BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verstand Verbijstering 2

Ik woon vlakbij een meer en daar zwem ik graag en vaak, het liefst er helemaal overheen en dan weer terug. Vandaag lette ik echter niet goed op, halverwege werd ik overvallen door een onweersbui. Een blikseminslag vlakbij kookte zowat mijn hersenen, waarna ik totaal de kluts kwijt raakte. Ik wist me maar net te redden en zwom zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde oever. Daar stond ik dan, naakt, mijn kleding op een heel andere plek, mijn pik idioot stijf en dankzij mijn geklutste hersenen behoorlijk de weg kwijt.

Juist op dat moment kwam er vanuit het bos een meisje in een gele poncho langs gefietst, voor mij reden om bloot als ik was achter een struik te duiken. In stilte wenste ik dat ik haar poncho had en tot mijn verbijstering stopte ze. Ze zocht en vond me om die te geven. Ik vond haar leuk en toen ik me, ook weer in stilte, bedacht dat ik met háar graag mijn eerste seks met een meisje zou willen hebben gebeurde het ondenkbare, ze kleedde zich helemaal uit en opende zich voor me…

Eindelijk Anna

Na mijn seks met het bosmeisje vind ik mijn kleren gelukkig snel terug. Ik kreeg het al behoorlijk koud en omdat ik ze altijd in een plastic zak stop zijn ze nog droog. Als ik mijn bril opzet blijkt inderdaad dat mijn ogen zijn verbeterd, ik heb hem niet meer nodig, wat me heel gelukkig maakt! Ik wil nu zo snel mogelijk naar huis, ik wil gaan proberen of ik mijn nieuwe eigenschap op een ander meisje kan toepassen.

Anna, zij moet het worden! Al enkele maanden ben ik verliefd op haar maar ze wil niks van me weten, ze houdt zich totaal onbereikbaar voor me. Misschien is dit nu mijn kans. Ik heb geprobeerd iets met haar te krijgen maar ze heeft geen interesse, als ik al eens haar aandacht weet te trekken kijkt ze me alleen maar arrogant aan. Maar na vandaag zal hopelijk alles anders zijn, als het goed is hoef alleen nog maar in mijn hoofd te wensen wat ik wil en zij zal reageren.

Omdat ik haar dus bij me wil hebben wens ik dat ze naar me toekomt. Vervolgens begint het grote wachten, want zij woont in de stad en ik in het bos, een kilometer of tien verderop, dus dit kan wel even duren. Ik wacht een half uur, een heel uur, nog langer maar geen Anna te zien. Ik ben diep teleurgesteld, het lijkt erop dat mijn nieuwe eigenschap om iemand mijn wil op te leggen toch maar eenmalig was.

De volgende dag heb ik college. Anna is daar ook altijd is en om de een of andere reden ben ik dit keer ontzettend zenuwachtig. Zou ze iets van mijn wens gemerkt hebben? Maar nee hoor, als ik haar voor me in de collegezaal zie zitten is ze even ongenaakbaar als altijd.
Het college duurt lang, als het eindelijk afgelopen is en iedereen opstaat probeer ik het nog maar een keer, misschien wel voor het laatst. De wens die ik in mijn hoofd uitspreek is: ‘ik wil graag dat je nu met mij mee naar huis gaat’.

Precies op dat moment kijkt ze om, richt haar ietsje vergrote blauwe ogen heel pittig op me, en als ze uit het rijtje van de banken is geklauterd waar ze zat komt ze rechtsreeks naar me toe. ‘Ik hoorde je, ja, ik ga met je mee naar jouw huis.’ Verder zegt Anna niets, ze loopt voor me uit richting de fietsenstalling. Whow, het werkt dus nog steeds, maar blijkbaar moet ik mijn wens dus uiten waar die persoon in t echt bij is. Anna loopt naar haar fiets en ik naar de mijne, en samen gaan we op weg.

Even iets over Anna en mij. Zelf heb ik bijna zwarte ogen en heel donkere haren tot op mijn schouders, mijn huid is lichtbruin. Verder heb ik best wel een mooi strak lijf en sinds gisteren ben ik dus van mijn bril verlost. Anna is iets jonger dan ik, ik ben twintig en zij is negentien jaar, en eigenlijk in haar looks is ze het tegenovergestelde van mij. Ze heeft lang blond haar, lichtblauwe ogen en een mooi sportief lijf. Met natuurlijk heel fijne dingetjes eraan, zoals niet al te grote maar wel heel mooie ronde en stevige tietjes. Mmm, Anna is echt een mooi meisje.

Teasen en pleasen

Samen fietsen we naar mijn huis en onderweg zegt ze niks. Het meisje dat ik neukte bij het meer zei ook al amper iets, misschien hoor het wel bij deze eigenschap die ik nu heb, dat mensen doen wat ik wil maar toch eigenlijk in een soort trance zijn. Het lijkt of ze uit vrije wil meegaan maar misschien is dat toch niet zo. Nou ja, ik vind het prima, ik heb zin in Anna en op deze manier hoeven er ook geen moeilijke gesprekjes te worden gevoerd.

Na ruim een half uur fietsen komen we aan bij het tuinhuis waar ik woon. Het hoort bij het huis van mijn ouders maar het ligt zo afgelegen dat ze niet kunnen zien of ik thuis ben, ik vind dat wel zo prettig. Anna loopt met me naar binnen en gaat op de bank zitten. In stilte wens ik dat ik haar naakt wil zien. Meteen staat Anna op en schopt ze haar sneakers uit. Dan gaan haar rokje en topje uit, en staat ze voor me in een prachtig lingeriesetje, zwart. Maar ook dat gaat direct uit, waarna Anna helemaal naakt voor me gaat staan, afwachtend. Whow, dit trek ik bijna niet, wat een lekker meisje. Ze kijkt me met haar blauwe ogen zo aan dat het lijkt alsof ze me helemaal ziet zitten, heerlijk.

Ik wens dat Anna op haar rug op mijn bed gaat liggen en zich eens goed laat bekijken. En dat doet ze. Anna gaat precies op het plekje liggen waar ik altijd lig, neemt met een arm onder haar hoofd een relaxte houding aan wacht opnieuw af. Ik pak dan een stoel en ga voor Anna zitten om haar prachtige lichaam te bekijken. Haar ogen zijn groot en open en ze kijkt me aan alsof ze echt alles goed vindt. Haar lange blonde haren liggen een beetje uitgewaaierd rond haar hoofd en Anna heeft niet zo’n grote tietjes, ik merk dat ik daar echt op val. Het zijn stevige halfronde bolletjes met daarop kleine roze tepels die nu flink stijf zijn en parmantig omhoog steken. Haar tietjes zijn doordat haar rechterarm onder haar hoofd ligt wat omhoog getrokken, echt, ze zien er zo lief en sexy uit.

Haar buik is mooi plat, ze sport veel, dat wist ik al. En dan haar kutje, helemaal kaal geschoren. Haar lipjes zitten verscholen tussen de buitenste, maar ik zie duidelijk dat ze al wat open staan en dat het daarbinnen zachtroze en een beetje vochtig is.
Ik wens dat Anna gaat knuffelen met mij, op datzelfde moment spreidt ze haar armen uiteen en zegt ‘kom je bij me Thomas, ik heb zin om te knuffelen’. Wat ben ik toch een mazzelaar met deze eigenschap, ik kan Anna niet alleen in haar mind fucken maar dadelijk vast ook in haar kutje.

Ik trek snel al mijn kleren uit en ga dan helemaal naakt voor Anna staan, mijn pik op en top stijf en naar haar wijzend. Anna kijkt er eens goed naar en zegt nog een keer ‘kom’, Vervolgens kruip ik over het voeteneinde van mijn bed naar haar toe, spreid haar mooie lange benen en wurm me er tussen. Dan ga ik languit op haar liggen, lekker close, onze buiken bewegen op het ritme van onze ademhaling tegen elkaar aan. Ik leun op mijn armen, kijk Anna eens goed aan en wens dan dat ze me gaat tongen. Anna slaat haar armen om mijn nek heen, trekt me zo nog steviger tegen zich aan en begint me dan te kussen. Ze steekt haar tong diep in mijn mond en begint daar met me te spelen. Haar tong verkent de mijne en ons samenspel wordt steeds vuriger, want natuurlijk ga ik ook haar mond binnen en speel in haar dit erotische spelletje mee.

Maar dan vind ik het tijd voor meer actie en werk me over Anna’s lijf een stukje naar beneden. Ik pak allebei haar tietjes vast en begin ze te kneden. Ik zuig haar rechtertepel in mijn mond en speel er mee met mijn tong. Het tepeltje wordt superstijf en ik voel dat Anna onder mij onrustig wordt, yes, dit is de bedoeling.

Met een spoor van kusjes beweeg ik me naar beneden, tot ik in de buurt van haar kutje kom. De geur van haar kutje is heerlijk, en ik spreid Anna’s benen nog verder om er goed bij te kunnen. Ik open met mijn handen haar kutlipjes, steek er mijn tong tussen en begin de binnenste lipjes te likken en het klitje dat daar aan de bovenkant er tussenin zit. Anna begin steeds heftiger te bewegen en na een paar minuten hoor ik wat kreuntjes en komt ze klaar. Ik breng tussen haar benen door mijn armen omhoog en streel ondertussen haar tietjes en tepels, en meteen daarop komt Anna voor de tweede keer klaar. Zo, dit meisje is best goed op te geilen, lekker, dat gaat nog veel plezier geven!

In het paradijs

Nu is het mijn beurt. Mijn pik is ultra stijf en groot geworden en wil zich graag begraven in dat prachtige warme meisjeslijf, dat hier met wijd gespreide benen voor me ligt. Ik wens dat ik Anna kan neuken, en op datzelfde moment pakt ze mijn hoofd beet en trekt me langzaam maar zeker omhoog. Ze merkt dat ik met mijn pik nog een beetje onzeker de ingang van haar kutje zoek, en net als het meisje bij het meer steekt ze haar hand tussen onze buiken door en zet ze mijn pik voor de ingang van haar kutje. Nou, en dan weet ik de weg verder wel, met een stevige duw glijd ik meteen volledig naar binnen.

Voor de tweede keer in mijn leven ligt er een meisje onder me, stevig vastgepind door mijn pik. Ohw, wat lekker, dit moet haast wel het paradijs zijn. Maar juist als ik haar lekker wil gaan neuken gebeurt het weer, het zaad in mijn ballen komt meteen al in beweging en zonder dat ik nog maar iets heb gepresteerd kom ik klaar, shit. Ik laat me op Anna vallen en baal ontzettend. Maar dan herinner ik me dat ik kan wensen dat Anna mijn pik met haar kutje gaat kneden, en dat doe ik dus. Ik druk mijn nu half stijve pik zo diep mogelijk in haar en als reactie slaat Anna haar benen om me heen, zodat haar bekken wat kantelt en haar kutje me beter tegemoet komt. En dan voel ik hoe ze haar kutje ritmisch aanspant en weer loslaat. Het lijken wel een soort pulsjes die in golfjes rond mijn pik trekken.

Al gauw is hij nog stijver dan daarvoor en ga ik tegen bewegen. Anna trekt haar benen nog wat verder op, zodat ik zo diep mogelijk in haar kan komen. Ik voel dat mijn pik haar baarmoeder raakt en er soms zelfs een stukje in lijkt te glijden. Ik merk dat dat Anna een beetje pijn doet maar ze wordt er ook ontzettend geil van want ze wil me toch steeds zo diep mogelijk in haar hebben.

Omdat bij mij nu de druk van mijn zaadballen is kan ik het veel langer volhouden. Ik glijd heerlijk smooth in Anna’s kutje op en neer, dat lekker glad is door haar eigen kutsapjes en mijn zaad. Ik klem me dicht tegen haar aan, zodat haar borstjes lekker strak tegen me aan zitten en ik mijn gezicht in haar lekker ruikende haren kan verstoppen. Wat ruikt ze heerlijk, fris bloemig maar ook al een beetje naar kruidige sex. En ondertussen beweeg ik maar door, diep in en uit Anna’s warme buikje. Anna begint op een gegeven moment weer wat te kreunen en voor ik het goed besef komt ze alweer klaar. Zo, dit meisje lust er wel pap van, merk ik. Bijzonder hoe dit werkt, want eigenlijk dwing ik haar hiertoe en toch wordt ze botergeil. Wat wel opvalt is dat ze steeds haar ogen ver open heeft en niks zegt, het is dus echt wel een soort trance. Nou ja, helemaal goed, ik vind het heerlijk zo.

Ondertussen stamp ik maar door in dat heerlijke kutje en voel hoe we samen steeds heftiger beginnen te zweten, ik voel de druppeltjes tussen onze buiken ontstaan en wegglijden. Nou, dat maakt het allemaal alleen nog maar geiler. En dan plotseling ervaar ik hoe mijn zaad weer in aantocht is en kom ik met een diepe kreun in Anna klaar, ik voel hoe ik daar diep in haar weer een behoorlijke nieuwe hoeveelheid zaad deponeer.

All night long

Genieten! Ik blijf lekker op Anna liggen en maak me klaar voor een volgende neuksessie, ik wil echt nog niet uit haar. Maar Anna lijkt uit haar trance te komen nu we uitgeneukt zijn en zegt dat ze naar huis wil. Hoe kan dit nou, denk ik, we hebben het toch lekker samen, ik wil jou met je fijne neuklijfje niet nu al kwijt. En daarom wens ik dat ze de hele nacht bij mij blijft, ik wil ervaren hoe het is om haar vaak achter elkaar te neuken en haar lekker uit te wonen. Anna reageert meteen: ‘eigenlijk vind ik het wel leuk bij je te blijven vannacht, even mijn ouders bellen’.

Met tegenzin trekt ik mijn pik uit haar kutje en maak me van haar los, het voelt gewoon koud aan. Anna gaat het bed uit en ik kan het bijna niet afwachten dat ze terugkeert, zo’n zin heb ik om haar weer naakt tegen me aan te voelen.
Ben ik nou goed bezig om dit meisje mijn wil op te leggen? Ach, ik merk dat het plezier opweegt tegen de bezwaren die ik toch ook nog wel een beetje voel. En Anna vindt het toch ook fijn? Nou dan? Ik verheug me op de komende nacht, ik ga echt maximaal genieten van dit meisje.

En dan herinner ik dat ik nog een flesje ghb heb liggen, dat mijn vriend Carel me ooit gaf, hij zei dat een paar druppeltjes al genoeg waren om je lekker geil te houden. Zogezegd zo gedaan, terwijl Anna iets verderop in haar blootje haar ouders staat te bellen pak ik het flesje en neem vijf druppeltjes, wel iets meer dan Carel me zei. Nou ja, ik wil dan ook dat dit voor zowel Anna als mij een nacht wordt om niet gauw meer te vergeten. Dadelijk Anna ook wat geven! Genieten wordt dat….

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9583 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Verstand Verbijstering 2”

Plaats een reactie