BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van onervaren naar bull met Annemie (4)

Annemie krijgt een dikke pik keihard van achterenWe zaten nog lange tijd na te genieten, Annemie en ik, totdat Luc terug binnenkwam. Hij was gedouchet en aangekleed. Hij kwam bij ons zitten.

“Dat heb je weer heerlijk gedaan” begint hij. “Ik vind het zo geil om te zien hoe je Annemie kan laten smeken naar je zaad. Je fantastische lijf is zo knap en dan maar te zwijgen over die stevige pik van je. Ik ben zo jaloers op jullie, hoe jullie elkaar kunnen laten genieten. Ik geniet er ook van hoe je die neukbewegingen maakt, waar zoveel kracht en enthousiasme van uit gaat. En wanneer je klaarkomt maakt je hele lichaam zo een krachtinspanning. Ik ben zo blij dat ik jou gekozen heb voor Annemie.”

Annemie en ik keken naar elkaar en glimlachten. Waarna een kus volgde. Haar hand op mijn been. “Je bent helemaal van mij lieve schat” zegt ze tegen me, “ik hoop dat je hier even hard van geniet als ik, want ik heb het nodig, mijn honger naar die dikke pik van je is niet te stillen. Ik wil dat je me de komende tijd blijft bezoeken, mijn lijf is helemaal voor jou. Ik geef me helemaal over aan jou.”

Ik slik, ik kijk hen beiden aan. “Wat vind jij er van?” Vraagt Luc me. Ja natuurlijk wil ik dit blijven doen. Natuurlijk is een Annemie hartstikke geil wijf, maar ze is zelfs ouder dan m’n moeder. Hoe moet dit verder? Dat is wat meteen door m’n gedachten heen gaat. Luc gaat achter Annemie staan en opent haar kamerjas. Hij herhaalt zijn vraag “Wat vind jij er van? Ik weet dat dit nieuw en misschien wel vreemd voor je is, maar vertel, zou je Annemie vaker willen neuken?” Waarop ik meteen “Ja natuurlijk” antwoordde. Annemie keek me verliefd aan.

“Laat de uitvluchten en de regeling maar aan mij over” zegt Luc, “ik zorg dat jullie van elkaar kunnen blijven genieten”.

Ik keek naar de klok en ondertussen was het al na half één. Ik moest terug naar huis, me klaarmaken voor de voetbalwedstrijd van deze namiddag. Ik ging terug naar de badkamer, kleedde me aan, kwam terug naar beneden nam nog innig afscheid van Annemie en verliet het huis. Straks op de wedstrijd zou ik hen beiden al opnieuw zien.

Thuis aangekomen, sprong ik snel in de douche, maakte me klaar. Beneden gekomen, stonden mijn ouders al klaar om te vertrekken. Op de voetbal aangekomen, aankleden, opwarmen, wedstrijd, natuurlijk gewonnen, feestje in de kleedkamer, douchen en richting de kantine waar onze ouders op ons wachtten.

Ik stap de kantine binnen en ik zie m’n ouders aan een sta tafeltje bij Luc en Annemie staan. Luc feliciteert me met de overwinning, mijn ouders ook. Annemie ging door met felicitaties. “Knap hoor”, zei ze met een knipoog, “ik ken niet veel van voetbal, maar Luc zei me dat je fantastisch presteert.”

Mijn ouders en Luc en Annemie praatten nog een tijdje voort, terwijl ik als het brave zoontje erbij stond en knikte. Luc haalde zijn portefeuille boven en reikte me 40 euro toe. “Hier,” zegt hij, “voor 3,5u die bezig was in de tuin”. Waarop ik hem snel bedankte. “Ik hoop dat je dat nog wel vaker wil doen? Je hebt je uiterste best gedaan.” Natuurlijk bevestigde ik zijn vraag. “Als je woensdag namiddag vrij bent, mag je altijd langskomen. En in de weekend natuurlijk ook. Er is een pak werk in die veel te grote tuin van ons”.

Mijn ouders waren fier op mijn eerste zelf verdiende centen en moedigden me aan om dit vaker te doen. Wisten zij veel, dat ik hiervoor niet veel aanmoediging nodig had. Opeens krijg ik terwijl ik aan tafel sta, een smsje van een onbekend nummer. “Zeg straks tegen je ouders dat je vanavond eens wil uitgaan met vrienden met je verdiende geld. En dat je dan wel bij een vriend van school kan blijven slapen. Kom met je fiets naar ons tegen 20u. Liefs, de tijger aan de andere kant van de tafel.”

Ik werd rood, ik slikte, ik bleef naar mijn scherm kijken, tot ik op durfde kijken naar Annemie die naar me knipoogde. Mijn ouders hadden hier gelukkig niks van gemerkt. Ik antwoorde terug “ok”. Simpelweg.

Het praatje in de kantine ging nog een tijdje verder tot we besloten naar huis te gaan. In de auto, stelde ik mijn ouders voor om vanavond eens uit te gaan en bij een vriend te blijven slapen. Ze stemden toe. Thuisgekomen, deed ik wat deftigere kleren aan en sprong ik op mijn fiets richting Luc en Annemie.

Ik ging zoals deze ochtend afgesproken achterom binnen. Luc en Annemie zaten in de keuken een glaasje te drinken. Luc netjes opgekleed zoals een man met aanzien zoals Luc hoort te doen. En dan Annemie : ze zag er stralend uit. Ik had haar nog nooit zo mooi gezien. Rode hoge hakjes, zwarte nylons, een rood plooirokje, daarboven een witte blouse. Make up opgedaan, juwelen rond haar nek, vingers, pols, oren. Haar haar was prachtig opgestoken. Wat een knappe klasse dame !

“Zie ik er goed uit?” vroeg ze, “speciaal voor jou gedaan”. Ik antwoorde, minder gespannen als vorige ontmoetingen “je ziet er prachtig uit” en kustte haar op de wang, mijn hand in haar onderrug. Ze fleurde op. Ze zei dat ik er ook te gek uitzag. “Luc heeft gereserveerd” zei ze, “kom, we vertrekken meteen”. “Restaurantje wat verder weg richting Antwerpen zodat we geen pottekijkers hebben” ging hij verder.

Luc stapte in achter het stuur, Annemie achteraan. “Jij mag naast me komen zitten hoor” zei ze. Luc starte de wagen en we vertrokken richting Antwerpen. In de wagen hielden we elkaars hand vast, af en toe een kusje, alsof we een verliefd koppeltje waren. En Luc, die zag in zijn spiegel dat het goed was.

Aangekomen in het restaurant, verwelkomde de ober ons, ik nam ook een glaasje champagne net zoals Luc en Annemie bij het aperitief. We aten en hadden een leuke avond. Annemie die vanalles van mij wou weten en ook over zichzelf het één en ander vertelde. We hadden een fijne avond. Bij het dessert, hadden Annemie en ik wel al wat glaasjes op. Luc heeft het bij 2 gehouden, want hij moest rijden. Annemie stelde voor om na afloop van het etentje door te rijden naar een discotheek voor mensen van hun leeftijd. Eigenlijk mocht ik daar niet binnen, maar omdat zij daar zo vaak kwamen, zou dit wel lukken.

Zo gezegd, zo gedaan en we kwamen toe aan de discotheek. We kwamen zonder al te veel moeite binnen en gingen aan een tafeltje staan dichtbij de dansvloer. Als snel kwam er een ander koppel bij ons staan die Luc en Annemie blijkbaar kenden. Hun namen waren Veronique en Marc. Ik wist niet goed hoe te reageren want ik dacht niet dat Luc en Annemie wilden dat dit koppel doorhad wat er plaatsvond.

Veronique kwam naar me toe, kuste me op de wang en vroeg aan Annemie “Wie is dit knappe schatje? Je gaat me toch niet zeggen dat …” Annemie lachte heel fier en antwoordde “Ja hoor, precies wat je bedoelt”. Marc bleef met Luc praten en ik zag dat ze meteen ook over mij bezig waren. Ik voelde me wat onwennig maar Annemie en Veronique gingen elks meteen naast me staan en legden uit hoe zij ook een cuckoldkoppel zijn en elkaar kenden van een parenclub. Ze gingen verder met uitleggen hoe alles ineen zat. Ik stond een beetje perplex maar door de paar glazen champagne die ik al binnen had, was ik snel op mijn gemak.

Na nog een glaasje, stelden de dames voor om te gaan dansen, ik moest natuurlijk mee, terwijl de heren aan het tafeltje bleven staan. Ik vermoed dat ik me daar nogal los bewogen heb op de dansvloer en we amuseerden ons rot. Een paar uren verstreken. Tegen het einde vd avond, zaten we opnieuw aan het tafeltje. Iedereen, ook de mannen, hadden blijkbaar genoeg gedronken.

Annemie zat naast me en legde haar been op mijn schoot. Het viel me op dat haar nylons uit waren. Ik wreef over haar benen en ze zag dat ik het door had. Ze greep haar handtas, haalde er iets uit en stak het in mijn hand. Het was een slipje. “Daarnet in het toilet uitgedaan” fluisterde ze me toe. Heerlijk toch die vrouw, hoe ze daar met haar blote kont in dat rokje zit. “Kom we gaan nog effe dansen” zei ze, “Luc heeft een taxi gebeld en die komt ons dadelijk oppikken”.

Op de dansvloer aangekomen, begon er net een trage. Ze kwam dicht tegen me en sloeg haar handen rond mijn nek. We begonnen te slowen. Ze keek in mijn ogen en vroeg me haar te kussen, te midden van de dansvloer. Ik dacht niet echt meer na over wie wat en waar we waren en deed dat gewoon. We dansten al zoenend verder. Ze zorgde bij het dansen dat mijn been tussen haar benen stond. En ze was zachtjes mijn been aan het bereiden. Ze kustte me opnieuw en fluisterde in mijn oor of ik snapte wat ze aan het doen was. Natuurlijk had ik het door en ik was er hartstikke stijf van geworden.

Tot Luc ons op de schouder tikte, en ons zei dat onze taxi er was. We zeiden Marc en Veronique gedag en bij het kussen fluisterde Veronique in mijn oor dat ik een leuke nacht tegemoet ging.

In de taxi nam Luc voorraan plaats, ik achter de chauffeur en Annemie achter Luc. De taxichauffeur vroeg of we een leuke avond hadden gehad. Annemie praatte en giechelde, behoorlijk beschonken. Ik had ook genoeg op en was ook duidelijk dronken. Luc was degene die het gesprek tussen hem en de chauffeur op gang hield.

Annemie en ik lagen al met de hand op elkaars been. En ik kon het niet laten de binnenkant van haar blote been onder haar rokje te strelen. Ik probeerde dit alles buiten het zicht van de chauffeur in zijn spiegel te doen maar ik denk dat Luc hem voldoende afleidde. Ik streelde door tot aan haar kutje en dat was meteen zompig. Ik liet 2 vingers door haar lippen gaan en ik wist dat ik inderdaad een leuke nacht tegemoet ging.

Annemie deed het zelfde met me, ze streelde mijn been en gebaarde me mijn broek los te maken. Aangezien ik achter de chauffeur zat en hij dit toch niet kon zien in zijn spiegel deed ik dat ook. Ik haalde mijn stijve pik uit mijn broek. Annemie legde haar hand rond mijn pik en begon me zachtjes af te trekken. Door deze positie, kan ik niet meer bij haar kutje. Maar ze tilde haar rokje op en kwam met haar kont bloot te zitten. Ze opende haar benen zodat ik haar prachtige kut zag. Met 1 hand ging ze door met mij af te trekken, met de andere speelde ze met zichzelf. Wat een zicht, wat een geil moment. Had ik niet al wat dronken geweest, had ik zo tegen de stoel vd chauffeur geschoten.

Het schouwspel duurde voort en we genoten beiden. Tot we aankwamen voor de deur van hun huis. Annemie stapte meteen uit, riep me toe dat ik snel moest volgen en ze liep richting voordeur. Luc rekende ondertussen af in de taxi. Annemie liep achterom, ik met mijn pik nog half uit m’n broek liep haar achterna. Ze stopte aan de terrastafel die buiten stond, steunde met haar 2 handen voorover op de tafel en stak haar kont omhoog. “Nu meteen” riep ze, “nu!”. Ik kon ook niet meer wachten stak mijn broek naar beneden, tilde haar rokje op duwde haar nog iets voorover en duwde mijn eikel tegen haar lippen.

“Kom, neuk me meteen” riep ze. Ik ben zeker dat er buren dit gehoord zouden hebben als er nog iemand buiten was. Gelukkig was het al zo laat. Ik duwde iets harder en mijn pik verdween in haar zompige kut. Ik hield haar vast aan weerzijden van haar kont en duwde door, meteen diep in haar en aan een hoog ritme. Ze begon meteen te kreunen en te hijgen, ik neukte stevig door en duwde tegen haar kont bij iedere stoot. Ze kwam recht, mij pik bleef mooi zitten. Ook al omdat ze wat hoger stond met die naaldhakjes. Ik sloeg mijn handen om haar lijf en kneedde haar borsten. Eén hand schoof al snel naar beneden om tijdens het neuken ook haar clit te bespelen.

We kreunden beiden, sneller en luider. Ik ging ook sneller. Mijn pik floepte uit haar kut waarop ik haar terug voorover duwde op de tafel. Ik nam haar heupen vast begon haar zo hard en diep te neuken als ik kon. Ze trilde en ze genoot, ik wist dat ze ging komen want haar gekreun werd luider. Ik deed de grootste inspanning die ik kon doen om zo snel mogelijk te gaan, haar stevig vast nemend. Ze was er bijna, een laatste krachtmeting. En de “ouuuuuu” en “ooeeee” klonken in de nacht. Ik spoot haar vol, mijn pik diep in haar. Ik leunde over haar, uithijgend.

Op die moment opende Luc de achterdeur, hij was langs de voordeur door het huis naar achtergekomen om te zien waar we bleven. “Zijn jullie nu al klaar?” Vroeg hij een beetje teleurgesteld. Annemie en ik bleven staan, hijgend, mijn pik nog steeds diep in haar. Annemie keek op naar Luc. “Deze veldslag is gestreden Luc, maar wees maar zeker dat onze oorlog nog de ganse nacht doorgaat.”

Deel 5 over de rest van de nacht volgt 🙂

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 12545 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Van onervaren naar bull met Annemie (4)”

Plaats een reactie