BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hackende Tweelingbroertjes (slot)

ONTGROENING

In dit laatste deel is Myra weer hoofdpersoon.
Het verhaal verspringt een aantal weken in de tijd, de zomer is bijna voorbij. Myra gaat studeren en neemt deel aan de ontgroening van een studentenvereniging

Het was een heerlijke zomer. Mijn ouders waren een paar weken thuis, dat was fijn, daarna vertrokken ze weer naar LA en dat was óok fijn, onze vrijheid keerde terug en die hebben we volop benut. Nadat ik dankzij de seks-app van mijn broertjes Marcus in mijn leven kreeg hebben we om de dag getraind voor de halve marathon, met als kers op de taart steeds weer een uitgebreide neukpartij. Toen we elkaar leerden kennen waren we allebei bleu en onervaren, maar dát is er nu wel af. En ook mijn broertjes hebben de seks ontdekt, eigenlijk denk ik dat ze inmiddels eraan verslaafd zijn. Volgens mij hebben ze afgelopen zomer zowat alle neukbare meiden van de hockeyclub mee hier naartoe gesleurd, ik heb er wat zien komen en gaan. En omdat het steeds zo warm was heb ik de meesten ook nog eens spiernaakt gezien, want de heren verbleven het liefst aan het zwembad en neukten ze dan in de gym en de sauna. Nou ja, ’t is ze gegund, die app is natuurlijk een manipulatief ding maar uiteindelijk komt iedereen uit vrije wil mee. Oja toch…?…?

Introductie

Vandaag begint mijn nieuwe leven, ik ga een studie doen bij het hogere beroepsonderwijs in de stad waar ons dorp inmiddels zo’n beetje tegenaan geplakt zit. Het eerste jaar blijf ik zeker nog thuis wonen maar ik ga wel helemaal meedoen aan het studentenleventje. Ik word dus ook lid van ‘Silva Dux’, de studentenvereniging, maar nu ben ik op weg om me te melden voor de eerste van de introductiedagen die de opleiding organiseert. Het meeting point is op het grote plein bij de kathedraal en als ik aan kom fietsen is het er al een supergezellige bedoening. Overal staan standjes met informatie en bij enkele pagodetentjes kunnen we gratis koffie of thee en een taartpunt halen. Als ik me bij de aankomstbalie meld hoor ik dat ik in een groepje zit met vier andere meiden en vier jongens, en dat ene Peter onze coach is. Onze kleur is groen, ik hoef alleen maar de groene vlag op het plein te zoeken, daar komt ons groepje bij elkaar.

Piece of cake, ik heb ze al snel gespot en maak kennis met iedereen. Onze coach Peter lijkt me een leuke gast, hij houdt als we compleet zijn een praatje met veel grapjes en vertelt dat we drie dagen als groepje optrekken. Deze eerste dag leggen we te voet een route door de stad af om alle hotspots te leren kennen. Natuurlijk ken ik die al omdat ik hier vlakbij woon en hier altijd uit ga, maar ik verwacht dat ik er toch wel wat van op steek. Al na een uur trek ik vooral met twee van de meiden op, Saar en Anna. Het klikt tussen ons en vanaf het begin hebben we veel lol. En ook leuk, allebei de meiden worden net als ik lid van ‘Silva Dux’ waar morgenavond de ontgroening begint.

Studentenvereniging

Als we een dag later ‘s-avonds in de studentensociëteit komen is het er een heel ander sfeertje dan tijdens de introductiedagen. Daar staan we als nieuwe studenten centraal, hier stellen we zogenaamd juist niks voor. Als nieuwen moeten we allemaal op de harde grond gaan zitten terwijl op een podium een stel jongens en meiden belangrijk zitten te zijn, ‘het presidium’. Achter ons staan de ouderejaars in een halve kring om ons heen. Dan steekt de jongen die op het podium in het midden zit zijn hand omhoog en langzaam wordt het rustig. De jongen stelt zichzelf dan voor als Joost en hij is de Praeses van de vereniging, de voorzitter zeg maar. Hij is een leuke jongen om te zien, roodbruin krullend haar, bruine ogen, lang, goed gebouwd, mm, lekker hapje wel. En dan begint hij: ‘eerstejaars, zoals jullie weten mogen we geen ontgroeningen meer doen die jullie mooie lichaampjes mogelijk kunnen beschadigen, dus komt het vanavond vooral op hullie hersentjes aan. Het is belangrijk dat jullie goed weten wat op ’t hbo wel en niet mag en dat geldt ook voor Silva Dux, onze mooie vereniging.’ Hij wil meteen doorpraten maar wordt onderbroken door een enorm gejoel en gegil en gefluit en geklap van alle gasten achter ons. Nou, iedereen hier is duidelijk gek…

‘Om jullie goed te informeren en jullie op de middelbare school verstofte hersentjes te trainen’ vervolgt Joost als het weer rustig is, ‘wordt eerste het reglement van de school integraal voorgelezen en daarna de statuten én het huishoudelijk reglement van Silva Dux. Alle ouderejaars kennen die uiterst belangrijke informatie natuurlijk allemaal al en mogen daarom zo meteen iets nuttigs gaan doen…’ een enorm gejoel barst weer los, ‘…maar jullie eerstejaars daar op de grond moeten alles goed aanhoren, netjes blijven zitten en dus je mond houden! Meneer de secretaris, het woord is aan u!’ De Praeses gaat weer zitten en meteen gaat het los, alle ouderejaars gaan meteen ‘iets nuttigs’ doen en rennen naar de bar voor metertjes bier, het is een tyfus-lawaai. Nou, lekker, wij mogen hier op de harde koude vloer die onzin aan gaan horen terwijl verder iedereen staat te kwekken en te zuipen dat het een lieve lust is. Het enige is dat het bestuur ook blijft zitten maar daar is ook alles mee gezegd, ook zij slaan heftig aan het zuipen en leuteren, net als de rest.

De jongen helemaal rechts aan de tafel, meneer de secretaris dus, zet een oversized bril op waar volgens mij niet eens glazen in zitten, pakt een stapel papier en begint langzaam en plechtig de saaiste stuff ever voor te lezen. En meestal is er natuurlijk geen bal van te verstaan maar dat lijkt me eigenlijk ook niet de bedoeling, het is gewoon een soort pesterij dat de rest loopt te zuipen terwijl wij hier stil zitten te zijn.

Meneer de Praeses

Na een half uur ben ik het zat en vind ik het mooi geweest, tijd voor actie. Ik app mijn broertjes of ze even de ledengegevens van Silva Dux kunnen hacken en mij toesturen. Een kwartier later heb ik het document met alle persoonsgegevens al en ik stuur ‘Joost de Praeses’ via zijn e-mail het linkje van onze seks-app. Op het moment dat hij zijn Phone bekijkt wordt de app al als malware in het moederbord van zijn Phone gewurmd en het is overduidelijk dat hij nu het berichtje zoekt maar dat is dus alweer verdwenen. Nu moet ik snel zijn aandacht trekken, want anders krijgt hij geen crush op mij. Ik sta dus op, naast mij schrikken Saar en Anna, ze fluisteren ‘hey, wat doe je nou, kom terug!’ Niet dus, ik roep luidkeels ‘meneer de Praeses, hebt u even?’. Het is alsof ik een knop heb omgedraaid, alles en iedereen valt in éen keer stil. Oeps, dit had ik niet voorzien maar ja, ik pleeg geloof ik ook duidelijk heiligschennis. Nu moet ik maar doorbijten want ik moet die gast vangen.

‘Ja…, dus…, ehm…’ zeg ik eerst een beetje sukkelig maar houd mezelf dan voor dat ik nou wél even stoer moet zijn. Het helpt en kom op gang: ‘Sorry hoor, meneer de Praeses, maar wilt u voor we verder gaan uitleggen wat dit eigenlijk voor onzin is? Die jongen daar leest van alles voor wat vervolgens niet te verstaan is. Kan iedereen niet zijn mond houden? Volgens mij kunnen jullie allemaal hier nog wel wat van leren.’ Die ‘iedereen’, zowel eerste als ouderejaars, barsten in een luid gelach uit en het geklap en gejoel is niet van de lucht. Hoe dan ook, mijn list is gelukt want Joost is totaal op mij gefocust, yés, díe komt in mijn mandje!

Maar dit was natuurlijk niet de bedoeling, een eerstejaars die de show steelt. Dus Joost gaat staan, duidelijk pisnijdig en vraagt ‘zou ik mogen weten hoe dat bijdehandje, pardon, hoe die dame heet?’ Ik kijk zoekend achter me, wil hem een beetje teasen, zwijg even en vraag dan ‘bedoelt u mij, meneer de Praeses?’ Hij reageert niet eens, kijkt me alleen maar nog meer pissed aan. ‘Ik heet Myra meneer. Myra van den Bergh. En ik vind het niet leuk maar mijn broertjes noemen mij altijd Miertje. Maar dat is dus alleen voor intimi.’ Gejoel, dan weer diepe stilte, iedereen is benieuwd hoe dit afloopt. Dan, de Praeses: ‘heel fijn dat u zich zo manifesteert, mevrouw Miertje van den Bergh. Het komt goed uit, overigens. We waren al op zoek naar iemand die de reiniging van de toiletgroep op zich neemt en die eer valt ú nu toe. De reglementen leest u vanavond maar rustig thuis op uw gemakje na, morgen wordt u net als iedereen overhoord.’ Daarna kijkt hij me niet éen seconde meer aan en zegt tegen de voorlezer: ‘meneer de secretaris, u kunt verdergaan.’

En opnieuw barst een enorm geschreeuw en gejoel los, heel Silva Dux amuseert zich blijkbaar kostelijk om mijn actie en met een gevolg van bezopen jongens en meiden word ik begeleid naar de plee’s, want anders kan ik ze niet noemen, wat een stinkend zooitje zeg. Maar wie a zegt moet b zeggen, ik trek rubberhandschoenen aan, maak een emmertje sop en ga aan de slag, begeleid door allerlei rondhangende types die me aanwijzingen geven. Ze kletsen maar, ik doe rustig m’n ding en geef de Praeses een half uur voor hij hier naar toe komt. En ja hoor, net als ik voorover gebukt wc-pot nummer zoveel met een borstel sta uit te boenen hoor ik achter me ‘gaat het een beetje, mevrouw Miertje van den Bergh?’ Ik kijk op mijn horloge, achtentwintig minuten, niet eens een half uur dus! Ik weet dat mijn jurkje behoorlijk kort is en dat hij nu een mooi uitzicht moet hebben, dus ik houd hem met mijn rug naar hem toe nog even aan het lijntje: ‘momentje, meneer de Praeses, nog even dit potje uitboenen.’ Alle bezopen gasten die hier nog steeds rondhangen gieren het uit en gespannen staat iedereen daarna te bekijken wat er verder gebeurt.

Als ik me na een minuutje of wat omdraai trek ik eerst mijn wat opgekropen jurkje weer omlaag, maak het bovenste knoopje van mijn V-hals los en veeg dan zogenaamd het zweet uit mijn decolleté en van mijn voorhoofd. ‘Dank u zeer voor uw interesse, meneer de Praeses, het gaat prima. Maar het is wel hard werken hoor’ en demonstratief blaas ik wat haar dat voor mijn gezicht bungelt opzij en veeg het daarna achter mijn oren. Ik heb geen idee waar ik dit allemaal vandaan haal maar ik vind al die aandacht onwijs leuk. ‘Als u het niet érrrug vindt ga ik nu verder, er wachten hier nog wat potjes die om een beurt vragen.’ Praeses Joost valt helemaal stil terwijl het geschreeuw van zijn toeschouwers niet van de lucht is. Zachtjes duw ik Praeses Joost opzij om naar het volgende toilet te gaan en herhaal daar mijn showtje. En opnieuw kruipt mijn jurkje iets omhoog en ik weet zeker dat al die bezopen geile jongens en meiden nergens anders op wachten dan dat ze een stukje van mijn slipje te zien krijgen. Dat pleziertje moet ik ze gunnen, dus ik buk nog wat verder en ja hoor, daar zijn de reacties, her en der wat gegiechel, gefluit, een enkele zucht of kreuntje.

‘Mevrouw van den Bergh,’ zegt Joost de Praeses als ik naar de volgende wc-pot wil gaan, ‘volgens mij heeft u uw taak er wel opzitten. Komt u maar even met mij mee.’ Ik dacht het niet… ‘Het spijt me, meneer de Praeses, maar mijn ouders hebben me geleerd dat we onze taakjes altijd moeten afmaken, zeker als het straf is. Gaat u maar rustig alvast terug naar uw eigen plekje, u ziet me wel in de zaal verschijnen als ik klaar ben.’ En ijverig poets ik door en echt, die gast druipt af en het gegniffel om me heen is niet van de lucht. Ik houd me aan mijn woord en poets door tot de hele boel blinkt. En dan, tegen alle gasten die nog rondhangen: ‘nou jongelui, en nou netjes houden hè? Heren, ajb niet meer staand buiten het potje maar zittend erín piesen want dat is voor ons dames wel iets prettiger. En dames, verbandjes graag in het emmertje en niet ernáast.’ De hele meute gierend van het lachen achterlatend loop ik terug naar de zaal waar meneer de Secretaris nog steeds aan het voorlezen is. Ik ga weer tussen Saar en Anna zitten, geef ze een knipoogje en negeer verder de op mij gerichte starende blik van meneer de Praeses.

De crush van de Praeses

Eindelijk is het geleuter over die reglementen klaar en neemt Joost opnieuw het woord: ‘het bestuur hoopt dat u een leerzame avond heeft gehad, dames en heren. Morgen nemen wij graag wat steekproeven af om te vernemen wat er bij u is blijven hangen. U kunt nu opstaan en gedraag u aub verder netjes vanavond.’ Ja, dat zal echt wel. Alle eerstejaars staan verstijfd op, stretchen wat en rennen dan naar de bar, er is alcoholische achterstand in te halen. Anna, Saar en nog wat andere mensen komen om me heen staan en willen horen wat dat nou allemaal was. Ik vertel ze van het gedoe in de plees en het is dikke lol. Na een tijdje komt meneer de Praeses aanzetten, met een metertje bier nog wel en zegt: ‘alstublieft, mevrouw Miertje van den Bergh, dit heeft u wel verdiend’, met een vet knipoogje er achteraan. Whow, leuke gast zeg. Ik neem een biertje en Joost deelt het metertje op aan de rest. ‘Proost Joost’ zeg ik en iedereen klinkt.

Dan neemt Joost me bij de elleboog en we lopen samen even naar een hoekje apart. ‘Dat was een mooi showtje Myra.’ Aha, ik ben nu dus Myra geworden. ‘Dankjewel Joost, graag gedaan.’ Joost gaat verder, nog steeds alsof hij het voor het zeggen heeft terwijl hij niet weet dat de rollen allang zijn omgedraaid: ‘ehm, ik zou het op prijs stellen als je straks met me meegaat.’ Zo zeg, die gast durft wel. ‘Moet ik nou vereerd zijn, meneer de Praeses? Sta ik op uw lijstje van te neuken eerstejaars of zo? Nou nee, dank u. En trouwens, misschien staat u wel op mijn lijstje van te neuken ouderejaars, u moet het maar even afwachten.’ Ik zie met plezier hoe Joost van kleur verschiet en loop dan weer bij hem weg. Hij moet het namelijk niet te gemakkelijk krijgen, maar mijn besluit staat al lang vast, die gast is van mij. Ik heb een plannetje bedacht waar ik nu al veel plezier van beleef.

Ik loopt terug naar Saar en Anna maar amper vijf minuten later staat Joost er alweer. De arme jongen, hij kan niet anders, ik heb zelf ervaren hoe die app werkt, je wordt of je wilt of niet gewoon naar de ander toe gedreven. We kletsen een tijdje en op een gegeven moment ben ik aan de beurt om een rondje te geven. Ik haal een metertje bier en doe sneaky bij Joost en mijzelf een paar druppeltjes ghb in het glas, ik heb zin een lekker feestje met hem. Als de avond zo’n beetje op zijn eind loopt zeg ik ‘nou jongens, het was gezellig! Ik ga maar weer eens op huis aan.’ Ik zeg gedag en zonder Joost verder nog aan te kijken ga ik op de uitgang aan. Buiten gekomen haal ik mijn fiets van het slot en ik ben al een aardig stukje op weg als ik ineens naast mij hoor ‘hey Myra, zal ik je naar huis brengen? Jij woont toch in de bossen?’ ‘Klopt Joost, maar ik fiets wel vaker alleen hoor. En ’t gaat regenen volgens mij, ik denk dat je beter op huis aan kan gaan.’ Maar Joost wil me persé wegbrengen en tja, ik kan natuurlijk niet blijven weigeren en zo peddelen we samen op mijn thuis aan, de stad uit en ons dorp door. En net als we het bos in fietsen begint het inderdaad te hozen, kletsnat arriveren we bij ons huis.

Als Joost dat ziet zegt hij impressed ‘whow, jij woont mooi Miertje.’ Oké, dus nu is het al Miertje, hij ziet mij dus als een intimus. Nou, dat zullen we er dan eens gauw van maken. ‘ja, tof wel hé? Kom even mee naar binnen joh tot het droog is.’ En zo komen we samen op mijn kamer terecht. Ik trek in mijn badkamer m’n natte spul uit, douche me snel en doe een badjas aan. Als ik terug mijn kamer inloop zeg ik: ’Joost, er hangt nog wel zo’n jas. Als je wil kan je die aandoen, doe ik je kleren in de droger.’ Niet veel later zitten we cosy naast elkaar op mijn bed en pakt Joost het meteen voortvarend aan, hij geeft me een lieve kus op mijn lippen. ‘Ik vind je leuk’ mompelt hij, ‘bitchy maar leuk.’

Dit gaat de goede kant op, ik duw hem achterover op bed en al snel raken we heftig aan het tongen. Ik knoopt zijn badjas los en als ik dan de panden ervan opzij sla is het eerste wat ik zie een snoeiharde pik die zich verlangend en trillend op mij richt. Zachtjes streel ik Joost over zijn borstkas en buik, het ziet er onwijs sexy uit. ‘je hebt echt een sixpackje’ zeg ik, ‘wat doe je voor sport?’ ‘Judo en karate’, antwoordt Joost, al half van de kaart door mijn gekriebel over zijn lijf. Ik ben inmiddels met mijn wijsvinger door zijn navel kriebelend op weg naar beneden gegaan en tik nu zachtjes het topje van zijn pik aan, die van pure verwachting een paar centimeter opveert. Het eerste druppeltje komt al tevoorschijn, net als toen Marcus in de sauna van HealthyWorld staat ook Joost nu al strak gespannen.

De Praeses getemd

‘Mmm, je hebt een mooi lijf Joost, ik heb zin in meer!’ fluister ik hem in zijn oor en geef meteen een likje over zijn lelletje. ‘Maar ik heb wel een voorwaarde…’ Joost wacht even maar als ik dan niet verder ga: ‘wat dan?’ ‘Ehm, ik vind het een beetje moeilijk om te vragen, maar ik ben eigenlijk wel kinky aangelegd. Ik vind het leuk om je vast te maken, mag dat?’ Opnieuw springt Joost zijn pik een stukje omhoog, nou, dat is wel een duidelijk antwoord. Terwijl Joost zijn badjas uitdoet pak ik het setje handboeien dat ik daarstraks snel uit papa’s nachtkastje heb gebietst, trek Joost zijn armen omhoog en zet ze vast aan de boven stijl van het bed. ‘Hey Miertje, wel zo weer losmaken hoor, klinkt het een beetje benauwd. Als antwoord bind ik hem een sjaaltje om zijn ogen. ‘Rustig meneer de Praeses, geef de leiding nu maar even uit handen en geniet’ fluister ik geruststellend. ‘Jullie mogen in de ontgroening dan wel niet aan onze lijven komen maar ik ben niet van plan het jóuwe met rust te laten’ zeg ik er een beetje grinnikend achteraan. Ik weet niet zeker of dit Joost geruststelt.

Zachtjes geef ik een tikje tegen Joost zijn opstekende neukzwaard en van blijdschap springt dat weer ietsje omhoog. Met de top van mijn wijsvinger kriebel ik daarna over zijn hele lijf, over zijn gezicht, zijn lippen, door het kuiltje onder zijn kin naar zijn borst, rond zijn tepels. Ik volg de lijnen van zijn sixpackje en kom uiteindelijk in zijn navel aan, waar ik meteen weer ‘per ongeluk’ zijn pik aanraak. Ik kriebel omlaag door zijn liezen, streel heel zachtjes zijn ballen en volg dan beide benen omlaag, tot aan zijn voeten. Als Joost zijn benen wil optrekken zeg ik streng ‘dat zou ik niet doen meneer de Praeses, want dan moet ik ze gaan vastzetten.’

Uiteindelijk richt ik me weer op zijn pik, en pak die met mijn volle hand vast, met een zachte kreun van Joost als gevolg. Ik hoef maar een paar keer een aftrekbeweging te maken of hij spuit al, weird zoals die app je urenlang opfokt en daarna zorgt dat er ultrasnel een orgasme volgt. Joost spuit aardig wat zaad en het lukt me een van de eerste straaltjes zo te richten dat dat op zijn gezicht belandt. Ik blijf de nauwelijks zachter worden staaf aftrekken tot er niks meer uitkomt en lik hem dan schoon. Daarna veeg ik met een vinger het zaad van Joost zijn gezicht en smeer dat op zijn lippen. ‘Aflikken’ zeg ik. ‘Getsie Miertje, dat heb ik nog nooit gedaan’ zegt Joost. ‘Nou jongen, dat wordt dan tijd. Doe nou maar want ’t is van jezelf’ En ik veeg nog meer zaad van zijn buik en borstkas, breng ook dat tussen zijn lippen en ik zie hoe Joost het met frisse tegenzin oplikt en proeft, waarna hij het doorslikt. ‘Erg?’ vraag ik. Hij zegt niks, maar schudt wat met zijn hoofd. Raar toch? Een jongen die zijn eigen spul niet lust.

Goed Geoliede Seks

Ik haal een flesje massageolie uit de badkamer, doe mijn eigen badjas ook uit en wrijf knielend naast Joost zijn lijf helemaal in met olie. Het voelt idioot lekker om dat lange strakke jongenslijf helemaal en steeds weer met mijn handen overal waar ik het kan aanraken te masseren, te kneden, te kriebelen, gek te maken, terwijl ik de olie tot in alle hoekjes en gaatjes uitwrijf. Joost kronkelt onder mijn handen dat het een lieve lust is en omdat ik zijn pik ook steeds goed aandacht geef staat ook die er nu alweer trillend en glanzend als nieuw bij, klaar voor gebruik. Ik wrijf mezelf nu ook in met de olie en ga vervolgens languit op dat glanzende lijf liggen, niet eerder had ik het gevoel zó’n macht over een jongen te hebben. Het is wel lief hoe Joost alles ondergaat en hoe zijn lijf onder het mijne als ik eenmaal op hem lig als een boog gespannen ligt, met zijn pik als een soort pijl tussen mijn benen, klaar om diep in me afgeschoten te worden.

Ik glibber eerst wat op en neer, genietend van het contact dat onze lichamen zo maken. Met mijn tietjes wrijf ik over Joost zijn getrimde borstkas, het voelt heerlijk om mijn tepels over de stoppeltjes te wrijven. Zachtjes glij ik zo steeds enkele centimeter omhoog en dan weer ietsje verder omlaag, net zo lang tot ik het kopje van Joost zijn pik tegen mijn kutlipjes aan voel komen. Ik heb mijn gezicht in zijn mooie krullenbos begraven en reageer op zijn kreuntjes door ook zachtjes tegen te kreunen, in eenzelfde ritme als onze wrijvende en elkaar gekmakende lichamen maken we geluidjes. Als ik voel dat zijn eikel steeds meer tussen mijn kutlipjes terecht komt, duw ik wat door en met het gevoel van een soort plopje heb ik ineens Joost zijn eikel in me zitten. Ik masseer hem in me door mijn kutspiertjes afwisselend aan te trekken en weer te ontspannen, ondertussen steeds iets verder over hem heen glijdend. Uiteindelijk voel ik hoe ik die neukstaaf volledig heb opgenomen en hoe mijn kutlipjes Joost zijn huid bij de wortel ervan raken. Ik schuif en wrik me nog iets verder door tot ik voel dat ik echt niet méér staaf in me krijg, en zo kom ik tot rust.

Chilled geniet ik van het contact wat we zo hebben en voel diep in me die warme staaf pulseren, alsof hij steeds wat krimpt en weer uitzet. Op een gegeven moment wordt Joost onder me nogal onrustig. ‘Ohw Miertje, dit is echt niet lang meer vol te houden hoor.’ ‘Hoezo meneer de Praeses, ik had toch verteld dat u de leiding uit handen kunt geven?’ fluister ik terug. Aan de schokjes van zijn buik merk ik dat Joost er om moet grinniken. ‘Dat kunt u wel zeggen, mevrouw van den Bergh, maar ik kan er niks aan doen. Mijn primaire driften nemen het namelijk over.’ En om dat te demonstreren beweegt Joost voor zover dat gaat zijn bekken op en neer, waardoor hij enkele centimeters in me op en neer beweegt en hij die onwijs lekker wrijving van kutje en pik, van staaf en buisje, van zuiger en cilinder op gang brengt. Dus kan ik niks anders doen dan tegen te bewegen en al snel hebben onze onderste regionen het volledig overgenomen, mijn kutje kan nu echt níks anders meer doen dan zich losmaken van die staaf en zich er dan iedere keer weer gretig en totaal overheen storten.

Al snel kom ik niet te geloven zó klaar, de ghb heeft ook mijn lijf helemaal op scherp gezet en dat komt er nu uit. De explosie in mijn buik voelt alsof daar het heelal met een oerknal opnieuw geboren wordt, gillend schuif en wrijf en schuur en worstel en glibber ik steeds weer op en neer en op een gegeven moment trekt Joost zijn benen op waardoor hij nog net iets verder in me kan komen. Mijn orgasme lijkt maar te duren en te duren, steeds weer kom ik daarbinnen nieuwe zenuweindjes tegen die ook nog even mee willen feesten. En dan, toch nog onverwacht, is het afgelopen. Ik voel hoe Joost nog steeds snaarhard in me staat maar ik kan even niet meer en laat me als een slappe sekspop op hem zakken, voor pampus en echt waar, niet te geloven, ik val als een blok in slaap…

Te paard, te paard!!

Ik word wakker doordat ik geneukt word. Joost heeft, nog steeds vastgebonden en met mij op zijn buik liggend, zijn benen hoog opgetrokken tussen de mijne waardoor hij ze maximaal heeft gespreid. Hij beweegt zijn paal pompend op en neer in mij, maar als hij merkt dat ik wakker ben vraagt hij om zijn handen weer los te maken. Op hem liggend rek ik me zo ver mogelijk uit en krijg net het sleuteltje te pakken, dat ik op het nachtkastje had gelegd. En nauwelijks heb ik Joost zijn handen los geklikt of hij trekt de sjaal om zijn ogen omlaag, slaat zijn armen strak om mij heen en rolt ons samen om zodat ik onder kom te liggen. Hij stretcht met zijn handen in mijn knieholten mijn benen tot ze zowat in mijn nek liggen en ramt zich dan weer diep en vooral hard in me. ‘Nou mevrouw van den Bergh, nu zijn de rollen gelukkig weer omgedraaid’ grijnst hij boven me. ‘In de sociëteit mag ik dat mooie lichaampje van u niets aan doen maar hier wél en dat zult u weten ook.’

En dat is blijkbaar het startsein om me totaal uit te gaan wonen, ik voel me als een paard dat onwillig is en getemd moet worden. Keer op keer ramt Joost zich tot aan zijn ballen in me, ik hoor en voel hoe zijn ballen tegen m’n billen kletsen. Zijn zwoegende buik raakt steeds weer de mijne en dankzij de olie en het zweet dat inmiddels ook is komen opzetten begeleiden allerlei zuigende geluidjes hem. Joost pakt me lang en hard terug en ik moet eerlijk zijn, dit heb ik uitgelokt door hem flink te teasen en toch ook wel voor paal te zetten als Praeses. Nou ja, die paal steekt dus nu in me en het voelt alsof hij voorlopig niet van plan is me te verlaten. Ik onderga het allemaal geduldig en vind het ook wel lekker om zo hard gepakt te worden, ik voel dat hij me wíl en dat voelt geil. Na een tijdje komt Joost klaar en spuit me vol maar hij laat zich er totaal niet door afleiden. Hij beukt maar door en hij is blijkbaar zo onaards geil geworden dat zelfs zijn pik amper verslapt.

Het is inmiddels al behoorlijk diep in de nacht en steeds als ik denk dat we kunnen gaan pitten begint die gast opnieuw, hij is niet meer te stuiten. Uiteindelijk vallen we toch in slaap en als ik de volgende morgen even naar de wc ga voel ik dat m’n neuksetje behoorlijk geleden heeft en schraal is geworden. Een beetje wijdbeens lopend kruip ik terug in bed en Joost heeft het grijnzend aan liggen kijken. ‘Zo mevrouw van den Bergh, de praatjes zijn nu wel weg, hé? Maar ik ben de beroerdste niet, ik zal u verzorgen.’

Op hetzelfde moment kruipt hij tussen mijn benen, spreidt ze en likt mijn kutje met goed veel van zijn spuug lekker nat en schoon, ook steekt hij zijn tong steeds zo diep mogelijk in me. Het helpt echt, het branderige gevoel verdwijnt en als Joost merkt dat ik alweer wat tegen beweeg kruipt hij omhoog en schuift hij zich zachtjes in me. Alle woestheid is verdwenen, hij neukt me traag en met aandacht, me ondertussen steunend op zijn armen steeds aankijkend. En dan, met een lief lachje: ‘Ohw, Miertje, ik ben blij dat ik je heb leren kennen.’ Ik voel dat ook zo, sla mijn armen om zijn nek, klem mijn benen om zijn heupen en geniet intens van de trage ochtendbeurt die hij me geeft.

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9634 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hackende Tweelingbroertjes (slot)”

Plaats een reactie