BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (35)

Vivian is zwanger en geilNelleke had al een paar keer geïnformeerd wanneer zij eens met Sven zou kunnen praten in verband met de te softe seks, maar er was nog steeds geen gelegenheid geweest.
Vanavond moesten wij naar een verjaardagsfeestje van een vriend. Het was een eindje rijden dus tijdig vertrekken en zeker niet drinken want ik was BOB vanavond. Er was al redelijk wat volk toen wij aankwamen maar toen wij onze vriend een gelukkige verjaardag hadden gewenst, leidde hij ons naar een tafel waar nog een paar plaatsjes waren. Nelleke ging aan de ene kant van de tafel zitten ik tegenover haar. Het was best een gezellig feestje. Naast Nelleke zat een mooie jonge dame, echt een beeld van een dame. Mooi egaal gezicht met lange zwarte haren, mooie tieten die pront vooruit staken en een bol buikje. Ja de jongedame was zwanger. Zij was mooi gekleed met een zwarte zwangerschapsjurk die ongeveer halverwege haar bovenbenen eindigde. Onder haar jurk droeg zij nylons. Mooi beeldje als zij rechtstond zag je dat zij slanke benen had. Haar man zat naast mij maar was een beetje een nurk van een vent, hij dronk veel en bekommerde zich niet echt om zijn vrouwtje.

Nelleke was in gesprek geraakt met de dame, zij bleek Viv te heten en was nog maar een veertien dagen van haar datum verwijderd. Ik informeerde hoe de zwangerschap verlopen was, of zij last had van de zwangerschap… kortom de gebruikelijke onderwerpen tussen vrouwen. Af en toe zag ik Viv boos kijken richting haar man. Maar die besteedde daar geen aandacht aan en ging gewoon verder zijn gang. “Mannen eh!” zei ik tegen Viv. “Ja inderdaad” zei Viv “maar Stef is wel eentje van de erge soort”. “Hoe zo” vroeg ik “eentje die blij is dat je in verwachting bent en vind dat hij zijn job heeft uitgevoerd?” Viv keek mij aan met een vreemde blik. Zij boog naar Nelleke toe en fluisterde “de nagel op de kop. Sinds hij weet dat ik zwanger ben, veel poeha over het feit dat hij vader gaat worden, maar voor de rest is er geen knikker meer aan.” “Heb jij dat ook dat je altijd geil bent tijdens je zwangerschap” vroeg ik. Viv knikte. “Toen ik zwanger was” vertelde ik “kon ik wel 5 keer per dag nood hebben aan een orgasme”. “En lukte dat” vroeg Viv. Ik knikte “oh ja Juul voldeed maar wat graag aan mijn geilheid. Beffen, vingeren, neuken, dildo’s in mijn kutje. Hij wist er wel raad mee en als hij niet thuis was kon ik mij zelf wel helpen. Meestal filmde ik dat dan en als Juul het filmpje zag, moest ik er binnen de kortste keren aan geloven”.

Viv keek Nelleke verwonderd aan. “Vond Juul dat dan niet vervelend dat jij zo dikwijls geil was?” vroeg Viv “had hij geen schrik voor de zwangerschap”. “Neen Viv, hij vond dat zo geil dat bolle buikje, en mijn borsten als hij die kneedde werd mijn kutje al helemaal nat, zo gevoelig die tepels. Wij moesten alleen oppassen bij het neuken, Juul is nogal groot geschapen en hij mocht niet te diep in mijn kutje want dat deed pijn. Ben jij niet geil dan tijdens je zwangerschap?” Viv zat met haar benen te knijpen en knikte terwijl zij op haar onderlip beet. “Ja dikwijls maar Stef doet niks meer en mijn vingers zijn niet genoeg” antwoordde Viv. Ik legde mij hand op het been van Viv en wreef lichtjes over de nylons. Viv sloot even haar ogen en gaf een lichte kreun. “Sorry ik moet even naar het toilet” zei Viv. Viv stond recht en wandelde naar het toilet. Ik stond ook recht en ging met Viv mee. Op het toilet aangekomen trok ik Viv mee in het gehandicapten toilet, ging achter Viv staan en begon haar borsten te strelen.

Viv was helemaal verrast maar liet mij mijn gang gaan. Ik kneep in de borsten van Viv en ging naar de oor van Viv om in haar oorlel te bijten. Viv gaf een kreun en hijgde geil. Langzaam ging ik onder het kleedje van Viv op zoek naar die natte gleuf. “Mmmm je hebt hold ups aan lekker” zei ik toen ik het blote vlees voelde boven de nylons. Langzaam ging ik in het slipje van Viv en gaf haar ondertussen kusjes in haar nek en op haar schouder. Viv kronkelde in mijn armen en duwde haar poes tegen mijn hand aan. “Lekker schatje” vroeg ik. “Oooooh …. Jaaaaaaa.. jjjjaaa….” kreunde Viv. “Lekker sappig dat kutje” fluisterde ik “mmmmm … lekker geil sletje”. “Oooh. Oh…. Oh… ooh” kreunde Viv, haar bewegingen werden korter en heviger “zoooo…… llllleeeeekkkkkkeeeer”. Zij duwde haar klitje tegen mij hand en kwam met een diepe kreun klaar. Ik moest haar goed vasthouden of zij zou op de grond gevallen zijn. Ik draaide Viv naar de WC en zette haar neer. Viv pufte en hijgde nog na van haar orgasme. “Oh my god wat had ik dit nodig” zei Viv. Ik boog voorover en drukte mijn lippen op die van Viv. Verbaasd keek Viv mij aan maar zoende toch terug. Toen ik mij terug trok en Viv aan keek vroeg ik “ de eerste keer met een vrouw?” Viv knikte “maar wel lekker” zei ze.

“Ik ken iets dat nog lekkerder is” zei ik tegen Viv. Zij keek mij verwonderd aan en toen ik hurkte trok zij een heel raar snoet. Ik duwde haar benen open en ging op zoek naar haar slipje. Toen ik er aan trok lichtte zij haar kontje en kon ik het slipje helemaal van haar kont stropen. Ik duwde haar benen open en boog naar voor tot mijn mond op haar kutlippen kwam. Ondertussen hield ik Viv in de gaten en haar gezicht bleef verwondering uitstralen. Ik stak mijn tong uit en likte dus die geile schaamlippen door. “Mmmmmm lekker kutje” kreunde ik. “Oh my god…. Oooooohhh myyyyyy gooooddd…. Zooooo leeeekkkkeeeer” kreunde Viv. “Lekkerder dan Stef” vroeg ik. “Stef wil niet….. oooooh ….. gggaaaaa dooooorrr” smeekte Viv. Oh die sukkel van haar wilde niet beffen, wij zullen haar eens dacht ik. Ik ging rustig door met haar gleuf te likken vanaf haar kontje tot haar clitje, met lange halen en druk van mijn tong ging ik een paar keer door haar gleuf. Haar kutje stond open en telkens ik voorbij haar neukgrot kwam ging mijn tong er een stukje in. Op dat moment probeerde Viv telkens om mijn tong dieper in haar grotje te krijgen. Ik ging naar haar clitje en beet lichtjes in die kleine penis.

“Ooooowwwww “kreunde Viv. Nadien draaide ik rondjes rond haar clitje met mijn tong. Weer beet ik op haar klitje. “OOooeoeeeehhhhh” was de reactie. Terwijl ik haar clit bleef aanvallen met mijn tong en tanden, liet ik twee vingers in haar grot glijden. Viv kromde haar rug om mijn vingers zo diep mogelijk naar binnen te krijgen. Ik kromde mijn vinger en liet die over het sponsachtig deel in haar grot glijden. Zo bewerkte ik haar G-spot en Viv vond het lekker. “Ooooohhhh…. OOooooowwwwwhhh….. jaaaaaaaaa” kermde zij. Terwijl ik haar clit en haar G-spot bleef aanvallen, lag Viv te draaien met haar kontje en wriemelde zij om zo veel mogelijk tong en vingers te voelen. Viv trilde over haar ganse lijf, zo een genot was dat om dit te zien. Ik stopte met het vingeren en likken en keek naar Viv. Zij keek mij verwonderd aan en kreunde “neennnn… plleeaaaaassssse….niiiiet stopppppeeennn”. “Wil je dat ik je verder lik?” Viv knikte. “Misschien als je het mooi vraag” plaagde ik haar. “Oooooooh Nelleke plllleeeeaaaaaassssse lik me”. “Vind je het lekker” vroeg ik haar. “Oooooh …. Jjjaaaaa….. lekkkkeeeer”. Ik likte terug met mijn tong over haar harde clitje en stak nu drie vingers in haar geile sappige gleuf. Viv begon onmiddellijk terug te kreunen en te zuchten. “ooooohhhh jjjaaaaaaa”. Zij drukte haar kut over mijn vingers en trok mij aan mijn haren tegen haar sappige gleuf aan. “oh … ja…. Oh …. Ja” zuchtte Viv. En op dat moment ontplofte haar geile kut en trilde haar lichaam van haar orgasme. Ik bleef haar likken en haar orgasme leek niet te eindigen tot op een bepaald moment er een stroom vocht uit haar kut liep. Ik slobberde haar geil op en liet haar toen rustig bijkomen.

Zij keek mij aan en fluisterde “Dank je, dank je dit was zalig, zo lekker.” “Lekker eh gebeft worden” zei ik tegen haar. “Zo lekker dit wil ik meer en als Stef het niet wil, dan maar op een ander” reageerde zij. Wij fatsoeneerden ons en maakten ons klaar om terug te gaan naar het feestje. Gelukkig was en niemand anders op het toilet geweest. Toen wij terug kwamen aan de tafel keek Juul mij aan en toen ik over mijn lippen likte wist hij genoeg. Ik pakte een adreskaartje uit mijn tas en gaf dat onder tafel aan Viv. “Als je nog eens zin hebt, bel me maar geil sletje” zei ik tegen haar. “Dank je” fluisterde zij.
Op weg naar huis vertelde ik achteraf aan Juul wat er gebeurd was op het toilet. Thuis aangekomen hebben wij geneukt dat de stukken eraf vlogen. Wat een geile avond was dit.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7934 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie