BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Roosmarijn (11) De verbouwing

Enkele maanden later waren meneer met de lange lul en ik druk bezig met de voorbereidingen voor een ingrijpende verbouwing van hun woning. Het meeste werk kwam op mij neer en dat betekende dat ik alle tekeningen, maten, offertes die ik verzamelde aan hem voorlegde en met uitvoerig met hem bekeek en besprak, maar af en toe besprak ik die verbouwing ook met Hem die mij Dirty Squirty noemt. Met Hem bespreek ik andere essentiele onderdelen dan met mijn eigen meneer. Zo wilde ik van hem weten wat volgens hem de ideale hoogte van het werkblad op het kookeiland zou zijn, zodat hij mij daarop bevredigend neuken kan, zowel anaal en vaginaal als voorlangs en achterom. Bevredigend voor hem en voor mij. Het liefst zou ik een keer met hem in de showroom willen proefneuken, maar de keukenboer ziet me met zo’n vraag al aankomen.

Op een late maandagmiddag ziet de keukenboer me inderdaad aankomen, en -godbetere het- ik sta met een mond vol tanden als ik zeg dat ik eigenlijk een niet alledaagse vraag over de keuken aan hem stellen wil. Maurits, de verkoper, is uitermate welwillend en vertelt dat hij over keukens de meest bizarre vragen wel gewend is, ‘mevrouw u wilt niet weten wat mensen allemaal willen weten wat ze met de keuken kunnen doen waar de keuken zeer geschikt voor is, maar niet oorspronkelijk voor geplaatst is’. ‘U bedoelt?’ vraag ik in mijn gespeelde onschuld maar ik begin te vermoeden dat ik eigenlijk al heel goed weet wat Maurits bedoelt en dat ik niet de enige ben die met bizarre en vunzige vragen kom. ‘Ik bedoel dat het voorkomt dat iemand de hoogte van het werkblad afstemt op de ideale sekshoogte en niet op de ideale snijhoogte van paprika, ui en wortels, mevrouw’ en hij lacht mij er net iets te schalks bij.

Dit joch van net 23 snapt wat Roosmarijn in haar keuken doen wil. ‘Dus u vindt het niet vreemd als ik ook precies op dat gebied een vraag heb?’ ‘Nee, mevrouw, we zijn service gericht, we willen een keuken verkopen en als wij antwoord kunnen geven op uw vragen kunnen, dan doen we dat natuurlijk graag, maar bedenk wel dat we binnen openingstijden altijd discreet zullen blijven.’ ‘En daarbuiten?’ ‘Ik ben vorig jaar een keer gevraagd om samen met een koopster van een keuken uit te proberen of ze, zittend op het aanrechtblad, succesvol bevredigd kon worden van een penetratie.’ ‘Door haar man?’ ‘Nee, die was niet mee, het gekke is dat het eigenlijk altijd vrouwen zijn die met dergelijke vragen komen, mannen zijn daar misschien te verlegen voor. Maar buiten dat, we staan dat ook niet toe, dus heb ik aangeboden om dat samen met haar uit te proberen.’ ‘Jij boft maar. En wat was de ideale sekshoogte?’ ‘In haar geval 91 centimeter’. Maar toen de keuken was geïnstalleerd en zij enkele weken daarna langs kwam vertelde ze dat er toch iets mis was en het haar man niet lukte om haar adequaat te penetreren, zoals destijds in de showroom. Ik heb toen bij haar thuis een afspraak ingeboekt en heb de test uit de showroom met haar herhaald op haar aanrechtblad en ze moest toegeven dat het werkblad met mij wel precies op de juiste hoogte zat en dat ze toen meer dan goddelijk genomen was op het werkblad, lekkerder nog dan in de showroom. Wat bleek nu? Haar man was een net paar centimeter kleiner dan ik, zijn penis blijkbaar ook iets korter en daar had ze bij de test geen rekening mee gehouden. Ze heeft me serieus gevraagd of ik wellicht vaker voor haar beschikbaar ben -het zou toch zonde van zo’n dure keuken zijn, was haar argument- en zo heeft ze met mij een onderhoudscontract afgesloten om eenmaal per maand als meneer werkt aan keukenonderhoud te doen. Die service verlenen wij normaal gesproken niet. Maar wat kan ik voor ú doen, mevrouw?’

‘Ik sluit niet uit dat mijn vraag zich op hetzelfde vlak afspeelt.’ ‘Dan moet u dus rekening houden met de lengte van uw man, die is iets kleiner dan u bent als ik me goed herinner?’ ‘Eh ja, maar, bent u discreet?’ ‘Zeker mevrouw als het over zulke dingen gaat, natuurlijk, uw man krijgt deze informatie niet van ons.’ ‘Kijk weet u, het gaat in dit geval juist niet om mijn man, maar om iemand die wat langer is dan ik en het liefst zou ik met hem na sluitingstijd een test uitvoeren.’ ‘Een test na sluitingstijd is zeker mogelijk, maar helaas kunnen wij die service alleen zelf verlenen, mevrouw, ik ben u daarbij graag van dienst. Als het gaat om keukens zijn wij de specialisten en ik ben u graag op alle mogelijke manieren van dienst, als u begrijpt wat ik bedoel.’ ‘Ik begrijp heel goed wat je bedoelt, Maurits, is het trouwens niet al bijna sluitingstijd in dit filiaal? En vanaf dat moment is het mogelijk dat jij mijn openingstijden checkt, begrijp ik? ‘Voor mij, mevrouw, jazeker, kan dat zeker.’

Roosmarijn zat al snel met haar naakte billen op het kookeiland, ze staken een stukje uit over de rand van het werkblad zodat haar kut, vochtig, open, geheel ter beschikking stond voor Maurits. Hij had zijn broek uitgetrokken, een krukje gepakt, stond op de eerste trede ervan en trok zijn slip omlaag. Ze zag zijn vurig lid, niet lang, een worm die ze voelde kriebelen toen hij haar kut binnengleed, ze duwde haar achterste nog wat verder naar hem toe en ontving hem hartelijk. Ze was benieuwd of dit de juiste hoogte was, maar omdat hij een krukje pakte wist ze eigenlijk al genoeg: elke hoogte was met een hulpmiddel de ideale hoogte. Maar ja nu ze hier met haar naakte billen en haar geile kut zat vond ze het gepast en verdedigbaar om de test tot het einde toe uit te voeren. Ze was immers niet voor niets met haar naakte billen op het werkblad gaan zitten, ze had omdat ze al zo’n voorgevoel had hoe het had kunnen verlopen thuis haar kutje en haar oksels geschoren en gewassen.

Maurits zweeg geconcentreerd gedurende de penetratie, hij pompte, duwde, hield haar billen beet, voelde hoe haar clitoris groeide, haar vocht toenam en hoe zijn eigen lid zwelde tussen haar schaamlippen. Nadat hij in haar kut gespoten had, vermoedde hij dat het werkblad mogelijk een centimeter lager zou moeten zijn en adviseerde haar om plaats te nemen op het werkblad van een kookeiland verderop in de showroom. ‘Mogelijk dat deze beter past bij de minnaar die u in gedachten hebt’ en hij herhaalde het ritueel dat hij bij het eerste werkblad uitgevoerd had. Nu lag Roosmarijn op haar buik en Matthijs merkte dat zij er steeds meer zin in kreeg, en, nadat hij opnieuw zijn stijve paal minuten lang krachtig in haar had gestoten, draaide zij zich om, haalde haar jurk nog iets verder omhoog zodat ze tot en met haar buik naakt voor hem lag, nu met haar kut gericht naar zijn stootwapen en ze beval hem op het werkblad plaats te nemen en haar zo klaar te maken, likkend met zijn tong aan haar kut en ze nodigde hem uit in haar mond te spuiten. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen, klom op het werkblad en liet haar aan zijn lul zuigen tot hij opnieuw klaarkwam.

Roosmarijn slikte alles door en zei dat ze overtuigd was dat de hoogte van het werkblad voor deze activiteiten eigenlijk niet per se ter zake doende was en dankte hem voor zijn adviezen. Hij had haar met deze twee tests overtuigd dat ze het beste gewoon bij de gekozen hoogte van het werkblad kon blijven. Misschien wilde hij ter afronding van haar bezoek aan de showroom en zijn advies haar volledigheidshalve ook nog eenmaal anaal penetreren, als zijn lid tenminste niet te zeer getormenteerd was door het zuigen en bijten bij het pijpen. Dan wist ze namelijk ook hoe dat zou voelen en wist ze 100% zeker dat haar keuze ook op dat punt de juiste zou zijn. Uiteraard was hij voldoende servicegericht om haar ook die dienst te verlenen. Ondertussen had hij zich sneaky haar slipje toegeeigend, waardoor Roosmarijn met een natte nadruipende kut onder haar jurk naar huis moest. Ze hoopte dat haar meneer als zij thuis kwam niet zou ruiken dat ze seks gehad had, hoewel ze nog steeds vurig naar meer bevrediging verlangde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7126 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie