BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (47)

De woorden van Mary bleven in mijn oor hangen “Ik hou van jou”. Ik kan niet ontkennen dat ik ook gevoelens heb voor deze mooie cougar. Zij is iets ouder dan ik maar zij is mooi, intelligent, gezellig en ook nog een lekkere sexy dame. Ik kijk haar in de ogen en neem haar hoofd vast. Langzaam ga ik naar haar lippen en geef haar een innige zachte tongkus. Als ik haar los laat kijk ik haar aan en zeg “Ik hou ook van jou Mary, maar ik hou ook ontzettend veel van Nelleke”. “Oh Juul ik wil zeker niet tussen jullie in komen te staan en wil zeker jullie geluk niet verbreken, maar …” kwam er uit de mond van Mary. Ik legde mijn vinger op haar mond en zei “Ik weet dat Nelleke ook ontzettend met jou mee voelt en dat zij jou in haar hart heeft gesloten, laat ons dus genieten en koesteren van wat wij met zijn drieën hebben.”

Mary keek mij aan en er vloeiden tranen over haar wangen toen ze zei “Ik ben zo gelukkig dat ik jullie heb leren kennen, zo gelukkig.” Zij zette zacht haar lippen op de mijne en gaf mij een liefdevolle kus. Ik pakte haar op en droeg haar in mijn armen naar slaapkamer. Ik legde haar op het bed en ging naast haar liggen. Mary draaide zich om bovenop mij te komen en wij begonnen weer een diepe en vurige tongkus. Ondertussen draaide en schoof Mary met haar blote kut over mijn lul. Zij neukte mij droog, wauw wat een lekker gevoel op de manier waarop zij dit deed. Iedere keer deed mijn lul moeite om in haar natte gleuf te geraken maar iedere keer slaagde zij erin om dit te vermijden. Ik duwde Mary opzij, duwde haar benen open en plaatste mijn mond op haar kut. Langzaam liet ik mijn tong door haar gleuf gaan tot de clit en dan tot tegen haar kontgaatje. Mary kreunde hard en probeerde mijn tong op haar clit te houden.

Onder het kussen bewaarden Nelleke een G-spot stimulator, die vond ik en terwijl ik haar clit bewerkte duwde ik de stimulator in haar soppende kut. Mary gromde van genot, ik zette de stimulator op opbouwend trillen, dan valt hij even stil en begint terug op te bouwen. “Oooohhh… oooohhhhhh… Oooooo… mmmyyyyy… Ggggooodddd” kreunde Mary. Ondertussen had ik ook de anaal stimulator gevonden en duwde die in haar kontgaatje. “mmmmmmmwwwwwwaaaahhhhhhhh” gilde Mary “oooohhhhh…. Mmmmmmmmm”. Zij kneep haar benen bijeen maar kon niet verder omdat mijn hoofd er tussen lag. Kleine schokken maakte zij met haar onderlichaam. Ik zette ook de anaal stimulator op een opbouwende vibratie en toevallig bouwde die op als de G-spot stilviel en net andersom. Ondertussen klikte ik met mijn tong tegen haar clit aan. Mary kon deze aanval op drie fronten amper verwerken. Haar onderlichaam kronkelde als een gek en haar gegrom werd dieper. Zij duwde haar onderlichaam van het bed omhoog en kwam met een gil heftig klaar. Het geil liep langs de stimulator uit haar kut. Zij probeerde de stimulator uit haar kut en kont te krijgen maar ik hield ze helemaal in haar openingen gedrukt. “Ooohhh…. My… God…. Oooooohhh… my …… goddddddd” hijgde Mary.

Haar lichaam bleef schokken en haar orgasme ging blijkbaar niet over. Weer kwam er een scheut geil uit haar kut gedropen. Ik zette de stimulators nu uit en trok zij beiden uit haar kut en kont. Langzaam begon het schudden van Mary te minderen en uiteindelijk lag zij stil op het bed. Terwijl zij lag uit te hijgen kwamen er tranen over haar wangen gelopen. Ik ging naast haar liggen en knuffelde haar. Zij keek mij aan en legde haar hoofd op mijn borst. “Oh Juul, ik weet niet wat me overkomt maar jij maakt mij zo geil, je maakt het beest in mij los, ik kan niet genoeg krijgen van de seks met jou” zie Mary. Ik duwde met mijn hand haar kin omhoog zodanig dat zij mij moest aankijken en zei “genieten Mary, ik hou er van om jou zo te laten genieten”. Mary klom omhoog en bracht haar lippen naar de mijne en wij begonnen te tongkussen, diep, heftig maar tegelijk liefdevol. “Ik had nooit gedacht dat ik zo kon genieten van alle mogelijke vormen van seks. Ik zou vroeger nooit toegelaten hebben dat iemand in mijn kontje zou komen” zei Mary toen wij ons losmaakten uit de omhelzing.

Zij boog haar hoofd naar beneden en likte zich een weg naar mijn kruis. Daar aangekomen nam zij mijn nog steeds stijve lul in haar mond en begon er heftig op te zuigen, dan weer met haar tong rond mijn lullekop te gaan. “Mmmm.. Mary… lekker” zuchtte ik. Terwijl zij mij pijpte keek zij mij recht in de ogen. Dat maakte mij nog geiler te zien in haar ogen dat zij dit met liefde en genot deed. Mary gaf mij een van de beste pijpsessies die ik ooit gehad heb. Maar ik wilde meer, ik wilde haar neuken, haar kutje uitwonen met mijn lul. Ik trok haar omhoog van mijn lul en naar boven. Ik kuste haar een diepe tongzoen. Nadat wij elkaar loslieten zei ik “Mary kom, ik wil je neuken, ik wil genieten van je kutje rond mijn lul”. Mary knikte geil en ging een beetje achterover liggen. De benen een beetje open en trok haar kutje open.

Glinsterend van het geil kon je een paar centimeter in die geile grot kijken. Zij maakte pulserende bewegingen met haar kutspieren. “Mmmmm …. Geil…. Mary ziet er lekker uit” kreunde ik. Ik wilde rechtkomen maar Mary duwde mij terug op mijn rug. Zij kwam met haar knieën naast mijn lichaam zitten en plaatste haar kut boven mijn stijve lul. Langzaam liet zij zich een beetje zakken tot haar lippen mijn lul raakten. Zij wreef met haar natte gleuf over de kop van mijn lul heen en weer. Telkens ik haar klitje raakte ging er een siddering door haar lichaam. Ik verhoogde iedere keer de druk op haar klitje ook een beetje door mijn lichaam naar boven te persen. De kop van mijn stijve lul was al helemaal nat van het kutsap van Mary. Je zag het sap in straaltjes naar beneden lopen. En dan drukte Mary mijn lul in haar kut, in een keer tot aan de wortel met een geile kreun ontving zij mijn lul in haar kut. Zij bleef even zitten, boog voorover en gaf mij een geile tongzoen.

Ik streelde haar nek tijdens onze zoen wetende dat zij hier supergevoelig voor was. Ondertussen begon zij lichte neukbewegingen te maken maar slechts een goede centimeter op en neer zodat mijn lul bijna continu tegen haar baarmoeder aan stootte. “Mmmmm…. Leekkkkkeeeeerrrr” kreunde Mary. Zij ging rechtop zitten en haar neukbewegingen werden groter tot zij telkens mijn lul net niet uit haar kut liet glijden en dan met een rukbeweging helemaal naar onder zakte. Ik stak mijn hand tussen onze lichamen en streelde met een vinger over haar kut. Met een diepe “Uuuhhhhhhhhhh” maakte Mary draaibeweging met haar kut en kneep hiermee in mijn lul. Haar bewegingen werden korter en meer verkrampt. Zij zat tegen haar hoogtepunt en toen ik in een van haar tepels kneep kwam zij met een langgerekte zucht klaar. Het vocht stroomde langs mijn stijve lul uit haar kut. Ik dipte mijn vinger in haar kutsap en likte met mijn tong mijn vinger af. “Lekker .. lekker sapje” kreunde ik. Mary keek mij met geile ogen aan en gaf mij weer een diepe geile tongkus.

Ondertussen bleef zij gewoon op mij zitten met mijn stijve pik in haar kut. Langzaam begon zij terug neukbewegingen te maken en gleed mijn lul in haar kut heen en weer. “Mmmmmmm … Juul…. Lekker neuken” gromde Mary. Zij ging volledig rechtop zitten en mijn stijve ging helemaal tot de wortel in haar natte kut. Zij klemde haar handen aan haar borsten en begon deze te kneden. Af en toe trok zij aan haar tepels die weer helemaal stijf stonden en vooruit priemden. “Ooooh …. Gooooddddd … Zoooooooo …. Diepppp” kreunde Mary. Haar kut voelde heerlijk aan en als zij zo verder ging zou ik haar kut volspuiten. Dan schakelde zij over op een sneller ritme en na een paar bewegingen stopte zijn weer. Telkens opnieuw versnelde zij en hield stil. “Ooooooh… Mary… laat ….. mij spuiten” kreunde ik. Ik zat telkens tegen een orgasme aan en wilde haar geile kut volspuiten. “Ohh wil Juul mijn kutje volspuiten? Juul geil” vroeg Mary. Zij plaagde mij en bleef mij teasen. Stak haar tong uit haar lippen. Man wat zag die cougar er toch geil uit. Ik trok haar gezicht naar mij toe en gaf haar een geile tongkus. Door deze beweging kreeg ik wat vrijheid en begon zelf mijn lul diep in haar kut te raggen. “Mmmmm…. Mmmmmmmmmm…. Oooooooooooo” kreunde ik in de mond van Mary. “Ik liet haar los en hijgde als een paard. Mijn ballen trokken samen. “Jaaaaa…. Jaaaaaa…. Spuiiiiitttt miiijjjjnnn kuuuuttttt” schreeuwde Mary. Door haar geile kreet ging ik over mijn hoogtepunt en spoot mijn geil in haar kut. Toen Mary mijn hete sperma voelde kwam zij opnieuw klaar en kneep met haar kut in mijn lul. Zalig gevoel was dit, wat een neuksletje was dit toch.

Na een minuutje liet Mary zich naast mij glijden en fluisterde “mmmm Juul wat lekker”. Ik keek haar aan en antwoordde “God Mary wat een sletje ben je toch, zo geil, heerlijk…”. Mary legde haar hoofd op mijn borst en streelde zacht over mijn borst. Wij moeten in slaap gevallen zijn want later hoorde ik Nelleke en Karen naast het bed tegen elkaar praten. “Toch een mooie vrouw is mijn oma” zei Karen “en Juul kan haar blijkbaar geven wat zij nodig heeft”. Nelleke humde bevestigend. “Mama en ik hadden al het idee dat er iets gebeurd was toen jullie bij haar logeerden. Zij was nadien veel beter gezind, blij en meer toegankelijk” hoorde ik Karen zeggen. “Je oma is een heerlijke vrouw, Karen, zowel voor mannen als vrouwen” zei Nelleke. Ik deed alsof ik nog sliep maar keek door een spleet in mijn ogen naar de twee dames. Karen keek Nelleke met grote ogen aan. “Ja Karen ook voor vrouwen” bevestigde Nelleke.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 3617 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie