BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 37

Toen Lila de volgende morgen wakker werd draaide ze zich om en zei tegen mij: ik ben bang voor wat er gebeuren gaat. Ik zei: maak je niet druk, ik ben bij je en houd je hand. Ze zei: mogen Trudie en JJ meekomen? Ik zei: meekomen wel maar niet de behandelkamer in. Dat wil je ook niet omdat het een hele emotionele ervaring gaat worden. Ik zei: en zodra de behandeling achter de rug is gaan wij naar hier terug, pak jij een tas met kleding en gaan we naar Waalre waar we voorlopig blijven. Overdag terwijl ik naar school ben blijft Stella bij je en de rest van de tijd zijn wij er met drieën. Lila zei: ik denk dat het goed is dat ik even niet door iedereen omringt wordt. Ik heb wat tijd voor mezelf nodig. Ik zei: dat begrijp ik, daarom doen we dit ook. En je kan altijd je telefoon gebruiken mocht je iemand willen spreken. Ik zei: iedereen uit bed, douchen en daarna ontbijt en naar het ziekenhuis.

Terwijl Lizzy en Lila onder de douche stonden liep ik naar Chi toe en vroeg haar of Lila een identiteitskaart had of een paspoort. Chi zei: ze heeft beide. Ik vroeg: mag ik die van je overnemen, je krijgt ze terug zodra ik klaar ben met Lila op het rechte pad te brengen. Chi pakte de documenten uit de kluis en gaf die aan mij. Ik deed ze in mijn cameratas en ging daarna ook even douchen. Lila stond op mij te wachten buiten de douche en zei: ik moet mijn man even wassen en moet ook even tegen je zeggen dat ze straks in het ziekenhuis wel zullen staan te kijken. Ik vroeg waarom en ze zei: mijn kut zit nog vol zaad. Ik zei: dat zal Jose een zorg zijn. Ze zal dat vast wel vaker gezien hebben. Nadat ik gewassen was door Lila en afgedroogd was gingen we ons kleden en naar ons huis. Trudie liep naar Lila toe en gaf haar een kus en een stuk papier waarop ze geschreven had: welkom in onze familie zustervrouw. Lila gaf haar een kus terug en zei: ik wil dat jij, samen met JJ en Gerrit meegaan naar het ziekenhuis. Trudie knikte direct ja en JJ, die het gehoord had zei: probeer mij eens weg te houden.

We hadden ontbijt en ik zei daarna tegen mijn moeder: ik weet niet hoelang het duurt, maar ik wil dat jullie klaar zijn om naar huis te gaan als wij terugkomen. Lila liep naar mijn moeder en zei: vanaf gisterenavond ben ik door je zoon en Trudie en JJ gevraagd om bij hen in de familie te komen als tweede zustervrouw. Mijn moeder keek me aan en zei: dat vind ik beter dan hoe de situatie was. Maar even wat anders, kunnen wij de restanten van je eten van gisteren meenemen? Zo niet, dan heb jij vanavond kookdienst. Ik keek Lizzy aan en die begon direct het restant in plastic containers te doen en ze in te pakken. Ze liet een klein beetje in een diep bord lopen en begon ervan te eten. Ik zei: je weet nu hoe het moet, eet het met rijst. Trudie, sluit jij de stoomoven nog even uit? Vijf minuten later was dat gedaan en stonden we klaar om naar het ziekenhuis te gaan. Daar aangekomen mochten we direct de behandelkamer in en kwam Jose. Die zei meteen tegen Trudie en JJ: jullie mogen niet bij de procedure blijven, dat is veel te emotioneel.

JJ en Trudie gingen naar het restaurant in het ziekenhuis en Lila mocht zich van onderen ontkleden en op de tafel gaan liggen. Haar benen werden in beugels gelegd en Jose kwam met vier pilletjes en zei: ik moet deze bij je inbrengen. De komende week zal Gerrit je andere twee gaatjes moeten gebruiken. Ik keek Jose aan en zei: ik kan me wel een week inhouden. Jose zei: maar zij zich misschien niet, er komen veel emoties naar voren. Ik keek Jose aan en vroeg haar even mee uit de kamer te komen. Eenmaal buiten de kamer vroeg ik haar waar de dichtstbijzijnde juwelier zat. Jose zei: dat is heel makkelijk, je gaat de uitgang uit, linksaf, eerste straat links, daarna eerste straat rechts, halfweg de straat zit een goede juwelier. Ik zei: zeg jij tegen Lila dat ik met tien minuten terug ben. Ik moet even met JJ praten. Ik liep naar het restaurant en zei: JJ, kan jij even naar de juwelier gaan, bij de uitgang linksaf, eerste straat links daarna eerste straat rechts, halfweg zit een juwelier. Ik wil dat jij daar een 18 karaats ketting haalt die lang genoeg is dat de hanger die eraan moet op haar hart gedrukt kan worden. Dan moet je verder nog een hartvormig hangertje eraan laten maken met aan een kant de namen: Jonathan, Georgia en Joshua en aan de andere kant: JJ, Trudie en Gerrit. Het maakt niet uit wat de kosten zijn zolang het maar binnen vier uur klaar is. Dat is de verwachte tijd dat het nog gaat duren.

JJ zei: ik zat ook aan iets dergelijks te denken, maar dit is perfect. Ze nam Trudie bij de hand en vertrok en ik ging terug naar Lila. Lila lag nog steeds met haar benen in de beugels en begon nu haar weeën te krijgen. Jose zei: we zitten goed op schema. Het duurde nog bijna een uur voor de eerste vruchtzak uit haar kwam met het nodige bloed. Op dat moment stond JJ in de juwelierszaak en pakte ze de hand van Trudie. Ze zei: mijn babys voelen dat er iets gebeurt. Schrijf de tijd op. Een half uur later kwam de tweede vruchtzak uit haar en een kwartier daarna de laatste. Jose zei: blijf maar lekker liggen want ik vermoed dat je zo meteen ook nog een deel van je placenta gaat uitpersen. Ik hoop dat hij er compleet uit komt, maar meestal komt het in delen. JJ zei tegen Trudie toen de babys de tweede en derde keer sterk begonnen te bewegen: schrijf de tijden op. Ik stond naast Lila maar kon niets zien omdat er een scherm over de buik van Lila stond. Jose zei: dit wil je niet zien, ik word er nog steeds onpasselijk bij elke keer dat ik dit mee moet maken. Ze zei verder: je zal de komende week nog veel bloed verliezen en veel pijn hebben. Je mag hiervoor alleen paracetamol voor gebruiken. Ik vroeg: helpt het als ik mijn been over haar buik leg als ze slaapt? Het doet haar veel goed als ze ongesteld is.

Jose zei: daar heb ik geen idee over, je kan het proberen en me later laten weten hoe dat gaat. Mijn telefoon ging over. Het was JJ en ze had de ketting bij haar. Ze vroeg of ze die even mocht afgeven. Jose zei: geef hem maar aan mij, dan geef ik hem aan Gerrit. Ze liep naar de deur en nam het doosje in ontvangst en gaf het aan mij. Ik haalde de ketting uit het doosje en zei tegen Lila: til je hoofd eens wat omhoog. Ze deed dit en ik deed haar de ketting om. Ze vroeg wat het was en ik liet haar de hanger zien. Ik zei de ketting is lang genoeg om het hangertje boven jouw hart te hangen. Ze bekeek het hangertje en begon te huilen. Ik zei: ik dacht dat het je zou opvrolijken. Ze zei: nee, dit is van blijdschap. Het laat zien hoeveel jullie van me houden. Jose kwam kijken en zei: dat is het mooiste wat ik ooit gezien heb. Ik zei: dat is wat een man en zijn twee vrouwen over heeft voor zijn derde vrouw. Jose keek me verbaasd aan en ik zei: we hebben besloten dat zij een zustervrouw wordt. Jose zei: dat mag helemaal niet hier in Belgie. Ik zei: ik heb maar een echte vrouw maar Trudie en Lila zijn, met toestemming van mijn vrouw mijn harem. Het werkt voor ons.

Lila kreeg weer een flinke wee en er kwamen brokstukjes met bloed naar buiten. Jose zei: daar komt een deel van de placenta. Na nog een half uur kwam er nog een deel en Jose zei: dit kan een paar dagen duren. Je krijgt van mij een pak nacht maandverband mee. Als je over een week nog steeds hevig bloed moet je het laten weten. Ze hielp Lila uit de stoel nadat ze de bak met bloed en vruchtzakjes had weggereden en hielp haar om haar panty aan te trekken. Hierna volgde haar rok en mocht ze in een rolstoel uit de behandelkamer. Jose gaf haar ook een doos met sterke paracetamol tabletten mee en zei: je mag hier elke vier uur een innemen. Buiten de behandelkamer stapte JJ naar Jose toe en zei: mag ik je wat vreemds vertellen? Ze vertelde wat er de nacht ervoor gebeurd was met haar babys en vertelde ook wat er bij de juwelier gebeurd was. Jose vroeg naar de tijden en Trudie liet haar het papier zien. Jose stond met grote ogen naar het papier te kijken. Ze zei uiteindelijk: jullie moeten wel een hele speciale band met elkaar hebben. Dit zijn de tijden dat de vruchtzakjes uit Lila kwamen. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. Eerst het verhaal van Trudie met haar voorspellingen en daarna dit. Ik sta perplext. Lila vroeg om beurten of JJ, Trudie en ik even naar haar toe konden komen en gaf ons alle drie een kus.

Ze trok Jose ook naar haar toe en zei: dank je voor de goede zorgen en gaf ook haar een kus waarna we met de rolstoel, die door Jose zelf werd geduwd naar de uitgang gingen. Lila had de hanger tegen haar borst gedrukt en hield die er vast tegenaan. Trudie haalde de auto en Jose zei: als er iets is, Loes heeft mijn privé nummer, vraag het maar aan haar zodat je me dag en nacht kan bereiken. Trudie had de auto inmiddels voor de uitgang gereden en JJ ging samen met Trudie voorin terwijl ik op de achterbank zat en Lila op mijn schoot liet liggen. Op weg terug naar huis vroeg Lila of ik de hanger op haar hart wilde drukken. Ik stak mijn hand in haar bloes, pakte de hanger en nam die in mijn hand en drukte die zacht op haar rechter borst. JJ die half achterom zat te kijken zei: geen wonder dat je een slecht punt voor je biologie hebt. Haar hart zit onder haar andere tiet. Lila lachte zacht en zei: dat weet hij, maar ik vind het niet erg als hij even met mijn tieten speelt. Ik miste dat eerlijk gezegd best wel.

Ik kneep even zacht in haar tepel en ze zei: niet zo, strelen mag, knijpen niet. Ik bracht de hanger naar haar andere tiet en legde mijn hand erover. Ze zei: ik voel de liefde van jullie allemaal. En ik weet dat mijn kinderen het ook wisten. Eenmaal thuis aangekomen gooide ik mijn spullen in de auto van Stella. Ik zei: voor we vertrekken moet ik nog wat tegen jullie allemaal vertellen. JJ, Trudie en ik hebben besloten dat Lila mijn derde vrouw wordt. WAAATT klonk het uit diverse monden. Ik zei: ik ga jullie laten zien waarom. Kom maar allemaal rond JJ zitten. Ik zei tegen JJ: open jij jouw broek eens en trek je shirt eens omhoog. Nu moet ik twee vrijwilligers hebben. Mijn moeder en Juuls melden zich. Ik zei: trekken jullie allebei jullie bloes uit en doe je bh af. Mijn moeder keek me aan en ik zei: ik verklaar zo meteen alles. Ik zei tegen mijn moeder: ga jij eens naast JJ zitten, leg een hand op haar buik, en de rest moet ook een hand op de buik van JJ leggen. Ik zei tegen JJ: leg jij jou hand nu eens waar het hart van mijn moeder lag.

Ze deed dit en ik zei: wat voelen jullie op de buik van JJ? Het antwoord was: niets. Ik liet mijn moeder van de plek naast JJ weggaan en ik ging op haar plaats zitten. Ik zei tegen JJ leg je hand eens op mijn hart. Iedereen voelde direct de bewegingen in de buik van JJ. Ik stond op en liet Juuls naast JJ zitten en herhaalde wat er gebeurde, weer zonder enige beweging in de buik van JJ. Nu was het de beurt van Trudie en plots was er weer volop beweging. Iedereen zei: dat is vreemd. Ik liet nu Lila naast JJ zitten en deed haar ketting af. JJ legde haar hand op de borst van Lila en weer volop beweging. Ik zei: en nu voor de finale, ik deed de ketting weer om bij Lila en liet deze boven haar hart liggen. JJ legde haar hand op de ketting en de reactie in de buik was nu zelfs zichtbaar in de buik van JJ. Ik zei: en dat is de reden waarom wij besloten hebben om Lila bij ons in ons leven te betrekken.

De kleding voor Lila, mijn cameratas en het eten van de dag ervoor werden in de auto gezet en ik zei: zullen we dan maar gaan? We rijden via Leuven en Achel, want ik wil thuis ook een voorraad trappist hebben. Lila zei: dat is goed, want dan kan ik onderweg ook mijn maandverband wisselen. We vertrokken na van iedereen afscheid te hebben genomen. Bijna twee uur later kwamen we aan in Achel waar Lila direct naar de wc ging om haar maandverband te wisselen. Ze kwam terug en zei: het is meer bloed dan bij een normale ongesteldheid en er zaten brokjes in. Ik zei: dat zijn delen van je placenta en die zul je de komende dagen nog wel vaker zien. We zetten twee kratten trappist in de auto en ik vroeg: moeten we nog langs je moeder? Stella zei: ik denk dat we daar even langs moeten om te vertellen wat er gebeurd is. Ik keek Lila aan en zei: is dat ok bij jou? Lila zei: ja, het is beter als ik het vertel aan iedereen. We reden naar Bergeijk en kwamen aan bij Emma en Riet. Die zagen beide dat Lila heel bleek zag en vroegen wat er aan de hand was.

Nadat alles uitgelegd was zei ik: ik neem Lila voorlopig onder mijn hoede tot ze weer haar oude zelf is. Ik weet niet hoelang dat duurt, maar zowel JJ als Trudie hebben mij alle vrijheid gegeven. Nu wil ik jullie vragen of jullie af en toe eens kunnen gaan kijken hoe het met mijn andere twee vrouwen gaat. Emma vroeg: andere twee? Ik zei: ja sinds gisteren hebben wij drieen besloten dat het een goed idee is als Lila straks bij ons deel uitmaakt van onze familie. Toen Stella vertelde wat er plaats gevonden had met iedereen erbij zei Emma: ik heb wel eens eerder een soortgelijk verhaal gehoord, maar er nooit echt in geloofd. Stella zei: ik geloofde het ook niet direct tot ik het zag, met eigen ogen. Nu ben ik ervan overtuigd dat dit echt bestaat. Na een klein half uur vroeg Lila of ze het erg vonden als wij zouden gaan want ze begon zich niet lekker te voelen. Emma zei: dan gaan, zorg dat je genoeg rust krijgt en jij zei ze tegen mij: jij zorgt voor haar zoals het hoort. Ik wil geen klachten meer over je horen. Ik zei: maak je niet druk, ik heb van mijn fouten geleerd.

We vertrokken en waren drie kwartier later thuis waar ik Lila de trap op droeg en op bed legde. Ik gaf haar nog een paracetamol en ging bij haar liggen. Ik vroeg of ze wat te eten of drinken wilde maar ze zei enkel: trek mijn kleren uit en jij die van jou en leg je been op mijn buik. Ik deed dat. Lila lag op mijn arm met mijn been op haar buik. Ze nam mijn hand en legde die op de hanger op haar borst en zei: hou me goed vast alsjeblieft. Ik deed dat en een kwartier later lag ze vredig te slapen. Een paar uur later maakte ik haar wakker en liet ik haar het maandverband wisselen, het oude begon te lekken. Lila zag de bloedvlek op mijn laken en wilde het direct verschonen. Ik hield haar tegen en zei: ga terug liggen zodat ik mijn been weer op je buik kan leggen. Dat laken kan morgen ook verschoond worden. Ze ging weer op mijn arm liggen en pakte mijn hand en zei: wil je mij even lekker strelen? Ik deed wat ze vroeg en na tien minuten sliep ze weer.

Vier uur later werd ze weer wakker en zei ze: ik zou best wel wat te eten lusten. Ik zei: kom dan gaan we naar beneden. We liepen zacht naakt de trap af om naar de keuken te gaan maar zagen door de openstaande deur dat mijn moeder en Stella volop in een standje 69 lagen en elkaar aan het verwennen waren. Ik deed de deur verder open en zei: jullie hoeven niet te stoppen, wij willen enkel wat gaan eten in de keuken. Beide vrouwen verschoten enorm en kwamen direct van elkaar af en probeerden elkaar met kleding te bedekken. Ik zei: waarom doen jullie dat? Ik heb jullie beide meer dan eens naakt gezien, en bovendien zijn wij ook naakt, behalve het slipje van Lila omdat ze bloedt. Mijn moeder keek Stella aan en zei: dat is ook weer zo. Zal ik het eten van gisteren opwarmen? Er is nog genoeg voor ons alle vier. Lila zei: ja lekker. Ze keek mij aan en vroeg: mag ik nu ook trappist drinken? Ik keek haar aan en zei: jij mag dat, maar met mate en Stella mag maar een glas hebben.

Stella dekte de tafel en mijn moeder bracht het opgewarmde eten. Ik pakte twee literse flessen tripel en bracht die naar de tafel en haalde daarna 4 glazen. We aten en dronken en gingen daarna samen in de woonkamer zitten. Ik zat tussen Lila en mijn moeder in en Lila fluisterde in mijn oor: mag ik jou eens met je moeder sex zien hebben? Ik zei: ik zit nog in de strafhoek, ik denk het niet? Lila ging voor me langs en keek mijn moeder aan en zei: moeder, ik wil jou vragen of ik jullie samen seks mag zien hebben? Moeder keek haar verbaasd aan en vroeg waarom? Lila zei: omdat hij de komende week niets aan mij heeft en omdat ik niet wil dat zijn leidingen verstopt raken. Stella keek moeder aan en zei: ik dacht dat hij straf had? Waarop moeder zei: ik denk dat hij gisteren en vandaag harder gestraft is dan welke andere straf wij hem kunnen opleggen. Je hebt gelijk zei Stella, maar wat moet ik doen als jullie met elkaar bezig zijn? Lila zei: als jullie het erover eens kunnen worden mag jij samen met mij in bed komen liggen en ga ik jou verwennen.

Mijn moeder bracht haar hand naar mijn kruis en zei zacht: ik heb je gemist. Ze pakte mijn pik zacht vast en zei: jouw kamer of die van mij? Ik zei zacht: we kunnen ook allemaal hier blijven en begon zacht de tieten van mijn moeder te strelen. Lila kwam van de bank af en ging tussen de benen van Stella zitten. Ze pakte de handen van Stella en begon haar tieten ermee te strelen. Ze zei tegen Stella: je bent niet de eerste vrouw waarmee in geslapen heb of waarmee ik seks heb gehad. Mijn moeder keek me aan en vroeg: wil je eerst even lekker bij mij aan de borst? Ik knikte en ging op haar schoot liggen en terwijl ik aan haar tepel zoog begon moeder me heel langzaam af te trekken. Stella en Lila keken toe hoe wij bezig waren. Stella kuste Lila in haar nek en Lila draaide zich om en kuste haar terug. Eerst zacht en teder maar langzaamaan met steeds meer passie. Stella vroeg haar hoever ze mocht gaan en Lila zei: je mag alles met me doen, maar mijn slipje blijft aan. Stella kwam uit de stoel en ging naast Lila zitten en begon nu zacht met haar tieten te spelen. Ze vroeg: mag ik je tepels proeven? Lila knikte en streelde de kut van Stella zacht. Stella nam de eerste tepel in haar mond en Lila zei: niet bijten, daar zijn ze veel te gevoelig voor. Stella knikte en begon zacht aan de tepel te zuigen.

Lila spreidde de benen van Stella en begon zacht over het clitje te strelen en Stella kreunde met haar mond vol. Mijn moeder had mij inmiddels zover dat ik op het punt stond om klaar te komen. Ze gaf nog een paar trekjes en zei: kijk, hij komt. Beide vrouwen keken toe hoe ik het lichaam van mijn moeder vol spoot. Straal na straal gingen over haar nek, tieten en buik. Toen ik uitgespoten was kwam Stella naar moeder en likte ze alle zaad op. Lila was in de stoel van Stella gaan zitten en Stella trok me op de grond. Ze zei: je mag je moeder neuken en mij likken terwijl je vrouw toekijkt. Moeder kwam van de bank en ging over me heen zitten en liet zich heel rustig over mijn pik zakken. Ze zei: nu bepaal ik hoe ik je ga neuken.

Stella was naar mijn hoofd gekropen en liet haar kut over mijn mond zakken. Ik begon haar direct verwoed te likken terwijl mijn moeder langzaam op mijn pik wipte. Lila kwam uit de stoel en ging eerst achter Stella zitten om met haar tietjes te spelen en een kleine tien minuten later toen Stella klaargekomen was stond ze op en ging ze achter moeder zitten en begon haar ook te strelen. Ze zei tegen Stella: morgen draaien we de situatie om en mag jij met hem neuken. Het duurde nog tien minuten voor mijn moeder heftig klaarkwam op mijn pik en daarna na nog tien minuten voor de tweede keer klaarkwam waarna ik kort daarna haar kut volpompte met vers zaad. Stella was intussen ook nog een keer klaargekomen en klom daarna van mij af om de kut van moeder leeg te eten. Toen ze daar een klein kwartier later mee klaar was zei moeder: dit heb ik enorm gemist. Die lekkere dikke pik van je in mijn kut te voelen. Stella zei: ik kan niet wachten tot morgen.

Beide vrouwen kwamen naar Lila en bedankten haar met een lange tongzoen. Ik keek Lila aan en zei: wil jij nog een glas tripel? Ze knikte ja en ik goot voor haar, moeder en mezelf nog een glas in en toen we die leeg hadden gingen we terug naar bed, moeder en Stella kussend met elkaar achterlatend. Ze keek me aan toen we op het bed lagen en zei: zie je dat ik niet jaloers ben? Ik zei: ja dat heb ik gemerkt. Ik hoop dat je snel beter bent, dan kunnen wij ook weer met elkaar vrijen en neuken. Lila zei: ik doe mijn best. Ze verving het maandverband weer en kwam daarna weer bij me liggen. Ze zei: ik ben een beetje tipsy van de tripel. Misschien moet ik wat minder drinken. Ik zei: maar dan zal je vannacht goed slapen. Ik kroop dicht tegen haar aan en hield haar hanger tegen haar tiet en zei: je bent een schat. Ze hoorde me niet eens meer. Ze sliep direct.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4653 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie