BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het koophuis deel 6

Hoewel Chris hun piercings nog had verzorgd voor het slapen gaan met verzachtende zalf hadden Joris en Anja niet veel geslapen. Ook de ringen aan de zak van Joris hielpen niet echt om ontspannen te liggen. Wel hadden ze zo volop de tijd gehad om te overleggen of het idee om Wouter en Yvonne in contact te brengen met Mr Karel een goed plan was. Ze waren tenslotte pas 20 en 18. Maar ze zaten nu wel al ruim een jaar samen op een gemeubileerde kamer die vrijwel hun hele inkomen kostte en het appartement van Joris en Anja huren was ook niet haalbaar voor ze. Ze verdienden beiden nog jeugdlonen en daar kun je weinig mee. Nergens zouden ze een kans krijgen als bij Mr Karel op een eigen woning. Maar Joris en Anja wisten intussen heel goed wat daar tegenover stond.

Wouter is net als Joris vrij sportief en goed gebouwd, maar Yvonne is echt een poppetje, maar dan wel een heel mooi poppetje. Lange benen, golvende blonde haren en een C-cup die strak op haar lijf stond ook zonder bh. Joris en Anja zagen het al voor zich hoe dat stelletje in de kelder in de smaak zou vallen.

Uiteindelijk was het tijd om op te staan en Chris kwam hun piercings nog even verzorgen voor ze met Mr Karel gingen ontbijten. Joris zat wat ongemakkelijk wijdbeens aan tafel door de ringen om zijn zak. Dat gaat wel wennen verzekerde Mr Karel hem en schoof een paar mapjes met papieren en foto’s naar Joris en Anja toe. Dat zijn de huizen waar ik het over had en waar jullie een extra stel slaven kunnen verleiden om mee te doen op zaterdagavond. De sleutels zitten erbij dus ze kunnen vrijuit gaan bezichtigen. Wouter en Yvonne komen vanmiddag helpen met inpakken en dan zullen we het gelijk aan hun voorleggen zei Joris, maar de voorwaarden waaronder ze het kunnen krijgen laat ik nog in het midden. Dat mag u doen Mr Karel. Laat ze eerst maar kijken of er een huis bij is wat ze willen hebben en dan spreken we de rest later wel af reageerde Mr Karel.

Met de mapjes onder hun arm gingen Joris en Anja naar hun oude appartement waar een uurtje later ook Wouter en Yvonne aankwamen. Heel veel was er niet in te pakken. Zeker niet nu ze de meubels niet hoefden te verhuizen. Dat kon naar der kringloop. Terwijl ze even gingen zitten om wat te drinken pakte Joris de infomapjes erbij. De man waarvan wij ons huis gekocht hebben heeft nog meer huizen en onder bepaalde voorwaarden wil hij die wel aan jonge mensen verkopen. Zoals jullie nu op die kamer hokken is tenslotte ook niks. Een huis kopen??? Daar komen we toch nog lang niet voor in aanmerking reageerde Wouter en ook Yvonne keek heel verbaasd. Jullie zullen je echt verbazen over wat er mogelijk is. Kijk eerst maar of er wat voor jullie bij zit. Wouter en Yvonne keken de mapjes door en als snel waren ze het erover eens. Er was een ruim 5-kamerappartement bij met een groot zonneterras op het zuiden. Joris gaf hun de sleutels mee en het telefoonnummer van Mr Karel om met hem verder af te spreken.

Later op de avond belde Mr Karel om te laten weten dat Wouter en Yvonne bij hem waren geweest en dat zij tot maandagavond de tijd hadden om te beslissen. Ze mogen het appartement kopen en de club geeft hun een hypotheek tegen een laag rentepercentage, zodat het voor hun een stuk goedkoper wordt dan hun huidige gemeubileerde kamer. De tegenprestatie is echter dat zij beiden de seksslaven van de club zijn zolang de hypotheek loopt. Met elke zaterdag gaat er 2000 van de schuld af.

De maandag verliep rustig en Joris en Anja pakten de laatste dingen in. Tegen de avond belde Mr Karel of ze die avond wilden komen om 19.30 uur. Wouter en Yvonne kwamen om 20.00 uur tekenen voor de koop van het contract en het was handig als zij dan ergens in het huis zouden wachten tot het zover was. Stipt om 19.30 uur waren Joris en Anja er en 5 minuten later stonden ze al naakt met Chris onder de douche om te spoelen. De piercings zagen er goed uit en het wachten was op Wouter en Yvonne. Keurig op tijd belden zij aan en even later konden Joris en Anja zien hoe zij het contract tekenden en daarmee ook de slaven van Mr Karel werden. Zodra het stuk ondertekend was deed Chris bij Joris en Anja een leiband om en voerde hen naakt kruipend de kamer in waar Mr Karel met Wouter en Yvonne aan tafel zat. Mijn andere slaven kennen jullie al, dus voorstellen is niet nodig zei Mr Karel. Jullie zijn nu allemaal slaven, dus wil ik jullie nu ook allemaal naakt zien.

Aarzelend en met een rood hoofd deden ze wat hun gezegd werd en even later had Mr Karel vrij uitzicht op de jonge naakte lijven van zijn nieuwe slaven. Wouter had echter een flinke bos schaamhaar en Yvonne had een streep boven haar kut staan. Ik zie een karweitje voor de andere slaven merkte Mr Karel op en dirigeerde Wouter en Yvonne naar de tafel om daar ruggelings op te gaan liggen en te laten scheren. Anja schoor Wouter, wat al snel een stijve opleverde en Joris was bezig met Yvonne. Nadat ze beiden vrij waren van schaamhaar volgde de opdracht aan Anja om te pijpen en aan Joris om te beffen. Joris geilde al lang op die spetter van zijn broertje en begon Yvonne dan ook vol overgave te beffen. Wat smaakte die kut heerlijk. Anja had ook helemaal geen moeite met de jongere uitvoering van Joris. Wouter had ook een beste pik en ze zoog hem diep. Kijk die sletten eens genieten zei Mr Karel, kijken of jullie ook met wisselen zo enthousiast zijn. Joris liet met enige tegenzin de kut van Yvonne achter en keek toen in de verschrikte ogen van Wouter. Ja broertje we zijn hier allemaal sletten en neuken hier alles wat voor onze bek of kut komt. Geniet er maar van en spuit die bek van je broer maar goed vol met zaad. Wouters pik was echter helemaal niet zo enthousiast. Als een zielig verschrompeld worstje hing hij slap. Yvonne en Anja klikten meer en waarschijnlijk was het voor Yvonne niet de eerste keer dat een vrouw haar befte. Joris trok eerst wat aan de pik van Wouter en langzaam kwam er weer wat leven in, mede doordat Wouter keek naar hoe de meiden aan het geilen waren.

Stukje bij beetje kwam de pik van Wouter op volle sterkte en het voelde voor Wouter wel lekker, al was het vreemd. Het duurde allemaal wel even, maar dan kwam eerst Yvonne klaar en daarna spoot Wouter voor het eerst zaad in een mannenbekkie en nog wel het bekkie van zijn grote broer. De kop was eraf en nu werden Yvonne en Wouter met Anja naar de douche gestuurd om daar gespoeld te worden. Waarom moeten wij gespoeld worden vroeg Wouter met een eng voorgevoel. Omdat er straks pikken in jullie geile kontjes gaan legde Anja uit met een grijns. Je hebt er zelf voor getekend, net als wij en een huis krijg je niet zomaar. Het huilen stond Wouter nader dan het lachen, maar hij had tegen het geheel ja gezegd omdat hij Yvonne niks kon weigeren en die wilde geen dag langer op die kamer wonen dan nodig was. Zuchtend liet hij zich door Anja spoelen en zo liepen ze met zijn drieën naar de kelder waar intussen Mr Karel, Chris en Joris al aanwezig waren. Helaas hebben Joris en Anja verse piercings en kunnen ze eventjes niet neuken, maar Chris is dol op strakke geile kontjes en ik lust zelf die kont en kut van Yvonne wel.

Joris legde zijn jongere broertje vast in een positie dat hij makkelijk neukbaar zou zijn en toen hij eenmaal vast lag gaf hij hem een zoen vol op zijn mond. Tongen ga je ook nog wel leren geil sletterig broertje. Joris pakte het glijmiddel en met genoegen maakte hij de nog maagdelijke kut van zijn broertje glad. Plagerig stak hij er ook even een vinger in. Geniet ervan sletje, heb ik ook gedaan en ik vind het intussen heerlijk. Joris stapte opzij en maakte plaats voor Chris, die geen verdere aansporing nodig had, zo jong en strak kreeg hij ze zelden. Hij komt hier als hoer, gebruik hem ook zo zei Mr Karel en Chris duwde al zijn harde pik tegen de ster van Wouter. Maak maar een lekker geil teefje van hem Chris net zoals je mij zo geil neukt. Dit zeggende begon Joris met Chris te tongen, terwijl Chris steeds dieper in Wouter binnendrong en begon te stoten. Joris speelde met de ballen van zijn broertje en die kon er niks aan doen dat hij weer een stijve kreeg. Hij snapte er allemaal niks meer van, hij liet zich in zijn reet neuken, zijn grote broer stond boven hem te tongen met een homo en zijn pik leek een eigen leven te gaan leiden. Net als eerder Anja, vond ook Yvonne het best geil om te zien hoe de mannen met elkaar neukten en ze spoorde Chris zelfs aan om hem goed door te neuken.

Het voelde heerlijk voor Chris en met de aanmoedigingen erbij kon hij het niet langer houden en spoot hij de net nog maagdelijke kut van Wouter vol. Uitgeteld bleef Wouter liggen en Joris likte het zaad van Chris gulzig op wat uit zijn kut droop. Nu jij slet, richtte Mr Karel zich tot Yvonne. Pijp mij eerst maar eens goed. Vol overgave begon Yvonne aan haar opdracht en Mr Karel greep haar bij haar blonde lokken om zijn pik diep in haar keel te persen. Hij genoot even van hoe Yvonne proestte en naar adem hapte voor hij haar door Chris en Joris wijdbeens op haar rug liet vastbinden. Haar tieten stonden fier overeind en Mr Karel greep ze stevig vast en trok ook aan haar tepels voor hij zijn pik tegen haar kut zette en zonder moeite helemaal in haar schoof. Je bent zeiknat slet, geil je er zo op om te zien hoe je vriendje als een flikker wordt afgeneukt? Met een rood hoofd knikt Yvonne ja. Ik hoor je niet zegt Mr Karel en dan gilt Yvonne het uit. De dikke pik in haar kut en alles om haar heen maakt haar zo geil dat ze uitgilt dat ze net als Wouter als een hoer afgeneukt wil worden. Mr Karel grijnst en gooit er nog een schepje bovenop. Ruw trekt hij aan haar tepels en stoot hard in haar kut tot hij bijna klaarkomt. Dan smeert hij glijmiddel op de ster van Yvonne en zet zijn pik klaar om haar ook daar te nemen.

Ben je een gore geile hoer en wil je mijn pik in je reet roept Mr Karel naar haar. Ja, neuk mijn reet en spuit je hoer helemaal vol gilt Yvonne terwijl ze klaar ligt te komen op puur de pijn in haar tepels. Mr Karel merkt dat hoe harder het gaat hoe geiler Yvonne het vindt en stoot hard door haar sluitspier heen. De ogen van Yvonne puilen even uit, maar dan begint ze voor zover ze daar ruimte voor heeft met haar reet terug te stoten op de pik die haar darmen vult. Niet veel later komt Mr Karel en Yvonne voelt de warme stralen zaad haar darmen vullen. Anja krijgt nu de opdracht om Yvonne schoon te likken, wat ze maar al te graag doet.

Mr Karel heeft echter nog iets in gedachten. Joris wordt vastgebonden op zijn rug en Wouter moet zijn reet likken en zijn ballen zuigen, die nog steeds strak staan door de stalen stretchringen. Heeft je broer een geil kontje sletje? Straks ga je dat kontje van je grote broer neuken en ik wil hem horen kreunen. Wetend dat er geen ontkomen aan is gaat Wouter aan de slag met zijn tong, maar zijn pik weigert dienst. Chris help ons teefje even met zijn pikje, hij wordt nog niet geil van mannenkutjes, zelfs die van zijn grote broer niet. Chris begint gelijk met de pik van Wouter te spelen en zuigt aan zijn ballen en eikel tot er weer wat muziek in zit. Zodra hij stijf genoeg is wordt zijn pik voor de kut van Joris gezet en dringt hij in die al soepele kut van Joris. Nu hij eenmaal aan het stoten is blijft hij verder wel stijf en Mr Karel geeft Chris een seintje om achter Wouter te gaan staan en zo een treintje te vormen. Even verstijft Wouter als hij voelt dat hij weer in zijn kut genomen wordt, maar dan laat hij het stoten aan Chris over en zit hij opgesloten tussen een pik en een mannenkut.

De avond wordt afgesloten met het bekijken van opnames die op de vorige zaterdagen van Joris en Anja zijn gemaakt en Wouter ziet hoe Joris bij het bekijken hiervan met Chris zit te geilen. Ga ik ook zo worden in zo korte tijd vraagt Wouter zich af. Het was vreemd allemaal vanavond, maar als hij de knop om wist te zetten was het best te doen.

Voor de laatste keer gaan Joris en Anja naar hun appartement. Morgen is de verhuizing en Yvonne en Wouter blijven bij hen slapen, niet zoals gepland op luchtbedden, maar met zijn vieren naakt met elkaar in één bed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 8994 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Het koophuis deel 6”

    • Op de huidige woningmarkt moet je wel creatief zijn en net als de slaafjes wat extra te bieden willen hebben.

Plaats een reactie