BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het geheime leven van een Lerares Frans (deel 2)

De zomer ging voorbij zoals altijd. Ik ging met mijn ouders en broertjes naar Frankrijk en na de zomer begon ik op het christelijk lyceum als lerares Frans. Een saaie school met brave stiekeme kindertjes. Eens in de maand sprak ik af met mijn vriendinnen van mijn studie Frans om in het centrum van Leiden te borrelen en te eten. Zo ook in mei 1980, ik was toen 25. Mijn vriendinnen waren verliefd. Al snel gingen ze naar huis naar hun vriendjes. Het was mooi weer en ik slenterde wat door de stad terug naar mijn nieuwe appartementje aan de rand van het centrum. Ik was er al een aantal keer langsgelopen, maar het had nooit mijn aandacht getrokken; Club Paradiso. Ik keek naar binnen, een jonge vrouw wenkte me en deed de deur open. Ze vertelde me dat het een parenclub was, maar dat ook ik welkom was. Ze vroeg of ik een rondleiding wilde. Ik weet niet wat me bezielde. Ik liep met deze gastvrouw mee.

Ze liet me de lounge zien met lerenstoelen en -banken en een mooie bar. Er zaten een aantal mensen schaars gekleed op de banken met elkaar te praten. Vandaar gingen we langs spaarzaam belichte ruimten met bedden en via een zaaltje met jacuzzi’s naar een kleedruimte met lockers. De jonge gastvrouw vertelde dat het entree voor mij gratis was en dat ik alleen de drankjes hoefde te betalen. Het was wel verplicht sexy gekleed te gaan. Ze gaf me een sleutel van een locker en zonder ik het zelf besefte ging ik naar de kleedruimte. In mijn zwarte slipje en bh en op mijn hakjes ging ik de lounge in en ging aan de bar zitten. De barkeeper schonk me een wijntje in en maakte een praatje met me om me op mijn gemak te stellen. Na mijn tweede wijntje, ik had ook al twee glazen met mijn vriendinnen gedronken, werd ik wat losser. Het werd steeds drukker met een gevarieerd publiek van dertigers tot mannen en vrouwen van in de zestig. Iedereen was sexy gekleed. Vrouwen veelal in lingerie met een negligé en mannen in badjassen.

De meeste mensen dronken hun drankje en waren in gesprek terwijl anderen aan het zoenen of seksen waren. Een vrouw bevredigde een ander vrouw. Terwijl die weer een man aan het bevredigen was. Een man werd gepijpt terwijl hij met een andere man in gesprek was. Ik werd mede door de wijn geiler. Er kwam een man van in de veertig binnen in een satijnen badjas die openhing. De man had een enorme pik. De jonge blonde vrouw, die met hem binnenkwam zag me kijken. Ze gingen naast me aan de bar zitten. Ik kwam met deze jonge blonde vrouw in gesprek. Na verloop van tijd vroeg ze aan mij of ik de pik van haar man mooi vond. De man stond naast haar. Ze deed zijn badjas open en pakt zijn pik met een enorme dikke eikel vast. Ze zag mijn verbazing. ‘Mijn man wil je graag neuken’, zei ze. Ze pakte mijn hand en bracht die naar die enorme pik.

Zijn warme pik groeide in mij hand tot een staalharde paal. De blonde vrouw liet me van mijn barkruk afstappen. Zocht een condoom uit de mooie doosjes die op de bar stonden. Ik liet het me gebeuren. Ik was geil. De vrouw deed de condoom om haar mans pik. Ze liet me tegen de bar aanleunen en ze haalde een vinger door mijn kruisje. Ik stond opspringen. Ik voelde mijn geil uit mijn kutje druipen. De man ging achter me staan. Zijn eikel drukte hij tegen mijn lipjes en wonderbaarlijk gemakkelijk ging zijn eikel het eerste stukje naar binnen. Ik was zo nat. Ik deed mijn benen wat uit elkaar en bolde mijn rug en hield me vast aan de bar. Langzaam voelde ik het enorme gevaarte mijn kutje in gaan en begon hij me langzaam met korte en lange halen steeds dieper te neuken tot hij tegen mijn baarmoeder beukte. Ik zakte van genot en extase door mijn benen. De vrouw ving me op en verder ging haar man met neuken tot ik een sidering over mijn hele lichaam voelde. Ik kwam met een gilletje klaar. De man ging nu met lang halen nog dieper mijn kutje in en uit. Ik voelde zijn eikel nog dikker worden en al zijn spieren spannen en toen spoot hij de condoom vol. De vrouw maakte met een doekje mijn kutje schoon, deed mijn slipje weer aan en hielp me op de barkruk zitten. De man dankte me en de vrouw gaf me een lieve zoen. ‘Je bent heel mooi en nog mooier als je geneukt wordt’. Ik kreeg een wijntje. De man en de vrouw vroegen of ik met hen mee ging naar de jacuzzi. Ik bedankte en dronk mijn glaasje leeg. Ik keek de lounge rond en zag dat meer mensen aan het seksen waren. Ik vroeg aan de barkeeper waar ik moest betalen. Hij vertelde dat de man van de jonge blonde vrouw al mijn drankjes betaalde. Ik kleedde me aan en vertrok. De jonge gastvrouw zei me gedag en wenste me een fijne nacht.

De volgende dag verwonderde ik me over mezelf. Een streng opgevoed preutse christelijk meisje dat zich in een sexclub door een wildvreemde man laat neuken en ik genoot er ook nog van. Ik voelde me niet eens zondig. Voor het eerst sinds Pieter, de leerling, had ik weer gesekst en dat was alweer bijna een jaar geleden. De weken erna heb ik er vaak aan terug moeten denken. Ik masturbeerde me dan. Ik bedacht me dat ik in de periode met mijn ex Bart nooit van seks kon genieten en ook geen orgasmes kreeg. Wat is er met me gebeurd?

Een paar weken nadat ik de sexclub Club Paradiso had bezocht. Had ik een date met een jongen. Een vriendin van me had de date geregeld. Zij vond de jongen echt iets voor mij. Ik had ermee ingestemd en eten moet je toch. Voor de zekerheid had ik voor het eerst in mijn leven een lingerie setje gekocht en een negligé. Je weet immers nooit. De date werd niets. Het was een hockeyjongen, maar wel een heer. Hij betaalde de rekening en om een uur of tien liep ik naar huis langs Club Paradiso. Ik stopte en twijfelde even. De jonge gastvrouw zag me staan en deed de deur open en begroete me. ‘Leuk je weer te zien, je kent de weg’ zei ze vriendelijk. Ik ging op dezelfde barstoel zitten aan de bar als de eerste keer. Ik kreeg een wijntje ingeschonken van de barkeeper die me vriendelijk toelachte. Ik had overzicht over de lounge.

Met mijn nieuwe lingerie setje voelde ik me zekerder dat de vorige keer. Ik zag de mannen, maar ook vrouwen naar me kijken. Het maakte me geil. Op een bank werd een mollige vrouw achtereenvolgend door twee mannen geneukt terwijl een andere man toekeek. Na enige tijd kwam er een niet onaantrekkelijke vrouw van in de vijftig mij vragen of ik bij haar man en vrienden kwam zitten. Ik nam plaats naast deze dame en haar man. Het bevriende stel van dezelfde leeftijd zaten op de bank voor me. Ik kreeg een wijntje aangeboden. Er ontstond een leuk gesprek met het bevriende stel over kunst. De vrouw die mij had uitgenodigd begon mijn rug te masseren en deed mijn bh-bandje los. Haar handen gingen naar mijn borsten, ze kneep zachtjes in mijn tepels en zoende in mijn nek. Heerlijk geil was ik al, maar nu voelde ik ook genot.

De man waar ik mee in gesprek was deed zijn boxershort uit. Zijn pik stond stijf. Ik pak zijn pik vast en voelde aan zijn balzak. Zijn pik klopte in mijn hand. Zijn vrouw ging naar de andere man. De vrouw bleef mijn borsten masseren en ging met haar andere hand over mijn kutje. Met haar natte vinger over mijn klitje. Ik had mijn ogen dicht. Voelde zijn warme zak in mijn handen. De vrouw bezorgde mij een heel fijn orgasme. Ik deed mijn ogen open en zag hoe de andere vrouw op schoot van de man was gaan zitten. Zijn pik ging in en uit haar behaarde dikke kut. De vrouw die me masseerde liet me op mijn knieën op de bank plaatsnemen ze kroop zelf tussen mijn benen en likte mijn lipjes en klitje. Tegelijkertijd duwde de oudere man zijn pik mijn kutje in. Al snel kwam hij klaar. De vrouw bleef aan mijn lipjes likken tot er wederom een zalige siddering door me heenging. De vrouw had van me genoten vertelde ze. Niet veel later vertrok ik. De jonge gastvrouw zei me dat alle drankjes betaald waren. Ze wenste me een fijne nacht.
Na een goede nachtrust werd ik voldaan wakker. Ik had genoten van een vrouw die mijn borsten had gemasseerd en me had gebeft. Voor het eerst dat een vrouw aan me had gezeten. Ik wist niet dat mijn tepels zo gevoelig waren. Ik bedacht me wel dat de man die me geneukt had nog een ouder was dan mijn vader. Ik verbaasde me er over dat ik me niet zondig voelde zoals ik thuis en in de kerk had geleerd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13188 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Het geheime leven van een Lerares Frans (deel 2)”

Plaats een reactie