BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (13) Erato

Tijdens de kerstborrel op de Uni ontmoette ik haar voor het eerst. Haar oudere zus Callista studeerde recht en criminologie en we kenden elkaars familieachtergrond, Sitz im Leben en wisten van elkaar welke boeken, films, meiden en jongens onze favorieten waren. Callista had meerdere keren over haar jongere zus, Erato, gesproken, maar ik had haar tot op heden nog nooit ontmoet. Ik was onder de indruk van de schoonheid en het intellect van Callista, ze was summa cum laude afgestudeerd en we hadden beide de overtuiging dat haar nimfische uitstraling daar aan bijgedragen heeft. Qua nimfische uitstraling was Callista van mening dat die van haar in het niet viel bij die van Erato, die dezelfde toekomst als haar zus ambieerde. Toen ik haar zag staan, in een groepje met twee bekenden van me wist ik meteen dat zij het moest zijn. Haar uiterlijk, haar houding, haar mimiek, haar wellustige uitstraling, de uiterlijke overeenkomst met Callista onthulden zich voor mij nog voordat zij haar en mijn naam op haar lippen had genomen. En Callista had gelijk, zij was beeldschoon, mooier nog dan zij.

Toen ik naderde en mijn naam viel stelden twee andere mij niet bekende studenten zich direct voor. Erato zweeg, wat mij de kans gaf haar naam voor het eerst op mijn lippen te nemen. Jij moet Erato zijn, je voldoet aan de beschrijving die Callista van je gaf. Geen woord gelogen. Ik voelde direct hoe mijn kut in mijn rode slipje jubelde toen ik haar naam op mijn lippen nam. Ik was blij dat ik me gestoken had in een kort zwart rokje met dr Martens schoenen en panties. Mijn borsten konden niet voorkomen dat mijn tepels priemden in mijn net niet doorzichtige bloes. Niemand heb ik erotischer Femke horen uitspreken dan Erato die eerste keer, vlak voordat zij mijn rechterwang kuste. We hadden vanaf dat moment alleen nog maar oog en woorden voor elkaar, nipten van elkaars cocktail en duwden nootjes en kaasbitterballen in elkaars mond alsof we elkaar al jaren kenden. Haar ogen flirtten, mijn handen streelden en ik vermoedde, hoopte, verlangde dat het ondertussen ook tussen haar benen niet droog was gebleven. Een zachte kreun glipte tussen haar lippen toen mijn hand bewust haar billen streelde vlak voordat ik haar tapbiertje neerzette. ‘Je winterbock, klaar om bereden te worden’.

Natuurlijk ging ik die avond met haar mee naar haar appartement. Zodra we binnen waren kusten we lang en intens. Toen ik te kennen gaf dat ik vooral eerst moest plassen was ze al bezig met de rits van mijn rokje. Ze keek naar mijn benen en mijn slipje nadat die op de grond gevallen was ‘ik had gedacht dat je een zwarte zou dragen’ en ritste ook haar rok los, een zwarte tanga kwam te voorschijn. ‘Tweede deur links, laat de deur maar open, ik hou van dat geluid’ en ik voelde dat ze naar mijn kont keek toen ik wegliep. Tijdens het plassen deed ik mijn panty uit, proefde in welke staat van opwinding ik was (vermengd met zout) en aarzelde over mijn slipje. Nadat ik mijn handen had gewassen besloot ik toch om het aan te houden en liep terug de gang in. Erato wierp me een joggingbroek toe zodat we lekker konden chillen op de bank met een glas wijn. Daar kusten we elkaar en eerlijk gezegd had ik eerder met mijn tong haar clitje geproefd dan de wijn die ze ingeschonken had.

Die proefden we na ons tweede orgasme, ik had op dat moment niet meer mijn rode slip maar haar tanga aan. Erato droeg mijn rode slip en met onze joggingbroek en een wijde trui aan keken we dicht tegen elkaar aan naar twee afleveringen van de nieuwe serie van Emily in Paris. We kusten elkaar bijna elke vijf minuten totdat Erato voor mij op de grond ging zitten en mijn handen over mijn eigen slipje, haar schouders, haar borsten, haar buik, haar navel en haar klitje streelden. Ze wilde dat ik die nacht bij haar bleef slapen, ik voelde niet de behoefte niet te blijven. Het eerste uur lagen we samen in haar bed. Rond half twee zou haar vriend thuis komen en hun afspraak was dat hij, als hij zo laat thuis kwam, dan in het logeerbed zou slapen. Waarom Erato niet gewoon in de masterbedroom met mij bleef slapen ontging me, maar ik was te moe om er over na te denken. In elk geval, zo zei ze, om te voorkomen dat hij mij in het logeerbed aan zou treffen zou Erato daar slapen. Ze wilde hem eigenlijk ook liever niet uitleggen wat het erotisch en relationeel betekende als we samen in het masterbed zouden liggen. Het ‘mistressbed’ zei ze… Ze kuste me en ik viel snel in slaap, dromend van erotische handen, zachte lippen, warme borsten.

Halverwege de nacht werd ik met een natte kut wakker omdat ik overduidelijk strelende handen en een stijve tussen mijn billen voelde. Ik werd in mijn nek gekust en in mijn oor werd duidelijk ‘Erato, ik heb trek in je’ gefluisterd en voor ik ook maar iets kon laten merken dat hij vermoedelijk de verkeerde onder zich had werd ik op mijn buik gelegd en voelde ik hoe de vriend van Erato zijn geslacht in mij, of explicieter, in mijn anus duwde. Hij complimenteerde haar (nou ja mij) dat ik ‘zo lief’ zijn favoriete tanga aan had, ‘dat windt mij vreselijk op, Erato’, fluisterde hij en beet in mijn oorlel. Hij legde zijn hand onder mijn kin, sprak zijn verbazing uit dat het anaal dit keer zo veel makkelijker ging en mij werd al snel duidelijk dat dit Erato’s eerste succesvolle anale ontvangst van haar vriend zou zijn geweest als zij hier gelegen had. Mij wond zijn enthousiasme en zijn felheid op, want met zijn ene hand aan mijn kin en de andere op mijn borsten reed hij hard en diep en ik genoot met volle teugen van de onmiskenbare misvatting dat de kont van Erato nu passend om zijn lid sloot. Ik benutte mijn bilspieren, om het hem -en vooral ook mijzelf!- nog meer naar de zin te maken en blijkbaar deden mijn vingers goed werk want juist op het moment dat ik naar een hoogtepunt kreunde kreeg ik een verbale melding van datgene wat ik ook al tussen mijn billen voelde: hij was overduidelijk klaargekomen.

Tijd om na te denken over zijn onbewuste overspeligheid kreeg ik niet. Nadat hij had geplast en het lid in crime gewassen had voelde ik zijn vingers en tong tussen mijn schaamlippen nieuwe sensaties aanwakkeren. Ik aarzelde of ik zijn lid wel in mijn mond zou nemen maar ik kon de verleiding van deze Adonis niet weerstaan en ondanks zijn eerdere, anale, donatie was er nog voldoende in depot gebleven dat ik discreet met mijn tong over zijn buik uitsmeerde. Hij legde mij aansluitend op mijn rug en wilde zijn gelikte zaad over mijn buik en tanga smeren, mijn borsten kneden en mij diep tongen alvorens nog een derde donatie in mijn kut te schenken. Nadat hij naast me was gaan liggen ben ik even gaan plassen en mijn buik, kutje en kont wassen voordat ik weer naast hem zou gaan liggen. Maar ik liep naar Erato’s kamer, die wakker werd toen ik tegen haar aan kwam liggen. Ze had direct door dat hij bij thuiskomst in hun eigen bed was gaan liggen. ‘Dat doet hij anders nooit, Femke. Hij, hij heeft je toch niet?…Ze voelde mijn kutje, open en nog vochtig… ‘Nee, Femke….’ ‘Toch wel, Erato’. Lepeltje lepeltje vielen we in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8445 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Femke (13) Erato”

    • Ik zou niet durven om jou ongevraagd in mijn verhalen op te nemen. Nee, deze Erato is een mix van werkelijkheid en fantasie, waarbij de naam van de persoon, afkomstig uit de mythen, niet mythisch is maar werkelijk bestaat.

Plaats een reactie