BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

60 pikken en één kut…

Tiffany in een grote gangbangNiet op alle gebied, maar als het om seks gaat is mijn geile dochter me steeds een stapje voor. Ik was nog heel jong toen ik werd ontmaagd, zij nog jonger. Ik had mijn eerste DP op mijn 18de, zijn al met 17 jaar. En een DP in mijn kut was toen ik 24 was. En ook daarin heeft ze gewonnen, zijn was 21. Ik kan nog een hele waslijst maken maar dat duurt te lang. Mijn eerste grote gangbang, iets dat altijd een van mijn grootste wensen was, pas op 40ste en nu… ze presteert het weer. 24 is ze nu en wat ik gisteren meemaakte. Mijn eigen hoertje op haar rug met daarom heen rukkende mannen die niets liever wilden om het heerlijk jonge ding dat daar lag te neuken en haar kutje, kontje en smoeltje vol te spuiten met hun zaad.

Er hadden zich bijna 60 mannen aangemeld. Mijn hoertje kwam binnen en had zich lekker geil aangekleed. Haar minuscule korte witte rokje, topje zonder BH, zelf ophoudende kousen en een paar flink hoge hakken. Ze liep aan de hand van Monique onder applaus de actieve ruimte in naar het podium en ging er op zitten. Meteen stonden er mannen om haar heen die haar begonnen te betasten. Monique spoot wat glijmiddel op haar kutje en wreef het er in en ook in en om haar sterretje. Handen onder haar topje wreven over haar tieten en tepels, handen over en tussen haar benen. Ze leunde iets achterover en liet ze hun gang gaan. Zeker tien minuten werd ze zo betast door de mannen die natuurlijk ook al haar topje en rokje hadden uitgetrokken. Vingers in haar kutje, likkende tongen over haar tieten en naakte lichaam. En natuurlijk onvermijdelijk de ene na de andere pik in haar mond die ze gulzig pijpte. Ze probeerden er alles aan te doe om haar nat en geil te krijgen. Ze lag daar nu helemaal bloot op haar kousen en pumps na. De eerste mannen stonden al naast haar hoofd aan hun pikken te trekken en sommigen hadden ook haar mond al gevonden. Gewillig nam ze pikken tussen haar lippen en zoog aan de glimmende eikels. Alle mannen die zich hadden aangemeld hadden een armbandje gekregen en een volgnummer. Mo had verteld dat ze haar in alle gaatjes mochten neuken. Ze lag op haar rug met opgetrokken benen toen de eerste zich aanmeldde, haar naar zich toe trok en zijn pik in haar natte kut boorde. De tijd heb ik niet bijgehouden maar het duurde best wel lang voor hij de eerste lading zaad in haar kut spoot. Om me heen zag ik een hoop vrouwen op hun knieën die hun man of een andere man stijf pijpten of aftrokken. Er stonden nu zeker tien mannen om haar heen aan hun pik te rukken, wachtend op hun beurt. De een na de ander stak zijn pik ook in haar mond.

Kim, mijn lieve jonge vriendinnetje sinds kort, zat de hele tijd bij mij. Ze was vanavond de jongste in de club en kreeg met haar slanke lijf en kleine tieten ook alle aandacht. Alleen, met haar 18 jaar was ze verschrikkelijk bleu. Zoveel naakte mensen had ze nog nooit bij elkaar gezien en nog minder al die stijve lullen om haar heen. Er waren mannen bij die haar wilden aanraken en betasten. Het duurde even voor ze het op mijn aandringen toe liet. Regelmatig verdween er een hand tussen haar benen om haar kutje te onderzoeken. Een half uur later had mijn dochter Tiffany (haar werknaam) er vijf of zes gehad. Maar ja, er stonden bijna 60 mannen klaar om haar te neuken. Ik rekende even snel, 6 in een half uur… dit moest zeker een uur of vier gaan duren. Na de zesde kwam ze overeind en ging op haar knieën zitten, ze bood zich doggy style aan. Kim wist niet wat ze zag en hield stevig mij hand vast als er weer een lul bij Tiffany naar binnen werd geduwd. Ze had nu nog praatjes en spoorde de mannen aan om haar kut lekker hard te neuken.

Haar zware tieten hingen naar beneden en zwiepten echt heen en weer toen ze achterlangs werd geneukt. En het duurde ook niet lang of de eerste pik werd voor haar sterretje geplaatst. Ze slaakte een kreetje toen hij bij haar binnen kwam. Aan de andere kant stond een man die zijn pik redelijk diep in haar mond neukte. De een was klaar en de andere stond al weer tussen haar benen. Ik zag hoe het zaad uit haar spleetje droop en langs haar benen. Al meer dan een uur werd ze onafgebroken geneukt, dan weer in het ene standje, dan weer in het andere. En ze bleef maar aan de lullen zuigen en trekken die haar werden voorgehouden. En ondertussen lag ze maar te kreunen en te steunen en nog steeds de mannen aan te sporen haar flink te neuken. En toen ineens een enorm gevaarte tegen haar sterretje werd geduwd en naar binnen gleed was dat wat meer als kreunen en was ze even stil. De hele lengte van de grote lul zat bij haar binnen en hij neukte haar met lange halen. Ze zal best wel eerder tegen een orgasme hebben aangezeten, maar deze lul deed het echt. Ze liet zich voorover vallen met de pik nog in haar kontje en lag te krijsen en te schokken. Ik zag hoe ze het sap uit haar kut spoot. Ze kwam een beetje overeind en trok haar billen een beetje uit elkaar. Haar sterretje was nu een gapend gat waar het witte zaad uit droop.

Zowel Mo als ik vonden dat ze wel een korte pauze kon gebruiken, ruim anderhalf uur had ze daar gelegen en ze had nu zeker al 20 pikken in haar kut en anus gehad. Nog niet eens halverwege dus. Mo haalde iets te drinken voor haar en ik depte haar kut een beetje droog. Ik wilde niet dat alle sperma er nu al uit zou lopen. Ook veegde ik de sporen van zaad een beetje uit haar gezicht. “Mam, niet te lang pauzeren hoor. Ik ben zo geil. Ik wil dat ze me allemaal neuken, echt!” Ze zat er helemaal in en wilde alleen maar gebruikt worden. Al na vijf minuten lag ze weer op haar rug voor de volgende pik die achter me stond. Ik bukte voorover om haar een kus te geven en ineens… Ik had dit echt niet verwacht, hij ramde zijn pik in mijn kut. Lachend zei hij: “Kom mama, maak me even lekker hard voor die kleine van je.” Ik liet even hem zijn gang gaan tot ik het genoeg vond. Nu was Tiffany weer aan de beurt. Hard en nat was hij wel en ik zag hoe hij haar kontje een beetje oplichtte en zijn pik in haar sterretje duwde.

“Kom maar schatje, steek hem er maar in en neuk je hoertje.” zei ze lachend. Ze had gezegd dat ze geen pauze meer wilde dus nu was het echt een neukmarathon geworden. De een ging en de ander kwam. Pik na pik kreeg ze te verwerken. En hoe meer pikken er in haar kut verdwenen hoe vaker je duidelijk haar kutscheten kon horen, dat was zo geil. Ze hadden zo hard in haar kut liggen stoten dat haar hoofd achterover over het podium hing. Een regelrechte uitnodiging voor een paar mannen om hun pik diep in haar keel te steken. Kokhalzend en kreunend werd ze aan twee kanten geneukt. Maar zelfs toen had ze ook nog pikken in haar handen om ze af te trekken. Op een gegeven moment wisten ze haar zo ver te krijgen dat ze on top ging. Een van de mannen ging liggen en ze werd door twee anderen op de pik gezet. Nu moest ze zelf het werk doen.

Voorover liggen en rijdend op de harde pik heeft ze zo drie kerels afgewerkt met haar kut en ik had niet anders verwacht. Haar kontje stak naar achteren ze vroeg er gewoon om. Een tweede man ging achter haar staan en duwde zijn pik in haar sterretje. Een aantal mannen op een rij volgden het voorbeeld terwijl ze nog steeds op de harde pikken onder haar zat voor ze weer hijgend op haar rug ging liggen. Zelf was ik nog niet echt actief geweest want ik was de hele tijd in de buurt van Kim gebleven. Maar nu begon ik zelf ook mannen te pijpen en af te trekken om ze klaar te maken voor mijn sletje. Ik nam Kim mee op sleeptouw en liet haar mannen aftrekken, pijpen hoefde ze niet van mij maar ze deed het uiteindelijk wel. Mijn sletje lag op het matras en hoe meer pikken ze te verwerken kreeg, hoe meer ze begon te kreunen en te roepen dat ze geneukt wilde worden. Ook haar tieten kregen constant aandacht. Als twee heerlijke drilpuddingen schudden ze heen en weer als ze op haar rug lag. De mannen konden er niet van af blijven, knepen er in, trokken aan haar tepels en sommigen sloegen er tegen.

Al meer dan drie uur werd ze nu geneukt en het einde was nog bijna in zicht. Ik weet niet hoeveel ze er al had gehad maar de vent die nu in haar kut stond te pompen deed zijn uiterste best om haar kut nog voller te spuiten als die al was en de volgenden stonden al klaar. Of Monique dat bewust had gedaan weet ik niet maar de laatste vent die na 4 uur neuken klaar stond had echt de grootste lul van de avond. Lang en dik. Ze lag op haar rug en hij duwde hem langzaam naar binnen. Met lange trage halen neukte hij haar, zijn volledige lengte naar binnen. Tiffany lag hevig te kermen toen hij sneller en harder zijn staaf naar binnen ramde. En hij ging nog lang door ook, langer als de andere mannen. Ze had het echt niet meer en kwam voor de tweede keer vanavond heel heftig en spuitend klaar. Na nog en paar stoten duwde hij zijn pik nog een keer helemaal in haar baarmoeder en spoot als laatste zijn zaad in haar druipende kut. Er stonden ook nog mannen om haar heen te rukken en regelmatig kreeg ze weer een straal sperma over haar heen.

Er klonk echt een applaus voor haar toen ze overeind kwam. Monique had er een stoel bij geschoven en ze ging er echt helemaal gaar geneukt op zitten, meer hangen. Maar klaar was ze nog niet. Er waren zat mannen die nog wel een keer konden klaar komen. Eerst nog even in haar mond of zwaffelen, dan rukken en spuiten, de een meer dan de ander. Tien minuten lang werd ze onder gespoten met het kleverige en warme zaad. Haar gezicht en tieten glommen van de witte klodders die van haar af dropen. Het zat er op. Ze had haar gang bang gehad. Nadat ze wat had gedronken ben ik met haar en Kim naar de douche gegaan. Ze kon nauwelijks meer lopen en we hebben haar echt vast moeten houden. Ze liet ons haar kut zien. Die was helemaal rood geneukt en haar kutlippen waren flink gezwollen. Ook haar sterretje had wel eens een andere kleur gehad. Met de anaal douche heb ik haar kutje en anus een beetje schoongespoeld voor we naar de bar gingen. En nog steeds was ze het middelpunt van belangstelling. “Mam zullen we zo nog even lekker neuken?” zei ze lachend toen we weer aan de bar zaten.

Zelf heb ik me ook nog lekker laten neuken. Ik had Kim meegenomen naar dat podium en heb haar daar even lekker gebeft. Er kwamen twee mannen naar ons toe. Die wilden allebei neuken. Kim wilde het eerst niet maar toen die ene man mij neukte begon die andere man haar tepels te zoenen en later te beffen. Hij vingerde haar kutje ook en ik denk dat dat de doorslag gaf. Want even later lag hij boven op haar zijn pik in haar gleufje te boren. Die vent had haar bijna dubbel gevouwen en neukte zijn pik echt diep in haar strakke kutje. Ze lag zo geil te kreunen. Op een gegeven moment had hij haar op haar knieën gezet en neukte haar op zijn hondjes en toen hoorde ik dat ze klaar kwam. Er stonden nog twee mannen naar haar te kijken en aan hun pik te rukken. Eentje stond voor hoofd en stak zijn pik in haar mond. Natuurlijk begon hij nadat hij zich in haar mond had staan aftrekken te spuiten, echt in haar gezicht en in haar mond. Die andere had ondertussen onderlangs haar tietjes zitten kneden en deed het daarna ook. Even zijn pik in haar mond en opnieuw kreeg ze een lading sperma. Toen die vent van mij was klaar gekomen heb ik mijn arm om haar heen geslagen. Mijn meisje zat echt helemaal te trillen en het zaad droop van haar gezicht. Maar ze zei dat ze het wel lekker had gevonden. Om een uur of acht liepen we naar binnen. Het was bijna 3 uur voor we in de taxi stapten. Mijn sletje Tiffany was van nu af een gang bang hoertje… heerlijk… zo moeder, zo dochter! En mijn lieve Kim heeft haar vuurdoop in de club goed doorstaan en ook lekker zaad in haar kutje gekregen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13416 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “60 pikken en één kut…”

  1. Thamara, wat heb jij toch een heerlijk geile dochter. Fantastisch dat je die geile Kim meeneemt om ervaring op te doen. Geile Kim kan ook wel een lekkere DP en gangbang gebruiken met jou als toetje.

Plaats een reactie