BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Abigail (8) De bosnimf en de verpleegkundige

De Drentse bosnimf is zo onstuimig gebeft door de verpleegkundigde dat ze gillend klaar gekomen is en ze heeft er zowaar van genoten dat ik mijn zaad daarbij in Sanne’s strakke spleetje heb gespoten. Ze kon niet anders natuurlijk, nadat zij zich goddelijk had laten nemen door 2 andere mannen in het Drentse dorpshuis. Het wond mij op om Sanne te nemen en te weten dat er iemand, of beter, de Drentse bosnimf toekijkt, geniet en ook zelf gepakt wordt door het jonge kutje. Daar zag ik de jonge vrouw die regie en een andere vrouw neemt. Sanne is speels, hongerig, ze verlangt meer, hunkert naar een, twee, drie keer en nog veel vaker, nog meer klaar, nog meer komen. Later die week smst de verpleegkundige me dat ze honger heeft en of we samen kunnen eten. Zo doet ze dat later ook met de Drentse bosnimf, soms wil ze even apart van haar of alleen met haar lust en liefde delen. Soms weet ik niet of ze alleen maar lustig is, ze blijft soms slapen, echt alleen maar slapen en liggen in mijn armen en dan lijkt ze ook weer meer dan (trio)minnares.

Maar altijd wil ze vlak daarna wel weer een keer gepakt worden. Ze vrijt heel anders dan de bosnimf en dat windt me op, dit jong stout en niet eens overspelig kutje met haar hongerig klepeltje. Ze neukt haar vriend nog steeds niet. Soms pak ik haar twee keer in de week of twee keer in dezelfde nacht en samen met de bosnimf heb ik haar een keer een weekend lang onder handen genomen, tot haar kutje beurs was, tot ze spuitend klaarkwam en een soort van comaneuken had bereikt. Ze viel in slaap in onze armen, een nacht lang buiten westen.

We maken -op verzoek van de bosnimf- afspraken samen, en daar tussendoor speelt ook nog dat ik Abigail wil zien en proeven waar zuster bloedgeil wel maar de bosnimf dan weer niets van weet. Van de Drentse bosnimf mag ik Sanne hooguit één keer in de week alleen voor mezelf. Dat quotum haal ik bij lange na niet en de bosnimf houdt gelukkig geen boekje bij. Ik ook niet, zeg ik. Vorige week kwam ze bijvoorbeeld drie keer op de terugweg ‘even snel’ wat zaadjes halen. Tegen het aanrecht, rammen, rijden, op de bank op haar buik, in de hangmat zuigend, beffend, pijpend. Zij zal het de bosnimf niet vertellen. Logisch, ze zou daarmee ook haar eigen seksquotum tekort doen. De bosnimf pakt ze een keer in de maand, afgezien dan van de keren met ons drieen. De bosnimf kreunt als ik haar sla en vastbind, haar billen worden dan rood, vuurrood. Sanne slaat wellustig mee.

Sanne’s kut wordt met de week lekkerder, jong ding dat zich steeds sletteriger, neukgraag gedraagt. Haar vriend mag wel blij zijn als diens verboden toegang tot haar kut eindelijk opgeheven wordt. Als het ooit wordt opgeheven. Wil ze echt wel wat met hem of is hij een dekmantel voor onze geheime relatie geworden. Dekmantel is niet zo’n passend woord trouwens in dit verband, hij dekt haar immers niet.

Na weken verkennen en aftasten wil Sanne zelf leren genieten van pijn, ze wil ontdekken of ze het volhoudt tot ze zelf beurs geslagen wordt. Ik moet haar heftig en krachtig slaan, met zweep, met leer, met hout, met riem.

Het doet mij zeer, haar ook. Ze huilt, ze bloedt, maar als ik daarna in haar kom is ze zo zacht, zo wellustig dat haar sappen stromen tussen haar benen nog voordat ik haar met mijn paal betreedt. Daarna moeten we een week wachten voor een trio want ze wil haar billen met bloeduitstortingen niet aan de Drentse bosnimf laten zien.We vullen de tijd met duo-seks, wat voor geen van beide een straf is. De verpleegkundige schaamt zich voor haar hoerig slaagverlangen, maar het verlangen groeit en eindelijk durft ze ook de bosnimf te vragen haar te slaan. Die naait Sanne’s kont, het windt me op te zien hoe ze haar met een strapon bijkans verkracht; haar holletje wordt diep van binnen gepakt en de pijn is op haar gezicht te zien.

Ik trek haar tepels, zuig haar klepeltje en voorzichtig, steeds minder voorzichtig trek ik aan haar klepeltje. Ik hoor haar kreunen, voel haar over mijn tong en mijn neus spuiten. Ik zuig haar en laat haar met haar tong mijn gezicht schoonlikken zodat ze haar eigen smaak proeft. Ze wordt gebeukt, gerost en ik weet soms niet of ik bij ons trio liever de kut van de zuster of van de nimf wil naaien. Het wordt meestal de zuster die gepenetreerd wordt. De bosnimf rijdt dan met een strapon in haar kont. Of, als die door mij bezet is, haar kut.

Als zij in de sandwich haar kont neemt dan voel ik hoe de bosnimf via de kont van Sanne mijn paal masseert en in Sanne’s kutje kom ik daarvan fantastisch klaar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5919 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie