kans schat ik niet meer dan twee tot misschien vijf procent. Ik keek Lila aan en zei: mijn advies is om het helemaal af te breken, dan een paar maanden te wachten waarna we gewoon opnieuw gaan proberen. Lila lag huilend in mijn arm en zei: en hoe gaat dit dan. Jose zei: je krijgt een pil die je in moet nemen in ons bijzijn. Deze stopt de groei van de babys. Dan 24 tot 48 later moet je hier terugkomen en krijg je vier pilletjes in je vagina. Die gaan de bevalling op gang brengen. Je blijft in dat geval 4 tot 6 uur in het ziekenhuis zodat we dit kunnen monitoren. De vruchtzakjes worden dan afgestoten en komen via je vagina naar buiten. Dit gebeurt meestal op het toilet en we raden je aan om dat niet alleen te doen en om vooral niet te kijken naar wat er uit je komt. Soms duurt het langer dan de 6 uur, maar dat zijn de laatste restanten van de baarmoederkoek die dan nog naar buiten moet komen. Dat kan ook thuis gebeuren. Hierna heb je een paar maanden nodig om je lichaam te laten herstellen en kan je daarna opnieuw proberen.

Lila keek me aan en vroeg: wil jij echt voor mij opnieuw proberen mij zwanger te maken? Ik zei: dat beloof ik je. Ze keek Jose aan en zei: moet ik nog ergens iets ondertekenen? Jose zei: bij een normale zwangerschap wel, echter gezien dit een medische noodzaak is, hoeft dit niet. Ik liep naar de deur en zei: kom maar terug naar binnen. Juuls, ik wil dat jij JJ inlicht dat we nu gaan starten met de abortuspil en over anderhalve dag terugkomen om het af te maken. Juuls belde naar JJ en vertelde haar wat er ging gebeuren. Wij konden de gil van JJ horen. Ik nam de telefoon over en zei tegen JJ: het is beter zo, vertel jij het aan iedereen daar, inclusief haar beide moeders. JJ zei dat ze het zou doen, maar zei er direct bij: ik wil dat jij gedurende deze periode bij haar blijft. Jij was per slot van rekening de vader. Ik zei tegen JJ: probeer mij er eens bij weg te halen. Ze heeft mij de komende weken hard nodig. Ik neem haar volgende week ook mee naar Waalre zodat ik bij haar ben. Ik zei: ik vertel je straks alles wel.

Ik verbrak het gesprek en pakte mijn eigen telefoon en belde Emma. Ik kreeg haar aan de lijn en ze begon enigszins opzet tegen mij uit te vallen. Ze zei: ik had meer van je verwacht. Ik zei: ik ook, maar daar bel ik niet voor. Ik wil weten of jij Stella een paar weken kan missen. Ze wilde weten waarvoor en toen ik het haar vertelde zei ze: je hebt haar zolang je het nodig acht. Als ik vragen heb aan haar stel ik die wel als jij aanwezig bent. Ik begrijp dat jij met je school zit, maar ik denk dat het een goed idee is dat er iemand 24 uur per dag bij haar blijft. Ik ben blij dat je hieraan gedacht hebt. Ik nam afscheid en zei: ik hou je op de hoogte en verbrak het gesprek. Jose kwam terug binnen en had een bekertje water bij en een pil. Ik nam het over van haar en liep ermee naar Lila, die me met tranen in haar ogen aankeek, de pil slikte en wegspoelde met het water. Ik keek haar aan en zei: ik weet dat dit een hele zware klap is voor je, maar de komende weken blijf jij bij mij. Je gaat mee naar Waalre waar wij rustig met elkaar ons hierdoor heen werken.

Ik vroeg aan Jose hoelang we nog moesten blijven en Jose zei: tot de pil is opgelost en in je systeem zit. Ongeveer een kleine drie kwartier. Daarna komen jullie overmorgen terug. Ik ben in ieder geval blij dat er een supportsysteem is om haar op te vangen. Er komen hier ook veel jonge meiden die er helemaal alleen voor staan. Ik keek op mijn horloge en zei: ik ga even mijn moeder bellen, Juuls blijf jij bij haar? Natuurlijk zei Juuls. Jose vroeg aan Trudie hoe ze dit uitgevonden had en Trudie zei: ik weet niet hoe, maar ik voel dit gewoon en wederom heb ik, niet met plezier deze keer, gelijk gekregen. Ik kreeg mijn moeder aan de telefoon en vertelde haar alles. Toen ik dat gedaan had vroeg ik of is Stella mocht spreken. Ik kreeg Stella aan de telefoon en die zei dat ze zojuist met haar moeder gesproken had. Ik zei: dus jij weet al wat ik je vragen wil. Stella zei: zolang je me nodig hebt, al duurt het een maand sta ik bij jullie zodat jij je ook met je scholing kan bezighouden. Ik zorg overdag voor haar en zodra jij thuis bent draag ik het aan je over. Ik zei: je bent een schat. Ze antwoordde: en jij bent niet half de klootzak die ik gisteren voor me zag staan. Ze zei: zorg goed voor haar, ze zal je nodig hebben. Zeker de eerste dagen. Ik zei: wij zien jullie over een klein uur, we moeten nog een half uur blijven en daarna komen we terug die kant op.

Lila zat inmiddels overeind op het bed en keek me aan. Ze zei: blijf jij vannacht bij mij? Ik zei: niet alleen vannacht, de komende weken. Trudie kijkt wel achter JJ aan en ik ga jou onder mijn hoede nemen. Ik gaf haar een kus op de mond. Ze zei enkel: dank je daarvoor. Ik hield haar hand vast en ze kwam tegen me aan hangen. Ik sloeg mijn armen om haar heen en kuste haar tranen weg. Dat was iets wat ik de komende dagen nog veel zou moeten doen. Toen we mochten gaan vroeg Lila: kunnen wij direct naar de salon gaan, ik wil even niemand zien. Ik zei: dat is ok, dan gaan we naar de slaapkamer van JJ en blijven we daar, er is daar meer ruimte dan in je eigen kamer. Ze keek me aan en zei: nee, liever naar mijn kamer. Die is het verst verwijderd zodat mensen mij niet kunnen horen. Ik zei: ok, wat jij wil. Hierna vroeg ik aan Juuls of ze zodra we thuis waren ze JJ naar de kamer van Lila wilde sturen zodat er op dat moment iemand bij haar zou zijn terwijl ik alles vertelde tegen de rest van de familie. Juuls zei dat ze dit zou doen. Ik vroeg haar of ze aan JJ kon vragen haar moeder naar ons huis te sturen voor ze naar de kamer van Lila gaat zodat die ook op de hoogte zou zijn. En laat Chi vooral nog niet naar Lila gaan voor ik met haar gesproken heb. Juuls beloofde dat te doen.

We vertrokken naar de salon en eerlijk is eerlijk Lila was op dat moment een hoopje depressieve ellende. Maar daar zou ik aan gaan werken. Thuis aangekomen ging Juuls eerst JJ halen die daarna Chi naar ons huis stuurde. Hierna gingen Lila en ik naar de kamer van Lila waar JJ op ons zat te wachten. Lila viel in haar armen en begon weer te huilen. Ik keek JJ aan en zei: ik ga even hiernaast vertellen wat er gebeurd is en liet JJ achter met Lila. Lila keek JJ aan en vroeg: vind je het erg als Gerrit voorlopig bij mij blijft? JJ zei: nee hoor schat, je mag hem zolang lenen als je denkt hem nodig te hebben. Jij bent op dit moment het allerbelangrijkste en als jij hem daarvoor nodig hebt, heb ik daar geen enkel probleem mee. Ik weet zeker als ik in jouw schoenen had gestaan, jij hetzelfde voor mij zou doen. Ze bleven in elkaars armen bij elkaar zitten en JJ streelde de haren van Lila. Het kalmeerde haar wel wat. Ik was intussen het verhaal aan het vertellen waar iedereen bij zat en zei: ik blijf vannacht bij haar en ga morgen samen met haar boodschappen doen. Ik wil dat iedereen haar privacy respecteert en niet opdringerig wordt. Ik heb tevens nog een lijst van dingen die bij de supermarkt gehaald moeten worden. Loes, kan ik jou daarvoor vragen.

Loes vroeg: heb je een lijstje? Ik zei: hier is de lijst en hier is mijn bankkaart met pin nummer. Ze zag het lijstje en verschoot. Ik zei: ja het is veel, maar de vriezer moet gevuld worden. Ik keek Trudie aan en zei: het kan zijn dat JJ vannacht ook bij ons blijft, zou jij het erg vinden om met Liesje te slapen? Ze keek me aan en pakte papier en pen. Ze schreef, ik vind dat ok. Kijk eerst maar naar Lila en wat die nodig heeft. Wij redden ons wel. Ik ging verder: en voor morgen ga ik proberen om iets van normaliteit terug te brengen. Als Lila met jullie wil praten is dat ok, als ze dat niet wil, dan alsjeblieft niet opdringen. Dat is alles wat ik jullie vragen wil. Nadat iedereen hun vragen had gesteld nam ik afscheid en liep ik naar de salon, naar de kamer van Lila. Daar aangekomen zaten Lila en JJ in elkaars armen te huilen. Toen ik eenmaal binnen was vroeg Lila mij om op het bed te gaan zitten. Toen ik eenmaal zat begon ze zich helemaal uit te kleden en kwam ze voor ons staan. Ze zei: ik wil dat jullie nu afscheid nemen van Joshua, Jonathan en Georgia. Laat ze nog een keer jullie liefde voelen.

Ik trok Lila naar me toe, zei elke naam apart en kuste haar buik na elke naam. JJ deed hetzelfde en hierna ging Lila tussen ons in zitten. Ze vroeg of wij al namen voor onze kinderen hadden en ik zei: ik heb een lijstje met namen, maar we kunnen niet beslissen. Lila keek me aan en vroeg of ik het lijstje bij me had. Ik haalde het uit mijn portemonnee en gaf het aan haar. Ze keek er even snel over, streek toen zacht over haar buik en zei daarna Georgia en Joshua zijn het erover eens. Het moet worden: Sarah en Shelly. Ik zei, terwijl ik JJ aankeek, dan worden dat de namen. Ik streelde de buik van Lila en zei: dank jullie wel. Lila zei: nu wil ik jullie nog een ding vragen. Kleden jullie jezelf ook uit en laat mij tussen jullie in liggen zodat mijn babys voelen hoe zeer ze geliefd zijn en hoeveel pijn het mij doet om afscheid te moeten nemen. Ik kleedde me uit en ging op mijn zij op het bed liggen. Lila ging met haar gezicht weg van mij op mijn arm liggen en pakte mijn vrije hand en legde die op haar buik. JJ kleedde zich ook uit en ging met haar gezicht naar dat van Lila liggen en drukte haar buik tegen die van Lila. Na een paar minuten begonnen de babys van JJ in haar buik te bewegen en zei JJ tegen Lila: voel je dat. Lila knikte en zei: ze zijn afscheid van elkaar aan het nemen.

Met tranen in elk van onze ogen hielden we elkaar vast tot Lila hardop begon te huilen en zei: Sorry, maar het kan niet anders. Het spijt me kinderen. Ze bleef op mijn arm liggen huilen terwijl ik haar haren streelde met een hand en haar buik gestreeld werd door mijn andere en de handen van JJ. Het huilen ging door tot Lila uiteindelijk huilend in slaap viel. En zelfs in haar slaap kwamen er met regelmaat harde snikken uit haar mond. JJ fluisterde: dit heb ik nog nooit meegemaakt. Mijn kinderen hebben zich nog nooit zo bewogen. Ik fluisterde terug: het leven zit vol mysteries. We hebben Lila de hele nacht in onze armen gehouden en toen ze wakker werd zei ze: ik voel niets meer, ze zijn er niet meer. Ze zei: bedankt voor jullie enorme steun. Ze ging rechtop zitten en ik vertelde haar wat ik die dag van plan was waarop Lila zei: goed, probeer mij maar zoveel mogelijk afleiding te geven. Ze kuste ons beide en zei: laten we dan maar beginnen met ontbijt klaar te maken. Ik vroeg: weet je het zeker? Ze antwoordde: ja, het is nu toch voorbij met de kindjes, en als het me te veel wordt, ga ik gewoon naar mijn kamer. Ik wil alleen dat Lizzy mij helpt met het ontbijt klaar te maken. Ze moet nog veel leren.

We kleedden ons aan en ik ging Lizzy halen. Terwijl ik dat deed liep ik de woonkamer in waar iedereen de hele nacht wakker gebleven was. Ik liep naar Lizzy en zei: Lila wil dat jij haar helpt het ontbijt klaar te maken. En nee, geen commentaar, dat is haar wens. Iedereen keek me gedwee aan en knikte slechts. Ik zei tegen Lizzy: breng je kookboek maar want je zal vandaag veel moeten overnemen uit de boeken van Lila. Lizzy pakte haar kookboek en een pen en volgde mij naar de slaapkamer van Lila. Ze keek Lila aan en zei: wat jammer voor je. Lila keek haar aan en zei: dank je, maar ik wil dat vandaag niet meer horen. We hebben afscheid van mijn kinderen genomen en het was mooi, eerlijk en liefdevol. Dat was alles wat ik wilde. Ze liep naar de keuken samen met Lizzy en begon het ontbijt klaar te maken. Toen het klaar was ging ze aan tafel zitten en zei ze: dank jullie allemaal voor jullie medeleven maar nu moeten we verder. JJ en Gerrit blijven mij ondersteunen door deze crisis en als ik hulp nodig heb, vraag ik het aan de betreffende persoon. Ik wil niet zielig over komen, maar moet dit op mijn manier verwerken.

Het ontbijt werd in volledige stilte gegeten waarna ieder hun eigen bord en bestek in de vaatwasser deed. Lila pakte haar kookboek en zei tegen Lizzy: hier, begin maar met recepten over te nemen. Ze zei tegen Trudie: kan jij ervoor zorgen dat de stoomoven voorlopig niet gebruikt kan worden. Ik wil niet dat er iemand aan komt tot ik terug ben om mijn taken hier voort te zetten. Trudie keek haar aan en schreef op papier: daar zorg ik voor. Ze liep naar de zekeringkast en zette de zekering uit, maakte de draden van de oven los en zette daarna de zekering weer aan. Ze schreef op papier: de zekeringen zijn nog niet gemerkt, ze staan allemaal weer aan maar de betreffende heeft geen aansluiting meer. Lila zei: dank je. Nadat alles gedaan was vroeg ik aan Lila of ze in staat was om auto te rijden. Ze zei: ik wil dat eigenlijk aan Stella vragen. Ze liep naar Stella en vroeg: kan jij ons naar de kookwinkel rijden. Ik heb begrepen dat Gerrit daarnaartoe wil. Stella zei: natuurlijk lieverd.

Ze pakte haar jas, tas en sleutels en zei: ik ben klaar. Lila en ik pakten onze jas en ik mijn portemonnee en we vertrokken de winkel lag aan de Leopoldstraat en toen we er aankwamen was de winkel net geopend. Volgens mij waren wij de eerste klanten. We werden benaderd door een vrouw die ons vroeg waar we naar op zoek waren. Ik zei: ik moet een kwaliteit messenset hebben. De vrouw zei we hebben de Shinrai messen collectie hier, de top lijn is de Micarta, het is niet goedkoop, maar garandeert je vijfentwintig jaar onderhoud vrij gebruik. Ik keek de vrouw aan en zei: doe me die set maar. Ik zag ook het Gladiator koksmes in de vitrine liggen en zei: doe me daar ook maar twee van. De vrouw keek me aan en zei: ik zal er een slijpstaal van hetzelfde merk bij doen, dan blijven je messen in uitstekende conditie. Ik vroeg: heb je ook een paar fatsoenlijke snijplanken? Ze zei: ja ook die hebben we van hetzelfde merk. Moet je er een of twee van hebben? Ik zei doe er maar twee. En dan moet ik ook nog 2 crockpots hebben. De vrouw zei: ook die hebben we in diverse soorten. Ze zei: ik raad aan om de multicooker te pakken, daarin kan je ook braden, stomen en bakken. Hij heeft een inhoud van 5,7 liter die goed is voor ongeveer 7 personen.

Ik zei: 2 van die en doe ook de goedkope messenset van Shinrai met dezelfde messen als in de dure versie nog maar 1 keer. Lila keek me aan en ik zei: elke kok verdient haar eigen messenset. Die zijn persoonlijk en mogen door niemand anders gebruikt worden. Er is dus een set voor jou en een voor Lizzy. De vrouw keel me aan en zei: hij heeft gelijk. De messen gaan naar de hand van de kok staan. Toen alles bij elkaar gezocht was zei de vrouw: we zullen er nog een tweede slijpstaal en een slijpblok bij doen, die krijg je van ons. Ik betaalde met mijn creditcard en we zetten alles in de auto. Ik zei: nu nog even naar Henk om de namen in de snijplanken te laten graveren. Bij Henk aangekomen vertelde ik waarom ik de komende twee maanden niet kon komen voor instructies maar dat ik dit later zou inhalen. Een half uur later waren beide snijplanken voorzien van namen en vroeg ik Henk om contact op te nemen met Stella om een fatsoenlijke winkelindeling te maken en op de juiste plekken stopcontacten aan te laten leggen. Hij beloofde dit te doen en om tevens te komen kijken naar het huis en de winkel.

We vertrokken naar huis en daar aangekomen liet ik Lizzy de crockpots wassen. JJ en de rest kwamen kijken naar wat ik allemaal gehaald had. Ik vertelde hen dat de messensets door niemand gebruikt mochten worden behalve de set voor Lizzy die voor haar was en de set voor Lila die aan haar toebehoorde. Ik vroeg aan Trudie hoeveel werk het was om de oven nog een keer aan te sluiten. Vijf minuten later was het gedaan. Ik zei: ok, dan is het nu tijd voor de kookles. Mijn moeder keek me lachend aan en zei: nu, ga dan maar aan de kant staan. Ik zei: er komt niemand de keuken in behalve wij drieen. Ik begon met water te koken in de ketel en twee beef bouillonblokjes te pakken ik deed er een in een kop en een in de andere kop en goot er water over. Ik zei: laten oplossen. Ik zag Lizzy alles opschrijven. Toen de blokken opgelost waren liet ik beide vrouwen een kop in elke crockpot doen. Vervolgens pakte ik een fles rode en een fles witte droge wijn en goot een derde fles rode wijn in de ene crockpot en een derde fles witte in de andere.en zei tegen de vrouwen: zet de crockpot aan op de hoge stand van slow cooking. Dit werd gedaan en er kwamen steeds meer mensen kijken wat ik ging doen.

Ik pakte vier pakken met runderriblappen en gaf er twee aan Lila en twee aan Lizzy. Ik zei: snij deze in grote brokken en laat de vetrand eraan zitten, dat is voor extra smaak. Lila pakte een van haar messen en Lizzy volgde. Ze sneden het vlees zoals gevraagd en Lila merkte op: het verschil tussen dit mes en het mes wat ik normaal gebruik is enorm. Dit zijn pas echt goede messen. Moeder pakte een van de andere messen en een stuk papier en ging er langzaam met het mes langs en sneed er dunne reepjes mee. Ze keek me aan en zei: zorg dat je deze goed opbergt, want deze zijn inderdaad vlijmscherp. Loes en Juuls stonden met grote ogen te kijken toen moeder dat deed. Ik zei tegen Lila: nu dit vlees even aanbraden tot het net bruin is. Doe dit in olijfolie. Lila deed eerst dat van haar en toen het gedaan was zei ik: doe het maar in de crockpot. Hierna was het de beurt aan Lizzy die hetzelfde deed. Vervolgens, ging ik verder doe je elk twee laurierbladeren in de pot en toen dat gedaan was liet ik beide meiden elk drie witte zoete uien schillen en deze heel in de pot doen. Hierna volgden drie winterpenen in blokken gesneden en ook die gingen erbij ik zei: doe het deksel maar op de potten en dan gaan we verder.

We wasten 3 grote aardappelen en drie grote zoete aardappelen en kookte deze voor tien minuten. Ik liet het water afgieten en liet de aardappelen in aluminiumfolie inpakken en in een schaal in de oven leggen. Ik zei: twintig minuten op 220 graden. Dan uit de oven, de aluminiumfolie openen en kruidenboter erop smeren en dan weer inpakken. Mijn moeder keek mij aan en vroeg: hoe weet jij dit allemaal? Ik zei: deels door naar jou koken te kijken, deels van het internet en deels mijn eigen ideeen. Het begon inmiddels heel lekker te ruiken in de keuken en Lila vroeg me: wat kan je nog meer klaarmaken? Ik keek haar aan met een geile glimlach en zei: jou misschien. Ze moest hier hard om lachen. Het was de eerste lach die ze had laten zien. Ze zei: en daarbuiten, wat koken betreft? Ik zei: ik heb nog wel wat ideeen. Toen de crockpot twee uur had aangestaan liet ik deze openen en in beide een half blik gepelde tomaten doen en in de pot van Lizzy liet ik twee stukken steranijs doen. Die gingen alleen in de pot met de witte wijn. Ik zei: nu zetten we over een uur de stand naar laag en laten we de magie beginnen.

De aardappelen waren klaar en ik liet deze in de oven staan. Die warmen we straks weer op. Een klein uur later rook het hele huis naar ons eten. Ik zei tegen Lizzy: weet je hoe de rijstkoker werkt? Ze keek me aan en vroeg heel nonchalant: ben ik Chinees of ben ik een botte Hollander? Iedere Chinese vrouw weet hoe een rijskoker werkt. Hoeveel moet ik maken? Ik zei: een volle pan. Ze ging ermee aan de gang en ik liet Lila uit beide crockpotten een stukje vlees pakken om te proberen. Ze nam van beide een hapje en zei: nog een half uur, dan is het klaar. Ze gaf mij de rest van het vlees en ik was het met haar eens. Ik zei: pak de bruine suiker eens en deed in beide potten drie eetlepels bruine suiker. Loes vroeg: mogen wij ook proeven? Ik zei: doe je dat ook in een restaurant? Ga je daar ook in de keuken proeven? NEE, je moet maar wachten. Ik pakte een pot met zilveruitjes, goot het af en deelde de uitjes in tweeen en liet de uitjes in beide potten gaan. Ik keek even naar de saus en zei: maak maar vast wat maïzena aan in water en laat het daarin oplossen.

Na twintig minuten zette ik de oven weer aan om de aardappelen op te warmen en liet ik Lila de maïzena in de crockpotten doen. Het werd een mooie gebonden saus. Na nog tien minuten zette ik de crockpotten uit, deed het snoer eraf en bracht deze naar de tafel. Ook de schaal met aardappelen werd op de tafel gezet alsmede de pot met rijst. Op het aanrecht had Lila de borden klaargezet en het bestek klaargelegd. Ik zei: jullie mogen allemaal twee keer opscheppen. De eerste keer uit de ene pot met rijst, daarna de tweede keer uit de andere pot en mogen jullie de aardappelen delen. Toen iedereen hun eerste bord opgeschept had en aan tafel zat zei ik: voor we beginnen te eten, eerst even een kort gebed voor de kinderen van Lila. Er zat nog voldoende in de eerste crockpot om die avond er nogmaals van te snacken. Er werd gegeten en iedereen was het erover eens dat dit een eerste klas maaltijd was. Ik zei tegen Lizzy: ga jij eens wat glazen halen en schenk deze vol met trappist, dat hoort hierbij. Het maakte de maaltijd af. Hierna ging de tweede crockpot open en liet ik weer iedereen opscheppen en liet ik de aardappelen verdelen. Ik zei: als er niet genoeg aardappelen zijn, dan mag je er ook rijst bij doen.

Toen iedereen hun eerste hapjes in hun mond hadden kwamen de opmerkingen los: wow, dit is spectaculair, heerlijk, de anijssmaak maakt het heel apart. Mijn moeder en Stella zeiden beide: wij komen beslist vaker hier eten. Ik zei: maar ik ga niet altijd koken, dat alleen op afspraak. En niet elke week. Het moet speciaal blijven. Ik liep naar Lila en Lizzy toe en gaf hen beide een kus en zei: dank jullie voor deze speciale maaltijd. Lila keek me aan en zei: nee, ik wil jou hiervoor bedanken. Mijn dag tot nu toe is geweldig geweest. Ik keek haar aan en zei: ik ben trots op je en gaf haar nog een kus. JJ kwam naar ons toe en zei: wij doen de afwas wel. Lila zei: ok, maar van mijn messen blijven jullie af, net als van de messen van Lizzy. JJ vroeg: mag ik ze even bekijken? Lila zei: dat mag, maar ben voorzichtig, ze zijn nogal scherp. JJ nam een van de messen in haar hand en ging met haar duim over de scherpe kant. Ze sneed direct in haar duim. Ze keek naar Lila en die zei: ik had je gewaarschuwd. JJ stak haar duim in haar mond en kwam naar mij toe en liet het zien. Ik zei: kom maar meisje, papa zal er een kusje op geven, de pleister moet je zelf doen.

We gingen hierna in de woonkamer zitten en Lila kwam er ook bij zitten, althans voor het eerste uur waarna ze zei: sorry, verontschuldig me, maar ik moet nu even bij mezelf zijn. Ik nam haar bij de hand en vroeg of ik mee moest komen. Ze zei: nee, ik wil even met Lizzy praten. Lizzy ging met Lila mee de slaapkamer van Lila in en na een klein uur kwam ze terug en zei ze: jullie moeten ons excuseren. Ze nam mij bij de hand en mee naar de slaapkamer van Lila. Daar aangekomen zei Lila: ik wil dat jij vannacht samen met mij en Lizzy slaapt en ik wil dat je haar als mij ziet en doet wat je daarstraks tegen me zei. Ik vroeg wat dat was en ze zei: weet je nog toen ik je vroeg wat je nog meer kon klaarmaken? Wat was je antwoord ook weer? Volgens mij zei je: jou. Nu wil ik dat jij dat vannacht bij Lizzy doet en aan mij denkt. Ik keek haar aan en zei: en wat vindt Lizzy daarvan? Lizzy keek me aan en zei: dat wil ik graag voor haar doen. Ik zei: ik moet dit nog wel even met JJ overleggen. De deur ging open en JJ zei: er valt niets te overleggen. Ik heb Lila beloofd alles voor haar te doen en als zij dit nodig vindt, dan vind ik het ok. Ze zei: ik kan begrijpen waarom ze Lizzy vraagt, jij hebt helemaal geen emotionele band met haar en dus schaadt het onze relatie niet. Je hebt mijn zegen, laat haar, en Lila maar genieten van wat je met haar gaat doen.

JJ vertrok en liet mij achter met de twee vrouwen. Lila zei: maar ik houd jouw antwoord nog wel tegoed voor een keer als ik zover ben. Ik ging naast Lila op het bed zitten en begon haar te strelen. Ze duwde me van haar weg, stond op en trok haar kleding uit behalve haar slipje. Toen ik vroeg waarom ze die aanhield liet ze me het bloed zien. Ze liet Lizzy hetzelfde doen en samen kleedden de vrouwen mij uit. Ik ging op het bed liggen en Lizzy, klein gebouwd met kleine tietjes kwam tegen me aan liggen terwijl Lila met haar rug tegen de muur ging zitten en naar ons keek. Ze zei: nu wil ik dat jij haar laat voelen wat je mij hebt laten voelen, doe het zacht en laat haar genieten, op die manier geniet ik ook en als jullie straks klaar zijn met elkaar, dan wil ik tussen jullie in liggen. Ik wist niet goed hoe ik dit moest beginnen, maar Lila had Lizzy instructies gegeven en Lizzy begon mij zacht te strelen en ik deed hetzelfde met haar. Lila zei zacht: kus haar zoals je mij gekust hebt.

Voorzichtig begon ik haar te kussen en te beminnen. Af en toe maakte Lila een opmerking als: leer haar hoe een echte man een vrouw lief heeft, niet zoals de mannen die hiernaast komen. Ik was op mijn best bezig om het zo teder mogelijk bij Lizzy te doen. Ze zei zacht: laat haar deze keer rustig van je genieten, na morgen mag ik een week lang geen seks met je hebben, althans geen vaginale seks. Lizzy begon het tempo langzaam op te voeren tot ik voelde dat ze klaarkwam. Lila kwam naast me liggen en zei: ik hou zoveel van je en blijf het jammer vinden dat je JJ gekozen hebt, maar die keuze lag bij jou. Ik keek haar aan en vroeg haar zacht: zou jij dan mijn derde vrouw willen worden?

Ze keek me aan en vroeg: meen je dat echt? Ik zei: natuurlijk meen ik dat. Je komt toch al bij ons wonen, waarom zou ik mijn liefde niet met je delen? Mits je niet jaloers wordt op wat er reeds bestaat. Ze zei: dat zou nooit gebeuren, maar ik zou me zo vereerd voelen om dat voor jou te mogen zijn. Ik zei: Lizzy, ga jij JJ eens halen. Vijf minuten later kwam JJ binnen en ik vroeg haar direct: hoe zou jij het vinden als wij Lila ook in onze familie op zouden nemen. Ze keek ons aan en zei: ik had dit al veel eerder verwacht en ja, ik zou niets liever hebben dan mijn zus in onze familie. Ze ging met haar hoofd naar dat van Lila en gaf haar een lange tongzoen en zei daarna: welkom in onze familie. Lila lachte en zei: ik durfde het niet te vragen. JJ zei: waarom niet, je slaapt met hem, hebt seks met hem dan ben je toch al familie. Lila zei: maar zonder erkenning, dat heb ik nu wel. Jullie maken me zo blij. JJ zei: ik zal Trudie hier ook over inlichten. Ze zal hier ook erg blij mee zijn.

Lila vroeg haar: wie wil je dat er van ons tweeën het eerst zwanger wordt? JJ zei: dat bespreken we nog wel, zorg eerst maar eens dat alles weer ok met je is. Lila zei: ik wil toekijken hoe jij mijn man neukt. Lizzy keek naar mij en ging op handen en knieen zitten en zei: neem me als een hondje, neuk me hard en snel en spuit mijn kutje vol. Je hoeft je niet druk te maken, ik kan niet zwanger worden. En na wat jij vandaag voor mij gedaan hebt, mag je mij altijd en overal betasten. Ik ging achter haar zitten en drukte mijn pik diep in haar, greep haar kleine tepeltjes en begon haar hard te neuken. Ze kreunde en gilde: JAAAAHHHH HARDER HARDER OOOOHHHH. Ze kwam twee keer klaar voor ik haar kutje vulde. Ik trok me rustig uit haar en ging achter Lila liggen en Lizzy voor haar. Een uur later sliep Lila met een glimlach op haar gezicht. Ik hield haar buik vast en Lizzy had zich omgedraaid en speelde met de tieten van Lila. Ze lag slapend te genieten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4037 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie