BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 23

Vrijdagmorgen, om zeven uur werd ik gewekt door Chi. Ik voelde mijn ene arm niet meer. Daar had Chi de hele nacht op gelegen. Ze keek me aan en zei: ik dacht dat tegen je aan slapen lekker was, maar dit is de meest vredige slaap die ik in jaren gehad heb. Geen wonder dat JJ het zo lekker vindt, ik snap alleen niet waarom ze het lekkerder in haar kontje vindt. Ik zei: dat is omdat ik haar dan kan omhelzen, met haar tietjes en haar kutje kan spelen en vooral omdat ik mijn hand op onze kindjes kan houden. Chi zei: ok, nu begrijp ik dat. Ze rolde me op mijn rug en ging op mijn buik zitten. Ze zei: nu nog even je werk afmaken zodat de meisjes kunnen zien dat je goed voor me gezorgd hebt. Ze neukte mij tot ik mijn zaad diep in haar kut spoot en toen ze van me afklom, droop het zaad met lange draden uit haar kut. Ze liep op die manier de keuken in waar Lila en JJ reeds zaten. JJ keek haar moeder aan en vroeg: lekker geslapen? Zo te zien heb je ervan genoten. Chi zei: nu begrijp ik pas waarom jij zo goed slaapt terwijl Gerrit zijn pik in je heeft. JJ lachte naar haar moeder en zei: begrijp je dat nu pas? Ik liep de keuken in en JJ stond op en kuste me uitgebreid. Ze zei: ik hoor dat je je werk goed gedaan hebt. Oh en voor ik het vergeet, iedereen kan het ook zien.

Chi stond met haar benen wat uit elkaar en het zaad hing met lange draden uit haar kut. JJ zei: eet eerst maar even, dan mag je samen met mam douchen en daarna ga je met Lila op stap. Mijn ontbijt bestond uit witte bonen in tomatensaus en gebakken eieren. Nadat ik dat naar binnen had gewerkt nam ik Chi bij de hand en gingen we samen douchen. Chi waste mijn haren en mijn lichaam en ik deed haar lichaam zacht met een spons en douchegel. Als laatste deed ik haar kutje. Ze zei: het geeft niets als er zaad in blijft. Dan heb ik tenminste iets om over na te denken dit weekeinde. We droogden elkaar af en ik kleedde me in makkelijke kleding. Lila stond reedste wachten toen ik de keuken in kwam met mijn cameratas en de tas waarin mijn laptop en harddisk alsmede het frame voor Emma en Riet zat. We stapten de auto in en ik stelde het adres in op mijn telefoon in Waze en we vertrokken. Ik dacht dat we via Rozendaal zouden rijden, maar Waze stuurde ons via Leuven, dat scheelde bijna 20 minuten reistijd. De boerderij waar we moesten zijn lag aan de weg tussen Bergeijk en Achel net voor Borkel. We kwamen aan bij de boerderij en parkeerden de auto. We liepen naar de boerderij en klopten op de deur. Er werd niet opengedaan. We hoorden achter ons Emma die mijn naam riep. Ik draaide me om en zag haar in de deur van een oude stal staan.

We liepen naar haar toe en ze zei: dit is waar we wonen. De boerderij is helemaal in oude stijl opgeknapt en dient meer als een museum dan als woning. We liepen de oude schuur in en mijn mond viel open. De binnenkant van de schuur was een ultramodern woonhuis met een loft. Emma keek en zag mijn mond open vallen en zei: deze reactie heb ik nog niet eerder gezien. We liepen de woonkamer in waar Riet op de bank zat. Ik stelde Lila voor aan de vrouwen en Emma zei: ik had gehoopt dat je alleen zou zijn waarop ik zei: ik heb mijn rijbewijs nog niet en dus ben ik afhankelijk van anderen. Emma vroeg waar JJ was en ik zei: thuis, druk bezig in ons nieuwe huis. Ze mag niet te hard werken, maar helpt toch mee. Riet vroeg waarom ze niet te hard mocht werken en ik zei: ze is acht weken zwanger van een eeneiige tweeling. Proficiat klonk het uit beide monden. Riet zei: dus dat betekent dat ze al zwanger was toen wij jullie ontmoetten. Ik zei: ik denk het wel. Emma zei: over die ontmoeting gesproken, wij bieden onze excuses aan dat dat gebeurd is. Nu we weten wie je bent beseffen we dat dit nooit had mogen gebeuren. Ik vroeg: waarom niet, wij hebben ervan genoten, jullie hebben ervan genoten en er is niets geforceerd gebeurt. Gewoon een gezellige middag als kennissen onder elkaar.

Emma keek Riet aan en zei: misschien hebben we de situatie te ver ingeschat. Ze zei: je weet de relatie tussen ons en jouw familie? Ik zei: mijn moeder heeft me verteld dat mijn vader voor jullie werkte. Emma vroeg: heeft ze je ook verteld dat je vader en je zus op het moment van het ongeluk voor ons iets aan het uitzoeken was? Ik zei: nee, dat heeft ze niet verteld. Emma zei tegen Riet: ga jij Lila de boerderij maar eens laten bekijken dan praat ik verder met Gerrit. Riet liep met Lila de oude boerderij in en bekeek hoe mooi die was geworden. Nadat ze de hele boerderij gezien had nam Riet Lila mee naar de keuken en liet ze haar op een stoel zitten. Riet pakte een stoel en ging tegenover Lila zitten. Ze pakte de handen van Lila en zei: vind je het erg als ik wat vragen over JJ stel? Lila zei: nee hoor, je mag me alles vragen over mijn stiefzus. Riet zei enigszins verbaasd: je stiefzus? Ja zei Lila, ik was op hele jonge leeftheid door haar moeder geadopteerd. Mijn werkelijke moeder zat toen nog in China. Daar wonen mijn vader en broer, met wie ik nooit contact heb gehad, nog steeds. Mijn moeder is bijna twee jaar na mij en mijn stiefmoeder uit China gevlucht. Ik ben er pas een paar dagen geleden achter gekomen dat mijn werkelijke moeder de zus is van de moeder van JJ.

Riet brak het daar af en zei: over JJ gesproken, denk je dat ze een goede vrouw voor Gerrit wordt? Lila zei: hij kan geen betere vrouw krijgen dan haar. Ze is hoogbegaafd, heeft op haar 16e jaar reeds diverse diploma’s, heeft altijd thuis scholing gedaan en is met scholing gestopt toen ze wat jullie VWO noemen afgemaakt had. Ze is zich gaan concentreren in ethisch hacken. Dat wil zeggen, ze spoort voor bedrijven fouten in hun software op en verdient daar een hele royale boterham mee. Haar moeder heeft een schoonheidssalon met 8 meisjes in dienst. JJ heeft haar eigen huis met een winkel er onder. We zijn bezig het huis klaar te maken voor als de babys er zijn. Riet kwam dichterbij zitten en zette de benen van Lila wat uit elkaar en zette haar benen ertussen. Ze vroeg: niet om onbeleefd te zijn, maar hoeveel verdient JJ? Lila keek haar aan en zei: ze heeft een basissalaris van iets meer dan 4000 euro per maand. Het zijn de bonussen die het interessant maken. Er zitten weken tussen dat ze 5000 euro bonus heeft. Haar hoogste bonus was 25000 euro voor een lek in de software van een effectenhandelaar. Riet vroeg: weet jij hoeveel ze gespaard heeft?

Lila keek haar aan en zei: dat kan ik zo zien. Ik doe haar boekhouding. Ze geeft veel geld uit, als ze iets ziet wat ze mooi vindt, koopt ze het zonder naar de prijs te kijken. Wacht zei Lila. Vorige maand had ze 151000 op haar rekening staan. Lila pakte haar telefoon en terwijl ze dit deed zette Riet haar handen op de knieen van Lila. Lila logde in op de bankrekening van JJ en zei: zo, ze heeft weer wat extra verdient. Ze liet de telefoon aan riet zien. Het saldo was nu 164350 euro. Riet keek ervan op. Ze keek naar Lila die de telefoon weer in haar tas deed. Terwijl ze dit deed begon Riet zacht over de benen van Lila te strelen. Lila keek naar Riet die naar haar glimlachte. Lila zette haar benen wat verder uit elkaar en Riet ging hoger met haar handen. Lila ging met haar handen onder de trui van Riet en voelde de bh. Ze keek Riet in haar ogen en zei: mag die uit? Riet trok haar handen van de benen van Lila en stak ze omhoog. Lila trok haar trui uit en deed de bh van Riet af. Haar tieten zakten direct een stuk naar beneden. Riet vroeg of ze haar trui terug aan mocht doen. Lila zei: hoe kan ik je tieten kussen met je trui aan.

Riet ging weer met haar handen onder de rok van Lila en belande spoedig bij haar slipje. Ze voelde de natte plek. Ze zei tegen Lila: ga eens even staan. Lila stond op en Riet trok het slipje van Lila uit. Lila zei: doe je wel voorzichtig met mij, want ook ik ben zwanger. Riet zei: maak je niet ongerust. Lila ging zitten maar trok haar rok omhoog tot aan haar middel zodat Riet recht tegen haar kale kut keek. Riet zei: wat mooi, dat kutje van je en ze begon het te strelen. Lila boog voorover en nam het hoofd van Riet in haar handen en vroeg: mag ik je kussen? Riet zei: ik dacht dat je het nooit zou vragen. Ze kusten elkaar teder en Lila begon met de tieten van Riet te spelen. Riet stond op en nam Lila mee. Ze zei: hier, doe je kleren maar uit, dan doe ik hetzelfde en gaan we naar de hooizolder. Ze liepen hand in hand naakt een trap op en gingen door een deur die uitkwam in de hooizolder. Daar begonnen de vrouwen elkaar te verkennen.

In de stal was Emma naast mij komen zitten en ging verder met vertellen. Terwijl ze dit deed had ze een hand op mijn bovenbeen liggen. Ze vertelde over het schuldgevoel wat ze hadden toen mijn vader en zus omkwamen in het auto-ongeluk. Ze zei: gelukkig was je vader goed verzekerd, hij had een jaar eerder het huis waar jullie in wonen gekocht en had een lening van ons daarvoor gekregen. Als hypotheekvoorwaarde moest er een levensverzekering genomen worden. Het geld hiervan kwam vrij na het overlijden van je vader en zus, evenals onze werknemersverzekering. Het totaalbedrag wat vrijkwam was net onder 9 ton. Je moeder wilde het niet hebben en heeft ons gevraagd het te beleggen. We hebben de hypotheek op het huis zelf afgelost zodat je moeder die financiële last niet meer had en we hebben vanaf de eerste maand na de dood 4000 euro op haar rekening gestort om voor verdere onkosten te voorzien. Het geld van de verzekering hebben we gesplitst over twee trust fondsen. Een voor je moeder en een voor jou. Tevens hebben we beslist dat voor ieder van jullie 1 procent van onze nettowinst op deze rekeningen gestort werd. De 4000 euro die we elke maand aan je moeder overmaken halen we uit haar trustfonds. Daarbij blijft de initiële som van 500000 euro bestaan. Jouw fonds is echter enorm gegroeid.

Ze streelde mijn been en keek me aan. Ze zei: jij bent een rijke jongeman en terwijl ze dit zei maakte ze mijn broek knoop los en trok ze mijn rits naar beneden. Ze graaide in mijn boxer en hield haar hand aan mijn pik. Ze zei: dat doe ik om je vast te houden voor de schok die je gaat krijgen. Ze zei: ik zal even mijn laptop openen en de stand van jouw fonds bekijken. Ze logde in op een bank in Luxemburg, gaf haar pincode in en gaf het corresponderende retour getal in wat ze per telefoon toegestuurd kreeg. Ze zei: kijk maar eens hoe jouw situatie ervoor staat. Let wel, dit komt pas vrij als je 21 wordt. Tot die tijd beheren wij het. Ik keek naar het getal en viel bijna van mijn stoel. Er stond 982000 euro op de rekening. Emma zei: je moeder weet hier niets vanaf, ook niet wat zij nog tegoed heeft. Ik draaide me naar Emma, pakte haar hoofd beet en gaf haar een lange tongzoen en bedankte haar voor alles. Ze stond op en ging bij mij op schoot zitten en begon me weer te kussen. Ze pakte mijn handen en stak die onder haar bloes. Ik voelde haar bh en wist van de vorige keer dat die een voorsluiting had. Ik maakte die open, trok haar bloes open en nam haar tepels een voor een in mijn mond. Ze kreunde zacht. Ze vroeg daarna: heb je al eens nagedacht over je toekomst.

Ik vertelde dat we een eigen huis hadden, althans JJ had dat en dat er een winkel onder zat. Ik ging verder en vertelde wat ik daar wilde doen en Emma vroeg: heb je al een zakenplan? Ik keek haar aan en zei: ja dat heb ik op mijn laptop staan, wil je het inzien? Ze vroeg: mag ik? Ik zei natuurlijk, ik moest dit plan maken voor ik naar de bank kan gaan om een lening aan te vragen. Ik pakte mijn laptop uit de tas die naast me stond en vroeg aan Emma of ze zich wilde omdraaien zodat ze het kon lezen. Emma stond op, maakte haar rok los en trok haar slipje uit. Ze ging weer op mijn schoot zitten, echter nu had ze mijn pik in haar kut zitten. Ze zei: nu zit ik pas lekker. Ik opende mijn laptop en vond het zakenplan en opende het. Emma las het door en zei: je hebt werkelijk overal over nagedacht. Ik ben trots op je. Ze wipte een paar keer op en neer en zei: wat denk je dat je startup kosten zijn? Ik zei: ik wil solar panelen achter op het platte dak, dat kost ongeveer 35000 euro, dan aan apparatuur verwacht ik tussen de 60 en 70 duizend nodig te hebben. Die schrijf ik af over 10 jaren. Dan moet ik nog wat geld hebben om de renovatie van het huis af te maken. Emma vroeg me wat er moest gebeuren. Ik zei: een nieuwe keuken en badkamer, maar die krijgen we van JJ’s moeder. Op de zolder moet er een kleine badkamer gemaakt worden en een klein keukentje. Dat wordt ons gastenverblijf. Dan moet er het nodige aan pijpwerk gelegd worden en elektriciteit.

Emma zei: wie gaat dat doen? Ik zei: daar heb ik nog niet over na gedacht, eerst moet ik bij de bank gaan praten. Emma keek mij aan en zei: dat doe je nu al. Ik ben bereid mijn ploeg mensen bij jou het werk te laten doen, je betaalt het gewone zwarte tarief aan hen. Ik laat hun voorman langskomen om te kijken wat je aan materialen nodig hebt. Ik keek haar aan en zei: maar…. Hoe? Ze zei: ik ga nu regelen dat een deel van jouw trustfonds wordt vrijgegeven. Ik heb je bankrekeningnummer nodig. Ik gaf het aan Emma en die belde de bank in Luxemburg en gaf hen opdracht om 350000 euro over te boeken naar mijn rekening. Ze gaf het rekeningnummer door en kreeg een code die ze moest ingeven bij het overboeken. Ze deed dit en bedankte de bankbediende en zei tegen mij: over 20 minuten staat dat op je rekening. Ik keek haar aan en ze zei: dat mag je gebruiken voor je verbouwing en je zakelijke opstart kosten.

Ik wist niet wat ik hoorde. Emma stond op, trok me overeind en trok mijn broek naar beneden en zei: en nu om het te vieren, en ze liet zich op mijn pik zakken. Emma reed op mijn pik tot ze de eerste keer klaarkwam. Ze kwam van mijn pik en ging tussen mijn benen zitten en begon me te pijpen. Terwijl dit gebeurde kwamen Riet en Lila binnen. Lila pakte mijn camera en begon fotos te maken. Op het moment dat ik klaarkwam en mijn eerste straal zaad in de mond van Emma spoot begon Lila serie opnames te maken. Na mijn eerste straal in haar mond trok Emma mijn pik uit haar mond en liet ze me de rest van mijn zaad over haar lichaam spuiten. Lila maakte perfecte opnames hiervan, ook van het zaad wat over de tieten van Emma naar beneden droop. Toen ik uitgespoten was ging Emma liggen en kroop Riet over haar en begon ze het lichaam van Emma schoon te likken. Terwijl ze daarmee bezig was ging ik achter Riet zitten en drukte ik mijn pik diep in haar natte gleuf. Ze drukte haar kont naar achteren om mijn pik zo diep mogelijk in haar te krijgen en riep: JAAAHHH NEUK ME HARD. Dat was wat ik deed, bijna een kwartier lang tot ik haar kut vol spoot. Ik trok mijn pik uit haar en ze liet haar kut zakken op het gezicht van Emma die direct toe hapte en de kut van Riet begon leeg te eten.

Lila was nog steeds bezig om fotos te maken. Na een klein kwartier en meerdere orgasmes kwamen de vrouwen van elkaar af. Riet nam Lila bij de hand en Emma nam mij bij de hand en ze namen ons naar de loft. Daar stond een gigantisch bed waar we allen plaats op namen. Riet vroeg de camera van Lila en zei: nu wil ik zien hoe jij deze zwangere vrouw rustig neukt. Emma zei: is ze zwanger dan? Ik zei: ze heeft mij gevraagd om haar zwanger te maken. WAAAATTT vroeg Emma, hoe kon je dat doen terwijl je vriendin ook zwanger is? Ik antwoordde: ze vond het een goed idee dat ik Lila hielp om zwanger te raken. Op die manier weet ze in elk geval dat er geen man met een slecht humeur in het spel komt. We hebben genoeg kennissen waarbij er ruzie en vecht partijen aan de orde van de dag zijn. Bovendien is Lila helemaal niet op zoek naar een relatie, ze probeert zichzelf eerst te ontdekken. Ik was inmiddels naast Lila gaan liggen en terwijl ik de vragen beantwoordde streelde ik Lila zacht terwijl ze diep zuchtend luisterde naar wat ik zei. Ik speelde zacht met haar tepeltjes en Riet maakte fotos.

Na een tijdje draaide ik me naar Lila toe en begon ik haar te kussen. Eerst een paar lange tongzoenen en daarna haar lichaam. Ik kuste haar handen en nam haar vingers een voor een in mijn mond, kuste haar armen, haar nek en ging aar haar borsten. Die kregen zoveel aandacht dat Lila op een bepaald moment zei: krijgt de rest van mijn lichaam ook nog wat. Emma en Riet zaten tegen het hoofdbord van het bed toe te kijken hoe ik Lila verwende. Riet zei tegen Emma: dit is het mooiste wat ik in lange tijd gezien heb. Ik ging van de tieten naar beneden en kuste haar buik zacht en zei: maak je niet druk, papa gaar je geen pijn doen. Emma kreeg tranen in haar ogen. Ik ging nu naar beneden en begon met de voeten van Lila. Ik masseerde die waarna ik mijn hoofd al kussend langzaam omhoog liet gaan. Toen ik bij de dijen van Lila aankwam stootte ze haar onderlichaam omhoog. Ze riep, ga door, ga door, ik ga komen JAAAAAHHHHHH OOOOOOHHHHHHH. Ze schudde met heel haar lichaam toen ze klaarkwam en Riet zei: hij is niet eens bij haar kut geweest, wat een man. Als je dit hier kan doen bij een vrouw die niet je vriendin is, kan je je voorstellen hoe de seks tussen hem en JJ moet zijn.

Emma knikte zacht terwijl ze zelf met een hand bezig was zichzelf te bevredigen. Ik kwam nu op het punt uit waar iedereen op zat te wachten. Ik kuste haar schaamstreek en nam haar schaamlippen zacht in mijn mond. Toen ik daarmee klaar was drukte ik mijn tong in haar kut. Lila greep mijnhoofd en drukte het vast tegen haar kut terwijl ze voor de tweede keer klaarkwam. Toen haar orgasme afzakte liet ze mijn hoofd los en begon ik zacht tegen haar clit te blazen. Dit wakkerde het orgasme opnieuw aan en ze bleef komen. Ik likte haar clit en al die tijd bleef Lila in haar orgasme. Toen ik ophield liet Lila zich zacht op het bed vallen. Ze zei: ik heb even tijd nodig. Emma vroeg aan mij wat ik deed bij de clit van Lila en ik antwoordde: er zacht tegen blazen. Emma keek Riet aan en zei: wist jij dat? Riet knikte nee en ik ging naar Emma. Ik zei: ga eens liggen, dan zal ik het je laten voelen. Emma ging liggen en ik nam plaats tussen haar benen en begon zacht tegen haar clit te blazen. Emma begon direct onder me te kronkelen en te hijgen. Ik ging een paar minuten door en Emma kwam heftig klaar. OOOOHHHH MIJN GOD IK WIST NIET DAT DIT MOGELIJK WAS JAAAAAHHHHH. Ik liet haar even met rust en ging naar Riet en zei: nu jij. Riet ging liggen en ik likte haar clit eerst een paar minuten waarna ik iets van haar af ging en ook bij haar begon te blazen.

Lila en Emma keken toe hoe het Riet helemaal gek maakte. Ze stootte met haar kut omhoog en kwam heftiger klaar dan Emma. Toen ook zij weer tot rust kwam zei ze: dit voelt zo vreemd en toch zo lekker. Dit gaan wij vanavond bij elkaar proberen. Ik was inmiddels weer bij Lila aan het strelen en vroeg haar hoe ze wilde dat ik haar zou nemen. Ze vroeg: mag ik bovenop? Ik zei: het is jouw lichaam, jij bepaalt hoe. Emma keek Riet aan en zei: nou dat is wat een echte man doet. Riet knikte eenstemmig. Lila klom over mijn buik en liet zich tergend langzaam over mijn pik zakken. Ze begon rustig op en neer te wippen en ik zei: doe het kalm, en laat me niet te diep in je gaan, denk aan ons kindje. Lila keek me aan en gaf me een luchtkusje. Ze reed langzaam op mijn pik en ik streelde haar zacht. Riet was achter Lila gaan zitten en nam het strelen over. Ze streelde haar borsten en ging met een hand naar de clit van Lila en begon die te masseren. Lila genoot met volle teugen en Emma was fotos aan het maken. Toen Lila klaarkwam maakte Emma een serie van 15 fotos. Je kon het gezicht zien vertrekken en haar ogen zien wegrollen in haar kassen. Toen ze weer tot rust kwam begon ze weer te wippen, alleen dit keer sneller en ze gebruikte haar kutspieren om me te melken.

Vijf minuten later spoot ik mijn zaad en liet Lila zich voorover op me vallen en begon ze me te kussen. Ze zei naderhand: jij weet mij altijd naar nieuwe hoogtes te brengen. Ik keek haar aan en zei: ik ben blij dat je je zo voelt. Ik gaf haar een knipoog en zei: zo, nu ga ik je kont misbruiken. Ze lachte en zei: dat denk ik niet, je hebt genoeg gedaan voor mij. Ik keek haar aan, gaf haar een kus en tilde haar van me af en legde haar naast me neer. Ik streelde haar tieten nog een tijdje en ze zei: nu is het genoeg, ik ben voldaan. Riet en Emma lagen inmiddels ook in elkaarsarmen verstrengeld met elkaar te kussen. Lila en ik keken toe hoe deze vrouwen elkaar liefhadden. Na een kwartier hield dat op en zaten we allemaal op het bed. Ik zei tegen Emma: ik heb nog wat voor jullie. Ik liep naar beneden en haalde het fotoframe en gaf het aan hen. Wat mooi was hun reactie, deze foto komt bij ons bed te staan. Ik vertelde Emma over de verkoop van de eerste fotos en toen ik vertelde wat er bij de galerij gebeurd was zei Riet: je moet je prijzen aanpassen, maar het moet wel redelijk zijn. Je moet de helft van hun verkoopprijs aanhouden, op die manier maken ze voldoende winst om hun onkosten te vergoeden. Ik vertelde dat we bezig waren met een website waarbij we onze fotos als gelimiteerde edities zouden gaan verkopen en Emma zei: dat is een uitstekend idee.

Na nog wat nagepraat te hebben zei ik: ik heb nog een vraag voor jullie beide: willen jullie beide peettantes van onze kinderen worden? Lila zei daarna en van dat van mij? Riet keek Emma aan en zei: dat is het grootste compliment dat je ons kan geven. Emma vervolgde: ja natuurlijk willen we dat. Ik zei: dat is dan bij deze geregeld. Lila zei: mogen we over een paar maanden terugkomen om wat fotos in de boerderij te maken als we onze buikjes wat dikker hebben? Emma zei: jullie zijn altijd welkom hier. En ik weet zeker dat Gerrit hier hele mooie fotos kan maken. We gingen terug naar beneden en ik zei: ik zal jullie de fotos toesturen als ik ze gecorrigeerd heb. Emma zei: ik kijk er al naar vooruit, vergeet niet de fotos van jou en Lila erbij te doen, ik wed dat die heel mooi zijn. Emma ging door en zei: stuur me maar wat fotos van jullie huis dan neem ik contact op met onze aannemer en laten we die na het weekeinde contact met je opnemen.

We dronken beneden nog een kop thee en kleedden ons daarna en na afscheid genomen te hebben waarbij zowel Lila als ikzelf van beide vrouwen een lange tongzoen kregen liepen we terug naar de auto en vertrokken we. Ik zei tegen Lila: we gaan nog iets verder door naar de grens. Ik wil bij de Achelse kluis een krat met liter flessen trappist halen. Daar aangekomen, de auto volgeladen met diverse soorten trappist vertrokken we om via Leuven terug naar Antwerpen te gaan. In de auto vroeg ik aan Lila wat ze besproken had met Riet en Lila vertelde me alles. Ze zei: ik weet niet waarom ze dit alles wilde weten. Ik vertelde wat er tussen mij en Emma besproken was en ze zei: dus ze wilden weten of JJ een golddigger was? Ik zei ik denk het. Lila zei: ik heb nog nooit naast een bijna miljonair gezeten. Ik antwoordde: dat heb je wel, jij zit vaak genoeg naast Chi, die heeft volgens mij meer geld dan jij en ik weten. Ze keek me aan en zei: maar die is veel ouder dan jij bent. Ik zei tegen Lila, maar geen woord hierover tegen niemand. Dat wordt mijn verrassing voor JJ. Bijna twee uren later kwamen we aan bij de salon van Chi. We stapten uit en JJ vroeg hoe het gegaan was. Ik zei: het was ok, ze wilden weten of wij alle fotos hadden gestuurd. Ze willen niet model staan voor onze fotoseries. JJ zei: ik kan me daar wel iets bij voorstellen. Ze nam me bij de arm en zei: kom eens mee met mij.

We liepen naar ons huis en gingen de trap op. Boven waren er een paar mannen aan het werk. Beide kamers waren klaar en geverfd. Ik zei: hoe heb je dat zo snel klaar gekregen? Ze zei: dit zijn kennissen van mijn moeder. Ze hebben geholpen. Ik liet de vier mannen meekomen naar de salon en pakte voor ieder een literfles trappist en bedankte hen hartelijk. De kamers waren mooi geworden. Ik zei tegen JJ: na het weekeinde komt er aan aannemer om naar de verdere werkzaamheden te komen kijken. Ze keek me aan en vroeg waar ik die vandaan had. Ik zei: het is de aannemer die alle onderhoud voor de woningen van Emma en Riet doet. Ze hebben loodgieters, elektriciens en timmermannen in dienst, dus die kunnen alles doen wat er gebeuren moet. Ze vloog me om de hals en zei: dan kunnen we eerder het huis in dan gedacht. Ik zei: ja, maar voorlopig alleen in het weekeinde, ik moet mijn school afmaken en mijn diploma halen, dat is ook belangrijk. JJ zei: dat klopt, maar je examens zijn ongeveer tegelijk met de dag dat ik moet bevallen. Ik zei: dat zullen we dan zien, tot die tijd wil ik elk weekeinde hier komen. En de hele volgende week ben ik ook nog hier. Ik zei: Emma heeft wat fotos nodig voor de aannemer, kunnen we die eerst maken?

We liepen terug naar het huis, maakten fotos van de keuken en badkamer en van de loft waar van alles gedaan moest worden en stuurde die naar Emma. Twee uur later kreeg ik een bericht dat de aannemer maandag ochtend langs zou komen. Ik keek JJ aan en zei: dat gaat veel sneller dan ik verwacht had. We gingen terug naar de salon nadat ik de twee kratten met trappist uit de auto gesleept had. Boven aangekomen vroeg Chi: wat heb je daar? Ik zei: hier heb ik echte trappist in drie smaken, recht van de broeders uit de Achelse kluis. Ze keek me aan en zei: het is jaren gelden dat ik trappist heb gehad. JJ zei: ik weet niet eens wat het is. Ik antwoordde en zei het is donker bier. Chi zei: ik gebruikte het vroeger voor als ik ongesteld was, dat hielp. Ik zei: dan ben ik vanavond ongesteld en Chi lachte en zei: en ik ook. JJ vroeg, net als Lila: mogen wij ook een beetje ongesteld zijn? Ik keek haar boos aan en zei: en mijn kinderen verwaarlozen, ik dacht het niet. JJ keek me vragend aan en zei: mag ik niet een slokje proeven? Ik zei dat mag, maar geen ongesteldheid bij jullie, begrepen? Beide knikten ja en ik zei jullie mogen beide een half glas hebben. Chi kwam met vier glazen aangelopen en ik vroeg: wat wordt het? Chi zei: laten we een fles triple openen. De fles werd geopend en er werden twee glazen gevuld en twee half gevuld. Lila nam een slok en gaf het glas terug en zei: dit is niet voor mij. JJ nam een slok, nam een tweede slok en dronk het glas leeg en zei: het smaakt naar meer. Ik zei over negen maanden misschien, maar nu niet.

Ze keek me aan en zei: mag ik het in plaats van mijn glas wijn? Ik zei: dat denk ik wel. Chi en ik leegden de eerste fles en ze genoot er net zoveel van als ik deed. Ze zei: openen we er nog een? Ik zei: nee, laten we dat na het weekeinde doen, maar jij mag er morgenavond wel een openen. Als je alleen bent met je meisjes, en zij ook een glas zouden willen hebben mag je er zelfs twee openen. Ze zei: je bent een schat en kwam bij mij op schoot zitten. Ze was redelijk aangeschoten. JJ keek mij aan en keek naar haar moeder en zei: mam, ik denk niet dat Gerrit met een zatte vrouw wil spelen. Ik zei tegen JJ: laat haar maar even gaan. Loes en Liesje komen zo en dan gaan wij toch naar Waalre. Chi keek me met zielige ogen aan en ik zei: jij kan vannacht nog met Lila slapen. Morgen gaat zij naar Ling, dus je hebt maar een nacht dat je voor jezelf moet zorgen. Een half uur later kwamen Loes, Liesje en Marijke binnen en vroegen of we klaar waren om te vertrekken. JJ deed wat kleren in haar tas en ik nam mijn cameratas. We deden deze in de kofferbak en Liesje, JJ en Marijke zaten op de achterbank en ik zat naast Loes.

Tijdens de rit naar Waalre kwamen er veel vreemde geluiden vanaf de achterbank. Toe ik me omdraaide zag ik dat Marijke haar rok en slipje uit had en dat Liesje en JJ haar aan het strelen en aan het vingeren waren. Ik vroeg: en sletje bevalt het tot nu toe? Ze zei: ja meneer, ik vind het fijn. Toen we bij mij thuis aankwamen werd ik door mijn moeder begroet met een lange tongzoen. Mijn moeder zei: ik heb de indeling voor vanavond als volgt. Jullie drie, en ze wees naar JJ, Liesje en Marijke slapen vannacht in het bed van Gerrit en hij slaapt tussen Loes en mezelf, morgen nacht draaien we het om. Maar we gaan beginnen met ons sletje uit te kleden en dan mag ze mij eerst even lekker klaar likken. Loes zei: en mij daarna. Ik zei: als jullie het niet erg vinden wil ik eerst een paar uurtjes liggen met mijn twee zwangere vrouwtjes. Het sletje mag mij over twee uur komen wekken met haar mondje. Ze moet nog steeds leren hoe ze fatsoenlijk moet pijpen. Ik keek JJ aan en zei: jullie twee gaan haar dat leren, en straffen als ze het niet goed doet. Ik verwacht dat voor ze met jullie vannacht naar bed gaat haar billen rood en pijnlijk zijn.

Het sletje keek me geil aan en zei: ik hoop het meneer. Ze werd uitgekleed en toen ik haar tietjes en tepeltjes zag zei ik: je hebt tenminste geluisterd naar wat Jose je heeft verteld. Ik kan zien dat je tepels langer zijn en je tepelhoven ook dikker zijn en het begin van je tietjes is er nu ook. Ze draaide trots rond om iedereen het te laten zien. Loes kneep in haar tepels en vroeg: doet dat nu meer pijn dan voorheen? Sletje zei: nee ik heb geoefend met wasknijpers, wat u net deed was niet echt pijnlijk. Loes zei: goed zo sletje, je gaat een druk weekeinde tegemoet. Ik ging naar boven naar mijn kamer samen met Liesje en JJ en we gingen met drieen naakt op bed liggen en begonnen elkaar zacht te strelen. Ik vroeg: heeft iemand de noodzaak om mijn pik in haar te hebben? JJ zei: nee laten we elkaar lekker blijven strelen, dat is zeker zo fijn. Voor de rest hebben we morgennacht de hele nacht de tijd. Liesje vroeg: wat gaan we morgen doen? Ik zei: morgen zetten we jou en JJ af bij Ikea. Daar gaan jullie fotos maken van alles wat jullie mooi vinden voor in ons nieuwe huis. Daarna gaan Loes, moeder en sletje ook even winkelen voor haar. En dan als we klaar zijn ontmoeten we elkaar in het restaurant van Ikea. Ik wil daar naar een nieuwe keuken kijken. Gaaf zei JJ, ons huis wordt steeds beter. Ik zei: en als jullie vroegtijdig klaar zijn, ga dan maar naar de sanitair winkel er tegenover. Kies maar een mooie badkamer en een douchecabine voor de loft. Die wil ik klaarmaken voor als Liesje met haar kind op bezoek komt, zodat ze ook wat privacy kan hebben. Bij Ikea wil ik dat je fotos maakt van kasten en commodes voor onze kinderkamer en de loft. Ook van wiegjes. Dan kunnen we later bepalen wat we willen hebben en dit in Belgie bestellen.

Ik viel tijdens het strelen in slaap en werd een uur later wakker door een paar lippen rond mijn pik. Het was sletje die haar eerste poging deed om fatsoenlijk te leren pijpen. Ze bakte er niet veel van en ik moest haar dus straffen. Ze stond reeds klaar om over mijn knie te gaan. Toen ze lag en ik haar begon te slaan deed ze net alsof ze moest huilen van de pijn. Ze riep: nee meneer, dat doet zeer, maar ik zag haar kut samentrekken toen ze klaarkwam. Ik vroeg: mocht je klaarkomen, heb ik je toestemming gegeven? Nee meneer was het antwoord. Ik zei tegen Liesje, ga jij maar door met straffen, en daarna JJ. Toen die twee klaar waren waren de billen van Marijke vuurrood en liepen er echte tranen over haar gezicht. Ik zei: dat krijg je als je ongevraagd klaarkomt. Vooruit nu mag je deze twee vrouwen bedanken, en je weet hoe dat moet. Ze kroop eerst tussen de benen van JJ en likte haar klaar en daarna kreeg Liesje eenzelfde beurt. Toen dat gedaan was liepen we naar beneden waar moeder en Loes in standje 69 met elkaar bezig waren. Toen iedereen hun eerste sessie gehad had dronken we wat wijn en fris voor de meiden en gingen we daarna elk onze kamers voor de nacht opzoeken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4043 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie