BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Linde (6) Fenna doet aan Fonswerving

Fenna is een lekker geil sletje aan het wordenWe gaan een aantal jaren terug in de tijd in het Belgische dorpje waar Fons en Marie wonen en waar nichtje Fenna met haar ouders, de zus van Marie woont. We zoomen in op de periode dat Fenna 16 jaar is en Herman nog niet kent. Ook in die tijd was Fons al een gediplomeerd fietsenmaker en hadden Marie en Fons het al die jaren goed met elkaar.

In bed bleven ze elkaar uitdagen, Marie prikkelde Fons met stoute fantasieen en na verloop van tijd gingen fantasie en werkelijkheid in elkaar over lopen. Fons fantaseerde regelmatig over een aantrekkelijke buurvrouw en hij geilde zichzelf maar ook Marie meerdere keren met haar in gedachten op. Op een avond nadat hij net zijn zaad in haar kutje gespoten had Marie zich om gedraaid om hem haar kontje aan te bieden en zei hem dat ze wel eens wilde weten hoe hij die buurvrouw zou naaien. In het echt, zo had hij het tenminste begrepen. Gewild dus vooral. Toen hij anderhalve week later vol trots vertelde over het minuscule streepje boven haar kutje, de tattoo op haar billen, haar heerlijke tepels en haar ieniemini clitorisje merkte Marie tussen twee orgasmes op dat het er op leek dat hij buurvrouw wel aan een heel grondig onderzoek had onderworpen en dat ze dat zo niet helemaal bedoeld had. Maar, zo gaf ze toe, hij had haar er wel mee opgegeild en de seks tussen Fons en Marie werd er doordat Fons met buurvrouw bleef seksen in de maanden alleen maar spannender en beter van. Zodoende kwam het er van dat Marie niet al te jaloers reageerde als Fons zich ook daarna af en toe te goed deed aan een copieuze maaltijd elders.

Toen Marie’s dochter Linde nog klein was wilde Marie per se dat Linde tijdens hun zomer vakantie niet alleen met twee volwassenen op vakantie zou gaan en dus vroegen ze haar eigenlijk ieder jaar wel wie ze wilde dat er met hen meeging op vakantie. Een vriendinnetje, een nichtje, een buurmeisje, een neefje, een klasgenootje, een buurjongen. Meestal lukte dat ook wel. Een paar jaren geleden werd nicht Fenna, een aantal jaren ouder dan Linde, door haar uitverkoren en die keuze voor haar leverde ook een leuke bijvangst op voor Fons. En voor Marie omdat de aanwezigheid van Fenna ook een positieve uitwerking had op de seks tussen Fons en Marie.

Al snel bleek dat Fenna niet alleen door Linde uitverkoren was. Fons en Fenna, ze zou in het najaar 17 worden, hadden een enorme wederzijdse aantrekkingskracht merkte Marie al direct terwijl zo nog maar nauwelijks onderweg waren van Belgie naar Frankijk. Fenna zat bijna de hele rit naast Fons op de bijrijdersstoel en het liefst met haar rechterbeen omhoog zodat, naar Marie’s stellige overtuiging, niet alleen haar mooie kuit met blonde haartjes, een wit sokje en een sneaker kon zien, maar vooral ook als hij naar opzij keek haar kutje. Omdat zich al snel de geur van verlangende jonge meidenseks tot op de achterbank verspreidde vermoedde ze stellig dat ze geen slipje onder haar korte rokje droeg. Fenna was ongetwijfeld uit hetzelfde hout gesneden als Marie en haar zus, de moeder van Fenna en zou ongetwijfeld snel aan de seks gaan. Fenna’s moeder had haar voordat ze met elkaar op vakantie gingen Fenna al het advies gegeven dat Fenna’s bomma haar dochters altijd voorhield: ‘ge kan het beter met een bekende leren, dan dat g’u door een wildvreemde laat bezwangeren’, tikte haar op de kont, ‘en ge bent subiet drie weken met bekenden, he, laat die Fonske anders maar in uw gleufke schuiven, tant’ Marie heeft geen klagen. Vergeet uwen pil niet he meiske’. ‘Mam’ had Fenna quasi boos gereageerd.

Toen Marie en Linde tijdens de autorit naar Frankrijk onder zeil waren streelde Fons’ rechterhand Fenna’s blonde haartjes en langs haar kuit gleed hij langzaam naar haar linker bovenbeen. Hij voelde wel dat ze daar kippenvel van kreeg. Het was hem tijdens het rijden niet ontgaan dat het meiske geen slipje droeg, en ook dat ze een mooi dun streepje op haar venusheuvel had geschoren. Met zijn handen tussen haar dijen voelde hij dat haar spleetje al behoorlijk open stond en haar kutje geurde zo’n sterk verlangen uit dat het Fons behoorlijk wat moeite kostte om zijn aandacht bij de weg te houden en niet te denken aan die jonge meidenlipjes die vol verlangen open leken te staan voor iets dat dan maar later deze vakantie moest gaan gebeuren. Wat hem betreft stond Fenna een succesvolle penetratie van de lul die nu onder het autostuur stijf in zijn broek stond te wachten.

Hij had de stellige indruk dat Fenna daar terwijl hij haar kutje streelde meerdere momenten gebiologeerd, met open gevallen mond en bijna kwijlend naar keek. Zijn vingers voelden nu ‘alleen maar’ aan haar kutje en het meiske, en hij voelde wel dat door zijn vingerbewegingen haar schaamlipjes zich uitgenodigd voelden om zich verder open te stellen voor die vingers en zijn vingers lieten zich ook dieper in haar kutje van harte verwelkomen. Het duurde dan ook niet lang voor haar ademhaling versnelde en Fons ondertussen regelmatig in de achteruitkijkspiegel keek of Marie noch Linde de orgastische schokjes in het lichaam van Fenna echt niet zouden opmerken en dat ze evenmin gewekt zouden worden door de geile kreetjes (‘oef, oh Fons’, oh kutje, amai’) die met de schokjes in Fenna’s lichaam gepaard gingen. Fons werd door die schokjes en die kreetjes enorm gestimuleerd en doordat haar kutje steeds natter werd ging hij onverminderd door om haar te vingeren, – en ondertussen hoopte hij wel dat de bijrijdersstoel droog zou blijven, want hoe moest hij Marie anders die natte plekjes uit gaan leggen.

Het leek wel of Fenna zijn gedachte lezen kon, want zij pakte het handdoekje waarmee hij toen ze wegreden de voorruit schoongeveegd had en ging daar met haar naakte billen op zitten. Daarna hield zij met haar ene hand de bovenkant van de zijne -die haar vingerde!- beet en streelde met de andere de tepeltjes van haar tietjes en die cooperatie die haar lichaam stimuleerde werd haar op zeker moment te veel. Fenna kon zich niet langer stil houden, uit haar mond ontglipten de woorden ‘oh, wat is dat lekker’. Iets te hard, want die woorden ook op de achterbank gehoord en Marie reageerde op haar ‘oh wat is dat lekker’ door te vragen wat er dan zo lekker was. ‘De cola die Fons mij zojuist beloofd heeft, tant’ Marie, en waarvoor we over 3 kilometer bij de McDonalds langs de snelweg stoppen gaan’, uiterst behendig en ad rem door Fenna opgemerkt omdat ze net het bord voor de volgende pleisterplaats passeerden. Het gaf Marie geen enkele reden om te denken dat het ‘oh wat lekker’ opgewekt was door het recente vingerwerk dat Fons acuut had afgebroken toen hij merkte dat Marie wakker was geworden van Fenna’s tweede orgasme, en toch had zij, mede door de geuren in de auto, de indruk dat het niet de cola maar iets heel anders was geweest dat zij ‘heel lekker’ had gevonden, zeker toen ze bij het uitstappen het handdoekje op de bijrijdersstoel waarnam, waar Fenna met haar blote billen opgezeten had.

Bij de Mc aten ze alle vier een burger met wat frietjes, de meiden cola en Fons en Marie een lekkere koffie. Fenna zat naast Linde en tegenover Fons en die wist dat zij met haar blote kutje op de leren bank zat. Fenna had zich niet bedacht, maar hij wel dat zij kutvocht op de leren bank zou achterlaten en pas toen Fenna daar een tijdje zat merkte zij de natte plekjes tussen haar billen op. Toen zij op wilde staan om even te gaan plassen zoog de bekleding van de bank zich tussen haar schaamlippen vast, keek Marie haar Fonsje met een vunzig lachje aan en merkte Linde op dat Fenna wel heel erg nodig plassen moest, omdat er allemaal druppeltjes op de bank lagen. Marie stelde haar gerust en zei, dat dat niet erg was en ja soms gebeurt dat dat je eigenlijk te lang wacht om naar de wc te gaan. Nadat Fenna naar de wc gelopen was, stond ze op en met een servet veegde Marie de bank droog op de plek waar Fenna had gezeten en toen ze terugliep naar haar stoel hield ze dat servetje even onder Fons’ neus, hij had geen uitleg nodig, Marie keek hem aan en ze wisten allebei: dit mokkeltje is retegeil.

Toen Fenna terug kwam vertelde Linde haar subtiel dat ze een klein beetje op de bank geplast had en Fons en Marie begrepen wel waarom ze kleurde als een boei. Marie zei tegen Fenna, dat dat niet erg is en wel eens kan gebeuren he. Toen ze naar de auto liepen kneep ze onder Fenna’s jurkje in haar linker blote bil en gleed met haar vingers tussen haar nog altijd vochtige schaamlippen en fluisterde in haar oor dat ‘je misschien om meerdere redenen toch beter een slipje aan kan doen, geil spook.’ Marie voelde haar eigen kutje stromen toen ze met haar vingers Fenna’s gleufje streelde, en ook haar clitorisje heel kort even aanraakte. Fenna kreunde, ook deze vingers vond ze heerlijk; toen ze door de deur buiten in de zon kwam huppelde ze daarom naar de auto toe, en werd zich pas toen ze haar nastaarden bewust dat twee Franse garçons natuurlijk haar billen en haar kutje konden zien onder haar opwaaiende zomerjurkje. Ze ging er expres juist extra van huppelen, draaide een piroutte naar ze toe, tilde haar rokje extra hoog op en liet zich hun gefluit welgevallen. Marie glimlachte bij die nog ongerepte wulpsheid en dacht met weemoed terug aan haar eigen wilde, jonge, jaren toen ze zag hoe dit springkuiken zonder gene haar kutje zien liet. Dit springkuiken zou al snel een geile wipkip worden vermoedde ze. En terecht.

De wederzijdse aantrekkingkracht, op de heenweg naar de camping al in ruime mate door Fenna en Fons geexploreerd en geconsumeerd werd in de loop van de dagen langzaam maar zeker, of eigenlijk meer in versneld tempo verder ontwikkeld. De volgende dag van hun vakantie leidde de wederzijdse aantrekkingskracht al tot de reeds in de lucht hangende penetratie en ontmaagding van de schalkse Fenna, zonder dat Fons Marie daarvan tevoren of na afloop in kennis had gesteld, en daarbij had Fons een fruitige en trotse waternimf genaaid. (zie aflevering 4)

Op de avond van die dag zat Fons door het frisse neuken van de jonge waternimf in de koele beek nog altijd met een stijve op de bank. Fenna lag met haar hoofd op zijn been als een kussen en speelde met een hand in zijn kruis. Zijn hand streelde over haar dijen en zocht de billen in haar broekje op. Hij had haar broekje een stukje omlaag geschoven zodat ze half naakt met haar billen bij hem lag. Marie was in het keukentje bezig om drinken voor de drie te maken en op de een of andere manier leek ze daar meer tijd voor nodig te hebben dan normaal, ze kon in eerste instantie geen kurkentrekker voor de wijnfles vinden. Ondertussen hoorde ze hoe achter haar rug de ademhaling van Fons veranderde en toen zij hem tegen Fenna hoorde zeggen dat ze maar beter even kon stoppen, mengde ze zich in de dingen die gebeuren. ‘Ah maj, Fenna, nu bent gij toch aan het kennismaken met een volwassen man, he. Als die zegt dat ge maar beter even kan stoppen, dan bedoelt hij eigenlijk een paar dingetjes te zeggen tegen den vrouw.

Allereerst, vrouw gij kunt ‘nu’ beter stoppen anders hebt gij straks extra was voor de droogkuis, want dan spuit ik met mijne piemel zo mijn onderbroek vol en hebt gij vuile was. Maar eigenlijk bedoelt hij dat hij goesting heeft en het liefst heeft dat gij helemaal niet stopt, maar dat gij zijn broek naar omlaag doet en dan zijn er voor u meerdere opties. De makkelijkste is dat gij met uwen vingerkes gewoon doorgaat waar gij mee bezig zijt he en dan gewoon ervoor zorgt dat gij zijn vuurwerk op de plavuizen richt, zodat alles daar op valt, dan kan hij dat daarna zelf lekker schoonmaken. Of gij opent uwe bakkes en steekt zijn staafke tussen uwen lippen en trekt en zuigt er aan en daarna dan kwijlt gij alles op zijne buik of als gij een grote meid zijt slikt gij alles door en likt het kopje en het staafje schoon en zo voorkomt gij extra wasgoed in de mand, of … maar dat moet ik u toch helemaal nog niet vertellen daar zijt gij toch nog veel te jong voor, of als vrouw hebt gij zelf ook goesting en dan opent gij uw andere lippen en laat hem daar zichzelf en u verwennen en verdwijnt alles na kort of lange tijd bij u naar binnen, maar dan moet gij dat zelf weer kuisen onder den douche anders hebt gij zo een blaasontsteking. Tot zo ver de seksuele voorlichting van tant’ Marie.’

‘Goed uitgelegd, Marie’ bromde Fons, ‘en wat kun je er van leren, Fenna? Voor de vrouw het minste werk als zij pijpt en alles doorslikt’ maar verder hield hij zich koest want hij voelde wel dat Fenna goed geluisterd had en al tijdens de instructie van Marie had ze zijn zwembroek al omlaag getrokken en lag nu genoegzaam op haar buik tussen zijn benen aan zijn stijve te sabbelen. Die keuze beviel hem wel. Op het moment dat Marie met een wijn, een bier en een cola naar de bank kwam lopen, zag ze het tafereel aan en zag aan Fons’ schokkende billen op de bank dat hij juist op dat moment zijn zak in de mond van Fenna aan het legen was. Dat werd bevestigd omdat hij kreunde ‘nondeju Fenna, hebt gij soms pijples bij uwen tante genomen?’

Marie reageerde ‘Foei Fonske, toch. Ah maj, Fenna, ik bedoelde toch niet dat gij dat nu direct bij den Fons moest doen, ook al wilde hij dat wel. Aan het eind van de vakantie komt gij thuis en dan zegt mijne zuster dat ik u deze vakantie tot sletteke heb opgeleid, dat gij zomaar uw flamoes op den parkeerplaats aan totaal onbekende garcons laat zien en dat ik u onder mijn ogen uwen nonkel heb doen pijpen. Ik bedoelde te zeggen hoe dat gaat dat als je al jaren een relatie hebt. Maar gij had blijkbaar enorme goesting, meiske.’ ‘Ja tant’ Marie, het was niet verkeerd en ik heb u droogkuis en een pijpbeurt bespaard.’ ‘Daar is uwe tante echt niet vies van, hoor Fenna, maar gaat gij nu eerst maar even uwen mond spoelen voordat gij uwen cola drinkt’ reageerde Fons en tikte haar op haar billekes.

Later die nacht lag Fenna in haar bedje en hoorde zij in de kamer naast haar duidelijk seksgeluiden. Ze hoorde hoe Marie tegen Fons fluisterde of haar lippen lekker waren, net zo lekker als de mijne. ‘Ah mai, Marieke gaat toch door, gij zijt toch net zo lekker als die Fenna he’ ‘of wilt gij soms eens tussen hare tetten spuiten? Ze hoorde hun bed kraken en Fons roepen ‘ik neem je Fenna, ik vul je strakke kutje’. ‘Pak haar Fons, haar kutje is er klaar voor, ze is zo nat’ hoorde ze Marie roepen en het wond haar op, ze wilde dat hij haar deze vakantie echt nog wel een paar keer neuken zou. ‘Ik wil je tieten, je lekkere kont Fenna. Ooh ik kom klaar, Marie, oh ik naai haar wel, maar ik neuk d’r nie.’

Een paar dagen later waren Marie, Fons en Linde met zijn drieen naar een manage gegaan waar Linde kon paardrijden. Fenna was die morgen alleen bij het huisje gebleven. Fons was eerder thuisgekomen omdat hij boodschappen had gedaan en daarna zou hij Marie en Lin ophalen bij de manage. Fenna had niet gemerkt dat Fons was binnengekomen en lag, met haar kruin naar Fons, op de leren bank, naakt, zichzelf te vingeren. Hij bleef in de deuropening naar haar staan kijken en voelde zijn geslacht in zijn korte broek spontaan groeien. Met zijn vingers streelde hij door zijn linkerbroekspijp heen zijn lul terwijl hij vol aandacht en lust naar het meiske keek. Zij ging helemaal op in haar lichaam, hij vermoedde dat ze haar ogen dicht had en met drie vingers diep sopte ze in haar kutje. Fons vond het streepje boven haar gleufje ook nu weer heel mooi uitkomen. De bank schudde en schokte toen ze na een paar minuten heftig met haar vingers in haar gleuf bewoog en keihard klaar kwam. Het kostte hem moeite de geile Fenna niet te bespringen, hield zich in bedwang en had ook gewacht om zijn harde geslacht, inmiddels uit zijn broek gehaald, het laatste zetje te geven. Zijn wachten werd beloond want na een korte adempauze werden de vingers, 3 in getal weer, opnieuw door Fenna in stelling gebracht. Ze gaf woorden aan haar fantasie. Vingerde, fluisterde ‘naai me dan Fonske, oh was je maar hier om me weer te naaien’. Steelds feller gingen haar vingers, steeds harder haar stem. Haar andere hand streelde afwisselend haar borsten of leenden een duim uit in haar mond waarop ze wellustig zoog. Sneller, feller dan de eerste keer kwam ze stotend klaar ‘goddd Fons wat ben je lekker’ ontsnapte uit haar mond en ook Fons kon zich toen niet meer inhouden, er ontsnapte ‘oh Fenna, ik ben zo geil’ uit zijn mond en hij spoot op de plavuizen de druk uit zijn geile lichaam.

Direct keek Fenna op, hij zag hoe ze keek naar zijn ogen, zijn torso, zijn paal, en het lekvocht daaronder, voor haar op de plavuizen gestort en stond op en ging in haar nog niet afdoende bevredigde naaktheid tegenover hem staan. Ze vroeg in al haar onschuld ‘was dat soms voor mij bedoeld’ en hij kon alleen maar zeggen dat ze zo lekker was. Ze bukte, ging op de vloer liggen en met haar tong likte ze terwijl ze naar Fons op keek zijn zojuist gespoten zaadjes tergend langzaam met haar tong op. Daarmee geilde ze Fons alleen maar verder op, die haar van de vloer op de bank legde en in eerste instantie zoog hij ‘alleen’ haar kut leeg. Hij liet haar zijn geslacht strelen en sabbelen en vlak voordat hij weer zou gaan spuiten, besloot hij toch maar om het meiske -nou ja vooral zichzelf- in haar kutje te verblijden. Fenna fluisterde vilein ‘oh ze heeft zo’n lekker kutje, Marie, ooohh, ik kom bijna klaar, oh Marie, ik naai haar wel, maar ik neuk d’r nie’ en Fons werd daar zo retegeil van toen het kleine ding dat uit haar mond liet ontsnappen dat hij brullend van geilheid in haar kutje spoot. Snel maakten ze alles schoon en ruimden samen de boodschappen op alsof er niets gebeurd was. Toen Fons Marie en Linde ophaalde douchte Fenna snel haar opnieuw bevredigde lichaam schoon.

Het meiske kleedde zich al die dagen uitdagend, en kleedde zich meerdere keren per dag om tijdens die vakantie, een kort broekje, bikini, jeans, jurkje, en telkens als Fons in de buurt was mocht hij een glimp of een spleet van haar beide billen of haar kutje zien. Een aantal keren ging haar slipje al dan niet per ongeluk met haar strakke broekje mee omlaag en keek Fons recht in haar kutje en naar het streepje daarboven dat keurig onderhouden werd. Marie had op die momenten vooral oog voor de erectie die daardoor bij Fons ontstond. Zo acteerde Fenna die zomer voor het eerst uitbundig in de fantasieen van Fons en Marie en streelde Fons tijdens hun seksuele fantasie Fenna’s kutje, haar borsten of spoot hij als hij in Marie klaar kwam ook zijn zaad tussen Fenna’s billen of in haar kutje. Af en toe hoorde Fenna in haar kamertje naast die van Fons en Marie flarden hoe er over haar gefantaseerd werd. Zij voelde hoe haar kutje er warm en nat van werd en verlangde dan -weer- naar Fons’ krachtig lid.

Op een zondag waren ze met zijn vieren in het zwembad en had Linde totaal geen zin om weer naar het huisje te gaan. Marie en Linde bleven en Fons en Fenna gingen terug, Fons zou eten koken en Fenna wilde douchen en deed haar bikini uit. ‘Je streepje moet geschoren, Fen’ hielp Fons haar herinneren toen hij naar haar keek. Direct kwam ze met een venusmesje en wat scheerzeep uit de badkamer en stelde voor dat hij haar kutje scheren zou. Eerst likte hij haar flamoesje en streelde met zijn vingers haar harig streepje tot hij met een vinger haar clitorisje bereikte. Direct sloeg het wichtje aan en toen Fons ook wat zeep op haar venusheuvel smeerde kon ze haar wellust niet meer bedwingen. Toch maande hij haar tot kalmte, want met het mesje scheerde hij heel nauwkeurig, en vroeg haar of ze het erg vond als het streepje zou verdwijnen. Toen ze daarna een heel kaal kutje had en een hele zachte venusheuvel, voelde ze hoe de tong van Fons haar clitorisje zachtjes en steeds feller streelde en met haar benen over zijn schouders gaf ze zich over aan de gevoelens en de lusten die dat opriep. Nadat ze was klaargekomen verlangde ze nu naar zijn staaf en hij legde haar op haar buik op haar bedje en kraakte en piepte tot zijn zaad diep in haar kutje was gespoten. ‘Ga je nu maar douchen, anders zijn de dames hier al…’ en direct trok ze hem mee de badkamer in om samen te douchen en zijn piemel schoon te wassen. Net nadat Fons zich aangekleed had en de nasi aan het maken was kwamen ‘de dames’ thuis.

Fenna kreeg er een handje van om naakt uit de badkamer te komen als Fons recht tegenover de badkamer deur zat. Als Marie er zat en Fons niet dan had ze meestal een handdoek om haar naakte lijf geslagen. Ze vroeg hem tijdens het zonnen of hij het bandje van haar bikini wilde losmaken en haar rug wilde insmeren met zonnebrand. Toen ze had bedacht dat ook haar buik zonnecreme nodig had draaide ze zich pardoes om, liet hem naar haar witte borsten kijken en vroeg hem ook haar buik nog even in te smeren ‘je mag ook wel in mijn broekje, Fons’, dat hij aansluitend omlaag duwde en haar buik tot haar liezen insmeerde. Iets te geraffineerd kwam de zin toen hij bijna met haar buik klaar was dat hij toch ook haar borsten maar even in moest smeren. Dat ze dat best zelf kon doen wist ze maar al te goed, en Fons ook, maar ‘jouw handen zijn zo lekker’ was haar antwoord. Sneaky spoot hij niet alleen zonnecreme op maar ook zaad in de buik van het meiske en toen hij de nacht erna zijn verlangen naar het jonge ding wellustig in Marie spoot, wist zij hem te zeggen dat het niet lang zou duren voordat dat geile ding aan de seks ging. En ze wist heus dat Fons vooraan in de rij zou staan voor haar. Marie wilde Fons prikkelen met het idee dat het haar het beste leek als hij de rij zou openen en dus ook haar kut als eerste zou openen. Ze stelde hem voor om dat te doen als ze vlak na die vakantie 17 zou worden. Langzaam maar zeker werd het Fons duidelijk dat dit ‘orders’ waren van de beide zussen, die dit scenario waarschijnlijk al voor de vakantie met elkaar hadden bedacht. Iets in hem bedacht dat mogelijk het erotische spel dat zich nu schijnbaar onder de radar voor Marie afspeelde, ook door beide zussen allang zo was voorzien. Fons was bereid het spel mee te spelen, hij zou Fenna na jaar verjaardag ‘ontmaagden’ en hij spraken met Fenna af dat ze dat spel met iedereen, met Marie, met haar ouders mee zouden spelen, en ondertussen gewoon lekker met elkaar vrijen en naaien. Alsof Marie en haar zus dat niet ook allang bedacht hadden, dat spel speelden zij vrolijk mee met de beide schobbejakken.

Toen ze terug waren van de vakantie telde Fenna de dagen af tot haar verjaardag. Ze reed meerdere keren per week langs het huis van tant’ Marie om te zien of Fons alleen in de werkplaats of thuis was. Was hij er dan ging ze op de werkbank zitten. De eerste week deed ze dat nog heel kuis, maar hoe dichter haar 17e verjaardag naderde hoe opwinderder ze er zat. De tweede en de derde week had ze een jurkje aan dan zat ze zo dat hij een maagdelijk wit of rood slipje zag, eerst zonder maar later met natte plekjes; de vierde, vijfde en de zesde week had ze een superkort rokje aan en was ze zo behendig om haar slipje in haar rugzak te doen voor ze de werkplaats binnenkwam en als hij ondertussen kluste keek hij ondertussen naar haar benen die steeds een beetje verder van elkaar weken tot hij niet alleen haar gesloten en geschoren kutje zag, maar ook zag dat haar schaamlippen zich langzaam openden en er pareltjes te voorschijn kwamen.

Fenna zag iedere keer dat hij daar een enorme erectie van kreeg en het spel eindigde er die laatste weken tenslotte elke keer mee dat hij onder haar rokje een paar druppeltjes proefde. Net als in de weken dat ze nog een slipje droeg kwamze dan vervolgens van de werkbank af, bukte de ene keer voorover, ging de andere keer met haar billen tegen de werkbank staan en dan uitnodigde ze hem uit om die erecte paal tussen haar benen over haar natte slipje of langs haar blote schaamlippen heen en weer te laten glijden. Hij gleed en gleed en gleed tot zij met haar schaamlippen zo bedreven was geworden dat zij Fons er behendig van kon laten klaarkomen en zij het zaad, voor bij haar dagboek, in een bakje opspaarden. Fenna werd ook zelf zo geoefend met het bewegen van haar schaamlippen dat zij door die erogene bewegingen hierbij vrijwel elke keer een orgasme kreeg. De afspraak niet te neuken tot haar 17e verjaardag maakte dat zij beide geiler, erotischer samen zijn beleefden dan menig keer dat ze gewoonweg samen neukten.

Twee keer, Fenna stond met haar blote kutje voorover gebukt, voelde ze hoe zijn naakte piemel zo fel tussen haar schaamlippen gleed dat zijn eikel onverhoeds eerst bijna maar daarna echt helemaal naar binnen floepte en kreunde ze ‘oh jee, oh god’ omdat die vervolgens ook langs haar ontloken klitje gleed. Ach en omdat hij ‘dan toch in haar kutje zat’ konden ze het absoluut niet verdragen als Fons niet beide keren diep in haar kut zou spuiten, dus ramde hij zijn zaad, opgenaaid door het bijna dagelijkse spel van aantrekken en afstoten diep, dieper, diepst tot het zaad beide keren bijna uit haar oren en haar neus spatte. En nu hij toch binnen was ging hij ook maar gelijk allebei die keren een uur lang door onder het motto ‘We hebben het vandaag toch verkloot, Fen. Oh nee toch nie, Marie, want ik naai haar wel, maar ik neuk d’r nie. Godnondeju, Fenna, wat zijde gij toch ongelooflijk geil.’

De dag voor haar verjaardag kwam ze weer langs en wilde ze wel roomijs in een hoorntje. Hij haalde dat voor haar bij de Italiaan een paar winkels verder op en ondertussen installeerde zij zich op de werkbank. Ze deed haar jeans en slipje uit, ze haalde een spuitbus met slagroom uit de tas en ze spoot haar venusheuvel en haar kutje vol met slagroom. Morgen kon hij taart krijgen, maar vandaag alvast de slagroom kreeg hij te horen toen hij met het roomijs voor haar binnenkwam. Beide zaten te likken en zij vond dit het lekkerste ijsje ‘ever’. Hij likte langs haar clitoris, en zoog net iets te lang tot ze toch een orgasme kreeg en toen vroeg ze of hij ook niet vond dat zij nu toch al gewoon haar verjaardagscadeautje kon krijgen. Ze was toch immers morgen jarig? Fons hield zijn poot en zijn lul stijf. Morgen was er taart en niet vandaag. Maar vandaag was er wel slagroom, nonkel Fons, fleemde ze nog. Hij pakte haar van de werkbank, duwde haar op haar knieen, deed zijn broek omlaag en duwde zijn geslacht in haar mond. Hij duwde haar hoofd en hielp haar met pijpen want ze had gelijk ‘vandaag is er wel slagroom’ en spoot zijn romig vocht in haar mond.

Ze keek met een volle, geile bek omhoog en zei dat ze van jongs af aan al dol op likken was. ‘Maar als tant’ Marie taart bakt, dan mag ik altijd al een beetje voorproeven en krijg ik een heel klein stukske voordat de taart op een verjaardag aangesneden wordt en toen voelde ze dat Fons zich niet meer in kon houden en dat hij zijn lul diep in haar kutje boorde. ‘Een heel klein stukske voorproeven dan, sletteke, de rest bewaren we voor morgen’ en reed lang genoeg in haar kutje om zijn eigen zaad in haar te spuiten. ‘Dat was de laatste keer nonkel Fons dat je zeggen kon ‘oh Marie, ik neuk haar wel maar ik naai d’ri nie… Want vanaf morgen mag het gewoon en gaan we los en is het echt ons feessie.’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9519 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie