BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Manege (deel 3)

Het is een tijdje rustig geweest. Gewoon gewerkt, lekker rustig aan gedaan en natuurlijk wel regelmatig seks gehad. Janny vermaakt zich prima. Ze gebruikt regelmatig haar Womenizer Pro in bed en onder de douche. Ook heeft ze wel eens seks met Irene en ze heeft een paar keer een trio gedaan met Irene en Kevin. Ze heeft een heerlijk seksleven. Kevin en Irene genieten ook van elkaar en hebben regelmatig seks.

Op een avond, het is rond elf uur, rijden Irene en Janny richting huis na een heerlijk avondje salsa dansen. Ze zijn allebei lekker moe en kletsen honderduit. Ze rijden langs de manege en daar is alles donker. “Kijk”: zegt Janny. “Het is donker, maar de auto van de beheerder staat er wel”. Irene kijkt en ziet de auto ook staan. “Dat is gek”: zegt ze en remt af. “We gaan even kijken”: zegt ze en rijdt het pad op richting de manage. Ze doet de lichten van de auto uit, zet de auto van het contact en laat de auto uitrollen tot naast de auto van de beheerder. Ze stappen uit en doen de deuren van de auto zachtjes dicht. Ze lopen richting de kantine en kijken naar binnen. Het is donker en de deur zit op slot. “Daarbinnen is niemand”: zegt Janny en ze kijkt langs de kantine richting de stallen. Daar ziet ze een zwak licht branden.

“Kijk…….daar in de stallen brandt licht”: zegt Janny. Irene ziet het ook en samen lopen ze richting de stallen. Ze lopen naar het raam waar het licht brandt. Het raam zit hoog, dus ze moeten op hun tenen staan om naar binnen te kijken. Ze kijken naar binnen en kunnen nog net het hoofd van de zwarte hengst zien. Het zwakke licht brandt in zijn box. Verder kunnen ze niets zien. “Kom……we proberen of de staldeuren open zijn”: zegt Irene en ze lopen naar de staldeuren. Irene voelt aan de klink en knikt. “Ze zijn open”: zegt ze. “Zachtjes nu……”. Irene opent de deur zachtjes en ze sluipen naar binnen. Het is schemerdonker en bij de box van de zwarte hengst brandt het zwakke licht. Gebukt sluipen ze richting de box en kijken tussen de planken door de box in.

Irene en Janny kijken elkaar met grote ogen aan en krijgen allebei een blos op hun gezicht. Janny legt een vinger op haar mond om Irene tot stilte te manen, want die staat op het punt om een kreet te slaken. Irene doet haar mond dicht en ze kijken weer de box in. Daar staat de grote zwarte hengst met een gigantische stijve lul. Onder het paard ligt een baal hooi met daarop, op haar rug, een naakte rondborstige vrouw. Ze ligt iets schuin met haar benen wijd. Eén been heeft ze opgetrokken op de hooibaal staan en het andere been staat naast de hooibaal op de grond. Irene en Janny hebben goed zicht op de grote behaarde kut. Haar schaamlippen zijn opgezwollen en haar kut staat een stukje open. Goed is te zien dat ze supernat is, het geil druipt er uit. De grote stijve lul van de hengst hangt boven haar buik.

Naast haar staat de beheerder. “Doe nou..”: zegt ze. “Ik ben zo geil…….ik wil geneukt worden” en ze kijkt hem smekend aan. De beheerder pakt de grote zwarte lul van de hengst en stopt hem in haar soppende kut. Hij duwt hem er steeds dieper in en de hengst begint neukbewegingen te maken. “Ahhhhhhh……mmmmmm…….dieper, dieper”: roept de vrouw. Irene en Janny kijken stomverbaasd toe en voelen allebei hun kutje nat worden. Ze hebben een weeïg gevoel in hun onderbuik. Janny denkt: ”dat mag helemaal niet…….. maar het is zo geil om te zien”. Ze pakt Irene bij de arm en kijkt haar geil aan. Allebei ademen ze zwaar. De beheerder knoopt zijn broek los en haalt zijn stijve pik uit zijn broek. Terwijl de vrouw geneukt wordt door de dikke paardenlul, pakt ze de stijve pik van de beheerder en begint er hard aan te trekken.

De grote zwarte lul van de hengst zit voor de helft in haar natte kut en de hengst neukt haar als een bezetene. De beheerder heeft de paardenlul nog steeds vast, terwijl de vrouw hem aftrekt. “Ik ben zooooo geil ………ik wil je pijpen”: roept ze en neemt zijn pik in haar mond. Haar borsten schudden hard heen en weer en haar tepels zijn hard. De vrouw komt sidderend en schokkend een paar keer klaar. De hengst komt ook klaar en spuit grote stralen sperma in haar kut. De beheerder heeft de grote zwarte lul van de hengst losgelaten en de lul schiet uit haar volgespoten kut. De hengst spuit nog een paar stralen over haar buik en borsten. De beheerder roept: “Ik kom ook………ahhhhhhh” en hij komt klaar in haar mond en ze blijft hem pijpen tot zijn pik weer slap wordt. “Dat was heerlijk……dat doen we vaker!: zegt de vrouw en kijkt geil lachend naar de beheerder. “Een goed idee”: antwoordt hij. Ze maken zichzelf schoon en omhelzen elkaar.

Irene en Janny schrikken wakker uit hun trance. Met hoog rode wangen en een kletsnatte slip sluipen ze naar de staldeuren en rennen naar de auto. Ze stappen in en Irene start de auto en rijdt snel weg. Ze zijn allebei stil. Ze zijn hetgeen ze net hebben gezien aan het verwerken. “Ik moet geneukt worden”: denkt Irene. “Dat was zo’n geil gezicht, ik kom bijna spontaan klaar”. Ook Janny drijft in haar broekje en heeft dezelfde gedachte. Irene rijdt stilzwijgend naar haar huis en daar aangekomen, stappen Irene en Janny uit de auto en gaan naar binnen. Kevin ligt onderuit op de bank televisie te kijken. Irene stormt naar binnen, trekt haar kleren onder het lopen uit. “Wat………?”roept Kevin. “Stil!….niks zeggen”: bijt Irene hem toe. Irene doet de televisie uit en schuift de salontafel naar het midden van de kamer.

“Ik wil geneukt worden………net als daar”: roept ze! Ze gaat schuin op de salontafel liggen met haar benen wijd. Ze trekt één been op en zet die op de salontafel. Haar andere been zet ze op de grond naast de salontafel. Haar glanzende kale kutje staat open en haar klitje is goed te zien. Ze roept: “Janny…….pak zijn grote zwarte pik en duw ‘m in mijn geile kutje……net als daar!”. Janny trekt Kevins joggingbroek en slip naar beneden en pakt Kevins hard geworden zwarte pik. Ze trekt Kevin zo mee naar Irene en duwt de harde pik een stuk naar binnen. Kevin begint neuk bewegingen te maken. Irene’s grote borsten gaan heen en weer op de bewegingen van Kevin. Irene sluit haar ogen en denkt aan de harde paardenlul, die diep in de kut van die vrouw zat. Janny duwt de zwarte pik van Kevin steeds dieper in Irene’s kutje. Zodra Kevins pik tot aan zijn ballen in Irene’s kutje zit, laat Janny ‘m los en trekt haar kleren uit.

“Er ligt dildo’s in de boekenkast”: zegt Kevin tegen Janny. Janny trekt een la open en ziet een aantal dildo’s liggen. Ze pakt een grote, geaderde zwarte dildo en gaat wijdbeens op de bank zitten. Ze stopt de dildo in één keer in haar super natte kale kutje en zet ‘m aan. Ook Janny sluit haar ogen en denkt aan de grote zwarte paardenlul die diep in de kut van de vrouw zat. Irene roept: “Jaaaaaa,…..neuk me met die grote zwarte paardenlul”. “Mij ook………”: kreunt Janny. Kevin stoot zijn harde zwarte pik steeds harder naar binnen. Het zweet staat op zijn voorhoofd. Irene is helemaal van de wereld en komt met een gil klaar. Haar lichaam beeft en schokt. Dat is voor Kevin het sein om ook klaar te komen. Hij trekt zijn stijve pik uit Irene’s kutje en spuit zijn sperma over haar kutje en buik.

Janny heeft de dildo op de hoogste stand gezet en wrijft hard over haar klitje. In haar gedachten ziet ze de hengst klaarkomen en zijn sperma over de vrouw spuiten. Janny’s benen verkrampen en diep vanuit haar lichaam komt het orgasme omhoog. Ze siddert, schokt en spuit haar geil langs de dildo naar buiten. De orgasmes komen in golven en ze komt meerdere keren klaar. Als het laatste orgasme is geweest, zakt ze onderuit en opent ze haar ogen. Kevin en Irene staan naakt met een glimlach op hun gezicht naar haar te kijken. “Wauw…..”: zegt Irene ”dat was heftig”. “Zeg dat wel…”: zegt Kevin en vraagt: “waar kwam dat allemaal vandaan”? “Eerst douchen en dan naar bed”: zegt Irene. “In bed vertellen we je het hele verhaal”.

Ze drinken nog iets en stappen dan onder de douche. Janny blijft slapen en als ze met z’n drieën in het grote bed liggen vertellen Irene en Janny het hele verhaal. Kevin luistert met stijgende verbazing en voelt zijn pik alweer groeien. Het wordt een geile nacht.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10017 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie