BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De geillijster (5) De strippenkaart

Met mijn strippenkaart meldde ik mij twee weken later voor het eerst bij Martine. Jean Paul was met vrienden een weekend weg in de Ardennen, lief had een cursus ergens in het midden van het land en ging al een avond eerder naar ’een vriendin’. De strippenkaart voor Gijs was thuisgebleven, lag op het nachtkastje. De teller stond op 4. De laatste keer was woensdag overdag. Bij thuiskomst hoorde ik luid en duidelijk uit de logeerkamer hoe Gijs’ rampaal lief bevredigde. Ik vermoedde niet geheel ten onrechte dat dit weekend een ander dan Gijs mijn lief zou laten strippen en aansluitend vaginaal of anaal nemen zou en voor een nieuwe bonusstrip zou zorgen op de achterzijde van de strippenkaart. Daar stond immers al 1 bonusstrip vermeld die lief zichzelf cadeau gedaan had: Jean Paul. Ik zelf kon drie nachten blijven slapen in Martine’s bed en zij had bedacht dat ze de eerste van die avonden wel sensueel met me wilde dansen. Salie, wierook, klankschalen had ze tevoorschijn gehaald en ‘s middags stond ze met me voor haar kledingkast. Ze showde me gekleed in bh en slipje haar buikdanskleding, van vroeger. Kleding die zelfs Jean Paul nog nooit gezien had. Ze maakte dansjes, pasjes en verleidde me. Ik mocht haar, vond ze, pas vanavond helemaal en alles wat ze tussen nu en vanavond deed was een grote opgeilshow die pas vanavond tot ontlading zou komen. Dan pas mocht ik met mijn exploderende roede niet alleen tegen en over maar ook in haar buik dansen.

Ze danste buik, eerst gekleed, langzaam aan nog half gekleed, tot ze helemaal naakt rond danste, met nog slechts een gordel met belletjes om haar buik en zo steeds meer in trance raakte en mij in trance maakte. Mij had ze naakt op de vloer in het midden laten plaatsnemen. Zij danste om me heen en in de trance van haar dans en de muziek zweepte (lees: geilde) ze zichzelf en mij steeds meer op. Met haar kut (oh nee: yoni) danste ze intiem en passioneel vlak voor mijn neus en mijn ogen, ik zag hoe haar yoni begon te parelen. De pareltjes die tevoorschijn kwamen gingen op haar haartjes gingen zitten, ik voelde hoe mijn tong zich met haar dans wilde bemoeien, er deel van uit wilde maken. Eenmaal slechts, nog geen 3 seconden denk ik, kwam mijn tong snel en schielijk als een hagedissetong naar buiten en trok zich schielijk weer terug mijn mond in. In die drie seconden likte mijn tong het vocht dat op haar haartjes zat, toucheerde die haar schaamlippen die direct als een geheime poort uiteen weken en zich openden alsof een bom een stuwdam opgeblazen had en met fikse kracht straalde zij warm vocht tegen mijn lippen, mijn neus en wangen dat over mijn schouders, mijn borst en rug omlaag sijpelde tot het het kussentje waar ik met mijn billen op zat bevochtigde. Zij duwde haar yoni tegen mijn lippen, haar navel draaide rondje tussen mijn ogen en gleed langzaam omlaag.

Martine hurkte tergend langzaam en ik was verrast en verbaasd over de souplesse, de lenigheid maar ook de spierkracht die ze hierbij etaleerde, om zo beheerst en behendig door haar knieen te gaan. Eerst wachtte haar navel bij mijn mond tot mijn lippen en mijn tong haar aanraakte en het leek wel alsof ze zo werd aangevuurd en het vuur in haar werd aangewakkerd. Toen zij zo geconcentreerd bleef wachten alsof ze een stil commando afgaf en een nauwelijks verhuld verlangen etaleerde masseerde ik haar navel door. Haar handen streelden teder, opwindend door mijn haren. Langzaam aan hielden haar vingers mijn hoofd steeds intensiever vast en zo voorvoelde ik aan mijn hoofd en met mijn tong wat komen ging tot een nieuwe explosie ontstond en ze een heftig orgasme kreeg van de aanhoudende geconcentreerde beweging waarmee ik haar navel likte, kuste, zoog. Ze uitte woorden die ik niet herkende, Sanskriet zo zei ze later. De woorden klonken puur, veilig, en bovenal uitermate intens. Heel langzaam kwam ze weer omhoog totdat haar kut voor mijn ogen smeekten om diezelfde lippen, tong en mond te voelen zoals eerder haar navel en ik opnieuw maar nu veel langer en intenser dan bij de hagedissentouch mijn tong van haar klitje tot diep van binnen bewoog en zij haar lippen bijkans om mijn tong heen leek te sluiten alsof ze die daar veilig en slechts voor eigen gebruik op wilde bergen. ‘Gib mir doch dein Orgasmuswaffen’ alsof ze uit jaloezie voor lief wilde voorkomen dat lief ooit nog in ons bed van lust en geilheid zou kronkelen als mijn tong alleen al in de buurt van lief’s clitoris, borsten, tong, bilnaad en anus kwam.

Met mijn tong glijdend langs het perineum van Martine wilde ik alles weten over tantra en buikdansen, met mijn tong aan de oppervlakte van haar anus vroeg ik haar naar de goden en godinnen die de hemelse sferen van haar ziel bevolkten. Toen ik met mijn tong de eerste millimeters van haar anus bezocht verzuchtte zij Samsara en leek het wel alsof ik hier in dit gebied the circle of her life bezocht. Dat ze ‘religieus’ was en er ‘meer’ was tussen hemel en aarde volgens haar hoorde ik later die avond toen zij haar buik opnieuw wellustig wiegde en mijn stijve minutenlang opslurpte. Eerst met haar -zaadvragende- ogen, vervolgens met haar diepvochtige grot maar tenslotte in haar ruimhartig voor mij ontsloten strakke anus.

Daartussen lag een tijdspanne waarin zij haar buik wiegde en ik er van overtuigd raakte dat zij zelfs haar schaamlippen dansen liet en kon bevredigen door de golven en de schokken van haar lijf, iets dat ze nadien bevestigde. De enige religieuze verbinding van die buikdansavond hoorde ik toen ze ‘mijn God, wat dans ik lekker op je paal’ fluisterde op het moment dat ze heupwiegend haar kutspieren stevig klemde om mijn zaadspuitende paal en ik dat alleen maar kon bevestigen.

In de weken er na heb ik met lief die intense vorm van eros geoefend tot ook lief een meesteres in het op deze wijze bedienen van mijn paal geworden was. Dat zij de kunst van onze buurvrouw had geleerd had haar slechts de eerste keer verleid tot een minder aangename opmerking (‘moet ik nu een trucje dat je hiernaast geleerd heb oefenen’) maar nadat ze ook met Gijs ‘het trucje’ uitgevoerd had was ze blij dat ik haar deze pose bijgebracht had. En warempel, zelfs Gijs bracht haar iets goeds, want ik merkte dat lief in bed minder nerveus maar meer geconcentreerd raakte op de coitus.

Een beetje beteuterd had Martine wel gekeken toen ik aan het begin van het weekend de strippenkaart op tafel had gelegd die zij hoogstpersoonlijk diende af te tekenen, met de datum van morgen in het vakje. ‘So wenig noch zu gehen?’ maar merkte direct breeduit lachend op dat ik maandenlang vrij reizen in haar schoot genoten had, ‘es gibt bei uns doch kein Grenze mehr’. Voor het gemak had ik het hele weekend dat ik bij haar was voor 1 strip aangetekend, hoewel Martine en ik alleen dat ene weekend bijna een hele strippenkaart hadden kunnen vullen.

Later die avond met haar hoofd op mijn schouder zei ze ineens dat ze toch ‘eigenlijk’ monogaam wilde zijn en zij haar man zo steeds ontrouwer werd. In alle ernst vroeg ze zich af of ze, gelet op onze frequentie van samen vrijen, eigenlijk de spaarzame en schaarse keren dat ze met Jean Paul het bed en haar kutje deelde niet juist ontrouw aan mij was. Dat zelfde gold voor mij trouwens, al deden lief en ik behoorlijk vaker aan seks met elkaar dan Martine en Jean Paul. Ze glimlachte mysterieus toen ik voorstelde dat ze dan maar samen met mij verder moest in plaats van met Jean Paul.

Toen ze uren later in lotushouding op mijn schoot zat merkte ik op dat deze kontmassage in elk geval duidelijk maakte dat er geen blokkades in haar tweede chakra waren en kon ze alleen maar smeken om met onze sessies door te gaan. De twee jaar dat wij naast elkaar woonden maakte ik veelvuldig gebruik van de vrij reizen optie waarbij ik haar tweede chakra bij haar thuis een penismassage verleende en ik steeds vaker en intenser van haar een gezichtsshower kreeg.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5189 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie