BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

We lieten ons gaan – deel 3

Anne laat zich keihard neukenIk moet in slaap zijn gevallen, want het is al donker als ik mijn ogen weer open en de douche in de badkamer hoor stromen. Ik weet niet zeker of ik daardoor wakker werd, maar ik merk dat de gordijnen weer helemaal dicht zijn. Ik stap uit bed en loop naar de badkamer. Anne ziet me pas toen ik onder de douchedeur opentrek. Verbaasd kijk ze me aan.
‘Je laat me schrikken, schat.’
‘Er is niemand anders dan ik.’
‘Jij zou wel willen zegt ze en speels bespat ze me met water.
“Hoe gaat het liefje?” vraag ik, terwijl ik de douchezeep uit haar hand pak en haar lichaam begin in te zepen.
“We moeten praten, schat.”
“Ik weet het.”
Ik stop met het inzepen van haar rug, draai haar om naar mij toe en kus haar lippen. Het is een zachte, aanhoudende kus die uitmondt in een hartstochtelijke tongzoen, waarbij het warme water langs onze lichamen stroomt.
‘Laten we ons klaarmaken en iets gaan eten in het Italiaanse restaurant ,’ zeg ik terwijl ik haar bleef wassen.
‘Oké, maar we moeten echt praten.’
‘Ik weet het, dat zullen we doen voordat de nacht voorbij is, dat beloof ik.’

Een uur later lopen we het restaurant binnen de ober vraagt waar we willen zitten. Er zijn nog twee tafeltjes vrij. Ik kijk even rond en besluit wijselijk om het meest rustige tafeltje, een beetje weg van iedereen te kiezen. We gaan tegenover elkaar zitten, bestellen een fles wijn en kijken naar de menukaart. Er hangt plots een nerveuze spanning tussen ons. Ik zoek haar blik en zie de angst in haar ogen. We moeten echt praten, en nadat de ober onze bestelling heeft opgenomen, breng ik het onderwerp ter sprake.
“Hoe voel je je?”
“Angstig, bezorgd.”
“Waarom?”
‘De dingen die ik deze namiddag zei en dacht …. Het hoort gewoon niet. Het klopt niet. Ik ben met jou getrouwd, Rik.’
‘Waarom niet? Ik heb genoten van wat we deden. Als het iemands schuld is, is het de mijne. Ik heb je erin geduwd.’
‘Nee, dat heb je niet gedaan, voor jou lijkt dat misschien zo maar geloof me Ik wilde het net zo graag als jij, ook al wou ik het niet toegeven.’
‘Echt waar? Ik wist niet dat je van voyeurisme en cuckolding houdt.’
‘Nee, dat kan je ook niet weten. Ik heb al die dingen achtergelaten toen ik je ontmoette. Ik heb er altijd van genoten om te kijken en bekeken te worden maar toen ik jou leerde kennen en zeker nadat we getrouwd zijn en er kinderen kwamen, had ik ook geen nood meer aan. En voor alle duidelijkheid, dat cuckolden heb ik zelf nog maar pas ontdekt. Ik heb ooit over gelezen en het wond me wel op maar ik dacht niet dat jij hier zou in meegaan.
Op dat moment komt de ober met de wijn en stopt Anne met praten. Gelukkig is hij vlug terug weg
‘Dus wat is er gebeurd? Laat me raden: nu de kinderen uit het huis zijn, komen er een aantal zaken terug boven en die worden ook nog eens versterkt doordat onze buurman ons al neukend bezig zag?
Zoiets zeker, ik weet het niet …. Ik sta gewoon versteld van mezelf. Ik ben nog nooit zoveel van seks genoten als de voorbije maanden. En mijn fantasie slaat gewoon op hol.
En dat komt allemaal door onze buurman?
“Wil je het echt weten?”
‘Ja, schat,’ zeg ik, en ze pakt haar glas op en kijkt erin terwijl ze haar gedachten op een rijtje zet.

“Weet je nog Klaas? Ik heb je over hem verteld, ik had een relatie met hem voordat ik je ontmoette. Hij deelde een kot met zijn vriend Adam op de universiteit, en ze hadden een afspraak; als er een lintje aan de kotdeur hing, betekende dit dat ofwel zijn vriend ofwel Klaas aan het neuken waren. Op een dag vergat Klaas het lintje te hangen en Adam opende de deur. Hij vertelde ons later dat hij had geklopt, maar we hadden het niet gehoord. Ik zag cowgirl gewijs op Klaas en speelde met mijn clitje. Eigenaardig genoeg deden we gewoon verder. Meer nog ik keek geil naar Adam. Hij keek naar ons vanaf de deur, en dat wond me onmiddellijk op. Het maakte me instant nog meer geil, zo geil als nooit tevoren. Op de één of andere manier vond Klaas het ook niet erg dat we bezoek hadden want hij verhoogde zijn neuktempo. Ik gebaarde naar Adam om de kamer binnen te komen en zei dat hij mij ook mocht neuken. Klaas zei niks waardoor ik wist dat hij ermee akkoord ging dat zijn beste vriend mij mocht neuken.

Adam merkte ook dat Klaas geen bezwaar maakte. Hij kwam naast ons liggen en keek aanvankelijk enkel toe. Maar al vlug trok hij al zijn kleren uit en kwam zijn heerlijke stijve lul tevoorschijn. Klaas kon het ondertussen niet meer houden en spoot zijn zaad diep in mijn spleetje. Ik rolde van hem af en meteen kwam Adam tussen mijn benen liggen en begon mij te neuken onder het toeziend oog van Klaas. ik vond het geweldig, ik hield van het gevoel van twee verschillende lullen die me de een na de ander neukten. De een bedreef de liefde met me terwijl de ander toekeek. Ik kwam gigantisch hard klaar op het moment dat Adam mij volspoot. De volgende zes maanden neukten ze me allebei terwijl de ander toekeek. Ik kwam per beurt meerdere keren klaar en genoot van het gevoel om met hun warme zaad gevuld te worden. Klaas heeft me ook meermaals toevertrouwd dat hij het geil vond om met te zien neuken met Adam. Hij likte soms mijn kutje proper nadat Adam het had volgespoten. Zo leerde ik ook wat cuckolden is. De zomer na dat universiteitsjaar ontmoette ik je en werd ik verliefd op je. Ik heb het uitgemaakt met Klaas en heb Klaas en Adam niet meer gezien.
Ik wilde een trouwe echtgenote zijn en dat ben ik al die jaren ook geweest. Maar toen we een aantal maanden geleden de gordijnen open lieten en Johan ons zag neuken, wakkerde dit oude verlangens aan die diep in mij verborgen waren. Ik probeerde ze te bevechten en zou de vlam hebben gedoofd als jij en Johan er niet waren geweest. Dus ja, ik hou ervan om bekeken en geneukt te worden door twee mannen. Het brengt het rauwe verlangen in mij naar boven.”

‘Wauw,’ ik pak haar hand en knijp er zachtjes in.
‘Waarom heb je mij dit nooit verteld?’
“Toen ik je ontmoette en we begonnen te daten, was ik bang dat als je erachter zou komen wat voor een slet ik was, je mij zou laten vallen. Ik was zo verliefd op jou en ik wou je nooit meer kwijt. Nadat we getrouwd waren, wilde ik alleen maar een goede, trouwe vrouw voor je zijn en de beste moeder voor onze kinderen. Deze sletterige gevoelens deden er niet toe en vervaagden na verloop van tijd.”
“Ik hou van je, Anne.”
‘Ik hou ook van jou,’ fluister ze terwijl ze in diep in mijn ogen kijkt.
En jij zegt ze … hoe voel jij jou hierbij?
“Ik heb nog nooit een vrouw gedeeld, heb er nooit aan gedacht om er jou te delen of iemand te laten zien hoe ik met jou vrij, maar toen Johan ons de eerste keer zag, voelde ik me opgewonden op een manier die ik nog nooit eerder had meegemaakt. Toen ik zag dat hij naar ons keek, voelde ik me enorm opgewonden. Ik kreeg gevoelens die ik niet kende. Het was een vreemd gevoel en ik wilde het nog een keer voelen, om erachter te komen of het iets eenmaligs was of iets meer, iets diepers waar ik niets van wist. Het spijt me dat ik je heb aangemoedigd en heb geprobeerd je iets te laten doen wat je niet wilde,’ zeg ik, terwijl ik zachtjes haar hand over de tafel aanraak.
‘Dat is oké, schat,’ zegt ze glimlachend. “Maar wat nu?”
Ons eten arriveert en de vraag blijft in de lucht hangen terwijl we in stilte eten. Ik glimlach elke keer dat onze ogen elkaar ontmoeten, voel mijn liefde voor haar met heel mijn wezen en als ik haar liefde voor mij in de haar ogen zie, weet ik dat wat de toekomst ons ook gaat brengen, we voor altijd zullen samen blijven.
‘Schat,’ begin ik, ‘wat er ook gebeurt, ik zal altijd van je houden. Ik stel voor dat we het op het gevoel spelen, en als een van ons zich ongemakkelijk voelt, trekken we ons terug en stoppen we.’
“Is dat wat je wilt?”
“We zijn al meer dan 20 jaar gelukkig getrouwd. Als er voortaan niks meer gebeurt is dat ok voor mij maar als we nieuwe avonturen beleven, zal ik aan je zijde staan.”
‘En ik zal aan je zijde staan, schat.’

We lopen hand in hand van het restaurant naar huis, net zoals toen we voor het eerst een afspraakje hadden gemaakt. Zonder nog veel te zeggen voelen we ons gelukkig en opgewonden over onze toekomst. Als we thuiskomen, blijven de gordijnen gesloten terwijl we langzaam en hartstochtelijk de liefde bedrijven en in elkaars armen in slaap vallen.
De volgende paar weken is het leven net zo vertrouwd als altijd. We werken, spreken af met vrienden, bedrijven de liefde, neuken en fantaseren zelfs over hoe Anne neukt met andere mannen zonder hierbij Johan specifiek te benoemen. De cuckoldfantasie is nieuw in ons leven, maar geeft ons seksleven een boost.
Ik ben een lichte maaltijd aan het bereiden in de keuken terwijl ik wacht op Anne’s terugkeer van haar werk. Plots en geheel onverwacht maakt mijn telefoon het geluid van een inkomend berichtje.
‘Schat, wil je alsjeblieft de slaapkamergordijnen dichtdoen? Vraag niet waarom. Ik hou van je,’ sms’t ze.
‘Oké, ik hou ook van jou,’ antwoord ik.

Ik sluit de gordijnen en merk dat het al donker wordt. Zonder veel na te denken ga ik terug naar de keuken om het eten verder te bereiden. Een uur later hoor of zie ik nog steeds niets van Anne. Het eten begint koud te worden, om de tijd te doden kijk ik wat TV. En dan komt er opnieuw een berichtje binnen! Alsjeblieft, doe de vloerlamp aan en open de gordijnen in de slaapkamer’, staat er te lezen!
Ik vraag me af wat ze van plan is en haast me naar de slaapkamer, doe het licht aan en trek de gordijnen open. En dan zie ik haar staan!!! Ik verstijf helemaal als ik vaststel dat ze in de slaapkamer van Johan is! Ik voel mijn hart in mijn keel bonken, krijg koude rillingen en kan me niet bewegen. Ik staar naar haar, ze staat daar gewoon, gekleed in een zomerjurk die ik nog nooit gezien heb en gouden stilettosandalen met bandjes. Ze is mooi, gewoon mooi. Onze ogen zijn minutenlang op elkaar gericht, terwijl we geen van beiden bewegen. Pas als ik van de eerste verstomming bekomen ben, merk ik dat Johan niet in de kamer is. Ik glimlacht nerveus, Anne trouwen ook. Ze begint op haar telefoon te tikken. Ik hoor de mijne pingelen in de woonkamer, en terwijl ik mijn vinger optil om ‘één minuut’ aan te geven, haast ik me om de telefoon te pakken. Terug in de slaapkamer en voor het raam staand, lees ik haar bericht.

‘Vertel me wat je wilt dat ik doe, schat. Naar huis komen of blijven?’
Nadat ik haar woorden heb gelezen, kijk ik op en bestudeer haar gezicht terwijl mijn gedachten door mijn hoofd razen, niet wetend wat ik moet zeggen. Uiteindelijk beslist het verlangen om naar haar te kijken voor mij, en ik antwoord: ‘Blijf!!!!.’
‘Als ik blijf, zullen onze levens voor altijd veranderen. Wat je ziet, zul je niet kunnen uitwissen. Weet je het zeker, schat?’ Haar antwoord komt vrijwel onmiddellijk.
“Ik weet het zeker, schat. Maak me een cuck, precies zoals we hebben gefantaseerd.”
“Breng dan de fauteuil naar het raam, kleed je uit, maar raak je pik niet aan. Als ik thuiskom, wil ik dat mijn cuck-echtgenoot me zinloos neukt.”
Ik doe wat ze me ze beveelt, en terwijl ik in de fauteuil zit, zie ik hoe ze haar telefoon weglegt. Ze blijft me onverminderd aankijken. De spanning tussen ons is duidelijk voelbaar. Ik zie Johan de kamer binnenkomen en achter mijn vrouw aan lopen, zijn handen kronkelden om haar middel en zijn gezicht nestelt zich in de holte van haar nek. Ik zie hoe haar hand omhoog reikt en Johans hoofd aanraakt, haar vingers verstrengeld in zijn haar. Ze hebben nog niets anders gedaan dan knuffelen, maar alleen al het zien van haar in de armen van een andere man maakt mijn pik snoeihard.
Ik zie het hoofd van mijn vrouw achterover draaien. Ze stelt zich meer en meer ter beschikking van Johan zijn aanrakingen. Johan kust haar voorzichtig op de wang. Ze staan ondertussen met hun gezichten naar mekaar en hun lippen ontmoeten elkaar een korte seconde. Haar armen liggen om zijn nek terwijl ze opkijkt. Ik ben niet helemaal zeker maar ik denk op zijn minst veel lust in hun ogen te zien. Op dat moment besef ik hoe groot Johan is. Op haar hoogste hakken is Anne ongeveer even groot als ik. Maar nu, ook al draagt ze blijkbaar schoenen met hakken hoger dan ze ooit gedragen heeft, toch blijft ze nog een kop kleiner dan Johan.

Ik kijk met ingehouden adem toe terwijl hij langzaam naar voren leunt, en net voordat hun lippen elkaar raken, sluit ze haar ogen. Het is een zachte, aanhoudende kus die al snel een hartstochtelijke tongzoen wordt. Al tongend, merk ik dat ze haar rechtervoet van de vloer tilt en haar been bij de knie buigt. Dit heb ik haar nog nooit eerder weten doen. Onbewust ben ik met mijn harde lul beginnen spelen. Ik denk aan haar woorden : raak je pik niet aan! Ik wil haar niet ontgoochelen en laat hem snel los en leg mijn handen op de armleuningen.

Ze verbreken de kus en ze doet een stap achteruit om zijn overhemd los te knopen en het van zijn schouders te duwen. Ze hurkt voor hem neer, doet de riem en de knop van broek los. Zijn broek zakt naar beneden. Anne trekt ook zijn slip naar beneden. Johan stapt uit zijn slip en broek. Hij is nu helemaal naakt. Anne zit op haar knieën, zijn halfharde pik bengelend voor haar gezicht. Johan zijn staaf is zelfs nu al dikker en langer dan mijn pikkie. Ze pakt hem vast en kijkt naar mij, glimlacht geil, kust het puntje van zijn pik, slaat haar lippen om zijn eikel. Ze likt zijn eikel helemaal nat voordat ze zoveel mogelijk van zijn schacht in haar mond laat glijden. Uit ervaring weet ik hoe zalig ze kan pijpen. Johan zijn mond staat open. Jammer dat ik niet kan horen hoe ze hem op dit moment laat genieten van haar pijpmondje. Ze zuigt en pijpt hem een tijdje maar staat dan op en draait zich om.

Ik zie Johan de ritssluiting aan de achterkant van haar jurk naar beneden trekken, hem van haar schouders afduwen en op de grond laten vallen. Ze draagt nu niets anders dan haar jarretels, naakte kousen, BH, slip en haar naaldschoenen. Wat een zalige plaatje! Tergend langzaam ontdoet hij haar van alle textiel. Hierbij raakt hij een aantal keer subtiel haar borsten, tepels en kutje aan. Eénmaal als Anne helemaal naakt voor hem staat pakt ze zijn hand en leidt hem naar het bed, waar ze op haar rug gaat liggen terwijl Johan naar haar staat te kijken. Hij legt zich naast haar en vrijwel meteen beginnen ze vurig te tongen. Na een tijdje gaat hij bovenop haar liggen en drukt haar vast aan het bed. Hij richt zich op en begint haar te kussen vanaf de holte van haar hals, over haar borsten en tepels. Hij zuigt om de beurt aan haar borsten. Ik weet dat Anne hier altijd heel nat en geil van wordt. Langzaam zakt hij verder naar beneden tot aan haar kutje. Hier beft en likt hij een hele tijd. Hij brengt eerst één maar al vlug een tweede en een derde vinger naar binnen. Al vingerend blijft hij met zijn tong haar clitje bewerken. Ik zie Anne kronkelen van genot! Mijn lul begint meer een meer voorvocht te produceren.

Ze slaat haar benen om zijn bovenlichaam en begint op de witte lakens stevig vast te grijpen. Ik besef maar al te goed dat ze op zijn tong klaarkomt. Dat weet ik echt wel zeker want ze klemt zijn hoofd tussen haar benen en ik zie haar ganse lichaam schudden. Uiteindelijk stopt ze met shaken en maakt ze haar benen los. Johan neemt de gelegenheid te baat om zich een weg terug naar haar gezicht te kussen. Hij neemt zijn grote en mega harde lul in zijn hand en leidt zijn pik naar de ingang van haar heiligdom. Ze knikt met haar hoofd en kromt haar rug als hij bij haar langzaam, centimeter per centimeter penetreert. . Hij duwt zijn pik op een goed tempo in en uit haar natte gleufje. Ik realiseer me dat wel genot hij nu ervaart. Anne heeft, ondanks dat ze mama is van 2 kinderen, een zeer strak kutje. Dit in combinatie met de dikte van zijn staaf, moet hem een ontzettend zalig gevoel geven. Al neukend pakt hij haar handen vast en legt deze naast haar hoofd. Op die manier is ze helemaal van hem! Hij voert zijn tempo op. Anne hijgt en kreunt nu vast en zeker heel heftig want ik zie haar mond openstaan. . Hun blikken zijn op elkaar gericht terwijl hij de liefde met haar bedrijft. Ik zie dat ze iets tegen hem zegt. Gaat hij haar opnieuw laten klaarkomen? Mij vermoeden wordt bevestigd want hij drijft zijn tempo nog wat op. Ze slaat haar benen om zijn lichaam en neemt zijn ganse stijve lul nu maximaal binnen. Haar kutje staat strak gespannen om zijn staat. Ze kust hem wild en passioneel en ik weet ….. ze beleeft haar tweede orgasme!

Hij trekt zich terug en verbreekt de kus op het moment dat Anne haar armen en benen losmaakt en zichzelf opricht. Ze liggen een tijdje haast roerloos naar elkaar. Het is duidelijk dat Anne wat tijd nodig heeft om haar twee kort opeenvolgende hoogtepunten te verwerken. Telkens als Johan haar lichaam wil strelen of aanraken duwt ze zijn handen weg. Anne speelt wel met zijn staaf. Langzaam rukt ze hem af. De tijd ontgaat me maar na wat voor mij een eeuwigheid lijkt zijn ze plots terug heftig aan het tongen. Nadat ze uit een passionele omhelzing komen, zie ik dat Johan iets tegen haar zegt. Anne komt in beweging en ze gaat op handen en knieën zitten. Johan manoeuvreert haar met haar gezicht naar mij toe. Hij neemt plaats achter haar en weer zie ik hem tegen haar praten. Ik vermoed dat hij haar opdraagt om naar mij te kijken want ze richt haar hoofd op en kijkt strak in mijn richting. Uit zijn bewegingen en op basis van de gelaatsuitdrukking van Anne besef ik dat hij haar nu langs achter penetreert. Ik zie haar naar adem snakken telkens Johan bij haar binnendringt en zijn pik zo diep mogelijk in haar lichaam laat zinken. Hij verhoogt systematisch zijn tempo. Wat kan die kerel neuken en het lang volhouden! Hij kijkt nu met een triomfantelijke blik in mijn richting. Ik voel me zeer klein worden.

Deze man neukt mijn vrouw, ik zie hen beiden genieten. Hij neukt haar op een manier waar ik alleen maar kan van dromen. Anne verdient een minnaar zoals Johan, mijn god wat zie ik haar graag genieten. Hij neemt haar vast bij haar heupen en gestaag in en uit haar kutje gaan. Hij geeft haar een tik op haar kont. Niet te hard, niet te zacht maar net voldoende om binnen de grenzen van genot te vallen. Annes ogen draaien weg. Ik weet wat dit betekent. Hij is op weg om haar op zijn hondjes klaar te neuken. Johan daagt mij uit, hij tergt mij en hij laat me zien hoe een vrouw moet geneukt worden. Hij bewijst dat hij mijn vrouw kan laten genieten op manier waarop ik dat niet kan. Mijn vrouw gedraagt zich als een sletje voor hem. Ze houdt ervan om zijn sletje te zijn en om mij te cucken. De hele scène windt me zo op dat ik mezelf er bijna niet kan van weerhouden om spontaan te spuiten. Anne begint de controle over haar lichaam te verliezen. Het wit van haar ogen is zichtbaar, ik weet dat ze nu in een trance zit. In een sekstrance! Ze moet nu onnoemelijk veel aan het genieten zijn van Johan zijn harde pik dit tegen haar baarmoeder aanzit bij elke stoot die ze ontvangt.

En dan gebeurt het : ik zie hoe hun lichamen samensmelten en verstijven. Anne komt klaar net op het moment dat Johan haar lichaam met zijn vele zaad vult. Meerdere stralen van zijn vruchtbare sperma spuit hij tegen haar baarmoeder aan. Anne schokt en schokt …. Ze is weg van de wereld. Ik zie hoe hij nog een laatste stoot geeft. Een tiental seconden blijft hij nog met zijn pik in haar kutje zitten waarna hij langzaam haar lichaam verlaat. Ze vallen naast elkaar op bed en vrijwel onmiddellijk begint Anne hem te kussen. Het is niet zo maar een kus. Er gaat een grote dankbaarheid van uit. Ze brengt haar mond naar zijn nog halfharde lul en kust zijn eikel alsof ze wilt zeggen, wauw wat heb jij mij laten genieten. Dat is het moment waarop ik mijn orgasme niet meer kan tegenhouden. Spontaan spuit ik 5 dikke stralen van mijn romige spul op mijn buik. Nooit eerder in mijn leven ben ik spontaan klaar gekomen! Anne en Johan knuffelen en kussen een paar minuten toen ze opstaat, haar jurk aantrekt en terug naar bed loopt. Ze kust Johan nog een laatste keer vooraleer ze de kamer uitgaat, zonder mij hierbij maar één blik te gunnen.

Een paar minuten later zit ik nog steeds in de fauteuil als ze onze slaapkamer binnenkomt en voor me gaat staan. Ik zie onzekerheid in haar ogen terwijl ze naar mij kijkt. Ik glimlach en zie een verlegen glimlach om haar mondhoeken kruipen als ze het zaad op mijn lichaam opmerkt.
“Ik zie dat je niet op je hotwife kon wachten, cuck,” zegt ze. Dat verdient een straf! Ze neemt me bij de hand en leidt me naar ons bed. Ga liggen gebiedt ze mij. Ze kleedt zich uit en komt met haar kutje op mijn gezicht zitten. Ik vang nog net een glimp van haar gebruikte en gevulde kutje op. Haar kutje ruikt naar seks, naar intensief gebruik! Lik me proper en geef me een orgasme … Ik lik en zuig en al vlug proef ik het zaad van Johan vermengd met de smaak van haar overspelige spleetje. Ik heb het niet meer. Nog nooit eerder was ik zo geil, zo opgewonden, zo onderdanig aan een vrouw. Mijn tong gaat in en uit haar gleufje, meer en meer zaad komt in mijn mond. Ik slik, ik slik het zaad van haar minnaar binnen. Haar clitje wordt groter en harder en dan … begint Anne wellustig te kreunen en gaat haar lichaam over in een shakemodus … Met een proper kutje komt ze sidderend van genot op mijn gezicht klaar.

Dankjewel cuckje van me zegt ze. Ze gaat naast met liggen, kijkt naar mij spreekt dan de woorden : Vanaf nu ben je officieel een cuck. Ze draait zich om en niet veel later valt ze in slaap. Mijn lul staat opnieuw helemaal stijf. Pijnlijk stijf. Wat is ons vandaag overkomen? Mijn vrouw heeft zich laten neuken door een andere man. Ik heb haar zien genieten en het is duidelijk dat ze dit zelf heel graag wou. Anders zou ze toch niet naar hem zijn toe gegaan. En ik? Ik ben spontaan klaargekomen. Ik wist zelfs niet dat dat mogelijk was! Blijkbaar zijn haar hotwife-gevoelens helemaal terug doorgebroken en ik ben een gewillig slachtoffer! Maar hoe moet dit nu verder????

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9065 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “We lieten ons gaan – deel 3”

  1. Geen 5 maar minstens 10 sterren voor deze geile serie. Super goed geschreven. Heerlijke opbouw en alweer spetterende sex. Maakte se fout dit op kantoor te lezen… natte vlek in m’n broek nu. Heerlijk.

    • 😛🤩 Ik hoop dat Johan wel twee of drie zwarte vrienden heeft. Heerlijk verhaal voor het slapen gaan 👉🍑😋

Plaats een reactie