BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Strippende negerin

Grace geeft en geile en ranzige showHai schatjes, mijn naam is Edith. Ik ben 20 jaar, 153 cm lang, 41 kg, lang blond haar in dreads en heb groen/grijze ogen.

Dit verhaal schrijf ik op mijn hotelkamer. We zijn met school op excursie in Barcelona. Nu zijn we een dagje naar een van de bekende toeristische plaatsen aan de kust.

Na een heerlijke paella zijn we naar een kroeg geweest en wat daar gebeurde zal ik je nu vertellen.

“Hey Edith, kijk eens!” zei Sabrina, een van mijn vriendinnen. Met elf meiden keken we naar een poster waarop een schaarsgekleede dame stond afgebeeld. ‘Grace brengt jouw hoofd op hol!’ was er met roze/paarse letters over de vrouw geschreven. Volgens de informatie zou de vrouw over enkele minuten een optreden geven.

Gehaast zochten we onze portemonnees en kochten ieder een kaartje voor de show. “Tranquilo señorita’s, take it easy ladies!” sprak de kassamedewerker lachend. “Jullie zijn de eerste gasten!” Verbaasd keken we hem aan. “Serieus? Zijn er nog geen man … eh mensen binnen?” De man schudde zijn hoofd. “Nada” Fronsende wenkbrauwen. “Het zou toch geen transvrouw zijn?” vroegen we ons af. Vrijpostig als ik ben vroeg ik dan ook “Eh, Grace is toch geen drag of trans?” De man legde kalmerend een hand op een van mijn schouders. “Maak je geen zorgen” zei hij kalm. “Grace is een echte vrouw. Het is ook niet zo dat de mannen haar al te vaak hebben gezien. Ze maken alleen geen enkele kans bij haar.” Dit kon van alles betekenen. Ze kan getrouwd zijn. Dat is niet bijzonder. Het is alleen lastig als klanten dit weten. Als je beschikbaar lijkt is dat beter voor je business. Verder vragen durfde we niet. Ook wilden we Grace graag zien.

Opgewonden namen we plaats op de eerste rij. Lekker dicht op het lage podium. We zaten nauwelijks of er klonk muziek en Grace kwam te voorschijn. “Wauw, wat een prachtige meid!” spraken we in koor. Het klonk een beetje hees, zo opgewonden waren we.

Grace is een bijna 2 meter lange, enorm slanke meid met grote borsten (cup DD) en strakke, dikke, ronde billen. “Moet je kijken!” “Oh man, wat ziet dat er heerlijk uit!” “Kijk dan, die kut!” “Wat een giga schaamlippen heeft die meid!” “Jee, wat een lange, dikke clitoris!”

Liza kon zich niet beheersen. Ze kroop het podium op en begon de vagina van Grace te zoenen. Gulzig zoog ze aan haar klit. Mirjam en Marieke sprongen ook op het toneel. Ze grepen de bovenbenen van Grace. Ze streelden haar enorme, gespierde dijen en kusten haar billen.

Grace heeft een figuur dat even sexy als onwerkelijk is. Haar taille is smaller dan dat van mij, en ik ben al ieniemini. Daar staat tegenover dat haar bovenbenen qua omvang groter zijn dan haar middel. Haar borsten hebben het formaat van twee handballen. Zij heeft een glanzende diepzwarte donkere huid.

Heupwiegend ging ze de rij af. Ze reed met haar kruis tegen onze gezichten, trok ons een voor een omhoog uit onze stoel en begon te tongen.

Toen ze haar tong diep in mijn keeltje duwde moest ik weldra klaar komen. Een dikke straal geil spoot uit mijn kutje. “Oh wat ben jij een lekkertje!” zei Grace blij. “Je kunt squirten.” Ze tilde mijn rokje omhoog en prikte haar wijs- en middelvinger in mijn aarsje. Van schrik begon ik nu te plassen. “Oh, kleine meid. Oeh la la.” Het hield maar niet op. Nou, toch wel. Na zo’n 5 – 6 minuten vielen er nog slechts enkele kleine druppen uit mijn spleetje. Aan mijn lipjes hingen nog twee kleine druppeltjes urine.

Drie obers kwamen ons ieder een reusachtige fles Magnum champagne brengen. Grace liep naar het gordijn en gaf een boodschap door aan een medewerker. Hij kwam even later terug met een po en een dweil. “Kom jij hier maar even zitten, meisje!” riep Grace naar mij terwijl ze gebaarde naar de po. Meteen kwam ik weer klaar. Het was een felroze potje met een afbeelding van Hello Kitty en de tekst, met het bekende lettertype, ‘Barbie’.

Ik wilde mijn string uit doen. Maar dat verbood Grace mij. Ze gaf mij een paar petsen tegen mijn billetjes. Klets! Klets! Klets! “Wat nou meid. Je pist toch zo graag in je broek?” Ik schudde nee. “Niet!? Volgens je juf wel.” Daar kwam juf Xaviera aangelopen met in haar hand een plastic tas. Ik moest blozen. Per string die Grace uit de tas haalde werd ik roder. “Wat, je schijt ook nog in je broek?” vroeg ze verbaasd lachend. “Ja, ja, ja!!!” zei ik heftig knikkend. “Ik zie het. Kijk, hier zit gewoon nog een hele hoop stront in deze boxershort.” Nu snapten mijn vriendinnen waar de stank vandaan kwam.

Veel tijd om hier over na te denken namen ze niet. Dorstig dronken ze van de champagne. “Voor jou heb ik mijn speciale champagne, schatje!” sprak Grace zwoel terwijl ze zich op mijn gezicht liet zakken. Haar blote pruim zichtbaar voor mijn vriendinnen. Een dikke straal pis spoot mijn mondje in. “Drinken meid” beval Grace terwijl ze mij over haar schouder aankeek. “Drinken! Drinken! Drinken!” scandeerden de meiden.

Oh wat smaakte Grace lekker. Terwijl ik mij zat te vingeren, nee … te fisten, boorde ik mijn tong in Grace haar aars. Soepel bewoog ik het puntje van mijn tong diep in haar endeldarm. Het duurde niet lang voor ze mij in mijn bek zat te schijten.

Ze schoof wil heen en weer. In mum van tijd zat mijn hele gezicht onder haar poep. Mijn oogjes waren het enige wat niet bedekt was met haar geurige goud. Toen de show voorbij was nam Grace ons mee naar een andere kroeg waar zij een volgende show gaf.

Ze pakte mij bij mijn arm en fluisterde “Jij laat de rest van de avond mijn pis en shit op jouw knappe smoeltje zitten. Ik zal je hiervoor belonen!” Dat is precies waar ze nu al bijna een half uur mee bezig is. Eerst heb ik een kwartier lang in mijn bedje liggen plassen. Grace voorkwam dat het bed nat wordt want zij dronk mijn nectar enthousiast op. Daarna is ze eerst begonnen mij schoon te likken en nu is ze mij al een tijdje aan het beffen. Ik heb al 7 orgasmes gehad sinds ik op mijn hotelkamer lig. De andere meiden zijn er getuige van hoe hun kleine hoerige vriendinnetjes wordt verwend. “Lekker hè, lesbo sletje!” gieren zij het uit. “Ja” krijs ik. “Ja, ja, ja. Het is zo heerlijk! Grace, mag ik bij jou blijven?” vraag ik. “Natuurlijk meis, ik dacht dat je het nooit zou durven vragen.” Ze pakte een lipje van een blikje energy drink en vroeg “Lieve Edith, wil je met mij trouwen?” “Ja, mag ik? Echt? Ja, oh heel graag Grace. Ja, ja ja!” stotterde ik volmondig.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8461 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie