BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Opgewonden van mooie patiënte

Ik ben Eva (35) getrouwd met Peter (36) ik ben maag darm arts in een ziekenhuis.
Voor wie er een beeld bij wil hebben ik ben 168 lang slank heb niet al te grote borstjes cup B.
Er kwam een patiënte Kim (43) een mooie vrouw zij was samen met haar man bij mij voor een intake gesprek zij had een stukje slechte darm en dat moest verwijderd worden.
Ik ben volgens mij volledig hetero maar bij deze vrouw werd ik wat zenuwachtig en mijn hart sloeg iets harder want het was een vlotte slanke vrouw, nadat ik uitgelegd had wat er ging gebeuren vertrokken ze weer.

De dag van de operatie was aangekomen en ik had er eigenlijk helemaal niet bij stil gestaan dat Kim kwam.
Zij werd half onder narcose op een bed de OK binnen gereden en lag daar in een operatie hemd.
Ik moest een sneetje onder haar borsten maken en onder in de buik.
De verpleegster die hielp met de operatie deed het operatie hemd los en zei volgens mij kunnen wij hem beter helemaal naar boven schuiven tot boven de borsten, dat leek mij ook een prima idee.
De patiënte lag daar dus nu helemaal bloot en wat had zij prachtige borsten zeker cup D misschien wel cup E en mooi stevig ik keek er jaloers naar, maar moest nu een soort katheter in haar kutje aanbrengen omdat zij de eerste dag niet naar de wc kon.

Normaal lukt dat in 5 minuten maar ik was zo van slag dat het bijna een half uur duurde, de verpleegster hielp ook maar mee en vroeg of het wel ging, zij had in de gaten dat ik wat opgewonden was, het kutje van de patiënte was mooi behaard en omdat ik onder in de buik moest opereren en natuurlijk geen haartjes in de wond wilde schoor ik de boven kant van het kutje kaal en toen de verpleegster even niet oplette stopte ik het haar in mijn broekzak om mee te nemen.
De operatie duurde een uur en de patiënte ging naar de kamer en het was tijd om naar huis te gaan.
Meestal douche mij dan thuis en dan kan ik mij met lotion in smeren dat laat ik dan even in trekken en loop dan meestal een kwartier naakt door het huis.

Tijdens het douchen zat ik met de gedachte bij de patiënte en ik voelde mijn lipjes opzwellen.
Even later liep ik dus naakt door de kamer en deed mijn oorbellen in want die mag je tijdens een operatie niet in hebben, anders kunnen die in de patiënte terecht komen.
Ik was bezig en Wodan onze bouvier kwam bij mij staan en rook aan mijn kut, dit had hij nog nooit gedaan, maar dit kwam waarschijnlijk door dat ik opgewonden was en mijn lipjes opgezwollen en vochtig waren.
Zijn tong ging over mijn kut en ik liet van schrik een oorbel vallen, die viel onder de bank, ik ging op de knieën zitten bukte en gelijk voelde ik de poten van Wodan om mij heen en hij ramde op mijn kontje, even later voelde ik zijn dikke pik in mijn kut gaan eerst zei nog Wodan niet doen.
Maar het had geen zin hij klemde zich stevig vast en bleef hard wippen na een minuut of 10 kwam hij klaar in mij en hij zat eerst vast en jammerde wat met een ruwe plop schoot hij los en mijn kut liep leeg.

Ik had een handdoek gepakt en mijn kut droog gedept en had niet in de gaten dat mijn man de kamer binnen kwam, die zei lachend dat is nog eens een ontvangst, normaal heb de kleren weer aan als hij thuis komt.
Heb jij zo’n zin in seks schat dat je de kleren al vast hebt uit gedaan, hij pakte mij op legde mij op de tafel deed zijn broek los en duwde zijn pik in mijn kut en mompelde jij bent echt geil jouw kut helemaal wijd en zeiknat.
Hij wist natuurlijk niet dat, dat door Wodan kwam in nog nat was van Wodans sperma.
Ik was nu helemaal uit gewoond en mijn kut liep leeg toen hij in mij klaar kwam.
Met knikkende knieën liep ik naar de douche en waste mij en ging met de sproeier op mijn kut wat nog meer op wond maar die moest goed schoon.
Normaal ga ik in weekends niet naar het ziekenhuis maar ik wilde patiënte nog even zien.
Wordt misschien vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 15665 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Opgewonden van mooie patiënte”

Plaats een reactie