BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Manege (deel 1)

De hete fantasie van jannyJanny en Irene zijn gek op paardrijden. Janny is single en 29 jaar, ze wordt binnenkort 30. Ze heeft kort blond haar, is slank en heeft lekkere borsten en billen. Irene is al 30, heeft donker rood haar tot op haar schouders. Ze is volslank en heeft grote borsten. Irene woont samen met haar donkere vriend Kevin. Janny en Irene zijn vaak te vinden op de manage waar ze paardrijden, de paarden verzorgen en allerlei klusjes doen. Ze zijn onafscheidelijk en delen lief en leed.

Die middag haalt Irene Janny op met de auto om lekker paard te gaan rijden in de bossen. Het is mei en mooi weer. Het is een heerlijke middag en na een tijdje rijden door het bos gaan ze weer richting manege. Ze komen lichtelijk bezweet terug bij de manege. Ze stijgen af en leiden hun paarden aan de teugels naar de stallen. “Kijk daar”: zegt Irene en ze wijst naar een zwarte hengst die ook naar de stallen wordt geleid. Janny kijkt en ziet dat de hengst een half stijve lul heeft. Er druipt nog vocht uit. Hij heeft net een merrie gedekt. “Dat is een grote pik”: zegt Janny en bloost. Met een lach zegt Irene: “hij doet me aan Kevin denken”. Ze lachen allebei en nemen hun paarden mee de stal in. Daar aangekomen gaan ze de paarden borstelen en voeren. Daarna zetten ze de paarden in een box en lopen ze richting de uitgang.

Ze lopen langs de box waar de zwarte hengst staat, die ook gevoerd en geborsteld is. Ze blijven staan en kijken de box in. De zwarte grote pik hangt slap onder het paard, maar nog wel prominent aanwezig. “Wauw”: zegt Janny. “Wat een joekel, hoe zou die aanvoelen?” Tegelijkertijd denkt ze: “Wat zeg ik nou?, dat hoort toch helemaal niet.” Het floepte eruit voordat ze er erg in had. Ze schaamt zich een beetje. Maar het windt haar ook wel een beetje op. “Heb je dat nog nooit gevoeld?”: zegt Irene. “Nee”: antwoordt Janny. “Het voelt als een heel grote zwarte mannenpik” zegt Irene en loopt de box in. “Kom dan” zegt ze tegen Janny. Die volgt haar schoorvoetend de box in. Ondertussen kijkt ze om haar heen of niemand hun ziet. “Voel dan” zegt Irene terwijl ze de lul van het paard pakt. Janny twijfelt. Eigenlijk durft ze het niet, maar ze krijgt toch een warm gevoel in haar onderbuik. Dan pakt ze toch de lul en denkt: “dat voelt als een gewone pik, maar dan veel groter…………eigenlijk best lekker”. Ze bewegen hun hand op en neer en de hengst siddert. “Hij heeft nog wel zin” zegt Irene en begint harder te bewegen. Janny voelt haar kutje nat worden. Dan horen ze geluid in de stal en stoppen. Ze gaan snel de box uit en lopen naar de auto. Ze hebben het allebei wel een beetje warm.

In de auto op weg naar huis blijft het beeld door Janny’s hoofd spoken. Ze voelt dat haar kutje nat is. Ze zeggen niets meer tot dat ze bij Janny’s huis zijn. “Volgende week weer paardrijden?”: zegt Irene. “Jazeker”: antwoordt Janny en ze stapt uit. Irene zwaait en rijdt weg. Janny loopt de trappen op naar haar appartement. Het beeld van die grote zwarte lul staat nog prominent voor haar ogen. Ook voelt ze de lul nog in haar hand en is bijna teleurgesteld dat ze hem niet langer kon vasthouden. Ze is geil en opgewonden. “Eerst even douchen”: denkt ze en loopt naar de badkamer. De kleren zijn zo uit en ze doet de douche aan. Ze is zo geil dat haar tepels hard zijn en haar kutje lekker nat is. Met haar vinger knijpt ze zachtjes in haar tepels en laat het warme water lekker over haar lichaam stromen. Ze doet haar ogen dicht en denkt aan die middag. Ze begint te kreunen….mmmmmmmm.
Met het beeld van die middag, haar en Irene’s handen om die zwarte grote lul en dat ze die langzaam aftrekken, gaat haar hand richting haar gladde natte kutje. Ze begint haar klitje te strelen en zakt in de hoek van de douchecabine door haar knieën. Ze gaat zitten en spreidt haar benen. Haar schaamlippen zijn lekker opgezwollen en haar kutje staat een beetje open. Het warme water stroomt erover heen en vermengt zich met het warme geil. Ze stopt eerst één vinger in haar kutje, maar al snel volgt een tweede. Ze beweegt haar vingers op zoek naar haar G spot. Met haar andere hand pakt ze de douche en zet de warme straal op haar klitje. Ze sluit haar ogen, ziet de zwarte lul weer voor zich en ze voelt ‘m weer in haar hand. Zo vingert ze zich richting een hoogtepunt. Haar lichaam schokt en ze komt superlekker klaar. Haar lijf tintelt helemaal. Uitgeput zakt ze tegen de muur en blijft nog even zitten om bij te komen. Ze blijft nog even onder de douche staan. “Dat was hemels”: denkt Janny. Ze droogt zich af, doet haar joggingpak aan en kruipt in de hoek van de bank. Ze ziet nog steeds die lekkere grote zwarte lul voor zich.

Nadat Irene Janny heeft afgezet bij haar appartement rijdt ze naar huis. “Wat was Janny stil”: denkt ze. “Volgens mij was ze zo geil als boter”. Zelf is ze ook geil geworden en voelt tussen haar benen. Ze voelt dat haar broekje helemaal nat is. Ze werd vooral geil van de blik op Janny’s gezicht toen ze de dikke zwarte lul van de hengst vast had. Het was een blik van de combinatie van ongeloof en geilheid. “Die is nu vast aan het vingeren”: denkt Irene en ze kijkt al uit naar de volgende week. Dan gaan ze weer paardrijden en wie weet? …………… De fantasie gaat alweer met haar op de loop. Irene komt thuis en gaat naar binnen. Kevin heeft gekookt en zit aan de eettafel. “Wat is er gebeurd, wat zie jij er verhit uit”: zegt Kevin als hij de blosje op Irene’s gezicht ziet. “Is het zo goed te zien?”: zegt Irene, terwijl ze aan tafel gaat zitten. “Ik zal je het hele verhaal vertellen”: zegt ze en vertelt Kevin over het paardrijden, de zwarte hengst met zijn grote zwarte lul en de dingen die ze met die lul deden. Ook vertelt ze over de blik op Janny’s gezicht.

Tijdens het verhaal merkt Kevin dat zijn pik ook begint te groeien en dat hij zin heeft om Irene te neuken. “Ik word ook geil van je verhaal”: zegt Kevin en hij wrijft over het been van Irene richting haar kutje. “Hebben jullie de hengst nog klaar laten komen?:” vraagt hij, terwijl hij Irene’s broek open maakt en zijn hand naar binnen steekt. “Jee, wat ben jij nat”: zegt hij. “Nee, we hebben hem niet laten komen. “Dat kon niet, want er kwam iemand de stallen binnen”: zegt Irene, terwijl ze gaat verzitten om Kevin de ruimte te geven om een vinger in haar natje kutje te steken. “Dat is jammer, want dat zou lekker geil zijn, toch?”: zegt Kevin. Irene kreunt, want hij heeft een tweede vinger in haar kutje gestoken. Hij staat naast haar en zij trekt zijn trainingsbroek naar beneden. De grote zwarte stijve pik staat fier omhoog. Kevin heeft geen onderbroek aan. Irene pakt zijn pik vast en brengt haar mond naar zijn eikel. Ze likt zijn paarse eikel zachtjes en plaagt hem zo. Kevin kreunt en haalt zijn vingers uit haar natje kutje. Hij gaat voor haar staan en zij neemt zijn harde pik in haar mond en begint te zuigen. Irene zit wijdbeens op de keuken stoel en pijpt Kevin, die ondertussen zijn shirt heeft uitgetrokken en ook Irene’s blousje heeft uitgedaan. Hij maakt haar bh open en hij pakt haar grote borsten in zijn hand. Hij knijpt in haar tepels en Irene streelt haar klitje. Ze zijn allebei zo geil.

“Dus jij bent gek op grote harde zwarte pikken?”: fluistert Kevin tegen Irene. “Jaaaaa……”: zucht ze, tussen het pijpen door. Kevin tilt Irene op en legt haar met haar rug op de keukentafel. Hij spreidt haar benen en buigt zich voorover en likt haar klitje. Irene staat op klaarkomen en masseert haar grote borsten. Ze knijpt hard in haar tepels en geeft een gilletje als ze bijna klaar komt. “Neuk me…..”: roept ze! “Steek die grote zwarte pik in me”. Irene komt van de tafel en draait zich om en gaat voorover op de tafel liggen. Kevin ziet het kutje van Irene glanzen van het geil en hij steekt zijn zwarte dikke pik in één keer in haar natte kutje. “Ahhhhhh……. Jaaaaaaa………mmmmmm….:”: kreunt Irene. Hij pakt haar heupen en neukt haar hard. Irene kromt haar rug en haar borsten schudden. Kevin gaat met zijn duim naar Irene’s kontgaatje en zodra hij een stukje naar binnen gaat, komt Irene klaar. Ze slaakt gilletjes en haar lichaam schokt van genot. Kevin stoot nog een paar keer door en komt dan ook grommend klaar. Hij spuit zijn warme sperma diep in haar kutje.
Kevin trekt zijn pik uit Irene’s kutje en het sperma druipt eruit. Uitgeput stappen ze onder de douche.

Ondertussen is Janny op de bank in slaap gevallen en droomt dat ze hard genomen wordt door en grote, glanzende zwarte lul.

Wordt vervolgd…………..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 14828 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “De Manege (deel 1)”

Plaats een reactie