BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn reis naar China deel 3

De volgende morgen werden we gewekt door Mian die zei dat ze beide meiden wilde onderzoeken. Het was nog voor zessen. Ping en Lily gingen met haar mee. Ze nam ze beide mee naar een ruimte met daarin een gyno stoel. Eerst was het de beurt aan Lily. Ze moest haar slipje uittrekken en Mian zag al het zaad wat erin zat. Ze zei: je bent gisteren goed aan je trekken gekomen. Laat mij dit nog beter voor je maken. Ze legde de benen van Lily in de beendragers en pakte haar koffertje. Met een aantal accupunctuur naalden maakte ze de clit van Lily compleet gevoelloos. Ze zei: nu ga ik je clit injecteren. Ze pakte een spuit en vulde die met een vloeistof. Ze deed het kapsel van de clit naar achteren en stak de naald midden in haar clit en spoot deze half leeg. De rest van de spuit werd rondom in de clit gespoten. Mian zei: hij zal vandaag wel redelijk gevoelig zijn, maar vanavond verwacht ik het eerste resultaat. Ze deed hetzelfde bij Ping en zei: ik kom vanavond laat controleren hoe het met jullie gaat.

Ze keek nog even naar de kut van Ping en zag het draadje van de tampon tussen haar schaamlippen. Ze keek Ping aan en die knikte slechts. Mian wist genoeg. Ze had al verhalen gehoord over mij en Ping. Dit bevestigde het. De meiden mochten hun slipjes weer aan doen maar deden dit opzettelijk niet. Mian vroeg waarom en Lily zei: omdat Sven volgespoten slipjes spaart. Mian keek haar vreemd aan en zei: zo heeft iedereen zijn trekken. Ze gingen terug naar mijn kamer en begonnen hun rapporten te maken waarin stond hoeveel keer, waar en het aantal stralen. Het was net voor zeven toen Lingling, Suzy en Ling binnenkwamen met een tas waarin een aantal lege ziplock zakjes zaten en een paar zakjes met gedragen slipjes met naam en datum daarop. Tian volgde een aantal minuten later en zei: vooruit, uit met die kleren. Tian nam een centimeter en meette mijn pik op. 18 en half centimeter lang en een doorsnede van iets meer dan 7 centimeter.

Ze keek me tevreden aan en zei: je weet wat je eerste opdracht van de dag is en ik heb besloten dat Suzy ook nog een kandidaat is om zwanger geneukt te worden. Daar schrok ze van maar Tian’s wil was wet. Ik neukte alle drie de vrouwen. Deze keer zonder de creme zodat het niet zolang zou duren. Drie kutjes gevuld moesten de vrouwen zich ook melden bij Mian die bij hen dezelfde procedure deed die ze bij Ping en Lily had gedaan. Ze zei dat Suzy en Ling, hebben vrij tot na de lunch nadat jullie Sven hier op de tafel hebben gelegd. Ga maar wat dingen doen in de kamer van Sven. Tegen Lingling zei ze: ik wil dat jij wat dingen vertaald en zodra je dat gedaan hebt wil ik dat je Tian hiernaartoe brengt, daarna mag jij ook gaan tot na de lunch. Ik werd naar de ruimte gebracht en Mian zei tegen Suzy: ik wil dat je hem eerst nog even spoelt. Het had slechts een enkele spoeling nodig. Suzy en Ling vertrokken en Tian kwam binnen samen met Lingling. Mian zei: ik wil dat je het volgende vertaald: we gaan nog wat dingen aan je pik veranderen. Daarna ben jij voor de rest van de dag hier voor ons plezier. We gaan dingen met je doen waarvan je nog nooit gehoord hebt. Maar na de eerste ingreep zijn ze alleen maar plezierig. Oh, en vanaf vandaag zal je pik voor- lange tijd niet meer slap worden. Hij blijft minimaal in een semi stijve positie.

Lingling vertaalde wat er gezegd was en vertrok ook. Eerst werd mijn zak weer met elastieken aan de tafel vastgemaakt. Tian zei: zijn pik is al 2 centimeter gegroeid en diameter is ook twee centimeter meer. Zijn zaadproductie is nu zo dat bij elke keer dat hij klaarkomt zeker negen stralen spuit. Mian leek tevreden. Ze zei: ik ga nu je pik verdoven met accupunctuur naalden en dan ga ik verder. Er werden in totaal 16 naalden op diverse plaatsen rond zijn pik en anus gestoken en om te controleren of alles goed was zette Mian haar nagels in mijn eikel en kneep er hard in. Ik voelde niets. Ze pakte uit haar koffertje een ring met drie opstekende delen met een schroef erin en drie 15 centimeter lange stalen pennen. Ze stak de pennen in mijn pisbuis en heel voorzichtig werden ze dieper en dieper in mijn pisbuisgeduwd tot de ring tegen mijn eikel zat. Ze begon de schroeven aan te draaien en langzaam werd mijn pisbuis uitgerekt. Het duurde bijna een uur voor ze de pisbuis zover open had dat ze haar wijsvinger er makkelijk in kon steken. Ze pakte een doosje uit haar koffer waarin een kooi zat die iets taps afliep en aan het einde een bredere rand had.

Bij die bredere rand zat er een rubber omheen met zachte stekeltjes erin en deze gingen door het rubber en staken aan de buitenkant ook uit. Ze plaatste het breedste deel onder zodat dat het eerst mijn pik in zou gaan en schoof de kooi langzaam mijn pik in tot alleen de dikke ring nog uit mijn eikel stak. Tian zat met grote ogen toe te kijken en vroeg waar dit allemaal voor was. Mian zei: dit is zuiver en alleen voor mijn genot, en als je wil kan het ook voor jou genot worden, maar dan moet ik jou ook behandelen. Toen de kooi helemaal op zijn plaats zat begon Mian de schroeven terug te draaien en zat de kooi vast in mijn pik. De pennen werden eruit getrokken en de accupunctuur naalden verwijderd. Ze pakte een nieuwe set naalden en begon door het rubber in mijn pisbuis te steken. Ze zei: zo wordt hij daar extra gevoelig. Ze draaide de naalden wat rond en na een half uur verwijderde ze die. Ze kneep zacht in mijn eikel en ik zei: dat doet zeer. Mooi zei Mian, zijn gevoel is terug. Ze begon haar uniform los te knopen, deed haar bh af en trok haar slipje uit. Ze draaide de beensteunen uit elkaar en ging er tussen staan en keek naar Tian.

Ze trok haar schaamlippen open en Tian zag daartussen de clit van Mian die dik twee en halve centimeter lang was. Ze zei terwijl ze mijn pik vastpakte: nu ga ik hem in zijn pik neuken. Wat vroeg Tian, dat moet ik zien. Ze kwam dichtbij zitten en Mian trok haar schaamlippen ver uit elkaar en zette haar clit tegen de dikke ring en duwde die naar binnen. Ze kreunde direct omdat de rubberen stoppels over haar clit gingen. Ze maakte kleine stotende bewegingen en binnen een halve minuut kwam, ze kreunde zwaar, maar ging door. Ze bleef stoten en bleef klaarkomen tot ik plots begon te spuiten en door de druk haar clit uit me drukte en heel haar kut onderspoot. Mian telde de stralen. Ik hield op na 11 stralen maar bleef klaarkomen. Het duurde 5 minuten en gedurende die tijd klom Mian op de tafel en stak ze mijn pik diep in haar en begon ze te rijden om mijn orgasme zo lang mogelijk aan te laten houden. Mian kwam nogmaals klaar en klom van me af. Ze zei tegen Tian: wil je hem ook een laten klaarkomen? Tian vroeg: hoe wil je dat ik dat doe, mijn clit is klein. Mian vroeg: wil jij ook een grote clit?

Tian zei: doet dat pijn omdat voor elkaar te krijgen? Mian zei: je voelt er niets van. Dan graag was het antwoord. Mian zei: dan regel ik dat voor je vanmiddag. Maar voor nu mag je Sven met je pink klaar vingeren. Het gaat net als bij een vrouw. Je vinger erin en spelen. Tian stak haar vinger in mijn pisbuis en draaide deze rond. De rubberen puntjes gaven de bewegingen van haar vinger door aan de binnenkant van mijn eikel en ik begon te stoten en even later begon ik weer te spuiten. De vinger werd uit mijn pik gedrukt en mijn zaad ging over haar uniform. Straal na straal tegen haar uniform tot ik uiteindelijk uitgespoten was en daarna nog minuten bleef nagenieten. Tian zei: dit heb ik nog nooit gezien, laat staan meegemaakt. Het antwoord van Mian was: je kan net zo goed dat uniform uitdoen, dan kan ik je clit ook direct behandelen.

Tian deed haar kleren uit en mocht in de stoel gaan zitten. Mian bracht de accupunctuur naalden op zijn plek en vroeg: hoe groot wil je hem hebben? Tian antwoordde: net iets groter als die van jou. Mian nam de injectiespuit en vulde deze compleet. Ze zette de naald midden op de clit en trok het kapsel weg. Ze duwde de naald in de clit en spoot deze half leeg. De rest werd rondom de clit naar binnen gespoten. Mian zei: het begin resultaat zal je vanavond al zien. Maar nu je toch al naakt bent, waarom laat je Sven niet even lekker aan je tieten zuigen. Als je wil maak ik die ook nog even gevoeliger voor je. Ze duwde Tian even terug in de stoel en ging met haar naalden rondom de tepels van Tian. Ze blies er even op om te zien of ze haar werk goed had gedaan en toen Tian zwaar zuchtte wist Mian dat het goed was en trok ze de naalden uit de tepels. Ze zei: laat Sven nu maar eens aan je tepels likken en zuigen.

Ytian kwam naar mijn tafel toe en bood me een van haar tieten aan. Ik likte aan haar tepel en nam die in de mond. Terwijl ik erop zoog ging ik met mijn tong over het tipje van de tepel. Tian kreeg kippevel en begon hard te kreunen ik liet haar tepel gaan. Ze pakte mijn hoofd en bracht dat naar haar andere tepel en toen ik daarop begon te zuigen kwam Tian met een zware kreun klaar. Toen ik haar tepel liet gaan en ik naar haar kut keek zag ik het sap eruit lopen, langs haar dijen naar beneden. Ze zei: ik wist niet dat dit mogelijk was. Mian zei: ik wil hem eerst nog een keer in me voelen klaarkomen. Ze klom op de tafel en liet zich over me zakken. Mijn pik was inmiddels lang genoeg om tegen haar baarmoederhals te komen en nadat ze me een klein kwartier had geneukt waarbij ze zelf maar een keer klaargekomen was begon ik mijn zaad tegen haar baarmoederhals te spuiten. Ik voelde een deel langs mijn pik naar buiten komen maar ook een deel haar baarmoeder in gaan.

Mian bleef gewoon rustig doorwippen tot mijn orgasme voorbij was en zei toen tegen Tian: jouw beurt. Laat jezelf maar eens flink verwennen. Mian klom van me af en werd door Tian vervangen. Haar kut was een stuk minder diep en ik zat dan ook telkens tegen haar baarmoederhals te stoten. Ik voelde deze langzaam openen en mezelf dieper in haar gaan. Toen ik helemaal in haar zat zei te tegen Mian: help hem even klaarkomen. Ik wil meemaken hoe het voelt als er in je baarmoeder gespoten wordt. Mian begon met haar vingers in mijn kont te roeren en al snel spoot iik heel de baarmoeder van Tian vol. Ze kwam, nadat ik uitgeput was na mijn zoveelste orgasme, tergend langzaam van me af om zoveel mogelijk zaad in haar baarmoeder te houden. Ik voelde haar baarmoeder sluiten toen ze van me afging. Mian zei: en dan wordt het nu tijd voor een hapje en een drankje. Ze pakte een pot honing uit haar tas en met een lepeltje begon ze mijn darmen te vullen. Toen er niets meer bij kon smeerde ze de rest van de honing in mijn bilnaad. Ze ging tussen mijn benen zitten en begon mijn bilnaad schoon te likken.

Tian vroeg of ze mee mocht eten en kwam erbij zitten. Om beurten likten ze mijn bilnaad en gingen ze met hun tong mijn anus binnen. Mian zei: neem jij zijn pik maar in je mond dan krijg je wat te drinken. Tian nam mijn pik in haar mond en sloot haar mond en drukte haar tong in mijn pisbuis. Mian likte in mijn anus over mijn prostaat. Dat was genoeg om me weer klaar te laten komen. Tian had de grootste moeite om alles weg te slikken. Het zaad liep langs haar mondhoeken. Toen ik uitgespoten was bleef Tian aan mijn pik zuigen en ik besloot haar een extra verrassing te geven. Ik spande mijn buik en begon in haar mond te pissen. Ze slikte en slikte en dronk het allemaal op. Ze had de honingsmaak nog in haar mond. Ik hield mijn pis in en Tian ruilde van plaats met Mian. Mian zoog mijn pik diep in haar mond.

Tot aan mijn schaambeen en toen Tian mijn prostaat likte kwam ik diep in de keel van Mian klaar en nadat mijn zaad ingeslikt was mocht ook zij genieten van een flinke zijkstraal. Ze hadden met tweeen een pot honing op en Mian zei: ik denk dat ik de ring nu wel uit zijn anus kan verwijderen. Hij is nu gewend aan een open anus en zal geen moeite hebben om daar genomen te worden door een dildo. Lingling werd binnengeroepen en ze keek verbaasd naar de naakte Tian. Mian voelde even aan haar clit en zei: hij begint al groter te worden. Ik wil dat je voor mij het volgende gaat vertalen: hij is klaar voor productiewerk. Vanaf dit moment heeft hij geen kosten meer voor verdere behandeling. De komende drie dagen komen er vijf vrouwen die elk een keer per dag volgespoten moeten worden. Dat gaat mechanisch en ze betalen er 3000 euro per dag voor, met de garantie dat ze zwanger zullen raken. Aan het einde van de zaadlozingen, dat zal rond 10 tot 11 uur in de morgen zijn, mogen de vrouwen gaan bieden wie er de rest van de dag bij jouw mag blijven. Jij zal dan met Lingling, Suzy en Ling samen bij deze vrouw blijven en jullie zullen alles doen wat ze jullie opdraagd. Het startbedrag voor deze veiling is 1000 euro en dat geld mogen jullie onder elkaar verdelen waarbij de helft daarvan naar Sven toe gaat.

De vrouwen die in eerste instantie hier komen om zwanger gemaakt te worden zijn voorlopig alleen niet aziatisch. In de eerste groep zitten 2 amerikaanse en drie europeese vrouwen. Ze spreken allemaal engels en jij Lingling mag vertalen, maar moet ook meedoen indien gevraagd. Lingling vertaalde alles en ik knikte dat ik alles begrepen had. Ze zei tegen Lingling: ga jij nu Suzy en Ling maar inlichten over wat er te gebeuren staat en kom over een half uur Sven maar ophalen en naar zijn kamer brengen. Toen Lingling vertrokken was zei ik tegen Mian: wen. Ze kwam naar me toe en gaf me een tongzoen. Hierna zei ik hetzelfde tegen Tian en ook zij gaf me een tongzoen. Ze keken me aan en ik zei weer: mian, wen maar wees met mijn neus naar Tian. Mian begreep wat ik bedoelde en gaf Tian een kus, ze verschoot hiervan maar gaf toch in en kuste terug. Ik zei: Mian, shun mantou. Ze zakte op haar knieen en begon op een van de tepels van Tian te zuigen die direct nadat ze begon kreunde dat het een lieve lust was. Ik keek naar haar kut en zag de sappen rijkelijk vloeien.

Mian nam de andere tepel in haar mond en zoog erop. Ze deed dit tot Tian klaarkwam en stopte toen. Ik keek Tian aan die met glazige ogen stond te genieten. Ik zei tegen haar: Tian, tian yunchun. Ze ging op haar knieen zitten en zei tegen Mian dat ze moest gaan staan met haar benen gespreid. Ze ging ertussen zitten en begon de schaamlippen van Mian te likken. Mian pakte haar hoofd en dirigeerde Tian naar haar clit en Tian begon er gulzig aan te likken tot Mian het uitschreeuwde dat ze klaarkwam. Ik zei: Tian, tian yunchun en tegen Mian: mian, tian Yunchun. Ze keken elkaar aan en gingen op de tafel naast die van mij in standje 69 met elkaar aan de gang. Ze likten, zogen en likten weer tot beide vrouwen nogmaals klaarkwamen. Ze stapten van de tafel af en eerst klom Tian over mijn hoofd en liet zich zakken en zei: tian, xie xie. Ik likte haar en proefde haar zilte sappen. Na 10 minuten likken voelde en zag ik haar kut verkrampen en terwijl ze klaarkwam liet ze haar blaas leeglopen over mijn gezicht. Ik dronk zoveel ik kon. Tian wisselde plaats met Mian en daar kreeg ik dezelfde opdracht.

Ik likte haar ook klaar en ook zij piste me over mijn gezicht. Ze was net klaar en van de tafel toen Suzy en Ling binnenkwamen. Ze tilden me op een brancard en rolden me terug naar mijn kamer. Daar zat Lingling te wachten. Ling zei wat tegen haar moeder en die vroeg waarom ik zo stonk. Ik vertelde haar dat ik door Tian en Mian was ondergepist en Lingling vertaalde het en zei tegen Ling: ga hem eerst maar eens wassen. Er werd een bak water gehaald en Ling begon mij te wassen. Toen ze bij mijn pik aankwam riep ze Suzy erbij en wees naar mijn pisbuis. Suzy nam het washandje, waste mijn pik en opende haar mond en stak haar tong in mijn pisgat. Ik keek naar Ling en Lingling en zag hun reactie toen ik mijn zaad over het gezicht van Suzy spoot. Ik zei tegen Lingling. Mijn pik is nu extra gevoelig aan de binnenkant. Ik vroeg aan Lingling of ze even naast de tafel wilde komen staan. Ik voelde tussen haar benen en haar clit was inmiddels bijna twee centimeter. Ik vroeg of ze mij eens wilde neuken in mijn pik. Ze keek me vreemd aan en ik zei: neuk mijn pik met je clit. Je zou er nu al in moeten kunnen. Je clit is nog niet volledig uitgegroeid maar hij is inmiddels lang genoeg om het te proberen.

Lingling klom op mijn bed en ging met haar gezicht van mij af op mijn buik zitten. Ze nam mijn pik in handen en zette die tegen haar clit die ze langzaam naar binnen drukte. Met hele korte stootjes begon ze mijn pik te neuken en haar genot was net zo groot als dat van mij. We kwamen tegelijk klaar en Lingling zei tegen Suzy en Ling: dit is geweldig. Nu weet ik hoe een man zich voelt als hij mij neukt. Zowel Suzy als Ling voelden hoe hun clit gegroeid was en ik zei: jullie mogen mij allebei morgen ook eens neuken, maar voor nu wil ik rust. Lingling vroeg of ze naast me mocht komen liggen en ik zei: nee, jij bent net klaargekomen, ik wil Suzy en Ling naast mij hebben, elk aan een kant. Ze kwamen naast me liggen en Lingling dekte ons toe en ik viel in slaap en droomde over Ping en Lily. Ik werd wakker iets na zessen. Beide meiden waren reeds uit mijn bed en bezig hun rapporten in te vullen. Lingling zei tegen mij: morgen wil ik langs je liggen. Ik zei: ik vermoed dat er morgen niet veel gelegen gaat worden, maar we kunnen zien. Na mijn avondeten gehad te hebben werd het tijd voor de wisseling van personeel. Lily kwam als eerste binnen en gaf me een tongzoen, Ping volgde en deed hetzelfde. Ik zei tegen beide dames: kom even naast mijn bed staan zodat ik kan zien hoe jullie kutjes er vandaag uitzien.

Houden jullie ze allebei maar open. Ik keek naar het kutje van Lily en zag dat haar kleine clitje was gegroeid tot een clit van bijna twee en halve centimeter. Bij Ping was het een stuk minder. Ze had maar een clit van anderhalve centimeter. Ik keek haar aan en zei: en ben je al van gedachten veranderd? Ze vroeg: hoe bedoel je en ik zei: over onze relatie. Ze kwam naar me toe en fluisterde in mijn oor: ik kan niet wachten tot je uit bed kan komen. Mijn verloofde mag me dan eens op een andere manier neuken. Ik zei: mijn verloofde? Ze antwoordde: dit heb ik in de wandelgangen gehoord en ik vind het goed bij me staan. Ik zei: dan ga maar eens voorovergebogen op het bed liggen. Je voeten gespreid op de grond. Ik klom met behulp van Lily uit het bed en ging achter Ping staan. Lily plaatste mijn pik tussen haar schaamlippen en ik stootte in een keer zover ik kon in haar. Ze kreunde hard en vroeg sinds wanneer kan jij weer normaal staan? Ik zei sinds Mian mijn ring heeft uitgedaan en begon hard in haar te stoten. Ze zei: ik voel je ballen tegen mijn clit slaan.

OOOOOHHHHH WAT LEKKER. Ik stootte elke keer weer tegen haar baarmoederhals tot deze zich opende en ik iedere keer met mijn eikel in haar baarmoeder ging. Ik neukte haar voor meer dan een kwartier op die manier en vulde haar baarmoeder weer vol nieuw zaad. Langzaam trok ik mijn pik uit haar en voelde hoe de baarmoederhals zich sloot, met al het zaad erin. Toen mijn pik uit haar was stond ze op, draaide ze zich om en begon mij uitgebreid te tongen. Daarna zei ze: ik kan niet wachten tot ik nog meer standjes met je kan doen. Ik zei: vanavond doen we nog een ander standje. Ik werd weer in bed geholpen door Ping en Lily en die laatste keek mij beteuterd aan. Ik zei: maak je niet druk, ik heb voor jou iets speciaals in gedachten. Op dat moment kwam Mian binnen en zei: tijd voor controle. Meiden, beide jullie benen uit elkaar zodat ik jullie clitjes kan bekijken. Ze ging eerst naar Ping en voelde aan haar clit. Ping kreeg rillingen over heel haar lichaam. Mian zei: die moet nog wat meer groeien. Ze voelde met haar vingers hoe het beetje zaad uit haar kut liep en vroeg: heb je al gewerkt? Of alleen nog maar geneukt? Ping zei: ik ben zojuist gevuld door Sven. Ping zei daarop: zorgt je verloofde goed voor je?

Ping gaf haar een brede glimlach en zei: mijn toekomstige man zorgt heel goed voor mij, en Lily komt ook niets tekort. Mian zei: je weet dat hij morgen in productie gaat en dat hij daarna geveild gaat worden aan de meest betalende vrouw? Ping keek bezorgd naar Mian en zei: geveild, en ik dan? Mian zei: ze mogen Sven gebruiken tot zeven uur “s avonds, daarna is hij weer van jou. Het geld wat er met de veiling verdiend wordt wordt als volgt verdeeld: Sven krijgt de helft, de rest gaat naar Lingling, Suzy en Ling. Het minimale veilingsbedrag is 1000 euro, daarmee kiunnen jullie vast wel het nodige mee doen. Ping keek haar aan en zei: dat is 500 euro voor Sven? Dat is een kwart van mijn salaris! Mian zei: dat is het openingsbod. Wie weet wordt het wel het dubbele. Ping keek me aan en zei nadat ze alles vertaald had: dan zal jij goed je best moeten gaan doen om mijn bruidsschat bij elkaar te verdienen. Ik zei: ik dacht dat het de vrouw was die mij zou moeten betalen. Ze zei: normaal is dat het geval, maar omdat jij het bent draai ik het om. Mian liep naar Lily en voelde aan haar clit en bekeek deze: ze zei: die van jou is bijna volgroeid. Hij zal niet veel groter worden.

Ze wreef met haar duim over de clit van Lily die direct begon te kreunen. Ze zei: hij is zoveel gevoeliger. Ze liet Lily gaan en kwam naar mij toe en zei tegen Ping en Lily: kijk, ik heb bij Sven ook een verandering aangebracht en ze liet mijn pisbuis zien. Ze zei: kijk, ik kan er met mijn vinger in tot aan het laatste kootje, maar wat veel mooier is: ik kan hem nu ook neuken. Ze deed haar uniform uit en haar bh en slipje volgde. Ze ging over mijn buik zitten, pakte mijn pik en zette die, onder het toezien van Ping en Lily, tegen haar clit en duwde die een stukje naar binnen. Ze begon kleine stotende bewegingen te maken en haar clit ging in mijn pisbuis. Mian begon te kreunen en hier tussendoor vertelde ze dat zij niet alleen er plezier aan had, maar dat ik zo ook klaar kon komen. Ze stootte nog een aantal keren en kwam toen heftig klaar. Na nog een paar stootjes kwam ik ook klaar en mijn zaad perste haar clit uit mijn pik.

Mian pakte de pik vast en richtte die op haar tieten, mijn zaad liep van haar tepels naar beneden over haar buik richting haar kut. Ze smeerde het met haar handen uit over haar tieten en buik en zei: een prima lotion. Lily keek haar aan en vroeg: kan ik dit ook? Ping vertaalde het en ik zei: dat is jouw opdracht voor straks. En daarna, over de komende uren ga ik jullie gaatjes een voor een vullen. Mian keek mij aan en vroeg: zou je een van mijn gaatjes ook willen vullen en ze wees naar haar kut. Ik zei: kom maar dan vul ik dat als eerste, daarna mag je de creme brengen zodat mijn pik minder gevoelig wordt. Ze liep naar haar uniform en pakte er een potje uit. Ze zei: dan doen we dat eerst, ik wil lekker van die pik van jou genieten. Ze smeerde de creme over mijn eikel en wachtte tot deze ingetrokken was en ging daarna met haar gezicht naar mijn voeten wijzend over mijn pik zitten en liet zich zakken. Ik zei tegen Ping: vertel Lily maar dat ze over mijn benen moet gaan zitten en met Mian moet spelen, en zoenen.

Ping zei dat tegen Lily. Ze keek me boos aan en zei wat in het chinees. Ik vroeg Ping wat ze zei en ze antwoordde mij: dat zeg ik liever niet. Ik keek Lily aan en zei: wil jij vanavond nog aan de beurt komen, of wil je de hele avond toekijken hoe ik met Ping lig te vrijen? Ping vertaalde het en Lily glimlachtte met een zuur gezicht, maar begon toch met Mian te zoenen en aan haar tepels te zuigen terwijl Mian op mijn pik reed. Ze kwam drie keer klaar voor ik mijn zaad diep in haar spoot. Ze zei tegen Ping: vlug, een tampon. Ping zei: nee, jij gaat je niet zwanger laten neuken door mijn verloofde. Als jij een tampon wil hebben, dan zoek je er zelf maar een. Op de zusterspost liggen er geen meer. Mian keek kwaad naar Ping. Ze stapte van mij af, pakte haar slip en duwde die in haar kut. Mian dacht daar anders over. Wacht maar tot morgen, dan laat ik het machinaal doen.

Mian zei voor ze vertrok: over 15 minuten is Tian hier om Sven voor te stellen aan de eerste 10 vrouwen die hij gaat bevruchten, dus zorg dat jullie er netjes bij staan. Ping vertaalde het en dekte mij toe onder de dekens en zowel Ping als Lily deden hun uniform aan, zonder bh of slip. Toen Tian binnenkwam met 10 vrouwen en nog een vertaalster stelde ze Sven voor aan alle dames. Het waren vrouwen uit Amerika, Rusland, Oekraine, Duitsland, Brunei en Saudi Arabia. De vertaalster die ze bij had was zo goed dat de vertaling van het Chinees naar Engels bijna direct verliep. Er werden vanuit de vrouwen diverse vragen gesteld, waaronder of ik een vriendin had.

Tian wees naar Ping en zei: dat is zijn vriendin. Een van de vrouwen vroeg of ze niet jaloers was en Tian zei: probeer maar wat met Sven. De vrouw liep naar me toe en boog zich over me en begon met mij te tongen. Ping keek even toe en liep toen op de vrouw af. Ze tilde haar rok omhoog en trok haar slip omlaag en begon haar te vingeren terwijl ze met haar andere hand onder de bloes van de vrouw ging. De vrouw verbrak de zoen met mij, draaide zich om en begon met Ping te zoenen terwijl ze langzaam de knopen van haar uniform los maakte en haar uniform uittrok. Ze speelde met de tieten van Ping terwijl ik toekeek. Ook vingerde ze Ping en keek naar haar vingers en zei: ze heeft pas nog seks gehad. Ze likte haar vingers en zei: ik proef zaad. Na een aantal minuten stopte ze en vroeg: en haar assistente, is die ook toegankelijk? Tian zei: probeer het maar.

De vrouw liep naar Lily en tongde ook met haar en maakte haar uniform knoopjes los en liet ook haar uniform vallen. Ze streelde de kut van Lily en merkte hoe groot haar clit was. Ze ging op haar knieen voor Lily zitten en begon op haar clit te zuigen. Binnen een minuut kwam Lily klaar en spoot ze haar kutsappen over het gezicht van de vrouw. Tian zei: jullie worden gesplitst in twee groepen van vijf. Elke groep word- om de anderste dag geinjecteerd met het zaad van Sven. Jullie krijgen elk drie injecties. Nadat alle vijf geinjecteerd zijn kunnen jullie bieden om de rest van die dag met Sven, een vertaler en twee zusters door te brengen in een speciaal daarvoor ingerichte kamer met allerlei speeltjes en hulpmiddelen. Je mag gebruik maken van iedereen in de ruimte en mag dit doen naar eigen inzicht. Vanaf omstreeks 10 uur ’s morgens tot zeven uur ’s avonds zijn de personen beschikbaar. Het bieden hiervoor begint bij 1000 euro. Jullie mogen slechts 1x gebruik van deze service maken.

De vrouw die reeds gevoeld en gebeft had keek vol verwachting en zei: mag ik nu al bieden? Tian zei: nee, pas nadat jullie geinjecteerd zijn. De vrouw zei toen: waar is hier het toilet, ik moet namelijk ontzettend plassen. Tian wees naar Lily en sprak in Chinees tegen haar. Lily ging op haar knieen voor de vrouw zitten. Die trok haar slipje uit en zette haar kut tegen de mond van Lily en perste tot haar pis begon te stromen. Lily dronk al haar pis op en likte daarna de kut van de vrouw schoon. Ze zei daarna xie xie, wat dank je wel betekend. De vrouw gaf haar slipje aan Lily en zei: hier heb je een aandenken. Tian zei: en dan nu terug naar Sven. Ze trok de deken naar beneden en de pik van Sven stond in vol ornaat en in volle sterkte klaar. De vrouwen keken ernaar en een maakte de opmerking dat mijn pisbuis wel erg groot was.

Tian zei: Sven heeft ingestemd met experimentele onderzoeken. Een daarvan was het plaatsen van een kooi in zijn pisbuis. Op die manier kan hij ook geneukt worden. Tian zei tegen Lily: neuk jij hem maar eens met je clit. Lily klom op het bed en ging met haar gezicht naar mijn voeten zitten. Ze pakte mijn pik en onder toeziend oog van 12 vrouwen bracht ze haar clit in zijn pisbuis. Met kleine schokjes stootte ze in hem en kwam binnen een minuut klaar. Bij mij duurde het een tiental seconden langer. Ik begon te spuiten en de clit van Lily werd uit mijn pik geperst. Ze hield mijn pik zo dat het zaad over haar tietjes spoot. Het waren 11 stralen en de vrouwen keken met grote ogen toe. Tian zei: dit is een normale zaadlozing bij hem en we garanderen dat jullie zwanger worden. Hij is getest op 15 keer klaarkomen in een dag zonder kwaliteitsverlies van zijn zaad. Zoals jullie nu zien, blijft zijn pik net zo hard als hij was voor hij klaarkwam. Jullie mogen er best even aan voelen en voor het geval dat jullie me niet geloven mag een van jullie hem met haar pink vingeren in zijn pik.

Een Oekrainse vrouw kwam naar voren en pakte de pik vast en stak haar pink in mijn pik. Ze bewoog hem een paar keer in en uit mijn pik en ik kwam weer klaar. Ik spoot mijn zaad in haar gezicht en over haar kleding. Ze keek met grote ogen naar wat er gebeurde. Ze vroeg naderhand of het altijd zo kort duurde en Tian zei: nee, we hebben een creme die we op zijn pik smeren waardoor deze bijna ongevoelig wordt en hij heel lang kan doorneuken. Deze creme wordt beschikbaar gesteld aan degene die de bieding wint. Na nog een paar minuten bevoeld te worden vertrokken Tian en de groep. Tian zei: tot morgen. Eenmaal terug met alleen Ping en Lily zei Lily: haar pis smaakte smerig, niet net als die van jou of die van Sven. Ping keek haar lachend aan en zei: ik ben blij dat wij de avonddienst hebben en hier niet mee geconfronteerd worden. We gingen door waar we mee bezig waren en ik vulde elk gaatje van de vrouwen waarna we lekker dicht tegen elkaar in slaap vielen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4636 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn reis naar China deel 3”

Plaats een reactie