BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 4

Mijn geile neuktanteThuis aangekomen liepen we het huis binnen en we waren nog maar net binnen toen de eerste regen van de op komst zijnde storm begon te vallen. Liesje zat inmiddels op ons te wachten. Ze zei: ik heb lasagne in de oven voor ons klaargemaakt. Ik ging op de bank zitten en zei tegen Liesje: eten moet even wachten. Ik moet eerst even je moeder bestraffen voor wat ze allemaal tegen me gezegd heeft. Ik wenkte naar Loes en gebood haar op mijn knieen te komen liggen. Ze kwam naar mij toe en ik zei: eerst je slipje uit. Ze deed het uit en ze kwam op mijn schoot liggen. Ik trok haar rok omhoog zodat haar billen blootlagen en ik begon er hard op te slaan. Na vijftig klappen op haar billen smeekte ze me te stoppen. Ik gaf haar nog een paar extra klappen en zei: dat krijg je voor die negatieve houding over jezelf.

Liesje zat met open mond te kijken en vroeg wat is er gebeurd dat je dit met haar doet? Ik zei ze noemde zichzelf een oud vel, een oude vrouw en meer van dat soort dingen. Liesje keek me aan en zei: in dat geval verdiende ze het. Ze is een schoonheid. Veel vrouwen van haar leeftheid beginnen af te takelen, maar kijk haar nu eens. Loes had tranen in haar ogen en op haar wangen. Ik kuste ze weg en wreef zacht over haar billen. Ze zei: niet doen, dat doet pijn. Ik vroeg: gaan we nu eten? Loes pakte haar slipje en wilde het weer aandoen. Ik keek haar streng aan en zei: uitlaten, je krijgt waarschijnlijk in de loop van de avond nog meer straf als je nog meer van die domme opmerkingen hebt. Ze wilde gaan zitten maar het deed te veel pijn. Ik zei: nou dat wordt dan staande eten. Ik vroeg aan Liesje of ze verzachtende crème had. Liesje liep naar haar slaapkamer en kwam terug met een grote pot Nivea.

Ik opende de pot, deed een flinke lik aan mijn vingers en smeerde dat over de billen van Loes. Ze spreidde haar benen en ik ging met mijn middelvinger door haar bilnaad en tot aan haar kut. Hierna trok ik mijn hand terug. Liesje keek me aan en vroeg: waar heb jij die prachtige ketting vandaan? Ik zei: van mijn vriendin gekregen. Ze mag dan pas 16 jaar oud zijn maar ze verdient bakken met geld. Hoe dan vroeg Liesje. Ik zei: ze probeert software te breken voor firma’s en die betalen haar elke keer dat ze het doet. Je moet haar kamer zien. Vol oorkondes en een computer waar je U tegen zegt. Ik zei: volgende keer maak ik een video hiervan. Liesje hield de ketting in haar hand en ze vroeg: echt goud? Ik zei: ja, 22 karaats met een echt stuk jade eraan. Ze zei: laat het dan maar op de huishouding verzekering bijschrijven met een foto erbij. Als je het nu kwijt raakt krijg je niets terug. Ik vroeg: hoe zit het met het eten, ik heb honger, of wil jij ook gestraft worden?

Ze keek me geil aan en trok haar slipje uit en gaf het aan me. Ze zei: als het niet smaakt, mag je mij ook straffen. Na het eten wenkte ik naar Liesje en wees over mijn schoot. Ze ging liggen en ik spreidde haar benen wat en begon haar billen te strelen en liet mijn hand tot aan haar kut gaan. Ik zei het eten was lekker en ik duwde mijn vingers in haar kut. Ze kreunde hard en Loes stond met grote ogen toe te kijken. Ik keek Loes aan en zei: als je iets goed doet kan de straf ook fijn uitpakken. Nadat de afwas gedaan was gingen we op de bank zitten, althans Liesje en ik. Loes had te veel pijn en ik zei: kom maar over mijn knieen liggen. Ze keek me bang aan maar deed het toch en ik begon haar billen zacht te strelen. Ze zette haar benen verder uit elkaar om me ook toegang tot haar kut te geven. Ik streelde die ook zacht en ze kreunde zacht: lekker ga door. Ik zei: dat zou je wel willen, maar ik ga je niet laten klaarkomen hier waar je dochter het kan zien. De storm buiten was inmiddels een stuk sterker geworden en de regen kwam hard naar beneden en ging hard tegen de ruiten. We zaten samen op de bank. Loes met een zacht kussen onder haar billen en Liesje dicht tegen me aan. Ze zei: ik haat dit weer, maar het kan nog erger. Als het gaat bliksemen word ik bang. Ik vroeg haar een fles wijn te halen en drie glazen.

Loes keek me aan en zei: geen bier? Liesje zei: nee ik heb hem gisteren wijn leren drinken. Het begon met kleine slokjes maar nu lust hij het. Ze keek me aan met een blik van: en geen woord erover. Liesje haalde de wijn en schonk in. We zaten een tijd lang te praten en het onderwerp kwam al snel uit bij Joy. Ik vertelde dat we Antwerpen wilden bezichtigen maar dat we niet verder gekomen waren dan het diamant kwartier en de salon van de zus van Chi. Ik zei: daar hebben we beide een ontharing bad gehad met daarna een bestuiving met citroensap. Ling, dat is de zus van Chi garandeert ons dat er nu geen haar meer terug groeit. Oh en wist jij en ik keek Loes aan dat Chi een van een eeneiige drieling is? Loes zei: dat wist ik niet. Ik wist dat ze een zus had die ook een salon had hier in Antwerpen. Ik zei: haar andere zus Xiu woont in Brussel, ik weet niet wat ze doet maar ik weet dat ze een dochter heeft en dat schijnt een enorme slet te zijn. We hadden inmiddels het eerste glas leeg en Liesje stond op om de glazen te vullen. Ze stond voorovergebogen en ik kon het niet laten om haar kont te strelen. Ze keek achterom en zei: stop nou toch eens met dat opgeilen van je. Ze zei het met een geile glimlach. Ik vertelde dat ik overmorgen de hele dag bij Joy zou zijn en daar zou overnachten.

Beide vrouwen keken me geschokt aan en Loes zei: en hoe zit het dan met ons? Ik zei: maak je niet druk, jullie komen ook wel weer aan de beurt. De week is nog niet voorbij. Een paar minuten later ging de telefoon. Het was mijn moeder. Ze vroeg hoe het met ons ging. Ze had op de tv gezien dat er veel schade was door de storm. Loes zei: ik denk dat we het ergste nog niet gehad hebben. Anna vroeg: en met Gerrit, gaat alles goed met hem. Loes zei: het gaat hem beter af dan ons. Hij heeft een vriendinnetje gevonden. WAAAAT was de vraag van Anna. Loes zei: hier ik geef hem even aan je. Ik kreeg de telefoon in mijn hand en zei: hallo mam. Ze begon direct met allerlei vragen en ik zei: ze is van Chinese afkomst, ze is pas 16 en we zijn serieus verliefd op elkaar. Anna vroeg: en hoe denken jullie dat dit straks verder gaat? Jij in Nederland, zij in België? Ik zei: daar hebben we het al over gehad en ik ga ieder tweede weekeinde naar haar en blijf daar en het andere tweede weekeinde komt zij naar ons en blijft ze bij ons slapen. En dan bedoel ik in beide gevallen dat we bij elkaar in bed slapen. En voor je verder gaat vragen, ja we hebben al seks met elkaar gehad. Vandaag zelfs twee keer.

Mijn moeder viel stil dus ging ik verder. Had je gedacht dat ik nooit een vriendin zou krijgen? Ik zei: en maak je niet ongerust, het is geen straatslet. Ze was nog maagd toen we de eerste keer seks hadden. Oh en voor ik het vergeet, haar moeder is een vriendin van je zus. Hier praat maar verder met haar. Loes nam de telefoon over en mijn moeder vroeg honderduit en Loes stelde haar gerust. Ze zei: ze komt van goeden huize. Ik houd alles in de gaten. Na nog een paar minuten zei Loes: ok ik zal het tegen hem zeggen. Ze hing op en zei tegen mij: je moeder moet nog twee dagen langer blijven, maar komt terug aan op vlieghaven Antwerpen en komt hiernaartoe. Dat is een goede tijd om je vriendinnetje aan haar voor te stellen. Ik zei tegen Loes: dank je dat je haar zo goed hebt voorgesteld aan mijn moeder. Ik ging met mijn mond naar haar gezicht en kuste haar op de wang. Een tweede fles wijn werd geopend en leeggedronken waarna besloten werd dat het tijd was om naar bed te gaan. We gingen ieder naar onze eigen kamer en na twintig minuten sloop ik de kamer van Loes in. Ze zat op me te wachten en zei: ik wil dat je me eerst neukt, voor we verder gaan spelen. En het zal op zijn hondjes moeten. Mijn kont doet te veel zeer om erop te liggen.

Ze nam de positie aan en ik kroop achter haar en likte eerst hhar kut en kont voor ik haar begon te neuken. Ik pompte stevig in haar en kwam na een kwartier klaar in haar kut. Ze zei: blijf nog even in me. Net op dat moment gebeurde er een hevige donderslag en vijf seconden later kwam Liesje bang de kamer in gerend. Ze zag dat ik haar moeder aan het neuken was en riep hard: mam, het is wel je neefje. Loes antwoordde en zei: als het je broer geweest was dan was het incest, nu is het gewoon lekker, genieten van elkaar. Ik trok mijn pik uit Loes en ging op mijn rug liggen. Ik vroeg haar waarom ze in de kamer gekomen was en ze zei: ik ben bang in onweer. Ik zei: kom dan maar lekker dicht tegen me aanliggen. Ik zal jullie wel beschermen. Loes kroop ook dicht tegen me aan en bij de volgende donderslag trok Liesje de dekens over haar en kroop ze half op me. Ze zei: hou me vast, ik ben zo bang. Ik trok haar dichter tegen me aan en ze lag nu bijna helemaal op me met haar hoofd op mijn schouders. Er volgde weer een zware donderklap en ze kroop nu helemaal over me heen. Toen ze eenmaal tot rust kwam door mijn omarming schoof ze langzaam naar beneden. Ik voelde hoe ze met haar hand mijn pik tegen haar schaamlippen zette en zacht verder naar beneden schoof tot mijn pik diep in haar zat. Ze fluisterde: nu voel ik me pas veilig.

Met mijn pik diep in haar begon ze met haar kutspieren mij te melken. Loes lag tegen me aan half in slaap en zei: zorg goed voor mijn bange meisje. Liesje melkte me nu hard en ik begon haar te kussen. Ik zei tussendoor: je hoeft niet bang te zijn, ik hou je wel vast. Van de kant van Loes klonk het: ze is altijd zo bang dat ze met dit soort weer bij mij aan de borst gaat. Dat voelt veilig. Liesje zei: nu Gerrit me vasthoud voel ik me ook veilig mam. Loes kwam wat omhoog en gaf haar dochter een kus op haar wang en zei: daar ben ik blij om, dan kan ik nu rustig gaan slapen. Ik deed mijn hoofd aan de andere kant van die van Liesje en zei: ik hoop dat je iets hebt om in je mond te doen als je klaarkomt. Ze keek rond en pakte het derde kussen en deed dat in haar mond net voor ze klaarkwam. Ze bleef me melken tot ik mijn zaad diep in haar spoot. Ze kuste me nogmaals en zei: mag ik zo blijven liggen? Ik zei: dat is ok. Ze viel in slaap en hetzelfde gebeurde bij mij. Het was rond half zeven dat Loes me wekte door me op mijn wang te kussen. Ik zag dat Liesje nog steeds op me lag en voelde dat mijn pik nog steeds in haar zat. Ik had een arm om haar middel en een hand op haar kont. Ze sliep met haar hoofd op mijn schouder. Ik kuste haar wakker. Ze keek op en zag haar moeder naar ons staren. Ze zei: ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld tijdens onweer. Haar moeder zei: het is wel je neef die zijn pik in je heeft. Liesje antwoordde: maar wel veilig en lekker warm. Maar goed dat het niet mijn broer was anders was het incest.

Beide vrouwen barsten in lachen uit. Loes zei: maar nu is het tijd om op te staan en te gaan douchen. Jij moet naar je werk en wij hebben een afspraak. We gingen met drieen onder de douche en wasten elkaar, droogden elkaar af en kleedden ons waarna we naar de keuken gingen om te ontbijten. Ik kreeg wederom een geel pilletje van Loes en voor ontbijt vijf spiegeleieren. De dames hadden een bord met ontbijtgranen met melk. Kort daarna gaf Liesje me een tongzoen. Ze zei: ik moet gaan werken, dank je voor je bescherming van afgelopen nacht. Loes zei tegen mij: mijn kont doet nog steeds zeer, kijk er eens naar. Ik keek en zag grote blauwe plekken. Ik zei dat tegen haar en ze zei: ik heb het aan mezelf te danken en ga me er verder niet meer over klagen. Ik vroeg haar wat er op het programma stond. Ze zei: we gaan bij mijn twee beste vriendinnen op bezoek. Het wordt voor jou weer een les dag. Ik zei in dat geval wil ik dat jij geen slipje draagt. Ze keek me aan en zei slechts een woord: geil! Ik vroeg hoe we naar hen toe zouden gaan en ze zei: met de tram, ze wonen in de binnenstad. We trokken onze jassen aan en verlieten de woning. Eenmaal in de tram zei ik tegen Loes: open je jas. Ze keek me aan en deed wat ik vroeg ik legde mijn hand op haar been en trok deze uit elkaar, goed zichtbaar voor de mensen die tegenover ons zaten. Ik stak mijn hand onder haar rok en trok deze omhoog zodat de mensen tegen de kut van Loes aankeken. Ze kreeg een rood hoofd en ik begon haar kut te strelen in het volle gezichtsveld van de mensen.

De twee mannen tegenover ons keken vol aandacht hoe ik twee vingers bij Loes naar binnen schoof. Ik kuste Loes vol op de mond en tongde met haar voor meer dan een minuut. Toen we de zoen verbraken waren we bijna aangekomen waar we zijn moesten en we stonden op. Loes keek naar de mannen en zag hoe een met zijn hand in zijn broek zijn pik verlegde. Ze vertelde me dit toen we uit de tram stapten. Ze zei: ik voelde me net een straatslet, het was geen prettige ervaring. Ik zei Sorry, maar dit moest jij ook eens in je leven meemaken. We kwamen bij een appartement gebouw aan en namen de lift naar de bovenste verdieping. Loes zei: het uitzicht is er geweldig. Je kan half Antwerpen zien. Op de bovenste verdieping aangekomen waren er slechts twee deuren. Ik zei: dit moeten wel hele grote appartementen zijn. Loes zei: dat zijn het ook. Ze klopte op een deur en er werd opengedaan door een vrouw van ongeveer dezelfde leeftheid als Loes. De vrouwen groeten elkaar met drie kussen en ik stelde me voor. De vrouw zei: mijn naam is Ingrid. Ze pakte mijn hoofd en gaf me drie kussen en bij de derde kus drukte ze haar tong direct diep in mijn mond. Ik tongde terug. De vrouw had een mooi figuur en een dikke c cup in tietomvang.

Ze verbrak de zoen en liet ons binnenkomen nadat ze onze jassen had weggehangen. Binnen zat nog een vrouw, deze was ook van dezelfde leeftijd maar had een veel slanker figuur met slechts kleine tietjes. Ze stond op en begroette ons net als Ingrid en zei: mijn naam is Jose. Ze zei: dus jij bent degene waar Loes zoveel over praat. Ze keek Loes aan en Loes zei: hij heeft me gisteren zwaar gestraft. Ik had hem verteld dat ik een oud vel was. Kijk eens naar het resultaat. Loes tilde haar rok omhoog en beide vrouwen keken naar haar blauwe billen. Loes zei: dus wat je ook doet, geen commentaar over je leeftheid. Jose zei: Ingrid kan best wel een beetje slaag gebruiken. Ik liep naar Ingrid en begon haar bloes loste knopen. Ik zag de ketting om haar nek en stopte meteen. Ik vroeg waar ze de ketting vandaan had. Het was een ketting met een hanger met daarin gegraveerd de letter J. ze zei: dat moet je aan haar vragen. Zij heeft me dat gegeven. Ik liep naar Jose en vroeg haar. Ze zei: in een winkel waar ze laser graveren doen. Ik kan je het adres straks wel geven. Ik liep naar Loes en vroeg om haar telefoon. Ik keek in haar contacten en vond het nummer van Chi. Ik belde haar en vroeg haar of ze haar hanger tijdelijk kon wisselen met die van Joy en dat ik de hanger van Joy die middag zou ophalen. Ze vroeg waarom en ik zei: voor haar verjaardag zaterdag. Ze zei: ok ik leg hem klaar voor je, kom hem straks maar ophalen.

Ik hing op en zei tegen Loes: we moeten om drie uur weg om de ketting van Joy op te halen en dan naar die winkel te gaan. Jose zei: ik breng jullie wel. Ik liep terug naar Jose en zei: je bent een schat en gaf haar een zoen die ze direct beantwoordde met haar tong. Nadat de zoen verbroken was ging ik terug naar Ingrid en deed ik haar bloes uit. Haar bh volgde. Ze had flinke, stevige tieten en ik streelde ze zacht. Na het strelen trok ik haar rok uit en haar slipje. Jose kwam naar me toe met een tafeltennis plankje en zei: maak haar billen maar eens mooi rood. Ingrid keek me aan en vroeg: waarom zou je deze oude vrouw nog meer willen pijnigen. Kijk eens naar mijn hangtieten en mijn blubberkont. En zie je die uit gelubberde kut van me. Ik zei tegen haar: mond dicht, hoe meer je dat soort onzin uitspreekt hoe meer klappen je krijgt. Je hebt nu 3 dingen gezegd en dat betekent 15 slagen op elke bil. Kom maar over mijn schoot liggen. Ik pakte het plankje aan van Jose en toen Ingrid eenmaal lag begon ik zacht met het plankje over haar billen te wrijven, gevolgd door een harde klap. Ingrid gilde het uit en ik zei: mond dicht anders verdubbel ik je straf. Na elke klap wreef ik zacht met mijn vrije hand over de plek waar ik zojuist geslagen had. Na dertig klappen waren haar billen vuurrood en toen ze opstond liepen de tranen over haar wangen. Ik ging bij haar staan en likte haar tranen weg en gaf haar een lange tongzoen. Ik zei: dat verlicht de pijn een beetje.

Loes kwam aan met een pot Nivea en smeerde de Nivea over haar billen. Ze zei: dat verzacht de pijn. Ik liep intussen naar Jose en begon haar kleren uit te trekken. Ze had rood haar en toen al haar kleding uit was zag ik dat het natuurlijk rood was. Haar kort getrimde schaamhaar was dezelfde kleur. Ze had net zo’n kleine tietjes als Joy, alleen waren haar tepels een stuk groter en stonden haar tepelhoven ver boven haar tieten. De twee vrouwen trokken mij mee naar de bank en Loes ging tegenover mij zitten. Ze had haar rok helemaal tot aan haar middel omhooggetrokken en haar bloes open geknoopt en haar bh losgemaakt en afgedaan. Ik keek recht tegen haar tieten en kut. Ze begon zichzelf te vingeren terwijl wij toekeken en de twee vrouwen bezig waren mijn broek open te maken. Eenmaal open moest ik even met mijn kont omhoog zodat ze mijn broek en boxer uit konden trekken. Jose zei: je hebt niet overdreven. Hij is heel goed gebouwd. Ingrid trok mijn t-shirt uit en vanaf dat moment zaten we alle drie naakt op de bank. Ik ging om beurten naar de tieten van de vrouwen en likte en kuste ze. De tietjes van Jose waren aanmerkelijk gevoeliger dan die van Ingrid. Beide vrouwen waren drijfnat en Jose zei: kijk eens naar het voorvocht wat uit zijn pik komt. Ingrid keek ernaar en likte het van mijn eikel. Jose stond op en ging op mijn schoot zitten en drukte mijn eikel tussen haar schaamlippen en liet zich luid kreunend zakken.

Ze begon rustig te wippen en me te tongen. Ingrid was van de bank gekomen en zat nu voor me en speelde met mijn ballen. Terwijl dit gebeurde was Loes alles op haar telefoon aan het opnemen. Jose begon zacht te kreunen toen ik met haar tietjes begon te spelen en het kreunen werd harder naarmate ik er langer mee speelde. Na een paar minuten kwam ze heftig klaar en kort daarna ik ook. Ik vulde haar kut tot overlopens toe en toen ze van me afklom droop het zaad uit haar. Ze nam me bij de hand en zei: tijd voor je les. Je gaat nu voelen wat wij voelen als we anaal geneukt worden. Dat mag je straks bij ons doen, maar eerst moet je het zelf ervaren ik werd meegenomen naar een andere kamer waar ik eerst werd geblinddoekt. Vandaar liepen we naar nog een andere kamer waar ik op een bed moest gaan liggen. Jose zei: je bent nu in onze speelkamer. Toen ik op het bed lag werden mijn handen in boeien geslagen en aan de zijkant van het bed vastgemaakt. Ik kreeg twee banden over mijn buik en torso gespannen en mijn benen werden opgetild. Er werd een stang achter mijn knieen gedaan en mijn knieen werden er aan vast gemaakt. Deze stang werd aan een takel vastgemaakt en richting mijn hoofd getrokken. Ik lag nu letterlijk open om geneukt te worden. Ik hoorde iets naar het bed gereden worden en aan het bed vastgemaakt worden. Ik voelde hoe er vingers in mijn anus gedrukt werden en hoe er met een tong over gegaan werd.

Er werd gesproken over de lengte en dikte en hierna werd besloten met een dunne te beginnen. Er werd een vrij dunne dildo op de stang van de neukmachine geplaats. De dildo had kleine openingen en aan het einde een aansluit nippel. Jose zei: we gaan rustig beginnen. Ik zal je anus eerst invetten zodat de dildo makkelijker in je kan. Daarna wordt er bij elke tiende stoot wat glijmiddel door de dildo bij je ingebracht. De machine werd afgesteld en de dildo tegen mijn anus gezet. Heel langzaam drukte de dildo bij me binnen. Naar binnen, naar buiten enzovoort. Na een paar minuten werd de snelheid opgevoerd en na tien minuten werd ik bevrijd van dit apparaat. Ik werd losgemaakt en moest met Ingrid mee. Ze nam me mee naar haar slaapkamer en ging op handen en knieen zitten. Jose kroop onder haar en de twee vrouwen begonnen elkaar te likken. Loes zei tegen mij: nu is het jouw beurt. Nu moet jij Ingrid in haar kont neuken. Je weet nu hoe het voelt, nu moet jij het haar ook laten voelen. Ik ging achter haar zitten en zette mijn pik tegen haar anus en drukte die naar binnen. Ingrid kreunde direct dat het te groot was voor haar. Ik drukte echter door en begon haar te neuken. Omdat ze zo strak was duurde het voor mij slechts tien minuten voor ik haar darmen vol spoot. Ik trok mijn pik uit haar kont en Jose kwam vanonder Ingrid vandaan en nam mijn pik in haar mond en begon me te pijpen.

Eerst enkel mijn eikel, maar steeds dieper gaande ging mijn eikel richting haar slokdarm. Ze hoestte een paar keer en begon toen hard door haar neus te ademen en te slikken. Mijn pik verdween helemaal in haar mond. Loes keek met grote ogen toe terwijl ze alles filmde. Na een kwartier pijpen vulde ik haar keel met zaad. Ze slikte alles door en likte daarna mijn pik schoon. Ze zei: dat zijn twee van mijn gaatjes gevuld. We gingen terug de woonkamer in en dronken wat wijn. Ingrid vroeg aan me: geef me een nummer onder de 45. Ik zei: doe maar 23. Ze liep naar de kast waar de tv in stond en pakte een videoband met nummer 23 erop. Ze deed deze in de VCR en zette de tv aan. Het was een thuisgemaakte pornofilm met Loes, Ingrid en Jose. Ingrid zei: dit is de eerste keer dat er een man in ons midden is. Ik zat vol bewondering te kijken naar de vrouwen die seks met elkaar hadden. Na een aantal minuten klom Ingrid op mijn schoot en liet ze mijn pik in haar kut verdwijnen. Ze zei: neuk me hard en knijp in mijn tepels, dat vind ik fijn. Ik begon hard in haar te stoten en Ingrid wipte op en neer. Ik trok aan haar tepels en ze kreunde: harder harder trek er hard aan. Ik deed wat ze vroeg en plots voelde ik de kut van Ingrid verkrampen. Ze sloeg haar armen om mijn nek en ik stond op met Ingrid nog steeds aan mijn pik. Ik liep de kamer door en ging voor het raam staan en drukte Ingrid tegen het raam terwijl ik gewoon doorneukte.

In het kantoorgebouw wat naast dit appartement stond zag ik diverse mensen kijken naar wat we aan het doen waren. We bleven nog een paar minuten zo bezig tot ik mijn zaad bij haar in haar kut spoot. Ze keek me aan en begon te tongen en zei: dat was heerlijk. Nu zijn wij weer aan de beurt. Ik werd weer meegenomen naar de andere kamer en werd weer vastgelegd zoals voorheen. Ingrid zei: deze keer kies ik en mag hij blijven kijken. Ze liep naar een kast en kwam terug met een dildo van dik dertig centimeter lang en een doorsnede van 8 centimeter. Ze liet hem aan me zien en zei: deze jongen gaat jouw kontje voorbereiden op het echte werk. Ze schroefde de dildo op de machine en sloot de slang aan zodat het glijmiddel zou lopen bij elke tiende stoot. Ze deed een handvol vaseline tegenmijn anus en zette de dildo ertegenaan. Ze zei: je mag huilen en schreeuwen, deze ruimte is geluidsdicht. Ze zette de machine op de laagste stand en het voelde alsof ik opengereten werd. Heel langzaam ging de dildo naar binnen. Toen de eikel voorbij mijn anus was ging het beter. De eikel was het grootse deel. Ik mocht de eerste vijf minuten in de laagste stand en deze werd daarna verhoogd tot een normaal neuktempo.

De vrouwen waren verbaasd dat ik het niet uitgilde, maar ik was niet van plan om hun dat genoegen te geven. Na twintig minuten werd ik weer bevrijd van de ellende. Ik werd losgemaakt en zag dat Loes nu ook uit de kleren gegaan was. Ze had een tuigje om haar middel en riempjes die om haar benen gingen. Ik werd meegenomen naar een toestel waar ik met mijn middel overheen gebogen werd en mijn handen en voeten aan vast gemaakt werden. Onder het toestel was een soort van slee gemaakt waar iemand op kon liggen. Ik keek rond en zag dat Loes een nog dikkere dildo aan het tuigje gedaan had en achter me ging staan. Het ding was bijna 40 centimeter lang en had een doorsnee van 11 centimeter. Ze kwam ermee voor me staan en zei: dit is je laatste beproeving voor vandaag. Ik ga je zo meteen met deze jongen, en ze hield het ding in haar hand, anaal neuken. Je hebt nu voldoende glijmiddel in je darmen. Ik zal de kop van deze jongen insmeren met vaseline en daarna is het aan jou om jezelf zo veel mogelijk te ontspannen. Ze liep naar de andere kant van de bok en Ingrid ging op de slee onder me liggen. Ze nam mijn pik in haar hand en bracht die naar haar mond. Loes zette de enorme pik tegen mijn anus en begon te drukken. Deze keer lukte het me niet om stil te blijven en de tranen dropen uit mijn ogen over de buik van Ingrid. Jose zei: dit is hoe jouw pik bij ons voelt. Ze zei tegen Loes: hij huilt tranen met tuiten.

Beetje bij beetje verdween de pik in me tot deze uiteindelijk helemaal in me zat. Loes begon langzaam heen en weer te bewegen en Ingrid was druk bezig mijn pik te verwennen. Ik denk als ik die afleiding niet had gehad ik het niet volgehouden had. Jose stond deze scene te filmen. Ik hield het bijna 15 minuten vol voor ik mijn zaad in de mond van Ingrid loosde en smeekte om verlost te worden. Loes trok de pik heel langzaam uit me en toen die uit me was en mijn anus open bleef staan stak ze haar hand in mijn kont en stimuleerde ze mijn prostaat. Ik spoot nog een lading zaad over het lichaam van Ingrid en daarna trok Loes haar hand uit me ze maakte me los en begon mijn tranen weg te likken. Ze zei: je hebt voor elkaar gekregen wat nog geen van ons drieen gelukt is. Deze pik was nog een anale maagd. Ze keek me trots aan en we liepen terug naar de woonkamer. We dronken nog wat wijn. Ik zag Jose weglopen en vroeg: waar ga jij naar toe? Ze zei: ik moet plassen. Ik keek haar aan en zei: heb ik je daar toestemming voor gegeven? Ze keek me aan en zei: daar heb ik geen toestemming voor nodig. Ik zei: fout, hier komen en over mijn knie. Ze keek me aan en ik zei: nu!!. Ze kwam en ging over mijn knie liggen. Ik gaf haar tien klappen met de vlakke hand op elke bil en zei: zo, nu ga jij zes glazen water drinken en je gaat niet naar de wc. Ze zei: maar ik sta op barsten. Daar heb ik niets mee te doen. 6 glazen en wel nu, anders volgen er hardere straffen. Ik keek Loes aan en zei: pak die dildo nog eens. Jose rende de keuken in en begon haar 6 glazen water te drinken.

Toen ze die leeg had vroeg ze: mag ik nu naar de wc? Ik zei: nee, nog lang niet. Ik pakte het masker wat ik eerder gedragen had en deed het bij Jose over haar ogen. Ingrid en Loes keken me aan. Ik pakte een stoel en zette die voor het raam aan de kant waar het kantoor was. Het was een raam dat vanaf de vloer tot aan het plafond. Ik liep terug de woonkamer in en draaide Jose een aantal keren rond en liep verschillende kanten op met haar om haar uiteindelijk mee te nemen naar de stoel voor het raam. Ik ging op de stoel zitten en trok haar met haar gezicht weg van mij over mijn schoot. Ik zette mijn pik tegen haar anus en drukte haar erop tot mijn pik helemaal in haar zat. Ik spreidde haar benen zodat ze helemaal zichtbaar was voor iedereen die wilde kijken. Ik begon haar tepels te strelen en ze kreunde luid. Ik bracht mijn hoofd naast haar oor en begon haar te vertellen wat ik met Loes gedaan had in de tram. Terwijl ik dat vertelde bleef ik haar strelen ze pakte mijn hand en probeerde die naar haar kut te duwen maar ik zei: nee, dat gebeurt niet. Ik bleef haar strelen terwijl in het gebouw naast ons een aantal mensen voor het raam stonden toe te kijken. Zowel mannen als vrouwen. Ik zei tegen Jose: ik wil dat je je nu probeert voor te stellen in het volgende scenario. Je zit bij mij op schoot, we zitten op een podium en tientallen mensen zitten naar je te kijken. Ik bleef haar strelen terwijl ik mijn verhaal vertelde.

Jose begon steeds harder te kreunen. Ik kneep zacht in haar tepels en trok er zacht aan en ging verder met strelen. Ze vroeg: mag ik klaarkomen? Ik zei: zou je dat willen? Zeker nu je weet dat tientallen mensen naar je staan te kijken. Ze zei: dat vind ik ok, het maakt me zelfs geiler. Ik fluisterde in haar oor: van mij mag je in dat geval klaarkomen als je zover bent. Ze vroeg: wil je mijn kut dan even strelen en ik zei: nee, als je klaar wil komen moet je het met mijn strelen doen en met je gedachten. Ik bleef haarzacht strelen tot ze plotseling hevig begon te bewegen en met een luide kreet klaarkwam. Ze spoot haar kutvocht tegen het raam en kreunde: OOOOHHHH MIJNGOD, DE GEDACHTEN VAN MENSEN DIE MIJ STAAN TE BEKIJKEN IS TE VEEL, JAAAAHHHHH. Ik bleef haar rustig door strelen en toen ze gekalmeerd was zei ze zacht: zo intens ben ik nog nooit klaargekomen, en dat zonder dat mijn kut is aangeraakt. Ik ging door met strelen en fluisterde in haar oor: er staat een vrouw naar je te kijken. Ze heeft een hand onder haar bloes en met haar andere hand staat ze op haar kruis te drukken. Dat was ook het geval in het gebouw tegenover waar we zaten. En vlak daarbij staat ook een man die zijn broek heeft losgeknoopt.

Hij staat met een hand in zijn broek zichzelf af te trekken terwijl hij naar je staat te kijken. Ik hoorde hoe Jose weer harder begon te kreunen. Ik zei: stel je nu eens voor dat behalve mijn strelen ook een van je vriendinnen naast je komt zitten en je benen en dijen begint te strelen, zonder dat ze aan je kut mogen komen. Ik wenkte Loes en liet haar naakt aan een kant zitten en ze begon Jose haar ene been te strelen. Het kreunen werd harder en harder. Ik wenkte Ingrid en liet haar aan haar andere been zitten en ze begon ook te strelen. Ik zei zacht: zes handen van drie naakte mensen die je aan het strelen zijn onder het oog van tientallen mensen. Ik keek naar het kantoor tegenover ons en zag in een ruimte slechts een man staan die zijn broek ver naar beneden had en zich stond af te trekken. Ik zei tegen Jose: er staat een man zich af te trekken en oh mijn god, hij spoot net zijn zaad in een planten bakje. Ik kneep zacht in haar tepels en voelde Jose weer beginnen te trillen. Ik zei: je mag klaarkomen als je wil en binnen een minuut kwam Jose voor de tweede keer klaar, alleen veel heftiger dan de eerste keer. Wederom spoot ze haar vocht tegen het raam maar ze verloor deze keer ook de controle over haar blaas. Haar pis stroomde tegen het raam en liep naar beneden. Terwijl dat gebeurde trok ik het masker van haar gezicht en zag ze hoe al die mensen stonden te klappen. Ze kreeg diverse duimen omhoog.

Toen ze uitgepist was zei ik: dat mag je straks naakt schoonmaken, in ons bijzijn. Ze begon nu op mijn pik te wippen tot ik na een paar minuten mijn zaad in haar spoot. Ik trok haar van me af en draaide haar om. En ging met mijn pik haar kut in. Ik stond op en ze sloeg haar benen rond mijn rug. Loes keek me aan en vroeg: ga je met haar dansen? Ik zei: dat was het plan. Jose keek me vragend aan en ik begon heupwiegend door het huis te lopen. Jose zei: wat doe je nu, ik voel je pik op plaatsen waar ik nog nooit eerder iets gevoeld heb. Ze begon me te tongen en ik liep weer naar het raam waar de mensen nog steeds stonden. Ik draaide langzaam rond zodat ook Jose ze kon zien. Ze liet een hand rond mijn nek los en zwaaide ze toe. De reactie was enorm. Ik zei tegen Ingrid: ga jij maar achter haar staan, dan mag je meedansen en haar strelen. Ingrid liep naakt achter Jose en omhelsde haar en streelde haar zacht. Na een kleine tien minuten gedanst te hebben kwam Jose nogmaals heftig klaar. Ik voelde haar kut omme verkrampen en ik kwam zelf ook nogmaals klaar en spoot mijn zaad ook nog eens in haar kut. Toen ze gekalmeerd was tilde ik haar van me af en zei: nu een emmer water pakken en een dweil, spons en zeem en ga jij naakt de rommel opruimen bij het raam terwijl wij staan toe te kijken. Ik ging een stukje van de natte plek weg staan en Loes kwam naast me staan ze nam mijn pik in haar hand en trok er zacht aan.

De vrouw die eerder met haar hand onder haar bloes stond, stond nu met open mond naar mijn pik te wijzen. Een van haar collega’s had zijn handen onder haar bloes gestoken en speelde met haar tieten. Hij haalde zijn handen onder haar bloes vandaan en opende de knoopjes van haar bloes, trok haar bh omhoog en liet ons haar tieten zien. Ik klapte in mijn handen en gaf haar een handkus. Ze liep weg en deed haar bloesdicht en kwam even later terug met een stuk papier met daarop een telefoonnummer. Ik zei tegen Loes: maak daar even een foto van wil je? Loes maakte een foto en de vrouw pakte haar telefoon en wees ernaar. Ik gaf haar het ok teken en ze keek me lachend aan. Toen Jose klaar was met de schoonmaak stond ze naakt rechtop voor het raam en maakte een buiging alsof ze in een theater stond. Ze pakte de stoel en bracht die naar de eetkamer en riep ons om nog een glas wijn te drinken. Ze zei: daarna even vlug douchen en dan op pad. Tijdens de wijn zei ze: dit was de heftigste sessie die ik ooit gehad heb. Het is ook de eerste keer dat ik tot twee keer toe ben klaargekomen zonder dat mijn kut is aangeraakt. Ze zei: ik wist dat mijn tietjes gevoelig waren, maar dit, dit wist ik niet. Ik keek haar aan en zei: volgende keer dat ik hier kom wil ik dat jullie alle drie die grote dildo in jullie kont kunnen hebben. Degene die het niet kan, mag verder niet meer meedoen. Dat is jullie taak voor de komende weken.

We gingen de inloopdouche in en ik werd door 6 handen gewassen en bevoeld. Ingrid zei: hij is nog steeds hard en Loes zei: dat is voor mij en mijn dochter vanavond en vannacht. Jose vroeg: jou en je dochter en Loes vertelde wat er gebeurd was. OOOHHH MIJN GOD, je bezorgt deze jongen nog een hartaanval. We gingen de douche uit en droogden elkaar af. Ik zag Ingrid naar haar slipje pakken en zei: nee, voor de rest van deze dag dragen jullie geen ondergoed EN jullie leveren je slipjes in. Die zijn van mij. Ik rook en bevoelde de slipjes en beide hadden een natte plek in ze en roken naar kut. Ik zei: dat is mijn aandenken. We kleedden ons verder aan en Loes, Jose en ik gingen met de lift naar haar auto en reden naar de massagesalon waar ik even uitstapte, de ketting in ontvangst nam, Chi een lekkere tongzoen gaf en weer in de auto ging. We reden naar de speciaalzaak en Jose zei: nemen jullie de tram, of moet ik op je wachten? Ik zei: nee ga jij nu maar naar Ingrid en ga haar maar eens lekker verwennen, ik weet dat je naar haar verlangt. Vertel haar echter dat ze vandaag niet meer aan je kut mag komen. Je moet leren om klaar te komen met je tietjes en je gedachten. Ze gaf ons beide nog een tongzoen en zei: ik stuur je de video als ik hem gemonteerd heb. Wij liepen de winkel in en ik zei tegen de man achter de toonbank: ik moet wat laser gegraveerd hebben, kan dat in Jade: hij zei: als het in diamant kan, dan kan het zeker in Jade.

Wat wil je? Ik zei: aan een kant wil ik een hart gegraveerd hebben met de hoofdletter G in het hart. Hij pakte zijn rekenmachine en kwam tot een totaalbedrag van 243 euro. Ik vroeg of ik kon pinnen en hij zei: pas als het klaar is. Ik vroeg hem wanneer het klaar zou zijn en hij zei: morgenvroeg om 10 uur kan je het komen halen. Hij zei: ik zal er een mooi doosje omheen doen want ik neem aan dat het een geschenk voor je vriendinnetje is. Ik knikte en zei: ik zal het waarschijnlijk op laten halen. Kan je mij er fotos van sturen als het klaar is? Hij zei: dat is prima, maar mag ik deze fotos ook gebruiken voor promotioneel materiaal? Ik zei: geen probleem. Ik kreeg een afhaal bon en we vertrokken. Terug in de tram vroeg ik Loes of ze het telefoonnummer dat ze gefotografeerd had even wilde bellen. Loes belde en gaf de telefoon aan mij. Ik kreeg een vrouw aan de telefoon. Ze nam op met: haal, dit is Anoushka Petrova, met wie spreek ik? Ik zei dit is Gerrit. Je hebt mij een uur geleden je telefoonnummer laten zien. Ze zei: Oh mijn god, ik had niet verwacht dat je zou bellen. Dat was een van de geilste zo niet de geilste seksscènes ooit. Mijn slipje was zo nat, en is dat nog steeds. Ik vroeg waarom ze haar telefoonnummer gegeven had en ze zei: in de hoop dat ik ooit zoiets mee mocht maken. Ik vroeg: zou je dat willen? Beschrijf jezelf eerst eens. Ze zei: ongebonden, een meter zestig lang, 50 kilo, bh maat 85B, brede heupen en een bolle, mooi getrimde kut.

Mijn god ik begin nu alweer nat te worden. Ik zei tegen haar: als je aan een aantal dingen voldoet, mag je zondag morgen komen om een aantal uren bij mij en een van de drie meiden door te brengen. Je zal dan in alle drie je gaatjes gevuld worden en volledig voldaan naar huis gaan. Ze zei: vraag weg, ik kan niet wachten. Ik zei: ik wil dat je nu je slipje uit trekt en in een gesloten plastiek zakje doet. Dat wordt mijn aandenken aan jou. Verder wil ik een naaktfoto van je hebben zoals je nu bent en een nadat je je kut kaalgeschoren hebt. Verder ga je morgen naar je kantoor met een korte rok en zonder slipje of bh en elke keer dat je naar de wc moet wil ik gefilmd zien. Je vingert jezelf klaar en dan met je vingers in je kut plas je, terwijl je klaarkomt over je hand. Ze vroeg vind je dat geil? Ik zei ja best en ze antwoordde ik ook, ik kwam klaar toen die meid klaarkwam en tegen de ruit spoot en piste. Ik zei: als je je aan die regels houdt, mag je zondag morgen om 10 uur naar ons komen. Dan gaan we een feestje bouwen. Je hebt mijn telefoonnummer en als je ons goed bevalt mag je misschien als vierde vrouw in de club komen. Meestal zijn het alleen vrouwen want ik ben vaak in het buitenland. Ze antwoordde: vrouwen onder elkaar kunnen het heel goed met elkaar vinden, dat zou ik op prijs stellen. Ik zei: stel me dan niet teleur, trek je slipje nu uit, maar maak eerst een foto van de grote natte plek en dan een van je bolle kut terwijl je jezelf vingert. En je weet wat je moet doen als je klaarkomt. Ik hing op en twee minuten later kwam de eerste foto binnen van een slipje met een grote natte plek en een paar minuten later volgde het eerste filmpje. Twee vingers in haar kut, hard kreunend en over haar hand pissend. Ik stuurde een tekst terug en zei: goed gedaan, straks een complete naaktfoto van voor en na je scheerbeurt. We stapten uit de tram bij het huis van Loes en gingen naar binnen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 14386 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Op vakantie in Antwerpen deel 4”

Plaats een reactie