BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 11

De geile kut van mama wordt geschorenJJ komt op bezoek.

Het waren 9 lange dagen waarin ik JJ enorm miste. Mijn schoolwerk ging ook achteruit en ik kreeg de eerste twee onvoldoendes sinds ik de school begonnen was. De avonden en nachten met mijn moeder brachten wat verlichting, maar het was toch anders. Mijn moeder had de kama sutra gedownload en had me drie nieuwe standjes geleerd die ik met JJ kon proberen. Op donderdag avond klaagde mijn moeder over krampen en wilde ze geen seks. Ze zei: ik word morgen ongesteld en dan krijg ik een paar kut dagen. Ik belde JJ die avond en vroeg haar of ze iets wist om de pijn en krampen te verminderen. JJ zei: ik breng morgen wel thee mee voor haar. Dat werkt perfect voor mij, en hopelijk ook voor je moeder. Vrijdag had ik maar een halve dag klassen en was ik rond 12 uur thuis. Om een uur kreeg ik een telefoontje van JJ dat ze wat later dan verwacht zouden aankomen. Ik baalde als een stekker en vertelde het tegen haar. Ze begon te lachen en ik vroeg haar wat er zo grappig was. Ze zei: ga maar eens naar je voordeur.

Ik deed dat en opende die en daar stond JJ samen met Lila. JJ vloog me om de nek en zei: ik heb je zoooo gemist. Ze kuste me uitgebreid en toen ze de zoen verbrak zei ze: zou je ons niet binnen laten? We liepen samen door de gang waar JJ en Lila hun tassen weg zetten en gingen de woonkamer binnen. JJ liep naar mijn moeder en kuste haar op de mond en zei: hallo mam, ik hoor dat je ongesteld bent, zal ik een kopje thee voor je maken? Het is Chinese kruidenthee en het helpt mij enorm met krampen. Moeder keek naar JJ en zei: werkt dat echt? JJ zei: voor mij is het een echt reddingsmiddel. Mijn dagen zijn heel onregelmatig. Soms heb ik het twee maanden niet, maar als het dan wel komt, dan is bij mij het hek van de dam. Mijn moeder zei voor ik aan deze thee begon dat ze me liever een aantal dagen niet zag, maar nu ik deze thee gebruik zijn mijn dagen vrij makkelijk, de pijn is er, maar is heel dragelijk. Moeder zei: dan, in dat geval zou ik graag een kopje thee lusten. JJ zei: het smaakt niet echt lekker maar het werkt wel.

Nadat ze thee voor moeder had gemaakt en moeder die opgedronken had bracht ik de tassen naar boven. We besloten dat Lila in mijn kamer zou slapen en JJ en ik bij moeder in het bed zouden liggen. Toen alles op zijn plek was gingen we naar beneden en liet ik JJ het huis zien. We hadden boven al rondgekeken en de badkamer en slaapkamers bekeken en nu gingen wede keuken en woonkamer in. JJ zei: je mam is een minimalist, ze houdt niet van nik-naks en rommel. Moeder antwoordde: dat klopt, de enige plaats waar het een troep is is de kamer van Gerrit. En hij weigert er iets aan te doen en laat mij daar ook niets aanraken. Ze zei: voor we verder gaan moet ik eerst iets serieus met je bespreken. Gerrit heeft afgelopen week 2 onvoldoendes gehaald op school. Dat is de eerste keer en ik denk dat hij jou te veel in gedachten houdt. JJ keek me aan en zei: dit kan absoluut niet. Als jij in de komende week en de week erna nog een onvoldoende krijgt dan gaat onze afspraak voor over twee weken in Antwerpen niet door. En dat meen ik. Ik heb jou ook gemist, maar hou wel mijn studies bij. Ik keek haar aan en zei: meen je dat echt serieus? Jazeker liefste, geen fatsoenlijke cijfers, geen afspraken. En ik beschouw een zeven als net voldoende en ook daar neem ik geen genoegen mee.

Mijn moeder zei: hèhè, eindelijk eens een verstandige opmerking. Ik hoop dat je leert van wat je vriendin je heeft verteld, want ik ben het helemaal met haar eens. Geen fatsoenlijke cijfers, geen trip naar Antwerpen. JJ vroeg aan mijn moeder of de thee werkte en moeder zei: ja, de krampen zijn bijna helemaal weg. Heb je genoeg thee bij voor me? JJ zei genoeg voor een week drie keer per dag. Een keer in de morgen, een keer om een uur of drie en een keer een uur voor je gaat slapen. En de komende twee nachten liggen we bij je en zullen we jou helpen. Jj vroeg: voel je je fit genoeg om je haren te laten doen? Ik denk het wel zei moeder. JJ zei: heet beste is als je met je rug tegen het bad gaat zitten en je je hoofd op de badrand legt. Dan kan Lila eerst je haren wassen en ze daarna in een compleet nieuw model maken. Moeder liep met Lila naar de badkamer en legde een badhanddoek op de grond waar ze op ging zitten. Lila zei: het is misschien beter als je je bovenkleding uitdoet. Je mag je bh aanhouden maar doe de rest uit zodat je kleding niet nat wordt. Lila trok haar werkschort aan en begon moeders haren te wassen. Ze spoelde ze daarna schoon en gaf moeder een hoofdmassage. Ze wikkelde een handdoek om haar haren en zei: kom nu maar mee naar de keuken. Dan mag je op een stoel gaan zitten en knip ik je haren in een compleet nieuw model.

Terug beneden ging moeder op een keukenstoel zitten en kreeg ze een schort om. Moeder zei: jij knipt veel mensen, of niet dan? Lila zei: ik knip heel veel mensen, mag ik jou haren knippen in een model wat ik denk dat je zeker tien jaar jonger doet lijken? Moeder vroeg: kan je dat? Lila antwoordde: jazeker, mag het? Graag zei moeder. Lila pakte een kam en een schaar en begon het halflange haar van mijn moeder kort te knippen. Moeder keek verschrikt naar het haar wat op de grond viel. Lila zag dat en zei: maak je niet druk, je zult versteld staan van het resultaat. Het knippen ging verder en een klein half uur later zei Lila tegen JJ: pak de föhn even. JJ pakte de föhn en Lila begon het haar in model te drogen en te kammen. Ze zei tegen moeder: het is zo ook een stuk makkelijker om in model te houden. Toen ze klaar was zei Lila: nu morgen nog even aan je kleding werken en dan ben je een heel ander mens. Ik zal je vanavond ook leren welke kleuren make-up het beste voor je zijn. Ze legde de föhn weg en pakte een handspiegel uit haar tas en gaf die aan mijn moeder. Ze zei: bekijk jezelf nu maar eens.

Moeder bekeek haarzelf en tranen sprongen in haar ogen. Ze zei: ik zie er heel anders uit, waarom kon mijn kapper dit niet voor me doen. Ik vind het fantastisch. Ze vloog Lila om de nek en gaf haar een kus op haar wang en zei: dank je, echt dank je wel. Lila zei: graag gedaan. Lila keek mij aan en zei: tijd om jouw haren te wassen en bij te knippen. Ik ging tegen het bad zitten en legde mijn hoofd op de badrand. Lila begon mijn haren te wassen en ik begon direct haar benen te strelen. Ze zei: wacht even en ze deed haar werk jas uit, haar bh uit en haar slipje uit en trok daarna haar werk jas weer aan, maar liet die open. Ze ging verder met mijn haren te wassen en ik ging verder met haar dijen te strelen. Ze stopte en pakte mijn hand en dirigeerde die direct naar haar kut. Ze zei: ik ben zoooo blij dat jij me gaat proberen zwanger te maken. Jij mag alles met me doen en ja, ik wil met medeweten van Joy dat jij een onderdeel van het leven van mijn kind gaat uitmaken. Je mag me zolang en zoveel neuken als je wil, ook als ik straks zwanger ben en met een dikke buik rondloop.

Toen ze klaar was met mijn haren te wassen vroeg ze: wil je me nu alvast een keer nemen? Ik trok haar mee naar mijn slaapkamer en zei: als ik een deel van deze reis mag meemaken, dan wil ik het vastleggen op foto. Ik pakte mijn Nikon 5D en zei: trek al je kleren uit, ik wil je naakt op de foto hebben. Ze deed wat ik vroeg en ik zei: ga met je zijkant naar me toe staan en kijk naar me. Ze deed dit en ik zoomde in zodat alleen haar hoofd en bovenlichaam op de foto zou komen. Ik nam een aantal fotos en ging toen voor haar staan en nam ook een aantal fotos waarop ze helemaal op stond. Ik nam haar mee naar het bed en legde haar op het bed en begon haar te strelen. Ze zei: doe het niet te lang, anders denken ze beneden dat wij met elkaar bezig zijn. Ik zei: als JJ het weet, dan weet mijn moeder het ook zo meteen. Ik streelde haar tieten en ging met mijn hand naar haar kut. Ze was drijfnat. Ik pakte twee kussens en legde die onder haar kont. Ik zei: als ik klaargekomen ben in je moet je nog zeker een kwartier zo blijven liggen. Dat maakt het makkelijk voor mijn zaadjes om de weg te vinden.

Ik zette mijn pik tussen haar kale schaamlippen en drukte deze zachtjes naar binnen. Ze kreunde meteen. Ik begon langzaam in haar te stoten en steeds dieper in haar te gaan, bij Lila was het net als bij Anoushka. Haar baarmoeder zat laag en toen ik tegen haar baarmoederhals stootte vroeg ze: wat is dat? Ik zei: ik zit nu bijna in je baarmoeder. De volgende minuten doen misschien wat pijn maar geven je de grootste kans om zwanger te worden. Ik begon harder in haar te stoten en bij elke stoot kon ik net iets dieper gaan. Na vijf minuten stoten schoot mijn pik in een keer een stuk dieper. Ik zei tegen Lila: mijn eikel zit nu in je baarmoeder. Ik blijf je zo neuken tot ik klaarkom in je baarmoeder. Ik neukte haar nog tien minuten en elke keer dat ik in haar stootte ging mijn eikel in haar baarmoeder. Uiteindelijk kwam ik klaar en vulde ik haar baarmoeder met mijn zaad. Ze trok me op haar en kuste me wild en zei: dank je zo veel. Je maakt me gelukkiger dan ik ooit ben geweest.

Ik bleef nog vijf minuten in haar en trok me toen heel langzaam uit haar. Ik zei: je moet wel minstens een kwartier zo blijven liggen. Ze knikte ja en ik trok mijn kleren weer aan en ging naar beneden. Moeder zei: je haren zijn alweer droog, wat hebben jullie gedaan daarboven? JJ zei: kom op mam, plaag die jongen niet zo. Lila had gevraagd aan mij of ze zwanger mocht worden van Gerrit en ik heb toegestemd. Hij heeft geen enkele financiele verplichting naar haar en emotioneel zit het lekker tussen ons. Moeder keek me aan en zei: weet je het zeker? Ik zei: net zo zeker als dat ik weet dat ik jou volgende week met je nieuwe kapsel en je jonge lichaam ook ga misbruiken. Twintig minuten later kwam Lila naar beneden. Ze had haar werkschort over haar arm en haar slipje en bh in de hand. Ze liep naar mijn moeder toe en zei: streel even over je kleinkind en geef haar ook maar een kusje voor goed geluk. Na mijn moeder ging ze naar JJ en die deed hetzelfde en tenslotte kwam ook ik aan de beurt. JJ keek haar aan en zei: ik zie bijna geen zaad. Ik zei: ik ben tot in haar baarmoeder gegaan en heb het daar achter gelaten. Ik stond op en begon mijn kleren uit te trekken en moeder vroeg: wat ben je aan het doen? Ik zei: ik ga het mezelf makkelijker maken.

Heb je er een probleem mee als ik hier naakt zit? Ze antwoordde: ik niet, maar anderen mogelijk wel. JJ begon zichzelf ook uit te kleden en zei: ik in ieder geval zeker niet, ik vind naakt wel zo lekker en Lila is naakt ook gewend. Nu alleen u nog mam. Mijn moeder keek Jj aan en zei: maar ik ben ongesteld? JJ zei: nou, dan houd je je slipje toch aan. Moeder zei: dat hoeft niet want ik draag een tampon. Ik vroeg: nou wat let je dan mam? Tien minuten later zaten we alle vier naakt in de woonkamer. Moeder keek ons aan en zei: waarom voel ik me als een buitenbeentje hier? Ik antwoordde: omdat je de enige bent die niet kaal is. JJ liep naar moeder toe en ging voor haar staan en zei: vind je dit niet veel mooier. Ze pakte de hand van moeder en streelde daarmee haar kutje. Moeder zei: het is wel lekker zacht inderdaad. Lila zei: maar zo voelde het zeker niet een half uur geleden toen die dikke pik van uw zoon in me ging. JJ ging verder: niet alleen is het mooier om te zien, maar het is dubbel zo gevoelig als met haar erop en zeker als je ongesteld bent is het frisser en makkelijker schoon te houden. Geen plakkerige bebloede haren.

Moeder keek JJ aan en zei: daar heb je een heel belangrijk punt. Ik zei: waarom vraag je Lila niet of die je scheert? Ze doet dat ook bij andere mensen. Moeder keek Lila vragend aan en die zei: leg maar een badhanddoek op de bank, dan pak ik mijn spullen even. Ze kwam terug met haar tas en zei tegen moeder: ga maar makkelijk zitten met je benen gespreid. Moeder deed dit en Lila duwde het touwtje van de tampon bij moeder naar binnen. Met de tondeuse werd eerst het haar kort gemaakt en daarna spoot Lila een flinke hoeveelheid scheerschuim op de schaamheuvel van mijn moeder en begon haar te scheren. Twintig minuten later bekeek ze haar werk en zei: bijna klaar, alleen de haartjes rond je anus nog even weghalen. Dat doe ik met pincet omdat de huid daar bijna niet strak te krijgen valt. Ze zei tegen moeder: klim maar even op de eettafel en ga daar op handen en knieen zitten. Moeder deed dat en Lila haalde de stalen bal met handvat uit haar tas en zei: nu moeten jullie me even helpen. Doe eerst de lamp maar aan zodat ik het beter kan zien. Ze pakte een tube glijmiddel en deed wat over de bal en zei: Joy jij mag de bal inbrengen terwijl Gerrit haar billen spreid. Moeder keek verschrikt toe en Lila zei: dit voelt even koud aan maar dat duurt maar even.

JJ drukte de bal tegen de anus van moeder en die ging langzaam open en de bal verdween erin. Ik hield de billen van moeder uit elkaar en JJ trok de bal langzaam naar buiten tot de anus strak om de bal stond. Lila ging aan de gang met het pincet en binnen vijf minuten waren de 23 haartjes weggeplukt. Ze zei: je mag de bal nu verwijderen. JJ had echter andere ideeen en drukte de bal diepen in mijn moeder en begon stotende bewegingen ermee te maken terwijl ze met haar andere hand zacht de clit van mijn moeder streelde. Moeder begon te kreunen en JJ zei: dit vind je lekker, of niet dan? Mijn moeder knikte slechts. JJ ging door tot mijn moeders ogen in haar kassen rolden en ze heftig kreunend klaarkwam. Ze kreunde: JAAAAAHHHHHZOOOO LEKKER, GA DOOR GA DOOR OOOOOHHHHHH. Lila en ik gingen aan weerszijde van moeder staan en streelden haar tieten terwijl haar orgasme aanhield. OOOOHHHHH JAAAAHHHH HET VOELT ZOOOO LEKKER JAAAAAHHHH. Het vocht spoot uit de kut van moeder over de hand van JJ die het gretig oplikte. Na nog een halve minuut trok JJ de bal uit mijn moeder en zei: zo, weer een blije klant. Mijn moeder kwam van de tafel en ging zichzelf bekijken en kwam met een glimlach terug. Ze zei: nu voel ik me pas echt jong.

De rommel werd opgeruimd en de tafel werd gedekt. Brood en beleg werd op tafel gezet en we gingen eten. We hadden ons avondeten op en dronken nog een paar glazen wijn voor we naar de slaapkamers gingen. Daar aangekomen zei moeder tegen JJ: jij bent nu aan de beurt. Ik heb Gerrit een paar nieuwe standjes geleerd en hij gaat er nu een bij jou proberen. Ik ging op mijn rug liggen en moeder vertelde wat JJ moest doen. Ze zei: laat je over zijn pik zakken met je gezicht weg van hem. JJ deed dit en moeder pakte haar armen en zette die net boven mijn knieen op mijn bovenbenen. Ze zei: deze hier houden en nu mag jij heel rustig beginnen te wippen op zijn pik. JJ deed dit en kreunde direct. Ze zei: mam, dit voelt zo anders, ik voel zijn pik over mijn clitje schuren bij elke beweging. Moeder zei: dit is een van de standjes uit de kama sutra waarvan gezegd wordt dat vrouwen hier het meest van genieten. JJ ging door met wippen en kwam drie keer klaar voor ik uiteindelijk mijn zaad diep in haar spoot. Ze klom na nog vijf minuten van me af en zei: Lila heeft mij nog iets geleerd wat jij nu moet doen. Als je ongesteld bent betekent dat niet dat je niet kan klaarkomen.

Ze ging tussen de benen van mijn moeder met haar hand en drukte het touwtje van de tampon weer terug naar binnen. Ze nam moeder bij de hand en liet haar over me heen zitten. Ze zei: je moet over zijn pik gaan zitten zonder deze naar binnen te laten gaan. Leg een schaamlip aan elke kant van zijn pik en glij zacht heen en weer. Moeder deed dat en riep: OOOOHHHH MIJN GOD. WAT VOELT DIT LEKKER. Ze keek naar JJ en zei: inderdaad dubbel zo gevoelig. Ze begon nu sneller op en neer te schuiven tot ze tot twee keer toe klaar kwam. Ze klom van me af en kuste JJ op de mond. Die pakte het hoofd van moeder en begon terug te kussen en drukte haar tong bij moeder tussen de lippen. Moeder wilde terugtrekken en ik zei: mam, leer nu toch eens te genieten. JJ is niet lesbisch, maar vind het heerlijk om te spelen. Mijn moeder liet haar mond nu wat verder open en snel daarna waren de twee vrouwen volop met elkaar aan het tongen. Dit duurde bijna vijf minuten waarna, na de zoen verbroken te hebben, mijn moeder zei: maar dit kan toch eigenlijk niet?

JJ zei: waarom niet? Gerrit doet hetzelfde bij mijn moeder, mijn tantes, tante Loes en Liesje. Ik vind het niet erg want ik weet dat hij alleen van mij houdt, en als hij daarmee andere vrouwen blij maakt, zoveel te beter. JJ keek mij aan en zei: over andere vrouwen blij maken gesproken, waarom ga jij jezelf niet even bekommeren over Lila. Je moeder en ik hebben nog veel dingen die we niet van elkaar weten. Ook dingen die over jou gaan. Ik zei: OK ik weet wanneer ik niet langer nodig ben. Ik klom van het bed, gaf mijn moeder een tongzoen en JJ ook een langere tongzoen en vertrok. Ik zag nog hoe moeder en JJ naast elkaar met de gezichten naar elkaar toe lagen en hoe JJ begon met mijn moeder te strelen. Ik liep de kamer uit en ging naar mijn kamer. Daar zat Lila op mijn bed. Ze keek me aan en zei: ik hoopte dat je zou komen, ik voelde me een beetje alleen. Ik zei zodra je dat weer voelt, kom je gewoon ook bij ons in bed. Ze keek me aan en zei: maar je moeder dan? Ik zei: er is genoeg ruimte en niemand hoeft jaloers te zijn. Ik ging naast Lila zitten en begon haar te kussen en te strelen. Ze zei: ik vind het jammer voor mij dat je Joy ontmoet hebt. Ik had je graag voor mezelf gehouden. Maar nu dat jij me jouw kind gaat geven voel ik me bijna net zo verbonden aan je als JJ.

Ze keek me aan en zei: gaan we weer met elkaar seksen? En mag ik je daarbij ook kussen? Ik zei: als jij dat wil, mag jij dat doen, sterker nog, je mag gewoon alles doen waar je zin in hebt. Alle? Was haar vraag. Ik zei: in mate, geen fysiek geweld en geen extreme dingen. Ze vroeg: als ik je vraag om mij te straffen, hoe zou je dat doen? Ik zei: over de knie en met de vlakke hand. Waarom vraag je dat? Ze zei: omdat ik dat lekker vind. Een beetje pijn is enorm fijn. Ik vroeg waarom ik haar zou moeten straffen. Ze kneep hard in mijn ballen en vroeg: is dat reden genoeg? Ik zei: dat is reden genoeg. Hier over mijn knie, ik zal je leren dat nooit meer te doen. Ik sloeg haar billen rood en na elke tiende klap streelde ik haar clitje. Ze zei: gebruik je andere hand om mij te slaan terwijl je mijn clitje streelt. Ik deed dat en Lila kwam op een geweldige manier klaar. Toen ze terug en rustig was kwam ze naar me toe en begon ze met me te tongen. Hierna zei ze: dit had ik nodig. Volgend keer weet ik hoe ik straf kan krijgen. Het maakt de seks voor mij veel intenser, ik zei: ga nu op handen en knieen zitten want ik ga je nu anaal neuken.

Ze keek me aan en zei: je weet dat ik daar niet zwanger van word? Ik zei dat weet ik, maar ik wil voelen hoe dat bij jou is, daarna vul ik je kutje weer. Ze ging zitten als gevraagd en ik drukte mijn pik in een keer door tot aan mijn schaambeen. Ik zei: dat zal je leren om mij in mijn ballen te knijpen. Ze riep: OOOOOHHHHH JAAAHHHH DAT DOET PIJN GA DOOR EN NEUK ME HARD IN MIJN KONTJE. Ze riep dit zo hard dat zowel mijn moeder als JJ kwamen kijken. Lila zei: hij is me aan het straffen omdat ik hem in zijn ballen kneep. Ik zei: JJ knijp eens hard in haar tepels en trek er ook aan. JJ keek eerst mij en toen Lila aan en die zei: doe het, ik moet gestraft worden. JJ deed het en begon daarna zacht tegen haar tieten te slaan. Mijn moeder kwam erbij zitten en zei tegen JJ: dat is geen straf. Ze pakte een tepel in haar hand en trok die zo ver mogelijk weg van haar tiet en sloeg toen met haar vlakke hand hard tegen haar tiet. Lila gilde het uit en kwam tegelijkertijd klaar. OOOHHHH MIJN GOD JAAAHHH, klonk het uit haar mond. Ik zei tegen JJ en moeder: vooruit, terug naar jullie kamer, ik kom straks bij jullie. Eerst moet ik zorgen dat deze slet zwanger wordt. Lila zei zacht tegen me: zou je me geen slet willen noemen?

Ik zei terug: iedereen in mijn harem, dat is inclusief Chi, mijn moeder, Loes en alle anderen zijn mijn prive sletjes. Ik noem jullie dat ook alleen maar in prive sfeer. Voor de rest zijn jullie gewoon vriendinnen. Ok, dan is het goed zei ze. Ik ging verder: en als ik alleen met jou ben dan ben jij mijn speciale vriendin! Ik concentreerde me op klaarkomen en deed dat vlak erna. Ik vulde haar darmen en trok mijn pik uit haar. Ze ging op haar rug liggen en zei: neuk je sletje dan nu maar zwanger. Ik pakte weer mijn twee kussens en legde ze onder haar kont. Ik zei: spreid je benen zoals een kikker dat doet zodat je kut helemaal geopend is. Ze deed als gevraagd en ik ging diep in haar en begon weer tegen haar baarmoederhals te stoten. Na een kleine vijf minuten begon deze te openen en begon een deel van het zaad wat ik er eerder ingespoten had uit haar te lopen. Ik stootte nog een aantal keren en liet toen mijn eikel in haar baarmoeder zitten. Ik zei: zo, nu mag jij het afmaken. Ze vroeg: hoe moet ik dat doen? Ik zei: gebruik je kutspieren en je buikspieren en melk mij maar. Ze begon haar buikspieren aan te spannen en los te laten. Ik zei: juist, nu doe je hetzelfde met je kutspieren en doe het om en om. Lila deed het en het was net alsof ik haar kut ingetrokken werd.

Het voelde heel apart en na een kleine tien minuten vulde ik haar baarmoeder weer tot aan de brim. Ik ging op haar liggen en zei: ik denk dat je eicel nu genoeg keuze heeft over welk zaadcelletje binnen mag en je kindje gaat maken. Ze trok me op haar en begon me uitgebreid te kussen. Ik trok me daarna uit haar en liet haar nog tien minuten liggen waarna ik tegen haar zei: vooruit sletje, naar de andere slaapkamer. Jij gaat naast mijn moeder liggen en leg je dij over haar buik. Loes vertelde me dat het enorm hielp met de menstruatiekrampen. Lila ging mee en ging tegen mijn moeders zij liggen. Met haar been op mijn moeders buik viel ze vrij snel in slaap. JJ kroop boven op me en zei: mag ik vannacht weer op je slapen? Ik zei: natuurlijk mag je dat. Ze pakte mijn pik en liet zich erover zakken en ging op me liggen. Ze fluisterde: zoooo lekker, slapen met vulling. Niet lang daarna sliep iedereen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4557 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie