BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Huisvesting voor Studentes (slot)

Rafaella en Basti seksen er weer lekker op losKOEKJE VAN EIGEN DEEG

Er gaan zo een dag of zes voorbij, ik blijf veel aan Michèle denken en ik begin me bijna schuldig te voelen tegenover Rafaella. Het is vrijdag en ik ga haar vandaag maar weer eens opzoeken. En dan blijkt dat we ‘twee zielen één gedachte’ zijn, want zowat op het moment dat ik dat bedenk loopt mijn ‘Italian sister in crime’ mijn appartement binnen.

Achterstand inhalen

Rafaella

Ik heb hard gewerkt en omdat het bijna weekend is en ik Bastiò al even niet gezien heb ga ik naar ‘m toe voor een wijntje. We kletsen wat maar al gauw merk ik dat hij een beetje anders dan anders is, alsof hij iets voor me achterhoudt. ‘Allora Bastiò, is er iets? Ben je niet lekker? Heb je seks nodig?’ Dan vertelt hij over Michèle en dat hij haar leuk vindt. Wat ik weer zie is die verlegen jongen van een tijdje terug en ik kan er niks aan doen, ik moet er echt een beetje om lachen. ‘Va bene, dat maakt toch niks uit Bastiò. Ik ben echt niet jaloers hoor, zolang je maar mijn seksmaatje blijft. We hebben hier nog veel meiden op voorraad.’

We kletsen nog een tijdje door over liefde en aantrekkingskracht en zo en dat ik niet verliefd ben maar hem wel héél leuk vind en hem niet kwijt wil. Ik zie de opluchting op zijn gezicht, delizoso….
Ik ga naast hem op de bank zitten en sla mijn arm om zijn nek, trek hem close tegen me aan. Meteen kroelt Bastiò zijn gezicht tegen mijn borst, zijn hand verdwijnt onder mijn jurkje en al snel komt van het een het ander. Het is ook alweer even geleden, alleen wij tweetjes samen.

Bastiaan

Het lucht me op dat Rafaella niet verliefd is op mij, ik zat er echt over in. Ik wil heel graag bevriend blijven en seks hebben, daarom is het fijn haar weer eens alleen voor mezelf te hebben. Onder haar jurkje streel ik haar zachte en toch stevige bovenbenen, zo glad en fijn als haar huid voelt! Als mijn hand bij haar slipje is aangekomen glip ik erin en voel al snel dat ze wetwetwet is. Ik kijk Rafaella aan, ze knipoogt en dat voel ik als een signaal dat we allebei willen. Ik sta op, kleed me uit en voor ik verdere actie kan ondernemen legt Rafaella haar hand om mijn pik en streelt en masseert hem. Dan trekt ze me naar zich toe en neemt mijn groeistaaf in haar mond. Ze likt er zachtjes aan, sabbelt er wat op, pijpt me, niet echt diep, gewoon om me wat op te geilen. En dat lukt behoorlijk goed, mijn paal staat al snel stijf in top.

Rafaella

Hmm, ik heb Bastiò gemist en vooral dat mooie lange apparaat van hem. Zoals het nu voor mijn ogen klaar voor gebruik staat. Snel trek ik mijn jurkje, slipje en beha uit en ga languit op de bank liggen. Ik trek mijn benen op, doe ze iets uit elkaar en Bastiò weet wat hem te doen staat. Hij nestelt zich tussen mijn benen en likt mijn gleufje linea-erecta richting het kutjes-Walhalla. Ondertussen brengt hij zijn armen tussen mijn benen door omhoog en streelt, kneedt en masseert mijn tietjes en tepels, su di giri emozionata, als hij zo mijn tietjes en klitje als een soort van geil driehoekje bewerkt jaagt hij me rechtsreeks naar een orgasme! Ik trek aan zijn haar en snel komt Bastiò omhoog. Hij kijkt me diep aan, plaagt me een beetje door even niks te doen, maar als ik dan een keer mijn dijen flink klem zet tegen zijn heupen er tussenin grijnst hij belust en komt dan in actie. Bastiò zet zijn pik voor mijn kutje en glijdt er langzamer dan langzaam in, millimeter voor millimeter en zo lijkt er geen einde aan te komen want het zijn dus wel tweehonderdentwintig héle millimeters die zo bij mij naar binnen moeten.

Bastiaan

Onbegrijpelijk dat het áltijd maar dan ook écht áltijd zó fijn is om het kutje van een meisje binnen te gaan. De warmte, het welkome, het diepe, het zachte, het vochtige, het totale contact, nooit zal ik dit gewoon gaan vinden, altijd zal dít het mooiste zijn wat er is. En zo ga ik Rafaella binnen en hoe dieper ik in haar kom hoe harder ik moet werken want nog steeds is mijn pik eigenlijk te lang voor haar. Voor de laatste millimeters moet ik een beetje gemeen worden, ik draai en wrik met mijn heupen, trek me een stukje terug, ram me dan weer hard naar binnen en dan, eindelijk, ben ik er. Mijn hele boor heeft de diepte van haar goudmijntje opgevuld, het boren en drillen en heien en rammen, op zoek naar haar goudklompjes, kan beginnen.

Rafaella

Oef, dat deed toch weer even pijn. Maar het is wel een soort van pijn die me nóg geiler maakt. Ik open me zo ver mogelijk voor Bastiò en hij helpt me door zijn handen in mijn knieholten te zetten, vervolgens er met gestrekte armen op te leunen en me dan te gaan neuken. Ik kijk hem aan, even stopt Bastiò om een lieve zoen te geven en zet er dan de beuk in, anders kan ik het niet noemen. Steeds trekt hij zich behoorlijk terug uit mij en ramt zijn palo weer naar binnen, in een woest tempo. En iedere keer weer raakt hij alle zenuwen die er te raken zijn, het lijkt alsof mijn hele kutje over haar totale lengte in een soort van veenbrandje wordt gestoken, ieder moment kunnen de vlammen uit slaan.

Bastiò begint ondertussen flink te zweten, zijn van het vocht glimmende lijf boven mij is zo mooi om te zien, al die spieren die hij steeds weer aanspant, de kracht die hij daarmee diep ín mij over brengt, zijn paal die mijn hele lijf bij iedere diepe harde stoot een beetje omhoog schuift, zijn gezicht dat geconcentreerd boven mij aan het werk is, het puntje van zijn tong dat af en toe een beetje tevoorschijn komt, hmm, eccito lekkere jongen!

De vuurbolletjes in mijn buik beginnen alweer behoorlijk te stuiteren. Een voor een razen ze richting mijn kutje en voor ik het besef knallen ze uit elkaar en jagen ze me zo een oer-orgasme in, ohw, dit was dus echt te lang geleden! Bastiò voelt wat er in mij gebeurt en ook hij schiet zijn eerste zaad al in me, als een brandweer die zijn zelf eerst hoog opgestookte fikkie blust, domare Bastiò, blus me maar, mmm!

Bastiaan

De wrijving en de hitte in Rafaella’s lijf maken dat ik haar snel achterna ga, ik kom klaar alsof het al tijden geleden is. Mijn ballen hebben zich blijkbaar goed gevuld de afgelopen dagen want straal na straal zaad schiet ik in Rafaella’s bloedhete schachtje, ik kan er niet genoeg van krijgen. En lang nadat mijn zaad al volledig in haar terecht kwam blijf ik mijn pik op en neer bewegen in dit geile sekswijfje, ik kan me gewoon niet uit haar terugtrekken. Na afloop liggen we lang close tegen elkaar, drinken nog een wijntje, neuken nog eens maar dit keer traag en loom en rustig en genietend en maken tot slot plannen om weer wat meisjes ons bed in te lokken.

Verder met de lijst

Bastiaan

De drie daarop volgende vrijdagen weten we steeds op de vertrouwde manier een meisje te strikken, eerst Jacky, daarna Anna en de laatste, afgelopen week, was Theresa. Genieten was het en vandaag is het de beurt aan Nina. Ze heeft wel wat weg van Rafaella, ook vrij lang, sportief lijf, lange donkere haren, diepbruine ogen, ik verheug me erop! Gisteravond heb ik het briefje in haar bus gedaan dat ik vanmiddag om vier uur langskom en ze staat netjes op tijd voor me klaar. Zodra ik de gebruikelijke act van me nat sproeien uitvoer verschijnt Nina in de deuropening van de douche: ‘Oei Bastiaan, wacht, ik draai snel de hoofdkraan dicht.’ Even later is ze terug met een handdoek en als ik haar vraag droge kleding in mijn kamer te gaan halen zegt ze liefjes: ‘hoeft niet, joh. Ik heb hier nog een kamerjas van mijn ex, die is zo’n beetje even groot als jij.’

Oeps, dit loopt dus even anders, zit Rafaella voor niks te wachten in mijn kamer. Nou ja, vraag ik haar straks zélf wel mee te gaan voor een wijntje. Nina staat te kijken terwijl ik me uitkleed en als doordat ‘al mijn boxers in de was zijn’ mijn pik in beeld komt begint ze te gillen: ‘Hey joh, wat doe je nou, ga je me verkrachten of zo?’ en vreemd paniekerig wijst ze op mijn pik, dat ik die meteen moet bedekken en maakt dat ze wegkomt. Nou nou, preuts hoor, maar als ik na al dat gedoe de kamerjas heb aangetrokken komt Nina terug en is van al haar stress ineens niks meer te merken.

‘Bastiaan, sorry voor mijn reactie’ zegt ze dan. ‘Kom eens even kijken als je wilt?’ Ik volg haar naar haar slaapkamer waar ze tot mijn schrik een still van mijn blote lijf op haar tv-scherm laat zien. En het blijkt dat het een filmpje is dat precies laat zien hoe ik me voor haar ogen uitkleedt en met mijn pik pal voor haar gezicht in beeld kom. En ja, haar paniekerige reactie is ook goed te horen.

De rollen omgedraaid

De trut, ze vertelt hoe ze met een in de douche gemonteerde camera alles heeft opgenomen. ‘Denk jij nou echt, Bastiaan, dat die Italiaanse griet en jij maar hun gang kunnen blíjven gaan? Zien wij er zo stom uit? Al na een paar keer ging hier het verhaal rond hoe jullie te werk gaan. Vanaf nu hebben de meiden hier de macht in handen en sommigen willen heel graag met je neuken, maar dan wel onder hún voorwaarden, snappie? En nou hup jongen, uit die kamerjas en mijn bed op. En zodra je tegensputtert bel ik je baas, dus hou je koest.’ Sjitsjit, ik zit echt in de trubbels…

Gehoorzaam doe ik de kamerjas uit en ga op mijn rug op Nina’s bed liggen. Maar eerlijk even, geil is dit ook wel, mijn pik is al best weer aanwezig. Want sorry hoor, welke jongen wil nou níet door een meid min of meer verkracht worden? Nina bindt mijn handen en voeten met sjaaltjes vast aan de spijlen van haar bed en eerlijk gezegd voel ik meteen al dat het slappe knoopjes zijn, als ik wil ben ik in no time los. Maar dat wil ik niet, ik wil weten wat er gaat gebeuren. Nou, helemaal top, het eerste wat er voor mijn ogen afspeelt is dat Nina zich uitkleedt. Ze is wat Rafaella en ik al dachten een ongelooflijk mooie meid, mijn pik is spontaan volop aanwezig als ik haar zo bekijk. Met kleding aan zag ik al wel dat ze een mooi strak lijf heeft maar zo bloot is ze echt een beauty. Een leuk gezichtje, behoorlijk grote stevige tieten, platte buik, soort van sixpackje zelfs, mooi kaal geschoren spleetje, stevige billen, lange benen, ik heb er niks op tegen om door haar te worden gepakt.

Nina klautert ook op bed en buigt zich over me heen, neemt mijn pik in haar mond en zuigt hem nog stijver dan hij al was. Dan hurkt ze boven me, maakt met wat spuug haar kutje goed nat en laat zich over me heen zakken. Niet te geloven, bedenk ik me, ik word verkracht! ‘Ohw, deze is groot zeg’ kreunt Nina, ‘dit is te lang geleden.’ Zuchtend en kreunend spietst ze zich steeds verder op me en net als de andere meisjes heeft zij ook moeite me helemaal in zich te nemen. Maar ze zet door en op een gegeven moment is mijn pik volledig door haar lijf opgenomen, onze lijven raken elkaar. Met haar ogen dicht zit Nina een tijdje te wennen en dan begint ze op me te wippen. In een slow tempo komt ze steeds omhoog zodat ik ongeveer de helft van mijn pik tevoorschijn zie komen en laat zich dan weer zakken. En zo door. Doordat ze zo traag beweegt voel ik ieder plooitje en ribbeltje van haar kutwandjes langs mijn pik bewegen en op de een of andere manier wordt die daardoor steeds gevoeliger.

Maar voordat ik me helemaal laat meeslepen moet ik toch wel iets aan deze situatie doen want ik heb er geen zin in om me te laten chanteren, dat kan ik niet gebruiken. Omdat Nina met haar ogen dicht in de weer is weet ik ongezien m’n handen los te wurmen en voor haar totaal onverwacht kom ik omhoog en neem haar op mijn schoot in een houdgreep. Ze gilt en krijst dat ik een klootzak ben en haar los moet laten maar dat was ik toch eigenlijk niet van plan. Omdat ze klemvast op mijn lange staaf zit kan ik haar redelijk gemakkelijk met één arm om haar heen in bedwang houden en frummel ik met mijn andere hand eerst mijn ene voet los en daarna de andere. Dan pak ik stevig in een houdgreep en draai ik ons samen om zodat Nina nu op haar rug ligt, met mijn pik nog steeds diep in haar nu open gespreide lijf.

De rollen opnieuw omgedraaid

En nu is het mijn beurt haar vast te binden. Als ik haar beide armen heb vastgezet trek ik mijn pik uit haar, bindt haar tegenspartelende benen ook vast en prop dan haar slipje in haar mond, want dat gegil moeten we niet hebben, dadelijk staat het hele gebouw hier. Deze hele situatie vind ik wel heel geil en met mijn pik nog steeds fier in top ga ik op zoek naar het bestand van het filmpje. Al gauw ontdek ik het op de laptop die naast de tv staat en die gelukkig op stand-by is gegaan, waardoor hij zonder wachtwoord actief wordt. Ik check haar e-mail en Whatsapp, zie dat ze het bestand nog aan niemand heeft verzonden en wis het volledig, niet alleen uit de Verkenner maar ook direct van de harde schijf zelf. Ik check daarna haar Facebook en Insta maar het filmpje heeft ze nog nergens gepost. Tot slot kijk ik in haar Cloud-account en ook daar is niks meer te vinden. Mooi, probleempje opgelost.

Mijn pik is ondertussen goed in vorm gebleven en weer terug op het bed ga ik tussen Nina’s lange benen liggen, spreid ze nog wat verder totdat de sjaaltjes om haar enkels verhinderen haar nog verder te openen en schuif me dan in één keer tot mijn ballen in haar. Het moet haar pijn doen maar dat kan me niet schelen want dat heeft ze verdient. Achter haar slipje maakt ze allerlei geluiden maar ik laat het nog even zitten. Ze heeft me echt boos gemaakt en hoewel ik zelf natuurlijk ook niet helemaal onschuldig ben wil ik haar toch duidelijk maken hoe ik over haar actie denk. ‘Dit is wel een behoorlijke rotstreek, Nina. Ik zal niet zeggen dat het allemaal even netjes is wat Rafaella en ik uitspoken, maar tot nu toe heb ik wel áltijd aan de meisjes gevraagd of ze mee wilden doen. En dat was iedere keer wél zo, dus ik heb ze niet verkracht, zoals jij mij wel deed. Als straf ga ik je nu uitwonen en dan staan we weer quitte.’

Ik trek me op mijn eikel na terug uit Nina’s grotje en ram mijn paal er dan weer vol in. Ik steun op mijn armen zodat ik haar ondertussen goed aan kan kijken en zet er een flink tempo in, steeds weer bijna uit haar en snoeihard weer all the way naar binnen, iedere keer tikken mijn ballen tegen haar billen. En als ze te hard kreunt geef ik tikken op haar wangen, wat haar goed koest maakt. Haar stevige borsten wiebelen prachtig mee op de maat van mijn gebeuk in Nina en ik geniet hier intens van.

Na een tijdje voel ik hoe mijn ballen hun zaad verzamelen en niet veel later schiet ik Nina’s kutje goed vol. Tevreden laat ik me op haar zakken, haar zachte borsten onder me plettend en hijg wat uit. Dan steun ik weer op mijn armen, met mijn pik hoewel al wat slapper maar nog steeds in haar en zeg: ‘ik wil je graag losmaken Nina, stop je nu met me te kutten?’ En dan komen de tranen, ik zie hoe ze zich in haar ooghoeken verzamelen en dan over haar wangen naar beneden glijden. Ik kus ze weg, haal het slipje uit haar mond en geef Nina een zoentje. ‘Vriendjes vanaf nu?’ vraag ik zachtjes en Nina knikt een beetje timide. Ik maak haar los, doe de kamerjas aan en smeer hem.

The end my friend

Nu de meeste meiden wel in de gaten hebben wat Rafaella en ik uitspoken komt er een einde aan het afwerken van onze ‘lijst van te neuken meisjes’. Daarvoor in de plaats zijn er gelukkig nogal wat meisjes die zich vrijwillig aandienen en een tijd lang hebben we samen nog flink wat seks in ‘Het resort’.

Maar ook daar komt een einde aan als mijn buurmeisje Michèle en ik echt wat met elkaar krijgen en we een monogaam stelletje worden. Rafaella en ik blijven dik bevriend maar haar behoefte aan seks bevredigt ze vanaf dat moment zonder mij, meestal met meiden, en soms met een jongen.

Hoe vond je dit verhaal? Leuk als ik je reactie krijg!’

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 11458 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Huisvesting voor Studentes (slot)”

Plaats een reactie