BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De verhuizing van Roosmarijn

De eerste sporen van haar losbandig leven ontdekte hij bij de verhuizing na haar scheiding. Ietwat naief had zij in de weken voor die verhuizing wat dozen bij hem in de opslag gezet. Daarin had zij ook haar erotische bibliotheek en speeltjes opgeborgen. Hij ontdekte de inhoud ervan bij toeval, de bodem van een doos scheurde uit toen hij ze na een paar dagen verplaatste. Hij genoot de dagen dat hij puzzelde met de vraag hoe hij het beste zijn ontdekking met haar kon delen. Het wond hem op en hij ging steeds meer uitzien naar de dag van haar verhuizing.

De cockring die er uit gevallen was, overduidelijk niet voor eigen gebruik, had hij omgedaan toen hij op de dag van de verhuizing het slaapkamerbed in haar oude huis uit en in haar nieuwe in elkaar zette. Onder haar kussen legde hij die middag ‘uit haar eigen doos’ een slipje, een blinddoek, jarretels, panties, een zweepje en een briefje met een boodschap. De cockring deed hij even af voor de foto die hij van dit alles maakte.

Precies om 7 uur, als alle klussers weg zijn en de verhuizing is gedaan (chapeau vriendinnen en vrienden bedankte ze hen!) post hij een foto van haar bed met de attributen en een tekst waarop een citaat uit een van haar boeken staat:

Uit je verzameling trof me wat ik in de bovenste doos vond. Een deel daarvan staat nog bij mij op zolder, een deel is al verhuisd, kijk maar in je slaapkamer. En ik vroeg me af hoe het zou zijn als mijn vingers bij jou hetzelfde doen als de vingers van mr. Grey bij Anastasia:
“Zijn handen gaan richting mijn maag, over mijn buik, en verder naar beneden naar mijn dijen, zijn duimen gaan rakelings langs mijn schaamlippen. Ik onderdruk een kreun. Zijn vingers spelen met de jarretels en met zijn gebruikelijke behendigheid, maakt hij de voorste haakjes van mijn kousen los. Zijn handen vinden moeiteloos hun weg naar mijn achterwerk.
‘Van mij,’ zegt hij hees en hij spreidt zijn handen over mijn billen terwijl zijn vingers mijn vagina licht strelen.”

Roosmarijn las het bericht om kwart over 7, kleurde rood toen ze het las, haar hart klopte in haar keel. Ze werd boos, hoe durfde hij, de vader van haar beste vriendin, te snuffelen in haar doos. Ze moest er ook wel wat om grinniken. Haar doos? Die was maandenlang niet door een man bezocht. Na twee minuten verwarring besloot ze het te negeren.

Dacht ze.

Een uur later liep ze de trap op naar de slaapkamer en zag nadat ze het kussen en het laken optilde dat het precies zo lag als op de foto; alleen de cockring ontbrak. Hij had het daar allemaal met opzet neergelegd. Ze had niet verwacht dat het kijken er naar haar op zou winden. Ze las zijn bericht een aantal keren en bedacht dat hij er van genoten moet hebben om deze spullen uit de verhuisdoos te halen en bij haar in bed achter te laten. Hij moet het in de dagen hiervoor al hebben uitgebroed. Zou hij bedacht hebben wat het met haar zou doen? Zou hij het slipje langs zijn geslacht gestreeld hebben, over haar gefantaseerd hebben? Zou hij ook haar dagboek hebben gevonden waarin ze haar erotische avonturen en fantasieen had beschreven? Het wond haar op, in gedachten zag ze hem bij de verhuisdoos op zolder, met in zijn ene hand haar dagboek, in het andere zijn geslacht.

Haar handen streelden haar buik en haar navel en ze haperde, haar vingers voelden haar klit, haar lippen. Ze schrok van de intensiteit van haar eigen reactie. Ze was geil geworden. De attributen op haar bed, de gedachte dat hij ze deze dag hier zo zorgvuldig had neergelegd hadden haar geiler gemaakt dan ze wilde toegeven. Voor het eerst sinds weken verlangde ze naar seks.

Ze wilde reageren maar wist niet hoe. Ze dacht na over een reactie die paste en die een nieuwe respons zou oproepen – dat was wat ze wilde. Meer niet. Ze wilde toch geen seks met een man die bijna 30 jaar ouder was dan zij bedacht ze toen ze zich uitkleedde, naakt was, haar schaamlippen streelde. Vochtig. Nat.

Ze ging met haar naakte billen op de rand van het bed zitten, nam de panties van het bed, trok ze zorgvuldig aan, maakte zijdelings een foto zodat hij kon zien dat zij die aangetrokken had en ook dat ze alleen die aan had, zwarte panties met blanke naakte huid. Ze had eerder geen enkel erotisch gevoel bij hem gehad en toch trok dit spel haar aan. Ze wachtte met posten tot het negen uur was.

‘Van jou’ zette ze bij de foto. Of was dat toch te voor de hand liggend, te direct, te uitnodigend? Het werd ‘Gevonden voorwerpen’. Alsof ze bij een loket op het vliegveld stond.

Ze hield de panties aan, deed alleen haar badjas er over heen aan en besloot om rustig op de bank met een glas wijn en een spannend boek te gaan liggen. Het boek lag op haar blote buik en eigenlijk wist ze achteraf niet goed wat ze nou had gelezen. Hij hield haar toch in gedachten bezig. Honderden keren had hij haar al die jaren gezien en zij hem en wanneer zou bij hem het gevoel ontstaan zijn dat hij aan het begin van de avond met haar deelde. De dag dat hij de verhuisdoos geopend had waarin hij haar seksspeeltjes en seksboeken gevonden had? Of was dat op of vlak voor het moment dat hij besloot om die gevoelens met haar te gaan delen, in de hoop dat zij er op zou reageren? Of zou het nog veel vroeger zijn geweest? Had hij ooit met zijn dochter gesproken over zijn seksuele verlangen naar haar, over zijn vondst of sterker nog over zijn appje? Deze gedachten gingen allemaal door haar heen en toen ze zich bewust werd van haar gedachten voelde zij de thriller op haar buik rusten en haar linkerwijsvinger masseerde zacht en lieflijk haar clit. Ze bedacht dat hij met ‘haar’ cockring om zijn ‘ding’ haar bed in elkaar had gezet, de speeltjes en het boek eerder die dag of die week met zich meegenomen had met maar een doel: ze in haar bed te leggen en haar dat mee te delen voordat zij ze bij het slapen gaan zelf zou ontdekken. Zou hij die cockring nou nog steeds om hebben?

Stel nou dat hij niet had geappt en ze alleen maar had neergelegd en dat ze in de loop van de avond haar slaapkamer was binnengekomen en de speeltjes had gevonden op het moment dat zij met haar naakte billen in het bed stapte. Direct had ze dan geweten wie ze daar had neergelegd, want de vader van haar beste vriendin had dat bed in elkaar gezet. Bij hem stonden die dozen. Ze zou verward in bed hebben gelegen, klaar wakker zijn geweest, en ze had niet geweten wat te doen. Nu, nu lag ze op de bank, niet helemaal ontspannen omdat ze toch wachtte op een reactie van zijn kant. Inmiddels was het kwart voor tien en was er nog geen berichtje van hem. Hij had haar reactie zelfs niet eens gelezen. Ze rekende er blijkbaar toch een beetje op.

Ze besloot naar bed te gaan en met een zacht lampje aan liep ze door de slaapkamer. Naakt. Gordijnen waren er nog niet dus stond ze daar, voor het raam, kijkend naar de maan en in het donker. Heerlijk dat er geen overburen waren, zo kon ze rustig minuten lang naar de volle maan kijken, in haar panties, en ze kreeg zin om voor het eerst in haar nieuwe huis, voor het eerst sinds weken trouwens te masturberen. Ze legde haar telefoon neer en streelde haar klit, voelde haar lippen, toen ineens haar phone oplichtte omdat ereen app binnen kwam.

HIJ.

Een foto.

Van haar. Naakt, alleen haar panties aan, voor het raam.

‘Hij moet daar beneden staan’ ging het door haar heen. Het bonkte in haar hoofd. Het klopte in haar kut.

Ze opende het raam, wagenwijd, hoorde de stilte van buiten, zag niets.
Zo bleef ze staan. Naakt, alleen haar panties aan. Het wond haar op te weten dat iemand daar beneden haar zag. Zo. Nog nooit had zij de behoefte gevoeld om zo exhibitionistisch als nu voor het raam te staan. Ze dacht niet na, ze deed. Haar vingers deden, haar mond, haar lippen deden, haar hand leunde tegen het raamkozijn, haar billen duwde ze naar achteren. Ze streelde haar schaamlippen.

Weer kreeg ze een foto.

De cockring. Om zijn geslacht. In het duistere donker.

Ze duwde haar vinger in haar mond, zoog. Draaide zich om, haar billen en rug naar het raam. boog voorover, tot haar handen op het bed rustten.

Maakte een foto van haar billen. Appte die met de tekst ‘van jou’.

Ze hoorde zijn stem, door het raam. ‘Bukken is nemen, Roosmarijn.’

Ze verlangde naar seks, naar hem, ging naakt op het bed liggen, deed zichzelf de blinddoek om en wachtte. Wachtte tot ze gekraak op de trap hoorde. Ademhaling. Rustig. Mannelijk. Ze voelde dat hij dicht, heel dicht bij haar was.

Zijn vingers streelden haar lippen, proefden, keurden.
Hij merkte dat ze nat was. Rook haar honger, proefde haar lust.
En toen hij in haar kwam, merkte hij hoe open ze was.
Ze voelde de cockring om zijn lul; ze voelde zijn geslacht diep in haar komen. Ze was blijer dan ze in eerste instantie liet merken.

Hij nam haar, ruw, onstuimig, draaide haar tepels tot ze pijn deden, terecht vond ze, ze had straf verdiend. Naakt voor het open raam. Foei toch, Roosmarijn. Hij wond haar meer op dan de man met wie ze de afgelopen jaren had samengewoond. Na de seks ging ze tegen hem aan liggen viel in zijn armen in slaap en vroeg in de morgen lag ze nog altijd zo. Tijdens het ontbijt vroeg hij haar naar haar ruige seksleven. Het leek door de speeltjes misschen iets ruiger dan het was, bekende ze schuchter.

Zij wilde weten of ze het moment dat hij voor het eerst geil van haar was geworden had gemist. Dat had ze zeker. Of misschien ook wel niet. Hij beschreef een dag dat zij en zijn dochter, naar een eindexamen feest gingen. Verkleed. Ze gingen als hoertjes en ook in huis gedroegen ze zich zo. Tegen elkaar. Alleen toen ze weggingen en hij zijn dochter uitzwaaide en kuste, kuste zij hem ook, als een zenuwachtig dom wicht, stak ze zonder nadenken ineens haar tong in zijn mond, en ging ze met haar vinger van zijn kin naar zijn kruis. Voor 15 euro wil ze je pijpen, zonder condoom, zei zij dochter. Ze gingen giechelend de deur uit.

‘Ik was best goedkoop, in die tijd’ reageerde ze lacherig. Ze had zich nooit gerealiseerd dat die simpele beweging iets met hem gedaan had. Hij had er na die avond weinig aandacht meer aan besteed totdat haar verhuisspullen de afgelopen weken bij hem op zolder hadden gestaan. Bij toeval was hij op de doos met boeken en attributen gestuit en zag daarin het wicht van 17, de seksueel ontwikkelde vrouw van 34 en, en

Ze onderbrak hem, deed haar badjas uit en ging met haar naakte lichaam met panties, bij hem op schoot zitten. Wanneer hij voor het eerst van haar gemasturbeerd had. ‘Zeg het. Nu.’

Het was niet bij de doos en met de cockring, zoals zij al vermoedde. Het was toch op de avond dat de meiden als hoeren verkleed waren. Nooit, nooit, had hij willen vertellen dat hij toen de slaapkamer van zijn dochter binnengeslopen was, haar kleren had gezocht en aan haar slipje had geroken. De hele avond had hij die bij zich gehouden tot ver na middernacht. Dat het op een andere plek lag dan waar zij het neergelegd had, ze had er eigenlijk nauwelijks aandacht aan geschonken toen ze terugkwamen. Voorzichtig liet ze nu zijn geslacht in haar binnen glijden; ze vertelde hem ondertussen dat zij en haar vriendin vaak hun kleren uitwisselden, ook hun bh en slipjes. Dus misschien zei ze had zij dat slipje wel helemaal niet gedragen en had hij wel aan het slipje geroken dat zijn dochter had gedragen. Ze daagde hem er mee uit, voelde zich ineens weer het hoerige meisje van 17; ze voelde spankracht in zijn erectie. ‘Oh dat windt je op he, word je nu ook een beetje geil van haar?’ Ze daagde hem uit, daagde hem uit, te fantaseren, vrijuit, over alles, iedereen, over haar, over zijn dochter, over de hoertjes van die avond, 17 jaar geleden. Ze genoot voelbaar van de seks met een randje met hem.

Nooit, nooit zou hij zich aan haar of aan zijn dochter vergrijpen bekende hij, maar vanaf de nacht dat zijn stijve in haar schoot kwam kwamen zijn onuitgesproken fantasieen tot leven. Over haar. Over zijn dochter. In haar schoot bevredigde hij zijn lusten, fantaseerde over vrouwen die hij nog nooit in het echt bevredigd had. Haar lichaam voer er wel bij, zij bloeide er door op. Zij kreeg goddelijke seks van hem. Haar schoot kreeg het zaad dat haar beste vriendin nooit krijgen zou, ze hield in al die jaren dat zij hem naaide haar mond niet tegen zijn dochter over hun seksuele escapades; zij hield haar mond wel over de prominente rol die zij daarin bij tijden speelde.

Nooit, nooit heeft hij haar verteld dat hij die eerste avond 17 jaar daarvoor niet alleen haar slipje maar aan beide jonge meidenslipjes had geroken. Hij had nooit helemaal zeker geweten welke naar Roosmarijn en welke naar zijn dochter had geroken. Nooit, nooit heeft hij haar verteld dat hij juist vanwege de wisseltruc van de jonge meiden de kans schoon zag toen er huisraad van haar bij hem op zolder stond eindelijk, eindelijk een manier te vinden om -hoopte hij- zekerheid te krijgen welk slipje naar zijn dochter, welke naar Roosmarijn rook. Beide geuren zaten al die jaren in zijn neusvleugels opgeslagen. Hij hoopte zo zijn heimelijk verlangen naar de geuren uit de kut van zijn dochter, zijn stille fantasie met haar uit te kunnen leven, zonder al zijn geheimen prijs te hoeven geven.

Als 34 jarige droeg Roosmarijn zelden nog een slipje, hipster, tanga en zij, zij droomde haar eigen stoute dromen als zij -nu, nog steeds!- de slipjes van haar vriendin aantrok. De dromen over haar vriendin, en over hem in dat slipje hield ze stil voor zichzelf. Nooit kwam hij te weten dat zij vanaf haar 17e jongemeiden fantasieen over hem had ontwikkeld. Masturberend in het slipje van zijn dochter verlangde ze naar zijn roede, naar zijn staaf, alsof dat slipje haar net iets dichter bij zijn geslacht bracht. Daar en toen is bij haar het ‘straffen en gestraft worden’ geboren, tijdens het verboden fantaseren over zijn roede in het slipje die zij van zijn dochter droeg. Die slipjes maakte zij nat met haar heimelijke fantasieen over zijn roede in haar. Nooit vertelde zij tijdens haar eerdere relaties over het verlangen naar zijn roede. Wel zag zij hem geregeld voor haar ogen als ze neukte, werd genomen, werd gebeft.

Nooit, nooit heeft zij hem verteld dat hij haar jonge meidenverlangen naar de vader van haar vriendin, haar jarenlange, ultieme verlangen naar zijn roede in haar kut, 17 jaar later en daarna, meer dan bevredigd heeft. Wel zei ze hem steeds dat ze zo blij was dat hij haar zo goed geholpen had met deze verhuizing. Hij wist wel dat er meer in die opmerking verborgen lag dan wat ze zei.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6031 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie