BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Moeder en dochter 8

Marie-Claire werd erg bereidwillig

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Marie-Claire opende langzaamaan haar ogen nadat ze haar orgasme had laten uitrazen. Ze keek naar haar dochter en dan naar mij. Ze zag me helemaal bloot in de sofa zitten. Ze schrok niet, blijkbaar had ze dat verwacht. Vermoedelijk hadden Elise en haar mama, voordien afgesproken wat ze nu ten uitvoer brachten.

Ik bleef gewoon zitten met één hand rond mijn harde lul. “Rick, lieverd, zie jij daar voor jou nu geen prachtige vrouw zitten die net klaargekomen is ?” zei Elise. “Wel Rick” vervolgde ze, “ik heb mijn hoofd gebroken over, hoe ik jou een mooi geschenk zou kunnen geven”. “Iets materieels kopen, is niet zinvol, omdat jij daar weinig waarde aan hecht”. “Met jou seks hebben, hoe graag ik dat ook zou willen, wil jij niet tot ik achttien ben”. “Dus in afwachting van mijn verjaardag over zo’n twee maanden, bied ik jou mijn mama aan, als geschenk”. “Jij mag met haar doen wat je wilt”. “Ze is helemaal voor jou”.

Ik moet als een uilskuiken naar de twee dames gekeken hebben. Dan zei ik aarzelend : “wil jou mama dat dan wel ?”

Elise zei daarop : “Rick, mijn mama heeft op seksueel vlak niets te willen, die moet gewoon doen wat ik vraag, niets meer of minder”. “Ze heeft, nadat wij daar lang over gepraat hebben, haar hele seksualiteit in mijn handen gelegd”. Marie-Claire knikte ter bevestiging. “Ik bepaal met wie of wanneer ze seks heeft”. “Tot aan mijn ontmaagding is dat dagelijks met mij”. “Maar net zoals ik, is mijn mama niet lesbisch”. “Dus wil ik ze leren genieten van een piemel”. “Door jouw toedoen, die zondag, heeft ze dat al meermaals gedaan, maar dat was onder dwang”. Ik keek met verstomming naar Elise.

Elise zag mijn verbazing en ze zei : “Rick, het heeft me moeite gekost, maar na lang aandringen, heeft mijn mama mij verteld wat er die zondag precies is gebeurd”. “Toen ik bij je dochter was, heeft die mij verteld dat ze je gebeld had en dat jij het probleem ‘mama’ wel ging oplossen”. “Jouw Julie had er het volste vertrouwen in”. “Ik had wel nooit kunnen vermoeden dat het zo drastisch ging zijn”.

“Tja” zei ik “het was alles of niets”. “Vermoedelijk heb ik een heel groot risico genomen, maar ik wist dat jouw mama erg gefrustreerd was en wat ik al dacht, uit jouw informatie, die jij via je papa bekwam, dat ze nogal hard en redelijk grof diende aangepakt te worden”. “Mijn dochter zei me, toen ze me belde na dat telefoongesprek tussen jou en jouw mama : ‘verkracht ze van mijn part, maar doe iets, Elise is telkens zo doodongelukkig nadat ze met haar mama gebeld heeft, dat het zo niet verder kan’.

Toen ik daar nadien over nadacht, bleef alleen het woord ‘verkrachten’ in mijn geest spoken”.

“Die kameraden van mij daarvoor op haar dak sturen, was niet zo netjes, dat weet ik, maar ze hadden de opdracht om haar te dwingen tot alle mogelijke seksuele handelingen die ze nog nooit deed”. “Haar echt beschadigen mochten ze niet, enkel seksueel dingen doen ondergaan en zo mogelijk haar zoveel mogelijk laten klaarkomen”. “Zelf mochten ze spuiten in of op haar zoveel ze wilden, minsten elk twee keer”. “Dat is twaalf in totaal, maar het leuke vond ik, dat ze haar verplicht hebben om op de salontafel te liggen en ze zichzelf moest bevredigen, terwijl de zes heren toekeken en ze zich op haar aftrokken”. “Dat had ik zelf willen zien, volgens diegene met het rode lintje, die mij daarvan rapporteerde, moet je tussen zes spuitende piemels twee maal zijn klaargekomen, waarvan de tweede keer fel spuitend”. Elise keek naar haar mama en zei verwijtend : “dat stukje heb je me niet verteld mama”. Marie-Claire, keek naar de grond en fluisterde : “sorry kindje, dat was zo overweldigend, zo ongelofelijk intens, dat ik dat niet over mijn lippen kreeg”.

“Wat vond je eigenlijk van het hele gebeuren, die zondag ?” vroeg ik Marie-Claire, om het gesprek een iets andere wending te geven. Ze keek nog steeds naar de grond. Ik zei dan maar iets harder : “kijk naar mij als ik je iets zeg” Marie-Claire. Ze zei : “die zondag heb ik fenomenaal genoten van alles wat ik moest doen”. “Ik was kapot, daarna, alsof ik tien marathons na mekaar gelopen had”. “Ik was zelfs te moe om te huilen”. “Ik wist zelfs niet, waarover ik moest huilen”. “Frustratie omwille van verloren tijd, voor die zondag, schuldgevoel naar mijn dochter, razernij omwille van verkrachting door zes mannen, of schuldgevoel omwille van ontzettend intense orgasmes die ik die zondag ervaren had”. “Ik wist het niet meer, dan werd ik erg kwaad op jou Rick, omdat ik een sterk vermoeden had dat jij mij dat aangedaan had”. “Tegelijk, moest ik jou dankbaar zijn, want ik had nooit voordien zulke sterke seksuele sensaties gevoeld”.

“Verkrachting zou trouwens moeilijk bewijsbaar zijn, die mannen hadden mij niet geslagen of gepijnigd, behalve dan op mijn kont kletsen of aan mijn tepels trekken”. “Ze zouden zeker getuigen dat ze maar iets te vragen hadden en dat ik het willoos deed”. “Binnenin wou ik niets van wat gebeurde, maar ik had een soort oncontroleerbare drang om alles te doen wat ze wilden”. “Ik was gulzig, wou zoveel mogelijk verschillende ervaringen op doen”. “Wat ben ik toch stom geweest, door mij voor die zondag als een preutse trut te gedragen”. “Nu besef ik, door jouw toedoen, dat ik mijn dochter helemaal verkeerd opvoedde en dat het heel slecht had kunnen aflopen, ze had, mocht jij niet in ons leven verschenen zijn, een nog arrogantere, bekaktere en sekslosere bitch geworden, dan ik”. “Dus Rick, in werkelijkheid ben ik ontzettend dankbaar” besloot ze.

Elise greep in en zei : “mama, je had me al grotendeels verteld wat er die zondag gebeurd is, wil je nu aan Rick vertellen wat wij met mekaar afgesproken hebben ?”

Marie-Claire trok grote ogen, dan hakkelde ze : “Rick, ik zie mijn dochter ongelofelijk graag, maar ik wil echt niet dat ze wordt, zoals ik was tot voor zondag”. “Dus zou ik heel graag willen, dat jij mijn dochter seksueel begeleid en laat groeien tot een sensuele, volwassen vrouw”. “Ze wil zich niet laten ontmaagden, voor haar achttiende verjaardag, ook al heb ik, tijdens ons gesprekje gisteren, gezegd dat ze dat van mij wel mocht vroeger doen”. “Maar ze wil dat niet, ze wil dat enkel en alleen op haar achttiende verjaardag als een soort geschenk van ons beiden”. “Jij doet de ontmaagding en ik steek jouw piemel als het ware in haar”. “Zo wil ze het en zo zal het dan ook gebeuren”.

“Rick, ik ben bijna veertig, ik heb tot die zondag toen Elise nog op de boerderij bij je dochter was, nooit enige vorm van seksueel genot ervaren”. “Toen ik getrouwd was, heb ik een paar keer met mijn vingers, met mezelf gespeeld, dat gaf wel iets, ik vermoed een soort van flauw orgasme, maar onmiddellijk erna had ik telkens weer een gigantisch schuldgevoel, alsof ik een doodzonde begaan had”. “Die zondag, hier op het appartement met jouw zes kameraden, ben ik zoveel en zo gigantisch klaar gekomen, dat ik de tel kwijt geraakt ben”.

“Jij bent hier geweest die zondag avond, ik was geradbraakt, maar je gaf me die vibrator hier, cadeau”. “Sinds die zondag, heb ik die elke dag gebruikt, meestal twee maal op een dag, ’s morgens en ’s avonds, maar soms zelfs tussendoor nog een keer of twee, drie”. “Ik had niets schuldgevoel meer, na elk orgasme, enkel wat angst dat ik een nymfomane zou worden en ik kon er toch geen genoeg van krijgen”.

Ik keek naar Elise. Die zei : “Rick, mijn geschenk aan jou, is mijn mama”. “Jij mag met haar doen wat je wilt”. Ik keek naar Marie-Claire en die knikte bevestigend. Ik nam een slok van de koud geworden koffie op de salontafel en dacht even na. Dan zei ik : “Elise, ik neem jouw geschenk met grote dankbaarheid aan”. “Toch wil ik jouw geschenk nog iets aanpassen”. Elise en Marie-Claire keken nieuwgierig.

Ik zei : “Elise, ik ga jouw mama niet zeggen wat ze moet doen, maar ik zou graag hebben dat jij dat in mijn plaats doet”. “Ik geloof dat zulks nog veel geiler voor je mama is en ik denk dat ik daardoor nog meer ga genieten van je mama, dan wanneer ik zelf zeg wat ze moet doen”. “Lijkt je dat wat ?” Dat was een overbodige vraag, want ik zag een glinstering in de ogen van Elise en ietwat tot mijn verbazing, ook in de ogen van Marie-Claire.

Het eerste bevel van Elise kwam onmiddellijk. “Mama, zet je op handen en knieën en kruip traag naar Rick toe”. Dat deed ze. Ik lag met mijn rug in het midden van de sofa, ietwat onderuit geschoven, met mijn reeds harde piemel opwaarts gericht en met mijn ballen, die neerwaarts iets over de rand van de zitting hingen. De benen had ik wijd gespreid.

Marie-Claire kroop tussen mijn knieën en bleef zitten. Ik dacht dat Elise haar mama de opdracht zou geven om mijn ballen of lul te likken, maar er kwam helemaal iets anders. Ze vroeg me “Lieve Rick wil jij één voet opheffen alsjeblieft ?” Ik tilde mijn linker voet de lucht in en hield die zo iets voor het gelaat van Marie-Claire, ter hoogte van haar kin. Elise was recht gestaan en kwam naast mij in de sofa zitten. Ze krolde zich tegen mij en zei : “zo kan ik alles beter zien”.

“Mama, lik de voet van Rick”. “Helemaal en grondig, zuig op elke teen, lik de onderkant van de voet, lik de wreef, zijn enkel, kortom heel zijn voet”. Elise vlijde haar hoofd op mijn schouder en streelde de arm waarmee ik mijn onderbeen voor Marie-Claire hield. Nog een geluk, dat ik me die morgen vooraleer naar hun appartement te komen, overal grondig geschoren en gedoucht had. Ik voelde de tong van Marie-Claire op de onderkant van mijn voet. Dat kriebelde een beetje. Elise zei : “mama, met heel je tong, niet alleen met het tipje er van”. Ik voelde ineens een lange, natte tong over de hele zool van mijn voet gaan. Dan tussen de onderkant van mijn tenen en de bal van mijn voet. Dan de zijkanten, eerst de buitenste, dat was leuk, maar dan de binnenkant van onder de enkel, op de hiel zo tot tegen mijn grote teen. Dat was een enorm zalig gevoel. Mijn piemel vond dat ook want die schokte zich naar wat meer verharding.

Dan nam ze op bevel van Elise mijn grote teen in haar mond en begon er zachtjes met de tong rond te kronkelen om er daarna op te zuigen. Weer schokte mijn lul. Zo kwamen alle tenen aan de beurt. Daarna moest ze de hele bovenkant van mijn voet likken en dan moest ze vertrekkende van de binnenkant van mijn enkel, met natte en zo ver mogelijk uitgestrekte tong, over de binnenkant van mijn onderbeen, mijn knie, mijn dij, tot tegen mijn balzak glijden. Daar mocht Marie-Claire niet blijven hangen en ze moest neerwaarts over het andere been tot op de enkel gaan. Ik liet tegelijk mijn éne been zakken en hield mijn andere in de lucht. De andere voet kwam zo even lang aan bod. Elise volgde de bewegingen van Marie-Claire met haar mond en tong minutieus op.

Dan zei Elise tegen haar moeder, dat ze even mocht rusten en met haar kont op haar hielen mocht gaan zitten. Marie-Claire hijgde lichtjes. Elise keek me aan en vroeg met ‘ogen als van een puppy’, Rick, mijn ontmaagding is voor november, de twaalfde, en ik ga jouw piemel tot dan niet in mijn kutje, kontje of mondje toelaten, maar ik zou ondertussen wel een echte kus van je willen en je overal met mijn handen willen aanraken”. “Kan je daar mee leven”. Zo’n vraag, op zo’n manier gesteld, dat maakte me week van binnen. Ik zei : “Elise, liefje, jouw mama kan jou niets meer weigeren, ook al ben ik niet echt een onderdanig type, maar ik vrees dat ik dezelfde weg op ga en dat ik jou ook niets meer ga kunnen weigeren”. “Dus lieverd, jij mag met mij doen wat je wilt, je bewijst er mij enkel een heel grote dienst mee”.

Elise zei prompt : “lieve Rick, geef me een tongkus alsjeblieft”. Een fractie van een seconde later, schoot mijn tong in haar mond, en de hare in mijn mond. We begonnen een fel en hevig tonggevecht, vlak voor de ogen van Marie-Claire. Die zat ingetogen naar ons zwoel getong te kijken.

Na enige tijd, trek Elise haar hoofd terug en ze glundert. “Weet je Rick, ik heb al met jouw dochter en met mijn mama zo gekust”. “Jij bent de eerste man, waarmee ik echt kus”. “Zo’n mannelijke tongkus, is toch anders dan een vrouwelijke”. “Ik ga mijn mama en jouw dochter nog veel kussen met de tong, maar aan zo’n mannelijk kus als die van jou, ga ik pas echt verslaafd geraken”. Ik zette dan mijn lippen maar terug op de hare en we kusten verder, fel, hevig en gulzig.

Na een tijdje, stopten we en hijgden lichtjes uit. Dan zei Elise : “lieve Rick, zet je met je knieën op de zitting van de sofa, met je kontje naar mijn mama”. Ik deed prompt wat ze vroeg. Mijn armen op de bovenkant van de rugleuning, ter ondersteuning, mijn knieën op de rand en met mijn harde piemel die nu schuin naar de rugleuning wees, zat ik daar ietwat potsierlijk. Tot mijn verbazing hoorde ik Elise zeggen : “mama, zet je handen op zijn kont, trek die ietwat open en steek je tong zo diep mogelijk in zijn aars”. ‘Waouw, dacht ik bij mezelf en tegelijk vond ik het een beetje zonde, dat ik de gelaatuitdrukking van Marie-Claire niet kon zien bij het aanhoren van de vraag van haar dochter.

Ietwat verbaasd voelde ik haar handen, dan een puntige tong die zich zo diep mogelijk in mijn ster boorde. Een voorwaar zalig gevoel gaf die tong. Ik hoorde Elise zeggen : “neuk zijn aars met je tong, diep in en uit gaan”. Dat deed Marie-Claire. Wat later moest ze met uitgestoken tong van aan mijn staartbeentje, over mijn ster, naar beneden, tot op mijn balzak likken en dan weer opwaarts tot ze opnieuw op het staartbeentje landde. Dat liet Elise haar mama een tiental keer herhalen om ze dan terug haar tong in mijn aars te laten boren. Dat duurde ook redelijk lang en dan mocht ze terug op en neer door de bilspleet tot op de balzak en terug.

Na een paar minuten droop mijn hele reet en balzak van haar speeksel, mijn sterretje blonk van nattigheid, dat kon niet anders. Elise deed haar mama afwisselend rimmen en de bilspleet likken. Dan plots voelde ik de hand van Elise naar mijn, ondertussen staal harde piemel grijpen. Ik draaide mijn hoofd dat tot dan op mijn armen rustte, naar haar. Elise zal de vertroebelde blik in mijn ogen wel gezien hebben. Ze fluisterde : “ik kan het niet laten Rick, ik heb nog nooit een piemel aangeraakt en nu heb ik de jouwe vast”.

Waar ze het vandaan haalde, weet ik niet, maar met haar vrije hand deponeerde ze een handdoekje op de zitting van de sofa. Dan zei ze : “mama afwisselend doorheen heel zijn reet blijven likken en afwisselend je tong in zijn aars laten kronkelen, niet stoppen tot ik het zeg”. Ik keek naar Elise en zag bij haar een glinsterende maar ook verbeten trek om de ogen. Dan zei ze : “ik ga je leegmelken Rick, mijn mama doet jouw achterkant en ik wil van dichtbij zien hoe jij je ballen leegspuit op dat handdoekje”. Ze moet dat handdoekje al vooraf klaargelegd hebben. Dat is dus ‘voorbedachte rade’. Ik glimlachte en zei : “ga je gang lieverd, voor jou spuit ik alles wat ik heb.

De kleine hand van Elise neep goed door en tegelijk ging ze traag op en neer. Ze had mijn piemel een centimeter onder de eikel vast en in het begin ging het velletje nog over mijn eikel, maar die werd zo dik, dat zulks, na enige tijd niet meer lukte. Mijn eikel en de rest van mijn pik zwollen nog tot een iets dikker formaat. Ik begon te hijgen. Elise bleef traag op en neer bewegen. De tong van de mama bleef likken en kronkelen in mijn kont om daarna terug te likken.

De geilheid van het gebeuren, een blonde stoot van net geen veertig die met twee handen op je kont, je hele reet likt en zelfs af en toe zoog op mijn sterretje en de hand van een jonge vrouw, evenbeeld van haar moeder, maar nog geen achttien, die mijn dikke, harde lul traag aftrekt, dat is onbeschrijfelijk geil. Ik begon te hijgen. Ik keek naar Elise, maar die was met een bijna fanatieke blik naar mijn harde lul aan het kijken. Haar andere hand had ze op de bolling van mijn schouder gelegd. Ik begon zachtjes te kreunen. Elise bleef geconcentreerd bezig. Het tipje van haar tong kwam naar buiten. Haar ogen staarden naar haar bewegingen.

Ik kreunde harder. Dit zou ik nooit lang kunnen volhouden. Mijn kreunen werd luider. Compleet willoos werd ik door een puber met één hand leeggemolken en mijn weerstand was gewoon nul.

Dan zei Elise : “mama, hij gaat komen, nu nog enkel zijn aars neuken, met je tong, zo diep je kunt in en uit en blijven doorneuken tot hij spuit”. Die woorden alleen al, maakten mij ontzettend geil. Ik zou mijn sperma niet meer kunnen tegenhouden. Elke vorm van zelfbeheersing, was ‘als sneeuw voor de zon’ verdwenen. Ik hijgde en kreunde tegelijkertijd. Het zweet parelde op mijn voorhoofd. Ik wou niet meer naar het van geilheid vertrokken gelaat van Elise kijken, dus legde ik mijn voorhoofd op mijn onderarmen en liet gewillig gebeuren wat gebeurde. Elise ging iets sneller met mijn pik. Niet veel maar toch een beetje, ging haar handje op en neer. Ik kreunde het uit en zei : “Elise schat, je maakt me gek, ik ga spuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttten” en ik was nog niet uitgegild of een viertal stralen dik sperma spoten precies in het handdoekje op de zitting. Alsof ze een brandweerslang aanstuurde, richtte Elise mijn pulserende en spuitende pik op het handdoekje. Alles was daar netjes in geland.

Van Elise mocht Marie-Claire enkel nog kleine, lieve kusjes op aars, bilspleet, balzak en kontkaken geven. Zelf hield ze mijn slapper wordende pik met één hand vast, alsof ze de verslapping zelf wou voelen. Ik hijgde.

“Stop maar mama” zei Elise. Met haar vrije hand, ontknoopte ze haar hemdje. Ze had duidelijk geen bh aan, enkel nog een jeans. De hand die mijn pik omknelde, loste en ze greep met twee handen voorzichtig het handdoekje dat onder me lag. Ze hield dat even tegen mijn druppende eikel, dan legde ze het omgekeerd tussen haar borsten, wreef het sperma dat ik in het handdoekje gespoten had, tussen haar borsten, over haar tepels en over haar buik uit.

Dan zei ze tegen mij :”rust maar even Rick” en tegen haar mama : “kom tussen mijn knieën zitten mama”. Dat deed ze en dan zei Elise : “mama ik heb al het sperma van Rick over mijn borsten en mijn buik gewreven”. “Lik dat allemaal op”. “Geen plekje overslaan alsjeblieft”.

Prompt kroop Marie-Claire wat hoger en begon de hele buikstreek, links en rechts van en rond haar borsten, beide prachtige borsten en de gezwollen tepelhoven en tepels proper te likken. Ik keek terug naar Elise, hijgde nog steeds wat uit, in dezelfde houding en ik zag op de gezwollen tepelhoven, de tepels van Elise verharden. Ze had toch echt een goddelijk lichaam. Elise had haar ogen toe en met één hand dat handdoekje op de zitting opnieuw onder mijn ondertussen neerhangende lul. Ze liet zich de hele voorkant aflikken. En Marie-Claire deed dat blijkbaar gewillig, graag met echt, intens genoegen.

Na een tijdje zei Elise : “kus me mama”. Marie-Claire kwam omhoog en gaf haar dochter een zwoele tongkus. Dan duwde Elise haar mama iets terug en ze zei : “jouw sperma proeft ongeveer hetzelfde als dat van de man van Julie”. Ik wist van Julie dat Elise haar kutje had uitgelikt, nadat ze zich door haar man had laten volspuiten. Julie had me dat verteld. Nu vertelde Elise dat aan haar mama, omdat ze zag dat Marie-Claire onbegrijpend had gekeken. Ze voegde er aan toe : “neen mama, Berreke heeft me niet geneukt, dat zou Julie trouwens niet waarderen, maar hij heeft Julie geneukt en ik likte daarna haar kutje leeg toen die al lang terug werken was”.

Dan zei Elise : “lieve Rick, jou zo zien spuiten, dat vond ik ongelofelijk fascinerend”. “Dat is zo mooi en geil om te zien, dat wil ik nog een miljoen keer zien”. Ik lachte en rolde op mijn rug. Dan zei ik : “meisje, jij hebt me zo intens doen klaarkomen, dat ik wat recuperatietijd nodig heb”. “Laat jou mama nu maar even jouw kutje likken terwijl ik toekijk”.

Elise zei gewoonweg : “graag”. Ze tilde haar kont op en Marie-Claire trok de jeans samen met een slipje, naar beneden”.
Eens die uit, plantte ze haar mond direct op het mooie kutje van haar dochter. Ze begon verwoed te likken. Ik keek aan de zijlijn toe, schoof dan wat dichter en omarmde Elise. Die sloot de ogen en duwde zich innig tegen mij. Ze had haar handen wel op haar beide borsten liggen, maar ze deed niet veel. Dan fluisterde ik in haar oor : “lieverd, terwijl je mama je verwend, mag ik dan aan je borsten likken”. Ze opende even haar ogen en zei : “ja, op voorwaarde dat ik eerst nog zo’n hemelse kus van je krijg”. Onze monden smolten samen. Een hele tijd tongden we, tot ik besloot om af te dalen met mijn tong, tot op één borst. Daar liet ik mijn tong over haar hele borst kronkelen, likte af en toe de tepel, deed dan zo de andere borst, ging dan weer terug, likte weer en toen ze licht begon te kreunen, zoog ik ineens fel door op de éne tepel. Ze kreunde plots vele malen harder. Ik wisselde van borst, maar concentreerde me op te tepels, lichtjes knabbelen of fel zuigend. Met één vrije hand kneedde ik de borst waarvan ik op de tepel op dat moment niet aan het zuigen was. Dan wisselde ik, zoog op de andere tepel en kneedde de vrije borst.

Door het gelik van Marie-Claire en mijn bijdrage op haar borsten, begon Elise veel feller te kreunen. Van zodra Marie-Claire niet meer met lange halen doorheen heel het kutje likte, of niet meer in diepte ging, maar zich vastzoog op de klit van haar dochter, begon Elise te gillen. Ze kermde haar nogal hevig orgasme uit. Heel haar lichaam schokte van genot.

Ik likte dan enkel nog rond de tepels en keek naar het natte gelaat van Marie-Claire. Die glimlachte. Ze leek echt dankbaar dat ze haar dochter een mooi orgasme had kunnen geven en blijkbaar was ze ook dankbaar dat ik ‘geholpen’ had.

We lagen zo een hele tijd, met Marie-Claire op haar knieën voor ons op het tapijt. Dan vroeg Elise : “is jouw piemel al terug bereid tot actie, Rick”. Ik keek zelf even naar mijn piemel en zei : “dat is nog wat snel meisje, die heeft nog een beetje tijd nodig”. Ze knikte begripvol en zei dan : “wil jij dan mijn mama likken Rick, in haar kutje heeft bijna nooit een mannentong gezeten en ze is nog nooit op een mannentong klaar gekomen”.

Ik sprong recht en zei : “graag”. “Leg je hier in mijn plaats Marieke” zei ik lachend. Ik wist dat die bewuste zondag, Gerry, die van het rode lintje haar ook ‘Marieke’ genoemd had.

Geen minuut later lag Marieke languit in de zetel, met haar kont op de rand en naast haar blote dochter. Ik zette mij tussen haar dijen op mijn knieën en stak mijn tong ineens heel diep in haar. Met lange halen ging ik van de onderkant van haar kut, tot bovenop haar klit. Elise nestelde zich nu tegen haar mama. Die streelde met één hand door de haren van Elise en de andere hand kneedde een borst. Ik maakte mijn lange halen met mijn tong wat langer en ging ook ineens door tot op haar staartbeen, over haar aarsje heen. Dan weer opwaarts en daarna weer terug naar beneden. Ze had zo geweldig mijn aars getongd dat ik het bij haar dan ook maar deed. Ik schoof meermaals mijn tong zo diep mogelijk in haar sterretje.

Ik keek opwaarts en zag dat Elise als een baby aan de tepel van die ene, vrije borst aan het zuigen was. Als gevolg daarvan, stak ik ineens twee vingers zo diep mogelijk in het kutje van Marie-Claire en omdat ik door de aanwezigheid van die vingers, niet meer over de hele onderkant kon likken, zoog ik me vast op haar klitje. Ze kreunde. Ik zoog en knabbelde op haar klitje. Elise zoog op één tepel. Marie-Claire zette haar nagels in de andere borst en kneep er fel in, trok dan bijna heel de borst in de hoogte. Daardoor zette ik mijn tanden iets feller op haar klit. Ze begon te gillen. Met mijn twee vingers bewoog ik licht gekromd in en uit haar kutje. De vochtproductie was maximaal. Ik hield de toppen van mijn twee vingers binnenin tegen de voorkant bovenaan, zowat iets lager dan haar klitje maar langs binnen, daar draaide ik een paar rondjes, ging weer in de diepte om dan weer gekromd tot op dat sponsachtig plekje te komen en daar wat druk te zetten. Marie-Claire begon als maar harder te gillen. Elise die haar ogen ook gesloten had, had die even geopend en gezien dat haar mama, die éne borst nogal hardhandig bewerkte. Dus begon ze ook te bijten op de tepel waar ze al mee bezig was. Ze beet wat door, trok dan met haar tanden die tepel opwaarts, loste dan en ging in zuig-modus, om daarna weer in de tepel te bijten.

Marie-Claire begon daardoor als maar feller te gillen. Met vereende krachten van ons drie, dreven we dat lichaam meedogenloos naar een hoogtepunt. Na een aantal minuten, als het gegil van Marie-Claire bijna niet meer te harden was, kwam ze gillend en spuitend klaar. Verschillende stralen kutsap spoten van ergens boven mijn twee vingers, vanuit haar kutje recht tegen mijn smoelwerk. Ik bleef maar feller zuigen op die klit tot het spuiten over was, dan likte ik de hele streek op en rond haar klit proper van de kutsappen. Elise streelde haar mama. Marie-Claire lag licht kreunend na te trillen op de sofa. Nu keek Elise, glimlachend naar beneden, naar mij. We hadden haar mama een fantastisch moment kunnen bezorgen.

Ik voelde aan mijn lul, zonder er naar te kijken of die aan te raken, dat een nieuwe ejaculatie zich opdrong. Ik kwam recht. Elise keek naar mijn lul en lachte.

Dan zei ze : “mama, je knieën optrekken, Rick gaat zijn piemel in je kutje steken”. Ze opende verdwaasd haar ogen, zag mijn harde piemel, op automatische piloot stak ze haar handen onder de achterkant van haar knieën en trok zo haar knieën op. Elise fluisterde in het oor van haar mama : “vraag Rick heel beleefd of jij zijn piemel in je wil steken mama”.

Met ogen van onderdanigheid zei Marie-Claire : “lieve Rick, wil jij alsjeblieft je piemel hard in mijn kutje rammen ?” Ik keek haar aan en zei : “om jouw dochter een plezier te doen, graag”. En in een stoot, zat ik tot de wortel van mijn lul in haar dampende kutje. Mijn ballen kletsten tegen haar kontje. Ze kreunde. Elise zei : “doorrammen Rick, hard doorrammen”. Dan sprong ze recht, liep naar de eetkamertafel waar voorheen haar mama de bolvormige vibrator op gelegd had, kwam terug en ging naast haar mama zitten.

Dan zei ze : “lieve Rick, schakel alsjeblieft op haar kontje over”. Bij de volgende ‘uit-beweging’ moest ik mijn pik gewoon helemaal uit het kutje halen, iets lager richten en door haar ster, in haar darmen rammen. Dat ging vanzelf. Prompt zette Elise de vibrator aan en tegen het kutje van haar mama, ter hoogte van de klit”. Die begon onmiddellijk terug te kreunen. Elise lag iets hoger en de mama iets onderuit en dan zei Elise : “mama, met dat ding hier ga ik je doen klaarkomen, zolang Rick niet gespoten heeft in je kontje”. “Telkens jij klaarkomt, moet je het ons duidelijk zeggen, begrepen ?” “Hu, hu” zei Marie-Claire. “Ik begrijp je niet, mama, wees duidelijk”. “Ja, lieverd” zei Marie-Claire kreunend.

De bol van de wand-vibrator trilde ferm op en rond het klitje van Marie-Claire. Elise zette die bol nogal krachtig tegen haar klit. Ze draaide er kleine rondjes mee. Ik schoof mijn lul op een eerder rustig tempo in en uit haar aars. Ik is voorwaar een machtig zicht om je eigen piemel traag de diepte van haar endeldarm te zien inschuiven, dan even stil te houden en dan die weer traag naar buiten te zien komen, omvat door die nijpende kringspier. Mijn eikel liet ik telkens in haar zitten. Dan schoof ik weer inwaarts. Haar kontje rondom mijn staalharde pik, neep zalig. Ik zag kutvocht vanuit de onderkant van het spleetje van Marie-Claire over het korte stukje tussen haar kutje en aars lopen en dan op mijn piemel landen. Dat was extra smering. Gewoon dat zien gebeuren was ontzettend geil. Dat stroompje vocht vermeerderde.

Marie-Claire begon met haar hoofd links en rechts te slaan. Elise zat geconcentreerd en meet een bijna fanatieke blik naar die vibrator op het kutje van haar mama te staren en naar mijn in- en uitgaande pik.

Dan begon Marie-Claire te gillen. Ze riep : “ikkkkkkkkkkk kooooooooommmmmmm” en ik moest op dat moment mijn uiterste best doen om zelf niet klaar te komen. Ik vertraagde dan maar mijn eigen tempo. Elise zag mij verder in en uit bewegen en bleef dan, ietwat gemeen die trillende vibrator tegen het klitje duwen. Het orgasme van Marie-Claire ebde wat weg, dus verhoogde ik opnieuw mijn tempo. Het kreunen en grommen van Marie-Claire ging langzaamaan terug de hoogte in. Geen twee minuten later, terwijl ik mijn tempo naar maximum bracht, begon ze opnieuw, huilend klaar te komen. Ze gilde en weende tegelijk. Ze keek met een blik vol geile waanzin naar haar onderlijf, waar het vocht in meerdere stralen uitspoot tegen mijn onderbuik. Ik hield het niet meer uit en riep : “Elise, ik ga spuuiiiiiiiittttttttttttttttteeennnnnn” en ik spoot mezelf helemaal leeg in haar mama. Het werd me zwart voor de ogen. Ik bleef doodstil zitten tot ik helemaal leeggespoten was, roerloos als een standbeeld. Ik hijgde. De geilheid van het moment is met geen woorden te beschrijven.

Elise zette de vibrator af en omarmde haar mama. Ik bekeek het liefdevolle tafereel en genoot.

Vervolg in deel 9
Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 14470 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Moeder en dochter 8”

Plaats een reactie