BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De ziltige zusjes (8) Kwartetten

Mijn dochter is een beest. Femke weet al heel lang dat mijn vriend allebei zijn meiden woest aantrekkelijk vindt. Toen we een aantal jaren geleden bij hem op bezoek waren vroeg ze hem welk slipje van Beau hij het liefst onder zijn kussen zou willen vinden. Waar Beau bij zat he? We zagen hem naar Beau kijken, daarna naar mij en toen keek hij weer terug naar Femke. Het liefst het slipje dat ze echt al jaren droeg en dat eigenlijk al behoorlijk versleten was. Het slipje dat heel wat meisjes-, meiden en jonge vrouwengeuren had opgesnoven. ‘Gedragen of juist fris gewassen, Kees?’ ‘Gedragen.’ Ik zag Beau rood worden. En ik vermoedde wel waarom; ik dacht nog, ik zeg niks. Maar Fem vroeg door: ‘is dat zo’n bijzonder slipje, Kees, zo’n jongemeiden slip?’ Beau wist precies welk over welk slipje hij het had. Het was het slipje waarmee ze zelf maanden onder haar kussen had geslapen en soms had ze het aangetrokken als ze weer zijn handen en vingers wilde voelen. Hij bedoelde het zuurstokroze slipje, het slipje dat ze had gedragen toen hij voor het eerst haar zachte billen had gestreeld. Zijn handen aan haar billen, ze hadden gegloeid, en ze voelde ook hoe het was gaan tintelen. Niet alleen haar billen, maar ook aan de voorkant, zeker toen ze voelde hoe hij langzaam maar zeker met zijn vingers ook haar kutje begon te strelen. Er langs. Er in. Femke wist van Beau dat hij haar toen gevingerd had. Klaargevingerd. Ik denk dat Kees niet wist dat zij maanden met dat slipje onder haar kussen had geslapen. Dat vale roze slipje, Kees hoopte dat het haar geuren zou dragen, zodat hij die geur die hij van haar kende dan ook met zich mee kon dragen in zijn broekzak, naar zijn werk, of als zij er niet was.

Toen vroeg Femke, ik zag de therapeute in haar en voelde me trots, hoe hij het had gevonden om zijn eigen adolescente meisje te vingeren? Ik zag Kees even in verwarring, ja man, wat dacht je dan, dat die meiden niet alles tegen elkaar vertellen? Het had hem opgewonden (allicht Kees, ik zat toen Femke hier met hem over sprak ook met zo’n paal in de woonkamer), haar zachte vlees in zijn vingers dat voelde zo intiem. ‘Omschrijf haar kutje eens, Kees, was ze strak? Hoe voelde ze?’ Kees ging door alsof je wekelijks zulke vragen krijgt. Ze was strak, een klein beetje gesloten nog en eerst nog een beetje droog, maar dat er na een tijdje wel wat natte plekjes in haar slipje kwamen en dat ze na een paar minuten ontspande. Hij hoorde dat haar adem versnelde. Beau vertelde dat het de eerste keer was dat ze van iemand anders -dan van haarzelf- klaar kwam. En dat alleen Kees en zij hier van af wisten.

Ik zag Beau schuiven op de stoel waarop ze zat, alsof alles tussen haar benen ongemakkelijk geworden was en wat schuring nodig had. Ik keek haar aan tot ze terug keek. Haar blikken spraken ‘neuk me, NU!’ maar ik kon het gesprek tussen Fem en Kees niet onderbreken.

Plotseling hoorde ik Femke aan Beau vragen waar dat slipje nu was, of ze het nog steeds in haar kledingkast bewaarde. Beau schoof nog even over haar stoel, stond op, ze leek weg te lopen maar ineens draait ze zich om, doet haar leren broek uit en we zien dat ze dat roze slipje draagt. DAT roze slipje, het was duidelijk gemaakt voor jonge meisjesbillen en het was door de jaren strak, te strak en iets te klein, verkleurd en versleten en door het gesprek, zo zagen we alledrie, vochtig. We voelden de spanning, wie zou nu wat doen. We waren alle vier bloed- en bloedgeil. Voor mijn gevoel stond Beau daar minuten lang in haar roze slipje. In gedachten verzonken zag ik mezelf naar Beau toelopen, dat slipje kapot scheuren en haar schaken, zodat ze op mijn lul zou rijden tot we zouden komen. Vaag hoorde ik nog dat Fem haar vroeg ‘mag Kees je slipje hebben?’ Ik hoorde haar ‘ja’, maar Fem was nog niet klaar. ‘Mag hij ook je slipje hebben als je eerst op zijn schoot bent gaan zitten terwijl jij je slipje nog aan hebt en mag hij dan in je komen en mag hij dan met jou op schoot in je klaarkomen, zodat je slipje nat van jou en hem is.’ Sodeju, Fem, wat ben je van plan?

Beau stond inmiddels vlak bij mij en ik kon het niet nalaten om haar billen te strelen, voordat ze naar haar vader liep, ik streelde door, gleed met twee vingers naar voren, voelde dat haar kutje ongelooflijk nat was, ze kreunde op dat moment ‘wat ben ik geil, Fem’. Ik ging door zolang Kees onhandig door de erotische spanning bezig was zijn broek los te maken. Toen hij klaar was liep ze langzaam naar hem toe en het was zo intiem om te zien hoe zij op zijn schoot klom, zat, met haar armen om zijn nek. Femke masseerde haar tietjes, kuste haar in haar hals. Daarna kwam Fem bij mij op schoot zitten. Kees liet zich gaan, hij duwde haar op haar rug op de bank en echt in een paar stoten doneerde hij zijn zaad in haar. Ze klemde hem nu stevig vast, het roze slipje doordrenkt van het vocht van vader en dochter…. Natuurlijk ging Fem op mij zitten, fluistert in mijn oor, ‘ik weet dat je Beau wilt, Dad.’ Ik zei ‘dat wil ik zeker’. Nadat Beau en Kees waren klaar gekomen, en Kees weer uit haar was. Liep Fem naar Beau, deed haar haar roze slipje uit en gaf het aan Kees, ‘je trofee, Kees, wees er zuinig op’. Maar Beau wilde meer. Fem trok haar op de grond, likte haar kutje en ik? Ik stootte mijn ransel in Beau, mixte mijn zaad met dat van Kees, echt ik had maar heel weinig nodig, zo strak stond ik. En nadat Fem haar klaargelikt had, duwde ik nog een keer diep mijn lul in Beau, en reed ik me helemaal leeg. Ze was uitgewoond. Femke ging bij Kees op schoot zitten want ook Kees was nog niet uitgeraasd.

Ik heb Kees nooit verteld wat er voorgevallen is toen ze 3 weken bij ons was toen ze 16 was. Ze vond het heerlijk om naakt te zijn, het was mooi weer, dus binnen en in de tuin liep ze al heel snel net als wij poedelnaakt! Op een avond zaten we samen close op de bank toen ik een ongelooflijke stijve had waarop een een parelende druppel te voorschijn kwam. Ze keek naar me en zei: je druppelt. Ik wilde al een tissue pakken maar ze was me voor en voor ik er erg in had haalde ze het met een vinger weg. Die vinger, over mijn eikel, ik dacht nog dat moet ze niet nog een keertje doen want ik spuit zo over haar handpalm. Ze stak daarna haar vinger in haar mond, erotisch, verleidelijk, vunzig. Oh lekker, zegt ze, en ik zeg, zonder na te denken, ‘proef maar met je lippen. Dan proef je meer.’ Ze boog al voorover, ‘zo bedoel je’, tuitte haar lippen en god, ze raakte mijn lid nog niet eens aan, maar die stond op ontploffen. Dus kocht ik uitstel en stelde voor om mee te gaan naar mijn slaapkamer, dan proeven we daar. We, want ik wilde haar ook wel proeven. Natuurlijk.

Daar gingen we in 69 liggen, en ik wilde perse dat zij als eerste klaar kwam, van mijn tong en vingers. Ze kwam, heel ongecontroleerd. Toen ze met haar tong, met haar hele mond mijn eikel likte kon ik haar niet eens meer waarschuwen dat ze, als ze zo doorging heel veel zoets in haar mond zou krijgen. Het gutste al haar keel in, langs haar lippen, over haar kin, op de lakens. Met haar zaadkin kuste ze me, tongde, hield met haar handen mijn hoofd en ik met mijn handen de haren beet. Die nacht sliep ze in mijn bed, 16 jarig hoerig ding. Ze was al aan de pil, vanwege heftige menstruatie, en wilde, ja ze wilde maar wat graag, dat had ze zo bedacht in de drie weken dat ze bij ons was. Ze wilde ontmaagd worden, daarbij had ze eigenlijk aan mijn zoon gedacht, en later hoorde ik dat die dacht dat zijn eerste keer met haar ook haar eerste was, maar in werkelijk was het toen, zij en ik, in die nacht… Botergeil was ze, en is ze nog steeds. Dat zegt Kees, tenminste. Die zegt ook: de jongste is de geilste van de twee. Ze wreef die nacht net zo lang met haar billen tegen mijn lul aan, dat ik, ik echt niet anders kon, ik heb het zo lang mogelijk proberen te rekken maar op een gegeven moment moest ik wel, met mijn harde paal, in haar strakke kutje, haar een ‘echte’vrouw maken, tot mijn zaad haar ook daar over de lippen stroomde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5187 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie