BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het verhaal van Sjef en Hans

Sjef en Hans zaten samen in de kroeg, hun verdriet weg te drinken. Hun favoriete voetbalclub had net verloren van Duitsland. Ze zaten samen te morren tot er een knappe vrouw de kroeg in kwam. Het was Eugenie, een succesvolle chirurg uit het Maxima Ziekenhuis in Veldhoven. Het was een ontzettend mooie vrouw met een voorgevel waar je U tegen zegt. Ze kwam bij Sjef en Hans staan en dronk net zo hard met ze mee als de jongens deden. Na een aantal glazen begon Eugenie een beetje te wankelen en zei Sjef tegen haar: ik denk dat het tijd wordt dat je naar huis toe gaat, voor je niet meer kan staan op je benen. Eugenie vroeg aan de twee mannen of ze haar wilde begeleiden naar haar auto. Dat deden ze maar al te graag en toen Eugenie in de auto zat vroeg ze of de jongens iets te doen hadden die avond en of ze zin hadden in een after party.

Beide mannen stapten bij Eugenie in de auto en de chauffeur reed ze naar een groot gebouw waar hij ze af zette en weer verder reed. Sjef vroeg haar wat het gebouw was en ze zei: dit is mijn warehouse en ik woon er boven. Ze pakte haar sleutels en stak deze in een lift deur. Ze stapten samen naar binnen en de lift ging naar de tweede verdieping. Daar aangekomen kwamen ze terecht in een groot modern ingericht appartement. Eugenie vroeg of de jongens nog wat wilde drinken en beide antwoorden: bier graag. Eugenie ging naar de keuken en pakte 2 bier en een paar glazen. Voor haarzelf schonk ze een glas wijn in. Ze zette alles op een serveer bord en liep er mee de woonkamer in. Voor ze bij de jongens was, struikelde ze en kreeg ze het glas wijn over haar strak zittende jurk. Kut riep ze hard en de jongens keken naar haar. Heel de voorkant van haar witte jurk zat onder de rode wijn. Hans liep naar de keuken en pakte een doek en begon haar jurk schoon te vegen. De vlek werd alleen maar groter maar Hans deed zijn best om zoveel mogelijk over haar tieten te wrijven. Eugenie leek het niet erg te vinden.

Ze stond op en liep naar de keuken om een nieuw glas wijn te pakken. In de keuken aangekomen deed ze de bovenste drie knopen van haar jurk los zodat de jongens een goede inkijk zouden hebben. Ze liep terug de woonkamer in en beide jongens keken met grote ogen naar haar voorgevel die nu redelijk goed te zien was. Toen ze ging zitten hadden beide een royale inkijk in haar jurk en zagen haar enorme tieten. Na een minuut of wat te hebben gezeten stond Eugenie op om iets van de vloer op te pakken. Er schoot nog een knoopje los en een van haar tieten viel uit de jurk. Oeps was wat ze zei. Sjef vroeg haar of hij haar moest helpen om haar tiet terug in haar jurk te doen maar Eugenie zei: nee laat deze maar lekker zo hangen, dan krijg ik ook een beetje meer lucht. Weet je wat, ik laat de andere ook vrij ademen en ze deed nog een knoopje los en haar andere tiet kwam ook tevoorschijn. Ze vroeg: vinden jullie ze mooi?

Beide jongens knikten ja en Eugenie liep naar Sjef toe en greep hem in zijn kruis. Ze zei: volgens mij vindt Sjef ze heel mooi want hij loopt hier met een joekel van een stijve pik. Eugenie deed de laatste knoopjes van haar jurk los en stond nu in slip en jarretel met kousen voor Sjef. Ze maakte zijn broeksriem los en trok zijn broek, samen met onderbroek in een keer naar beneden. Wat ze zag beviel haar en ze duwde Sjef op de bank en trok zijn sokken en schoenen en broek uit. Ze zei: je mag zelf je shirt uitdoen. Sjef wist niet hoe vlug hij zijn shirt uit moest doen en ging daarna weer onderuit gezakt zitten. Nog een biertje vroeg Eugenie. Beide zeiden ja graag. Eugenie ging terug de keuken in en opende nog 2 flesjes en voor ze terug de woonkamer in liep deed ze in elk flesje 2 pilletjes. Ze nam de flesjes mee de woonkamer in en zette ze voor de twee jongens. Ze ging tussen ze in zitten en beide begonnen haar te bepotelen.

Een paar minuten later klonk er van boven: mam, ben je thuis? Eugenie antwoordde en zei: ja en ik heb een verrassing bij. Op de balustrade boven verscheen een jongere versie van Eugenie. Ze kwam naar beneden en zei: ik heet Carmen. Ze had een nachtkleed aan waar geen ondergoed onder zat. Ze zei tegen haar moeder: ma, vermaak jij je met hem, ik wil deze jongen wel eens proberen en ze greep Hans in zijn kruis. Ze zei: ma je zal het niet geloven maar deze jongen heeft een pik zo groot dat ik betwijfel of ik deze wel aan kan. Ze begon Hans uit te kleden en Hans zat al snel met zijn handen onder haar nachtkleed. Hij voelde een paar zeer ferme tieten en een volledig kaal kutje. Toen Hans eenmaal uitgekleed was begon Carmen met zijn pik te spelen. Zijn eikel was zo groot als haar vuist. Ze begon zijn eikel te likken en werkte een deel van haar tong in zijn pisgaatje. Ze trok haar hoofd terug en zei tegen haar moeder: ma hebben ze hun elixer al gehad? Eugenie zei dat ze deze nog moesten hebben.

Carmen liep naar de keuken en kwam terug met twee glazen met een blauwe vloeistof erin en twee glazen met iets wat op wijn leek. Ze gaf beide eerst de glaasjes met de blauwe vloeistof en zei: voor we verder gaan moeten jullie beide deze glazen legen. Terwijl ze het eerst glas leegden trok Carmen haar nachthemd uit en toen ze beide het tweede glas leeg hadden ging Carmen naast Hans zitten en begon zijn ballen te strelen. Ze kuste hem in de nek en zei: ik vind dat jij een beetje stinkt, ik zal voor jullie beide een bad laten vollopen, daar mogen jullie een kwartier in zitten, dan komen wij jullie wassen en gaan we verder. Carmen liep naar de grote badkamer waar twee ligbaden in waren en vulde deze met water. Tevens deed ze in beide baden een fles vloeistof en wat badzout. Toen de baden vol waren liep ze terug naar de woonkamer waar beide dames de jongens mee namen en in het hete water lieten zitten.

Na een kwartier kwamen Carmen en Eugenie de badkamer in en zeiden tegen de jongens: ga nu maar staan dan wassen we jullie nog even en dan smeren we jullie in met een naar citroen ruikende zalf. Beide jongens stonden op en waren vanaf de nek compleet haarloos. De meiden pakten elk een washandje en gingen over elk deel van hun lichaam om te zorgen dat er geen haar meer over was. Toen dat het geval was mochten de jongens het bad uit en werden ze ingesmeerd met een zalf. Sjef vroeg waar dit voor was en Carmen zei: nu dat jullie ingesmeerd zijn komt er geen enkel haartje meer terug op jullie lichaam. Nu zijn jullie pas echt naakt, net als wij. Hans vroeg of dit permanent was en Eugenie zei: nooit meer haargroei op jullie lichaam. Ze gingen terug de woonkamer in en begonnen met elkaar te spelen. Beide jongens hadden een pik van hier tot Tokyo en hard als beton.

Carmen begon Hans te pijpen en zei: laten weten als je klaar gaat komen, ik wil je zaad over heel mijn lichaam voelen. Eugenie was Sjef aan het aftrekken en het was Sjef die als eerste klaarkwam. Hij spoot en spoot zoals hij nog nooit gedaan had. De hoeveelheid zaad was niet normaal. Niet veel later gebeurde hetzelfde bij Hans. Hij spoot heel het lichaam van Carmen onder en ook hij was verbaasd over de hoeveelheid zaad. Carmen zei: dat komt door die drankjes. We gaan zo meteen jullie sperma afnemen, dus kom maar mee. Ze gingen gezamenlijk naar een ruimte waar twee gyno stoelen stonden. De jongens werden in de stoelen gezet en hun benen en buik werden vast gegespt toen werden er twee melkmachines naast de stoelen gezet met elk een opvangbak van 2 liter. Carmen zei: jullie gaan ervoor zorgen dat deze bakken op zijn minst half vol zijn. Om te zorgen dat jullie niet loskomen maken we jullie armen ook vast en zetten dan de cup over jullie pik en laten het melkproces beginnen.

Eenmaal goed vastgemaakt werden de cups op de pikken gezet en werden de melkmachines aangezet. Het duurde slechts een paar minuten voordat Sjef voordat hij zijn eerste lading zaad in de machine spoot het was meer dan een koffiekop vol en hetzelfde gebeurde bij Hans. We laten jullie nu tijdelijk alleen tot jullie het reservoir genoeg gevuld hebben. Daarna mogen jullie kiezen wie jullie willen neuken, mijzelf of mijn moeder. Ze liepen de ruimte uit en Hans zei tegen Sjef: waar zijn we terecht gekomen? Sjef zei: weet ik veel maar ik vind het wel spannend.

Het was 2 uur later toen Carmen de ruimte inliep en zag dat bij beide jongens de fles meer dan halfvol was. Ze riep haar moeder en zei: ik denk dat we hier genoeg aan hebben. Eugenie zei: maak ze maar los dan mogen ze ons allebei nog een keer neuken voor we de procedure voortzetten. Carmen vroeg aan Sjef wie hij wilde neuken en hij zei direct: Eugenie en toen Carmen het aan Hans vroeg antwoordde hij: jou natuurlijk. Beide jongens hadden nog steeds een harde pik en gingen mee de woonkamer in. Eugenie zei: dan is nu jullie moment om jezelf bij ons te bewijzen. Neem ons hard en neuk ons zo lang je kan. Je mag in ons klaarkomen, maar daarna gaan jullie terug in de stoel in de ruimte hiernaast. Er is nog veel wat ons te doen staat. Sjef ging achter Eugenie staan en ramde zijn pik in een keer de volle lengte in haar en begon als een dolle in haar te stoten. Eugenie kreunde en kirde van genot en zei tegen hem: geniet ervan zolang je kan.

Hans ging op een voorzichtigere manier om met Carmen en liet haar eerst wennen aan het formaat van zijn pik voor hij harder in haar begon te stoten. Carmen waardeerde dit door hem heftig te zoenen en kreunend aan hem te hangen. Bij beide jongens duurde het bijna een half uur voor ze nogmaals klaarkwamen en de kutten volspoten. Ze trokken zich terug uit de vrouwen en zagen het zaad uit hen gutsen. Het liep er met stralen uit en beide vrouwen lieten een spoor van zaad achter terwijl ze de jongens terugbrachten en weer vast zetten in hun stoelen. Toen ze eenmaal goed vastgemaakt waren in hun stoelen liep Eugenie eerst naar Sjef en zei: vanaf vandaag ga jij de naam Diana dragen en bij Hans zei ze en jij heet voortaan Denise. Jullie hebben zojuist jullie laatste zaadlozing gehad waarvan een vrouw kon genieten. Hans en Sjef keken elkaar aan en zeiden beide: Laatste zaadlozing???? Eugenie zei: als wij straks klaar zijn met jullie, zullen jullie alleen nog zaad kunnen ontvangen, net als Carmen.

Carmen liep naar haar tas en pakte een foto uit haar tas waarop een flinke jonge vent op stond. Ze zei: dit was ik voor ik bij Eugenie kwam. Nu ben ik volledig vrouw alleen kan ik geen kinderen krijgen, maar zoals Hans gevoeld heeft, neuk ik als een vrouw en zoen ik als een vrouw. Sjef begon nerveus te lachen en zei: Hans, je hebt een man geneukt. Carmen liep op hem af en sloeg hem met vlakke hand in zijn gezicht en zei: zeg dat nooit meer, jij ziet er straks hetzelfde uit en als jullie getransformeerd zijn zullen jullie een jaar voor Eugenie moeten werken zonder salaris en mannen moeten behagen. Na dat jaar krijgen jullie de helft van wat je binnen brengt en geloof me dat is een klein fortuin. Eugenie rolde een tafeltje naast de stoel van Sjef waarop 4 spuiten lagen. Ze zei jullie krijgen elk twee spuiten, een in iedere bal en daarna gaan jullie weer aan de melk machine. Deze spuiten lossen jullie ballen van binnen uit op en jullie gaan je eigen ballen door je pik in vloeibare vorm naar buiten spuiten.

Ze pakte de zak van Sjef en rolde de ballen tussen haar vingers. Toen ze een bal tussen haar wijs en middelvinger had en de andere tussen haar middel en ring vinger had pakte ze de eerste spuit. Ze zei: Carmen, bedek zijn mond maar even want dit is vrij pijnlijk. Ze pakte de eerste spuit en stak de naald door zijn zak tot deze midden in zijn bal zat en leegde deze. Ze deed hetzelfde met de andere bal en toen ze er klaar mee was waren zijn ballen twee keer zo groot geworden. Tranen liepen over het gezicht van Sjef en Hans begon in paniek te proberen los te komen. Carmen liep naar Hans en zei: rustig maar jongen. Het is inmiddels te ver om nog terug te gaan. Eugenie liep naar Hans en deed dezelfde procedure die ze bij Sjef had gedaan. Hans probeerde zich sterk te houden maar ook hij kon niets anders dan janken. Toen de spuiten gezet waren zei Eugenie: Carmen, jij mag bij ze blijven en de rest van de komende procedures uitleggen, maar eerst gaan ze weer aan de melk machines.

Eenmaal aangesloten begon het melken weer volop. Carmen vroeg of ze moest helpen de zaak te bespoedigen. Sjef zei: ja alsjeblief en dus ging Carmen bij hem met haar vingers in zijn anus en begon ze zijn prostaat te stimuleren. Binnen een minuut kwam Sjef weer klaar en kon je de omvang van zijn ballen zien slinken. Ze vroeg of ze door moest gaan zodat zijn orgasme langer aanhield en Sjef zei: nee ik wil nog even van mijn ballen genieten. Niet veel later kwam ook Hans klaar en spoot zijn zaad en een deel van zijn inmiddels opgeloste ballen in de machine. Carmen zei: dit gaat waarschijnlijk een uur of twee duren voordat je ballen helemaal opgelost zijn en uitgespoten zijn. Ik zal jullie intussen vertellen wat er daarna gaat gebeuren. Jullie zullen dit zelf niet meemaken omdat jullie in een kunstmatig coma gebracht worden. Eerst word er een sneetje in beide borsten gemaakt om er huid expanders onder te plaatsen zodat jullie straks mooie tieten krijgen. Ik schat dat Hans straks een D cup gaat krijgen en jij Sjef een B cup. Tevens krijgen jullie vanaf vandaag hormoon spuiten die je stem verhogen en vrouwelijk weefsel zullen aanmaken.

Hierna komt het grote werk. Je pik word over de volle lengte open gesneden en de zwel lichaampjes eruit gehaald. Tevens word je eikel opengesneden en hiervan blijft enkel het gevoelige topje over zodat je straks ook nog kunt klaarkomen. Je pisbuis word verlegd en de zaadleiders van je bijballen worden hoog in je toekomstige kut geplaatst. Deze zorgen ervoor dat als je geil bent je toch vocht produceerd om voor smering van je kut te zorgen. Hans, jij zal een mooie diepe kut gaan krijgen. Je hebt er genoeg pik voor. Bij Sjef word het iets minder maar ook jij zal een normale pik makkelijk in je kunnen hebben. Op bijna hetzelfde moment kwamen de jongens weer klaar en voelde Carmen bij beide aan hun zak. Ze zei: jullie ballen zijn nog maar de helft van wat ze voorheen waren. Als jullie kutten klaar zijn gaan we kijken hoe het met jullie tieten staat en zullen er zakjes met zoutwater in je borsten geplaatst worden. De hormonen zorgen ervoor dat jullie geen haargroei meer op je gezicht krijgt en tevens dat je hoofdhaar sneller gaat groeien. Als jullie over een week uit jullie coma komen zul je jezelf niet meer herkennen.

De jongens hadden allerlei vragen voor Carmen en Carmen probeerde hun angst weg te nemen door zo eerlijk mogelijk te antwoorden. Ook liet ze haar kut van dichtbij bekijken en haar tieten. Het was weer zover dat er weer in de fles gespoten werd en toen Carmen voelde waren het nog maar kleine knikkertjes. Ze zei: ik denk dat nog twee keer klaarkomen genoeg is om je ballen helemaal weg te spuiten en inderdaad na nog twee keer klaarkomen maakte Carmen bij beide jongens een hand los en zei: voel maar eens aan je zak, helemaal leeg. Hans kreeg tranen in zijn ogen maar hield zich sterk. Sjef wist zich geen raad te geven en vroeg aan Carmen wat er met zijn zak zou gebeuren. Ze zei: daar maken we straks jullie schaamlippen van. Het enige wat we niet gebruiken zijn de zwellichaampjes en de rest van de eikel. Zo zei ze dan word het nu tijd voor jullie om te gaan slapen. Ze gaf beide jongens een spuit en vrijwel direct lagen ze in coma. Carmen liep terug naar Eugenie en zei: ze zijn in slaap. Eugenie liep met haar mee en zei: laten we de huid expanders nu inbrengen dan kunnen we de rest morgen doen. De expanders werden ingebracht en hierna gingen Eugenie en Carmen naar bed om de volgende morgen verder te gaan.

De volgende morgen werden bij beide jongens hun penissen open gesneden en de zwellichaampjes verwijderd en tevens werd het grootste deel van hun eikel weggesneden en werd er een holte gecreëerd om de rest van de pik, nadat deze in een soort van lege zak was gemaakt en de zaadleiders van de bijballen erin geplaatst waren, terug in hun lichaam te brengen. Hun zak werd open gesneden en in een paar mooie schaamlippen gevormd bij beide jongens en alles werd netjes afgewerkt en dichtgenaaid. Na 8 uur eraan gewerkt te hebben hadden beide jongens nu hun eigen kutten. Na vier dagen huid oprekken werden de eerste zoutwater zakjes in hun borsten geplaatst en begonnen ze er nu echt als vrouw uit te zien. Alleen het hoofdhaar moest nog terug groeien. De eerste stoppeltjes waren inmiddels aanwezig.

Het duurde nog 3 weken voor de jongens uit hun coma gebracht werden en ze zichzelf konden bekijken. Er werd tegen hen gezegd dat er nog ongeveer een maand nodig was voor ze hun kutten mochten gaan gebruiken. Hun stem klonk inmiddels ook al vrouwelijk. Carmen en Eugenie waren tevreden over hun werk gedurende deze maand werd geleerd hoe ze zich als vrouw moesten leren kleden, hoe ze op hoge hakken moesten leren lopen, hoe ze zich moesten leren opmaken. Toen ze drie weken later dat alles onder de knie hadden moesten ze beide weer in de stoel gaan zitten voor een laatste controle. Eugenie en Carmen namen ieder een van de jongens en gespten ze in en spreidde hun benen. Eerst werd er bekeken of alles mooi genezen was en toen dat zo bleek te zijn gingen Carmen en Eugenie met hun monden naar de kutten van de jongens.

Ze likten ze en gingen met hun tong over wat eens de tip van hun eikel was. Het duurde slechts een halve minuut voor beide kutten volop sappen produceerden en na nog twee minuten kwamen beide jongens klaar door het likwerk van Carmen en Eugenie. Eugenie was dik tevreden met het resultaat en zei tegen Carmen: nu voor de echte test. Beide vrouwen deden een voorbind dildo om en liepen naar de jongens toe en penetreerden hen. Ze neukten hen rustig om te kijken of alles naar behoren werkte en toen dat zo bleek werd het tempo opgevoerd tot beide jongens in volle vaart geneukt werden en meermaals klaarkwamen. Eugenie zei: ik denk dat ze klaar zijn om ingezet te worden. Diana en Denise, hun nieuwe namen, werden losgemaakt en mochten zich vrouwelijk aankleden, opmaken en meegaan met Carmen die hen meenam naar naar een cafe en op de achtergrond ging zitten kijken hoe Diana en Denise hun eerste mannen binnen wisten te halen.

Twee uur later kreeg Carmen een telefoontje dat beide meiden klaar waren met hun eerste klanten en hun geld verdiend hadden. Carmen haalde beide meiden op en vroeg: en hoe voelde het om door een man geneukt te worden? Beide zeiden: het voelde vreemd aan, maar wende al snel. Ik wist niet dat mannen zo vreemd konden doen tijdens hun klaarkomen. Ze reden gezamenlijk terug naar het huis van Eugenie waar ze ontvangen werden door Eugenie, samen met nog drie vrouwen. Eugenie stelde hen voor en zei: dit waren allemaal mannen, maar zijn nu vrouwen. Ze verdienen zo goed dat ze na hun contractperiode bij mij zijn gebleven en reizen door heel Europa voor hun afspraken. Diana en Denise wisten dat dit eigenlijk ook was wat zij wilden en bleven gelukkig onder Eugenies leiding werken en geld verdienen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6091 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie