BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Therapie bij Femke thuis 3

Het werd ochtend na een lange nacht vol leuke spelletjes waar we smerig waren geworden. We hadden alle 3 een koel plekje in een modderpoel gevonden waar we nog wat geslapen hadden tot de zon op kwam. Ik lag op mijn rug te slapen en voelde in 1 keer een warme straal pis in mijn gezicht. Ik schrok gelijk wakker. Dennis stond naast me en stond te pissen. Ssst zei hij. Ik wil even een momentje met jou hebben. Ik wil je iets laten zien dadelijk. Maar eerst even genieten van elkaar. Hij had zijn gezicht al bevrijd van de stront en de modder en kwam naast me liggen. Nu drukte hij zijn gezicht tegen me aan en begon me te zoenen. Femke lag nog lekker te slapen zagen we. Die sliep nog wel een half uurtje verwachten we. Dennis streelde me overal en ik hem ook waardoor onze lullen keihard waren geworden. Nog niet neuken zei ik hem. Dat kunnen we beter straks doen in de put als we de laatste wand schoon maken. Prima zei hij.

Weet je nog dat Femke zo geheimzinnig deed met die dvd gisteravond die we niet meer gezien hebben vroeg Dennis. Ja zei ik, nu je het er zo over hebt. Nou ik heb hem gezien zegt Dennis. Kom kijken je weet niet wat je ziet. We liepen zachtjes naar het afdak heen waar de tv en dvd speler stond. Femke had niets in de gaten en sliep rustig verder. Dennis drukte op de afstandsbediening van de tv en de dvd speler en de film begon. De film ging over een knap meisje van ongeveer 20 jaar die deed paardrijden op een grote zwarte hengst. Toen ze terug kwam in haar stal werd de hengst vastgezet en ging 1 hand van het meisje in haar broekje. Ze begon zich helemaal uit te kleden tot ze volledig naakt was. Haar kutje was mooi geschoren net als dat van Femke. Nu schoof ze een kuip tussen de benen van het paard in en ging er in liggen. De hengst die Bruintje bleek te heten had een enorme lul die het meisje vastpakte en ermee begon te spelen. Al gouw begon Bruintje over haar heen te pissen en na nog wat trekken kwam er een enorme hoeveelheid sperma uit de lul gelopen. Het meisje pakte nog wat paardendrollen en smeerde alles uit over haar lichaam en begon toen zich zelf te vingeren totdat ze luid kreunend klaar kwam.

Zou Femke zich zelf met dit filmpje klaar vingeren vroeg Dennis mij. Hij zei dat hij er bijna spontaan van kwam. Zo geil vond hij het. Zijn pik was nog steeds keihard en Dennis hield het niet meer uit. Trek me af zei hij tegen mij en ik begon aan zijn lul te trekken totdat hij luid kreunend over mij klaar kwam. Heerlijk zei hij. Voor straks in de put heb ik wel weer nieuwe voorraad geproduceerd. Dennis zette alles weer uit en we gingen terug naar Femke. Ik ging naast haar liggen en schoof met mijn lul tussen haar benen heen en weer. Zachtjes kuste ik haar waardoor ze langzaam wakker werd. He schat, Nieuwe warme dag weer voor de boeg zeg ik tegen haar. We moeten nog 1 wand van de put doen zei ik. Als we jou je armen en handen wassen kun jij het ontbijt maken . Dan gaan Dennis en ik ondertussen de lange wand schoonspuiten met zijn tweeen . Misschien kunnen we straks na het ontbijt nog een paar filmopnames van elkaar maken van hoe smerig we zijn en hoe we knuffelen met elkaar. Het is de laatste dag dat we hier alle 3 naakt kunnen rondlopen zei ik. Morgen gaat Dennis voor 2 nachten bij zijn vriendje Elroy slapen. Die is morgen jarig. Volgende week is de hitte weer voorbij voorlopig.

Prima zegt Femke, ik heb nog een camcorder. Dan zet ik de filmpjes straks wel op dvd en kunnen we vanavond kijken of ze gelukt zijn. Goed idee zegt Dennis. Samen met Dennis heb ik de handen en armen van Femke gewassen zodat ze het ontbijt kon klaar maken. Dennis en ik hebben ons niet gewassen omdat we toch smerig zouden worden in de put. Samen daalden we af in de put en begonnen met schoonmaken. Dennis deed spuiten en ik schrobde de muren schoon. Later zou hij met de tractor van zijn vader de laatste laag water eruit zuigen. Gelukkig was 1 stuk iets dieper waar alle water heen stroomde zodat hij het vanuit daar op kon zuigen. Hij zou dan weer met zijn lievelings strakke sportbroekje aan op de tractor zitten. Dennis met zijn strakke broekje aan had ook wel wat. Ik had die knul nu zo lang naakt gezien dat ik ook wel naar die bult in zijn broekje verlangde. Femke was bezig met het ontbijt en zou ons voorlopig niet storen. Ik greep mijn kans en drukte Dennis tegen me aan. Ik wil je zoenen en neuken zei ik tegen hem en drukte hem nog vaster tegen me aan en begon hem te kussen. Langzaam aan gleed mijn lul in zijn kontgaatje en begon ik te spuiten. Hierna heb ik hem vol gepist en gingen mijn handen naar zijn lul. Die was keihard en goed smerig. Ik heb zijn lul afgespoeld en ging op mijn knieen zitten zodat ik zijn lul in mijn mond kon nemen. Hier heb ik hem gepijpt tot hij klaar kwam.

Oh wat kan ik toch genieten van jou zei Dennis tegen mij. en ik van jou en Femke zei ik. 2 super mooie prachtige lichamen goed gevormd bij elkaar. Ik verheug me op de video opnames dadelijk. Ik ook zegt Dennis. Na de laatste stukjes muur schoon gemaakt te hebben waren we bijna klaar. Alleen nog de vloer uitzuigen. Dan kon alles drogen voor de schilder er een waterdichte coating over aan zou brengen om hem helemaal waterdicht te maken. Jongens het ontbijt is klaar riep Femke net op dat moment Dennis en ik wasten onze armen en handen. Na een overheerlijk ontbijt pakte Femke de camcorder voor de opnames. Ieder van ons zou opnames van 2 anderen bij elkaar maken. Eerst de personen apart en daarna hoe deze 2 personen met elkaar aan het rotzooien waren. Dennis zou de eerste opnames maken van Femke en mij. Het eerst kwam Femke vol in beeld die met haar handen aan haar kutje aan het spelen was en de modder nog een beetje uitsmeerde over zich zelf. Ik speelde voor de camera ook nog een beetje met mezelf en de gezamenlijke opname was Femkes favoriet. Ik liggend op mijn rug in een modderpoel en Femke neukend boven op mij. Ze had dit ontdekt toen ze bij mij thuis voor therapie was gekomen en we door haar natte kleding naakt in de modder terecht waren gekomen. (Zie deel 1.)

Nu was het mijn beurt om de camera te pakken. De opnames gingen tussen Dennis en Femke. Dennis wilde graag met zijn stijve lul vol in beeld en dat heb ik ook opgenomen. Hij wilde zijn zus graag in haar kontgaatje neuken. Dennis ging achter Femke staan en liet zijn lul in haar kontgaatje glijden. Na een tijdje rustig stoten spoot hij zijn lul leeg in haar en spoelde haar gaatje met zijn eigen pis schoon. Ik wilde graag samen met Dennis in de strontbak worstelen en elkaar heerlijk smerig maken nogmaals. hierna zouden we elkaar uitgebreid gaan zoenen. Femke genoot ook van deze opnames en bediende met 1 hand de camera en de andere tussen haar benen waarbij ze ook nog begon te kreunen en een orgasme kreeg.

Femke zou zorgen dat we alle 3 een dvd kregen met de opnames zodat we ook in de koude wintermaanden nog eens konden genieten van elkaar. Voor Femke en Dennis was het geen probleem om elkaar naakt te zien. Zij woonden immers op dezelfde grote boerderij die groot genoeg was om even uit de kleren te gaan zonder dat iemand het zag. Voor mij begon mijn werk als winkelbeveiliger weer waar ik ook diverse dingen mee maakte. Dit is weer een nieuw avontuur. Dennis en ik werden door Femke afgespoeld met de tuinslang. Hierna was Femke zelf aan de beurt en verdwenen we alle 3 samen onder een warme douche waarbij we ons alle 3 volledig deden inzepen en wassen. Femke had onze kleren gewassen die we gistermorgen nog aanhadden. Deze waren droog nu. We hadden besloten dat Femke en ik nog naakt zouden blijven vandaag. Alleen Dennis zou zijn strakke sportbroekje aan doen omdat hij tractor moest rijden. Hij vond het niet plezierig om met zijn blote kontje op de warme stoel gaan te zitten.

Dennis ging de tractor met de pomp halen en manoeveerde deze tot aan de rand van de put. Femke en ik gingen met trekkers omlaag en Dennis legde de slang in het diepe gedeelte van de put. Hij zette de pomp aan en het water verdween in de giertank. Femke en ik schoven de rest van het water naar het diepe gedeelte zodat alles weg zou zijn. We moesten alleen nog de laatste restjes van de vloer afspuiten waardoor de douche van vanmorgen geen zin meer had gehad. Weer lekker smerig. Dennis zat met zijn hand over de dikke bult in zijn broekje te wrijven waardoor er een natte plek ontstond. Hij was zo geil geworden van Femke en mij in de put dat hij weer klaar was gekomen. Ik was hem niet meer zei Femke tegen hem. Je neemt hem maar zo mee als je naar Elroy gaat morgen. Hij zal die natte plek niet erg vinden in je broekje. Elroy wist niet of hij nu Bi was of toch homo. Laat hem daar maar lekker geil van worden en Dennis lachte eens. Hij kende Elroy nu bijna 12 jaar lang vanaf groep 1 van de lagere school. Dennis had al vaker bij Elroy geslapen en ze hadden ook wel eens samen gedoucht waarbij Elroy zijn onderbroek altijd aanhield. Door de natte onderbroek van Elroy zag hij meestal wel een dikke bobbel zitten. Dennis fantaseerde er wel eens over wat hij ermee zou kunnen doen. Dennis was meestal geheel naakt maar Elroy voelde zich ongemakkelijk om naakt te douchen in zijn bijzijn. Dit komt nog wel dacht Dennis. Hij vond Elroy best een knappe jongen. Ook 1,5 meter lang, slank en een licht getinte huidskleur omdat zijn ouders uit Indonesie kwamen. Hij zou morgen 16 worden. Dennis was uitgenodigd voor zijn verjaardag. De strontbak was nog gevuld Dennis wist niet waar hij er mee heen moest en besloot het te laten zitten. Nadat Dennis de tractor weer geparkeerd had ging zijn sportbroekje gelijk weer uit. Hij legde het alvast klaar bij de weinige kleren die hij mee zou nemen naar Elroy. Zo warm was het nog.

Het was ondertussen laat in de middag en ze verlangden er weer naar om te douchen. Zullen wij de strontbak eens proberen Femke vroeg ik haar om eens lekker te spelen. Dat hebben we met zijn tweeen nog niet uitgebreid gedaan. Alleen vannacht toen we er even in gelegen hebben. Lijkt me best wel geil om te zien zegt Dennis. Jullie samen in de stront. We liepen naar de bak en klommen erin. Lekker smeerden we elkaar in. Alleen onze gezichten niet zodat we elkaar heerlijk konden zoenen.Ik voelde dat Femke mijn lul pakte en deze in haar kutje schoof. Na een tijdje begon Femke te kreunen en kreeg ze een flink orgasme. De sappen spoten uit haar kutje. Dennis stond er van te genieten. We zijn er weer uitgeklommen en Dennis had de tuinslang al in de aanslag en spoot ons schoon.

Hierna hebben we voor de tweeede keer die dag gebruik gemaakt van de douche. Toen we schoon waren zijn we met zijn allen gaan koken. S.avonds na het overheerlijke avondeten zouden we de dvd gaan bekijken die Femke gebrand had die middag. We hadden opgeruimd samen en gingen nog steeds naakt onder de overkapping zitten. Dennis had de dvd over het paardenmeisje en Bruintje in de dvd speler gedaan. Op de dvd stond eigendom Femke. Zij meende dat er een dvd inzat van de video die ze deze middag opgenomen hadden. Hij duwde de play knop aan en we zagen Femke al de andere kant opkijken. Toen het paardenmeisje naakt in de badkuip lag en Bruintje erboven stond te pissen vroegen we aan Femke of ze hier geil van werd Femke zei van nee. De dvd had eens al kado bij een speeltje gezeten dat ze via internet besteld had.

Femke voelde zich ongemakkelijk bij de beelden en had het heet gekregen. Dennis vroeg me om eens te onderzoeken of Femke geil werd van de dvd. We legden Femke op haar rug op tafel en voelden beiden of haar kutje nat was. Dit was het geval. Het is niet erg schat zei ik tegen haar als je hier geil van bent geworden maar dan kunnen we er net zo goed gebruik van maken. Dennis jij mag nu aan de voorzijde haar gaatje vullen en mij ga je eens pijpen zei ik tegen haar. Dennis heeft de film al gezien vanmorgen en werd er super geil van. zo erg zelfs dat hij bijna spontaan kwam en ik hem ter plekke heb moeten aftrekken. Nadat Dennis het gaatje in de voorkant had gevuld en Femke mij gepijpt had zei ze dat ze er best wel geil van werd van het filmpje maar dat ze het zelf nooit zou willen zo. Ze vingerde zich wel geregeld als ze naar de beelden keek. Zeker toen ze mijn lul en die van Dennis nog niet kende. Mijn mooie tijd bij Femke en Dennis zat er weer op. we zouden binnen gaan slapen op de grote matras en Femke zou Dennis morgen naar Elroy brengen.
Hierover meer in deel 4

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door fredenwilmaflinstone

man. houd van alles wat een legale leeftijd heeft houd van smeren met modder en voedsel
hoe smeriger ik wordt hoe lekkerder. Dit komt ook terug in mijn verhalen.

Dit verhaal is 6811 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie